31. kolo
25.06.2020 19:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Valencia proti Eibaru znovu neuspěla

Hráči Valencie znovu nedokázali zvítězit nad svým neoblíbeným soupeřem Eibarem a vidina účasti v příštím ročníku Ligy mistrů se jim vzdaluje. Duel na Estadio Municipal de Ipurua rozhodl ve prospěch domácích vlastní gól, který si vstřelil záložník Kondogbia.

Hosté přicestovali do Eibaru jako mírnější favorité a v zápase měli větší převahu, jenomže fatálně selhali především ve statistice střel na branku. Na Dmitroviće totiž nešla ani jedna střela a s takovou zkrátka Los Che pomýšlet na výhru nemohli.

Valencia se dostala pod mírný tlak od samého počátku a v 16. minutě také inkasovala. Centr Pedra Leóna si ve vápně nešťastně srazil do vlastní sítě Geoffrey Kondogbia a Cillessen s tím nemohl nic dělat. Hosté se pak snažili o odpověď, ale naráželi. Gayá v koncovce nebyl přesný, když pálil zpoza šestnáctky z první a na druhé straně Orellana z otočky pálil jen do rukavic Cillessena.

Jasper Cillessen šel do akce i v 60. minutě, kdy se ho snažil z přímáku překonat Cote, střela to nebyla špatná, ale nizozemský brankář byl připraven. Valencii začal ve druhém poločase nekompromisně rychle ubíhat čas a s tím, jak se žádné větší gólovky neobjevovaly rostla frustrace. Čtvrt hodiny před koncem musel sudí vytasit červenou kartu pro člena realizačního týmu na lavičce a to ještě netušil, že sáhne pro červený kartonek po druhé.

Než se tak stalo vytasil další zákrok, tentokrát proti Enrichovi Cillessen a v 89. minutě šance Valnecie na bodový zisk rapidně klesly. Eliaquim Mangala obdržel za faul druhou žlutou kartu a musel zamířit do sprch. Oslabení Los Che se už na závěrečný tlak nezmohli a v boji o Evropu ztrácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele