Premier League - souhrn 1. kola: Man City nestačil na Tottenham

13.08.2021, 22:56, aktualizováno 15.08.2021, 19:27
Komentáře a souhrny
Heung-min Son (© AFP)
Manchester City na úvod prohrál na půdě Tottenhamu, naopak městský rival United byl přesvědčivý a Leedsu doma nadělil potupného bůra. Liverpool si obdobně vyšlápl na Norwich a Chelsea v malém londýnském derby rozstřílela Crystal Palace, vítězně zahájily sezonu také Leicester nebo Everton. Arsenal hned na úvod sezony selhal na půdě Brentfordu. WHU otočil zápas na hřišti Newcastlu, na čemž se gólově podílel Tomáš Souček...

Tottenham Hotspur - Manchester City 1:0

15.08.2021 17:30

Góly: 55. Heung-min Son

Dalo se čekat, že Manchester City to nebude mít v Tottenhamu jednoduché, přesto se vítězství domácích nečekalo. Spurs však díky jedinému přesnému zásahu Heung-min Sona přemohli Goliáše v blankytně modrých dresech. Citizens mohli litovat zejména nevyužitých příležitostí z úvodu mače.

Z letních posil se v základní sestavě "Kohoutů" objevil jen navrátilec z hostování Skipp. Také hosté vsadili od úvodní minuty na jednu novou tvář, když se do tříčlenného středu pole vměstnal anglický reprezentant Grealish.

Do vedení mohli jít jako první favorizovaní obhájci titulu, avšak Gündoganem rozehraný přímý kop přizvedla bránící zeď nad břevno domácí svatyně. Po následném rohovém kopu poněkud zaváhal brankář Tottenhamu Lloris, jenž přesně neodhadl trajektorii letícího míče a umožnil Fernandinhovi hlavičkovat. Kapitán Manchesteru nicméně ke štěstí Londýňanů střílel nepřesně.

Tlak Citizens pokračoval v šesté minutě, kdy Cancelo sebral odraženou merunu, jenže ani on v pokutovém území netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Spurs se poprvé pořádně předvedli až ve 24. minutě, hned ale málem skórovali, když volej Lucase po standardní situaci zastavil až před brankovou čarou hlídkující Gündogan. Za hosty kontroval Mahrez, který však jen napodobil své spoluhráče a rovněž netrefil bránu. Pár centimetrů chybělo ve 40. minutě na druhé straně hřiště též Sonovi.

Tottenham nicméně postupem času vyrovnal hru a deset minut po přestávce dokonce gólové udeřil. Bergwijn se Sonem rozjeli zprvu nenápadný protiútok, avšak druhý jmenovaný si poradil skvěle. Korejský šikula si od pravé postranní čáry navedl míč k hranici pokutového území, kde se přes bránícího Akého uvolnil k přízemní ráně levačkou, jež zapadla chirurgicky přesně ke vzdálenější tyči.

V 60. minutě mohli "Kohouti" znovu udeřit z brejku. Míč se tentokrát trochu šťastně odrazil k osamocenému Bergwijnovi, který ale těsně minul svatyni Manchesteru. Hosté pochopitelně usilovali o vyrovnání, jenže v závěrečné půlhodině, jenže až na střelu Grealishe z úhlu, kterou Lloris vyrazil, se na žádnou velkou příležitost nezmohli.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 2:4

15.08.2021 15:00

Góly: 5. Callum Wilson, 40. Jacob Murphy - 18. Aaron Cresswell, 53. Saïd Benrahma, 63. Tomáš Souček, 66. Michail Antonio

První půle se pro fotbalisty Newcastlu vyvíjela výtečně, když na trefy Wilsona a Murphyho dokázal zareagovat pouze Creswell. Jenže po pauze během čtvrthodiny udeřili Benrahma, Souček a Antonio, díky nimž se z vítězství 2:4 radoval West Ham.

Magpies do utkání vstoupili se třemi stopery, před Woodmanem operovali Krafth, Fernández a Clark. Na krajích nastoupili Murphy s Ritchiem, uprostřed hřiště pak Almirón, Shelvey a Hayden. Útočné duo utvořili Wilson a Saint-Maximin.

Hammers oproti tomu vsadili na klasičtější rozestavení se čtyřmi obránci. Coufala, Dasona, Ogbonnu a Cresswella jistil v bráně Fabianski, středovou trojici utvořili Rice, Souček a Benrahma. Antonia na hrotu z křídel podporovali Bowen a Fornals.

Už v páté minutě byli fanoušci na stadionu svědky první z mnoha gólových radostí. Na pravé straně Saint-Maximin umotal dva bránící hráče a odcentroval na přední tyč, odkud hlavičkou přesně zakončil Callum Wilson.

Hosté zareagovali v osmnácté minutě, kdy z levé strany poslal střílený centr před bránu Aaron Creswell. Míč ještě pak napálil Bowen, jenž podle názoru pomezního rozhodčího stál v ofsajdu. Tento názor se i z opakovaných záběrů ukázal jako pravdivý, nicméně Bowen balón zasáhl až za brankovou čarou, a tak branka platila.

Vzápětí mohl Bowen znovu udeřit, avšak vyšvihl se proti němu Woodman. Na opačném konci hřiště si Wilson nepřišel na Fabianského ani lišáckým zakončením patou, následná Almirónova střela letěla do břevna. V závěru první půle se ale ještě Magpies přeci jenom dočkali. Ritchieho centr přistál na hlavě Jacoba Murphyho, jehož pokus rozvlnil síť.

Ani ne deset minut po návratu ze šaten už však bylo zase srovnáno. Z levého okraje pokutového území načechral Antonio balón na malé vápno, tam si jej našel Said Benrahma, který svrchní částí těla rozradostnil příznivce West Hamu.

Po hodině hry po Coufalově centru zasáhl Antonio tyč, hra ale pokračovala a Fornals byl faulován Murphym, za což sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekutor Antonio se sice nechal vychytat, k míči ale jako první doběhl Tomáš Souček, jenž jej nekompromisně usměrnil mezi tři tyče. 2:3!

A jen o pár okamžiků později se své gólové radosti konečně dočkal i Michail Antonio. Po Benrahmově pasu postupoval na gólmana zprava, ranou na vzdálenější tyč si pak připsal premiérovou trefu sezony.

A jelikož soupeř už ve zbytku utkání nedokázal nic vymyslet, slaví Kladiváři v prvním utkání nového ročníku vítězství. To jej díky solidnímu skóre řadí na průběžnou čtvrtou příčku.

Více informací k zápasu

Norwich City - Liverpool FC 0:3

14.08.2021 18:30

Góly: 26. Diogo Jota, 65. Roberto Firmino, 74. Mohamed Salah

Norwich nesehrál s Liverpoolem zas tak špatné utkání, ale svěřenci Jürgena Kloppa domácí přestříleli a ukázali větší kvalitu. Tři body jsou ve správných rukou. Základ vítězství položil v prvním poločase Diogo Jota, aby ho po přestávce napodobili Roberto Firmino a Mohamed Salah.

Reds byli na Carrow Road velkým favoritem a tuto roli chtěli od počátku naplňovat. V 10. minutě přišla první vážnější šance, ale Tsimikasův centr Jota zblízka do branky neusměrnil. O osm minut později už střílel přímo na branku Salah a Krul bez větších obtíží balón lapil do rukavic. Pak se předvedl i Norwich. Cantwell výborně vysunul na ofsajdové hranici Pukkiho a jistý zákrok vytasil i Alisson. Byla to největší šance domácích a dá se říci, že klíčový okamžik celého zápasu.

Hra se totiž následně rychle přestěhovala před Krula a Liverpool šel ve 26. minutě do vedení. Salahova volej ještě skončila mimo, ale o chvíli později egyptský útočník lehce sklepl balón pro Jotu a Portugalec už rozvlnil síť. Liverpool se rázem dostal do herní pohody a další pohromu musel před Krulem odvracet Lees-Melou. Norwich se směrem dopředu prosazoval obtížněji, ale své příležitosti měl.

Hosté v závěru poločasu ještě stupňovali tlak, nicméně ovládli ho "jen" 1:0, takže z pohledu Norwiche nebylo nic ztraceno. Uspět proti Liverpoolu vyžadovalo větší odvahu v ofenzívě a kanárci se převážně bránili i ve druhém poločase, načež v 65. minutě přišel druhý gól Reds. Maného střelu defenzíva zablokovala, ale balónu se okamžitě zmocnil Salah, posunul ho k Firminovi a ten už si zblízka poradil.

Přesně čtvrthodinu před koncem se prosadil i egyptský fantom. Tsimikasův roh Gibson odvrátil na hranici pokutového území a tam už Salah povedenou střelou zvýšil na rozdíl tří branek. To byla pro Norwich konečná. Alespoň zkorigovat výsledek mohl Gibson, jenž zblízka napálil brankáře Alissona. Z obou stran to bylo všechno. Liverpool veze z Carrow Road přesvědčivé vítězství 3:0.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brighton & Hove Albion 1:2

14.08.2021 16:00

Góly: 2. James Tarkowski - 73. Neal Maupay, 78. Alexis Mac Allister

Ani poločasové vedení nestačilo Burnley na bodový zisk proti Brightonu. Manažer Graham Potter měl šťastnou ruku při výběru střídání a jeho čerstvé síly zařídily čtvrthodinu před koncem obrat. Český reprezentant Matěj Vydra nastoupil na posledních pět minut, ale mezi střelce se nezapsal.

Už před sezonou se hodně mluvilo o Burnley v souvislosti se záchranářskými pracemi a dnešní utkání na Turf Moor to potvrdilo. Domácí tým nezískal ani bod, přestože už v 1. minutě vedl a měl i další šance. Na Westwoodův rohový kop si na malém vápně naskočil James Tarkowski a domácí publikum bylo u vytržení. Brighton po inkasované brance zvýšil obrátky, ale po ráně Gudmundssona div, že neprohrával o dva góly. Sáncheze zachránila branková konstrukce. A nebylo to naposledy. Stejnou porci smůly měl v zakončení i kapitán Mee. Seagulls vůbec poprvé předvedli kloudnou akci až na sklonku prvního poločasu. Maupay zůstal ve vápně nehlídaný, ale jeho hlavička minula Popeho svatyni.

Burnley mohlo být s průběhem prvního poločasu spokojeno, avšak mrzel jen jednobrankový náskok. V 52. minutě měl zajímavou standardku Gudmundsson, Sánchez ale zasahovat nemusel. Nic nenasvědčovalo tomu, že by měl Brighton utkání otočit. Hostující manažer Graham Potter poslal čtvrthodinu před koncem na hrací plochu Jakuba Modera a polský útočník se okamžitě odvděčil. Z pravé strany adresoval na malé vápno přesnou přihrávku a Neal Maupay zblízka srovnal na 1:1. A nezůstalo jen u vyrovnání. Potter měl šťastnou ruku i při třetím výběru střídání a Alexis Mac Alister byl na hřišti jen dvě minuty, když po přihrávce Grosse podruhé překonal gólmana Popa a tím dokonal obrat.

Domácí byli naprosto opařeni, ale ještě měli čas na případnou odpověď. V 85. minutě dostal příležitost i český útočník Matěj Vydra a hned se zapojil do akce, kterou řešil složitou hlavičkou. Burnley vyrovnat nedokázalo a v nastavení ještě mohlo inkasovat, kdyby Grossův lob nestihla obrana Burnley zastavit před brankou.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 3:0

14.08.2021 16:00

Góly: 27. Marcos Alonso, 40. Christian Pulisic, 58. Trevoh Chalobah

Vítězně vstoupili do sezony i evropští šampioni z Londýna. Chelsea po suverénním výkonu porazila v derby Crystal Palace 3:0. Základy vítězství byly položeny již v prvním poločase brankami Alonsa a Pulisice. Po změně stran pak zvýšil debutant Chalobah.

Oproti evropskému Superpoháru udělal manažer Tuchel několik změn v sestavě, ale na hře Chelsea se to neprojevilo. Blues byli v prvním poločase dominantní, prakticky nepouštěli Crystal do hry, ale do vedení jim pomohla až standardka v podání Marcose Alonsa. Španělský fotbalista se parádně trefil z přímáku a dokonce zaznamenal jubilejní 50. gól Chelsea z přímého kopu v Premier League. To vše ve 27. minutě.

Vedoucí branka domácí uklidnila a nabudila zároveň. Pět minut před přestávkou se příznivci na Stamford Bridge dočkali druhého gólu, když Azpilicuetův střílený centr Guaita trochu nešťastně vyrazil před sebe a tam Christian Pulisic pohotovou dorážkou dokonal dílo.

Ještě do poločasu mohl definitivně rozhodnout Werner, ale po centru Alonsa těsně minul. Thomas Tuchel mohl být s výkonem svých svěřenců naprosto spokojen, totéž se samozřejmě nedalo říci o Patricku Vieirovi. Eagles směrem dopředu moc nevymysleli.

Žádné změny se o přestávce neudály a ani herní průběh nebyl jiný. Hned z kraje měla Chelsea velkou příležitost navýšit o tři góly, ale po centru Jorginha se opřel do balonu Alonso a brankář Guaita byl ve střehu.

Až v 54. minutě se ke slovu přihlásilo i Crystal Palace, ale výpad Zahy nejprve zablokoval Rüdiger a po něm i Christensen. O dvě minuty později už hostující manažer Vieira sáhl ke střídání a do hry poslal Bentekeho s Andersenem, jenomže Chelsea zareagovala po svém. Debutant Trevoh Chalobah dostal až příliš prostoru a jeho přízemní tvrdá rána zapadla o tyč do branky -3:0. Po třetí brance gólových šancí ubylo. Hlavičku Jordana Ayewa sebral bez problému Mendy a na druhé straně Werner neprocedil balón přes bránícího Andersena. Blues bezpečně kráčeli pro tři body a také je získali.

Více informací k zápasu

Everton FC - Southampton FC 3:1

14.08.2021 16:00

Góly: 47. Richarlison, 76. Abdoulaye Doucouré, 81. Dominic Calvert-Lewin - 22. Adam Armstrong

Nelichotivě se vyvíjelo utkání v Goodison Parku pro covidem oslabený Everton. Gól Armstronga posadil do sedla Saints, ovšem druhý poločas byl v režii domácích. Richarlison, Doucouré a Calvert-Lewin otočili výsledek a zajistili Evertonu na startu Premier League důležité tři body. Southampton toho i přes větší držení balónu zas tolik neukázal.

I do Goodison Parku se vrátili diváci a ve výborné atmosféře sledovali utkání domácího Evertonu se Southamptonem. Domácím chybělo kvůli koronaviru několik hráčů, přesto byli považováni za mírného favorita. V rámci Premier League vyhrál Southampton na hřišti Evertonu naposledy v roce 1997.

Od začátku vyrovnané utkání narušila až 22. minuta a velká hrubka Michaela Keana. Stoper Evertonu nebyl schopen konstruktivně rozehrát, načež se nechal školácky obrat o balón Adamsem. Průšvih Evertonu tkvěl v tom, že Keane byl posledním hráčem a Adamsovu přihrávku proměnil v úvodní gól Adam Armstrong.

Takový scénář si domácí ani jejich manažer Rafa Benítez nepředstavovali a ani v následujících minutách to s nimi nevypadalo dobře. Chyba a inkasovaný gól s nimi zamávali. Southampton si ale v silném dešti další gólovku nevypracoval a spokojil se s poločasovým náskokem 1:0.

Benítez měl o přestávce hodně práce, po chybě Keana potřeboval tým povzbudit a ono se to podařilo. Hned z kraje se Saints nepodařilo odvrátit rohový kop, Townsend vrátil balón před branku a tam Richarlison od břevna srovnal na 1:1. Goodison Park pak hnal své miláčky kupředu, ale dlouho to vypadalo na remízu. Southampton se postupně zatahoval čím dál víc do defenzívy, což neměl dělat. Čtvrthodinu před koncem se domácím podařil obrat. Iwobi velmi šikovně sklepl balón pro Abdoulayeho Doucourého, jehož rána vymetla šibenici. McCarthy tady v nejmenším neměl šanci zasáhnout.

Najednou to byl Southampton, kdo musel dohánět manko a času neměl nazbyt, zhruba čtvrthodinu. Nathan Tello i Ibrahima Diallo měli zvýšit ofenzivní sílu, jenomže Everton si náskok pojistil třetí brankou. Richarlison po Iwobiho přihrávce odcentroval přesně na malé vápno, kde se pohyboval Dominic Calvert-Lewin a brankář McCarthy lovil míč ze sítě potřetí.

Do konce utkání zbývalo deset minut, ale všem bylo víceméně jasné, že Everton už náskok nepustí. Southampton už neměl na odpověď síly a stejně jako v březnu letošního roku odjíždí z Goodison Parku s prázdnou.

Více informací k zápasu

Leicester City - Wolverhampton Wanderers 1:0

14.08.2021 16:00

Góly: 41. Jamie Vardy

Jamie Vardy působí v Leicesteru už devět let a spolehnutí je na něho i na startu nové sezony 2021/2022. Čtyřiatřicetiletý útočník rozhodl jedinou brankou utkání s Wolverhamptonem. Na King Power Stadium byly k vidění i další šance, žádná však neskončila v síti.

Dvakrát v řadě utekla Leicesteru přímá účast v Lize mistrů a dostat se do první čtyřky bude i letos nesmírně obtížné. Každopádně svěřenci manažera Brendna Rodgerse odstartovali vítězně. Úvodní půlhodina duelu žádnou větší šanci nenabídla. Oba celky hrály celkem opatrně, převážně pak ve středu hřiště, takže jak Schmeichel, tak Sá neměli moc příležitostí něco ukázat. Až ve 36. minutě rozkmital své rychlé nohy Adama Traoré, sám se řítil na Schmeichela, ale balón poslal mimo tři tyče. Wolves zazdilo první stoprocentní gólovku.

A tvrdě za to zaplatili, protože o pět minut později rozradostnil King Power Stadium místní miláček Jamie Vardy. Ricardo Pereira se na lajně prosmýkl mezi dvěma hráči a jeho střílený centr protečoval do sítě Vardy.

Bylo na Wolverhamptonu, co ve druhém poločase předvede. Nová akvizice Trincão se sice snaživě tlačil do koncovky, ale ani v jednom případě nebyl úspěšný. Znovu neuspěl ani Adama Traoré, jehož střelu obrana Foxes zablokovala, popřípadě ji zpacifikoval kapitán Schmeichel. S urostlým útočníkem Wolves měla obrana Leicesteru neustále starosti, ovšem situaci zvládala na výbornou.

Až minutu před koncem Liškám pořádně zatrnulo, když Coady poslal balón do domácí sítě. Branka však nemohla pro jasný ofsajd platit. Rozhodčí Pawson nastavil ještě tři minuty, ale ani během nich si Wolves velkou šanci nevypracovalo.

Více informací k zápasu

Watford FC - Aston Villa 3:2

14.08.2021 16:00

Góly: 10. Emmanuel Dennis, 42. Ismaïla Sarr, 67. Juan Camilo Hernández - 70. John McGinn, 90+7. Danny Ings (pen.)

Už bez Jacka Grealishe se musela ve Watfordu obejít Aston Villa a zápas výsledkově nezvládla. "The Hornets" postupně navyšovali vedení až na tříbrankový rozdíl a zdálo se, že v poklidu míří za třemi body. Celek z Birminghamu se však dokázal vrátit, i když druhý gól vstřelil Ings až v sedmé minutě nastavení.

Aston Villa se tedy vrací z Vicarage Road bez bodu a může za to především výkon z prvního poločasu, který nebyl dobrý. Watford začal aktivně a už po deseti minutách vedl. Sarr dostal na pravém křídle spoustu času vymyslet přihrávku na Emmanuela Dennise, ten byl ve vápně zcela nehlídán a nadvakrát pokořil brankáře Martíneze.

Následně se hra trochu vyrovnala a rozhodně se nedá mluvit o trvalé převaze Hornets. Aston Villa se každopádně přesvědčila, že bez svého tvůrce hry Jacka Grealishe, který odešel do Manchesteru City, to bude mít nesmírně složité. Na sklonku prvního poločasu udeřil Watford podruhé. Rychlý výpad Sarra skončil po zásadní teči hostujícího obránce gólem.

Nebylo na co čekat, manažer Villians Dean Smith se rozhodl pro střídání a Matta Targetta nahradil Jacob Ramsey. Aston Ville se nedala upřít snaha, nicméně Watford jí stále do ničeho nepouštěl. Domácí byli navíc nebezpečnější a Sema se po pádu v pokutovém území marně dožadoval penalty.

Třetí gól Watfordu přišel v 67. minutě a postaral se o něho parádním a dlouhým obstřelem Cucho Hernández. Jeho rána zapadla nechytatelně k tyči a zdálo se, že je o výsledku rozhodnuto. Nebylo, protože Aston Villa vzápětí snížila a zase to bylo "jen" o dva góly. John McGinn z první napálil Baileyho přihrávku na branku a slavil gól. Byla to vlastně jedna z mála povedených akcí Aston Villy v zápase.

Hostům se ale nedařilo přiblížit se na rozdíl jediné branky. Tedy alespoň ne v čase, ve kterém by ještě byla možnost vyrovnání. V šesté minutě nastavení přepadl Bertrand Traoré přes nohu Masiny a sudí odpískal pokutový kop. Danny Ings ho střelou doprostřed proměnil, ale víc už Aston Villa nestihla.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leeds United 5:1

14.08.2021 13:30

Góly: 30. Bruno Fernandes, 52. Mason Greenwood, 54. Bruno Fernandes, 60. Bruno Fernandes, 68. Fred - 48. Luke Ayling

Lépe snad Manchester United ani nemohl odstartovat. V 1. kole nového ročníku Premier League smetl z povrchu zemského nebohý Leeds, který v Divadle snů držel krok jen padesát minut. Čtyři Pogbovi asistence a hattrick Bruna Fernandese nakonec vedli k drtivému vítězství 5:1. Na střeleckou listinu se za "Rudé ďábly" zapsali také Greenwood a Fred.

Reklama na fotbal. I tak by se dal charakterizovat první poločas, který nabídl na obou stranách vysoké tempo a řadu šancí. Red Devils výborně presovali, což činilo Leedsu nemalé potíže. V 10. minutě se to projevilo chybnou rozehrávkou a po kontaktu Greenwooda musel vyškrábnout balón na rohový kop Meslier. Zanedlouho domácí rozjeli další akci a Greenwood tentokrát v roli nahrávače našel Pogbu, jehož koncovka vyšperkovaná přešlapovačkou skončila těsně vedle. Perno bylo i na druhé straně. Harrison jenom trefil náruč De Gey, ale Klich už mířil přesněji a španělský brankář se musel natáhnout k tyči.

Ve 26. minutě se Leedsu naskytla ideální standardka, přičemž Raphinha načechral balón na hlavu Rodriga, ale ten svatyni MU netrefil. Strhující tempo přineslo první branku přesně ve 30. minutě a prosadili se hráči Manchesteru. Akci od půlící čáry urychlil přihrávkou z prvního doteku Pogba, Bruno Fernandes výborně zpracoval a balón procedil za Meslierova záda. Diváci na Old Trafford se mohli radovat z vedení 1:0. Nabuzení United ještě podnikli rychlý výpad prostřednictvím Jamese, ovšem další branku už do poločasu nevstřelili.

Pro střídání se jako první rozhodl Marcelo Bielsa a na plac přišla z kraje druhého poločasu letní posila z Barcelony Júnior Firpo. Leeds začal po přestávce dobře a ve 49. minutě srovnal na 1:1. Luke Ayling dostal spoustu prostoru ke střele a jeho přesně mířená dělovka skončila ve vinglu. De Gea se mohl natahovat jak chtěl, ale rána to byla fantastická.

Každopádně hosté se neradovali dlouho. Manchester si vzal vedení okamžitě zpátky a lví podíl na brance měl Pogba, jehož excelentní přihrávka od vlastní poloviny našla rozeběhnutého Greenwooda a ten s pomocí vzdálenější tyče dal na 2:1. United byli v ráži, Pogba opět adresoval skvělou přihrávku, Bruno Fernandes si balón zasekl a svojí druhou brankou zvýšil na 3:1. Chvíli se zdálo, že Ayling zastavil Fernandesovu střelu na brankové čáře, avšak balón ji přešel, což okamžitě potvrdil hlavní sudí.

Manchester United dál úřadoval a po hodině hry už si hýčkal tříbrankový náskok. Stoper Lindelöf vyslal parádní pas, na který obrana Leedsu opět nezareagovala a Bruno Fernandes tvrdou ranou pod břevno zkompletoval hattrick. Obrana hostů přestala existovat a zanedlouho už svítila na světelné tabuli pětka. Pogba čtvrtou asistencí v zápase nabil Fredovi, který měl snadnou úlohu - 5:1.

Utkání bylo rozhodnuté, nicméně defenziva Leedsu si neměla vydechnout, protože Solskjaer poslal na hřiště další ofenzivní esa - Anthonyho Martiala i novou posilu Jadona Sancha. Každopádně tempo se přeci jenom zvolnilo a Leeds měl pět minut před koncem možnost korigovat. Raphinha ale ve stoprocentní šanci vůbec netrefil branku.

Manchester v závěrečných minutách kontroloval hru a diváci na Old Trafford byli naprosto spokojeni. Tři body a výše skóre katapultovaly United do čela Premier League a naopak Leeds na chvost tabulky.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Arsenal FC 2:0

13.08.2021 21:00

Góly: 22. Sergi Canós, 73. Christian Nørgaard

Fanoušci Arsenalu doufali, že po letech útrap se konečně dočkají úspěšné sezony. Hned první zápas dal jejím nadějím velikou ránu, Kanonýři totiž nestačili na Brentford. Nováček zvítězil po trefách Canose a Norgaarda 2:0.

Už ve dvanácté minutě Bees pořádně zahrozili, po úniku po pravé straně totiž Mbeumo rozezvučel bližší tyč. Varování nebylo pro Gunners dostatečné, a tak ve dvaadvacáté minutě po neschopnosti hostů odehrát míč do bezpečí dostal balón Sergi Canós. Ten si navedl míč na střelu a našel skulinu mezi Lenem a brankovou konstrukcí.

Po půlhodině se absolutně nedomluvili stopeři White s Marim, díky čemuž se Mbeumo objevil sám před brankářem. Nedokázal však přesně zamířit a napálil balón vedle. Krátce po přestávce o sobě dal vědět i Arsenal, jmenovitě Smith-Rowe. Ten se prosmýkl středem hřiště až do pokutového území a následně přinutil gólmana k poměrně těžkému zákroku.

V sedmdesáté minutě z křídla dával míč před branku čerstvý Saka, vzápětí přiletěl do vápna další centr, po kterém Xhaka o kousek přestřelil. Namísto srovnání přišlo navýšení skóre. Sörensenovo dlouhé vhazování skončilo zmatky v obraně Arsenalu a propadnutím na zadní tyč, kde situaci zavíral další Dán Christian Nörgaard, jehož hlavička skončila v síti.

Po osmdesáti minutách Nörgaard hlavičkoval znovu, tentokráte mu od skórování chybělo pár centimetrů. V závěru ještě mohl vykřesat naději pro Kanonýry Pépé, po Tierneyho skvělém centru se ale ještě lepším zákrokem prezentoval Raya. Brentford tak své vedení uhájil a ve svém vůbec prvním zápase v Premier League zvítězil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United11005:13
2.Liverpool FC11003:03
 Chelsea FC11003:03
4.West Ham United11004:23
5.Everton FC11003:13
6.Brentford FC11002:03
7.Watford FC11003:23
8.Brighton & Hove Albion11002:13
9.Leicester City11001:03
 Tottenham Hotspur11001:03
11.Aston Villa10012:30
12.Burnley FC10011:20
13.Wolverhampton Wanderers10010:10
 Manchester City10010:10
15.Newcastle United10012:40
16.Southampton FC10011:30
17.Arsenal FC10010:20
18.Crystal Palace10010:30
 Norwich City10010:30
20.Leeds United10011:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (654)

Přidat komentář
LokoLFC

Krásnej začátek PL.

Reagovat
Smreky

Arsenal stabilne drží formu

Reagovat
Vrana17

Si ještě živě pamatuji jak skoro všichni fans Arsenalu vyhazovali Wengera :-D

Reagovat
bandwagoner

Respekt Eurofotbalu, že nedal fanouškům Arsenalu planý naděje a už před zápasem měl Arsenal v tabulce na posledním místě.

Reagovat
Kaspar

Tak jo, tesim se na pristi sezonu

Reagovat
kiwwi

Brentford bude pain in the ass. Take novodobé upgradnute Stoke City

Reagovat
Trand

Barvou dresu, atmosférou na stadionu a dlouhými auty ano. Ale jinak oba útočníci jsou dost šikovní nebyli to vyložení dřeváci,co mají dva metry, jaký bych si právě ve Stoke představil.

Reagovat
Heisenberg

Pressingem i naší tragikomedií mi přišli jako běžný zapas se Saints. I když ty nákopy na Toneyho můžou Stoku připomínat, Brendfort je daleko fotbalovější.

Reagovat
LokoLFC

A co teprve takovej Brentford.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Však ja to myslím vzhľadom na tie standardky a nasadenie. Budú proste neprijemni

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je jistá, Arsenal opět nezopakuje titul bez porážky.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Trand

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
jk

Reagovat
RKBoy

A že Spurs budú nadalej vysávat pavučiny vo vy(la)tríne.

Reagovat
Mönchengladbach

*vi

Reagovat
RKBoy

Reagovat
RKBoy

kedy tu už zavedú úpravu komentárov.

Reagovat
Mönchengladbach

Snad nikdy, trollové a lháři by toho dost zneužívali.

Reagovat
JuventusFC1897

Reagovat
smazaný uživatel

Tropické ovocie fandiace ManU napr.

Reagovat
Manik...

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
Swarley

zkušeně se zbavili toho tlaku hned ze startu

Reagovat
Vopi11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Euphael

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nizzie

Co Audi Cup, ještě stavíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Cobra

Reagovat
tunkic

ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Infi

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
patas92

Umtiti, Pjanič a Coutinho jsou k dispozici

Reagovat
Largo

Dík

Reagovat
Bandita_Harry

Ale čo, veď vykupujete hviezdy iných tímov tak si ich teraz užite

Reagovat
Shuriken_YNWA

Tvl, Arsenal super začátek. To jsem opravdu nečekal…

Reagovat
r.mrazik

Fotbal od Arsenalu nic moc...ale že pustili ten druhý gól je výsměch

Reagovat
Devil

Ale ne....myslím,že naopak je na čase vrátit fotbalu vizitku chlapskeho sportu! Je potřeba trochu přitvrdit !

Reagovat
r.mrazik

Nikdy to nebyl chlapsky sport

Reagovat
Devil

Samozřejmě hrají i ženy a právě proto je ostuda,že kolikrát tvrději než chlapi ( v této době )

Reagovat
r.mrazik

Ne. Nikdy to nebyl chlapsky sport

Reagovat
Devil

Jo. Právě že byl

Reagovat
Švejk :)

Tak tak-,jak píše devil-je potřeba přitvrdit! Dokud se fotbal nezbaví nešvaru zvaný kontakt,budou hráči padat jak přezrálé hrušky!

Reagovat
r.mrazik

To jako kdy?

Za metrouse Beckse a ulizanych padajících talianu v devadesátkach a začátkem nového tisíciletí?

Nebo pak za vlády Barcelony a faulu za každého kontaktu s Iniestou, Busquetsem a Albou?

Hm...nebo simulace ještě tehdy za Rivalda?

Chlapsky sport to nikdy nebyl...se podívej na rozdílnost s dřívějším hokejem...

Reagovat
Devil

Ale no tak....nebuď osel! Myslím,že moc dobře víš jak to myslíme!

V 90 byl fotbal v pl určitě o mnoho tvrdší jak nyní.....dneska je to o kontaktu!

Reagovat
r.mrazik

Jj. Tekla krev a byly zlomený nohy.

V Anglii to bylo trošku vostrejsi, ale žádný extrém.

Takový Inzaghi byl na zemi taky pořád

Reagovat
Devil

Inzaghi nehrál v pl nýbrž v Serii A kde simuloval každý druhý už tenkrát.......ale i tak - bylo to ostřejší a hlavně sudí nechávali daleko více prostoru pro hru.....dnes se fouká téměř každá blbost

Reagovat
PH8

Bylo to tvrdší o něco, ale zase se více chránili menší hráči a méně se při soubojích používali ruce. Což bych ocenil i při dnešním fotbale, ať se to hraje tělem, prdeli, ramenem ale jak někoho chytneš za dres nebo za část těla automaticky faul.

Reagovat
Devil

Hmmm.....neřekl bych

Reagovat
Salfovic

Já bych byl pro. Jen je problém, že kdyby si to Leno chlapsky vyřešil, tak se na něj pravděpodobně pískne pencle.

Reagovat
TopinB

Tak když je třeba přitvrdit, začal bych masivní letákovou kampaň

Reagovat
slavex

Jako držení od hráče Brentfordu bylo evidentní. Na druhou stranu přišlo mi, že Leno vůbec nešel po míči a držel ho taky.

Reagovat
Devil

Bylo to vzájemné a stejně by s tím Leno asi nic nenadělal .....

Reagovat
masly008

super argument

Reagovat
Devil

.........chápu tu beznaděj

Reagovat
drussbarb

Čekal jsem zásah VAR a neuznání, ale co už. Fandit Arsenalu je těžká věc, skoro jako fandění Barce

Reagovat
Trand

Brentford moc pěknej výkon, my nejsme měřítko, ale pokud takhle budou hrát dlouhodobě, tak se udrží bez problémů. A bylo super vidět zase fanoušky na stadionu, zvlášť takhle na těch menších stadionech to bude mít zase svoje kouzlo. K nám nemá nic cenu říkat, to by se člověk jen opakoval a rozčiloval. Aspoň že ten Lokonga vypadal celkem fajn.

Reagovat
Kucka

Reagovat
PH8

No nevím, my jsme nehráli dobře a přesto jsme je celý zápas dost jednoznačně přehrávali. I situace, které by průměrný tým PL IMHO v pohodě ubránil skončili až na strašné předfinalni přihrávce nebo centru ze strany. Ale že třeba pro ManUtd (pokud budou hrát stylem jako poslední 3 roky) budou osinou v prdeli o tom žádná.

Reagovat
jk

Atmoška na Brentfordu, wow

Reagovat
Greny

Tyhle zápasy kdy se hraje proti týmu na sestup jsou strašně těžký... Naštěstí to Brentford zvladl

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
hitZor

Reagovat
Largo

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Manik...

Reagovat
iamek

Reagovat
Unai

Reagovat
Infi

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Heisenberg

Blbej zápas pro něj, ale White na první dobrou fakt vypadá, že ta úspešnost hlavičkovejch soubojů bude problém. Tierney bude mít letos kolem 10000 centrů na zápas.

Reagovat
wesleyborland

A stejně ani jeden centr ty naše kopyta nedaj

Reagovat
j_mrazik

Když máš 165 cm, tak můžeš vypadat jak kluk z plagátu, ale silnější útočník tě prostě přehlavičkuje.

Reagovat
oddy

Má 182 cm, což není zase tak málo. Vermaelen měl stejně a takový Cannavaro tuším ještě míň.

Reagovat
oddy

I třeba Ramos má jen o 2 cm víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol 178, Mascherano 174

Reagovat
Gazdo

Ale to boli pani obranci toto je nejaky White

Reagovat
herold

Puyol byl fantastický skokan, Mascherano ne.

Reagovat
Nikikrew

Nema cenu asi ani moc pisat. Ocakaval som narocny zapas na pode novacika ale vytvorit si 2 sance, to je hodne slabe aj na nas. Pozitiva ESR, Lokonga a Tierney. Snad fans Arsenalu pochopili, ze Chambers nikdy nebude 1 na RB, ze Mari moze byt tak back up a ze potrebujeme este tak 4 hracov aby sme pomyslali na Europu. Arteta a Edu by mali denne robit 12 hodin pokial tieto akvizicie nedotiahnu.

Dalsie 2 kola Chelsea a City, to bude nadherne manko uz po 3 zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

A co udělá Edu? Pojede na 4 dovolenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

musí si holt taky někdy odpočinout. Přeci nepojede na dovolenou v zimě, to dá rozum

Reagovat
Salfovic

Já to sledoval jen na půl oka, ale měl Arsenal vůbec nějakou pořdnou šanci ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Průnik ESR byla asi největší, z toho se dal vstřelit gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

I když jsem neviděl zhruba posledních 15 minut, takže šance Prpeho také slušná.

Reagovat
xjert02

Brejku a zakončení Pepeho

Reagovat
Trand

Pepe na konci, ale gólman skvěle zasáhl. ESR šel jednou na gólmana po skvělý otočce a špatně trefil míč a letělo to skoro doprostřed branky, takže to gólman chytil, ale to byla taky obrovská šance. Jinak asi nic.

Reagovat
Liveral

Pak ještě Xhakova střela po centru zprava těsně nad. Ale to už je fakt asi všechno

Reagovat
Trand

Reagovat
RKBoy

začínam si mysliet, že fandit dnes Arsenalu je už vačší menrálny defekt ako fandit Spurs.

Reagovat
Bandita_Harry

V dobrom aj v zlom....

Reagovat
ElectrickMann

Opět vyděláno - Arsenal zase a znova pod geniem Artetou neměl ani 5 střel na bránu

Reagovat
caspic

Jaký je na tohle kurz?

Reagovat
Swarley

Jak říkali někteří místní experti, pár přestupáků a bude to v pohodě

Reagovat
Muza

Reagovat
Ranoth

new season same shits ?

Reagovat
JollyJoker77

Highlight večera :Brentford fans to Arsenal: "You're just a sh*t Tottenham Hotspur!"

Reagovat
CHONG

To chce fakt Martin jít do těchto hoven? No, hodně štěstí

Reagovat
teenz

No jeste bych pockal na nas zapas.

Reagovat
CHONG

Abych citoval klasika - Drtivé vítězství Realu Madrid

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Z hoven do hoven, co se ti nezdá ?

Reagovat
CHONG

Tak pokud jsou Real hovna, tak Arsenal jsou sračky smíchané s blitkama

Reagovat
eder

Tak to dobrou chuť, pokud právě snídáte...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

ja doslova snidam no, ale spis me to pobavilo

Reagovat
Neutron

vsak to je uroven prveho stupna zakladnej skoly tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

nevybiram si co me pobavi podle toho, jako to ma "uroven". Skatulkovani humoru je cesta do pekel

Reagovat
Neutron

to ti fakt pride vtipne, ze niekto povie sracky zmiesane s grckami?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. bavi me na tom prirovnani arsenalu. Ale co me nebavi, ze se mas potrebu pitvat v tom, co komu a proc prijde vtipny. Tvuj smysl pro humor neni ani o chlup lepsi, at uz bys tady predvedl cokoliv. Kouzlo rozesmat se nad cimkoliv nepotrebuje dalsi vysvetlovani. Nech to byt, mudrci. Min je dost casto vic. Uklidni se

Reagovat
Neutron

Dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Johny203

Tá zostava Arsenalu vyzerala ako vtip a herný prejav to aj potvrdil. Nemôžu sa predsa spoliehať na 21 ročného chlapca že im to bude vyhrávať sám.

Reagovat
eibe

a lavičku jsi viděl?

Reagovat
Muza

naprostý souhlas, ale problém je, že v Arsenalu moc na výběr není. Nakupova politika je už několik let v rukách lidí, ktery jen upřednostňují jen vlastní prospěch. 50 milionů liber za to nemehlo z Brightonu to je asi špatný vtip. V porovnání top 4 by ani jeden hráč Arsenalu nebyl start 11 a možná ani na střídačce.

Reagovat
JuventusFC1897

Arsenal nesklame

Reagovat
John Obi Mikel

Co se to sakra stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal just being Arsenal, m8.

Reagovat
smazaný uživatel

Z dela sa už dnes nestrieľa.

Reagovat
JuventusFC1897

Nová doba. Strieľa sa do dela.

Reagovat
vceradnesazitra

Tak favorit vyhrál. No surprises

Reagovat
Witcher

Kdy naposledy vedl nováček PL ?

Reagovat
chavi.27

Když jsem koukal na soupisku Brentfordu na livesportu tak mě překvapila jedna věc.... 3 jejich nejstarší hráči na soupisce maj 30, 28 a 27 let! průměr celý soupisky tak 23, neskutešný

Reagovat
Mikesh

Židi zkurvení neschopní tragičtí, tolik let utrpení nevydrží snad nikdo. Shořte v pekle a táhněte do 3 ligy. Oddělávám z hlavních a budu vám přát jen to nejhorší. V týmu samý průměrák. Nemá to šmrnc, elán a ani snahu.

Reagovat
Benzema

Reagovat
eder

Za to, žes je oddělal...

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat
PH8

Víc takových fanoušků

Reagovat
Mikesh

Přesně, čím víc nás odejde, tím větší šance na změnu v tomto paklubu.

Reagovat
PH8

Přesně. Tak poznáš pravého fanouška, že se na to v těžkých časech vysere Kdyby sis radši koupil dres a kalendář ať máme na plat gunnersaura!

Reagovat
Front hell

V dobrém i ve zlém. Přesně tak jak jsem to slíbil ženě

Reagovat
PH8

Být fandění Arsenalu manželství tak by to bylo jako když si naposledy zapícháš o manželské noci a pak už jen koukáš jak tloustne až je tak obézní že už to nejde a 15 slibuje že příští rok začne hubnout

Reagovat
PH8

* o svatební noci

Reagovat
Front hell

Přesně. Ale doma to mám lepší díky bohu

Reagovat
PH8

Gratuluju! Já jsem ženatý týden (jo, musím se pochlubit) a zatím jsme doufám u sezóny 97/98

Reagovat
Front hell

Tak to gratulace. Ať Vám to vydrží. My jsme stále jak v sezoně 03/04 tak Vám přeji to samé.

Reagovat
PH8

Díky

Reagovat
Mikesh

Ježiši PH8, nehraj mi prosím na city. V těžkých časech ? :D Jak dlouho ty těžké časy trvají a není tam ani minimální náznak pokroku k lepšímu. Neumí posilovat, politika je otřesná a trenéje to člověk, co na to momentálně nemá. Ty nejsi optimista, ale blázen.

Reagovat
PH8

Já ti nehraju na city, já tě urážím!

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
Mikesh

You dont say? To bude tím, že tvoje mentální iq bude na úrovni zvonečku.

Reagovat
PH8

Je vidět že si nikdy k opravdovým fanouškům Arsenalu nepatřil, my jsme intelektuálové a nepoužíváme zlé urážky. Opovrhuji tebou.

Reagovat
Mikesh

Intelektuálové nemají za potřebu urážet ty blbe, tak nevím na co si tu hraješ.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Švejk :)

Židi jsou v Tottenhamu

Reagovat
Front hell

Super fanoušek

Reagovat
Csaplárova past

Ty už se tady taky neztrapňuj a vymaž si ten Arsenal z oblíbených

Reagovat
Front hell

To víš že jo ty internetový hrdino

Reagovat
iamek

Tiket

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Csaplárova past

Jestli má Arsenal ambice alespoň na 8 místo, tak Arteta musí ven. Kdekoliv jinde by ho dávno vykopli. Ten člověk může dělat maximálně tak přihrávat hráčům na tréninku balóny ...

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kostomlat

Richard Dostálek Arsenalu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
iamek

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
oli9

Arsenal je prostě průměrný tým PL, to bude umístění okolo 8-10 mista. Žádné překvapení

Reagovat
iamek

Reagovat
Unai

Reagovat
Malresi

Z Arsenalu ma včera zaujal len ESR a Lokonga. Tierney to síce odjazdil, ale tie jeho centre boli hrozné. Hoci mu treba dať k dobru, že v podstate ani nemal na koho centrovať. Brentford predviedol srdnatý, sympatický výkon, najviac ma zaujal Toney. Ten povyhrával kopec súbojov, ostatne aj ten pred druhým gólom, rozdal pár krásnych prihrávok z prvej, tomu výkonu chýbal len gól.

Reagovat
Setwo

Ak Arsenal nebude hrávať európske poháre, tak postupne budú fanúšikovia a sponzori odchádzať a z Arsenalu bude úplne priemerný klub bez väčších mien ako bol minule roky West Ham

Reagovat
Devil

West Ham je stále průměrný klub....

Reagovat
Setwo

Áno je, ale naschvál som to napísal takto aby sa do mňa nepustilo vela nových fanúšikov WHU tu na EF kvôli tej minulej sezóne

Reagovat
Švejk :)

WHU má nějaký fanoušky?

Reagovat
PH8

Ano a celkem věrné + teď ty co fandí kvůli Slávistům.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetci sa smiali Wengerovi za 4th place trophy, čo by za to teraz Uzenál dal?

Reagovat
Manik...

Ty kádry byly nesrovnatelné..

Reagovat
norton

jj wenger mal slabší. ale zas aj slabšiu konkurenciu

Reagovat
Manik...

slabší?

Reagovat
kilobyte

Za Wengera Arsenal prodával hvězdy.

Reagovat
Manik...

Právě proto. Alespoň ty hvězdy měl.

Reagovat
kilobyte

Jenže je vytvářel.

Reagovat
johnnie_boy

Myslim, ze ti hraci jsou tak svazani taktikou, ze pak hrajou pod svoje moznosti. Neni prece mozny, aby si Arsenal vytvoril max 2 sance proti novackovi. Pepe napravo dostava balon ve vetsine pripadu do situaci, kdy je zdvojovan a misto, aby ho tam Chambers chodil podporit a vytvoril tlak, tak jen ceka vzadu ( tohle proste musi byt pokyn od Artety). Chambers sice neni buhvijakej technik, ale centry ma z tech nasich tisic RB nejlepsi. Takze Pepe je nucenej bud jit do dvou protihracu a nebo se jen otocit a vratit mic zpatky…

Jedina varianta jak ohrozit soupere tak zustava leva strana, kdy se postupne dostane mic k Xhakovi, ktery ho prostrci Tierneymu a ten centruje, a takhle porad dokola…

Zacinam mit pocit, ze nic vic Arteta nedokaze s tymem vymyslet. Ano, dokazal zlepsit obranu (i kdyz vcera to moc nevypadalo), jinak se mi ale cim dal casteji jevi, ze Mikel jen tezi z toho, co vymysli Saka nebo ESR. Protoze nebyt techto dvou, tak jsme minulou sezonu na sestup…

Reagovat
Csaplárova past

Svázání taktikou? Mně to spíš připadá, že žádnou nemají.

Reagovat
Heisenberg

Je to kombinace obojího. Ten tým je jak vysokoškolák na zkoušce, jeden styl má nadrcenej hezky, když se ale někdo zeptá na něco, co v materiálu nebylo, tak je v hajzlu, protože musí improvizovat. Ty výjimečný momenty, kdy si to ESR a Saka narazí a projdou přes jednu řadu soupeře, nejsou Artetovou taktikou, ten je za to určitě ještě zprcá, že to nepřihráli Xhakinovi.

Reagovat
sejber

zaciname tam kde sme skoncili

vzhladom na stav tymu a formu v priprave som cakal ze nedokazeme zvytazit. To ze nas Brentford polahky prehra a svoje vytazstvo si jednoznacne zasluzi vsak sklamalo aj mna.

Vytvorit si dve sance proti novacikovi je trapne. Ok utok hral v improvizovanom zlozeni ale urobil by Auba alebo Willian dnes rozdiel? Mozno Laca ano ale pocita sa snim vobec?

Sezona nas zastihla nepripravenych. Esteze Mikel dokaze uhaluzit body od silnych superov lebo ak budeme po auguste bez bodu bude prvy kandidat na odstrel.

Horsie ako prehra samotna je je ta predvadzana hra.Brentford nam jasne naznacil ako bude vyzerat sezona a bola to teda poriadne studena sprcha. Ak Arteta nepredvedie rapidne zlepsenie na europu mozme zabudnut a vzhladom na nabitu konkurenciu bude vyzva aj obhajoba Artetovho oblubeneho osmeho fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko odborníkov tu je...

Reagovat
mimi_united

Wenger nedocenený génius

Reagovat
Čenda

Pokud prohrával po poločase, tak dokazal jen 4x remizovat, zbytek 11 proher. Bezradný Mikel.

Reagovat
Zdechlina

Tak včera to byla klasická bída. Naštěstí jsem to ve 30. minutě vypnul a udělal jsem dobře. Naše hra už delší dobu postrádá především logiku. Naopak zmatky jsou náš denní chléb Co bude dál? Odegaard in? Arteta out? Samé otázky....

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skutecnosti liga zacina az dnes 13:30 SEC. Kdy nastoupi tym, ktery po odchodu nejlepsiho trenera v historii znacne upadal, az musel prijit na lavicku byvaly hrac a legenda klubu, skvely clovek a sympatak Ole G.S. Podcenovany, vysmivany. Se vsema si vytrel prdel a po dvou letech udelal z United opet top tym. KDE STE VY KUNDY CO HO VYSMIVALI DO TELOCVIKARU? ha?!

Reagovat
Front hell

Top tým už by měl něco vyhrát. Naposledy si s ním výstřel prdel tady vysmivany emery.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Achjo.. a ja je dal do tipovacky do Top4

Dal bych Artetovi tak dve kola a jinak ho rychle vykopnul. Casu ma opravdu dost a Arsenal by si nemel zahravat s dalsi sezonou v hovnech. Tým mají dobrej..

Reagovat
fajdax

Podle mě naopak ten tým je tak na 7-8. flek

Reagovat
Front hell

ale je pěkné že nám ještě někdo věří. Naivní,ale pěkné

Reagovat
RKBoy

blázon.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Clovek si obcas nadava, ze kdysi zacal fandit zrovna Newcastlu.. nastesti je tu porad Arsenal, no.

Reagovat
Zdechlina

Vole

Reagovat
Nikikrew

Njn avsak Arsenal priniesol aj mnoho pozitivneho do mojho zivota ale momentalne je to fakt utrpenie a som velmi rad, ze tuto sezonu to bude menej zapasov

Reagovat
LokoLFC

Jakoze si rikas, ze tvuj na hovno zivot je furt nic oproti Arsenalu? Jo... vzdycky je pozitivni, ze se nekdo ma hur nez ty...

Reagovat
Nikikrew

Čo?

Len som povedal, že nie vždy to bolo také zlé. Len teraz je to nanolact

Reagovat
ajouki

@theMadridZone: Real Madrid have seriously considered LEAVING La Liga and joining the Premier League during the last few weeks. The club is tired of being persecuted by La Liga president Javier Tebas. Real Madrid have also studied the possibility of joining other leagues such as Serie A and the Bundesliga, but Florentino Perez sees the Premier League as the perfect competition for Real Madrid.

Zajímavé myšlenkové pochody v Madridu. Dával jsem to tu jako jeden ze scénářů po zániku Super Ligy, samozřejmě s mohutným posměchem od všech. V Madridu o tom minimálně uvažují, co Premier League?

Reagovat
Zdechlina

Blbost. To nemůže klapnout.

Reagovat
kiwwi

to je ale kokotina

Reagovat
CHONG

Sice by to byl každoroční titul zadarmo, ale radši snášet Tebase a jeho ústrky a zůstat v konkurenceschopné lize.

Reagovat
Whitemedia

Hezký pokus.

Reagovat
CHONG

Tvrdá realita

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Svatej

Na tu tak nějak naopak naráží cela Laliga

Reagovat
RKBoy

v tvojej bubline.

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Asi myslel italskou.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
O.Giroud

Tak v Serii A asi jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
popltak

Nejsou schopni vyhrát la ligu, co by dělali v PL.. ať si tam zhniji, liga jim tam jde do kytek a krysy chtějí utéct.

Reagovat
Neutron

v Serii A...mozno

Reagovat
SaianSupaCrew

To by mohlo vytvořit velmi nebezpečný prcedens. Už jen proto je to utopie.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jinak kdyz jsem nad tímhle přemýšlel, tak reálne me napada jen jeden zpusob, jak takovou zmenu provest. B tym Realu a Barcelony zapsat do nejnižší profi soutěže, vytahnout je s investicema do PL a pak tam presunout A tým.

Reagovat
misinho7

uz to Real oficialne poprel..

Reagovat
Svatej

Skoda, byla by to prdel

Reagovat
ajouki

Pochopitelně že to popřou, když je to v této fázi velmi nepravděpodobné. Super Ligu popírali ještě měsíc než s tím šli ven.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

LOL ved by sa museli prehravat z pralesa. Neexistuje aby isli hned. Do PL. To musi byt kacica.

Reagovat
Acquanni

Nemožné, angličtí fans by zbourali sídlo FA.

Reagovat
mimi_united

Oleball

A to ešte nehráme v plnej sile

Reagovat
bbbauch

Nadhera, takhle by to slo

Reagovat
smazaný uživatel

Zábavný zápas, Bruno hattrick, Pogba 4 áčka, super vstup do sezony!

Reagovat
RKBoy

Leeds to United extrémne ulahčili tou naivnou hrou, ako cez kopirák z minulej sezony.. toto bol presne ten typ zápasu ktorý MU sedí.. radšej by som si počkal na súpera čo nebude otvárat bránu ako mladá ambiciozna sekretárka nohy.

Reagovat
EXoRcIsT

jasne jasne vzdy ked niekomu nalozime tak to je preto lebo super bol odovzdany a nie preto ze sme im nedali sancu

Reagovat
RKBoy

ja netvrdím, že ste nehrali dobre, Pogba bol exkluzívny, ale Leeds hrali presne do vašej noty..

v minulej sezone ste ich tiež rozobrali 6:2 a potom prišiel Fullham či Sheffield a získali ste bod.

Reagovat
smazaný uživatel

V případě Leedsu má ale pravdu. Není náhoda, že ty dva zápasy s nimi byli takovej mazec nahoru dolů. Oni prostě hraji hurá fotbal dopředu a jak ztratí míč nestíhají se vracet.

Každopádně i přesto si všichni zaslouží pochvalu a i Ole, střídal dřív jak v 75. A to je teda co říct.

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Visnze tuhle logiku fanousci pouzivaji obema smery, ze jo?

Reagovat
ajouki

Je dobré vidět, že Pogba v sobě po výborném ME našel vyšší převodový stupeň i za United.

Reagovat
bbbauch

Jj, protoze za nas nikdy neodehral takhle dobrej zapas..

Reagovat
ajouki

Samozřejmě že podal. Z poslední diskuze o Pogbovi jsem ale nebyl dojmu, že on je takhle fantastický pořád. Což si já teda nemyslím a jsem rád, že první zápas po ME předvede tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno

Reagovat
Edgewalker

Jů, už nejsme poslední!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No hnus, ještě že jsem aspoň tu portugalskou píču dal jako kapitána ve fantě.

Reagovat
chicuita

Sám si píča

Reagovat
nani92

Ktorá legenda Arsenalu poletí skôr? Arteta alebo Vieira?

Reagovat
vceradnesazitra

Viera letět nemůže protože BLM

Reagovat
John Obi Mikel

Arteta bude nahrazen Vieirou.

Reagovat
Busby babes

No, krasny zapas. Bruno a Ppogba fenomenalni. Pokud odejde, tak to bude obri oslabeni.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak snad odejde

Reagovat
Steven666

3 poznámky:

- Viera je kandidát č.1 na prvé vyhodenie, úbohý a bezzubý výkon CP

- ak bude Chalobah hrať tak ako dnes po zbytok sezóny žiadneho Koundeho netreba

- Werner si zaslúži lavičku zo všetkých dnešných hráčov, hrozný bol. Lukakuovi to veľmi uľahčuje

Reagovat
Busby babes

Ad 1) tohle neni zapas kde bude chtit CP delat body a podle ktereho se bude hodnotit.

Reagovat
Godwinson

Nicméně kandidátem číslo jedna je stejně

Reagovat
RKBoy

Reagovat
pingla

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Steven666

Reagovat
smazaný uživatel

Kandidát číslo jedna by měl být jednoznačně ten zoufalec Arteta

Reagovat
icemike

Werner dělá neskutečné množství černé práce, svým pohybem dělá prostor pro ostatní

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrá odpověď na Účka

Reagovat
blade115

Tuchel má ohromné plus za Chalobaha, ten kluk je úplně skvělý a po 120 minutách ve středu zahraje takovýhle zápas ve svém PL debutu ... Nutně musí zůstat, ať se u něj na nějaké hostování vykašlou. A pokud přesto chtějí dotáhnout Koundého, tak místo Zoumy nebo Christensena, ne Chalobaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu se zaroven s prichodem Koundeho mluvilo o odchodu Zoumy.

Reagovat
blade115

Ale to nestačí. Pokud do kádru přibudou Koundé a Chalobah, měli by taky 2 hráči odejít. Momentálně máme Rudigera, Thiaga, Azpiho, Zoumu, Christensena a Chalobaha, což je až moc stoperů i na 3-4-3 systém a i s ohledem na to, že Azpi může alternovat na wingbacku.

Reagovat
Talker

Přesně. Pokud má přijít Kounde, tak musí vedle Zoumy jít i jeden z trjoice Rudi-Zouma-Christensen.

Nebo ať jde teda Chalobah jinak na hostování, protože nevěřím, že oproti těm drahým zkušeným hráčům udrží pozici. Nechci, aby dělal nakonec pětku na tribuně.

Za rok všem třem stoperům končí smlouva, takže se místo uvolní automaticky.

Reagovat
Godwinson

Koundé už je podle mě mimo hru, po tom sračka přestupu Lukakua. Přeci jen, taky by byl za slušnej ranec

Reagovat
Talker

Tak klub dostal 50 mega jen na Guehim a Tomorim (+Livramento). K tomu pokud se ještě prodá Tammy za 30+, tak vlastně většina Lukaka bude pokrytá z odchovanců, k tomu ze Zoumy bude nějaká částka.

Teoreticky (pokud se prodají Zouma+Lukaku za nějakých 50 mega) bude netspend na nule. Přičemž za Zoumu tam je už Chalobah, takže reálně si umím představit, že se tam nalije něco dalšího.

Reagovat
jk

Už jen rozložení splátek v tolika transferech ti v tom udělá takový bordel, že říct si, že když prodáte 10 nepotřebných kusů, zaplatí vám to jeden velký přestup můžete fakt jen vy v chelski, protože tam na nějaký finanční balanc nikdo nehraje

Reagovat
Svatej

To mi trochu rozved prosimte, mozna to chapu blbe..

Ale kdyz si rozvedes 100 mega v prijmech (byt klidne ze sedmi zdroju) na nejakych 5 let, tak si muzes dovolit utratit 100 mega stejnym zpusobem, nebo ne?

Reagovat
jk

Hele v principu je to jedno, protože tím způsobem, že jeden (nebo více) přestupů přímo vykrývá jiný přestup ty kluby vůbec nefungují. A net spend, je naprosto zbytečná tabulka.

Mě přišla jen vtipná ta představa, že odchod několika odchovanců, zaplatí z větší části transfer Lukakua. Já si spíš myslím, že na si na něj musela chelski půjčit, protože letos vám ty odchody prozatím pokrytou tak Lukakovy image rights

Jinak jo, v dlouhodobém horizontu a značně zjednodušené rovině lze říct, že až se za 5 let podíváme na ten transfer budeš moct říct, že část z té částky pokryly odchody.

Reagovat
RKBoy

tá prestupová čiastka, aj ked rozložená na dlhšie obdobie, je vždy zapísaná ako celá v danom prestupovom období v ktorom sa uskutočnila, tak proste funguje účtovníctvo.. to umožnuje tie velké prestupy, aj ked reálne tie peniaze ešte za to hráča nemáme všetky.. a klub ako my, s peniazmi za TV práva, lukratívnymi zmluvami, peniazmi z LM a bohatým majitelom prachy budeme mat vždy.. doležité je to mat všetko pokryté v účtovníctve.

Reagovat
jk

Takhle fugují všechny kluby. Ale ne všechny kluby si mohou říct, že odpálí 4 odchovance a ti jim z větší části pokrytou Lukakua.

Ten rozdíl je v tom, že pokud prodáš jednoho hráče za raketu, máš ihned větší hromadu peněz a tu můžeš rozprcat za Soldada, Lamelu, Wimmera atp. Pokud prodáš nějaký shit, tak v případě, že nemáš jiný zdroj příjmů na přestupovém trhu ti to moc nepomůže.

Reagovat
Talker

Tak on i ten nákup Lukaka může být rozdělený do 3 let, pokud se tak kluby dohodly. Reálně je důležitá ta finální částka, ne, jak je rozdělená.

Tak "shit" - bavíme se o hráči, za kterého byli Taliáni ochotní zaplatit opci okamžitě, což se neděje obvykle. Guehi, který šel za 18 mega taky nejsou drobný a první zápas v CP hned v základu. Tammy je útočník, který má kvalitu na PL a dokázal to už. Zouma byl před příchodem Tuchela náš nejlepší stoper rok a půl. a Livramento v 18 v základu Sotonu.

Tady nejde o prodeje Drinkwatera, Mosese a podobných shitů, tady jde o hráče, kteří můžou hrát týden co týden základ PL.

Reagovat
Talker

Hele dostali jsme 26 za Tomoriho, cca 18 za Guehiho, 5 za Livramenta... To je téměř 50 milionů, které připlavou. Je otázka, za kolik střelíme Tammyho a Zoumu, ale dohromady to může být kolik, 45-50 milionů?

Jako můžeme se bavit o tom, že na Lukaka jsme si půjčili (nebo to zafinancoval Roman) a že ty peníze z těch odchozích hráčů přijdou během 5 let, ale ve výsledku to máš 95 za koupeného hráče a 95 za ty prodané.

Reagovat
jk

Hele v klidu. Neber to tak pejorativně

Už to tu bylo zmíněno, účetně můžeš vyměnit pět hráčů za jeden velký deal, ale ve skutečnosti to tak prostě nefunguje. Net spend je hrozně alibistická tabulka

Reagovat
Ibelieve

Rozhodně nemáte obrat aby jste si mohli dovolit podobné hráče a to co píšete je opravdu berla pro fanoušky. Majitele Vám závidím, ale osobně bych jej nechtěl, jelikož mít postavenou identitu na skupovani hráčů s potenciálem za účelem zisku není podle mého dobře. To už raději uvidím příběh kde se akademie výrazně podílí na úspěchu klubu. Viz United a nebo i dříve Barcelona. Tam to bohužel šlo do hajzlu kompletně. Přesto si stále pokládám otázku co je vlastně Chelsea zajímavého?

Reagovat
Svatej

Celej ten komentář je tak debilní, že si diskuzi ani nezaslouží.

Reagovat
Ibelieve

Já nereagoval na tebe jelikož o afektovanou diskuzi a nadbytečný hype nebo kritiku bez kontextu zájem nemám. A komentář je tak debilní jen proto, že poukazuje na aspekty se kterými vy jste smíření a považujete je za vynikající obchodní strategii. Nic víc...

Reagovat
Svatej

Tady mas palec za konzistenci, není snadný si tu tvou úroveň udržet v kazdym komentáři

Reagovat
Ibelieve

To máš pravdu konzistentně na základě swiss ramble stojím za tím, že Chelsea není sobestacna což je fakt a také že není zcela etické chování Chelsea k mladým hráčům, ale pro tebe je sračka to když má někdo jiný pohled na věc. Tak nezapomeň až se nebude dařit okamžitě vyhazovat půlku kádru na základě prumernosti a půl roku později jim dávat hype na základě výhry. To je u tebe docela příznačné a prostě na mě nereaguje když ti vadí můj názor. Jak jednoduché a upřímně já tu přispívam po celou dobu tak málo že tě to moc žrát nebude. Jen škoda že tu nejsou lidé jako midas co dávali diskuzi i podmetne aspekty.

Reagovat
Svatej

Kdyz tak touzis po věcný a obhajitelny diskuzu, tak budes urcite schopnej mi dodat priklady toho myho "priznacnyho" jednani, o který tu opiras (ted uz rostouci) hovadiny.

Když píšeš o berlach pro fanousky a nasledne to zavrsis srackou o tom, ze se maji idealne kluci z akademie podilet na uspechu klubu dve mesice po tom, co nas tam jeden dotahnul svyma vykonama a druhej mimo vykony i vymazal jednu z největších hrozeb soupere, aby jsi to vyvazil klukama z United, kteri nejenze trofeje neziskavaji, ale pulka z nich ani nema poradnou minutaz, tak necekej, ze se zapojim jinak nez nejakym vysmechem, pripadne timhle rozsahlejsim vysmechem.

Reagovat
Ibelieve

Mě se zdáš vyloženě. Nebudu ti nic dohledavat, jelikož to je ztráta času, ale dost dobře si pamatuji jak směšné bylo transformovat obranu na vyhození během půl roku nechtěným trenérem a následný hype. To jsou veletoče vyloženě. Ty s Lampardem a jeho úžasným vedením mužstva a nepoužitelnou obranou, včetně Havertze. Vysmat se můžeš někomu u koho máš s čím. Mimochodem nevěděl jsem že Greenwood prakticky nehraje, to samé Henderson a McTominay a hlavně Rashford. To jsou odchovanci a vlastně nehrají, jen mají možná více minut než Mount. Vaše nejlepší akademie má jednoho hráče který chytil po X letech. Jen ti objasním ještě jednu věc, v tomto věku nejde o výhru ale rozvoj a systém tak že by mě i zajímalo kde berete že má Chelsea nejlepší akademii.

Reagovat
Svatej

Takze jinymi slovy tu drsnacky prohlasujes, jak ti jde o diskuzi, kterou ale nejses schopnej podlozit alespon naznakem argumentu a svy vlastni slova neumis dokazat. Razem mas vlastně pravdu, tady uz se neni cemu vysmivat, jses postupem casu spis k politování...

Takze ty ten hype cely komunity hazis na jedinyho cloveka, kterej jako jeden z mala z Tuchela v tý době blahem nesral a naopak bral veskerej ten pokrok s rezervou, no to je vážně brutální, skoro si zacinam prat, aby jsi v tyhle reklamě na nedůstojnost pokračoval

Jeste doplním - O Havertzovi jsem se vetsinu rocniku téměř nevyjadřoval, ale vzhledem k tomu, ze ty svy argumenty strilis z rukavu se zavrenyma ocima, uz mi to ani nezdviha obočí.

Tak a ted pojdme rozmrdat i zbytek tech tvych tuparen.

Greenwood mel minulej rok min minut nez James, Henderson ma min minut i nez Odoi, Mount ma vic jak Rashford a jedinej McTominay muze prekonat třeba Christensena. Potom ti tam ale jaksi zbyva treba Abraham nebo i ten prehlizenej Gilmour, kde hlavně první jmenovanej přidá spolehlivou porci minut. Kluky, kteri hrali PL zaklad jako RLC nebo Gallagher klidne rad vynecham, i kdyz patri tymu.

Takze kdyz si to sectes, nejenze ta super metoda United neprinasi trofeje, ale ani nehraje vic. Presto povazujes jejich model za krasnej a nas za neetickej a neefektivní, lul.

Akademie je nejlepší, protože dlouhodobě naprosto dominuje všem mládežnickým soitezim, vyhravaji nejvic trofeji a jejich nejlepší mladí hráči se chytaji bud v A týmu, nebo jinde v PL. Z nejnovějších mimo jmenovany tu mas Lampteyho, Livramenta, Gueghiho, brzo pravděpodobně Batea v Leedsu. Rozvoj tedy naprosto exkluzivní a rovnou schopnej hrace pripravit na okamzitej prerod mezi chlapy, prokazatelnej. Nabidnul bych i vic dukazu, ale na ty tvoje kejdy tohle bohate stačí.

Reagovat
Ibelieve

Nic drsnacky jak píšeš neprohlasuji a píšeš si člověkem, který převážnou část své historie na této stránce jen čte ve volne chvíli protože je zábavná. Vím že tu existuje ownyho vyhledávání ale nevím zda je funkční a s ohledem na to že pracuji jako designér pro soukromé subjekty tak nemám moc času navíc. To jen jako vysvětlení. Jinak akademie není o titulech a hráčů co jsou v prvních týmech má statistický dlouhodobě nejvíce United nejen ve svém týmu ale i v jiných týmech. Pokud chce přesně srovnávat minuty na hřišti za jeden ročník tak je irelevantní, jelikož tato srovnání se vytváří dlouhodobě spíše a to za účelem prospesnosti akademie A týmu. To vše si lze dohledat a myslím že to zvládneš. Nehazim vše jen na tebe ale obecně je to směšné a upřímně já tě neurazel a tudíž není důvod aby jsi urazel osobu kterou neznáš. To jsou zase základy slušného chování. Opravdu nevím co bych ti měl dokazovat dále, máš svoji pravdu a svůj názor a já opětovně vím že až skončí tento hype bude to znovu v obdobnem duchu od vás nebo tebe a to si vyber. Zajímalo by mě o všem jak si můžeš být tak jistý silnými prohlášeními ktere jsou naopak u tebe stále častější. Viz tvá důstojnost. Víš vůbec v jakých souvislostech tento termín lze užít?

Reagovat
Svatej

Takze za prve - Da se s jistotou rict, ze ja v prvním příspěvku urazil tvůj komentář, nikoliv tebe, ty jsi nicméně v reakci sel přímo po mně osobně s tím nezájmem o afektovanou diskuzi, takze abych to popsal tvym vzletným jazykem jsi to byl ty, kdo jako prvni zaútočil na mou osobni integritu.

Jednim z faktorů, který určují úspěšnost akademie je právě jeji schopnost vyhrávat trofeje a nasledne integrovat hráče pro vlastní tým, popřípadě do jiných tymu za ucelem prodeje. Chelsea zvládá bezpečně všechny tři veci najednou a vede si v tom líp než jejich konkurence.

Tvuj argument s dlouhodobym srovnanim je též špatně. Na uspechy 10+ let zpatky ti nikdo neni zvedavej, protože se metody vychovy furt vyvíjejí a hraci, kteri tou akademii tehdy prosli, uz jsou teď reálně za zenitem, pricemz fotbal, do iteryho byli vychovavani, je uz uplne jinej. Krásnej prijlad je La Masia, ktera byla dekadu zpatky považována za vrchol fotbalovyho vzdelavani pro mladý kluky a pritom z ni s vyjimkou uz leta nevylezl skutečně zajimavej hráč. Podstatný je, jak se akademii vede v alespon dohledny minulosti, tam si Chelsea vede mimořádně dobře.

Jak myslíš to dokazování "dále"? Však jsi nedokázal nic z toho, co jsi napsal a dokonce ani nedokázal vyvrátit cokoliv z toho,.co jsem napsal já. Sam by jsi mel nad volbou slov přemýšlet daleko vic. Otázka pak je, jestli je termín pokrytectví taky někde v učebnici slušný ho chování, ale to budeš určitě vědět.

K druhýmu komentáři - znova doporucuju, znovu se vyvaruj toho, ze mi budes vkladat do ust neco, co jsem neprohlasil, protože se vážně šeredně netrefujes a zacina to bejt trapný. Jsem tu i pres naše úspěchy jeden z největších kritiků klubu.

Reagovat
Ibelieve

Ty se urazíš když ti někdo napíše že máš afektovany projev, což znamená v podstatě přehnaný? To že je nekonzistentní je věc druhá. Tak to se omlouvám... ale přesto to byla jen reakce na bezdůvodny vysměch kdy jsi reagoval na mě beze slov. Osobní integrita má zcela jiný význam v tomto spojení a to si pleteš znovu. Vzletny jazyk zde jistě nemám.

Co se akademie týče tak bych rád měl tvůj jednoduchý postoj k věcem co není a je lepší případně nejlepší protože tak to běžně opravdu nefunguje a hodnota akademie není určena jen poctem trofejí. Akademie United a Barcelony jsou obecně a z dlouhodobého hlediska považovány za ty nejlepší právě pro pro chopnost produkce kvalitativně vynikajících hráčů. Těchto čísel se Chelsea příliš nepriblizuje. Pokud budeš chtít na toto jakkoliv argumentovat tak mluvím o krátkodobém, střednědobém a dlouhodobém horizontu jelikož takto instituce a to zejména sportovní fungují. Do to se nezmiňuji o Ajaxu, který je neuvěřitelný v tomto směru. LaMasia v této době vyprodukovala například jednu z hvězd eura pokud si dobře pamatuji a další hráče hrající za A tým Barcelony tak že špatně na tom nebude. To k té zajímavosti hráčů z LaMasie.

Opetovne nevidím důvod proč se prehrabovat v eurofotbalu když si živě pamatuji připomínky ohledně obrany kdy polovina hráčů pro Vas byla nepoužitelná včetně nových posil. Hype je super, ale občas je dobrwe zvážit faktory které ovlivňují výkonnost komplexne.

Nemusis mít doporučovat jelikož to co píšeš si vztahujes do osobní roviny a já reagoval pouze na psaný projev s tím, že jsem nikde nezminoval ani jsem necilil na tvoji kritiku Chelsea.

Reagovat
Ibelieve

*Dlouhodobě kvalitních hráčů

Reagovat
Svatej

Je úplně jedno, jestli me to skutečně urazilo nebo ne, reagoval jsem na tu cast, kdy jsi psal, ze te urazim,.pritom jsi s tim začal sám, hotovo.

Fuha hele tohle je diskuze vážně k ničemu. Ja ti dodám argumenty, jmena, fakta s trofejemi, pridavam příklady a z tebe vypadne jen naprosto ubohá odpověď ve stylu: "nene, neni nejlepsi, La Masia a Ajax je nejlepší! Boom, to tě naučí!!" bez sebemenšího naznaku jakyhokoliv.podpurnyho argumentu, o ktery by jsi to tvrzeni oprel. Budu velmi rad, kdyz sem vypises konečně neco, co nebude jak z ust dítěte a nejak to ten tvuj postoj k věci potvrdí, zatim jsi nenapsal absolutně nic, co by bylo zajimavyho nebo pravda.

Píšu to takhle záměrně, protože na Euru se předvedl jistý Pedri, kterého ty určitě myslíš a kterým zas dokazujes, jak o tom vis hovno. Pedri byl koupenej hráč z jinyho klubu a La Masii videl pořádně akorat na obrazku, neni to jeji produkt. Vypujcim si tva slova a doplním jen "tolik k té zajímavosti hráčů z La Masie".

Psaný projev se dá vztáhnout do osobni roviny, pro kristovy rany. To se vůbec nemusí vylučovat. To jsi vážně tak hloupej?

Jinak ty mnou zvoleny terminy integrity byly použity správně. Ze jsi je takhle nikdy neslyšel nebo je nenasel na wiki neznamená, ze jsou špatně zvolený. Vzhledem k tomu, jak mizerně vedes diskuzi a jakym ostudnym zpusobem pracuješ s fakty ti ale nemusim ja uz dal nic dokazovatyl. Zacinam mit dojem, ze by jsi to stejne nepochopil nebo na to zas nereagoval a jel dal svou "nene, ja mam pravdu" hru, která me fakt nebaví.

Reagovat
Ibelieve

Je ti to jedno? Tak se nedomnívej a bude vše jak má být. Na tebe jsem vůbec nereagoval jelikož mám jistý názor a tušil jsem kam by se diskuze mohla stočit. Tak že zřejmě hotovo jak píšeš.

Nevim zda máš za sebou jakékoliv lepší vzdělání ale to co píšeš jsou mnohdy domněnky protože by jsi je jinak doložil citacemi a odkazi. Což samozřejmě sám nedělám zde protože mi to přijde zbytečné s ohledem na to o čem zde mluvíme ale dal já ti pouhé příklady. V tom je rozdíl, tak že tvá fakta jsou velmi zvláštně uchopena. Navíc jsem tě i odkazoval na určitě stránky kde se tom psalo do podrobna... Zmínil si wikipedii ale v tím tě zklamu jelikož tu může editovat každý a není tak relevantním zdrojem. Pokud by jsi psal disertační práci tak by ti ji na základě podobných faktu vrátili. To jen k tomu co si kde najdu jak s jistotou píšeš.

Random Ajax... Jen příklad ale relevantní s ohledem na to jaké talenty vyprodukoval... Jeden z nich máte v Chelsea. Co se united týče tak jsou v rámci jejich akademie studie které poukazují jak dloudobe je uspesna v rozvoji hráčů a jejich umisťováním v nejvyšších ligach. Finanční stránka je jiným aspektem a souvisí mnohdy s trendy ve společnosti a také s nastavením klubu ale jeho profilem. Mě fakt baví jak dokážeš ignorovat hloubku a vnímáš jen to co je na povrchu. Ohledně Barcelony, pedri byl jen příklad odchovanec jelikož podobné typy máte také. Ale není to jen o něm, je jich více.

A na závěr osobní integritu ti nemohu narušit jiným názorem, jelikož ti jej nevnucuji ani neberu a jen nabízím jiný pohled který pro tebe nemusí být relevantní... Proto ta poznámka o narušení. je dobře občas nepoužívat slova na základě domněnky. Jinak děkuji za poučení ohledně diskuzí a budu přemýšlet nad tím že je třeba se zlepšit a přemýšlet nad sebou abych nepůsobil tak hloupě před velkými diskutery jako jsi ty. A ano toto je již mírný sarkasmus.

Reagovat
Svatej

Uff stačí. Přestávám s tebou mít trpělivost, trochu mi ta tvoje neschopnost chapat text leze na nervy.

Ve zkratkách.

- nejde o domněnky. Naprosto jasne jsi si začal. Okolnosti, jako jsou treba to, jak moc mi to ublizilo, jsou irelevantní kdyz jde o faktickou diskuzi.

- Napsat tu neco o vzdělání a v ty stejny větě udelat tak brutální gramatickou chybu, kterou by jsi měl mít vymlacenou z palice uz na zakladce, uz je fakt brutální úlet.

- žádná fakta jsi nedodal, to jsem byl já, ty jen dokola opakujes to samy a ani jednou jsi nepridal komentářům faktickou hodnotu. Kdyz uz vytahnes nejakou myslenku, tak je špatně, jako treba u Pedriho, kterej (znova opakuju, pro kristovy rany) produktem La Masie. Jinej priklad z posledni doby jsi znovu nedodal, takze to povazuju, stejne jako u Ajaxu za uzavřený, protože jsi nedodal nic, co by to podpořilo.

- Zpochybnujes moje metody hodnocení, ale sam jsi jiny nedodal. Tvoje tvrzení o lepsich akademiich opiras o neexistujici studie, ktery mimochodem běžně pracuji s faktory, ktery tu popisuju ja

- Nemusis ji narusit, slo o pokus o naruseni integrity a to samotny stacilo pro to, aby ta veta davala smysl. Nehlede na to ze michas dve temata do sebe. Ja resil ten tvuj mytus o tom, ze jsem te zacal urazet (a jeste dokazal, ze to bylo naopak), ne samotny fotbalovy jadro tematu, blbce.

Reagovat
Ibelieve

A dost, nikdo tě neurazel,. Nebuď tak stahovacny. To že dělám chyby vím ale nečtu po sobě zde co píši. Dělám to na první dobrou a upřímně mě nijak netrápí gramatické chyby na eurofotbale. Píšeš kraviny v rámci slov které dohromady občas nedávají smysl a to jsem ti naznačil jen proto že tvůj úsudek a fakta nejsou tak dobrá jak myslíš. Zároveň jsem ti dal příklady ktere jsou dohledatelne jak z mé strany tak i v rámci tvé. Pokud máš zájem uděláš tak a pokud ne také v pořádku. Já ten zájem nemám.

Jinak Athletic má neexistující studie jo? To je asi podobne jako že tvá Chelsea je sobestacna. Hele nezajímá mě to a tvé názory mě nepřesvědčili ale neberu ti je. To je celé.

Nemáš trpělivost tak neodepisuj jak jednoduché stejně tu oba jen ztrácíme čas nad psaním které nemá hlubší význam. A nevím tedy co mělo znamenat jsi tak hloupý atd skrze většinu toho co píšeš. A na závěr nebyl to ani pokus, to je jen tvá představa. Měj se hezky a už v tom myslím oba nemusíme pokračovat.

Reagovat
Ibelieve

Tím jen píši nevsimej si mě a žij si ve svém světě kde jste nejlepší a stačí Vám výhry a nové hračky každý půl rok. Já osobně po těch letech hledám i identitu a charakter klubu. Evidentně to nemá smysl ani z jedné strany. Good luck

Reagovat
Ibelieve

A to co píšeš by jsi si mohl pamatovat když se tomu směju dlouhodobě. Je to naivní a strašně preletave dle aktuálních trendu. V tomhle jsi zajímavý.

Reagovat
Talker

Je hezké, že sis v 8-12 letech (nebo kdy jsi začal fandit) vybral klub na základě financování, stylu fungování klubu a FFP.

Co se týče těch prodaných hráčů letos, všichni zmínění jsou odchovanci, cca od deseti v klubu kromě Zoumy, kdy ten byl koupen s tím, že půjde do ačka a za Chelsea má odehráno 150 zápasů.

Skupování hráčů za účelem zisku - tím myslíš "loan army"? Když vezmu současnou situaci, tak v současné době tam jsou buď odchovanci, hráči koupení do ačka, kteří se neprosadili (DD, Baba, Barkley, Zappa, Bats, Baka), pár wonderkidů, které jsme přivedli s tím, že už byli výše, než akademie, ale méně, než a-tým (Sarr, Kenedy, Miazga, Musonda).

Na hostování letos bude cca 30 hráčů, přičemž cca 5-7 bude z těch, kteří neuspěli, ale nedaří se je prodat, podobný počet těch "wonderkidů" a zbytek (15-20) budou kluci, kteří prošli akademií.

Reagovat
Ibelieve

Hele, samozřejmě že ne. Líbila se mi tradice kterou v sobě měli a také styl jakým se prezentovali. Každopádně já nepopírám, že tento model není funkční a prospěšný pro Chelsea... Pro mladé hráče ovšem vůbec a spíše jim to neumožňuje řádný vývoj v širším měřítku. Každopádně je to jejich volba samozřejmě. V United se hráči často zapracuji spíše do prvního týmu a dá se jim reálná šance a tato cesta i přesto že nakupují ve velkém také je mi více blízká. Viz. Rash, Greeny, Henderson, McTominay a jiní. Jinak mi šlo primárně o to, že tímto obchodním modelem nejste schopni bez majitele pokrýt Vaše výdaje. Vlastně se tomu ani neblížíte.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde mi to jako hodně. 6 hráčů na 3 pozice.

1 junior a 2 veteráni, z toho jeden bude hrát i na další pozici, kde kromě něho a Jamese nikdo není.

Ono sestava je ted celkem jasná, Rud/Zouma, Chris/Thia, Chal/Azpi. Reálně je ten pravý stoper, pokud Chal nebude najednou top stoper v lize, nejslabší, nebo musíme spoléhat na Azpiho, který zpomaluje, což je realita.

Když přijde Kounde a odejde Rud i Zouma, tak prakticky musíš hrát na 4 vzadu a situace Chalobaha se nezlepší. A spoléhat na Christensena+Koundeho a jediná záloha starý thiago a nezkušený chalobah, na ligu to je málo.

Hodil by se spíše stoper doleva, ale to se těžko schání a opravdový top stoper tomu týmu chybí.

Reagovat
Svatej

Jdyz to je problem, i dnes mi prisel Christensen furt lepší, byt jenom o trochu. Fakt fantasticky predvidal, sboural ve vzduchu kazdyho vcetne bentekeho, reálně je to ted novej hrac..

Reagovat
Talker

No dneska tam měl jedno své klasické zaváhání, kdy vyběhl tuším po autu a místo hlavičky tam nějak škobrtal a byl z toho přímák poblíž vápna?

Naštěstí je ten Tuchelův defenzivní systém tak robustní, že by museli udělat chybu ještě 2 hráči, aby z toho byla nebezpečná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky budeme soudit po dvou zápasech

Reagovat
hitZor

Reagovat
Swarley

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Wazza228

Pogba 4 áčka. Doufám, že jemu i celému týmu forma zůstane. Ale Leeds je zrovna soupeř, který našemu stylu hry sedí. Jsem na nás zvědav v dalších zápasech.

Reagovat
Miguel19

Haaland 2+3

Reagovat
smazaný uživatel

snad příští rok půjde k nám

Reagovat
RKBoy

City alebo Real.

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
oli9

bayern

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

To je masakr

Reagovat
RKBoy

je to delo, no.

myslím, že aj tak máme dostatok kvality a talentu aby sme tu nemuseli plakat ako malé tučné decko bohatých rodičov ktoré miesto 20. darčekov na Vianoce, dostalo 19.

Reagovat
kiwwi

jj, vy ako male tucne decko bohatych rodicov ste spokojni aj s tymi 19 darcekmi...respekt

Reagovat
RKBoy

začneme cvičit.

Reagovat
mikelinos

My jsme totiž dobráci

Reagovat
spider_8

Vsak staci kdyz prijde za rok

Reagovat
RKBoy

s príchodom Lukakua je Haaland už passé.

Reagovat
O.Giroud

este aj s Mbappem nie

Reagovat
Minister

Akonáhle išiel Kuco dole, tak Watford inkasoval 2 góly... hm

Reagovat
smazaný uživatel

Kuco je hráč stvorený pre PL, škoda, že neprišiel skôr.

Reagovat
smazaný uživatel

on mohol byť v najlepších rokoch úplne top hráč pre tieto tímy zo stredu tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.

Reagovat
oli9

no tak top hráč zase prrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Top hráč pre tímy zo stredu tabuľky neznamená top hráč všeobecne (čiže aj pre top tímy)

Reagovat
fenixLFC

taka typologia soucka

Reagovat
oli9

no to už nikdo nezjistí , nevím jak hrál Kucka na jeho vrcholu ....

Reagovat
fenixLFC

V zmysle ze pre priemerne kluby super ale na top kluby to nestaci

Reagovat
HalaMadrid_Flx

jak hrál? ok? Neviděl jsem zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja .

Reagovat
HalaMadrid_Flx

áha!

Reagovat
O.Giroud

Mal tam jeden premotivovany zakrok, ale inak slusne. V podstate 2 sekundarne asistencie, dobre vybojoval lopty. Myslim, ze par srdci fanusikov Watfordu si uz ziskal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Supr, díky!

Reagovat
EL Gringo

Pekny zapas, keby to takto prebiehalo celu sezonu - vobec nebudem proti

Reagovat
avicii

3:0 vonku je úplne na parádu, aj keď je co zlepšovať.. Tsimikas sa musí viac koncentrovať, také chyby super ľahko potrestá, nič moc výkon v zálohe, Milner na DM sa mi nepáči ale hlavne po príprave som viac čakal od Oxa.. Dôležitá odpoveď na Chelsea a MU

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všetkým zúčastneným, špeciálne Kloppovi, že pekne potočil hráčov✓. Btw. bez okuliarov ako nový človek .

Potešili všetci - Alisson skvelý✓

Tsimikas mal rozpačité momenty, ale viac pozitívnych, musí skonsolidovať výkony✓

Salah je stále absolútny šéf, útočná trojka všetci dobre. Jota - top ✓

Elliott dostal šancu a ukázal potenciál✓

Keitič sa nezranil✓

TAA špička✓

VVD sa chytá✓

!!! YNWA !!!

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
RKBoy

snád sa s bojom o titul zopakuje sezona 13/14.

samozrejme s nami na vrchole na konci.

Reagovat
Minister

Škoda, že to nenechali tak ako minulú sezónu, že boli v sobotu zápasy aj o 21:00.

Reagovat
JollyJoker77

Škoda čakal som že viac favoritov postraca body a iba Villa stratila .

Reagovat
RKBoy

dobré pre vás, máte lahšiu cestu k 6. miestu.

Reagovat
JollyJoker77

Nič iné ani neocakvam Max 5 ale to by ešte museli prísť 3 hráči

Reagovat
ZJEV

Dneska super zapas a parada videt zase plny dum. Hned to ma vsechno jine kouzlo. Pogba s Fernandesem skveli, Greenwood zase skvele zakonceni, mel to z uhlu a nebylo to lehke. Verim, ze Pogba zustane, hecne se a predvede skvelou sezony, vyhraje POTY a pak zinkasuje nejvyssi prestupovy bonus v PSG nebo Realu...

Jinak urcite tady nechci delat reklamu Babisovi , ale na idnes maji celkem dobrou akci, kdyz si koupite jejich rocni premium ucet za 390 (vyhozene prachy), tak dostanete slevovy kod na O2 sport pack za 390 na rok. Takze v podstate komplet fotbal na rok za 8 kil.

Reagovat
dextroza_m

Tohle je ten Pogba, co na něj všichni fans United plivou? :D

Reagovat
Akinfeev

Ne, tohle je Pogba ve formě. Plive se na toho bez formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je úplný kráľ, vrátil do toho klubu to čo tu nebolo od Fergusona, či to bude titul alebo nie, človek sa na tie zápasy teší a vie, že klub ide správnym smerom a čo sa robí má hlavu a pätu..

Reagovat
dextroza_m

Vypadate skvěle a Vaše zápasy si určitě rád pustim. Snad se vrátí titul na OT.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LokoLFC

Tak ty ses uplne posral. Smaz si ten Liverpool.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Nicméně, Lpoolu fotbal se mi líbil, ale vyrůstal jsem na United za Fergusona, kdy se každý bál přijet na OT. Osobně nemám žádnou rivalitu mezi Lpoolem a United, tohle jde mimo mě.

Reagovat
LokoLFC

Mam u prdele, na cem jsi vyrustal. Hlavne, ze sis smazal LFC z oblibenych, kdyz prejes United.

Reagovat
dextroza_m

Já mám u prdele tebe Běž si mudrovat do někoho, kdo je na to zvědavý.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
oli9

Reagovat
Benzema

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je trenér na úrovni Artety, akorát přišel do lepšího týmu, dostává o level lepší posily a tak. Jinak nějaké extra úspěchy a trofeje, toho asi nikdy nedosahne.

Reagovat
Remt

První tvůj komentář se kterým tu souhlasím, ty vole

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Swarley

Zkušeně pojištěno tím asi, cením

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Lacko_Boh

"Môj názor"

Reagovat
Ligter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
vrabejka

Jasná výhra na úvod, čisté konto. Do základu se nám o vrátil Virgil. Obrana několikrát propadla, naštěstí to soupeř nepotrestal. Snad se to bude postupně zlepšovat. Zklamal mě teda Tsimikas. Tolik ztrát co udělal a ještě i v nebezpečných prostorech. Nervozita ho asi semlela nebo nevím. Co se týče ofenzívy je velmi solidní ale zatím v nej vidím Morena 2.0 než jako spolehlivý backup za Robba. Co se týče zálohy líbil se mi Keita. Ox hodně nevýrazný na základ prostě nemá. Chyběl tam dost Fabinho aby jsme měli zápas více pod kontrolou. Jakmile nastoupil hráli jsme daleko líp. Prakticky všichni útočníci vstřelili gól což je super. Jota vypadá prostě top. Bobby taky gól. Jen ať se borci poperou o ten základ, prospěje to jak jim samým, tak celému týmu. Mo Salah. Co k němu říct. Je to prostě zvíře. 1+2 a jasný MOTM. Má v sobě mentalitu šampiona a i proto je tak fantastický.

Celkově se tato výhra dá brát velmi pozitivně. Všichni 4 útočníci vypadají parádně, Keita snad bude mít průlomový ročník, defenzíva postup času bude snad také jistější. Ideální bude když teď maximálně využijeme hratelneho losu a posbirame co nejvíc bodů. To nás nakopne a pak už se může stát cokoliv.

Reagovat
Vopi11

Tsimikas měl pár slabších momentů, ale jinak se mi líbil. Jako backup úplně v pohodě

Reagovat
Konspirator

Tak to má vypadat.. start - cíl United budou mašina s upgradem Sancho a Varane

Reagovat
Nikikrew

Ako pozerat highlighty je balzam na dusi. Divaci spat na stadionoch je zatial najlepsia vec a ta radost (najma po prvom goly) po goloch je uplne badatelna. Konecne je prava PL spat...

Reagovat
Ranoth

to sa u vas asi casto radovat nebudu

Reagovat
Whitemedia

Tammy Abraham has accepted to join AS Roma, done deal! The agreement has been reached with the English striker as per @DiMarzio. #ASRoma #CFC

Chelsea will receive €40m on permanent deal paid in installments. Abraham will sign his contract after medicals in the next days.

tak ahoj

Reagovat
RKBoy

a to ma tu pár týždnov do zadu vysmiali, ked som napísal, že ho za menej ako 40 nepredáme.

dobrý prestup pre neho a AS, ak tam je tá buy-back za 55, tak skvelé aj pre nás.

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavej, jak to bude. Někde jsem četl, že tam bude pro nás výkupka 55 mega, ale to by pro AS nedávalo moc smysl..

Reagovat
Whitemedia

Prodat do ITÁLIE hráče za takový prachy, i když nám to budou splácet asi sto let, je pro mě zázrak a nic víc neřeším.

Reagovat
RKBoy

ked vidím ako sa Juve natahuje o Locatteliho, normálne zázrak, také AS dokázalo urobit takýto deal.

Reagovat
Whitemedia

Podle Di Marzia £68m

Reagovat
Miguel19

Reagovat
RKBoy

a vraj ju možeme aktivovat až po dvoch sezonach.. ak som to správne pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

40 mil € je len nejakých 34 mil £. Za mladého, nádejného, anglického hráča a odchovanca nič moc teda za mňa. Za dva roky ho kupujete za dvojňásobok s5.

Reagovat
Svatej

Wtf, vsak je to moc pekny deal. Z pro mě nepochopitelných duvodu je hrozne podcenovanej, z druhy strany ma odehranou v podstatě jednu sezonu, protoze v obou dvou pulku ani nehral. Co by jsi za takovyho hrace chtel?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

Už som v pozícii že by som hral aj toho Abrahama nakoľko podľa goosip Arteta sa chce zbaviť Laccu a Aubu

Reagovat
Nikikrew

Už som v pozícii že by som hral aj toho Abrahama nakoľko podľa goosip Arteta sa chce zbaviť Laccu a Aubu

Reagovat
spider_8

Aspon, ze tak. Mnohem lepsi nez kdyby sel v ramci Anglie, nedejboze do Arsenalu. Sazky za jak dlouho se vrati zpet?

Reagovat
Talker

Já co koukal na Livramenta včera, tak bych se nedivil, kdybychom za rok aktivovali výkupku 40 mega nebo kolik. Ten kluk je extratřída.

Reagovat
M0rb1D4S

Však je to taky důvod, proč šel Valentino do Southamptonu. Brighton nechtěl v dohodě přistoupit na výkupku. A je dobře, že jsme to tam našim hráčům začali přidávat.

Reagovat
Mimalu

jakože Livramento bude za rok výkonnostně před Jamesem? Tak na to bych si nevsadil, on i Lamptey hned po přestupu vypadal luxusně, ale reálně za Jamesem v dlouhodobém měřítku dost zaostává

Reagovat
vitasrp

Přesně, na tu pozici je stále James, CHO a Azpi, nepřijde mi moc pravděpodobný, že by tady Chelsea v nejbližších dvou letech investovala 40 mega. Pokud se teda třeba CHO neprodá, samozřejmě.

Reagovat
Talker

Tak z nějakého důvodu jsme byli ochotní investovat hromadu peněz do Hakimiho už letos. Pokud Tuchel počítá s Jamesem na RCB, tak můžou hrát spolu.

Reagovat
Mimalu

Možná jsme si mysleli, že je Hakimi lepší hráč než James, možná jsme sondovali situaci, jestli by nebylo možné získat Hakimiho pod cenou vzhledem k finančním problémům Interu (což podle všeho padlo v okamžiku zájmu PSG). James na RCB mi teda přijde poměrně značné plýtvání jeho kopací technikou a doufám, že to byla jen specifická taktická varianta bez dlouhodobé vize. Jak psal vitasrp, úplně nás nevidím investovat 40 mega do krajního obránce u kterého nebudeme přesvědčeni, že je lepší a ani z pozice Livramenta nevidím moc důvod, proč po sebelepší sezóně utíkat zpátky dělat dvojku do Chelsea, navíc když by teoreticky mohly projevit zájem jiné velké kluby, které by s ním počítaly jako s jedničkou

Reagovat
Svatej

Reagovat
Robertson

Piče TOTO? je VILLA????? Nový majiteľ=brutálny cash...novy tréner a min 8 hráčov do základu ty kkt....klub s takým rešpektom a históriou a takto vyzerá ich hra? Čo vám ****???

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to trochu času, kým si to sadne. Navyše hrať proti nováčikovy na jeho ihrisku v prvom kole pred plným domom je vždy ošemetné.

Reagovat
LokoLFC

A tady jí někteří vidí na boj o big4, magoři...

Reagovat
Agent z Melmacu

odišla legenda a bez nej to nejde. John Terry

Reagovat
Moje maličkost

Tak se zase uklidníme trochu.

Reagovat
Zaschrona

Everton have won a Premier League game after losing at half-time for the first time since against West Brom in September 2015.

Dobrý start. Richarlison i obě posily dobré výkony a sledovat šílející Goodison po fantastickém gólu Doucourého včetně invazi fandů na trávník (včetně momentu, kdy tam jeden fanda upustil mobil a Coleman mu ho běžel vrátit ), čirá nádhera. Rafa velmi dobré taktické změny v poločase, kterými změnil zápas, po delší době konečně zas bojovný a nelíný výkon s jasným plánem. Po tak děsném létě pěkná vzpruha.

Reagovat
Moje maličkost

Obávám se, že porážet letošní Southampton nebude něco extra vzácného.

Reagovat
Zaschrona

Možné to je. Ale pokud jsme je v druhé půli sundali, je to pořád dobré znamení. Spoustu takových zápasů jsme v minulých letech prohráli docela bez boje.

Reagovat
$dolar$

Faze 1 ✔

Reagovat
Zaschrona

Lepší nereagovat, než být nejen úplně trapný, ale i totálně mimo...

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Veľmi sa mi páčila obrana. Vyzerala isto. Tsimiskas vypadá vo forme.

Trident, vlastne kvarteto vypadá vo forme, Salah najviac z nich.

K predikciám. O nejakom širokom boji o titul by som ešte vyčkal. Kľudne to môže byť 2 horse ponny race ešte pred Vianocami. Aj tak opäť rozhodne absencia zranení na kľúčových postoch v jednom, dvoch tímoch z tej špičky.

Reagovat
LokoLFC

Tsimikas byl dozadu průměr až podprůměr... jedna žákovska chyba, která tě může stát výsledek... ne nadarmo mu Milner dal facku...

Reagovat
SCELO

najpv by ju ale mal dat sebe....

Reagovat
LokoLFC

Tvle opet zase nakej ultra krutoprisnej hrotic... staci se podivat, jakou znamku dostal... z nasich byl horsi pouze Ox, a u toho ani skoro nevis, ze hral... i ten levej bek Norwiche mel lepsi znamku, a to pres nej mel Salah gol a 2 asistence... tak si dej facku ty, aby ses vzpamatoval...

Reagovat
LokoLFC

Dobre, jsem kokot, co neumi cist... souhlas, Milner tam byl absolutne k nicemu

Reagovat
smazaný uživatel

+ bude Africký pohár.

Reagovat
stiflerovamama

Matip včera zase potvrdil, že keď môže hrať tak je výborný a potvrdzuje prečo ho radím pred Gomeza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Spurs pry dle Marcy aktivovali vykupku Pau Torrese a ten odmitl s tim, ze.prestoupi az do velkyho klubu.

Reagovat
Front hell

Letos je nějak odmítají

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nás odmítaj, Arsenal se ani nepokusí

Reagovat
Front hell

Tak v Arsenalu už jsi uvědomili co už nejsou, u Spurs jim jěště nedošlo co nikdy nebyli

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Villarreal accepted Tottenham's offer of €45 million + €5 million in add-ons for Pau Torres, but the player rejected the move, per @pedromsepulveda.

Torres stated that his desire is to play in the Champions League.

Radši bych těch 55m poslal za Tarkowskiho než za španěla, který do Premier League chce připlavat asi v dresu Realu Madrid

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Tottenham jedine dobre.

Reagovat
Jordi Alba

Ať zůstane ještě aspoň rok ve Villarrealu. Jeden z klíčových hráčů, hrajou ligu mistrů, pokud aspoň zopakuje výkony z posledních dvou sezón, tak půjde za víc.

Reagovat
SpecialOne

Další přírůstek do Di María klubu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PH8

Tohle měl s Newcastlem udělat WHU minulou sezónu a mohli být v LM

Reagovat
Beči

Suk

Reagovat
John Obi Mikel

Souček

Reagovat
masina_LFC

Spurs Plešatý tragéd dostal príliš lacných nových pokémonov

Reagovat
Bandita_Harry

po jednom zápase...

Reagovat
masina_LFC

jj, jeden zápas s £550m základnou zostavou a £350m lavičkou sa neráta

Reagovat
jack_donaghy

ano, nerata Je to liga, pocita sa az na konci

Reagovat
Bandita_Harry

Aj mňa výsledok teší, ale ešte to nič neznamená minula sezóna bola jasným príkladom

Reagovat
Ibelieve

Tak to je irelevantní. Guardiola je skvělý manager a evidentně si je vědom s kým chce spolupracovat a proto si vybírá kluby s výrazným finančním dosahem. Nelíbí se mi to ale nevidím důvod proč o něm psát opak. Byli i jiní manažeři s podobnými možnostmi a vyhořeli.

Reagovat
Ranoth

Ako Ole ?

Reagovat
Ibelieve

A odkdy je neúspěšný? Nebo jsi studoval dlouhodobé a střednědobé plány rozvoje United? Spíš ne co? Jen newmyslny příspěvek bez hlubšího kontextu.

Reagovat
Ranoth

Tak mi pripomen kolko uz vyhral trofeji za tie roky co tam je A to ma asi tak 5x vacsi rozpocet na posily nez Klopp napriklad

Reagovat
Ibelieve

Tak mi připomeň jak dlouho trvalo Kloppovi než vyhrál první trofej v Liverpoolu? Solskjaer je v United dva a půl roku a rozhodně nemá neomezený budget na posily. Je schopen být konkurenceschopny a s ohledem na trh, který je konkrétně u fotbalu finančně naprosto nesmyslný nevybuduje nikdo svůj team během dvou či třech prestupovych obdobích. Zvláště když nemáš nastavené systémové věci.

Reagovat
Ranoth

lenze si porovnaj tym do ktoreho prisiel Klopp a kam prisiel Ole Mourinho dokazal za nejake 2 roky vyhrat 3 trofeje a skoncil tusim na 2. mieste v lige takze Ole prisiel v podstate do fungujuceho klubu kde len poniektore primadony mali problem s Mourinhom Jedina Oleho vyhoda je, ze dokaze prebudit tym ked sa mu nedari ale nato aby si udrzali pod nim vykonnost 38 kol tak nato proste nema a nepomoze mu ani Sancho s Varanem

Reagovat
Neutron

tak ani pod Kloppom si hraci neudrzali vykonnost 38 kol...

Reagovat
Ranoth

To som prehnal, ziadny tym si neudrzi vykonnost celych 38 kol ale bolo to myslene tak, ze Ole proste vzdy zlyha vtych klucovych momentoch, ci uz to je v lige alebo v poharoch ale zas na druhu stranu, ako som pisal, vzdy sa stoho nakoniec dostane ked mu hrozi vyhazov

Reagovat
Ibelieve

Tak vzpomínám si že Klopp měl výrazně výdaje i když je dříve kritizoval. Evidentně si uvědomil že bez nich to nejde. Upřímně, vážně si myslíš že za Mourinha bylo vše nastaveno dobře? Za prvé ten tým nebyl vyvážený. Za druhé v něm hráli hráči pro různé styly. Měl mezery ze kterých jste si dělali srandu jako Young, Sanchez, Fellainy ajn. Scouting se zaměřoval na zcela jiné hráče a byl neúplný. Atmosféra byla obecně velmi špatná a akademie prakticky mimo první tým, ale jinak skvělé nastavené. Spíš to na mě působí že fanoušci Liverpoolu dokud mohou tak budou kritizovat i to co nelze. Jinak v rámci trofejí, tak ty jsou důležité, ale k tomu aby jsi byl dlouhodobě úspěšný musíš vybudovat základy a to byl hlavní cíl. V rámci toho jaky vliv a sílu mají United je to otázka času bez Oleho a nebo s ním. Přesto jsem vděčný za to co pro United udělal. Van Gaal ani Mourinho to nedokázali přes své ego.

Reagovat
Ranoth

Tak to je Mourinho velky frajer, ze aj s takym tymom dokazal vyhrat 3 trofeje ked tam bolo vsetko take zle A ak narazas na kupu VVD a Alissona tak na tych sme si zarobili predajom Coutinha

Reagovat
Ibelieve

Tři trofeje a jednou z nich Community Shield. V rámci poháru UEFA měl docela snadnou cestu oproti minulému roku a navíc mladý kádr je náchylnější na chyby. Plus prohrát na penalty je vyloženě loterie a to ještě v jedenácté sérii. Jen by mě zajímalo stavěl tým pro svůj úspěch a nebo úspěch United jako celku? Opravdu v tom nevidíš rozdíl? Zrovna Mourek poslední koncepční práci odvedl v Realu. Myslím že v jiném týmu snad ani ne. A s tím kloppem... Koupil daleko více hrách a tam to již s těmi výdělky na hráče moc slavné nebude. Netvrdím že Ole je skvělý manažer bez chyb ale jimi se učíme nejvíce a bez jich ani vyhrávat moc nejde.

Reagovat
Ibelieve

Mimochodem je taky dost rozdílné nastavit dlouhodobou strategii po někom kdo vedl jako trenér a sportovní ředitel klub přes dvě dekády a nebo po někom kdo tam byl i s cestou rok, dva. S tím moc Liverpool zkušenosti nemá a vyjma United jen Arsenal a jak vidno snadné to není.

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč by Kane chodil do horšího?

Reagovat
jk

Tak tohle je furt jen Nunova dobrá bilance proti B6 a už možná i trochu komplex City ze zápasů na Spurs.

Ale jo, zahřeje to u srdíčka

Reagovat
jk

Výkon Spurs na hřišti i v hledišti TOP

Prvních 20 minut to bylo jako na kolotoči ale pak si to začalo sedat. Mladíci dobrý výkon, Tanganga přímo skvělý. Lucas MOTM a Sanchéz jeden z nejlepších výkonů v dresu Spurs.

Reagovat
eder

Espirito Santo >>> Hypediola

Reagovat
nani92

Spurs práve zvýšili cenovku Kanea tak o 20 mega

Reagovat
Whitemedia

Moment utkání? Asi když si padavka Grealish stěžoval, že Moura padl k zemi moc lehce.

Reagovat
Cobra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oddy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
andkoo

Reagovat
Luc-Luc

Totac plesoun bude muset koupit minimalne toho Kana, aby uhrali vubec top4

Reagovat
Luc-Luc

Jo a Grealish me uplne sere s tim ucesem, vypada jak nejakej pes

Reagovat
Kixi Syhimour

Je fakt strašný

Reagovat
Whitemedia

Mě sere s tím vymrdaným padáním.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná cubicka

Reagovat
Svatej

Reagovat
vicinda07

najlepsi zapas od dua Sanchez - Dier ever...to sme dnes potrebovali

Reagovat
Infernoqt

Tak přeci jen se nám zrodilo jedno překvapení kola.

Reagovat
vladis271

práve tam kde som to čakal úplne najmenej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jk

Že vás ty narážky na woolwich furt baví

Reagovat
vladis271

na to som aj zabudol. To až za tak šokujúce nepovažujem.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Už 2 zápasy za sebou výhru spurs neberu jako něco hrozného. Moc se mi to nelíbí...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cobra

Tohle je výsledek z kterého bude mít největší radost Levy. Kaneovi po tomto zápase vzrostla cena o dalších 20 melounů.

Tanganga naprostý luxus.

Reagovat
YoungPyo1882

Dejte nám rovnou titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas, ale neusnout na vavřínech, stále je potřeba nakoupit posily a navázat na to příští kolo, jinak bude dnešní výkon k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PH8

Reagovat
icka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

to je supr, když jste vy dva zase kámoši. Ne že se zase rozhádáte..

Reagovat
Benzema

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
diastan

Reagovat
Benzema

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vicinda07

dnes to bolo nasadenie srdce tvrdost...krasa, ale proti teamu ktory bude branit a my tvorit moc tejto zostave neverim...niekto kreativny by prist mal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

on by to mohl zastat lo celso, jen to z něj dostat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je hlevne furt na hromade. Dostat z nej celou sezonu na 100% tak nemam strach.

Reagovat
John Obi Mikel

City

Reagovat
John Obi Mikel

Tottenham doma proti nim čtrvtá výhra v řadě

Reagovat
Swarley

Tak Pepku, čubej rychle škrabat na dveře šejků, ať ti toho Harryho koupi...Vy už to finanční fair play zase nějak vymyslíte a pak se můžeš zase tvářit jak idiot, že vlastně ani nevíš, o co jde...

Reagovat
eder

... a že mu to nedá ani moc práce

Reagovat
stiflerovamama

Fans United idú niečo vyčítať City ohľadom míňania peňazí, to vždy pobaví

Reagovat
smazaný uživatel

United si ty penize vydelali sami. Je to klub s historii, nejvetsi v anglii. K city prisel skrblik umastenej od ropy. Muzou se jim smat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Skrblík

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to zní jako Glazerovci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to zní jako Glazerovci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a kolik jsou minusu vuci klubu?

Reagovat
eibe

tyvole to je argument A dluhy splácíte? 429 mil. liber, nebo kolik

Reagovat
smazaný uživatel

argument to je, blbe tupá. United je velkej klub proto, ze se jim fotbalove dari. City je v soucasnosti velkoklub proto, ze na ne ukazal prstem miliardar. Rozumis tomu?

Reagovat
Hlahart

Ten dluh, o kterým mluvíš je z LBO. A samozřejmě, že splácíme, nebo ti přijde, že jde? Jen je pro vlastníky výhodnější ten dluh udržovat při životě

Reagovat
Swarley

Ne tak jako fanoušek Liverpoolu, který je klasicky úplně mimo

Reagovat
stiflerovamama

Najlepšie na tom je, že nemusíte mať majiteľov ani šejkov umastených od ropy ako píše vyššie, ale aj tak sa tak správate.

Reagovat
Swarley

pořád zůstávám u toho, že jsi úplně mimo

Reagovat
Ibelieve

Zajímavé, nebyl to pravé Liverpool kdo žádal stát o peníze v době covidu a přesto nakupoval za velké peníze? United v té době podporovali komunitu a byly příkladem. Navíc i když utrácejí tak že svého a ještě dotuji majitele. Liverpool to zvládá také že?

Reagovat
vladis271

čo

Reagovat
Ibelieve

Pokud si dobře pamatuji a paměť mám vynikající, tak v době začínajícího covidu, požádal Liverpool britskou vládu v rámci programu umožňujícího čerpat pro své zaměstnance finanční pomoc od vlády. Později to zrušil a následně prestupive období přišel pokud si dobře pamatuji Jota a Thiago za docela výrazné částky. United se v této době chovali jinak. Nejen že o nic obdobného nepožádali ale její zaměstnanci podporovali sociálně slabší. A pokud se budeme bavit čisté o finančních možnostech tak ty maji United naprosto jiné než Liverpool a to díky svému dosahu a oblibě tak nevím čemu se směje. Zřejmě sobě.

Reagovat
Beči

Co jsi to vyplodil?

Reagovat
Ranoth

Reagovat
eibe

tyvole cože? Vždyť máte samé dluhy..429 mil. liber cca

Reagovat
bbbauch

Ktery na klub uvalil majitel no..

Reagovat
Ibelieve

Ten dluh je převedeny majitel na klub v době kdy odkoupil na burze United. Není generovaný přestupy ani plastovou politikou a nebýt dividend vyplácenych majitelům byl by dluh dávno zaplacen a možná i rekonstruován stadion. Ale v pořádku, je vidět že jsi znalec.

Reagovat
Neutron

a to si na to prisiel az teraz ano? Glazerovci...nic???

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

I can't believe!

Reagovat
smazaný uživatel

Je pozoruhodny jak se tu vsichni tvari, ze maji nastudovanou financni politiku United do posledniho detailu, pricemz o tom nevedi ani tu nejmensi picu.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Neutron

ty si uz inak otravny s tymito vykrikmi...

Reagovat
PH8

Mně už v tom fotbale nezbyde fakt žádná radost Minulou sezónu si aspoň Arsenal s tottenhemem dělali radost na vzájem.

Reagovat
Shuriken_YNWA

Totáč super, hned mám lepší večer

Reagovat
$dolar$

Spurs paráda. S touhle sestavou bych to nikdy nečekal. Kane bude chybět hlavně proto slabším, ale můžou přijít ještě posily, uvidíme.

Reagovat
eder

Zdá se, že ̶̶ú̶t̶ě̶r̶k̶á̶ř̶i̶ šejkové budou muset vytáhnout pár miliard liber na posily navíc...

Reagovat
Swarley

Reagovat
protiproudu

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
vladis271

Reagovat
Salfovic

S tím Messim to bylo vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Man City's last 3 visits to The Tottenham Hotspur Stadium:

59 shots

15 on target

0 goals

sestava za 550m

Reagovat
Posledni Kovboj

owny's last 3 visits to The Tottenham Hotspur Stadium:

.....

aha

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Neni to levny konicek. Netusim jestli tam owny byl, ale ma na to spoustu casu.

Reagovat
eder

... ale prachy si za něj nekoupíš.

Reagovat
Busby babes

Kdyz si predstavim, jakej shitstorm by se strhl, pokud by Ole postavil nejdrazsi sestavu v historii a pak prohral se Spurs bez Kane...

Reagovat
diastan

no asi stejnej jak proti Pepkovi

Reagovat
JollyJoker77

Šak nemaju fanúšikov kto má robiť ten shitstorm ?

Reagovat
Remt

misto toho schytal jen vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě menší, od Oleho stejně nikdo nic nečeká

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Reagovat
vladis271

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Busby babes

odvazne tvrzeni od fanouska tymu, co ma na lavicce asi 35. volbu v poradi a prakticky jen proto, ze nikdo jinej to nemel zajem vzit.

Reagovat
stiflerovamama

O to je to pre Oleho smutnejšie.

Reagovat
Ibelieve

Být Solkjarem, tak jsem happy jelikož evidentně mu klub věří a je schopen nalákat hráče nad kterými by Klopp jen utrousil povzdech, jelikož je mít nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takhle si představuju, že skončil Ole u United

Reagovat
Busby babes

tak Ole mel samozrejme obri kliku. Mel byt jen docasnym resenim do konce sezony, ale vysledky presvedcily vedeni o opaku a tu sanci vyuzil. to, jak se tu zesmesnuje je divny.

Reagovat
Ibelieve

To není štěstí ale talent. V tom vidím rozdíl... A štěstí má každý úspěšný člověk v jakémkoliv oboru.

Reagovat
Neutron

tak staci sa pozriet kto ho tu zosmiesnuje a staci len mavnut rukou....

Reagovat
smazaný uživatel

Salty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ibelieve

I kdyby od Oleho nikdo nic nečekal tak od United se čeká rozhodně více jak od vás, a i tak to je pouze špatné :tf:

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Minulu sezonu dostali v 2. kole doma 2:5 od lestru... myslim ze je to uplne irelevantne

Reagovat
Busby babes

pro city jo, jen rikam, ze reakce by byla jina...

Reagovat
PanAu

stejně Pepek vyhraje ligu o 20 bodu

Reagovat
Miguel19

Spurs zasloužená výhra. Kdyby ta trojka vepředu lépe řešila ty protiútoky, tak je to o více branek. Těch situací tam měli dost.

City sterilní fotbal. Nechápu, co Pep furt vidí na Torresovi. Ten hráč není v ničem nadprůměrný. To samé Mendy.

Jedinej fotbalovej tam byl Grealish. Ač je nesympatickej, tak fotbal umí. Ten moment, jak v první půli zalepil ten balon v souboji s Mourou, to bylo parádní.

Reagovat
FUnk

motd dneska bude?

Reagovat
PP

Výsledky úplně nejvíc nahovno, jaké vůbec jdou..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: ta očkovacia lotéria

Reagovat
stiflerovamama

Dosť na piču vymyslené, zbytočné vymýšlanie s heslami a časovým limitom, lebo ten problém čo malá ta pani na konci môže mať viac ľudí, aj s televízormi, nie len cez internet. Neviem aký to má význam, keď už to heslo mohli ukázať už na začiatku ešte predtým ako tomu človeku zavolajú, nech je tam dostatočná časová rezerva....

Reagovat
J0EL

Zomri uz si pochutnavaju

Reagovat
Salfovic

Bez tak prohráli schválně, aby donutil šejky koupit Kanea.

Reagovat
JackDaniels.

Saint Maximin by bol posila pre ktorykolvek velkoklub

Reagovat
Miguel19

Nebyl.

Reagovat
J0EL

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Reagovat
mikelinos

Reagovat
vodka

to je podobný případ jak Zaha ve formě, nebo Adama Traoré když mu to střílí. Jako na určité situace určitě, ale rozhodně by tak nehvězdil.

Reagovat
JackDaniels.

Mozno nemam pravdu, ale mne sa zda zw vycnieva a s obrancov si robi arandu zapaa co uapas, kes je zdravy Newcastle je uplne inde ako ked absentuje. Je rozdielovy hrac v najlepsej lige na svete, no uvidime ako zahra proti silnejsim.

Reagovat
vodka

je to přesně ten stejný případ, kdy Palace mělo sérii, že když Zaha něco neudělal, tak CP nezískalo body. Podobně tu jednu dobu Traoré z Wolves...

Reagovat
Bayern +

Ale prestaň

Reagovat
smazaný uživatel

Richards jediny nezaujaty na sky:

https://streamable.com/epz3ty

Reagovat
C-M@ster

Hlupák, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
kiwwi

Souness on Man Utd earlier during Super Sunday:

•Souness "For me, the star of the show was Greenwood."

•Micah "Pogba's had four assists."

•Souness "We expect that from a 100 million pound man."

Nesklamal

Reagovat
r.mrazik

To je normální magor ten chlap

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

už podpísal?

Reagovat
iamek

Uz Varane vyjednal lepší smlouvu s Realem?

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Malresi

Veď má pravdu od WC hráča s takou cenovkou proste čakáš WC výkony

Reagovat
kiwwi

takze ma pravdu v tom, ze nikdy nemoze byt MOTM, pretoze taky vykon ma byt jeho standard a MOTM bude hrac, ktory podal horsi vykon, ale taky vykon od neho necakas, hej?

Reagovat
Malresi

To určite nie, beriem späť... sústredil som sa len na ten jeho výrok ohľadom Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela 2 góly při debutu, to už je víc než dal u nás v lize minulou sezónu.

Reagovat
cristiano.K.

kde skončil?

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla. Swap za Gila.

Reagovat
cristiano.K.

přesně tým pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

1. haluz a pravdepodobne spis vlastnak, ta Lamelova strela sla pri nejlepsim do tyce, bych rekl. Ale ten druhy moc pekne. Takovych dal par i za nas a jeste vic jich dat mohl, kdyby dostal lepsi prihravku. Na tyhle uniky ma celkem cuch. Coco

Reagovat
stiflerovamama

OT: ahojte už som písal, že mám problém s tým, že mi tv ide dosť pozadu, viem že nejaká rezerva je vždy ale cca minúta sa mi už zdá veľa.

Mám od Telekomu Magio tv Go, kde je potrebný internet a s prihlasovacimj údajmi sa môžeš prihlásiť všade kde máš net. Doma mám v boxe kábel z routra aj optický zo zástrčky. Problém bude teda asi v tom, že to je cez internet nie ? Viem ale, že nie všetci čo majú Magio tak to majú cez internet, toto Magio go vymysleli len nedávno ... Má niekto skúsenosť ? Mal by som si to dať zmeniť aby to nebolo prepojené s netom ?

Reagovat
nani92

MAgio Go vymysleli len nedávno? To už mám asi 5-6 rokov

Reagovat
stiflerovamama

Zle použité slovo, A máš to tiež pozadu ?

Reagovat
J0EL

Chcel by si vyhrat v loterii co? Nic nebude

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

jop

Reagovat
kiwwi

aj tak to pises len kvoli ockovacej loterii

Reagovat
fff

Hendo blizko podpisu novej zmluvy, 3 roky + dalsi rok podla poctu zapasov, ktore odohra. Super.

Este Salah, Mane a Firmino.

Reagovat
stiflerovamama

A kým nepredame Shaqiriho a Origiho do ofenzívy nikto nepríde. Ak sa nám to nepodarí tak cez Africký pohár sa teším na ten útok ...

Reagovat
fff

Barnes ma podpisat novu 4 rocnu zmluvu s Leicesterom, skoda.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

nevieš koľko chce Salah a koľko mu ponúkame? Asi to stojí na financiách. Niet divu. Môže si dovoliť pýtať čo chce.

Reagovat
fff

A my mu to musime zaplatit.

Reagovat
Ranoth

Takze kedy odchadza Kane do City ?

Reagovat
bbbauch

Co ten Klopp zas brecel ohledne penez? to je fakt silena placka

Reagovat
Bandita_Harry

Slabý pokus

Reagovat
FM21_Guru
Reagovat
LokoLFC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele