LaLiga - souhrn 29. kola

29.03.2019, 22:54, aktualizováno 31.03.2019, 22:38
Komentáře a souhrny
Real Madrid měl nečekané problémy s poslední Huescou, nakonec ale po výhře 3:2 zapsal tři body. Vedoucí Barcelona si poradila v derby s Espanyolem, zatímco Atlético Madrid rozstřílelo průběžně pátý Alavés. Neuspělo ani Getafe, které podlehlo Leganésu. Valencia zvládla souboj tabulkových konkurentů se Sevillou a na svého soupeře se bodově dotáhla...

Real Madrid - SD Huesca 3:2

31.03.2019 20:45

Góly: 25. Isco, 62. Dani Ceballos, 89. Karim Benzema - 3. Juan Camilo Hernández, 74. Xabier Etxeita

Nečekané problémy měl v domácím utkání Real Madrid, který hostil poslední tým soutěže Huescu. Ještě v poslední minutě zápasu byl stav na Santiago Bernabéu nerozhodný, ovšem Bílý balet nakonec vítězství díky gólu Karima Benzemy přeci jenom urval a splnil povinnost.

Zinedine Zidane dal v sestavě prostor méně vytíženým hráčům a do sestavy vůbec nezasáhla kompletní záložní řada Kroos, Casemiro, Modrić. Překvapení stálo i mezi tyčemi, místo Navase či Courtoise chytal až třetí brankář Luca Zidane, syn slavného trenéra.

Huesca dokázala Real hned z kraje zápasu zaskočit a ve třetí minutě se ujala vedení. Na pravé straně hřiště přišel o balón obránce Nacho, následovala okamžitá přihrávka do vápna a Cucho rovnou z první k tyči překonal Zidana. Real musel dohánět manko a srovnat výsledek chtěl co nejrychleji. Odriozola zpětnou přihrávkou hledal Benzemu, ten ale nezakončil přesně. Francouzský útočník pálil v 16. minutě ještě jednou a tentokrát pro změnu trefil přesně střed branky a připraveného Santamaríu. Domácí se dočkali ve 25. minutě, kdy Santamaría vyrazil pokus Benzemy na kopačku Díaze, ten se rozhodl ještě přihrát na Isca, který zblízka napálil balón do prázdné branky.

Real převzal iniciativu, ale těsně před odchodem do šaten mohl znovu inkasovat. Prostor ke střele dostal po zablokovaném centru Luis Ávila, ovšem branku těsně přestřelil.

Do druhého poločasu vstoupil dle očekávání lépe Real a po hodině hry se poprvé dostal do vedení. Po centru zprava hlavičkoval na zadní tyči Benzema a Dani Ceballos zblízka v těžké pozici doklepl balón do branky. V 72. minutě se mohl Real definitivně uklidnit, ale Gareth Bale z metru nedokázal trefit prázdnou branku. A tak přišel trest, dvě minuty po tomto selhání přilétl do vápna Realu centr a hlavičkující Xabier Etxeita srovnal na 2:2.

Poslední tým soutěže se rozhodl remízu ubránit a Real měl i v závěrečných minutách problém dostat se do tlaku. V 90. minutě ale přeci jenom dostal po přiťuknutí Marcela prostor Karim Benzema a jeho krásný obstřel zapadl do sítě. Huesca byla na Realu blízko senzaci, nakonec ale smutní a neveze si domů žádný bod.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Sociedad 1:1

31.03.2019 18:30

Góly: 9. Keko Gontán - 79. Mikel Oyarzabal

Pro Valladolid je remíza 1:1 se San Sebastianem zklamáním. Domácí celek po rychlém zásahu Keka dlouho vedl, ale Basky zachránil jedenáct minut před koncem Oyarzabal. V boji o záchranu si tak Valladolid příliš nepolepšil, těšit ho může alespoň fakt, že i po devětadvaceti kolech je s dvoubodovým náskokem mimo sestupové pozice.

Tři body by se Valladolidu z tohoto utkání hodily jako sůl a domácí začali proti Realu Sociedad skutečně lépe. Po rohovém kopu z deváté minuty se balón odrazil na hranici vápna a Keko ho rovnou z první napálil k tyči! Domácí si nemohli lepší začátek přát. San Sebastian toho po inkasované brance moc nevymyslel a jeho snažení se omezilo jen na častější držení balónu. Snad až před koncem prvního poločasu zblízka přestřelil branku Sandro Ramírez.

Druhá půle toho příliš nenabídla. Baskové byli dál směrem dopředu neškodní a ani Valladolid nehýřil útočnou aktivitou. Hra se po změně stran dost kouskovala ať už střídáním nebo fauly. Domácí dlouho drželi slibné vedení, jenomže udržet to nakonec nedokázali.

Mikel Oyarzabal v 79. minutě ve vápně ťukl do centrovaného balónu a hlavou srovnal skóre na 1:1. Valladolid se s remízou nehodlal smířit a pět minut před koncem dokonce vstřelil gól. K nelibosti domácích ho však sudí neuznal, neboť video odhalilo ofsajdové postavení. Skóre se nepohnulo ani během pětiminutového nastavení, takže utkání skončilo konečnou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 0:1

31.03.2019 16:15

Góly: 45+1. Dani Parejo (pen.)

Sevilla doma zaznamenala další citelnou ztrátu, o to citelnější, že šlo o přímého konkurenta v boji o čtvrté místo. Valencia vyloupila stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána díky trefě Daniho Pareja z pokutového kopu těsně před koncem prvního poločasu. Hosté navíc prodloužili svojí ligovou neporazitelnost už na jedenáct utkání v řadě!

Důležitost střetnutí byla enormní, oba celky totiž chtějí proklouznout do příštího ročníku Ligy mistrů a oba zatím na čtvrté místo ztrácejí. V Seville se představila Valencia, která do té doby už deset zápasů neprohrála a svojí stíhací jízdu za Ligou mistrů chtěla dotáhnout i v Andalusii.

V brance Sevilly chyběl reprezentační brankář Tomáš Vaclík a jeho místo mezi třemi tyčemi zaujal náhradník Díaz Sánchez. Sevilla byla v úvodu o něco lepší, ale Valencia postupně přidávala plyn a začala si vytvářet šance. Parejo ale z nebezpečné standardky jen těsně minul. Domácí Los Rojiblancos museli po půlhodině hry poprvé střídat. Zraněného Gabriela Mercada nahradil Sergi Gómez.

Hra domácích postrádala nějaké překvapení ve finální fázi, Valencia se všem výpadům prakticky bez problému bránila a nutno podotknout, že sama byla o poznání nebezpečnější. Závar před brankou mohl vyřešit Gameiro přihrávkou na zadní tyči, kde však nenašel Pareja. Velké zmatky nastaly i na druhé straně po centru Jesúse Navase a následné hlavičce Amadoua, kterou schoval v náruči Díaz Sánchez. Když už se zdálo, že první poločas žádnou branku nepřinese, přišel v nastavení faul Banegy a pokutový kop pro Valencii. Dani Parejo pak většinou tyto vypjaté situace s přehledem zvládá a zvládl to i tentokrát. Valencia vedla po prvním poločase nad Sevillou 1:0.

Valencia byla lepší i po změně stran a v 56. minutě měla velkou možnost navýšit vedení, ale Gameirova dělovka se jen rozbila o břevno! Sevilla nedokázala v průběhu druhého poločasu branku Neta jakkoliv ohrozit a Valencia směřovala za vítězstvím. Dramatické chvilky přinesl až samotný závěr a nastavený čas. V něm se domácí marně dožadovali pokutového kopu a když už konečně dostali balón do branky, radost jim překazil útočný faul. Sevilla šlágr kola s Valencií nezvládla a v boji o Ligu mistrů opět ztrácí.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Betis 1:1

31.03.2019 14:00

Góly: 34. Raúl de Tomás - 81. Cristian Tello

Rayo Vallecano má z domácího souboje s Betisem pouze bod. Domácí dlouho vedli po trefě De Tomáse, ale soupeř osm minut před koncem vyrovnal. Tečovanou střelou se o to zasloužil Cristian Tello.

Favoritem utkání byl Betis, který se nevzdává možnosti hrát příští rok evropské poháry. To Vallecano má zcela jiné starosti, bojuje o záchranu a do tabulky potřebuje každý bod. Vallecano bylo na utkání dobře nachystáno a Betis v prvním poločase dokázal několikrát přikovat k vlastní šestnáctce. V 9. minutě měl na hlavě vedoucí branku De Tomás, ale López předvedl skvělý zákrok a balón vyrazil na rohový kop. Stejný hráč měl v 19. minutě další gólovku, propadnutý balón stačilo napálit na branku, ale De Tomás trestuhodně přestřelil. Do třetice všeho dobrého se po půlhodině hry Raúl De Tomás přeci jenom prosadil. Bebé mu před branku poslal polovysoký centr a De Tomás ho z první kopačkou dopravil za Lópezova záda. Vallecano bylo až do konce prvního poločasu lepší a mohlo ještě navýšit skóre, kdyby další Bebého pobídku nepromarnil Pozo.

Betis nepředvedl v prvním poločase dobrý výkon a ani po změně stran to na žádné zlepšení nevypadalo. Nejnebezpečnějším mužem na hřišti byl opět De Tomás, jehož hlavička ze 48. minuty skončila těsně vedle branky. Zhruba o dvacet minut později byl De Tomás znovu v akci a poté, co si povodil obranu Betisu, střílel zase jen těsně vedle.

Domácí měli několik možností jak Betisu utéct na rozdíl dvou branek, jenomže nebyli dostatečně efektivní. Betis za celé utkání tolik příležitostí neměl, přesto osm minut před koncem srovnal výsledek na 1:1. Vlastně šlo o vůbec první nebezpečnou akci Andalusanů. Balón putoval po házenkářském způsobu podél pokutového území až dostal do vápna přihrávku Cristian Tello a technickým obstřelem na zadní tyč překonal Dimitrievskiho. Betis byl rázem při chutí, ale otočit výsledek nestihl. Ve čtvrté minutě nastavení ještě uviděl červenou kartu domácí Franco Di Santo, ale vliv na konečný výsledek už toto rozhodnutí nemělo.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Eibar 2:2

31.03.2019 12:00

Góly: 5. José Luis Morales, 26. Rubén Rochina - 19. Gonzalo Escalante, 78. Sergi Enrich

Levante drželo ještě čtvrthodinu před koncem nad Eibarem vedení, jenomže nadějný výsledek doma neudrželo a nakonec remizovalo 2:2. Bod je v situaci, ve které se valencijský celek nachází, málo, jeho náskok na nesestupové příčce se tak zkrátil na čtyři body.

Zápas nabídl celkem parádní úvodní půlhodinu, ve které nakonec padly tři branky. Bezbrankový stav vydržel na Ciutat de Valéncia jen pět minut, tedy do doby než Antonio Luna nádhernou, milimetrově přesnou přihrávkou před branku našel Josého Luise Moralese a ten střelou k tyči překonal stojícího Dmitroviće. Ani velká radost domácích příznivců netrvala věčně a už v 19. minutě bylo vyrovnáno. Eibar rozehrál standardní situaci z levé strany a propadnutý balón uvnitř vápna napálil do sítě Gonzalo Escalante.

A přestřelka pokračovala. Ve 26. minutě obdržel od Moralese přihrávku Rubén Rochina a jeho parádní střela z první zapadla ke vzdálenější tyči, takže Levante znovu vedlo. Na tahu byl opět Eibar a ve 33. minutě měl obrovskou příležitost na vyrovnání výsledku Fabio Orellana, jeho pumelici ale zastavilo břevno! Až poté se hra přeci jenom uklidnila a první poločas už nic dalšího nepřinesl.

I druhá pětačtyřicetiminutovka nabídla zajímavý fotbal. V 65. minutě měl před sebou Simon prázdnou branku, ale balón do ní nedokázal usměrnit a místo toho trefil jen boční síť. To byl klíčový moment druhého poločasu, protože kdyby Levante odskočilo na rozdíl dvou branek, kdo ví, jak by se potom zápas vyvíjel. Eibar byl stále ve hře o body a čtvrthodinu před koncem se dočkal vyrovnání na 2:2. Orellana přistrčil už v šestnáctce balón na Sergiho Enricha a ten tvrdou ranou prostřelil Aitora Fernándeze. Eibar ještě chtěl dokonat obrat, hnal se dopředu, ale žádnou další branku nevstřelil. Na Ciutat de Valéncia se nakonec body rozdělily rovným dílem.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Atlético Madrid 0:4

30.03.2019 20:45

Góly: 5. Saúl Ñíguez, 11. Diego Costa, 59. Álvaro Morata, 84. Thomas Partey

Rozdíl mezi vedoucí Barcelonou a druhým Atléticem zůstane i po tomto kole stejný. Atleti zareagovali na výhru Katalánců dost razantním způsobem a Deportivo Alavés, které bojuje o Ligu mistrů, rozdrtili čtyřbrankovým přídělem. Los Colchoneros si na Mendizorroze vytvořili rychlý dvoubrankový náskok, který po změně stran ještě zdvojnásobili. Postupně se prosadili Saúl Ňíguez, Diego Costa, Álvaro Morata a Thomas Partey.

Deportivo Alavés v letošní sezoně bojuje o nejvyšší příčky a v domácím zápase s Atléticem chtělo využít porážky Getafe a vrátit se na čtvrté místo, které znamená přímou účast v Lize mistrů. Proti stálo Atlético Madrid, to se stále nevzdává naděje na titul, byť na vedoucí Barcu už značně ztrácí.

Atléticu parádně vyšel začátek utkání a už v 5. minutě se na Mendizorrotze ujalo vedení. Z levé strany a z úhlu dokázal procedit balón za Pachecova záda Saúl Ňíguez. Než se stačil Depor vzpamatovat, Atleti mu přichystali druhý zásah. V 11. minutě si Diego Costa převzal balón na hranici pokutového území a technickou střelou od tyče rozvlnil síť. Pacheco zůstal při jeho střele nehybně stát. Madridský klub si vytvořil solidní náskok, který už do konce zápasu nepustil. Depor sice přidalo plyn, ale v největší jeho šanci odhlavičkoval balón z brankové čáry Saúl, čímž udržel hostům dvoubrankové vedení.

Alavés potřeboval po změně stran vstřelit kontaktní branku, která by ho vrátila zpět do utkání, ale proti výborně bránícím Atletům to byl náročný úkol. V 59. minutě se navíc řítil na Pacheca sám Álvaro Morata a třetím gólem v jeho síti utkání prakticky rozhodl.

O deset minut později mohl přidat čtvrtý zásah Griezmann, ale jeho lob se zastavil o brankovou konstrukci. Neuspěl ani Thomas Lemar, ten devět minut před koncem vstřelil gól, ovšem kvůli ofsajdu nemohl platit. Čtvrté branky se dočkal až Thomas Partey, proti jehož nádherné střele do šibenice neměl Pachceo žádný nárok.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Villarreal CF 3:2

30.03.2019 18:30

Góly: 50. Iago Aspas, 71. Maxi Gómez, 86. Iago Aspas (pen.) - 11. Karl Toko Ekambi, 15. Alfonso Pedraza

Boj o záchranu bude ve španělské nejvyšší soutěži dramatický až do posledního kola. Celta Vigo totiž dokázala v přímém souboji porazit Villarreal 3:2, přestože po prvním poločase ztrácela už dva góly a mezi oběma celky tak vznikl už jen jednobodový rozdíl. Celestes ale nadále zůstávají na osmnáctém místě, Villarreal je šestnáctý.

Celta Vigo i Villareal prožívají hodně nepovedenou sezonu. Žlutá ponorka si špatné výkony z LaLigy alespoň kompenzuje v Evropské lize, nicméně to nemění nic na tom, že by se ráda vyhnula sestupu. Na stadionu Balaídos ve Vigu začala velmi dobře a první poločas vyhrála 2:0.

Opatrnou úvodní desetiminutovku následně přerušil výpad hostí a Gasparova zpětná přihrávka před branku na Karla Toka Ekambiho znamenala první gól Villarrealu. Sotva se domácí stačili vzpamatovat, Villareal udeřil po druhé. Alfonso Pedraza dostal ve středu hřiště spoustu prostoru i času, takže hostující útočník se rozhodl projít až do blízkosti Blanca, toho obejít a do prázdné branky zakončit. Hra Celty byla naprosto paralyzovaná a Žlutá ponorka si dál na hřišti dělala co chtěla. Karl Toko Ekambi měl ve 36. minutě na kopačce třetí gól, jenomže Blanco tentokrát dobře zasáhl a jak se později ukázalo, byl to zcela klíčový zákrok utkání. Kdyby Villarreal odskočil na rozdíl tří branek, nejspíše už by bylo hotovo.

Takhle dostali Celestes ještě příležitost a tu se rozhodli ve druhém poločase chytnout za pačesy. K pozdějšímu famóznímu obratu pochopitelně přispěla rychlá kontaktní branka. V 51. minutě prokázal perfektní kopací techniku z volného přímého kopu Iago Aspas a střelou pod břevno snížil. Vzápětí se na druhé straně dostal před Blanca opět nepolapitelný Ekambi, ovšem domácí brankář ho vychytal.

Celta Vigo začala postupně přebírat otěže utkání a Asenjo byl čím dál vytíženější. V 71. minutě se Celtě konečně podařilo vyrovnat. Na centr Olazy si nejvýše naskočil Maxi Gómez a Asenjo nedokázal zareagovat. Hosté, kteří v prvním poločase předvedli velmi dobrý výkon, se najednou museli o výsledek strachovat. Po Lobotkově akce zakončoval Méndez a Asenjo přispěchal s dalším zákrokem. Noční můra Villarrealu se naplnila pět minut před koncem. Víctor Ruiz šel ve vápně nepochopitelně riskantně do skluzu, načež sestřelil Méndeze a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Iago Aspas nabídku na obrat využil a svojí druhou brankou v zápase rozhodl o vítězství domácích nad Villarrealem 3:2.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Espanyol Barcelona 2:0

30.03.2019 16:15

Góly: 71. Lionel Messi, 89. Lionel Messi

Barcelonské derby našlo vítěze, který zřejmě není žádným překvapením. O tři body pro domácí Blaugranas se postaral historicky nejlepší střelec tohoto specifického utkání, Argentinec Lionel Messi. První půli ještě hosté zvládli ubránit, ale po změně stran se museli soupeři poklonit.

Jedno z nejdéle hrajících se derby je to barcelonské. Dnes odpoledne se jeho dějištěm stal Camp Nou, který natěšeně podporoval domácí hvězdy. A ty svým fanouškům dopřály skvělou podívanou. Už v deváté minutě obránce Jordi Alba našel Lionela Messiho, který byl pravděpodobně v ofsajdu. Ofsajd se ale nepískal a Messi mohl z úhlu postupovat na brankáře Lópeze. Po zaseknutí ve vápně ale balon tečoval na roh obránce Hermoso.

Osmělili se i hosté, kteří nechtěli hrát druhé housle a čekat, až se Barcelona prosadí. Zkušený Esteban Granero našel pěknou přihrávkou Borju Iglesiase, který ještě balón sklepával Robertovi Rosalesovi. Jeho střela však byla sražena na roh. Hořelo to spíš na druhé straně, kam si po nahrávce od Suáreze naběhl Ivan Rakitić a dobrou střelou mířil asi metr vedle tyče!

Po půlhodině a faulu Rocy dostali domácí šanci zahrávat standardní situaci z velmi příznivé vzdálenosti. U balonu byl Messi, jehož přesný centr lízl hlavou Gerard Piqué a vytáhnout se musel brankář Diego López, který posílal míč nad břevno!

Na opačné straně se do šance hnal Víctor Sánchez, který ještě volil nahrávku na Borju Iglesiase. Ten by zřejmě posouval míč do prázdné brány, takže zákrok Piquého byl přímo klíčový. První půle se stala minulostí a Barcelona, ač dominovala, hrála s Espanyolem jen bez branek.

Pár minut po změně stran se centr od Semeda dostal přes naskakujícího Suáreze až k Albovi na zadní tyč. Zkušený obránce ale pálil těsně vedle tyče. Deset minut po změně stran se Barcelona prosadil a byl u toho Messi, jenže sudí Carlos Del Cerro Grande postřehl předchozí ofsajd Coutinha, pro nějž nemohl gól uznat.

Do hry se dostali Roberto s Malcomem a právě druhý zmíněný měl vzápětí velkou šanci. Krásnou nahrávkou jej oslovil brazilský hračička Coutinho, jenže Diego López se překonat nenechal a ránu vytěsnil mimo tři tyče.

Tvrdou ranou z větší vzdálenosti se pokoušel o první branku Ivan Rakitić, který minul. Mnohem přesnější byl ale Lionel Messi v 71. minutě. Víctor Sánchez totiž fauloval na hranici vápna a Messiho technický kop plachtil vzduchem k Lópezovi, jenže těsně před ním jej hlavou zasáhl nešťastník Sánchez - 1:0.

Tři minuty před koncem chyboval brankář Ter Stegen, který při odkopu zasáhl Wu Leie a měl štěstí, že míč nebyl dost prudký, aby se vrátil do brány. Následně domácí definitivně potvrdili výhru, když rychlý brejk Malcoma poslal z první do sítě opět Lionel Messi.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CD Leganés 0:2

30.03.2019 13:00

Góly: 50. Michael Santos, 83. Juanfran

Všechny body doma překvapivě přenechalo Leganésu madridské Getafe a v boji o Ligu mistrů dává naději jeho pronásledovatelům. Obě branky Leganésu padly až po změně stran, kdy se nejprve trefil Michael Santos a po něm pečetil výsledek čtyři minuty před koncem Juanfran.

Getafe si před tímto zápasem na čtvrtém místě tabulky hýčkalo dvoubodový náskok a o ten teď bude moci přijít, pokud své zápasy zvládnou Alavés či Sevilla.

Utkání žádné závratné tempo nemělo. Leganés zaskočil domácí hráče svojí aktivitou a ve 20. minutě se mohl poprvé ujmout vedení. Rodríguezovu ránu mířící na branku zastavil Nemanja Maksimović zcela evidentně rukou a hlavní sudí zápasu odpískal pokutový kop. Nicméně Guido Carrillo vypjatý moment nezvládl, penaltu kopl přesně doprostřed branky, kde zůstal stát Soria! Leganés ani po neproměněné penaltě nepolevoval, Getafe se po většinu prvního poločasu spíše bránilo a vlastně si nevytvořilo před Cuéllarem jedinou vážnější příležitost.

Madridský klub se neprobral ani po změně stran a v 51. minutě dokonce poprvé inkasoval. Jonathan Silva poslal na malé vápno padací centr, který na přední tyči uklidil do sítě Michael Santos. Na nepříznivý vývoj už musel čtvrtý tým LaLigy reagovat, jenomže ani střídání jeho hru nerozhýbala. Leganés dál hrál více než vyrovnanou partii a Getafe do ničeho nepouštěl. S ubývajícím časem chtěli domácí alespoň vyrovnat, neboť remíza by je na čtvrtém místě i v případě vítězství konkurentů ponechala, jenomže Leganés o tom nechtěl ani slyšet a čtyři minuty před koncem definitivně rozhodl druhou brankou. Rychlý kontr do otevřené obrany předvedl Juanfran a sám také celou akci střelou na zadní tyč zakončil. Getafe utkání s Leganésem nezvládlo a po tomto kole může přijít o průběžné čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Girona FC - Athletic Bilbao 1:2

29.03.2019 21:00

Góly: 37. Cristhian Stuani - 53. Iñaki Williams, 59. Raúl García

Athletic Club zvládl těžkou předehrávku kola na půdě nevyzpytatelné Girony a upevnil si postavení ve středu tabulky. Girona sice v prvním poločase vedla, ale Baskové po změně stran dvakrát udeřili a vedení už nepustili. Rozhodující trefu na 2:1 pro hosty vstřelil Raúl García.

Na katalánské půdě se utkaly dva týmy, které měly před reprezentační přestávkou velmi dobrou formu. Girona slavila vítězství na Leganésu, zatímco Athletic zdolal na San Mamés silné Atlético Madrid.

Průběh utkání byl víceméně vyrovnaný, oba celky dokázaly být nebezpečné. V první příležitosti promáchl před brankou Stuani a pak Athletic několikrát nebezpečně cpal balón před Iraizoze. Velkou příležitost zahodil Portu, ale to domácí nemuselo zas tak mrzet. Ve 37. minutě přilétl do pokutového území dlouhý centr, načež se Cristhian Stuani vyšrouboval do vzduchu a přesnou hlavou zajistil Gironě vedení. Hosté do konce poločasu nic nevymysleli a spokojenější domácí publikum se mohlo těšit na průběh druhého poločasu.

Athletic vstoupil do druhého poločasu výrazně nabuzený a Gironě připravil několik nebezpečných momentů, z nichž jeden v 53. minutě skončil vyrovnávacím gólem. Berchiche z levé strany odcentroval přes skluzujícího hráče a na zadní tyči Iňaki Williams hlavou překonal Iraizoze. Jen o pár minut později sehráli hosté podobnou akci, jenom z druhé strany a před brankou tentokrát po Williamsově centru hlavičkoval Raúl García. Athletic otočil skóre zápasu ve svůj prospěch a na tahu byla najednou Girona.

Až čtvrthodinu před koncem se musel mít na pozoru i Herrerín, ale veškeré situace před svojí brankou zvládl. Girona si v posledních minutách vytvořila nápor, ovšem vyrovnat se jí nepodařilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona29216275:2769
2.Atlético Madrid29178443:1959
3.Real Madrid29183852:3457
4.Getafe CF291210736:2646
5.Deportivo Alavés29128931:3544
6.Sevilla FC291271047:3743
7.Valencia CF29916431:2343
8.Athletic Bilbao29913730:3240
9.Real Betis291171133:3740
10.Real Sociedad299101034:3437
11.SD Eibar29812938:4036
12.CD Leganés29991129:3436
13.Girona FC298101132:3934
14.Espanyol Barcelona29971332:4334
15.Levante UD29881340:5132
16.Real Valladolid29791324:4030
17.Villarreal CF296111234:3929
18.Celta Vigo29771539:4928
19.Rayo Vallecano29661731:5224
20.SD Huesca29571730:5022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (439)

Přidat komentář
Phillipinho

Garitano frajer

Reagovat
smazaný uživatel

skoro az neuveritelny, po ty lonsky sezone a zacatku letosni...je videt na hracich, ze maj ke Garitanovi mnohem bliz nez k Zigandovi a zvlast Berizzovi...

Reagovat
LAM

Leo

Hrál na půl plynu a zase rozhodl.Letos má zatim famozní formu.

Jinak za tejden hrajem z Atletama a pak LM,takže ho nechci vidět na Villarealu vidět na trávníku společně s Albou.Zbytečnej risk.

Stegen-Roberto,Umtiti,Pique,Semedo-Sergio,Vidal,Alena-Coutinho,Suarez,Malcom.

Reagovat
ADM

Osobne by som zvyšné zápasy vonku hral tak, aby sme hlavne neprehrali. A doma to drtiť v plnej zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že hrál na půl plynu. Dnes do toho naopak šlapal hodně ostře, hlavně v prvním poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

leo je genius.

Reagovat
Salfovic

Malinkatej ďábel.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi has now scored 4⃣0⃣ goals this season. It's his 11th consecutive season with 40+ goals.

Reagovat
LAM

594 za Barcelonu

Reagovat
technecium

Letos předžene Ronalda v celkovým počtu gólů

Reagovat
smazaný uživatel

To by jich musel dát ještě o 26 více.

Reagovat
DrQQ

25 :-)

Reagovat
technecium

Letos = 2019

Reagovat
technecium

Klasická Valverdovina. Defenzivně precizní, trpělivý výkon proti nepříjemnému soupeři, kde nebyl jediný moment, kdy bychom neměli zápas pod kontrolou. Zároveň jsme se zdánlivě ani nijak extra nenadřeli.

Večer Atleti ztratí a mužem pomalu začít slavit titul a těšit se na rotaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak. Už teď je s Valverdeho taktickym fotbalem, kde se vůbec neriskuje prostě nemožný, abychom prohráli v lize 4 z 9 zápasů.

Reagovat
technecium

A to je známka dobrého trenéra

Reagovat
Remt

Já se nikdy u hry Barcelony tak nenudil jako pod tímhle trenérem

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Preferuju pohodovou "nudu" před vypadáním vlasů z nervů

Reagovat
Remt

já preferuji trenéra s koulema před tímhletím individuem

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
valloire

Jdu si dát syreček.

Reagovat
loki5

A není to kanibalismus ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si, dědo. A rovnou u toho můžeš oslavit treble Barcelony.

Reagovat
valloire

spíš postup do semifinále...nagelovaný fotbalisti mě nezajímaj

Reagovat
smazaný uživatel

Nagelovaný fotbalista je jen jeden - ten tvůj přeceňovaný šašek, dědo.

Reagovat
valloire

Jo, ten šašek má víc LM než tvůj, víc trofejí v repre, o parník lepší statistiky v PO LM. Ten tvůj se hodí jenom do kvalifikace na cokoliv. Dál je jalovej jako Konrád dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to BŮH vyrovná dědo. Jinak v PO LM je na tom na zápas podobně, v lize o parník lepší. V repre taky mnohem lepší - 3x účast ve finále nejlepšich soutěží, 3x nejlepší hráč turnaje. Mnohem víc titulů a individuálních ocenění. O parník více oceněnì motm, více gólů i asistencí, o parník lepší skoro všechny statistiky. Ten tvůj se hodí jen do 3-5 zápasů za sezonu jen když se týmu daří a všechno mu připraví. Jinak je jalovej a nejhorší na hřišti, dědo.

Reagovat
roberos

Reagovat
valloire

Ale já zde hovořím o průměru na zápas. 0,3 asi bude pro tebe, jelikož jde o Messiho, podobný. Nic nevyhrál. Zbytek nikoho nezajímá. Bejt nejlepší hráč na Indyjánským turnaji není měřítko. Kvalifikaci by ty týmy daly i bez něj, když ho nejvíc potřebujou, tak je jalovej a jí Lays. Chodící mrtvola. Puberťáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi má goal ratio 0,68 dědo. To je proti Ronaldovu 0,8 malý rozdíl, dědo. Vyhrál toho hodně, dědo. Mnohem víc než Ronaldo, dědo. Bejt nejlepší hráč na MS je měřítko, dědo. Být nejhorší hráč na ME je taky měřítko, dědo. Kvalifikaci by nedali bez něj a skončili v 2. polovině tabulky, dědo. Když je Ronaldo nejvíc potřeba, tak je jalovej a jí Lays, dědo. Stojící mrtvola, dědo. Jinak puberťák jsem byl před 10 lety, dědku.

Reagovat
valloire

Tvoje počty jsou jako vždycky velmi špatné. Máš tam chyby. Bejt nejlepší hráč MS díky adidas není měřítko. Když je CR nejvíc potřeba, dopadá to takhle : https://www.youtube.com/watch?v=NmYa3pqyu3Q

Když je potřeba nejvíc Messi, tak takhle : https://www.youtube.com/watch?v=apukI3G1EI4

Naběháno míň než golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje počty jsou jako vždy správné, dědo. Koukni se třeba na video libovolnýho el clasica. Tam Leoš čaruje a Ronaldo jen háže rukama a brečí. Ve vzájemným souboji je jasně vidět, jak Messi v důležitých zápasech září a Ronaldo jen brečí a je nejhorší na hřišti, dědo.

Reagovat
valloire

CR má nejdelší serii vstřelených golů v Clasicu. Tvý počty nikdy správný nebyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je nejlepší střelec El Classica všech dob. Moje počty jsou správný.

Reagovat
valloire

pffff, hrát jich tolik v jednom týmu CR, byl by to on

Reagovat
smazaný uživatel

Ta série je k ničemu, když stejně vysoko prohráli, dědo. Navíc jen jednou dal 2 góly, jinak vždy jen jeden, a to většinou z penalty, dědo. V důležitých zápasech gól nikdy nedal a byl jasně nejhorší na hřišti, dědo.

Reagovat
valloire

penaltový hattricky umí kdejakej cimbál, zase je fakt že dát 2 penalty je pro Lea výkon, když všichni ví, že je na ně lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Na penalty je skvělej. Ale výkon jako Messi v 19 v el clasicu Ronaldo nikdy nepředvedl ani už nepředvede. Na to nemá. Jinak penaltový hattricky má Ronaldo skoro všechny.

Reagovat
valloire

Messi je skvělej na penalty jo? Už zase hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně v repre je na penalty lepší

Messi 13/3 neproměněné

Ronaldo 8/6 neproměněných

Reagovat
valloire

CR jich nedal 6? hmmm, slabé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajace sa počítajú po hone...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celta vstala z mrtvých, Aspas klobouček, parádní obrat.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
DrQQ

Ak sa znovu nezraní, tak ich z bahna vytiahne.

Reagovat
ADM

Reagovat
Coutinho10

tak až teď jsem viděl highlight a jsem rád, že Couts byl po delší době v základu a škoda, že se tam nepovedlo něco pořádně dotáhnout, ale stačí mít v týmu Messiho a je klid

Reagovat
Hristo Stoichkov

Delší době? Při zranění Dembélého je kromě Betisu v základu pořád.

Reagovat
Coutinho10

koukám na statistiky a předtím teda 2x hrál s Vallecanem a Lyonem, ale předtím zase nic moc, ale aspoň se rozehrál teď v repre pauze

Reagovat
Remt

taky jsem viděl jen highlight ale ta přihrávka na Malmoma, ta byla!

Reagovat
ADM

Inak, čo hovoríte na Arthura v druhej časti sezony? Vo veľkých zápasoch a vonku absolútne klúčový hráč, proti Seville doma v CdR jeden z najlepších výkonov záložníka u nás mimo našich troch legiend ... ale takto doma v lige v obyčajnejších zápasoch by si teda už podľa mňa mohol začať dovolovať viac Trošku zariskovať, skúsiť vystreliť, hrať o niečo vyššie. A teda okrem Messiho, Luisa a Rakitiča v tom tíme nevystrelí na bránu absolútne nikto. Poslednú Arthurovu strelu si pamatám z El Clasica

Reagovat
smazaný uživatel

dneska pusobil unavene, myslim ze se do toho dostane, ma svoje ukoly a plni je na 100% budme za to radi ze nevymejsli koniny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Buď to nemá v krvi(v brazilii hrál často dm), nebo na 100 plní valveho taktiku(a on je hráč,kterej z ní nesejde ani o milimetr), nebo to třeba ještě ukáže(občasné záblesky byly)..adaptace je složitá a zvládl ji nad očekávání dobře,přijít z ja do barcy a zálohy k tomu..Příští sezonu budem chytřejší,pokud přidá ofenzivní nadstavbu,máme vyhráno.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vyhráno s ním máme už teď, kdyby přidal v ofenzivě,není snad týmu,kde by nehrál v základu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dává hře absolutní kontrolu a vyváženost, což po něm Valverde určitě žádá. Je to nutný i vzhledem k tomu, že ta ofenzivní trojice se směrem do defenzivy zrovna nepřetrhne. Zároveň hraje na jeho poměry dost vysoko, není to ofenzivní záložník, největší kvalitu má v hlubší pozici. Střely bych od něj nečekal nikdy, na to jsou jiní. Je potřeba s ním být obezřetný, což Valverde mimochodem dělá parádně, fyzicky na tom stále není ideálně, s čímž měl kdysi problémy třeba i Bernardo Silva a momentálně je to jeden z nejpracovitějších hráčů...

Reagovat
technecium

O tom absolutně žádá. Ale právě z tohoto důvodu mám jisté obavy, jak bude vypadat naše hra příští sezónu, protože přesně v tom, co píšeš, je skvělý De Jong. Od něj se taky nedají očekávat žádné střely a taky má nejvyšší kvalitu v hlubší pozici. Neříkám, že Rakitič je nějaká extra velká hrozba v útočný třetině, ale minimálně se v těch vyšších pozicích aspoň snaží pohybovat (včera hrál celkem vysoko, měl tam dvě jedovatý střely, zapojoval se do kontrů..) a nevím, jestli toto budu v příští sezóně moci očekávat od Arthrura nebo od De Jonga

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dokud tu bude Messi, tak je to stejně z 90% o tom dostat k němu míč a finální třetinu nechat absolutně na něm, to je jeho práce a nemá v tom žádnou konkurenci. Nebo si snad budeme namlouvat něco jinýho? Se Sergiem, Frenkiem a Arthurem je záruka, že těch míčů bude mít dostatek. Rakitiće bych v tomto ohledu nepřeceňoval, on toho taky nenabízí tolik, aby bylo potřeba to zmiňovat. Vyniká pracovitostí, ale jinak ho Frenkie časem přejede na celý čáře, kreativitou jsou velmi rozdílní... Jako ofenzivnější volby tam budou Vidal (snad), Aleňa či Riqui Puig, já bych z toho prostě neměl strach. Ivan neustále tvrdí, jak je spokojený a chce prodloužit smlouvu, to si nemůžeme dovolit, proto je třeba poděkovat a nechat odejít někam, kde mu tu smlouvu nabídnou, zaslouží si to. Tohle může být jeho poslední šance na pořádný kontrakt.

Reagovat
ADM

Tak ci onak potrebujeme zaloznika, ktory bude zo stredu s loptou prenikat do 16ky aspon obcas (robil to ako Iniesta tak aj Xavi) a je otazka, kto z nich troch to zastupi, kedze ani jeden sa v tom nevyziva.

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aleňa i Vidal v tom vynikají, Riquiho Puiga je k tomu potřeba dokopat. Iniesta to dělal občas, Xavi prakticky vůbec. V LaLize dokážeme ty bloky zlomit i bez toho a v LM se hraje mnohem ofenzivnější fotbal než v minulosti, kdy nám taková vlastnost/střela ze střední vzdálenosti citelně chyběla.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi vůbec? Jedním z Xaviho trademarků byly přece náběhy do šestnáctky ze středu zálohy, dal tak mraky gólů...

Reagovat
ADM

Iniesta s loptou, Xavi nabehy bez lopty

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Gazdo

Alena brasko

Reagovat
smazaný uživatel

Na to by byl ideální Coutinho. Když ho Valverde bude dávat do zálohy a zapracuje na defenzivě, tak může být skvělý vysunutý tvůrce hry.

Reagovat
santini

https://www.youtube.com/watch?v=WpBEA7yQgRk krása, po dnešku opäť verím v záchranu

Reagovat
eder

Žádná záchrana nebude, šmíráci...

Reagovat
santini

pre teba už nie

Reagovat
Phillipinho

Alvaro Morata has now scored a total of 6 goals in his last 7 matches for club and country.

Reagovat
loki5

Koukám na statistiky a Messi má za poslední 4 sezóny 24 gólů z přímáků.

Reagovat
oli9

Messi král

Reagovat
smazaný uživatel

jednooký král mezi slepými, po odchodu Crise z La Ligy

Reagovat
X-bano-X

heh

Reagovat
valloire

he

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo mu nikdy nekonkuroval, tak zdrhnul do slabší ligy, kde na něj nebudou takový nároky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám, že Marca vede včerejší Messiho první gól jako vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

su mimo, ved to smerovalo do brany...

Reagovat
Hristo Stoichkov

O Pichichi a tuším i Zlatý kopačce rozhoduje Marca.

Reagovat
smazaný uživatel

no hej, ale vychadzat by mali z oficialneho zapisu...

Reagovat
X-bano-X

Už to spravili v minulosti viackrát.

Reagovat
technecium

Špínu očekávej vždycky z vnitrozemí

Reagovat
valloire

jenže vítr vane vod moře

Reagovat
technecium

Ale vítr není špína

Reagovat
valloire

Je. Vane to vod středozemního moře a to je plný špíny. Tudíž ten vítr to nasaje.

Reagovat
technecium

Ve vnitrozemí byl Franco. Franco byl sračka. To znamená, že vnitrozemí je celý od sraček a ty sračky smrdí a jsou špinavý. Nebýt svěží mořské brízy, tak tam všichni umřou. A proto mají všichni rádi vítr od moře, ne špínu z vnitrozemí.

Reagovat
valloire

Franco tam dávno není. Tvoje premisa je špatná. Ve vnitrozemí jsou hory. Na horách je svěží vzduch. Tudíž i vítr z hor je svěží. Mořská bríza je zaneřáděná z vodpadků a přeplněnejch člunů nemytejch migrantů. Taky kde by se umyli že jo. Takže ten vítr je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Cikáni z Madridu se nemejou a proto to tam tak smrdí. Aspoň, že už tam nebydlí ten nejvýraznější cikán.

Reagovat
valloire

V Barceloně jsou největší vítači černochů z džungle a ty jim tam ještě zatahnou choroby. Ž e se v džungli nemyli je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi sjetej, dědo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě už není pomoci, dědku.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
LAM

Tohle nejde uhrát na vlastňák v žádnym případě.

Reagovat
el Principito

na Marcu sere baryk ... Pichichi má stejně v kapse a v bodování Golden foot mu ten gól připsali, takže pohoda.. hlavně, že Kristýnce připsali tenkrát ten gól na Sebastianu

Reagovat
valloire

Jasnej vlastňák. Golman by to vyškrábl. Sekta je mimo jako vždy.

Reagovat
ADM

Golman bol mimo a otvoril Leovi 80% brany. Bez sance

Reagovat
valloire

ale nebyl....měl by to, ale obránce to dal mimo něj

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dobrý gólman ano, ale ne ten, co mu to tam Leo sype z přímáků každý zápas. Už mu to bylo blbý, tak to kopnul Panenkou. Proč? Protože penalty už tak kope každý druhý, tak to posunul dál. Tohle nikdo jiný neumí, viděl jsem to jenom u božskýho Diega. Zico by se oblizoval blahem.

Reagovat
valloire

Co to? Slyším tady rouhání.

https://youtu.be/0FHy76dlApo?t=15

Reagovat
technecium

To jsou ale zpomalený záběry, dědo, víme?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je level trefená brána = poloviční gól. Praví indiáni.

Reagovat
valloire

stejně jako u Lea

Reagovat
valloire

https://youtu.be/0FHy76dlApo?t=309

a spousta jinejch, zase to vaše to nikdo jinej neumí... ale umí

Reagovat
Baronne

Ani jedno neni Panenka.

Reagovat
valloire

ale fšechno je gol

Reagovat
smazaný uživatel

tobě hoří prdel prostě když slyšíš, že je Messi v něčem dobrej.

Reagovat
valloire

Jo jasně, vaše schopnost vychvalovat a dělat jedinečným něco, co takový není znamená hořící prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To, že je teď Messi nejlepší exekutor přímáků na světě není jedinečný jo? aha.

Ty zbochybňuješ všechno co je s nim spojený.

Reagovat
valloire

To nevim. Může být. Ale jelikož vidíš jen jeho a nikdo jinej neexistuje....Hele, třeba ten z Ajaxu Schone proti nám. Viděl jsem ho prve s Feyenoordem a tam to taky zavěsil. Žádná náhoda.

https://www.youtube.com/watch?v=9uh21CbdDuM

Znáš ho? Asi ne co? Ale Messi je nejlepší protože to nikdo jinej neumí.

Reagovat
technecium

Až dá Schone víc gólů z přímáků než Messi, můžeme se začít bavit o tom, že je lepší než on. Na tom se shodneme ne?

Reagovat
valloire

https://youtu.be/9uh21CbdDuM?t=50

tohle je třeba něco, co u Messiho nevidno a je to geniální a bavíme se o tom, že to nikdo jinej neumí, ne o počtu golů

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=joA7VpZLQaQ

Takže Messi by měl každej rok vyhrávat GB, protože dělá asi tak milion věcí, který nikdo jinej neumí.

Reagovat
valloire

já jsem nic překvapivýho neviděl, tohle všechno umí spousta hráčů

Reagovat
technecium

Neumí

Reagovat
valloire

umí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo, takže podle dědovi logiky jeden.

Reagovat
valloire

skoro všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak třináctiletý děcka ve FIFĚ, kteří nedělají nic jinýho, dědo. Jinak koukám na tu bídu s Huescou a takhle slabý Real se jen tak nevidí.

Reagovat
valloire

Každej si v kvalifikaci nehoní triko jako Messi. Důležitý je playoff ať už v hokeji nebo ve fotbale. Jebáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga není kvalifikace, dědku senilní. Jsi tupý jak poleno.

Reagovat
valloire

Je to kvalifikace na LM. Jsi tupý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalifikace na LM je předkolo, dědku senilní. Liga je samostatná soutěž, která je na klubové úrovni nejdůležitější. Jsi tupý tupec, dědku.

Reagovat
valloire

Nevopisuj. Jsi tupý. Nejdůležitější na klubový úrovni je samozřejmě LM. To ví každý malý dítě. Do toho předkola se asi dostaneš jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jsi pomýlený, dědo. Žádný pohár není důležitější než liga. To ví každý malý dítě. Liga je základ všeho, poháry jsou jen menší doplněk k většímu celku tvořeného ligou. Jsi už moc starý a mozek ti neslouží tak dobře, jako před 50 lety. Radši si užívej důchod a neplácej tu nesmysly, dědo.

Reagovat
valloire

A proto vymysleli konfrontaci nejlepších týmů v Evropě. Proč, když měli ty ligy? Feťáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod je jasný, dědo. $$$$$

Reagovat
valloire

Důvod je jasný. Jeden je to, že jsi tupý. Druhý je ten, že chtěli určit, kdo je nejlepší tým v Evropě. A to se dělá tak, že se ty nejlepší ze všech lig střetnou mezi sebou. V okamžiku, kdy se založilo PMEZ, slouží liga jen jako způsob se do poháru dostat. Vítěz je dneska už jen bonus. Příjemnej, ale bonus. Tohle ví i poloretardovanej týpek z ústavu. Tak tam pozdravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to s ním fakt ještě baví?

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi úplně mimo, dědo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladí chlapci si myslia, že futbal začal, keď odložili gumeného káčera a začali hrať FIFU.

Aj v minulosti bolo veľa hráčov, čo vedeli strieľať priame kopy.

Jedna ukážka originálneho prevedenia : https://www.youtube.com/watch?v=iLHGw7u4rhQ.

Reagovat
valloire

paráda, to neznam. Teda ten kop, Netzer byl samozřejmě skvělej. Kdyby nebyl, za Real by nehrál. Musím s odstupem času prohlásit, že my jsme byli zamlada jiní. Neznam nikoho, kdo se tehdy zajímal o fotbal, aby takhle zpochybňoval dřívější hráče. Od Bicana, Di Stefana, Pelého po Eusebia. Naopak to byl ten největší respekt. Asi je to dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

K nim je respekt, který hlavně ty, svým neustálým brečením, zpochybňováním Messiho a podsouváním toho, že i podavač míčů byl 70tkách lepší, znehodnocuješ.

Reagovat
valloire

To se mýlíš. Já když jsem to tu začal číst, nevěřil jsem vlastním očím. Nikdy dřív jsem se nesetkal s názorem, že by týpek, kterýmu je 22, po 2 skvělých sezonách, je někým pasován na nejlepšího hráče všech dob. To až tady. Když to vezmu z mýho hlediska, když mi bylo jako vám, byl tam Zico že jo a ač jsme si na něj hráli při fotbale a byl to největší idol, nikdy jsem neslyšel, že by ho někdo dával nad Pelého. A to málokdo z nás vůbec viděl Pelého hrát. Já třeba jo. Bylo třeba až výkonu Maradony na MS, aby začali spekulace, jestli není Maradona lepší. Většinou to i v novinách končilo tak, že stejně ten Pelé měl lehce navrch.

Takže tady já jenom reaguju na ty vaše krátkozraký výkřiky po každym jeho golu. Myslím si, že nebjt Messiho, nikdy by se tu nikdo nehádal a nezpochybňoval nikoho dřív. Messi je dneska skvělej, jeden ze dvou nejlepších hráčů, ale v každý době takový byli. Nic originálního nedělá, všechno už tu bylo a byli hráči, kteří to uměli zrovna tak. Co má k plusu, je ta výkonnost, kterou si udržuje. To respekt. co se týče toho podavače míčů, to já z něho nedělám největšího plejmejkra všech dob. To vy.....

Reagovat
smazaný uživatel

Když si začal na EF tak Leo už 5 let válel v obrovským tempu, takže kde jsi to četl?

Když hrál Zico, tak nikdo kdo Peleho nezažil, nebo neměl přístup k materiálům ho nikdy neviděl hrát. V dnešní době, kdy máme přístup snad ke všemu, umime srovnat kdo a jak hrál. Já nechápu odkud se vzalo to, že kdo neuznává Pelého jako nejlepšího, tak ničemu nerozumí? Odkud? A nedělej ze sebe veterána ty vole, je ti max 45. A fotbal si začal normálně sledovat až koncem 80tek.

“Bylo třeba až výkonu Maradony na MS, aby začali spekulace, jestli není Maradona lepší. Většinou to i v novinách končilo tak, že stejně ten Pelé měl lehce navrch”

Vždyť to říkám pořád ty vole, nikdo z vás Pelého nikdy neviděl,ani jste skoro nevědeli jak vypadá a stejně byl podle vás nejlepší, protože jste četli honosné titulní novinové článký, četli jste legendy a báje a vaše dětská mysl vám zabudovala do hlavy, že existuje jen Pelé.

Už vytáhni hlavu z prdele, žiješ v 21 století, v nové éře jménem Messi a Ronaldo a tohle si užívej, protože tohle je nejlepší všech dob.

Reagovat
valloire

Takže se zase mýlíš. Sport jsem začal pořádně sledovat v polovině 70.let. Pamatuju i finále MS 74, 7-2 s SSSR, cestu k titulu ME 76, Davis cup se Švédy, Wimbledon 76, CC 76. Tady jsem začal. OD 77 pravidelně Gól, Stadion, Sport už dřív. Takže koncem 80.let jsem na tom byl asi jako většina vás týpků tady. A fotbal jsem na konci 80.let moc nesledoval, páč jsem byl na vojně...Víš co to jéééé? Pelého jsem já osobně viděl hrát už začátkem 80.let, předtím dokumenty. Chápu, že dneska si to blbě dokážeš představit, ale i z toho bylo jasný, co to bylo za hráče. No a dřívější noviny neházely senzační články o tom, jak zase dal Zico hattrick a je teda nejlepší všech dob. Dřív se psalo seriozněji. O tom ale nemáš páru, páč si to nežil. A aby mi nějakej 30-ník psal abych vytáh hlavu z prdele a ignoroval přes 40 let sledování všeho co se děje ve sportu, to je donebevolající a tak něja to sedí k týhle arogantní době a arogantním týpkům. A ano, jsem veterán, ale udržovanej, tak mi neser kurva.

Čtu to tady od 09, to teprve Leo začal pod Pepkem něco hrát. Zahrál v tý době 2 zápasy na MS a už byl nejlepší. Takovou pitomost může napsat jenom pomatenej puberťák, co mastí FIFU a myslí si, že se zrovna vymyslel fotbal a předtím to byla jenom nějaká šmrdlaná s 10 útočníkama.

Reagovat
smazaný uživatel

největší ingorant na internetu říká, že je někdo ignorant Leo hrál výborně i za Rijkaarda. Jinak si žij v tom, že je Pelé nesmrtelný titán, je mi to jedno

Jo a moje znalosti a fakta > tvoje znalosti a “falešný fakta”

Reagovat
valloire

To je nemožný. Tvoje 10-15 letý proti mým 45.... No ale myslet si to můžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol, mám větší a jinak mám 120 letý, protože si můž dohledat cokoli

Reagovat
valloire

To sice můžeš, ale v tý době jsi nežil a tak ti uniknou souvislosti. nedáš si dohromady různý fakta. Já spoustu věcí nemusím mít v hlavě, ale vím, kde je hledat. Podobně jako s golem týpka z asi někde z Ostravy z 50 metrů někde kolem začátku 80.let nebo koncem 70.let, kdo ví co? Dokázal bys někdy ve svym bídným životě zjistit jméno střelce, datum, klub a záběry a popis...kdyby se tě na to někdo zeptal? Protože mě se na to tu někdo ptal, že si to pamatuje, ale neví kdy, kde...A já mu to zjistil. Proč? No protože tušim kde to hledat a protože jsem ten fík zažil. To nikdy mít nebudeš. No ale není to tvoje chyba že jo. Tvoje chyba je, že nedokážeš uznat, že někdo má ty zkušenosti větší.

Reagovat
valloire

A až mi seženeš ten gol, tak tě budu brát za plnohodnýho partnera v diskuzi. Do tý doby jsi ucho. Udělej to jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi seženeš jeden gol, který dal jisty obránce přehozem 5 hráčů a pak zakončením z první, tak se můžem bavit. Udělej to jak chceš

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasný Koeman, jeden z mých nejoblíbenějších gólů všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

Můj též

Reagovat
MiChaEl
Reagovat
valloire

Kdybys mi dal ty údaje jako já tobě....no nic, předveď se, já to dal. Ostrava, konec 70-začátek 80.let, 50 metrů, čs.liga. Makej ucho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ti dal údaje, protože takový gól nemá obdoby, zvlášt u obránce

Jsem v práci, takže teď na tvúj tuctovej gol kašlu

Reagovat
smazaný uživatel

Človeče, pri tvojich spomienkach je to ako cestovanie v čase...

Matne si spomínam na finále MS 1970, takže som Pelého videl, ale to ešte nebolo ono.Šport som riadne začal sledovať v roku 1972. Inak bol to famózny rok na športové udalosti : ZOH Sapporo, MS v hokeji v Prahe, PEM Ajax, ME vo futbale; LOH Mníchov : Lasse Viren, Pekka Vasala, Borzov, Daněk a potom ešte Superséria 72...niečo neskutočné.

Potom MS 1974 a let Ikara - Holandská cesta a pád vo finále. Ale aj Poliaci, Švédi a tiež pragmatickí Nemci.

Kde sú tie časy...

Reagovat
valloire

jsi o něco starší, já si matně vzpomínám na to finále 74....rád cestuju v čase. Tehdy to byl Sport s velkým S. Hokej dvou světů - válka s politikou dohromady, fotbal - každej tým hrál trochu jinak, tenis Borg, Connors, McEnroe a najednou jim na paty šlape Lendl... Asi nejvíc u vytržení jsem byl při Challenge Cupu 79, to jsem viděl celý. To CC 76 jenom úryvky, to mě ještě nenechali koukat. To dneska už nezažijou.

Reagovat
rave

"Nic originálního nedělá, všechno už tu bylo a byli hráči, kteří to uměli zrovna tak."

O tom nedokážeš přesvědčit ani sám sebe. A jako trolling je to hodně slabé.

Reagovat
valloire

Trolling je právě to, cos napsal. Myslet si, že nejenom Messi dělá něco originálního dneska, je definice trollingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi kope všetky priame kopy FCB. Aj vtedy sa k tomu stavia, keď mu to lieta dosť nad bránu. Neviem či ten Schone má taký status v Ajaxe.

Reagovat
technecium

Má někdo lepší čísla než Messi? Nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako ten Dán čo hádzal všetky auty. Komótne sa presúval z jednej strany na druhú, ako keby to nemohol hodiť ďalší hráč.

Reagovat
technecium

Kolik dal Dan z autu gólů?

Ronaldo nekope všechny přímáky? Juninho nebo Zico si vždy nechali jen jeden primak na zápas? Vytáhněte hlavu z prdele děcka a dědo

Reagovat
smazaný uživatel

Z autu dáš ťažko gól, neviem, možno má nejaké asistencie, čo samo osebe je obdivuhodné.

Ale to bolo prirovnanie.

Reagovat
valloire

asi tak, dle mě to dřív nekopal

Reagovat
technecium

Vůbec nevíš, ale máš naprosto jasně vyprofilovany názor.

Reagovat
Generalní Gladiator

Aby to pro messiho nebylo tak snadné,tak ho neporovnávej s hráčem,ale rovnou s celým týmem, koukni kolik góĺů vstřelil juve,bayern,real z přímáků(a to maj specialisty na dálku,blízko) za posledních pěl let oproti messimu

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi dává náhody jo?

Reagovat
valloire

mluvim o tom Schonem, protože jsem ho neznal

Reagovat
X-bano-X

Tak to sa veľmi nemáš čím chváliť že si teraz objavil skoro 33 ročného Schoneho

Reagovat
valloire

nesleduju všechny ligy jako nějakej 20 letej nadšenec....vybírám si a sleduju jenom to důležitý

Reagovat
X-bano-X

Ale Schone? Veď hráva za repre, bol na ME, MS, hrá LM a v Ajaxe je o ňom počuť dostatočne. Ale zas nehrá v Reale, takže chápem

Reagovat
smazaný uživatel

On kromě baleťáků a Brazilských legend nezná nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

*brazilských legend, které hráli za Real a krále indiánů Peleho.

Reagovat
valloire

kdo nehraje za Real, tak neexistuje a nemusím na něj koukat

Reagovat
Rudnevs

To si fakt nepoznal Schøneho? Veď to je známy, kvalitný (a tiež dosť nedocenený) hráč.

Reagovat
valloire

ani ne, já to už fakt nesleduju, koukam jenom na LM, Reálek a občas na ty vandráky vod moře

Reagovat
valloire

Jinak ti z hlavy vyjmenuju pomalu celou dánskou repre z 80.let, ale z těchhle jenom Eriksena, Christensena....

Reagovat
Rudnevs

Z 80. rokov ma napadajú: Arnesen, M. Laudrup, Simonsen, Lerby, Morten Olsen a Schmeichel. Ku koncu možno ešte B. Laudrup a Bent Christensen.

Reagovat
valloire

kde máš toho nejlepčího?

Reagovat
Rudnevs

To bol kto? Ja som žil v tom, že Michael...

Reagovat
valloire

Preben Elkjaer Larsen. Totální bomber.

Reagovat
valloire

jinak máš celkem znalosti na mladýho

Reagovat
Rudnevs

Vďaka za pochvalu. Na toho Elkjæra Larsena som teraz pozeral a ten bol teda tiež výborný, tie staré videá na YouTube sú vždy zaujímavé.

Inak, ten Laudrup bol celkom dobrý i ako tréner, nie? Akurát škoda, že to nedopracoval do nejakeho väčšieho klubu. Pozerám, že jeho posledné dve štace sú v Katare.

Reagovat
valloire

Michael byl skvělej chytrej záložník. Trenér ani nevim, ale je škoda, že žádnej top klub netrénoval, on byl přemýšlivý typ hráče podobně jako Zidane. Takový se prosadí i jako trenéři. Jinak nejlepší Dáni v historii jsou Schmeichel, M.Olsen, Laudrup, Simonsen a právě Elkjaer. Všichni hráli v 86 na MS skvěle, jenže měli smůlu, když narazili na Supí letku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se žilo za 2. světový, dědo?

Reagovat
technecium

Video v kvalitě, že bys mohl říci, že to kopl kdokoliv na světě a nedokázal bys, že nemá pravdu

Reagovat
valloire

tohle je ale Zico

Reagovat
technecium

Ne, kopal to Rogerio Sanchez a je to záběr z třetí Peruánský ligy z města Cahuacho v roce 1976. Change my mind.

Reagovat
valloire

kdo nepozná jemnou vytříbenou techniku Zica, neví co je fotbal

Reagovat
technecium

Kdo nepozná vytříbenou techniku Rogéria Sanchéze z třetí Peruánský ligy, nemůže si nikdy myslet, že Zico byl dobrej hráč.

Reagovat
valloire

Zico dal přes 100 golů z trestňáku, tedy číslo, ke kterýmu se nikdo ani nepřiblíží ty peruánská ligo.

Reagovat
technecium

Nedal

Reagovat
valloire

101. A nehádej se, když víš že se nemýlim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Rogerio Ceni se tiše směje.

Reagovat
valloire

ani ne, on ví že je jenom jeden hráč lepčí

Reagovat
valloire

a zase jsme u toho, nic nevíte, ale stejně se budete hádat

Reagovat
smazaný uživatel

Valle ale víme narozdíl od tebe já informace vyhledávám okamžitě. Jen mě baví jak ti puká prdel.

Reagovat
valloire

vždyť žádný nemáš dle toho příspěvku....a že je Zico nejlepší nemusim hledat....

Reagovat
technecium

Právěže by sis to měl osvěžit, protože máš špatný informace. Zico 62

Reagovat
valloire

ano, správně hochu....no ale jenom za Flamengo

jinak rozdíl je zřejmý na MS : https://www.youtube.com/watch?v=FGbYsn2Blus...tady ho asi i ty poznáš

a tady jde poznat Messi na MS : https://www.youtube.com/watch?v=aj3i3CzMAgs

Reagovat
technecium

62 v celý kariéře, moulo

Reagovat
valloire

jo to určitě, zase jsi vedle ostatně jako dycky vole

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemusím hledat to, že nejlepší standartkář byl Jununinho a je jedno, že těch gólů má míň.

Jinak Ceni 66 přímých a 70 penalt. A to je brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

*Juninho

Reagovat
valloire

Juninho měl víc ty dálky, v tom byl nejlepší. Technika provedení je jasně na straně Zica. No a nebejt Maradony, kterej to musel dřevěnýmu Leovi poradit, vůbec by to takhle neuměl kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

to, že by to brankář vyškrábl, ale při posouzení autorství gólu nehraje vůbec žádnou roli

Reagovat
valloire

To rána sparťana Krejčího letěla podél zdi do prostoru brány, škrtla bok Nitrianského, tím změnila směr a příbramský gólman Boháč už na ni nestačil reagovat. Přesto v oficiálních statistikách je uvedeno, že jde o vlastní gól Nitrianského.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/vlastni-gol-kdy-je-a-kdy-neni.A150302_142132_fotbal_min

nemyslím, že je to nějak sjednoceno

Reagovat
Kily

no je možné, že si to každá země uzpůsobila podle svého, každopádně základ je to, kam letí původní střela - pokud směřuje do brány, je gól přiznán střelci, pokud míč směřuje mimo, jedná se o vlastní branku. Nebo alespoň takhle to několik let zpátky hodnotila i UEFA a vyhodnocuje to i většina zemí

Reagovat
valloire

Docela nechápu, že to není sjednocený. Je jasný, že se to dá vykládat různě a určovat jestli by to golman měl, je taky pitomost. To jsem jenom chtěl napsat jinej pohled, aby tu nebyl jeden jedinej, protože Messi. No ale Marca to má jako vlastní a obhájí si to. Do brány to asi šlo. Jenže pak tu můžeš mít situaci, kdy to jde zcela jasně na golmana a bránící hráč si to srazí k tyči. Taky to šlo na bránu.....

Reagovat
Kily

já právě měl za to, že tohle sjednocené je a sem tam to podle svého vyhodnotí jen Marca (už podruhé za deset let ),, koneckonců i když se poslední roky podobné situace řeší, tak se to vyhodnotí právě podle toho, kam původně směřoval míč

Reagovat
smazaný uživatel

..keď pozerám na tu Barcelonu, vždy ma napadne, že toľko škaredých ľudí pokope je fakt umenie nájsť..alba, lenglet, vidal, alena, busquets, suarez, dembele ..a colombo v prešiváku na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na ni nepozeraj.

Reagovat
ADM

dakujeme za obohatenie diskusie

Reagovat
Remt

vidíš a jak jim to dokopy pěkně klape klukům ušatým:-)

Reagovat
blaugrana

Zas nejaka 1 februaroveho draftu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
Bandita_Harry

ty si krajsi ?

Reagovat
Elliasson

Ten souboj o 4.místo bude ještě zajímavý. Snad to nebude Valencia.

Reagovat
Phillipinho

Dneska se Sevillou mozna klicovej duel. Remiza nic neresi, oba tymy musi hrat na vitezstvi a ten kdo to zvladne, ma velkou sanci to 4. misto urvat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já věřím Seville, mají kvalitnější tým, po odchodu Machína se uklidní a hrají už pouze ligu. Valencia má obrovský problémy dát komukoliv gól, ta bude ztrácet.

Reagovat
Jordi Alba

Já teda spíš celkově na tu top4 Seville.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to myslel taky celkově, akorát jsem se neobratně vyjádřil.

Reagovat
CHONG

Getafe to udrží

Reagovat
Jordi Alba

Mají tam vzájemnej se Sevillou ještě, to bude zajímavý. Každopádně bych tipl 4. asi Sevillu a EL Getafe, Vale a těžko říct.

Reagovat
CHONG

Bude to ještě šavlovačka, ale ruku na srdce, ona i ta EL by byla super.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já doufám, že Alavés ani Getafe neudrží poháry. Zaslouží si velký respekt, zvlášť Getafe, ale bojím se, že jim to ekonomicky silnější kluby v létě vyluxují a nebudou mít kvalitu na poháry. Alaves na to nemá ani momentálně, hrajou silně nad svý možnosti a mají i kupu štěstí.

Reagovat
Elliasson

Já věřím, že by Getafe právě svůj kádr udrželo v případě úspěchu.

Reagovat
CHONG

Hlavní bude, aby nefrnknul Bordalás.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Až na Djeného asi jo, mají tam starší kádr s pár individualitama, jsou silní spíš jako tým no. Ale kvalitní soutěž navíc s takovým kádrem stejně nezvládnou, fanoušky nemají, takže by to bylo pro ně spíš zpestření.

Reagovat
Bandita_Harry

Praveze by to Getafe urcite pomohlo keby sa kvalifikovali do LM taky uspech preste nemoze byt na skodu

Reagovat
Jordi Alba

Villarreal 2011/12.

Reagovat
Kixi Syhimour

V 90. minutě je Jonas pohřbil

Reagovat
Jordi Alba

To byl Falcao, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, no jo , to byla 88., já jsem mluvil o zápase s Valencií, tam to podle mě prohráli

Reagovat
Bandita_Harry

ok, nehovorim ze neexistuje pripad ked sa s tym klub nevysporiada posere sa to az tak ze to ma opacny efekt, neviem co sa presne vtedy stalo s Villarealom ale v principe to pomaha inak by sa na to vsetci mohli vysrat....

Reagovat
Jordi Alba

Getafe imho tu EL dá. Alavés snad ne.

Reagovat
Jordi Alba

Tam je jen největší problém, že takový týmy mají pak problémy hrát o soutěž navíc.

Reagovat
Rudnevs

Snáď to bude Valencia.

Reagovat
Baronne

Slováci, jakej máte pocit z nový prezidentky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiešané.

Asi ako z PSG.

Reagovat
technecium

Provokativní intelektuální cvičení:

"Jako prezidentka budu vyvíjet maximální tlak na okamžité a systémové změny v policii, prokuratuře a soudnictví."

Umíte si představit debatu, která by nastala, kdyby si takovou nebo podobnou větu vetkl do programu Miloš Zeman?

Reagovat
valloire

výborně, tady jsi v obraze

Reagovat
CHONG

Snaha o vyčištění chlévu, kterým je slovenská justice a snaha o ovlivňování české justice ve prospěch svých kamarádíčků, to je přeci jenom rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano leda v tvem cernobilem svete

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

jenže je to eurohujerka z neziskovky

Reagovat
wyqinac

Reagovat
valloire

a není jo?

Reagovat
Azazelo RD

Těžko někomu vysvětlovat, že systémové změny jsou něco jiného, než Zemanův systém Mynář.

Reagovat
ADM

Bábka ako vsetky pred nou

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Hmmm, no ona nemusí byť zlá ale už po jej prvej reči sa ukázalo že to nebude len o nej. Tieto voľby neboli ani tak o nej ako skôr referendum o Smere. Ak by Šefčoviča nepodporil Smer, tak by tie voľby asi jednoznačne vyhral, keďže bol po odbornej stránke najvhodnejší kandidát. A smerák by to vyhral snáď len proti Kotlebovi či Harabínovi.

Osobne veľmi dúfam že sa z nej nestane Kiska 2 a pôjde svojou cestou, ale keďže tak nejak z kontextu diskusií vychádza že bude mať poradcov ktorí radili aj Kiskovi, veľkú zmenu nečakám.

Reagovat
valloire

Reagovat
vladino10

Ako je tu už napísané, hneď po jej výhre sa na pódium natlačili dve hlavné postavy novovznikajucich strán s cieľom upriamiť pozornosť na seba a na to, že aha, založili sme stranu a máme prezidentku..

Na druhej strane, ťažko môžeš mať nezávislého prezidenta keď potrebuješ kampaň za peniaze ako prasa..a bez tých peňazí nemáš šancu vyhrať, takže s týmto systémom ťažko očakávať nejakú úplnú nezávislosť..a teda lepší systém zatiaľ nikto nevymyslel a ani ja si na to netrúfam

Druhé kolo bolo čisto o tom či vyhra alebo nevyhrá smer a povedal by som, že samotní kandidáti neboli až takí dôležití..ak by sefcovic bol podporovaný opozíciou a čaputová smerom, tak by výsledok dopadol presne opačne, ba možno ešte s väčším rozdielom vzhľadom na kvality sefcoviča..bez smeru by za mňa vyhral, len je samozrejme potom otázka, kto by doňho natlačil peniaze..

Takže za mňa v rámci možností spokojnosť, smer prehral, ale ideálne to nebude asi nikdy

A čo sa volieb týka, dosť sa mi bridí ten náš folklór, že každý kto chce vo voľbách uspieť musí byť zákonite veriaci, proste grc..sefcovic rozprával aký je krestan, tak sa ho opýtali či vie vymenovať prikázania, zvládol tuším 5 z 10..čaputová zas toto..

https://www.aktuality.sk/clanok/674870/zuzana-caputova-verim-v-boha-do-kostola-chodim-najradsej-ked-som-v-nom-sama/

Úprimne to moc neverím ani jednému a príde mi to dosť nechutne, vôbec o tomto hovoriť, aký to má akože význam vzhľadom na kvality kandidátov .

Reagovat
Rudnevs

Dobrý

Reagovat
LAM

Něco pro Valloireho

Neexistuje žádnej jinej hráč kterej by vynikal najednou v golovosti,tvoření šancí,dribblingu a přímejch kopech.Samostatně ano,ale dohromady nikdo.

Jinak Messi jen 6 golů od 600 v dresu Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

To dá ještě tuhle sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2-3 sezony a překoná i Bicana.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až přijde Sir valloire a předloží ti "neprůstřelný" argument nějakýho neznámýho Brazilce.

Reagovat
Visca el barca

Ten Griezmann vypadá fakt reálněji. Každopádně ho nechci, ale pokud by se tak stalo zkusím si trochu zatipovat. Griezmann přijde k nám. Atlético obratem udělá Dybalu, který stagnuje v Juve. Juve přivede Ronaldovi kámoše Icardiho. No a chudák Couts se vrátí na ostrovy a podepíše s United Hazard jasnej Real, ten přijde společně s Adrienem Rabitoem

Reagovat
smazaný uživatel

Už se měl i setkat s Abidalem. Doufám, že ho nepřivedou. Je jasné, že Griezman jde po zlatém míči. V Atleticu na něj nemá nárok.

Reagovat
Visca el barca

Já tuto vychcanost nesnáším. Je mi od MS krajně nesympatický.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jít si pro Zlatý míč k Messimu do týmu, kde se mu bude muset ještě herně přizpůsobit a podřídit?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to nezdá.

Reagovat
Generalní Gladiator

s francií si smlsne na euru, ktomu liga,copa, daleko v LM a může slavit..jenom spekuluju,nevěřím,že až na jednu výjimku jde někdo někam kvůli gb

Reagovat
smazaný uživatel

A tak u Neymara fakt věřím, že šel s barcy kvůli zlatýmu balónu. Barca byla, je a bude Messi ho mancaft, takže tam by neměl na individuální ocenění moc šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Z

Reagovat
Generalní Gladiator

neye jsem neměl na mysli(pokud jde o přestup do barcy) a griezmanovi by se muselo všechno sejít,aby vyhrál gb, před ním je minimálně kvarteto hráčů,nevěřím,že s tím kalkuluje,spíš chce víc vhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky myslím. Atleti už roky jsou černým koněm všech soutěži a letos k tomu přišly i hvězdný posily... a zatím z toho moc trofejí nebylo. A k tomu čeká Atlety přestavba, čímž skončí jejich celá kapitola. Nedivil bych se, že by ztratil Griez k tomuhle projektu důvěru. Atleti jsou teď tak trochu ve vzduchoprazdnu. Už to není ten skromný klub hrající na srdce a srdcem... ale není to ani globální velkoklub, který bude skupovat hvězdy a bude vrcholem potravniho řetězce fotbalového trhu. Dále uvidíme další vývoj Chola, protoze by měl on růst společně s klubem. Mám pocit, že je neuvěřitelně nakopnul, ale sám v sobě neumí udělat ten krok na další level.

Reagovat
Generalní Gladiator

já to vidím malinko jinak, ono je těžké ten klub udržet už jenom na úrovni jaké je, to že je nedokáže dostat na úroveň barcy či realu, bych nevyčítal nikomu

Reagovat
mayday

Řekl bych, že ke Zlatýmu míči má blíž spíš v Atletice než v Barceloně.

Reagovat
ADM

Starý, drahý, nesympatický a na jeho pozícií máme lepšieho hráča. Navyše nás už raz dramaticky ponaťahoval, poplaka si pri koňoch a odmietol. Ach, snáď nie, Dembélé musí hrať čo najviac

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak si to ideální složení útoku a zálohy představujete? Dembélé bude mít dostatek prostoru v každým případě.

Reagovat
vilp

Jović další gól mimochodem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na ten gól jsem koukal, udělal slušnou práci i u prvního. Koukal jsem na Ajax (ještě, že má arogantní Kuipers video) a na posledních 25 minut Liverpoolu. Neviděl si v posledních týdnech Liverpool? Já vždycky jenom pár úseků, ale začínám z nich mít pocit, že se přes ten jejich presink dá dostat, loni z nich šel v tomto směru větší strach.

Reagovat
vilp

I u druhýho, tam po obranné standardce odkopával a na 40 metrů trefil Rebiće přesně do nohy. Jinak viděl prvních 30 minut. A celou sezonu mi přijde, že ztratili tak třetinu tempa a agresivity z loňské sezony, loni sice vydrželi tak 70 minut, ale jezdili neskutečně.

https://highlightsfootball.com/video/eintracht-frankfurt-vs-vfb-stuttgart-highlights/ čas 2:17.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale efekt to má, tady o tom mluvíte jako kdybyse Klopp zbláznil . Však jsme (de-facto) druzí v lize, v LM jsme vyřadili německé mistry a postoupili z tak těžké skupiny. Ani tolik nepresujeme. My jsme to neztratili, pouze hrajeme úplně jinak. A loni to sice byla jízda, ale i s velkou dávkou štěstí.

Reagovat
vilp

To je ale jen tvá domněnka. Já ten efekt vidím a už jsem tu o tom psal, jen jste díky tomu podle mě oslabení proti silnějším týmům.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ono se to tak jeví, jenže:

Loni to byly prohry se City (5:0), Totáčem (4:1), Chelsea (1:0) a MUN (2:1). Celkově z top 6 jsme měli 10 bodů (2-4-4). Letos prozatím (4-4-1) což dělá 16 bodů a zápas k dobru.

V LM jsme porazili Bayern, PSG, Neapol, kdežto loni 2x City a Řím (nic proti Portu a Seville) a to s hromadou štěstí.

Reagovat
vilp

Pěkná statistika, ale taky se dá ohnout. Uvidíme, co dál.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak no. Dlouhodobě určitě lepší řešení, ale na play-off LM je to ztráta. Navíc u tý ofenzivní trojky může kdykoliv dojít dech, vůbec je nerotuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

On jen fakt, že nějak děláme konkurenci City je zarážející. Jeden z nejlepších týmu anglické historie, v zádech s neomezeným rozpočtem, který plně využili.

Reagovat
smazaný uživatel

snad ten titul urve Liverpool

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
technecium

Snad ne. Pep si zaslouží absolutorium

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy, petrolibry nesmí zvítězit

Reagovat
valloire

ne, nezaslouží

Reagovat
el Principito

Kuipers je dobrej zmrd ... na ten zápas jsem koukal, penalta jasná, nevím kam koukal

jak hodnotíš Frenkieho a Matthijse?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Penalta jasná, červená stoprocentní, místo toho dal žlutou. Pouští hodně faulů a pak se mu to zvrhne ve válku. Frenkie byl super, Matthijs tam byl vystaven hodně brejkům, jelikož Ajax i v deseti potřeboval vyhrát. Obratnost či zrychlení nemá, proti Lozanovi to bylo znát, ale žádný průser to nebyl.

Reagovat
el Principito

dík

Reagovat
vilp

Frenkie tam měl zase velkou a hlavně zbytečnou chybu koncem prvního poločasu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To jo, ale i předfinální fázi u druhýho i třetího gólu. A pokud si pamatuju, tak i hrál na Ziyecha před tím centrem na vlastňák. A hlavně držel Ajax v deseti ve středu, protože volil správná řešení, kdy podržet míč a naopak jít do brejku.

Reagovat
vilp

Tomu věřím, já viděl jen 20 minut z prvního poločasu.

Reagovat
Rudnevs

Videl som celý zápas. Dnes to bolo hlavne o Kostićovi, ale všetci z tej ofenzívy hrali opäť skvelo. Ale nemali to jednoduché, obrana Stuttgartu na čele s Pavardom (navyše dobre doplňovaný Kempfom a Kabakom) dlho statočne vzdorovala.

Eintracht je ale fakt kvalita, snáď sa im to tam nerozpadne. Od toho Jovića by ste tiež mohli dať ruky preč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je ten Jović tak dobrý, jak se letos jeví, nebo je to jeden silný článek fungujícího řetězu? Má na to přijít do velkoklubu a hned sypat góly?

Reagovat
Rudnevs

Určite mu veľmi pomáha to, ako to vo Frankfurte funguje. S nadsázkou by som povedal, že tí hráči v útoku Eintrachtu si vedia nahrať i zo zavretými očami. Je vidno, že sú zohratí. Skúšajú hrať pekne, byť kreatívny, častokrát vznikajú veľmi pekné akcie.

Na otázku asi priamo odpovedať neviem, ale je to výborný útočník, už preukázal, že má čuch na góly, a pokiaľ mu dáte v Barçe priestor a podporu, tak by tie góly strieľať mal... Ale najmä by ste ho mohli nechať na pokoji!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dík, záhada stále nerozluštěna. On je problém i v tom, kolik prostoru by právě za Suárezem dostal.

Reagovat
vilp

Já bych řekl, že na tu hru taky i celkem trpí, co jsem zatím viděl. Třeba dnes určitě. Frankurt hraje rychle dopředu a té trojce do útočné třetiny posílají jeden balon za druhým (hrají hodně jak Liverpool), což není špatný, na druhou stranu je to ale hodně na náhodu a ta kvalita zbytku týmu dost velký průměr.

Reagovat
vilp

Trpí je ale silný slovo, když třeba vidím Chelsea, kde se k útočníkovi díky dementnímu systému dostane balon 2x za zápas. Spíš Frankfurt nehraje úplně ideálně a kvalitně vzhledem k jeho schopnostem. Tak nějak.

Reagovat
Visca el barca

Útok Dembelé,Messi,Luisito,Malcom v případě potřeby Couts. Záloha Couts,Vidal,Arthur,Frenkie,Busi,Aleňa

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sergio, Frenkie, Arthur, Arturo, Aleňa, Riqui Puig / Messi, Luisito, Dembouz, Griezmann, Malcom/Jović

Reagovat
ADM

Jovič by musel byť absolútny blázon aby prišiel k trojke Luis, Leo a Griezmann

Reagovat
Visca el barca

Čistě teoreticky. Coutse můžou koupit United,PSG a asi nikdo ne? A dost by mě zajímalo kým by Atleti nahrazovali Griziho.

Reagovat
ADM

Coutinhom

Reagovat
Visca el barca

tam by nešel.

Reagovat
ADM

A Cholo by ho ani nechcel ale výmena plus nejaký doplatok by bolo najjednoduchšie riešenie

Reagovat
smazaný uživatel

Cholo by ho ani nepustil do kabiny.

Reagovat
Visca el barca

No realita je podle mě taková. Že může jít jen do United/PSG

Reagovat
Hristo Stoichkov

Když nad tím přemýšlím, tak bych to spíš upravil na dva z trojice Malcom/Griezmann/Jović. Pokud teda Valverde bude mít o Malcoma zájem.

Reagovat
ADM

Pozri, ak sa bude rotovať trio Griezmann, Luis a Messi na dve pozície, nemám s tým v konečnom dôsledku až taký problém. Ale ten náš futbal akútne volá po rýchlosti Dembélého / Malcoma, Dembs by mal byť v základe podľa mňa stále keď je zdravý, no a keď je vo forme je nezastaviteľný. Trio Messi - Luis - Griezmann mi príde hrozne koncentrované na stred ihriska, aj keď je Griezmann asi 10 000x pracovitejší a inteligentnejší než Coutinho

Záloha Arthur, Bus, De Jong, Aleňa a Vidal. A začlenovanie Puiga samozrejme. Ale stále mi tam chýba nejaký prvotriedny AM (čo by z časti riešil teda Antoine)

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava Barcelony:

Ter Stegen

Alexander-Arnold - De Ligt - Umtiti - Alba

Busquets

De Bruyne - Arthur

Dembelé - Messi - Mbappé

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold

Reagovat
smazaný uživatel

Do budoucna.

Reagovat
Bandita_Harry

si blazon, Trent je scouser je to posledny hrac co by odtial odisiel. V idealnej zostave byt moze v realnej nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se bavíme o ideální a ne o reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
ADM

Víťazná

Reagovat
vladino10

Reagovat
valloire

zase jsi zhulenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Vezmi si prášky a jdi spát, dědo. Jinak zavolám tvé pečovatelce v domově důchodců.

Reagovat
CHONG

Reagovat
dextroza_m

Messi na devitku z ne... on musi tvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že bude. Byl by falešná 9 jako pod Guardiolou a s Dembelém a Mbappém na křídlech by to tam sypali.

Reagovat
dextroza_m

Ano, ale on tvoří hru, je to zbytečně zabitý hráč. Rychlostně bude ztrácet, ale na to, aby si hrál AMF/CMF bude mít ještě x let.

Reagovat
Generalní Gladiator

icardi se k ronaldovi absolutně nehodí

Reagovat
Rudnevs

Čiže on okolo toho robí takú komédiu, ktorú zakončí tým, že na Movistar+ odviesiela totálne trápny “dokument” o tom, že nikam neprestupuje a tým pádom oznámi, že nemá čo oznámiť a nakoniec tam prestúpi o rok neskôr...

Snáď tam prestúpi už len kvôli tomuto, pretože to by bolo proste smiešne...

Reagovat
Elliasson

Dybala do Atlétika... Wow!

Reagovat
smazaný uživatel

U mě to začalo s tím celovečerním dokumentem o nepřestupu.

Reagovat
Visca el barca

No to byla hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

SPOILER ALERT

Reagovat
celeb

Dokaz, preco je EPL najkvalitnejsiou a najtechnickejsiou ligou na svete!

https://twitter.com/SabiasK_/status/1112015061042761729

Reagovat
smazaný uživatel

to vypadá jak sehraná scénka, kterou nacvičovali celý týden

Reagovat
technecium

Reagovat
Billy McClane

To je fakt hruza

Reagovat
Anacron

Reagovat
celeb

pozeram, ze uz to tu stihol dat predo mnou blaugrana, rovno s tym siel zatrolit do PL sekcie

Reagovat
Bandita_Harry

moc nepotrolil

Reagovat
Bandita_Harry

aspon ziadne skurvene valanie ale poriadny dorazny futbal s nasadenim a bojovnostou

Reagovat
ADM

Poriadny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

no tak dobrou chuť teda

Reagovat
frankiefcb

asi tak

Reagovat
technecium

Co je pořádnej fotbal na neschopnosti si pod tlakem přihrát na tři metry?

Reagovat
frankiefcb

jde o ten důraz. Nebát se jít do souboje, i když to zmrvím. Ve Španělsku už by se váleli po prvním skluzu.

Reagovat
technecium

Viděl jsi někdy hrát týmy, které se jmenují Atletico Madrid nebo Athletic Bilbao?

Reagovat
frankiefcb

viděl, však jsem obdivovatel těchto týmů a hlavně Simeoneho.

Reagovat
Al Capone

Kvalitka noo

Reagovat
popltak

Ve Španělsku to utnou po první přihrávce a válení na zemi, komedianti.

Reagovat
Magic player

Reagovat
loki5

Reagovat
SIRBRANIKE

Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jiný level

Reagovat
fefo

Ak niekto pozeral valladolid - sociedad, dialo sa tam chvilu to iste, v nadstavenom case.

Reagovat
technecium

Nedělo

Reagovat
fefo

Nebolo to az taketo kopacske, ale bolo tam par ostrejsich subojov o loptu za sebou, ako v tomto videu. Ale skor som tym chcel povedat, ze podobne zakroky su bezne aj v PD, kedze toto iste video sa objavilo aj v PL sekcii a vacsina sa zhodla, ze v PD by vsetci skoncili v spitali a pod.

Reagovat
CHONG

Kopáč liga, no.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

dřevorubcí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten míč je snad jediný, co tam má něco společnýho s fotbalem...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Masi

Reagovat
Kluivert9

Sranda liga.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
raduinho

uroven jak Příbram-Dukla

Reagovat
ADM

Dneska ma Benzema hodne bavil a základ je, že sa bavil aj on sám

https://twitter.com/Dird_RM/status/1112433366740201474

Reagovat
Raul=Real

to som si vsimol.... Na tom sa pekne pobavil aj komentator na digi

Reagovat
CHONG

OT: Mám značné mezery v kvalitní seriálové tvorbě a chci je trochu napravit, válí se mi na disku Breaking Bad, Game of Thrones, Casa de Papel, Walking Dead, Luther a Narcos, do čeho jít první (s vědomím toho, že k dalšímu kousku se možná zase dostanu až za nějaký ten pátek)?

Reagovat
technecium

Game Of Thrones - máš dva týdny na 7 sérií a za dva týdny to zakončíš 8.

Reagovat
vilp

Reagovat
wyqinac

no za dva tydny mas prvni dil, takze pokud chce videt pak celou 8.serii v kuse, ma na to jeste dva mesice

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
valloire

co je?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš sledovat takovou sračku

Reagovat
valloire

Jako GoT jo? Když jsem četl poprvé sci-fi nebo fantasy, tak si nebyl ani s kačerem na pískovišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ještě jsi dělal, když neexistoval nikdo z nás?

Reagovat
valloire

nečetl jsem takový kraviny jako tady a nehádal se takže dobrý

Reagovat
kaja900

Walking dead me celkem bavil, ale tak od 5. serie me bavi cim dal min za me breaking bad

Reagovat
krisa

BB asi nejlepší. GoT samozřejmě taky super. WD je moje srdcovka, jsem fanda a i když bylo pár sérií slabších, devátá je opět výborná. Luther se mi taky hodně líbil. Zbývající 2 jsem nesledoval. Ještě bych doporučil True detective a zejména Stranger things

Reagovat
CHONG

True detective zbožňuji (první i druhou sérii), akorát ke třetí jsem se ještě nedostal...

Reagovat
krisa

mám to stejně

Reagovat
X-bano-X

Tretia je dosť slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

Narcos, případně Game of Thrones

Reagovat
Mercury

Breaking bad je 10/10

Reagovat
smazaný uživatel

za mě taky BB. Hodně mých známých dalo 2 díly a říkali si ,že to není moc. Ihned poté nastal obrat a pro většinu je to stejně jako pro mě TOP1. Jinak GoT teď bude finišovat, bude hodně těžké se vyhnout tuně spoilerů

Reagovat
ADM

Vela znamych to tak ma s celou prvou s druhou seriou, ale potom 3 serky za 3 dni jak ja

Reagovat
ADM

Breaking bad 11/10

GoT 10/10

Narcos 9/10

Siel by som do GoT, aby ta nezastihlo ukoncenie serie teraz cez rozne spoilery a skazi ti to uplne vsetko

Reagovat
valloire

Reagovat
vilp

BB má dost pomalý rozjezd, takžebych u hodnocení určitě ubral, ačkoliv poslední řada byla naprosto geniální.

Reagovat
ADM

Ta 5 seria u mna prevalcuje uplne vsetko co kedy kto stvoril, takze to hodnotenie mam spravne

Reagovat
CHONG

Asi půjdu do Narcos, BB nechám na léto, až bude míň práce a z GoT znám už ranec spoilerů, tak to nechám ještě nějakou dobu uležet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

takže nejsem jedinej, kdo neviděl GoT? Jdi do něj, ale do začátku 8. řady to nedáš. Mně to trvalo i s nemocí přes 2 měsíce. je to v podstatě 30 filmů. Pak si tu budeš muset dávat pozor na různý idioty typu Zenthuras, kteří ti budou chtít prozradit děj a samozřejmě přeskakovat debatu o seriálu, která tu určitě bude.

Reagovat
CHONG

Já viděl první dvě série, pak jsem to nějak vypustil, problém je, že těch spoilerů, se už ke mně dostal celkem ranec

Reagovat
valloire

Právě, to je to nebezpečný. Já si to celkem pohlídal a finále 7.serie bylo pro mě překvápko. No jdi do toho, ty nový díly budou nějak postupně vycházet že jo, tak na to máš ty 2 měsíce asi. No ale tady bude tutová diskuze.

Reagovat
Generalní Gladiator

Co tě na tom tak překvapilo?

Reagovat
valloire

Prostě jsem to nečekal, asi jsem zapomněl na předchozí děj. Tam je toho tolik, že se v tom ztratíš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Afrokrecek

GoT je asi jasná volba. A potom Walking dead, ty první serie jsou neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Seradil bych to asi takhle:

GoT - jak rikaj ostatni, muzes to hezky spojit s 8. radou, ktera zacina za dva tydny

BB - neni potreba komentar

Narcos - neni tak dlouhy jak predchozi dva serialy, ale furt kvalita

Luther - tohle muzes sjet za vikend

Walking Dead - na to se vyser

Casa de Papel - nevidel jsem, nevim

Reagovat
vilp

Podívej se.

Reagovat
CHONG

Díky.

U GoT je problém v tom, že nemám šanci sjet sedm sérii za dva týdny, kdybych dal denně večer dva díly, tak by to byl strop, navíc už se ke mně dostalo moc spoilerů, takže to odložím na neurčito.

BB má taky těch dílů celkem dost, tak to nechám na léto, až bude větší klídek.

Na Walking Dead se teda zatím vyseru.

Luthera nechám na nějaký deštivý víkend.

A teď půjdu do Narcos, dílů není tolik a žánrově mě to taky láká asi nejvíc.

Reagovat
ADM

Cenim ze si sa nas opytal co si dat prve a aj tak si si spravil po svojom

Reagovat
CHONG

Ale pomohli jste mi s rozhodnutím.

Reagovat
valloire

u Got nemáš pouze 2 týdny, další díl bude za já nevim měsíc

Reagovat
CHONG

To jo, ale přijde mi celkem bez šance vyhnout se dalším a dalším spoilerům.

Reagovat
valloire

když to dokoukáš do 2-3 novýho dílu, tak finále už dáš na HBO v premiéře

Reagovat
X-bano-X

Pojde tak ako vždy 1 diel za týždeň.

Reagovat
valloire

jj, dík, to nevim, tak moc času nemá

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Narcos super volba

Reagovat
teenz

Dej Narcos pak Peaky Blinders a budeš spokojenej. Absolutní top.

Reagovat
CHONG

Díky všem.

Jinak pokud někoho zajímá případ O.J. Simpson a líbilo se mu American Crime Story, tak doporučuji pětidílný dokument O.J. - Made in America, parádní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych doporučil tyhle:

Vikings, Power, Billions, Godless (krátký westernový seriál), Peake Blinders.

Reagovat
smazaný uživatel

*Peaky

Reagovat
Bandita_Harry

Breaking Bad a Narcos su moje top vrelo odporúčam GOT tiež super ostatné som nevidel odporúčam aj Fargo alebo Peaky Blinders záleží čo ťa baví...

Reagovat
X-bano-X

Inak mne osobne sa teraz celkom páčilo Tell me a story. Zatiaľ len 1 séria, 10 dielov. Ako nie je to že wau ale zaujalo.

Reagovat
smazaný uživatel

1. BB

2. Narcos

3. Casa de Papel

Game of thrones mě osobně vůbec neoslovilo

Reagovat
Generalní Gladiator

Ajax dal Barceloně jasně na vědomí, že nebude muset platit tak vysoké odstupné, jako ostatní kluby. Nemají zájem o nějaké přetahování a vztahy mezi oběma kluby jsou hodně silné..

Z mého pohledu je juve pro delikta z velkoklubů asi nejideálnější, dostal by hodně příležitostí-ať už vzhledem k tomu,že mohou hrát na tři stopery nebo vzhledem k věku chielliniho a bonuciho. I talijanská liga by byla pro de ligta nejideálnější,stejně tak styl hry juventusu. Jeho horší obratnost dostane ve španělsku hodně zabrat,očekávám,že bude zpočátku docela hořet, malý a techničtí hráči mu dělají největší problémy,ale snad je to něco,na čem se dá zapracovat. Do liverpoolu by taky sedl, anglie pro něj taky ideální,plno soubojů tělo na tělo, ve vzduchu kraluje..No vypadá to,že si vybere hoch tu nejtěžší cestu

Reagovat
marke7

Na to, jak je vysoký a kus chlapa je naopak velice obratný a rychlý. Rozhodně je na tom pohybově lépe, jak Piqué. Samozřejmě nějaká adaptace bude, to je jasné. Ale vůbec bych se o něj nebál. Působí při hře chytře a rozumně a na to, kolik mu je, je to i lídr, který si obranu organizuje.

Reagovat
Visca el barca

Pohyblivější než Pique teda rozhodně není

Reagovat
marke7

Tvůj názor

Reagovat
Visca el barca

Včera jsem koukal na zápas s PSV a v týdnu na repre s Německem a teda zrovna rychlost jeho přednost opravdu není.

Reagovat
marke7

A chceš snad říct, že Piqué je nějaký rychlík? Nebavím se o celkové rychlosti, tu když oba naberou, tak ji mají, ale jde spíše o těch prvních 5 metrů zrychlení, když jde o souboj 1v1. To už Piquého kolikrát někdo vymotal. Netvrdím, že je de Ligt úplně někde jinde pohybově, ale dle mě je na tom oproti Piquému lépe. Hrál jsem CB cca 10 let a to prostě poznáš už jen z obyčejného pohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak. Přijde mi teda na svůj věk docela neohrabaný. To je vlastnost, na které se moc nedá zamakat - může to kompenzovat jen skvělým čtením hry a poziční hrou, jako Pique.

Uvidíme. Já jsem z těch pár zápasů, co jsem viděl, lehce rozpačitý.

Reagovat
Visca el barca

No Frenkie je teda mnohem větší dělo no

Reagovat
Hristo Stoichkov

Uvidíme, kde bude Matthijs za dva roky...

Reagovat
Visca el barca

Uděláme ho ještě před Juve? Aby tam Raiola něco nekalého nedomluvil

Reagovat
Hristo Stoichkov

To nevím, ale jsem přesvědčený o tom, že skončí u nás. A s Raiolou jsme prý jako jedni z mála v pohodě. De Ligt i Ajax se chtějí dohodnout, z toho imho Raiola tolik nevytříská. S Jovićem to bude těžší, ten chce prý s agentem jít po nejlepší nabídce...

Reagovat
Visca el barca

Já s Jovicem třeba upřímně vůbec nepočítám. A ani mi to tolik nevadí, protože by měl asi tak stejně minut jako Malcom. Počkáme si na jinou devítku.

Reagovat
Visca el barca

Omar bere De Ligta jako hotovou věc. Je to dvě hod staré. Podle mě bude do Juve hotovo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Omara bych nebral vůbec vážně, ten akorát přebírá různý spekulace.

Reagovat
Visca el barca

Vždyť jsi minule říkal, že to je super zdroj. Nebo to byl někdo jinej?

Reagovat
Visca el barca

Už koukám, že to byl Domenech

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to takový důraznější Piqué. Pokud ho nedokážete hodnotit bez nahlížení na cenu, tak se na něm dá objevit několik slabin. To, jak kvalitní je v tomto věku, je samo o sobě na jeho pozici úkaz.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele