29. kolo
31.03.2019 20:45 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Real Madrid doma udolal Huescu 3:2

Nečekané problémy měl v domácím utkání Real Madrid, který hostil poslední tým soutěže Huescu. Ještě v poslední minutě zápasu byl stav na Santiago Bernabéu nerozhodný, ovšem Bílý balet nakonec vítězství díky gólu Karima Benzemy přeci jenom urval a splnil povinnost.

Zinedine Zidane dal v sestavě prostor méně vytíženým hráčům a do sestavy vůbec nezasáhla kompletní záložní řada Kroos, Casemiro, Modrić. Překvapení stálo i mezi tyčemi, místo Navase či Courtoise chytal až třetí brankář Luca Zidane, syn slavného trenéra.

Huesca dokázala Real hned z kraje zápasu zaskočit a ve třetí minutě se ujala vedení. Na pravé straně hřiště přišel o balón obránce Nacho, následovala okamžitá přihrávka do vápna a Cucho rovnou z první k tyči překonal Zidana. Real musel dohánět manko a srovnat výsledek chtěl co nejrychleji. Odriozola zpětnou přihrávkou hledal Benzemu, ten ale nezakončil přesně. Francouzský útočník pálil v 16. minutě ještě jednou a tentokrát pro změnu trefil přesně střed branky a připraveného Santamaríu. Domácí se dočkali ve 25. minutě, kdy Santamaría vyrazil pokus Benzemy na kopačku Díaze, ten se rozhodl ještě přihrát na Isca, který zblízka napálil balón do prázdné branky.

Real převzal iniciativu, ale těsně před odchodem do šaten mohl znovu inkasovat. Prostor ke střele dostal po zablokovaném centru Luis Ávila, ovšem branku těsně přestřelil.

Do druhého poločasu vstoupil dle očekávání lépe Real a po hodině hry se poprvé dostal do vedení. Po centru zprava hlavičkoval na zadní tyči Benzema a Dani Ceballos zblízka v těžké pozici doklepl balón do branky. V 72. minutě se mohl Real definitivně uklidnit, ale Gareth Bale z metru nedokázal trefit prázdnou branku. A tak přišel trest, dvě minuty po tomto selhání přilétl do vápna Realu centr a hlavičkující Xabier Etxeita srovnal na 2:2.

Poslední tým soutěže se rozhodl remízu ubránit a Real měl i v závěrečných minutách problém dostat se do tlaku. V 90. minutě ale přeci jenom dostal po přiťuknutí Marcela prostor Karim Benzema a jeho krásný obstřel zapadl do sítě. Huesca byla na Realu blízko senzaci, nakonec ale smutní a neveze si domů žádný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
boryland

1:1...……………..

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 a titulky spasitel Zidane... To že proti nejhorším typu to nikdo neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak tak a proti poslednímu v tabulce

Že prý spasitel, musím se smát

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele