7. kolo
25.10.2020 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadion Cádizu (© AFP)

Cádiz má další bod, rozešel se bez branek s Villarrealem

Po senzačním vítězství na půdě Realu Madrid si Cádiz připsal další úspěšný výsledek proti Villarrealu. "Žlutá ponorka" byla před utkáním velkým favoritem, ale spokojit se musí s nerozhodným výsledkem 0:0. Pochválit lze oba celky v defenzivní činnosti.

Cádiz na své hře nic moc nezměnil. Nechal favorita hrát, pečlivě bránil a čekal na své příležitosti. Ačkoliv zápas skončil 0:0, tak na gól se nečekalo dlouho. Už v 8. minutě rozvlnil síť Álvaro Negredo, který se po standardce dostal k odvrácenému balónu a propálil vše co mu stálo v cestě. Na první pohled regulérní branka, ale celou situaci zkoumal VAR, který odhalil ofsajd, takže se pokračovalo bez gólu. Negredův neuznaný gól byl zároveň nejvýraznějším momentem prvního poločasu, který toho jinak moc nenabídl. Villarreal byl častěji na balón, ale to byla jediná statistika, které dominoval.

"Žlutá ponorka" pravděpodobně viděla utkání Cádizu na půdě Realu Madrid a dobře věděla, že musí být vzadu stoprocentní. Možná to Villarreal svazovalo, protože směrem dopředu nebyl nebezpečný jak se od něho očekávalo.

Až v 86. minutě protáhl tvrdou ranou Ledesmu Carlos Bacca a v nastavení sahal po třech bodech Foyth, který se zjevil sám před Ledesmou, avšak zakončit nedokázal. Rozhodnutí nepřinesly ani čtyři minuty nastaveného času a zápas skončil bezgólovou plichtou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele