7. kolo
25.10.2020 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Granada slaví jedinou branku utkání (© AFP)

Granada zaskočila Getafe a po výhře se posunula na třetí místo

Madridské Getafe se na vlastním stadionu nedokázalo vypořádat s Granadou a po jediné brance, kterou vstřelil z pokutového kopu Montoro, prohrálo. Svěřenci Pepeho Bordaláse měli možnosti na lepší výsledek, ale obrana Granady udržela čistý štít.

Granada se svého soupeře v žádném případě nezalekla a už v prvním poločase ukázala, že to myslí s bodovými ambicemi vážně. V Madridu se hrálo velmi dobré utkání se šancemi na obou stranách. Ve 34. minutě napřáhl z ideální pozice Cucurella a hosté si mohli oddechnout, že balón přelétl branku. Na druhé straně zase Kenedyho patička skončila také vedle branky, takže na ukazateli skóre stále svítilo 0:0. To však nemělo trvat dlouho.

Rozhodující moment utkání nastal těsně před odchodem do šaten. Dakonam ve vápně zfauloval Herreru a sudí nemohl odpískat nic jiného, než pokutový kop. Angel Montoro se rozhodl pro přízemní střelu a málem se mu to nemuselo vyplatit. Soria se natahoval k tyčce a nechybělo mnoho, aby penaltu chytil.

Getafe mělo dostatek času na vyrovnání, nicméně ve druhém poločase potřebovalo leccos změnit. Ve 49. minutě se vytasil s pohotovým zákrokem po zpětné přihrávce a následné střele Rui Silva. Getafe se ve druhém poločase nemohlo dostat k souvislejšímu tlaku, natož ke gólovým šancím a obrana Granady si nakonec náskok bez problému pohlídala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele