31. kolo
25.06.2020 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Alexis Trullijo začal na lavičce Betisu vítězstvím

Nový trenér Alexis Trujillo zažil povedenou premiéru na lavičce Betisu, jeho tým totiž porazil v domácím utkání Espanyol 1:0. Betis tak udělal první krok k tomu, aby stabilizoval své postavení a začal postupně stoupat tabulkou. Naopak porážka přidělala další starosti Espanyolu, jeho ztráta na nesestupovou pozici totiž vzrostla.

Po jednatřiceti kolech to vypadá s Espanyolem hodně špatně, stále však zbývá odehrát ještě sedm zápasů. Situace na straně Betisu je lepší, i když o povedené sezoně nemůže být ani řeč.

Katalánci byli v úvodu utkání o něco lepším týmem, z jejich prvotního snažení ale vůbec nic nevzešlo. Mlčení v šancích prolomil až po dvaceti minutách Sergio Canales, svým tvrdým, jinak nepřesným pokusem. Razance pak naopak scházela Nabilu Fékirovi, s jehož přímákem neměl Diego López vůbec žádný problém. Pět minut před koncem prvního poločasu se hnal do vápna Darder, na poslední chvíli ho čistým skluzem odzbrojil Emerson.

Nerozhodný stav nakonec vydržel do 48. minuty, na centr Sergia Canalese si na přední tyči naskočil Bartra a Betis vedl 1:0. Espanyol chtěl okamžitě vyrovnat a málem se mu to povedlo, kdyby Víctor Campuzano netrefil jen boční síť. Ztroskotaly i pokusy o navýšení výsledku. Fékir zkoušel překvapit Lópeze nebezpečnou střelou, avšak marně a další šanci Canalese vygumoval López.

Ve druhém poločase to byl svižnější fotbal a zajímavých situací před oběma šestnáctkami bylo více. Ta možná nejzajímavější přišla na řadu minutu před koncem, kdy po rychlém kontru zakončoval zblízka jen do brankáře Wu Lei! Espanyol tak doslova odmítl remízu a ta ho na konci soutěže může přijít pěkně draho.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele