LaLiga - souhrn 31. kola

22.06.2020, 21:40, aktualizováno 25.06.2020, 23:58
Komentáře a souhrny
Real Madrid porazil Mallorcu a bodově se dotáhl na Barcelonu, která si poradila s Bilbaem. Atlético Madrid opět nejtěsnějším poměrem vyhrálo na hřišti Levante a posunulo se na průběžnou třetí příčku před Sevillu, která remizovala na hřišti Villarrealu. Další ztrátu zaznamenalo Getafe, které se rozešlo smírně s Realem Valladolid. Celta Vigo veze důležité body z Realu Sociedad. Valencia překvapivě padla v Eibaru, naopak zvítězil Real Betis...

Real Betis - Espanyol Barcelona 1:0

25.06.2020 22:00

Góly: 48. Marc Bartra

Nový trenér Alexis Trujillo zažil povedenou premiéru na lavičce Betisu, jeho tým totiž porazil v domácím utkání Espanyol 1:0. Betis tak udělal první krok k tomu, aby stabilizoval své postavení a začal postupně stoupat tabulkou. Naopak porážka přidělala další starosti Espanyolu, jeho ztráta na nesestupovou pozici totiž vzrostla.

Po jednatřiceti kolech to vypadá s Espanyolem hodně špatně, stále však zbývá odehrát ještě sedm zápasů. Situace na straně Betisu je lepší, i když o povedené sezoně nemůže být ani řeč.

Katalánci byli v úvodu utkání o něco lepším týmem, z jejich prvotního snažení ale vůbec nic nevzešlo. Mlčení v šancích prolomil až po dvaceti minutách Sergio Canales, svým tvrdým, jinak nepřesným pokusem. Razance pak naopak scházela Nabilu Fékirovi, s jehož přímákem neměl Diego López vůbec žádný problém. Pět minut před koncem prvního poločasu se hnal do vápna Darder, na poslední chvíli ho čistým skluzem odzbrojil Emerson.

Nerozhodný stav nakonec vydržel do 48. minuty, na centr Sergia Canalese si na přední tyči naskočil Bartra a Betis vedl 1:0. Espanyol chtěl okamžitě vyrovnat a málem se mu to povedlo, kdyby Víctor Campuzano netrefil jen boční síť. Ztroskotaly i pokusy o navýšení výsledku. Fékir zkoušel překvapit Lópeze nebezpečnou střelou, avšak marně a další šanci Canalese vygumoval López.

Ve druhém poločase to byl svižnější fotbal a zajímavých situací před oběma šestnáctkami bylo více. Ta možná nejzajímavější přišla na řadu minutu před koncem, kdy po rychlém kontru zakončoval zblízka jen do brankáře Wu Lei! Espanyol tak doslova odmítl remízu a ta ho na konci soutěže může přijít pěkně draho.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Valencia CF 1:0

25.06.2020 19:30

Góly: 16. Geoffrey Kondogbia (vl.)

Hráči Valencie znovu nedokázali zvítězit nad svým neoblíbeným soupeřem Eibarem a vidina účasti v příštím ročníku Ligy mistrů se jim vzdaluje. Duel na Estadio Municipal de Ipurua rozhodl ve prospěch domácích vlastní gól, který si vstřelil záložník Kondogbia.

Hosté přicestovali do Eibaru jako mírnější favorité a v zápase měli větší převahu, jenomže fatálně selhali především ve statistice střel na branku. Na Dmitroviće totiž nešla ani jedna střela a s takovou zkrátka Los Che pomýšlet na výhru nemohli.

Valencia se dostala pod mírný tlak od samého počátku a v 16. minutě také inkasovala. Centr Pedra Leóna si ve vápně nešťastně srazil do vlastní sítě Geoffrey Kondogbia a Cillessen s tím nemohl nic dělat. Hosté se pak snažili o odpověď, ale naráželi. Gayá v koncovce nebyl přesný, když pálil zpoza šestnáctky z první a na druhé straně Orellana z otočky pálil jen do rukavic Cillessena.

Jasper Cillessen šel do akce i v 60. minutě, kdy se ho snažil z přímáku překonat Cote, střela to nebyla špatná, ale nizozemský brankář byl připraven. Valencii začal ve druhém poločase nekompromisně rychle ubíhat čas a s tím, jak se žádné větší gólovky neobjevovaly rostla frustrace. Čtvrt hodiny před koncem musel sudí vytasit červenou kartu pro člena realizačního týmu na lavičce a to ještě netušil, že sáhne pro červený kartonek po druhé.

Než se tak stalo vytasil další zákrok, tentokrát proti Enrichovi Cillessen a v 89. minutě šance Valnecie na bodový zisk rapidně klesly. Eliaquim Mangala obdržel za faul druhou žlutou kartu a musel zamířit do sprch. Oslabení Los Che se už na závěrečný tlak nezmohli a v boji o Evropu ztrácí.

Více informací k zápasu

Real Madrid - RCD Mallorca 2:0

24.06.2020 22:00

Góly: 19. Vinícius Júnior, 56. Sergio Ramos

Real Madrid si poradil s Mallorcou bez větších potíží a na stadionu Alfreda Di Stefána oslavil cenné tři body. Ty mu zajistily zásahy Viníciuse Júniora a Sergia Ramose, který je v poslední době střelecky k nezastavení.

Mallorca měla před sebou nesmírně náročný úkol, který se jí nepovedl už jedenáct let - porazit Real Madrid v lize na jeho hřišti. Současná forma Bílého baletu jí také nedávala moc důvodů k radosti, protože Real šlape jako hodinky. Mallorca na druhé straně ze tří úvodních kol nově rozjetého ročníku jen jednou remizovala a ve zbylých kolech prohrála, aniž by dala jediný gól. A dnes tuhle smůlu zrovna dvakrát nezlepšila.

Od prvních minut se musel brankář Manolo Reina pořádně činit a hráči Realu zasypávali jeho branku jednou střelou za druhou. Nejprve to v sedmé minutě zkoušel bodlem francouzský mušketýr Karim Benzema, jehož ránu musel Reina vyrážet před sebe. Následně to z větší vzdálenosti zkoušel taky Gareth Bale, jehož dělovku chytil Reina krásným skokem k tyči. O tři minuty později bylo horko i před Courtoisem. Belgický brankář Bílého baletu musel vyrážet utěšenou ránu Mohammeda, s níž si nakonec se štěstím poradil.

Tlak Realu nepřestával. Dani Carvajal kombinoval se spoluhráči na útočné polovině, Modrič zkusil nejprve dobře šajtli a potom centroval z pravé strany na vzdálenější tyč a sledoval, jak tam obránci jeho vybídku odklízejí mimo. Hned poté se ale Real konečně dočkal.

Mallorca sice v 19. minutě reklamovala domnělý faul Carvajala na Rodrígueze ve středu hrací plochy, ale sudí nic takového nepískal. Nechal v akci pokračovat a dlouhým nákopem Modriče. Chorvatský elegán našel Balea, který ještě vysunul lépe nabíhajícího Viníciuse Júniora. Mladý Brazilec prokázal skvělou kopací techniku a krásným obloučkem ze strany poslal Real do vedení.

Stejný hráč si mohl jen o pár minut později připsat druhou branku, jenže tentokrát mířil do břevna. Do konce první půle jsme ze strany Mallorcy viděli v podstatě jen zakončení Laga nad bránu. Po změně stran Realu opět zafungovala spolupráce Viníciuse s Benzemou a celá akce skončila tvrdou ranou Francouzovou do míst, kam dosáhl brankář Reina.

Minuta 56. definitivně zlomila jakýkoli možný odpor Mallorcy, protože po ruce Raílla sudí pískal standardní situaci z více než příjemné vzdálenosti. Balon si proto postavil obránce Ramos a jako správný kapitán nádhernou ranou nedal Reinovi šanci zasáhnout!

Mallorca se sice nevzdala a po inkasované brance se několikrát snažila znepříjemnit svému soupeři život, ale kvalita na straně Realu byla až příliš velká. Utkání bylo zajímavé ještě z jednoho důvodu - přepisovala se historie. V 83. minutě se totiž na trávník dostal mladý argentinský fenomén Luka Romero, kterému bylo ke dni zápasů 15 let a 219 dní.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - CA Osasuna 0:1

24.06.2020 19:30

Góly: 64. Toni Lato

Duel tabulkových sousedů, kteří nejsou bezprostředně namočeni do bojů o záchranu, skončil výhrou hostí v nejtěsnějším poměru. Větší rozdíl mohl být jen stěží, za celé utkání totiž byla z obou stran dohromady vyprodukována jediná střela na branku a ta skončila v podání Lata brankou.

Čili žádná hitparáda to na Mendizorrotze nebyla. V prvním poločase byla k vidění jen jedna velká šance, která navíc přišla až ve 41. minutě. Joselu se z malého vápna dostal k hlavičce a balón poslal trestuhodně nad. Šance musela později domácí hodně mrzet, protože žádnou větší už si nevypracovali.

V 55. minutě sice střílel z nebezpečné pozice Lucas Pérez, ale branku minul. Zhruba o sedm minut později se poprvé představili v útočné akci i hráči Osasuny a stálo to za to. Aridane byl před brankářem úplně sám a stačilo jen trefit branku - to se ale nepovedlo. Mrzet to nemuselo, protože jen o dvě minuty později obdržel milimetrově přesný pas do šestnáctky Gallego, balón se pak ještě dostal k Latovi, který z druhé vlny pálil k tyči a Osasuna vedla.

Deportivo mělo ještě dostatek času s výsledkem něco udělat, ale jeho hra směrem dopředu byla bezzubá. S přibývajícím časem se hosté více stáhli do defenzívy a Deportivo si s tím nevědělo rady. Nepříliš záživné utkání tak skončilo nejtěsnější výhrou hostí.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Celta Vigo 0:1

24.06.2020 19:30

Góly: 45. Iago Aspas (pen.)

Celta Vigo slaví, protože ze hřiště baskického Realu Sociedad si odváží všechny tři body. Ačkoli tahala po celý zápas herně za kratší konec, stačila jí jediná penalta. Zachráncem celku z Viga se stal samozřejmě Iago Aspas.

Real Sociedad byl na domácí půdě proti Celtě jasným favoritem, k tomu by ostatně stačil jediný pohled na tabulku. Jenže Celta je nevyzpytatelným soupeřem a Real Sociedad navíc v poslední době trochu uvadá. I dnes ho trápila koncovka, přestože v ní Baskové byli hodně aktivní. Mikel Oyarzabal se několikrát v úvodních deseti minutách pokoušel hrozit, jenže na brankáře Blanca recept nenašel.

V 11. minutě domácí rozehráli velmi slušnou standardní akci. K míči se postavil Ödegaard, který rozehrál po zemi na Januzaje. Ten zřejmě cvičeným signálem hledal pod sebou Merina, který mířil pouze do rukou brankáře. Celta naopak v útoku nebezpečně nevypadala a dlouho jí trvalo, než si vytvořila alespoň náznak nějaké šance.

V utkání obecně jsme viděli hodně nepřesností, a to na obou stranách. Především ze strany Celty se ale jednalo o vyloženě útrpný herní projev. A o to větší šok nastal ve 44. minutě. Aritz Elustondo totiž po úporném strážení strhl k zemi pronikajícího Aspase a sudí byl neoblomný. Pískal penaltu, k níž se postavil sám faulovaný, a dokonale ji proměnil - 1:0.

Teď musel La Real opravdu zabrat. Potíž tkvěla v tom, že se mu dnes nic nedařilo. Hodně aktivní Oyarzabal sice hýřil pohybem a často hledal své spoluhráče před brankou, ale ve většině případů se nepotkal s přesností, popřípadě byl na všechno sám. A to se s výsledkem něco dělá hodně špatně.

Do šance se v dresu Celty snažil dostat veterán Nolito, který zatím v krátkém angažmá v Galicii oslňuje. Jenže jeho pokus byl sražen pozornou obranou. Technicky zdatný Januzaj si po pár minutách potáhl míč na levou nohu a poté zkoušel odcentrovat zpět do ohně. Tam však zasáhl zkušený obránce Aidoo. V samém závěru neuspěl ani Merino a La Real tak prohrál. Celtě k tomu stačila jedna překvapivá akce.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Athletic Bilbao 1:0

23.06.2020 22:00

Góly: 71. Ivan Rakitić

Dostihy o titul pokračují a po úterku má Barcelona na čele opět náskok tří bodů. Duel s Athleticem se znovu potvrdil jako velmi obtížný, Barca sice dlouho obléhala vápno soupeře, ale prosadit se dokázala až čtvrthodinu před koncem. Rána záložníka Ivana Rakitiće má v tuto chvíli cenu zlata.

Barcelona sice vyhrála, ale na tři body se pořádně nadřela. Baskové zatopili pod domácím kotle už ve 4. minutě, kdy ostrý centr musel s vypětím všech sil odvracet ter Stegen. O několik minut později předvedl Athletic rychlý kontr, který v tísni zakončoval Iňaki Williams těsně vedle.

Hosté byli v úvodní fázi zápasu jednoznačně nebezpečnější a potvrzovali, že se jim proti Kataláncům daří. Barcelona dostala zápas pod svojí kontrolu zhruba po půlhodině, když začala typicky dlouho držet balón a hledat skulinky uvnitř defenzívy soupeře.

První poločas žádnou branku nepřinesl, ale pokud chtěla Barcelona pomýšlet na tři body, musela výrazně přidat. Kouč Quique Setién se rozhodl ponechat stejnou jedenáctku na hřišti a v 54. minutě měl obrovskou šanci Antoine Griezmann. Francouzský útočník byl zcela sám před Simónem, ale na hostujícího brankáře nevyzrál. Až v 65. minutě přišly na hrací plochu posily - Ivan Rakitić a Ansu Fati. Druhý jmenovaný po centru Suáreze netrefil branku a prvně jmenovaný se nakonec stal hrdinou celého zápasu, když v 71. minutě Messi v pokutovém území našel Rakitiče a na jeho střelu Simón nedosáhl.

Barcelona pak mohla přidat další zásah, Messi si typicky navedl balón na střelu a jen o kousek minul. Athletic ještě neskládal zbraně a šest minut před koncem vyděsil domácí ter Stegen, když minul centr a překvapený Dani García na balón nedosáhl. Především Ansu Fati měl v závěru utkání slibné příležitosti definitivně rozhodnout, ale nestalo se tak. Jak na výhru Barcelony odpoví Real Madrid?

Více informací k zápasu

Levante UD - Atlético Madrid 0:1

23.06.2020 19:30

Góly: 15. Bruno González (vl.)

Levante nejtěsnějším možným rozdílem prohrálo na domácí půdě, tři body má Atlético. Favorizovanému madridskému týmu zařídil tři body Bruno González, který si po čtvrt hodince vstřelil nechtěně vlastní gól.

Levante nutně potřebovalo bodovat, jenže dnes to mělo hodně těžké. Proti němu se totiž postavilo Atlético Madrid, které je po pauze opravdu skvěle rozjeté. Minimálně v obraně jsou colchoneros velmi jistí až dominantní, takže Levante muselo vydat maximum svých sil, pokud mělo mít šanci.

Od prvních minut trápil jeho obranu například Carrasco, který podporoval vysunutého hrota v podobě Diega Costy. Ale svou šanci dostali i Arias nebo Llorente. Yannick Carrasco vyslal ze středu hřiště nepříjemnou a tvrdou střelu. Aitor Fernández s ní měl plné ruce práce a ránu jen vyrazil před sebe. To dalo prostor útočníkům Atlética, jenže Fernández svou chybu včas napravil a míč ukryl do rukavic.

Na první branku jsme přesto nemuseli čekat dlouho. Vstřelilo ji Levante, ale připsána byla na účet Atlética. Další z mnoha centrů do vápna převzal Marcos Llorente a zkoušel najít Diega Costu. Sice se mu to nepovedlo, ale míč si místo něj do vlastní brány vstřelil Bruno González - 1:0 pro Atlético.

Pak tempo utkání trochu ustalo, Levante bylo očividně v šoku poté, co inkasovalo a chvíli mu trvalo, než se dalo do kupy. Deset minut před koncem první půle se v šanci opět objevil Diego Costa. Našel si totiž centr ze strany a hlavičkoval ho těsně vedle tyče. Krátce poté Thomas Partey centroval na přední tyč, kde hledal nabíhajícího Llorenteho. Tomu však k zakončení scházel krok.

Levante se dalo po začátku druhé půle trochu dohromady a hrálo odvážněji. Častěji kombinovalo, míč dávalo rychleji od nohy a Atlético se začalo v koncovce naopak mírně trápit. Další šanci si přesto vytvořili svěřenci trenéra Diega Simeoneho. V 62. minutě nejprve střílel Portugalec João Félix, jehož ránu vyrazil Aitora a perfektně se předvedl i proti dorážce naturalizovaného Španěla Diega Costy.

Mladá portugalská hvězda Atlética, která má sloužit jako náhrada za Antoinea Griezmanna, poté zahodila další velkou šanci. Míč se po zmatcích ve vápně dostal na penaltu, odkud jej Félix napálil hodně vysoko nad bránu! Brankáře Aitora Fernándeze ke konci utkání vyzkoušeli také záložník Koke, jehož tvrdou ránu Fernández vyrazil mimo.

O tři minuty později zahrozilo do té doby pasivní Levante. Po krásném pasu ze strany se k hlavičce dostal útočník Morales a hodně litoval, že nemířil přesněji. Takto se balon odrazil od jeho hlavy jen mimo bránu. Zbytek utkání už se jen dohrával, domácí Levante nemělo ani čas a ani síly na nějaký zvrat. Dnes bylo hodně laxní a po zásluze prohrálo.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Getafe CF 1:1

23.06.2020 19:30

Góly: 45+5. Enes Ünal - 41. Jaime Mata

Getafe pokračuje v mizérii a znovu se mu nepovedlo vyhrát. Tentokrát si rozdělilo body s Realem Valladolid, pro nějž je bod úspěch. První krev prolilo Getafe díky Matovi, jenže o pouhé čtyři minuty později srovnal mladík Ünal.

Getafe nutně potřebovalo body, aby se nedostalo příliš daleko od evropských pohárů. Celek, který ještě před pozastavením soutěže bojoval o Ligu mistrů, po restartu dosud nevyhrál soutěžní zápas. Aktivnější ale dnes rozhodně bylo. Jako první se do šance snažil dostat Mauro Arrambarri, jehož tvrdá rána prolétla jen těsně vedle tyče.

V 17. minutě fauloval poměrně zbytečně Marc Cucurella a tím se pro Real Valladolid otevřela velmi zajímavá standardní situace. K ní se postavil útočník Sergi Guardiola, který sice přestřelil zeď, jenže s ní přestřelil i bránu. Valladolid se po většinu utkání držel zpátky a spíš se snažil neriskovat, vědom si převahy svého soupeře.

Jenže Getafe není to Getafe, které na podzim udivovalo Španělsko povedenými a sebejistými výkony. Dnes se mu nedařilo téměř nic, vázla kombinace i střelba. Přesto se jako první dočkalo branky právě Getafe. Ve 41. minutě se míč po autovém vhazování dostal k mladíčkovi Hugovi Durovi. Tomu se v pádu povedlo přistrčit míč na Jaimeho Matu, jenž z úhlu pálil přesně - 1:0.

Radost Getafe ale netrvala moc dlouho. Přesně čtyři minuty, protože pak dlouhý míč do vápna zastihl Djeného Dakonama, jak ve vápně fauluje urostlého Enese Ünala. Sudí nepřemýšlel moc dlouho a okamžitě pískal pokutový kop. Odpovědnost na sebe vzal právě faulovaný Ünal a dobře udělal - poslal brankáře na druhou stranu a srovnal.

Getafe si samozřejmě chtělo vedení vzít co nejdřív zpátky. Velmi blízko k tomu měl Jaime Mata, který v 50. minutě vypálil tvrdou ránu. Míč by brankář Masip nejspíš neměl a byl moc rád, že za něj zaskočilo břevno. Další šanci připravoval spoluhráčům Cucurella, jenž ale neměl nejpřesnější mušku. A když v 76. minutě hlavičkoval Mata po závaru ve vápně jen těsně nad bránu, bylo o výsledku rozhodnuto.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Granada CF 0:0

22.06.2020 22:00

Góly: -

Leganés sehrál s Granadou poměrně nudné utkání, které nakonec nepřineslo ani jednu branku. I proto, že Guerrero nedal penaltu. Leganés je proto stále předposlední a může spadnout až na samé dno, zatímco Granada je v tuto chvíli na skvělém devátém místě.

Leganésu před začátkem kola patřilo až předposlední místo a z něj chtěl co nejdřív pryč. I proto uvítal domácí prostředí a Granadu. Ta pro něj ale byla těžkým oříškem, což potvrzují historické střety. Dnes byly oči mnohých upřeny zejména na duel dvou kvalitních útočníků, Carrilla a hostujícího Soldada.

Právě na zkušeného veterána si dávala obrana Leganésu velmi dobrý pozor a nezřídka ho zdvojovala. První větší šanci si ale vytvořil právě jeho konkurent, Guido Carrillo. Ten se natlačil před obránce a tečoval přízemní centr do brány, kde musel rychle na zem brankář Rui Silva. Ten měl štěstí, že Carrillo v pádu nedokázal mířit přesněji, jinak by měl problém. Problém měl naopak Carrillo, který jen o osm minut později musel pro zranění střídat.

Na další šanci jsme čekali až do 39. minuty. Střela Carlose Nevy byla sražena k Darwinu Machísovi, který ze druhé vlny pálil dělovkou do připraveného Ivána Cuéllara. Ten měl plné ruce práce s tím, aby jeho tvrdou dělovku vyrazil aspoň na roh. Leganés si ještě jednu šanci přichystal do samého nastavení. Miguel Ángel Guerrero totiž potáhl míč po straně a stříleným centrem hledal před bránou někoho ze spoluhráčů. Nejblíže míči měl Jonathan Silva, kterému ve skluzu chybělo jen pár čísel.

Chvíli po mohutném střídání na začátku druhé půle dostal míč na hranici vápna Antonio Puertas. Efektní kličkou oddělal dva protihráče a mohl vesele pálit, jenže nakonec těsně minul tyč! Hrdinou Leganésu se mohl stát Roger Assalé. Střídající hráč dostal po narážečce krásný míč do vápna a v něm po kontaktu s Nevou upadl. Na to sudí reagoval kartou a penaltou. Jenže Miguel Ángel Guerrero selhal! Silva dokázal uhodnout směr a vyrazit míč do břevna!

Guerrero pálil jednu šanci za druhou a po vybídce Mesy mířil z několika metrů jen do boční sítě. Leganés se málem dočkal v nastavení. Z pravé strany odcentroval na střed vápna Bryan Gil, jenž našel hlavu Rogera Assalého. Ten ale mířil kousek vedle levé tyče, takže utkání gól nenabídlo.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Sevilla FC 2:2

22.06.2020 19:30

Góly: 18. Paco Alcácer, 45+4. Pau Torres - 39. Sergio Escudero, 63. Munir El Haddadi

Remízou 2:2 skončil přímý souboj o Ligu mistrů mezi Villarrealem a Sevillou a nejvíce radosti mají z výsledku další konkurenti - Atlético, Real Sociedad, Getafe. Villarreal poprvé po koronavirové pauze ztratil body, přestože po prvním poločase vedl. Tomáše Vaclíka postupně překonali Paco Alcácer a Francisco Torres, zatímco góly Rojiblancos obstarali Escudero a Munir.

Boj o Ligu mistrů se tak opět víc a víc dramatizuje a ještě nedávno třetí Sevilla se musí o pozici v TOP 4 pořádně strachovat. Na Estadio de la Cerámica ji čekal pořádně těžký soupeř, který po koronavirové pauze dosud neztratil ani bod.

Skóre se poprvé měnilo v 18. minutě, když nejprve Vaclík vyrazil hlavičku Anguissa, ale na okamžitou dorážku Alcácera byl krátký. Sevilla se pak snažila o co nejrychlejší odpověď, ale narážela na pozornou defenzívu Žluté ponorky. Ta zaváhala až ve 39. minutě a rázem z toho bylo vyrovnání. Sergio Escudero se za hranicí šestnáctky moc nerozmýšlel, rozhodl se vypálit tvrdou ránu k tyči a uspěl. Asenjo se mohl natahovat jak chtěl, ale na projektil k tyči neměl nárok. Villarreal to nemuselo zas tolik mrzet, protože v nastavení prvního poločasu se trefil hlavou po rohovém kopu Cazorly Pau Francisco Torres a Vaclík zůstal stát jako přikovaný.

Sevilla tak byla znovu na tahu a ve druhém dějství měla šance. Po hodině hry předvedl fantastický zákrok Sergio Asenjo, když se do vzduchu pověsil Jordán. Aktivita Andalusanů nezůstala bez povšimnutí a v 63. minutě bylo znovu vyrovnáno. Po přetaženém centru se z těžké pozice opřel do balónu Munir a Asenjo opět na vzdálenější tyč nedosáhl.

Po vyrovnání se na další šanci čekalo poměrně dlouho, ale když přišla stála za to. V 86. minutě hlavičkoval zcela nehlídaný Luuk de Jong a nebýt Asenja a jeho skvělého zákroku, dost možná by Žlutá ponorka prohrála. Šance de Jonga byla totiž zároveň tou poslední v zápase.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona31215570:3168
2.Real Madrid31208359:2168
3.Atlético Madrid311413439:2255
4.Sevilla FC311411644:3253
5.Getafe CF311310840:2949
6.Villarreal CF311461149:4048
7.Real Sociedad311451247:3947
8.Valencia CF311210941:4446
9.Granada CF311271237:3643
10.Athletic Bilbao311012933:2742
11.Levante UD311151537:4438
12.CA Osasuna319111136:4638
13.Real Betis319101241:4837
14.Deportivo Alavés31981431:4635
15.Real Valladolid317131126:3634
16.Celta Vigo317121229:3533
17.SD Eibar31881532:4732
18.RCD Mallorca31751929:5226
19.CD Leganés315101623:4425
20.Espanyol Barcelona31591726:5024

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (229)

Přidat komentář
Phillipinho
Reagovat
Detektiv

Nezapomente zhejtovat Rakitice...

Reagovat
smazaný uživatel

Utrápená výhra, zařízená Rakitičem, Messim a Puigem Fati taky moc pěkné střídání

Reagovat
LAM

Vydřený body jako blázen,bohužel Messi neměl den v koncovce a hned nebyl kdo by tam něco zakončil.Ivana jsem fakt nečekal

Jinak Fati ukázal že musí hrát místo Grieze a Puig si zaslouží daleko víc minut.

Reagovat
Tombull

Puiq a Ansu Kéž bychom se vydali touhle cestou.......mladých a zajimavých talentů máme dost.

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
ADM

Jak keby som videl hráča s číslom 11 päť rokov dozadu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, s jakou sestavou jsme nastoupili, jsem byl mile překvapenej, hlavně výkonem v první půli.

Bohužel po 250 minutách už nám letos Barca gól dát dokázala

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Bolo mi do plaču z toho vykonu. Obavam sa, že je koniec ery Messiho muzstva. Tak ako skoncila era Ronaldinha, aj tu je potreba zacat odznova. S Messim uz nic velke nevyhrame, ligu si budeme striedat s Realom. Toto je uz manzelstvo z rozumu a tí hráči čo su tam 6 a viac rokov ( messi suarez busquets pique alba ) uz nemaju motivaciu proste. Nebal by som poslat Messiho este za jednou vyzvou mozno do City, takto to bude mozno 3-4 roky trápenka, ked tam bude Messi.

Reagovat
ADM

Reagovat
Kily8

Toto tu nepíš!!! Za to ťa zožerú . Nech hrá Messi akokoľvek, keď sa nepohne zos stredového kruhu, je nekritizovateľný! Minule dal gól...no a čo, že s penalty, dal gól viac nerieš.

Reagovat
2miguel1

Messi je najlepši na svete to bez pochyb, no cele sa to toči okolo neho. To postavenie čo ma v klube je už chore, hrači hraju uplne inak ked tam je/ nie je. Tomu timu chyba motivacia, neviem ci by ho dokazal nakopnut niekto iny. Mozno uz len xavi

Reagovat
LAM

Hráči jinak nehrajou.Když nenastoupí tak je to ještě daleko horší.

Messi samozřejmě musí zůstat,on bude parádní v každym systému,ale odejít musí ti ostatní jejichž výkonost už zdaleka není na dřívější úrovni a pozměnit je třeba i styl hry.Toho se asi jen tak nedočkáme s přestupama to taky není těďkon nijak zajímavý.

Reagovat
drussbarb

Jako částečně souhlasím, není nad to, když Messi udělá průnikovou přihrávku a její příjemce to VŽDY vrátí Messimu, nehledě na to, že je kolem něj 5 protihráčů, tento alibismus mě neskutečně sere.

Reagovat
dextroza_m

Já to psal už po minulém zápase, Messiho prodat, nebo přitáhnout Pepa jako trenéra, nic jiného už nám nepomůže.

Reagovat
El-Pistolero-68

Já nevím, svádět to na Messiho. Jestli byste bez něj nebyli náhodou v prdeli daleko víc a už dlouho.

Reagovat
Reggie

Reagovat
berliner

Dobre vam tak Messi nejprecenovanejsi hrac,jakej ma potencial uz roky ukazuje v reprezentaci Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu se asi karty dávat nesměj, co? https://twitter.com/i/status/1275550690652434436

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

To je hovado.

Reagovat
technecium

Tvoje máma je hovado

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Al Capone

Seš normální? Tohle mi říct do očí tak ti jedna hned přiletí čuráku.

Reagovat
technecium

To by sis nedovolil

Reagovat
Al Capone

Takovému ubožákovi bez problémů.

Reagovat
technecium

Víš, kdo tvůj, byl ubožák, že jo?

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

To je možná pravda, ale nemáš důkaz, že je hmyz. Messi se v tomto případě jako hovado zachoval.

Reagovat
ttopi

Troufnu si říct, že tohle fakt nebylo úmyslné. Naopak, ve 12.vteřině videa je vidět, že rychle pravou nohu stáhnul, aby soupeře nezasáhl. V tu chvíli ale s tou druhou nohou nic udělat nemůžeš, když na ní stojíš, navíc ti trošku podklouzne. Žlutou dostat mohl, ale komentář níže, že je hovado, je totálně mimo.

Reagovat
Kokesh

Těžko mu někdo z nás vidí do hlavy, já tam vidím zase spíše úmysl...teoreticky v tomhle zápase vůbec nemusel hrát, nebo to mohla být přinejmenším jeho druhá žlutá i s minulým zápasem za sebou, celkové v sezoně 5. a příští zápas stop...

Reagovat
LAM

Se Suarezem kterej je po zranění zatím tak 50%,labilním Griezmannem a Fatim kterej dostává málo šancí bude hrát bohužel pořád.

Reagovat
technecium

Ale Pepe to udelat nechtěl podle tebe. Vy jste fakt banda

Reagovat
madridcan

1. Hoď tu nejaký podklad, kde obhajuje Pepeho.

2. Ak ho aj nájdeš, čo si nemyslím, tak čo to mení na tejto situacii?

3. Ak narážáš na Getafe, pripadne na tu vašu ufňukanú brazilskú pičovinu, čo sa nechala odniesť na nositkách, aby sa hned vrátila do hry, tak Pepe potrestaný bol.

4. Kto je tu banda, keď Cules tu reprezentuje taky idiot ako si ty?

Reagovat
drussbarb

No zrovna u Pepeho tu opravdu HODNĚ z vás psalo o neúmyslu, na to si pamatuju moc dobře. Ale nebudu kvůli tomu procházet pravěké komentáře

Reagovat
madridcan

Čiže si prispel do debaty ničim

Reagovat
technecium

Jako ty

Reagovat
madridcan

Napisal a snazil sa odviest pozornost od toho, ze napisal picovinu

Reagovat
drussbarb

Mno snažím se vyvrátit to, že vaši neobhajovali zvíře

Reagovat
madridcan

Ako?

Reagovat
drussbarb

Tím, že jsem napsal, že si to pamatuju

Reagovat
madridcan

Takze tiez nijak

Reagovat
drussbarb

Kdyby se tu sešlo dalších 10 spravedlivých, jako jsme já, tak bys stále neměl dost, že ne?

Reagovat
madridcan

Nie, lebo pisete hluposti. Minimalne za seba viem, ze som Pepeho zjebal a som Madridista, takze som očierňovaný vymyslami, ktore neviete nijak podlozit a sa vykrucate Spravodlivy proste nie si, tvoja pamat nieje jazycek na vahach a toto vsetko je len kopanie kolo seba

Reagovat
ttopi

A ty tam fakt nevidíš jak stahuje tu pravou nohu, aby nezasáhl? No a ta v tu chvíli stojná noha po dopadu už není ovladatelná. Jasně, hrají o titul a on, vědom si své "klíčovosti", bude dělat takovýhle věci. Jestli to vidět ani nechceš, tak pak nemá cenu něco řešit

Reagovat
Kokesh

Asi nemá, když v minulém zápase vědom si své důležitosti mohl být v klidu venku...a včera tu nohu stáhl tak šikovně, že mu prošlápl kotník.

I neúmyslný faul je stále faul. Klidně si o tom jestli to chtěl nebo ne přesvědčuj koho chceš...problém je, že opět z oranžové karty utekl úplně bez trestu.

Reagovat
ttopi

Však já jsem psal, že mohl dostat žlutou. Ale úmysl to nebyl. Znám spoustu hloupých hráčů, ale Messi jím rozhodně není.

Reagovat
Reggie

Co jinýho ty bys tam taky viděl

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Reagovat
Switchback

nebreč

Reagovat
CHONG

Klasika

Reagovat
misinho7

spravil by toto Ramos a uz by to bolo 200 prispevkov o tom ako to mame podplatene

Reagovat
Xavi

Ramos by tam šel skluzem, prošlápl by ho, jak prase a pak by se divil, že se pískal faul.

Reagovat
Switchback

klasickej faul, moc se tu neunáší

Reagovat
Salfovic

To bylo tak na oranžovou.

Reagovat
blaugrana

predat arthura za 80 pred 1. julom a kupit pnanica po 1. jula zas 60...zas krasny ojeb

Reagovat
blaugrana

70

Reagovat
rave

Já doufám, že se jim na to Arthur vysere a skončíme s banem (který by nám jenom prospěl, viz Chelsea) a hlavně novým vedením.

Reagovat
LAM

Já si myslim,že teďkon žádný bany nebudou,protože se to všechno svede na Koronavirus,stejně jak v politice.

Reagovat
drussbarb

No už jeden BAN jsme měli a že by nám nějak pomohl … jako řešení bych spíš viděl předčasné volby, ideálně v kombinaci s defenestrací současného vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by egoistický trenér, který by je vyjebal i za výhru. Valverde i Setien jsou takový kliďasové, co si myslí, že si stačí nahrávat a výsledek se dostaví.

Reagovat
smazaný uživatel

..vie mi niekto vysvetlit ako je možné, že keď príde napríklad Barcelona alebo ktokoľvek iný na štadión druhého mužstva tak pridu klubovým autobusom ..pritom samozrejme že idu letecky, to iste v lige majstrov

Reagovat
blaugrana

lebo idu z letiska busom?

Reagovat
blaugrana

a bud ma Barca klubovy bus v kazdom meste, ktore hra ligu...alebo si vzdy polepia autobus v danom meste

Reagovat
Petrinho17

Alebo jednoducho tam autobus vyštartuje z Barcelony o nejaký ten deň skôr?

Reagovat
smazaný uživatel

..toto aj mna napadlo že ide autobus skôr, ale teda či to niekto nevie oficiálne..

..a rovnako atletico a pod..hrajú ligu majstrov niekde v riti a autobus tam..

(Ide mi teda len o to ako sa tam ten autobus dostane)

Reagovat
Juan Román Riquelme

Po dialnici

Reagovat
smazaný uživatel

..viem, že chces byt vtipný ale..stojí to za to aby sa trepal autobus napriklad do bilbaa len kvôli tomu aby ich hodil z letiska na štadión??

Reagovat
Salfovic

Někdo tu Gretu zabít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak by se ty hraci na ten stadion jinak dostali? To jim ma klub dat listek na metro a rict "hele budte v 5 na stadionu"?

Reagovat
patas92

A jak se dostanou ze svojeho stadionu/tréninkového centra na barcelonské letiště?

Reagovat
Gazdo

Myslim ze kluby ako Barcelona nemaju problem zivit dva autobusy. Stoji to menej ako mesiac zivit Rakitica

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrála Barcelona v Praze, tak si autobus vypůjčili a nechali polepit. V zápasech Ligy Mistrů to takhle dělají běžně, ale ve Španělsku mají jeden autobus pro cestu z tréninkového centra na letiště a druhý autobus jezdí den předem do vybraného města, kde čeká na hráče.

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

alebo ho tam zhodia z vrtulniku, aby neuviazol v zapche

Reagovat
madridcan

Takzvane ,,na Salu"

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
blaugrana

argentine lives mattets!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

ach kurva

Reagovat
Kily8

Teraz bol krásny prípad, ako Hazard zle, silene rieši situácie, ako sa mu nedarí. Modrič,aj Hazard riešili navlas rovnakú situáciu, obaja prihrávkou na Viniciusa a obaja inak. Modrič na seba nalákal obancu a v pravej chvíli posunul na V. a bol z toho gól. Hazard tam mal Viniciusa ešte lepšie, ale dal mu to v najnevhodnejšej chvíli, presne do behu obrancu a bol z toho šprajc.

Reagovat
Fairplay

Hazard je vyřízenej, pokud se neudělá titul, tak i fanouškům dojde trpělivost a vyštípou ho stejně jako Garetha.

Reagovat
Kily8

Včera bol jednoznačne najslabší hráč Realu. Nevyšlo mu skoro nič. Voči Hazardovi prejavuje Zidane neuveriteľnú dávku trpezlivosti. Naopak Bale hral celkom dobre, bol nebezpečný. Vinicius dobre, ale chudák dosť trpí, keď tam je oplašený Mendi. Modrič výborný.

Reagovat
Israha

Jako souhlas s podprůměrností Hazarda, o tom žádná, ale říct, že Bale s jedním jakžtakž dobrým zakončením, neschopností zaběhnout si za obranu a opakovanými ztrátami míče na vlastní půlce hrál lépe než Hazard a dokonce "celkem dobře" je taky nesmysl. Bale je fotbalově mrtvý, Hazard má dost možná jen špatnou první sezonu a od příští se zvedne.

Reagovat
Ed_Hazard

Hlupost Len tvoja tuzba.

Reagovat
El-Pistolero-68

Koukám, že Ramos už se blíží 100 soutěžním gólům. To je mazec, na stopera. V Česku by z něj byl legendární útočník a Klub ligových kanonýrů by ho nejspíš neminul.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Za klub? S reprezentaci uz jich ma 118.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám, že prvnímu gólu předcházel jasný faul Carvajala, což mimochodem přiznává i Marca. VAR jede na plný obrátky .

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to 50:50, určite sa dalo zapískať alebo ponechať. Rozhodca také súboje púšťal aj na druhej strane, napr. na konci na Isca.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

ten suboj telo na telo? ok mozme zas postnut to video s El clasica kde pri podobnom suboji nam nebola odpiskana penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa ihneď napadla aj táto situácia (jasný faul), ktorá viedla ku gólu https://www.youtube.com/watch?v=JwoEakbQUkQ

Reagovat
Xavi

Mně se líbí, jak vždycky vytáhnete nějakou starou věc, kdy se proti vám něco nepísklo. Po koronaviru se vám připískává každej zápas, už je to trapny. Co až zas udělají chybu příští kolo, tak zas vytáhnete nějakou půl roku starou situaci a budete se tvářit, že je všechno v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Preto by mali culés radšej mlčať, pozametať si pred vlastných prahom a nie plakať po každom zápase Realu či dávať "bombastické" titulky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdybyste se nechovali stejně a v ještě daleko větší míře, tak by vám to dávalo právo culés nějak moralizovat. Škoda.

Reagovat
Kenneth

"a v ještě daleko větší míře" .

Myslím že oba tabory si nemají vůbec co vyčítat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ak narážaš na reakcie culés/madridistas po sporných situáciach v zápasoch rivala, tak v tomto ste vy, culés, ďaleko pred madridistas. Stačí sa pozrieť na titulky MD/Sportu, vyjadrenia hráčov ako Piqué či názory/články napr. forcabarce.

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Reggie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Můžeš samozřejmě postnout naprosto cokoliv. A souboj tělo na tělo si teda představuju úplně jinak, Carvajal byl v tom souboji v jasný nevýhodě a pomohl si očividným faulem.

Reagovat
patas92

Máte někde video?

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/mario_sab/status/1275887808973021186?s=19

Ono to je ale tělo na tělo. Řeší se to jen proto, že z následné akce padl gól...takových neodpiskanych soubojů nebo naopak nesmyslně odpiskanyxh je v každém zápase La Ligy minimálně deset.

Reagovat
patas92

Nevím, no. Já souboj tělo na tělo ve fotbale chápu jako přetlačování o míč. Carvajal do toho šel sice ramenem, ale spíš s úmyslem toho hráče zbourat, než že by měl zájem o balon.

Reagovat
Israha

"Při boji o míč je dovoleno plně uplatnit tělesnou sílu, proto hráč smí do soupeře dovoleným způsobem vrazit; vražení však nesmí být podle názoru rozhodčího prudké, bezohledné, ani při něm nesmí být použito nepřiměřené síly.

Vrážet smí hráč pouze v boji o míč a v bezprostřední vzdálenosti od míče, přičemž za “bezprostřední vzdálenost” se považuje vzdálenost nepřesahující 2 m; za dovolený způsob vrážení se považuje pouze vrážení ramenem do ramene soupeře, nebo vrážení ramenem zezadu do soupeřovy lopatky, přičemž vrážející hráč musí mít paži, jejímž ramenem do soupeře vráží, u těla, a oba hráči přitom současně musí být ve stejné výši, tzn., že oba musí být buď na zemi nebo ve výskoku. "

Podle mě splněno. O míč to bylo, ve stejné výšce byli, rameno na rameno, ruka u těla v momentě srážky byla. "Nepřiměřená síla" je otázkou, no...

Reagovat
IkerCasillas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždycky mě na Carvajalovi baví, jak v podobných situacích i na zemi neustále ukazuje, že odehrál míč .

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam teda vidím loket na žebrech, ramenem do něj vůbec nevrazil

Reagovat
IkerCasillas

Očividným Tohle je jasný tělo nic víc, nic míň... možná by to chtělo být trochu méně zaujatý

Reagovat
CHONG

Hraniční situace, která kdyby se odpískala, tak neřeknu ani popel, ale jasný faul vypadá přeci jenom trochu jinak.

Reagovat
IkerCasillas

Frajer z Mallorcy se prostě jen nezpevnil a nečekal záda... Zrovna pískání takovýchto zákroků fotbalu škodí, pak je hra rozkouskovaná a hráči chodí k zemi při sebemenších kontaktech

Reagovat
Ed_Hazard

Vnímal som to rovnako. Takých Danimu už odpískali aj neodpískali mraky. Keby z toho nebola gólovka, tak sa to nerieši no.

Reagovat
smazaný uživatel

Yes now. Miralem Pjanic can become this week the first signing of FC Barcelona for the new sports project. The agreement with Juventus is total and will go through a barter with Arthur , plus ten million euros that Juventus will put in compensation for the exchange.

https://www.sport.es/es/noticias/mercado-fichajes/barca-tiene-cerca-fichaje-pjanic-8013588

Reagovat
ADM

ja už sa odmietam budiť do tohto sveta

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Len pod.. este Williana za Fatiho poprosim

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Arthura ma netesi, ale som dost zvedavy na tlacovku po prestupe, ci sa nahodou nedozvieme nieco o jeho vaznejsich zdravotnych problemoch alebo problemoch s disciplinou.

Inak Pjanic je podla mna velmi slusny hrac, aspon podla toho, co som videl.

Reagovat
Fairplay

Nedotknutelny Pjanic je jedna z hlavních příčin, proč hraje Juve rok od roku naprosto sterilní fotbal.

Ale pro oba je současná situace velkým trápením, tak možná je to nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho tolko nasledovaneho, ale pamatam si na odvetu osemfinale LM Atletica s Juventusom minuly rok a tam bol vyborny. Ale asi to nie je jeho standart, ako pises.

Reagovat
Rybinho85

Tak on Pjanič není špatný fotbalista. Jen z něho prostě v Juventusu chtěli udělat nového Pirla. Ale Pjanič je prostě spíš desítka, než hráč typu Pirla. V Lyonu a v AS, kde hrál výše byl skvělý.

Reagovat
Gazdo

Arthur ma rozhodne talent to nikto nepoprie ale za dva roky u nas aj ked patril vacsinou k tomu lepsiemu tak v podstate zaostaval za ocakavaniami, ma dost problemy s disciplinou a s novym kontraktom by prisiel vacsi plat a pravdepodobne este vacsie problemy s disciplinou. Dalej ma dost zdravotnych problemov a co sa sepka je ze ma aj dost malu vydrz kvoli metabolizmu. Aj ked sa na neho strasne dobre diva kvoli nizkemu tazisku a tzv otockam na Xaviho tak za 80 by som Juve podakoval. Ale ked hned na to kupime za 70 Pjanica tak to fakt asi nerozdycham

Reagovat
Hristo Stoichkov

To se ale nedá brát tak, že ho prodáváme za 80, je to klasická účetní ojebávka.

Reagovat
Gazdo

Preto aj hovorim keby sme ho mali v cistom predat za 80 tak by som ho predal ale nie s tym ze len co ubehne jun tak to otocime na Pjanica alebo jemu podobneho. Bohuzial to vidim tak ze to bude presne tak ako media spekuluju

Reagovat
Tombull

Přesně tak, jako loňský deal s Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Si si isty ze si trafil reakciu?

Reagovat
smazaný uživatel

No nechápu, co máš pořád s Willianem za Fatiho. O Williana už se snad nějakou dobu nezajímáme a ohledně zájmu klubů o Fatiho asi týden zpátky prohlásil Vilajoana z vedení, že není na prodej.

Reagovat
Gazdo

Tak nic no ja som myslel ze si to pochopil len inak ale ty si nepochopil nic nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem pochopil, že je to ironie, ale ani ta nesedí, protože porovnávat prodej Arthura s prodejem supertalentu z La Masíe, jaký už jsme dlouho neměli, je fakt divné. Ale možná je to tím, že mě Arthur za ty dvě sezony opravdu k srdci nepřirostl. Nemluvě o tom, že Willian má v současnosti cenu tak 20-25 mega, zatímco Fati klidně 100.

Reagovat
Gazdo

Ja som prirovnaval predaj mladeho nadejneho hraca a namiesto neho nakup starsieho. Netvrdim ze sa niekde pise o predaji Fatiho alebo nakupe Wiliana ale ze by ma ani neprekvapilo keby to ti diletanti odsuhlasili ale ze to vobec ja skusam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale přece nejde jenom o věk. V záloze máme mladého de Jonga a Puig začíná ukazovat, že na to taky má. Arthur nesplnil hlavně co se týká pohybu kreativity očekávání a výměna za Pjaniče, který je typický "regista" mi nepřipadá zas tak hrozná. Já bych si sice do zálohy představoval někoho ještě produktivnějšího, ale zas tak nesmyslné mi to nepřipadá. Neřekl bych, že zrovna v tomto případě máme co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakmile se vrátí Alena a dostane prostor, tak reálným přínosem podle mě Arthura v klidu nahradí a klidně i předčí. Odchovanci vpřed, ne?

Reagovat
Messiáš

Alena má sotva na Betis. Na Barcu opravdu ne, maximálně jako squad player na rozšíření. Riqui samozřejmě super a já se celkem těším na Jandra Orellanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš? V minulé sezoně toho neodehrál zas tak málo a většinou nehrál špatně. Má dobrou techniku, nízké těžiště i slušnou střelu, zároveň umí přitvrdit a hrát docela agresivně. Působení v Betisu, který už několik let za sebou neudrží formu ani tři zápasy za sebou, bych nebral jako úplně bernou minci.

Reagovat
Messiáš

Bude dost záležet, jakým směrem půjdeme. Fotbal je čím dál tím fyzictejsi a on zrovna ty fyzické předpoklady má výborné. Mě na něm vždy štvalo, že bral pozici a minutaz Riquimu, kterej je úplně jiná liga a byl i dříve. Co mě trochu na Aleňovi zaráží, a zde asi nesouhlasím je, že je naprosto průměrnej technicky. Na druhou stranu má výbornou střelu. Uvidíme, za mě na rozšíření kádru cajk, ale v základu ho moc nechci

Reagovat
Gazdo

za vymena Arthur-Alena uplne s kludom

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hristo Stoichkov

https://twitter.com/swissramble/status/1276039133396373504?s=21

Mimochodem třeba v tomto vlákně je ta motivace dohody obou stran dobře vysvětlena. Arthur by byl hloupý, kdyby to nakonec nepřijal, v Juve bude brát cca trojnásobek, co měl doposud v Barce.

Reagovat
ADM

A čo na to cele hovoríš z ne-ekonomickeho hladiska?

Reagovat
Visca el barca

5,5 mio je trojnásobek?

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Barce měl cca 2 mega a spekuluje se, že z Juve vytáhne minimálně těch 5,5 mega, možná i víc.

Reagovat
Reggie

Tak takový vymrdance ve vedení nemá snad ani Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední roky jsem před každým přestupákem mírně řečeno nervózní, vždycky to totiž smrdí nějakým Paulinhem, Willianem, nebo někým podobným ale tohle už je fakt extrém...Jestli něco potřebujeme ze všeho nejmíň tak je to další přeplacenej chodec za zenitem do zálohy s dlouholetou smlouvou

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur pryč a v záloze pořád běhající Rakitič s Vidalem, to je sen.

Reagovat
remeslnik

"Pořád běhající". Doslova. Oni to doběhnou do konce smlouvy. Oni pryč nechtějí. A proč by taky? Perspektivní Arthur taky nechtěl, ale trojnásobek platu ho "přesvědčil". Jenže těm dvěma nikdo nic podobného nikde už nenabídne, takže zůstanou.

Reagovat
smazaný uživatel

balkan powa

Reagovat
Ed_Hazard

Nový projekt, jupí

Reagovat
LAM

Já už ani nevim co na tohle napsat.Chceme omladit základní jedenáctku a dotáhnem sem průměrnýho hráče co má už nejlepší za sebou Ještě k tomu za Arthura kterej se do toho nejlepšího věku ani nedostal

Tohle přece musí skončit kulkou v Bartomeově hlavě.Tohle nemůžou přežít.Víc nesmyslnej přstup neexituje.

To už můžou radši prodat zbytečnýho Griezmanna a bude to dávat větší smysl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Tragédi z Valencie 0 střel na bránu, vlastní gól a červená karta

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Messiáš

To je zoufalost bohužel

Reagovat
Phillipinho

Maxi prej rekl Celadesovi, ze je jeho mama jeho devka a Sobrino ho poslal do prdele za to, ze ho nechal rozcvicovat v nastaveni Takze asi takovej ma ten klaun respekt mezi hracema.

Reagovat
CHONG

Pro Celadese to není úplně nejlepší vizitka, ale hlavně je to demence těch hráčů.

Reagovat
netopier

Reagovat
CHONG

Ideál

Reagovat
pantondavo

Proč redakce píše, že se Real bodově dotáhl na barcu, když je jasný, že bude mít titul za tohodle stavu? Ano, napište si, že se bodově dotáhl, ale nezapomeňte dodat "...což bude v případě tohoto stavu na konci sezony znamenat zisk domácího titulu, který sice nemá takovou váhu jako absolutní a nedostižná dominace v Lize Mistrů, ale je to tolik kýženou trofejí posledních let."

Reagovat
Bakary3

Mozna to pisou proto, ze se bodově dotahl a vse ostatni je 7 kol pred koncem irelevantni.

Nekterym tu z rivality x km vzdalenych klubu slusne mrda

Reagovat
pantondavo

No není to irelevantní, protože nakonci, pokud budou oba furt vyhrávat, to bude stejný, "jen" se to prohodí. Je to prostě nelogický a fakticky nesprávný, toť vše, mrdání nech na doma.

Reagovat
Phillipinho

Barca opravdu proda Rafinhu za 10 mega euro? Vzdyt je ti skvelej hrac, ted v Celte predvadi perfektni vykony a oni ho pusti pryc. Momentalne o dost lepsi hrac nez takovej Arthur.

Reagovat
Baronne

Rafinha dostal u nás nespočet šancí, bohužel vždycky když se dostával do formy, se zranil..

Reagovat
Gazdo

A Arthur je zatial na tom ako? dva roky uz u nas a stale nic. Za 80 pre nas skvely deal len sa nesmie namiesto neho priviest Pjanic ale treba hodit Riquiho do posilky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Proč to píšeš mně? Já o Arthurovi zatim na EF nenapsal ani čárku

Reagovat
Gazdo

Nebolo to myslene ako utok na teba sorry ked to tak citam tak to vazne tak vyzera no ale je fakt ze ked moze stale dostavat sance Arthur tak moze aj Rafinha a to nebolo vyzvanie teba do debaty ale jednoducho len dalsi nazor ktorym som len chcel nadviazat na ten tvoj

Reagovat
Baronne

Jasný vpohodě , mně se Rafinha dycky hrozně líbil, kdyby mu vydrželo zdraví, myslim si že moch bejt fakt bombovej, možná 12. hráč? Nevím, jestli úplně do základu.. Na toho Arthura, já nevim co si o tom mám myslet, nejsem z něj asi tak odvařenej jako většina tady, ale zas Pjaniče si u nás vůbec neumim představit, a moc se mi ty čachry s FFP nelíbí

Reagovat
Gazdo

No ja oboch bratov Alcantarovcov som strasne chcel u nas.. myslim ze keby obom drzalo zdravie a udrzali sme ichtak mame o zalohu postaranu.. Na Arthura sa strasne dobre pozera lebo je maly podsadity a nizke tazisko a vyzera s tou loptou naozaj ako zmeska Xaviho a Iniestu. Ale to len vyzer zatial bohuzial. Neviem ci niekedy z neho bude svetovy hrac skrz prave tu jeho disciplinu a neustale vecierky

Reagovat
Baronne

Souhlasim, Thiago byl taky skvělej , prostě Barcelonský DNA, tyhle hráči mi tam hrozně chybí, kort v tý záloze, kde to je už prostě úplně o něčem jinym.. Arthur souhlasim, že stagnuje, každopádně ještě bych mu osobně třeba ten rok dal, no neumim si představit příští sezónu s Pjaničem, Raki, Vidalem a Busem v záloze, nevím, jestli má šanci někdo z juniorky (jestli ho trenér bude pravidelně stavit) a vůbec letos nesleduju spekulace na trhu, mluví se o nějaký reálný posile?

Reagovat
Visca el barca

Puig, Trincao, Frenkie. Pokud je tu Pjanic, jeden z dvojice Rakitic Vidal pryč. A kdoví co bude s Alenou. No a je tu pořád Coutinho

Reagovat
Gazdo

No do zalohy sa mimo Pjanica nespomina nikto ale to by mal byt kus za kus s Arthurom. Aj bez toho mame ale stale v zalohe pretlak a jednoducho sa to musi zacat cistit lebo na tri posty mat Rakitic, Vidal, Bus, Alena, Arthur/Pjanic, De jong, Puig, Coutinho, Collado, Roberto je proste masaker

Reagovat
Eichel

Ako keby tu niektorí stále nechápu, že to je len účtovný trik aby si mohli zapísať 80 mega do účtovníctva. Reálne by za neho tých 80 mega nedali keby nevedeli že 70 im obratom pošlú naspať. Takže sa na to treba pozerať ako na výmenu Arthur za o 7 rokov staršieho Pjanića +10mega, s tým, že Pjanić by zrejme mal mať o dosť vyšší plat ako Arthur takže ak bude realne barca na nule, bude ešte spokojná. Ale nebude to tak, že by mali k dispozícii 80 mega a len to teraz debilne investujú.

Reagovat
Gazdo

Wtf ale my vsetci vieme o co ide. Len sa bavime v rovine hypotezy ze ci by nam vadilo ak by sa za 80 Arthur predal a pjanic nepriviedol nic viac tak neutoc

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že když u nás hrál, tak byl užitečný a většinou nezklamal, uměl dávat góly a hrát křídlo i zálohu...ale ta jeho skleněnost je prostě děsivá, je asi jenom otázka času než se zase zrakví.

Reagovat
CHONG

Přestupy Barcelony (dovnitř i ven) jsou fakt radost

Reagovat
Gazdo

ja uz ani neviem co som komu spravil ale v minulom zivote som bol asi Hitler inak si to neviem vysvetlit

Reagovat
Baronne

Hitler byl valo, ty si byl maximálně tak Himmler

Reagovat
Eichel

Čisto kvoli zdraviu no, tých šancí dostal dosť, ale vždy sa zranil a nebol schopný byť dlhšiu dobu zdravý a prínosný. Je to veľká škoda, každý rok som dúfal, že sa presadí. Veľmi šikovný hráč.

Reagovat
Visca el barca

Co ten Ndombelé?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial je v reale tak dobry ako na youtube, tak sem s nim.

Reagovat
Visca el barca

Výměna za Coutinha.

Reagovat
Gazdo

Dobry je akurat zranenia

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi podle vseho kejvnul na nabidku Interu.

Reagovat
Visca el barca

Paráda

Reagovat
misinho7

omg akoze viem ze mu nevieme garantovat minuty ale takto ho nechat ist a este za tak malo

Reagovat
Visca el barca

Asi jste nás v tom nechtěli nechat

Reagovat
misinho7

no nenapada ma nic ine.. Barca urobi chujoviny tak musime aj my akoze ak to je vazne 40 m tak verim ze tam je potom nejake predkupne pravo ze napr o 2 roky si ho mozme pekne stiahnut spat ked Dani bude starsi

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupy Realu (dovnitř i ven) jsou fakt radost

Reagovat
Ed_Hazard

Ak si fanusik Realu tak chapem

Reagovat
misinho7

tie nase prestupy poslednu dobu su dobre, vlastne aj predtym ta generacia z coho sme tazili doteraz a vdaka tomu boli tie uspechy akoze toto by bola blbost ale tak snad sa to nestane

Reagovat
CHONG

Křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, proto na ni tímto způsobem upozorňuju. Viva la Eden "1 gól" Hazard.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

Tonoucí se stébla chytá

Reagovat
misinho7

heh hodnotit Edena po jednej sezone kde bol tristvrte sezony out a smiat sa mu za jeden gol.. ak nam pomoze svojou hrou k lige tak nemusi dat ani uz ziaden dalsi

Reagovat
Ed_Hazard

Pokial si cakal ze bude Hazard sypat 20-30 golov za sezonu, tak si futbalovy analfabet. Ja som s nim spokojny. Buducu sezonu bude este lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jeden gól, to je prostě tragédie z jakéhokoliv úhlu pohledu a kdo mluví o 30? A nakonec, když dával v Chelsea v dobrých sezonách 15+, tak proč by nemohl v Realu dávat třicet? Vy jste se vysmívali nezkušenému Dembelému v první sezoně a přitom měl nakonec 4+9 za 1200 odehraných minut

Reagovat
Ed_Hazard

Nie je to iba o cislach. Ja som s nim spokojny a bodka

Reagovat
smazaný uživatel

Však my taky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Ani ne

Reagovat
Ed_Hazard

Nema ist znova o hostovacku? Inak ten styl interu na 3 obrancov by mu herne velmi sedel.

Reagovat
Visca el barca

Ne, nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave. V Interu mu to bude ohromne sedet a ja osobne se mu vubec nedivim. Chce hrat v zakladu a to mu my diky Danimu proste nedokazeme zarucit. Ja si jeste pockam na to jestli v tom obchodu bude zahrnuty zpetny odkup. Moc tomu neverim, ale pokud tam bude, tak to bude uplna bomba.

Reagovat
misinho7

podla mna tam spatny odkup bude... a o 2 roky ho berieme spat

Reagovat
LAM

Za 80.

Reagovat
smazaný uživatel

Začni těžit Bitcoin!!!

https://cryptotabbrowser.com/12864184

Reagovat
Mercury

Jestli fakt pustí Arthura a ještě doplatí 10 mega za mnohem staršího a podle mě i horšího Pjanice, tak to bude asi nejhorší deal co pamatuju a to už pamatuju docela hodně přehmatů. Neskuteční diletanti. Už ať je tam Font a Xavi a zbytek generace kolem Messiho má šanci na důstojné zakončení kariéry. Poslední roky jsou fakt utrpením.

Reagovat
el Principito

10 mega by měl doplatit Juventus ... ale i tak je to strašnej provar

Reagovat
Mercury

Aha, tak jsem to možná nepozorně četl. Nicméně na věci to v zásadě nic nemění. Tohle je výplod hodně chorých mozků.

Reagovat
Pharrell

a co ten Arturo Vidal?

že by fakt šel do Interu?

Reagovat
Gazdo

Sranda by bola keby nam vymenili nakoniec Vidala za Pjanica

Reagovat
Visca el barca

https://youtu.be/QmAO3320Eh0 Jak ho můžou prodat. To jako socios nevadí co dělaj? Má se to dělat pro fanoušky ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele