7. kolo
26.10.2020 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Roger proměňuje pokutový kop (© AFP)

Levante se z vedení radovalo jen pět minut, než zařídil konečnou remízu Carreira

Dohrávka španělské nejvyšší soutěže vítěze nepoznala. Levante si rozdělilo body s Celtou Vigo a oba celky zůstávají ve spodních patrech tabulky. Všechny branky padly až po změně stran v rozmezí pěti minut. Nejprve poslal valencijský celek z penalty do vedení Roger, ale rychlé vyrovnání zařídil Carreira.

Nehrál se sice kdovíjaký šlágr, ale přeci jenom utkání svojí důležitost nepostrádalo. Levante i Celta hrají ve spodku tabulky a tři body by se náramně hodily každému.

Je ale velká škoda, že se oba soupeři nechali unést taktikou, protože první poločas žádnou velkou šanci nenabídl. Nedá se upřít bojovnost a koneckonců ani snaha, ale kousek fotbalovosti by určitě neuškodil.

Naštěstí druhý poločas přinesl změnu a především góly. Hned ve 48. minutě došlo k zákroku Nolita a sudí odpískal ve prospěch Levante pokutový kop. S díky jej přijal a proměnil Roger Martí a Celta byla v pozici, kdy musela dotahovat. A netrvalo to dlouho a bylo srovnáno. Denis Suárez přihrál napříč malým vápnem Sergiovi Carreirovi a ten celou akci zavřel gólem. Suárez měl přitom velké štěstí, přihrávku nedokázalo zachytit hned trio bránících hráčů.

Bohužel po vyrovnání hra sklouzla přesně tam, kde byla v prvním poločase. Šance zmizely a pochopitelně i góly. Až v nastavení rozvlnil síť Dani Gómez, ale jeho upřímná radost byla zbytečná, protože se jednalo o ofsajd.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele