LaLiga - souhrn 7. kola

23.10.2020, 23:00, aktualizováno 26.10.2020, 22:52
Komentáře a souhrny
Mikel Oyarzabal (© AFP)
Real Sociedad rozstřílel Huescu a zůstává na čele LaLigy před Realem Madrid, jenž zvítězil na Camp Nou. Na úroveň Merengues se dotáhla Granada, která vyhrála na půdě Getafe. Villarreal se rozešel bez branek s Cádizem, zatímco Atlético Madrid přehrálo Real Betis. Opět prohrála Sevilla, která nestačila na Eibar...

Levante UD - Celta Vigo 1:1

26.10.2020 21:00

Góly: 48. Roger (pen.) - 52. Sergio Carreira

Dohrávka španělské nejvyšší soutěže vítěze nepoznala. Levante si rozdělilo body s Celtou Vigo a oba celky zůstávají ve spodních patrech tabulky. Všechny branky padly až po změně stran v rozmezí pěti minut. Nejprve poslal valencijský celek z penalty do vedení Roger, ale rychlé vyrovnání zařídil Carreira.

Nehrál se sice kdovíjaký šlágr, ale přeci jenom utkání svojí důležitost nepostrádalo. Levante i Celta hrají ve spodku tabulky a tři body by se náramně hodily každému.

Je ale velká škoda, že se oba soupeři nechali unést taktikou, protože první poločas žádnou velkou šanci nenabídl. Nedá se upřít bojovnost a koneckonců ani snaha, ale kousek fotbalovosti by určitě neuškodil.

Naštěstí druhý poločas přinesl změnu a především góly. Hned ve 48. minutě došlo k zákroku Nolita a sudí odpískal ve prospěch Levante pokutový kop. S díky jej přijal a proměnil Roger Martí a Celta byla v pozici, kdy musela dotahovat. A netrvalo to dlouho a bylo srovnáno. Denis Suárez přihrál napříč malým vápnem Sergiovi Carreirovi a ten celou akci zavřel gólem. Suárez měl přitom velké štěstí, přihrávku nedokázalo zachytit hned trio bránících hráčů.

Bohužel po vyrovnání hra sklouzla přesně tam, kde byla v prvním poločase. Šance zmizely a pochopitelně i góly. Až v nastavení rozvlnil síť Dani Gómez, ale jeho upřímná radost byla zbytečná, protože se jednalo o ofsajd.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - SD Huesca 4:1

25.10.2020 21:00

Góly: 35. Mikel Oyarzabal (pen.), 54. Mikel Oyarzabal, 69. Cristian Portu, 75. Alexander Isak - 46. Rafael Mir

Do čela španělské ligy se v neděli vrátil Real Sociedad. Baskové neměli pochopení pro Huescu a zejména ve druhém poločase jí nastříleli několik gólů. Real Sociedad nakonec zvítězil 4:1 a opět se posunul o bod před Real Madrid. Obhájci prvenství ale mají o jedno odehrané utkání méně.

Domácí před zápasem věděli, že jedině výhra je pošle zpátky na první místo, tedy tam, kde byli před rozehráním tohoto kola. Huesca byla na Anoetě v roli outsidera, neměla co ztratit a přesně toho chtěla využít. Krom toho se jí body do ligové tabulky velmi hodily.

Baskové vstoupili do utkání aktivně, ale pozorná defenzíva Huescy si věděla rady. Ve 24. minutě pak hosté rozehráli standardní situaci a Mirovo nedůrazné zakončení zvládl vytěsnit Remiro. Jako první se nakonec prosadil Real Sociedad. Ve 34. minutě zahrál rukou v pokutovém území Pablo Maffeo a sudí nařídil pokutový kop. Mikel Oyarzabal uklidil balón k tyči a Baskové vedli 1:0. Huesca měla na konci poločasu obrovskou šanci vyrovnat, jenomže Mir sám před Remirem selhal, když balón napálil přesně do něho.

Do třetice se Mir dočkal až na začátku druhého dějství. Využil přitom naprosto přesného centru Galána a jen ťukl hlavou do balonu. Vyrovnávací branka měla na Basky účinek rudého hadru na býka, ti totiž na nic nečekali a okamžitě se hnali za dalšími góly. V 54. minutě udeřil ze vzduchu druhým gólem Mikel Oyarzabal a v 68. minutě zakončil povedenou akci na přední tyči Cristian Portugués. Za dalších sedm minut dostal pas do rozhozené obrany Aleksander Isak a čtvrtou brankou definitivně zmařil veškeré naděje Huescy na bodový zisk.

Hosté ještě mohli upravit skóre do přijatelnější podoby, ale v nastavení byl Mirovi odmáván další ofsajd a vstřelená branka neplatila. Real Sociedad porazil Huescu 4:1 a vrátil se do čela LaLigy. Navíc se dobře naladil na čtvrteční utkání Evropské ligy proti Neapoli.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Granada CF 0:1

25.10.2020 18:30

Góly: 45+2. Ángel Montoro (pen.)

Madridské Getafe se na vlastním stadionu nedokázalo vypořádat s Granadou a po jediné brance, kterou vstřelil z pokutového kopu Montoro, prohrálo. Svěřenci Pepeho Bordaláse měli možnosti na lepší výsledek, ale obrana Granady udržela čistý štít.

Granada se svého soupeře v žádném případě nezalekla a už v prvním poločase ukázala, že to myslí s bodovými ambicemi vážně. V Madridu se hrálo velmi dobré utkání se šancemi na obou stranách. Ve 34. minutě napřáhl z ideální pozice Cucurella a hosté si mohli oddechnout, že balón přelétl branku. Na druhé straně zase Kenedyho patička skončila také vedle branky, takže na ukazateli skóre stále svítilo 0:0. To však nemělo trvat dlouho.

Rozhodující moment utkání nastal těsně před odchodem do šaten. Dakonam ve vápně zfauloval Herreru a sudí nemohl odpískat nic jiného, než pokutový kop. Angel Montoro se rozhodl pro přízemní střelu a málem se mu to nemuselo vyplatit. Soria se natahoval k tyčce a nechybělo mnoho, aby penaltu chytil.

Getafe mělo dostatek času na vyrovnání, nicméně ve druhém poločase potřebovalo leccos změnit. Ve 49. minutě se vytasil s pohotovým zákrokem po zpětné přihrávce a následné střele Rui Silva. Getafe se ve druhém poločase nemohlo dostat k souvislejšímu tlaku, natož ke gólovým šancím a obrana Granady si nakonec náskok bez problému pohlídala.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Villarreal CF 0:0

25.10.2020 16:00

Góly: -

Po senzačním vítězství na půdě Realu Madrid si Cádiz připsal další úspěšný výsledek proti Villarrealu. "Žlutá ponorka" byla před utkáním velkým favoritem, ale spokojit se musí s nerozhodným výsledkem 0:0. Pochválit lze oba celky v defenzivní činnosti.

Cádiz na své hře nic moc nezměnil. Nechal favorita hrát, pečlivě bránil a čekal na své příležitosti. Ačkoliv zápas skončil 0:0, tak na gól se nečekalo dlouho. Už v 8. minutě rozvlnil síť Álvaro Negredo, který se po standardce dostal k odvrácenému balónu a propálil vše co mu stálo v cestě. Na první pohled regulérní branka, ale celou situaci zkoumal VAR, který odhalil ofsajd, takže se pokračovalo bez gólu. Negredův neuznaný gól byl zároveň nejvýraznějším momentem prvního poločasu, který toho jinak moc nenabídl. Villarreal byl častěji na balón, ale to byla jediná statistika, které dominoval.

"Žlutá ponorka" pravděpodobně viděla utkání Cádizu na půdě Realu Madrid a dobře věděla, že musí být vzadu stoprocentní. Možná to Villarreal svazovalo, protože směrem dopředu nebyl nebezpečný jak se od něho očekávalo.

Až v 86. minutě protáhl tvrdou ranou Ledesmu Carlos Bacca a v nastavení sahal po třech bodech Foyth, který se zjevil sám před Ledesmou, avšak zakončit nedokázal. Rozhodnutí nepřinesly ani čtyři minuty nastaveného času a zápas skončil bezgólovou plichtou.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Deportivo Alavés 0:2

25.10.2020 14:00

Góly: 55. Tomás Pina, 88. Borja Sainz

Fotbalisté Valladolidu nevyhráli ani v 7. kole a na premiérové vítězství v sezoně si musejí ještě počkat. Alavés udeřil na stadionu Josého Zorrilly až po přestávce, přestože už od 21. minuty hrál v početní převaze díky vyloučení Nacha Martíneze. S tím spojený pokutový kop neproměnil Lucas Pérez, ale jeho selhání odčinili Pina a Sainz.

Ačkoliv šlo o týmy hrající ve spodku tabulky, jejich vzájemný duel byl důležitý hned v několika aspektech. Valladolid chtěl konečně zlomit čekání na vítězství a Alavés zase získat body, aby se co nejvíce sestupovým příčkám vzdálil.

Úvodní čtvrthodina byla bez šancí, ale v 18. minutě došlo na událost, která zásadně ovlivnila další běh. Nacho Martínez fauloval zezadu zakončujícího Péreze a sudí nejenže nařídil pokutový kop, ale domácího obránce i vyloučil. Pro Valladolid tak nastal dvojí trest - vyloučení a penalta. Sám Pérez však ze značky pokutového kopu orazítkoval břevno a prozatím odmítl hostující vedení. Lucas Pérez rozvlnil síť ve 35. minutě, ale znovu měl smůlu, protože mu byl odmáván ofsajd.

Deportivo se prosadilo až po změně stran. V 55. minutě zakončil po zpětné přihrávce přesně pod břevno Tomás Pina a hosté se konečně mohli uklidnit. Alavés měl další velké šance na navýšení, především smolař Pérez ne a ne vstřelit gól.

Hosté se dočkali až pět minut před koncem. Garcíův střílený centr usměrnil do branky placírkou Borja Sainz a o výhře Deporu už nikdo nepochyboval. Oslabený Valladolid se na odpověď nezmohl a na své první vítězství si bude muset ještě počkat.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 2:0

24.10.2020 21:00

Góly: 46. Marcos Llorente, 90. Luis Suárez

Na druhé místo tabulky poskočilo po sobotním zápase Atlético Madrid. Colchoneros dali zapomenout na výprask z Ligy mistrů od Bayernu a Betis porazili koncentrovaným výkonem 2:0. Betis měl v zápase překvapivě územní převahu, ale za devadesát minut nebyl schopen dát Atletům gól. O branky domácích se postarali Marcos Llorente a Luis Suárez. Verdiblancos od 74. minuty chyběl vyloučený Martín Montoya.

Atlético muselo v týdnu spolknout hodně hořkou pilulku v podobě čtyřbrankového výprasku od Bayernu Mnichov a ideálně to mohlo napravit na domácí scéně v souboji s nevyzpytatelným Betisem. Andalusané vstoupili do letošní sezony dobře, byť v posledních kolech jako kdyby jim začal docházet dech.

Betis začal na Wanda Metropolitano aktivně a po hlavičce Carvalha si připsal první zákrok Oblak. Slovinského brankáře prověřil i přízemní střelou Nabil Fékir. Hosté často stříleli a na Atlético vyrukovali až nečekaně aktivně. Ve 28. minutě spálili první velkou příležitost i Atleti. Suárez se ve sprintu řítil na Brava a střelou těsně minul tyčku. Betis ale udával tempo prvního poločasu, mělo to však háček, protože prosadit se nedokázal. Přitom právě efektivita je v soubojích s Atléticem hodně klíčová.

Přímo ukázkově to ilustrovala 46. minuta, kdy se do té doby pasivnější Atlético ujalo vedení. Marcos Llorente se po přihrávce z autu rychle ocitl ve vápně a z úhlu procedil balón za Bravova záda. Betis na inkasovanou branku zareagoval, byl opět aktivní a měl šance, jenomže narážel na problém jménem Oblak. Slovinec v 55. minutě rychle vyběhl proti tutovce Sanabrii a na druhé straně se zase proti Hermosovi zaskvěl Bravo.

Betis byl nadále silnější na balónu, jeho územní převaha přetrvávala, ale čtvrthodinu před koncem přišla velká komplikace. Martín Montoya před vápnem zatáhl za záchranou brzdu a zfauloval Carrasca, což se rovnalo červené kartě. Oslabení Andalusané pak čelili šancím Atlética a Bravo pokračoval ve skvělých zákrocích. V nastavení však domácí výsledek pečetili a po Lodiho zpětné přihrávce střílel do odkryté branky Luis Suárez. Atlético porazilo Betis 2:0.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Athletic Bilbao 1:0

24.10.2020 18:30

Góly: 81. Rubén García (pen.)

Baskický Athletic nebyl v zápase s Osasunou horším týmem, ale devět minut před koncem zapříčinil pokutový kop a z něho rozhodl o vítězství domácího celku Rubén García.

Na El Sadaru to v prvním poločase nebyla žádná hitparáda. Oba celky předvedly bojovný výkon, bohužel s absencí výraznějších příležitostí. K výraznějšímu vzrušení došlo až ve 26. minutě. Peréz z přímáku vystrašil Simóna, ten se sice natáhl k tyči, ale zasahovat nemusel. Po půlhodině hry museli domácí řešit jednu nepříjemnost a sice zranění Aridaneho, kterého tak musel nahradit Unai García. Pérezova šance a vynucené střídání byly nejdůležitějšími okamžiky prvního poločasu.

Ke další změně oba trenéři zatím nesáhli a i po přestávce se pokračovalo ve stejném duchu. Diváci sice na stadionu nebyli, ale před jeho vstupní branou dokázali vytvořit ohňostroj a alespoň tímto způsobem podpořit své hráče.

To nejdůležitější se nakonec událo až v závěrečné desetiminutovce. Rubén García si ve vápně zpracovával balón, když ho zezadu fauloval Ander Capa a sudí odpískal pokutový kop.

Obrovskou šanci na vedení využil Rubén García, když poslal Simóna ke druhé tyči. Athletic měl na vyrovnání málo času, tím spíš, že Osasuna dobře bránila.

Athletic nebyl na El Sadaru horší a dost možná si nezasloužil prohrát, ale i takový fotbal někdy bývá.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - SD Eibar 0:1

24.10.2020 18:30

Góly: 41. Kike

Sevilla v týdnu remizovala na Chelsea, ale domácí duel s Eibarem nezvládla a soupeři podlehla po jediném gólu Kikeho Garcíi. I přes územní převahu Andalusanů a některé šance se výsledek nezměnil a Eibar veze domů překvapivé tři body.

Do sestavy Rojiblancos se po delší době vrátil brankář Tomáš Vaclík. Kouč Julen Lopetegui nechal před dalším zápasem Ligy mistrů odpočívat Maročana Bounoua a to byla příležitost pro českého brankáře.

Sevilla narazila na tuhý odpor soupeře, který mimochodem sehrál v prvním poločase velmi vyrovnanou partii. Hosté se dokonce dostali jako první do šance, ale střela Rodríguese gólem neskončila. Až po půlhodině hry se odvážili i domácí a dalekonosný pokus Munira vyrazil nad branku Dmitrović. Čtyři minuty před přestávkou se hostům podařila pěkná akce a úžasnou přihrávku Diopa poslal pod břevno Vaclikovy branky Kike García. Eibar se překvapivě ujal vedení a Sevilla musela dotahovat.

Kouč Julen Lopetegui po přestávce nasadil Lucase Ocampose a Sevilla skutečně zvýšila obrátky. Po pěti minutách připravil tutovku pro En-Nesyriho Munir, ale prvně jmenovaný netrefil. Další nebezpečnou střelu Munira srazil Burgos těsně vedle a ta Rodríguezova skončila zas a znovu jen vedle. Sevilla utahovala šrouby, ale Eibar se dobře bránil.

Jedenáct minut před koncem se pokusil o polonůžky Munir, nicméně Eibar stále držel těsný náskok. Sám přitom na ofenzívu rezignoval a koncentroval se na udržení výsledku. Až v 86. minutě se mu naskytla šance, po které Enrich ve skluzu minul branku. To už Sevilla hrála vabank. Od sudího Hernándeze dostala k dispozici ještě čtyři minuty nastaveného času, ale ani ty jí nakonec nespasily. Fernández hlavičkoval jen do Dmitroviće a tím veškeré šance Sevilly pohasly.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Madrid 1:3

24.10.2020 16:00

Góly: 8. Anssumane Fati - 5. Federico Valverde, 63. Sergio Ramos (pen.), 90. Luka Modrić

El Clásico i bez diváků nabídlo fantastickou podívanou plnou velkých šancí na obou stranách, avšak s větším štěstím pro vítězný Real Madrid. Hosté na Camp Nou udeřili třikrát, zatímco Koemanův výběr jen jednou. V dresu Bílého baletu postupně skórovali Valverde, Ramos a Modrić. Jediný zásah Barcy obstaral Ansu Fati.

Na Camp Nou ze všeho nejvíc chyběli diváci. Kvůli opatřením proti šíření koronaviru zely tribuny prázdnotou, jinak herně to z obou stran nebylo vůbec špatné. Ronald Koeman vsadil na útočné trio Pedri, Messi, Fati, zatímco Zinedine Zidane na Benzemu, Asensia a Viníciuse. K vyloženě velkému překvapení v sestavách nedošlo.

El Clásico začalo tím nejlepším možným způsobem a sice vstřelenými góly. Po pěti minutách se otevřel prostor pro přihrávku Benzemovi a Federico Valverde sám před Netem poslal balón vzduchem ke vzdálenější tyči! Radost Realu nevydržela dlouho. O pouhé tři minuty později Messi rozběhnul na levé lajně Albu a ten následně předložil balón před prázdnou branku, kde Ansu Fati dokonal dílo. Mladičkého Španěla přitom neubránil zkušený Sergio Ramos.

Územní převahu měl i po vyrovnání Real Madrid a Vinícius Junior měl dobře našlápnuto k nebezpečné akci, než ho odzbrojil čistým způsobem Pique. Ve 23. minutě zase vtrhla do vápna Realu Barca, Messi vyškolil Ramose rychlou stahovačkou a Courtois na přední tyči zachránil hosty před inkasovanou brankou. Zahanbit se nenechal ani Neto, který pro změnu zneškodnil obrovskou šanci Karima Benzemy.

Hra se přelévala ze strany na stranu a po Messiho průniku a následném pádu v pokutovém území se Katalánci dožadovali penalty. Neoprávněně, neboť Casemiro zahrál balón. Hlavní sudí Martínez si toho všiml a nechal hru pokračovat. Bohužel v prvním poločase dohrál Nacho, jehož Zidane kvůli zdravotním problémům nahradil Lucasem Vázquezem.

I po změně stran mělo utkání velmi dobré tempo a v 50. minutě se odhodlal k nepříliš přesnému pokusu z velké dálky Casemiro. Vzápětí Messi vysunul Fatiho, ten vlétl do vápna a nakonec se rozhodl sám střílet ke vzdálenější tyči a těsně minul. Prakticky totožná akce, jen z druhé strany hřiště, přišla za dalších třicet sekund, ale střílený centr Alby nikdo nezasáhl. V 54. minutě Barcelona doslova odmítla vedení. Fati opět táhl akci na pravé straně hřiště a načechraným centrem našel Coutinha, který hlavou takřka z malého vápna nepochopitelně minul zařízení.

Otevřené skulinky v obraně nechávali i domácí a po rychlém kontru střílel hodně nad Benzema. V 59. minutě došlo před Netem k zajímavé situaci. Sergio Ramos byl viditelně přidržen za dres Lengletem, ale sám spadl na zem až se zpožděním a celé situaci dost pomohl. Sudí se poměrně dlouho radil a nakonec se rozhodl shlédnout záznam sám, přičemž se rozhodl pískat penaltu. Problémem také bylo, že za dres se drželo ve vápně více hráčů, ale Lengletovo počínání bylo nejviditelnější a nejméně pochopitelné, když uvážíme, že už měl jednu žlutou kartu. Každopádně Ramos z penaltového puntíku nezaváhal a vrátil Realu vedení.

Barcelona se okamžitě nastěhovala na polovinu soupeře a po závaru před brankou se také dožadovala penalty, to když Ramos při odkopu málem trefil ruku spoluhráče. Sudí ale nepískal a hra pokračovala. Real Madrid se po vstřelené brance ocitl pod obrovským a vytrvalým tlakem a přežíval jednu šanci za druhou. Pochopitelně se zároveň otevírala zadní vrátka a Real toho mohl několikrát využít. Tutovku Kroose skvěle vychytal Neto a brankář Barcy pak vytáhl famózní zákrok i proti Ramosovi. Barca hrála vzadu na velké riziko a Real toho nakonec využil. Modrić zamotal vyběhnutého Neta a střelou do prázdné branky pečetil výhru.

Více informací k zápasu

Elche CF - Valencia CF 2:1

23.10.2020 21:00

Góly: 19. Josan, 37. Fidel - 74. Toni Lato

Elche úvodní dvě kola nehrálo, ve třetím prohrálo, ale v dalších čtyřech kolech už přemožitele nenašlo. V páteční předehrávce si doma překvapivě poradilo s Valencií 2:1 a v neúplné tabulce poskočilo na šesté místo. Domácí si vytvořili už v prvním poločase dvoubrankový náskok a ten se ukázal být rozhodujícím.

Nováček soutěže zažívá povedený start do sezony, což v pátek večer pocítila i trápící se Valencia. Netopýři byli i přes veškeré problémy favoritem, s touto rolí se však nedokázali popasovat. Netopýrům se nedala upřít jistá snaha, ovšem v ofenzivě si vůbec nevěděli rady. Když je potom v 19. minutě zničehonic zaskočila branka soupeře, bylo zaděláno na problémy. Rozeběhnutý Josan vypustil v šestnáctce ostrou přízemní střelu k tyči a Doménech neměl vůbec šanci zasáhnout. Na hře se dál nic neměnilo, Valencia opět silnější na balónu, ale co se týče finální fáze, byla bezmocná. Ve 37. minutě předvedlo Elche další lekci z produktivity. Kombinaci na hraně šestnáctky zakončil znovu neomylně mířenou střelou k tyči Fidel a i v tomto případě nemohl Doménech vůbec nic dělat.

Valencia se dostala ke slovu až po změně stran, kdy se po centru Mensaha dostal k bezprostřední hlavičce Gayá a brankář Badía předvedl fantastický zákrok. Dvacet minut před koncem vypálil z velké dálky Paulista a Badía opět spolehlivě zasáhl.

Los Che zvýšili obrátky a výsledkem bylo snížení na 1:2. V 74. minutě se vysunul za obranu Toni Lato, obešel brankáře a střelou do prázdné zdramatizoval vývoj utkání. Vzápětí mohlo být i vyrovnáno, kdyby střelu Valleja mířící do prázdné branky nevytáhl Verdú. To byla poslední velká možnost Valencia, v dalších minutách už si Elche výsledek pohlídalo a překvapivě vyhrálo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Sociedad742114:314
2.Real Madrid64119:413
3.Granada CF64118:813
4.Villarreal CF73318:812
5.Atlético Madrid532010:111
6.Cádiz CF73226:611
7.CA Osasuna63126:410
8.Elche CF53115:410
 Getafe CF63125:410
10.Real Betis73047:119
11.SD Eibar72235:68
12.FC Barcelona52129:57
13.Sevilla FC52125:47
14.Valencia CF72149:117
15.Deportivo Alavés72145:87
16.Athletic Bilbao62044:66
17.Celta Vigo71334:106
18.SD Huesca70525:105
19.Levante UD61146:114
20.Real Valladolid70345:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (143)

Přidat komentář
Elliasson

Myslím, že tady z pohledu Valencie přihořívá.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dalo se to čekat...

Reagovat
Phillipinho

Tohle je obrovskej pruser. Oni budou realne opravdu bojovat o udrzeni...

Reagovat
Aldeano

Je to strašná škoda, ale prostě momentální odraz reality. Zase možná lepší, než si něco nalhávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Elche do LM

Reagovat
LAM

Velká škoda,jelikož jsme do penalty byli lepší,ale šance se musej prostě dávat.

Rozhodující byla penalta a ta dle mě ani náhodou.Pokuď si bude rozhodčí pouštět každej roh z opakovačky,tak tam prostě nějaký držení uvidí,ale Ramos spadl jasně až po kontaktu

Koeman to nemá moc jednoduchý.Největší problém je dle mě střed pole kde nemůžou hrát spolu Sergio a De jong.Navíc udělal chybu když nestřídal daleko dřív

Reagovat
LAM

Z těch pozitivních bych vyzdvihl Desta,kterej vypadá parádně Fati Pedri zas velká budoucnost.

Dle mě je teď asi ideál

Stegen-Alba,Araujo,Pique,Dest-De jong,Pjanič-Fati,Coutinho,Dembele-Messi s tim,že šanci budou dostávat i Pedri s Trincaem.

Jinak Griezmann v zimě pryč,úplně zbytečnej hráč a přivést devítku.

Reagovat
Aldeano

"nějaký držení" Problém je, že tohle bylo vážně až moc a ještě dlouho. Chápu, jak to může vypadat, když Ramos spadl na druhou stranu, ale to nic nemění na tom, že tohle držení je za hranou.

Reagovat
Anacron

Vysvětlíš mi jakej vliv má ten pád na tu penaltu?

Reagovat
valloire

u vás se pískalo daleko daleko menší držení a vždycky jste říkali, že je to přece v pravidlech

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli pro tebe někdy penalta byla jasná pro Real proti Barceloně Ho tam drží jak vocas, tak se nedivte, měl dostat ještě rudou, takže rozhodčí Barceloně ještě pomohl

Reagovat
pantondavo

Pád byl zbytečně teatrální, ale držení za dres tam bylo a dost výrazný, tohle se s VARem prostě píská, pád je irelevantní.

Reagovat
valloire
Reagovat
king23

Ty máš dost

To jako u penalty rozhoduje, kdy faulovaný hráč spadl? Jakože kdyby faulovaný nespadl, tak netřeba pískat?

Reagovat
janinho

ty si dobre prijebany placko ze nejaky drzeni...

Reagovat
Kokesh

Ízy

Reagovat
penepi

Musíš byť ozaj na piču, keď ťa súčasný Real porazí na tvojom vlastnom štadióne.

Reagovat
smazaný uživatel

po dvoch vyhrach, tri zapasy bez vyhry...tu ked nechytime seriu vyhier, budeme mat problem sa dostat do prvej stvorky...

Reagovat
Mercury

To asi ne...ale ten tym by mel hrat o titul, ne o ctverku

Reagovat
LAM

No třeba ofenzíva je letos úplně nová.Asi to bude trvat než se sehrajou.

Reagovat
LAM

Tak ztratili jsme třikrát,ale Real i Atleti už dvakrát.Stále je úplnej začátek.

Klidně můžem mít další prohru už za tři dny kdy hrajem na Juve.Jinak si Koeman nemohl asi představit těžší los na začátek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

koeman se vanoc nedozije, a messi bude novej rok slavit v manchesteru, tato barcelona je tak extremne zalostna ze bych se nedivil kdyby s sebou vzal i fatiho, jedini dva hraci co tam hraji fotbal, skoda.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Barcelona má stále větší šanci na titul než City

Reagovat
REPLIKATOR

Koeman ven!

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID Y NADA MÁS!!! Bravo !

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove se mi i libilo jak jsme hrali. Nebyla to takova nuda jako vzdycky. Kazdopadne to asi bylo dany tim, ze ten zapas byl nahoru, dolu. Nam dela problemy kdyz musime byt tym s iniciativou.

Reagovat
misinho7

Reagovat
zidane78

co je vlastne smutne

Reagovat
Aldeano

Od Clásica jsem čekal spíš bídu, ale tím, že se od začátku moc nebránilo, tak to bylo koukatelné. Zajímavý zápas a hlavně za 3 body!

Reagovat
Israha

Klasický Zidane. Hlídat si to, nikam se moc nehnat, a počkat na chyby soupeře. Není to pohledné, ale funguje to. Remízový zápas, který jsme vyhráli díky Lengletovi, ale krom pasáže od začátku první půle do cca 55. minuty to zase bylo kvalitně odbráněno s využitím nabídnutých šancí. Teď je otázka, nakolik to bylo naším zlepšením nebo Barcelonou...protože mi, bez nějaké snahy degradovat dnešního soupeře, přišlo, že Śachtar i Cádiz nám dával zabrat víc. Krom Asensia však dnes samé dobré až výborné výkony.

Reagovat
valloire

faktor Ramos

Reagovat
Israha

Taky pravda

Reagovat
Rohlik se šunkou

Nabízí se mi vysvětlení, že ten tým je co se týče obsazení v defenzivě (pokud hraje ramos) a záloze fakt jeden z nejlepších na světě. Ale ten útok po odchodu Ronalda je bohužel už jenom brejkový. Proto nám vyhovuje někdo proti komu se zatáhnem my. U nějakeho cadizu, kde počítáš, že budeš tlačit dokud se to nezlomí je nám třeba i Ronaldů.

Reagovat
Israha

Částečně. Ale tím nelze vysvětlit, proč měl jak Cádiz, tak Šachtar v daných zápasech i více jasných gólovek.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Tahame to nahoru, ale rychle to tam ztracime. Nebyl Ramos. Každopadně Šachtar je fail.

Reagovat
Israha

Proti Cádizu Ramos v té horší první půli byl, tam zas nebyl Casemiro,

Reagovat
valloire

Naše treninkové hřiště.

Reagovat
Firkraag

Ajax 13:0

Reagovat
kaja900

ted koukám na livesport.. masakr

Reagovat
Rothbard

Ajax dokázal v dnešním zápase skórovat víckrát než já v celé kariéře.

Reagovat
Anacron

Traore 5+3

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Gazdo

Ty vole ze 45 striel kazda druha minuta strela

Reagovat
Ed_Hazard

Si zoberte, že väčšia polovica základnej zostavy Ajaxu mala do 20 rokov Masaker

Reagovat
smazaný uživatel

ten Haag, či Allegri. To jsou trenéři pro Barcelonu, ne nýmand jako Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Koeman tam stejne dela jenom asistenta

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon, věřil jsem nám. Musím to teď potvrdit a snad se trochu rozjedeme. Vyhrát El clasico je vždycky super motor na zvednutí výkonů.. Sergio je bůh, jeho nahradit bude daleko těžší než kohokoliv jinýho. On je skvělej dozadu, organizuje a ještě dává góly, zkušenej, sebevědomej, neskutečnej borec, ale umím se vžít do těch, který ho nemají rádi, protože žádnej tým nikoho tak skvělýho nemá

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zasloužený vítězství Realu, šli si za tím trpělivě, zatímco od nás to postupem času byla čím dál větší panika a závěr byl krutým zrcadlem toho, že na takový zápasy už/ještě (každý, ať si posoudí sám) nemáme. Penalta na Ramose podle mě byla, klasický naprosto zbytečný Lengletův faul, kterým si pomáhá dost často, podobně jako Busquets. Bohužel se čím dál víc projevuje, že je to třetí až čtvrtý stoper - tedy role, do který i přicházel, než Umtiti odpískal kariéru. Koemanova reakce na vývoj zápasu naprosto děsivá, Dembélé je mnohem nebezpečnější napravo. Závěr ve stylu třicet let zpátky - čím víc útočníků máš na hřišti, tím ofenzivnější hraješ fotbal. Co na tom, že k nim ani nedokážeš dostat míč, jelikož úplně zrušíš strukturu rozehrávky. A jako sorry, ale tohle 4231 není pro Barcu a její kádr vůbec stavěný, nedokážeme kontrolovat zápas a středem nás roztrhá každý kvalitnější tým, Couts je odpojený a málo inteligentní a Sergio s Frenkiem nedokážou ubránit ani pár metrů, natož tak obrovský prostor. A proti Piquému s Lengletem se dokáže rychlostí prosadit každý trochu schopný rozeběhnutý hráč. A když už chceme hrát vysoko, tak Neto není schopný anticipovat míče za obranu a nakonec ani MAtS oproti všeobecnýmu mínění v tom nějak nevyniká. Podle mě je to strašný kočkopes a nikam to nevede. A to, že Riqui ještě nedostal ani čuchnout, považuju za zločin.

Reagovat
roman1978

Napsal jsi to až moc korektně. Trenér je senilni dědek. Každý, kdo nasadi dva štíty, se prostě do Barcelony nehodí. Araujo je lepší než Lenglet, tak pro jistotu nehraje. Pique je horší a horší a povodí si ho cokoli rychlejšího. Bus nema na základ. Reakce na vývoj zápasu - absolutní tragédie. Riki ani minuta - Koeman ven.

Reagovat
LAM

Vám fakt jebe už

Koeman přišel do Barci snad v nejhorší možnej termín,kdy jsou hráči rozhádaný s vedením,mají za sebou debakl od Bayernu,největší legenda klubu chtěla odejít a navíc měl jen minimální přípravu.

Chtěl stopera,záložníka do středu zálohy(vedle De jonga) a hroťáka.Nedostal nic kvůli financím.Od začátku se snaží změnit způsob hraní,dávat šanci velkýmu počtu mladíků a zlepšit fyzičku,ale je to cesta na dlouhou trať.

My teď potřebujeme právě ty tři hráče,jenž by ten tým pozvedli(snad něco přijde v zimě)a hlavně počkat až se to trochu sehraje.Los do začátku tomu moc nepomohl.

Jestli ho opravdu vyhodíme dřív než na konci sezony,kdy by se mohl zhodnotit jeho přínost na hru,tak jsme banda dementů,jelikož žádnej trenér by v týhle situaci nemohl z Barci najednou udělat mašinu.

Reagovat
roman1978

Nepotřebujeme žádné hráče. Spíš se zbavit Griezmana. V útoku máme asi tisíc možnosti, v záloze taky. Stopera máme v portugalsku.

Reagovat
Tombull

pěkně shrnuto.

Reagovat
Kily8

Súhlasim, to sú taký žundroši, futbalu nerozumeju. Píšu fejsbukové populárne múdrosti. Koeman prišiel do tímu, ktorý má hatrick v LM, 3 roky po sebe najvačšia hanba. Myslia si, že trénerov rukopis sa ukáže po pár týždňoch.

Reagovat
roman1978

Ze to mas pořád zapotřebí. Fotbalu tady rozumíš asi nejmíň že všech. Už několikrát jsi se sem upálil. A pořád něco meles a facebooku. A ne, trenéra můžeš poznat již podle jeho preferencí různých a hlavně špatných hráčů již po pár zápasech.

Reagovat
LAM

A koho má stavět? Správně už nestaví Griezmann po tý bída bídě, což předchozí trenéři neudělali, staví spoustu mladých hráčů, Desta dokonce dal ihned do EC, ale chybějí mu právě ty hráči co chtěl po vedení. Představa, že s Puigem bude hned záloha v pohodě je mimo

Reagovat
roman1978

Má stavět Arauja, také má hrát 433, v záloze Frenkie, Riqui a Alena (Couts), utok Fati, Leo, Dembs. (Trincao, Martin, Griez, De la Fuente) i když si myslím, že ansu má dostávat minuty postupně

Reagovat
LAM

S touhle zálohou nás TOP týmy přejedou. Dnes se prostě hraje jinak a nám tam chybí důraz místa důchodce Sergia.

Reagovat
Gazdo

Tak si si asi nevsimol ake motorove mysi Puig s Alenom su

Reagovat
roman1978

Jo, protože s naší zálohy jde za posledních několik let strach a hrůza na všechny protivníky.

Reagovat
exot12

Mňa by zaujímalo, ako dokáže niekto od klávesnice vyhodnotiť koho by mal tréner stavať?

Ty si na tréningoch? Vieš ako ten hráč pracuje, poznáš jeho rozpoloženie? Alebo si videl nejaké krátke video, alebo ešte lepšie niekde si si niečo prečítal a dospel si k tomu záveru, kto je lepší?

Reagovat
Kily8

On vie všetko, bez toho, aby niečo videl, niekde bol. On vie viac od klávesnice, ako niekoľko trénerov Barcelony, aj s ich odbornými tímami. Oni analizujú každú maličkosť, majú prístroje, ktoré im zhromažďuju všetky údaje, sledujú ich tréningový proces, ale on vie od klávesnice viac. To je neuveriteľný génius- Roman-1978!!! A všetci tí odborníci, so svojimi prístrojmi a analízami sú blbci. To je ako s tým jedným blbcom, čo ide na dialnici v protismere a myslí si, že koľko je blbcov okolo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koemanovy podmínky jsou složitý, věděl o tom dopředu a nikdo to nezpochybňuje. Na stopera chtěl Garcíu, který by momentální přínos neměl takový, byla by to další posila pro budoucnost. Ani Depay by nás nespasil, byl by to “pouze” další hráč, kterých už má typově v kádru několik. Mně jde primárně o to, že nemůžeš hrát 4231 s Coutsem a Busquetsem, to je totální průchoďák a na tom se během sezony opravdu nic nezmění. Nikdo ho nevyhazuje, pouze se upozorňuje na jeho viditelný chyby, což se dělalo u všech dalších trenérů a patřil si v tom vždy k těm nejaktivnějším.

Reagovat
mul

Vaša záloha je vážne prúser. Ale aj preto chcel Wijnalduma nie ? Iný typ hráča, ktorý ti to obeha, odbojuje. S ním by sa dala hrať podľa 4231:

Gini, Frenkie - Fati, Griez, Dembele - Messi. S tým, že Griez by hral vaic to, čo hrá v repre. Ale neviem čo s Coutsom, lebo pri súčasnom futbale si neviem predstaviť ako poskladať na ihirsko Messiho a Coutinha vedľa seba.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Problém u 4231 je hlavně Busquets, kterej proste nemá na to pracovat s tak velkým prostorem, díky čemuž vůbec nejsme schopny zachycovat přihrávky mezi liniema a pak náš stred vypadá jak trhací kalendář....

Reagovat
Ed_Hazard

Čo sa vlastne stalo Valverdemu? Neviem nič dohladať ani na španielskych stránkach

Reagovat
smazaný uživatel

S nekym se tam srazil? Myslim, ze byl jen otreseny.

Reagovat
patas92

Tohle 4-2-4 je hrozně nevybalancované, přečíslení Realu bylo šíleně moc. Ještě můžem být rádi, že tam Real momentálně nemá větší kvalitu vepředu. Místo Coutinha bude muset hrát Puig nebo Aleňa, alespoň proti lepším týmům... Žádné obrození Coutinha se bohužel nekoná.

Koeman to střídáníma taky moc nevychytal, snad se polepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým Barcy mi přijde hrozně slabej.

Reagovat
Pharrell

Podle mě jim v útoku dost chybí Suaréz

Reagovat
patas92

Reagovat
Gazdo

Reagovat
roman1978

Zatím snad v každém zápase co nastoupil, byl Riqui jeden z nejlepších na hřišti. Takže mu pro jistotu nedáme ani minutu.

Reagovat
Gazdo

Tak tam je ocividne ze si Koeman proste dupol a sancu jemu aj Alenovi davat odmieta a ako je zname Koeman je tvrdohlavy takze necakajme ze sa to zmeni. De Jong moze hrat aj s jednou nohou ale hrat tam bude lebo je holandan a tak isto by to dopadlo aj s Wijnaldumom aj Depayom. Alena by podla mna v pohode zvladol Busovu ulohu plus by pridal dynamiku a mozno aj prinos do ofenzivy a Riqui je oproti Coutsovi v strede taktiez upgrade ale bohuzial. Mozeme byt radi ze dava prilezitosti Pedrimu, Trincaovi a Destovi uz to je posun

Reagovat
roman1978

Teď při zápase čelzí s united porovnávaji zákroky ve vápně. To, co mepiskli megvajrovi na azpiho je výsměch ramosovu leteckému dni.

Reagovat
Ed_Hazard

Je to výsmech tomu rozhodcovi akurát tak. Mahuire ho schmatol ako keby videl manželku po 15 rokov vo väzení.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 30.minuty to byla parádní jízda na obě strany, poločas jsme dohráli docela slušně, ale ve druhém jsme byli od začátku jasně horší a v podstatě si nevytvořili už žádnou šanci. Zidane směrem ke konci chytře vsadil na zvýšený presink a my jsme už klasicky nedokázali kloudně rozehrát a dostat míč k Messimu (natož Griezmannovi) a dělali jsme hromadu zbytečných chyb. Nepočítaje zkurveného rozhodčího to byla zasloužená prohra.

Reagovat
Kily8

Muž zápasu bol Neto , chytil tam obrovské tutovky. Barce to však nepomohlo, v útoku nemali takú osobnosť. Modrič hral vynikajúco 3. polčas proti Shakhtaru, aj dnes po príchode. V podstate obhospodaroval rovnaký priestor, ako Messi, ale diametrálne iným výsledkom, nestratil žiadnu loptu, jeho prihrávky mali oči a ešte aj skvelý gól dal.

Reagovat
Pharrell

3 poločas ??

Reagovat
Kily8

2. polčas....nevšimol som si preklep

Reagovat
Kily8

Posledné sezóny, ide tretina gólov na vrub Busquetsa. Nechápem, že tu sa vždy hejtovali Rakitič, Coutinho, Griezmann. Edera Militaa išli za toto zožrať v LM, keď nešiel zo svojim hráčom. Busquets sa "vracal" pred prvým gólom s Valverdem, 2-3 sekundy pre gólom bol pri ňom, keď dával gól, bol 20 metrov za ním. Busquets toto, robí pravidelne, on normálme odsabotuje bránenie. Všimnite si to, keď jeho hráč zrýchli, on zastaví.

Reagovat
2miguel1

Toto musel byt budquetcov posledny zapas v zaklade

Reagovat
LAM

Bohužel měla přijít posila. Čas dát šanci Pjaničovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souboj kriplů podle očekávání vyhrál VAR.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

couts 1 zapas z 5 nadprumer, jinak podprumer, griezz a dembz tragicky - dohromady 400 mio EUR v zachode

Reagovat
blaugrana

Cardoner povedal, ze sa snazia, aby boli miliony na ihrisku, nie v banke. No, sa veru znasobili na tom ihrisku.

Reagovat
Kokesh

+75M De Jong, který ani zdaleka nenaplňuje potenciál či své kvality z Ajaxu. Ale o tom nikdo z vás nemluví, což je dost typické...

V RM tragický Hazard, Jovič, vyhnaný Bale...tj. doba, čím dražší, tím horší. Doufám, že to příští rok vytrhne Mbappe .)

Reagovat
patas92

De Jong střídá skvělé výkony se špatnýma (být těch špatných je víc). V repre bossuje každý zápas, takže u něj to je furt jen o nějakém ustálení výkonů...Toho bych fakt nedával na stejnou úroveň s těma třema. Nad těma už je hůl zlomená.

Reagovat
Kokesh

Však jasný, ale jak se tu před jeho příchodem mluvilo, že umí zastat snad tři pozice, tak to zatím vůbec není pravda. Určitě je zatím zklamání a stejné služby né-li lepší odádí pro RM prakticky zadarmo přivedený Valverde.

Jen je úsměvný, jak už několikátá posila, o níž jsou snad všichni skálopevně přesvědčení, že musí v tom či tom klubu uspět, má tak velké problémy...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zatím je určitě za očekáváním, zejména někdy zbytečně předržuje míče, což je dáno absencí pohybu a nabídky od spoluhráčů, s čímž třeba máte podobný problém a byl to jeden z důvodů, proč jsem před sezonou tvrdil, jak těžký to bude mít Odegaard. Ale na druhou stranu to může být ovlivněno i snahou neztrácet míče kvůli tomu, jak obrovský prostor musí pak s Busquetsem bránit. V repre je opravdu i proti špičkovým soupeřům skvělý, takže problém bych hledal spíš v Barce. S tím Valverdem to snad nemůžeš myslet vážně, to je podobný hype, jaký jste vytvořili okolo Zlatých míčů pro Asensia, Jesého či začátcích Viniciuse a Rodryga. Frenkie je hráč, okolo kterýho můžes stavět tým, Valverde běhavý doplněk Kroose či Modriće, kteří diktují hru a on jim “pouze” tvoří podmínky k tomu, aby k tomu měli dostatečný prostor.

Reagovat
king23

Hele podle mě je to jenom v očekávání. De Jong došel jako velká hvězda a všichni čekali, že posune ten kádr někam dál. Ale zase si je potřeba uvědomit z jaké ligy došel a co má za sebou. Valverdeho podcenujes, protože ten zatím nikde "nehvezdil", takže máš pocit, že přece nemá na ro aby byl stejně dobrý jako De Jong. Ale on fakt dobrý je a klidně už teď si ho dovedu představit, že bude hrát základ pravidelně (ale zatím máme Kroose, tak netřeba tlačit na pilu).

Fakt se to nedá srovnat se situací okolo Rodryga či Viniho, u nich je to spíš zbožné přání, že konečně bude někdo kdo nahradí Ronalda/Benzemu. Ale zatím stěží odehráli víc než dva dobre8zapasy v řadě.

Reagovat
valloire

S tím Frenkiem, kterej mě zatím vůbec nepřesvědčil a do kterýho si tak hotovej, jsi zatím vedle. Jako je ještě mladej, ale že by to byla taková obrovská superhvězda? A Valverde hype? To snad ne, ten chlapec je poklad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Můžu se zeptat, na jakým základě ho hodnotíš, když si ještě pár týdnů zpátky tvrdil, že naše zápasy vůbec nesleduješ?

Reagovat
valloire

To jsem nikdy netvrdil. Občas se mrknu. Teď mi to akorát bez diváků nebaví, ale dřív jsem toho tvýho novýho dispečera viděl. Zatím je to pouze talent.

Reagovat
el Principito

ty seš hroznej šašek

Reagovat
valloire

ty taky

Reagovat
adoxx

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Dody10

Reagovat
Gazdo

Ja napr Frenkieho kritizujem dost casto

Reagovat
pantondavo

Rika se v hajzlu.

Reagovat
2miguel1

Proti Juve:

Neto-Dest,Lenglet,Araujo,Alba-Roberto,De Jong,Coutinho- Dembele,Fati, Messi

Reagovat
Kokesh

Khabiiiiiiiiiiiiiib.......fenomén, toho nezastaví nic

Reagovat
Switchback

otec by byl pyšnej neskutečnej výkon

Reagovat
Kokesh

Obrovsky mu fandím. Jeden z mála případů, kdy prostě peníze a sláva není vše. Teď jak mluvil o konci, tak mu věřím...

Reagovat
Switchback

Reagovat
Gazdo

Ale Justin akoze vyzeral ze uz je aj zmiereny s prehrou ked nastupoval. Na tej zemi nie ze by prehral ale on sa v podstate ani nebranil

Reagovat
teenz

I to jak se ve stoji predklanel a prepadaval do uderu nebo jak drzel nizkej postoj celou dobu proti takedownum. Nuda, ale Khabib je samozrejme fenomen.

Reagovat
Gazdo

Ale on normalne uz po 30 sekundach dychal ako keby zabehol maraton a to az take tempo zase nebolo. Khabib je samozrejme fenomen ale tu nebol Justin proste Justinom. Ked sa clovek pozrie na jeho zapas s Fergusonom tak tam to bol uplne iny clovek. Ale to iste bol vtedy aj McGregor ked isiel proti khabibovi. Uplne mimo hlavou ako keby sa videli uz niekde na veceri so zenou

Reagovat
teenz

Conor s Porierem udelali asi nejlepsi zapas s Khabibem. Tam bych chtel opakovani, hlavne teda s Conorem kterej neleje prvni ligu pred zapasem. Ostatni nemaji sebemensi sanci.

Reagovat
Gazdo

Conor by asi sancu mal ale v tom zapase s Khabibom vazne vyzeral ze ho to ani nebavi. To iste aj Justin vcera

Reagovat
teenz

Je zname ze Conor na Khabiba ani netrenoval jak mel a prolejval to tyden pred zapasem jeho whisky.

Reagovat
Dody10

GOAT

Reagovat
Xavi

Orel.

Reagovat
Visca el barca

Penalta fraška. Každopádně co ten Sam? Lenglet na to prostě bohužel asi nemá a nebo určitě v kombinaci s Piquem. Protože si sou podobný. Pokud se Sam neprobere, musíme jít All in po Upamecanovi.

Reagovat
Al Capone

Penalta byla jasna..

Reagovat
pantondavo

Barca fraška.

Reagovat
valloire

Lenglet lempl.

Reagovat
santini

Dmitrovič čo zas pochytal Seville to nebolo možné ani. Sa divím, že ten brankár zatiaľ kúzli len v Eibare

Reagovat
Phillipinho

Zacina se jasne ukazovat, ze nejlip to funguje kdyz hraje vepredu ctverice Carrasco-Felix-Suarez-Llorente. Koke na CM zatim letos skvele, doufam, ze uz ho Cholo nebude cpat na kridlo. Herrera ted dvakrat za sebou kvalitni vykony a mel by pokracovat v zakladni sestave. Hermoso na levym beku solidni vykon. Naopak Trippier pokracuje v silenych vykonech a nahradu za nej nemame (pred sezonou jsme pritom meli 3 pravy beky ). Correa klasicka hruza a Lemar ne a ne se chytit

Reagovat
CHONG

Zápas blbec

Reagovat
Elliasson

Už jsem myslel, že jsi začal fandit Barce, když jsem četl ten komentář.

Reagovat
CHONG

Jenom to ne

Reagovat
valloire

to bych si asi musel zaject do Prahy

Reagovat
CHONG

Neboj, to se nikdy nestane a navíc už jsem zpátky na Moravě

Reagovat
valloire

ale....

Reagovat
CHONG

Tak já i manželka jsme z Moravy a vždycky jsme to měli postavené tak, že až se nám narodí prcek tak (pokud to nebude mít negativní vliv na mou práci), se vrátíme zpátky na Moravu

Reagovat
valloire

Jo tak...Já myslel že máš nějaký potíže v manželství. To je dobře že ne.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mönchengladbach

Bylo by celkem legrační přeřadit pro tuto sezonu Bayern do španělské ligy.

Reagovat
Antalab

@Barcelona:Real. Nie je potrebne sa vyhovarat na VAR, ale polozit supea napriek VARu a rozhodcom vlastnou kvalitou. To Barcelona nedokoazala, aj ked su tam badatelne urcite znamky zlepsenia. Konecne sa zacala prestavba kadra. Pockajte pol roka a vysledok bude opacny.

Reagovat
Elliasson

Jinak, Granada má skvělou bilanci. 4 výhry, 1 remíza, 1 prohra a skóre 8:8. Já vím, že za to může můj nejoblíbenější tým, ale i tak.

Reagovat
PH8

Sociedad ani nevypadá, že by je odchod Odengarda nějak zasáhl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele