LaLiga - souhrn 27. kola

08.03.2019, 22:54, aktualizováno 10.03.2019, 22:40
Komentáře a souhrny
Barcelona naplnila roli favorita proti Rayu Vallecano a drží si na čele sedmibodový odstup na Atlético Madrid, které zdolalo Leganés. Real Madrid otočil zápas s Valladolidem. Dobrou formu potvrdilo Getafe, které zvládlo utkání s Huescou, zatímco Alavés pouze remizoval s Eibarem. Sevilla rozstřílela Real Sociedad a z týmů, které usilují o místenku do pohárové Evropy, uspěla i Valencia. Villarreal se po výhře v Levante posunul mimo sestupovou zónu...

Real Valladolid - Real Madrid 1:4

10.03.2019 20:45

Góly: 29. Anuar Tuhami - 34. Raphaël Varane, 51. Karim Benzema (pen.), 59. Karim Benzema, 85. Luka Modrić

Real Madrid si s chutí zastřílel ve Valladolidu a po výhře 4:1 alespoň trochu zmírnil velké zklamání z uplynulého týdne. Madridský gigant sice v utkání prohrával, ale pak se střelecky rozjel a zejména díky skvělému výkonu Karima Benzemy nastřílel čtyři branky. Černou kaňkou na jinak povedeném výkonu bylo vyloučení defenzivního záložníka Casemira.

Dvě domácí porážky s Barcelonou a k tomu výprask od Ajaxu Amsterdam v Lize mistrů, Real Madrid měl ve Valladolidu co napravovat. Do utkání ale nevstoupil vůbec dobře, protože domácí měli už ve 13. minutě k dispozici pokutový kop. Odriozola naháněl unikajícího Óscara Plaňa všemi možnými prostředky, což neuniklo zraku sudího Gila a po jeho verdiktu se kopala penalta. Rúben Alcaraz však nabídnutou možnost doslova zpackal a branku hodně vysoko překopl.

Real Madrid si však žádné ponaučení nevzal a za chvíli byl znovu v problémech. Po rychlé akci vstřelil gól Sergi Guardiola a až technologie VAR odhalila ofsajdové postavení a tím pádem branka neplatila. Následně přišel málo vídaný okamžik, neboť hned vzápětí vstřelil Guardiola další gól a ten po zásahu VAR také neplatil. Neproměněná penalta a dva neuznané góly však Valladolid nezlomily a domácí se konečně dočkali ve 29. minutě, kdy balón zblízka doklepl do prázdné branky Anuar Tuhami.

Hosté začali konečně hrát až po inkasované brance a o pět minut později vyrovnali. Po rohovém kopu brankář Masip ve vzduchu zaváhal a propadlý balón doklepl do prázdné branky stoper Raphaël Varane. Těsně před koncem prvního poločasu pak prověřil nebezpečnou střelou Masipa záložník Casemiro.

Valladolid hrál i po přestávce velmi dobře a Real byl znovu v úzkých, jenomže Antoňita zblízka na balón nedosáhl. Pro vývoj utkání byl naprosto zásadní moment z 51.minuty, kdy byl ve vápně faulován Odriozola a penaltu měl tentokrát k dispozici Bílý balet. Karim Benzema nic podobného jako Alcaraz nepřipustil, Masipa poslal na druhou stranu a Real poprvé v zápase vedl. Pro do té doby lepší Valladolid to byla těžká psychická rána a Real toho bez lítosti využil. V 59.minutě zvyšoval na 3:1 po centru Kroose znovu Karim Benzema.

Domácí se ještě mohli vrátit do utkání, ale Sergi Guardiola podtrhl svojí smůlu, když orazítkoval tyčku Courtoisovy branky. Valladolidu nakonec nepomohlo ani vyloučení Casemira deset minut před koncem, brazilský záložník bránil v rychlé rozehrávce a sudí to ocenil druhou žlutou kartou. Šlo o poměrně diskutabilní rozhodnutí. Každopádně Valladolidu to stejně nepomohlo, tečku za utkáním udělal po dobré souhře s Benzemou Luka Modrić.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 0:2

10.03.2019 18:30

Góly: 90+3. Rober (vl.), 90+6. Samuel Chukwueze

Villarreal se po 27. kole vymanil ze sestupových příček, když zvítězil na půdě Levante 2:0. Žlutá ponorka sice nadále zůstává v bezprostředním ohrožení, ale přeci jenom se jí teď dýchá volněji. Malé derby se rozhodlo až v nastaveném čase, kdy si vlastní branku vstřelil Rober a chvíli po něm zvýšil Chukweze.

Malé regionální derby mezi valencijským Levante a Villarrealem dlouho směřovalo k nerozhodnému výsledku, ale nakonec se jako klíčový ukázal nastavený čas a v něm se dvakrát prosadila Žlutá ponorka.

Hosté potřebovali na Ciudad de Valencia uspět, aby zlepšili své vyhlídky na záchranu, ovšem první poločas podle toho zrovna nevypadal. Ve 20. minutě měli domácí velkou příležitost, ale Coke sám před Asenjem poslal balón těsně vedle. O devět minut později sice zamířil přesně k tyči Alfonso, ale sudí po konzultaci s videem branku kvůli ofsajdu neuznal. Villarreal se začal osmělovat až po půlhodině hry, ale žádnou větší šanci si nevypracoval.

Podobné to bylo i ve druhém poločase. V 52. minutě zahrávali hosté vůbec první rohový kop v zápase, ale z něho žádné nebezpečí pro branku Aitora Fernándeze nevzešlo. Diváci na Ciudad de Valencia viděli hodně nervózní zápas plný strategických i jiných faulů, sudí Sánchez rozdal celkem osm žlutých karet!

Zdálo se, že utkání nakonec skončí výsledkem 0:0, ale v nastaveném čase dokázal Villarreal se štěstím strhnout vedení na svojí stranu. Ve třetí minutě nastavení potáhl balón Chukwueze, přihrál jej Iborrovi, který hledal před brankou lépe postaveného spoluhráče a jeho přihrávku si srazil do vlastní sítě Rober. Pro Levante to byl hodně smolný okamžik a domácí tým se ještě pokusil o vyrovnání, ale místo odpovědi ještě jednou inkasoval. Samuel Chukweze předvedl nádherný technický obstřel zpoza vápna a stvrdil vítězství Villarrealu 2:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 5:2

10.03.2019 18:30

Góly: 25. Pablo Sarabia, 48. Wissam Ben Yedder, 58. Wissam Ben Yedder, 61. Wissam Ben Yedder, 69. Mikel Oyarzabal (vl.) - 28. Mikel Oyarzabal, 77. Mikel Oyarzabal (pen.)

Sevilla zareagovala na sílící kritiku tím nejlepším způsobem a doma rozstřílela nepříjemný Real Sociedad 5:2 i zásluhou autora hattricku Wissama Ben Yeddera. Tři góly zaznamenal i Mikel Oyarzabal, ovšem jeden do vlastní sítě. V brance Andalusanů chyběl zraněný Tomáš Vaclík, kterého nahradil Juan Soriano a který nakonec dvakrát inkasoval. Sevilla se díky výhře vrátila do boje o Ligu mistrů a na čtvrtou příčku ztrácí pět bodů.

Bezprostředně po skončení zápasu Evropské ligy se Slavií (2:2) dali příznivci Los Rojiblancos hlasitým pískotem najevo svojí nespokojenost i touhu po odvolání trenéra Pabla Machína. Sevilla během několika týdnů spadla mimo pozice zaručující Ligu mistrů a nyní se tam chce co nejrychleji vrátit.

Utkání proti Realu Sociedad bylo dobrou odpovědí. Sevilla předvedla povedený výkon, i když zejména v prvním poločase byli Baskové rovnocenným soupeřem a v úvodu možná i aktivnějším. Nicméně první gólovku měla po dvaceti minutách Sevilla, po dlouhé přihrávce přihrával Navas před branku, ale Rulli jeho záměr vystihl a balón vyrazil přesně do prostoru, kde operoval Munira a který z dorážky donutil hostujícího brankáře k dalšímu zákroku. Za dalších šest minut už Rojiblancos vedli. Promes stihl odcentrovat do malého vápna, kde Pablo Sarabia hlavou otevřel střelecký účet utkání. Sevilla se ale z vedení dlouho neradovala, San Sebastian připravil o tři minuty později odpověď a díky křižné ráně Mikela Oyarzabala srovnal na 1:1. Oba celky si ještě před koncem poločasu snažily vymodlit pokutový kop, ale jak Hernández, tak i domácí Munir u sudího Iglesiase nepochodili.

Sevilla začala druhý poločas velkým nápor a v 50. minutě si vzala vedení zpátky. Navas přistrčil balón Ben Yedderovi, který si obloučkem přehodil brankáře Rulliho. Za dalších deset minut Ben Yedder úspěšně hlavičkoval z malého vápna a zvýšil pro Sevillu už na 3:1. Wissam Ben Yedder pak za další čtyři minuty dokonal hattrick a domácí díky němu vedli už 4:1. San Sebastian vyrobil příšernou chybu v rozehrávce, Ben Yedder se pak zbavil hodně vyběhnutého Rulliho a střelou z dálky trefil prázdnou branku.

V 71. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Do vápna hostů přilétl další centr od Sarabii a Mikel Oyarzabal si nešťastně vstřelil vlastní gól. Baskové stihli do konce utkání už jen korigovat a to z pokutového kopu po ruce Mercada a opět se prosadil Mikel Oyarzabal.

Více informací k zápasu

Girona FC - Valencia CF 2:3

10.03.2019 16:15

Góly: 22. Jonás Ramalho, 83. Cristhian Stuani (pen.) - 14. Gonçalo Guedes, 53. Dani Parejo, 90. Ferrán Torres

Hráči Valencie dokázali zvrátit nepřízeň osudu a v dramatickém utkání na půdě Girony zvítězit 3:2. Los Che si připsali tři body se štěstím, vítěznou branku totiž vstřelili až v poslední minutě utkání a navíc v početní nevýhodě.

Utkání na Estadio Municipal de Montilivi nabídlo divákům pět krásný branek a zejména ve druhém poločase velké drama. Hosté totiž od 76. minuty hráli bez vyloučeného Roncaglii, přesto jim to nezabránilo k tomu, aby Ferrán Torres vstřelil v samostatném úniku rozhodující gól. Valencia potřebovala v Katalánsku vyhrát, aby se udržela ve hře o Ligu mistrů. Aktuálně patří čtvrté místo madridskému Getafe a Valencia na něho po vítězství v Gironě ztrácí stále ještě hratelných šest bodů.

Bezbrankový stav držel po opatrnějším začátku jen třináct minut, pak totiž Rodrigo vyslal kolmicí za obranu Gonçalo Guedese, který přízemní placírkou k tyči poslal Los Che do vedení. Pro Gironu to nebyl dobrý začátek, na druhou stranu utkání bylo teprve na svém začátku. Ve 22.minutě se domácí dočkali odpovědi, Granell se ujmul standardní situace z pravé strany hřiště a přesným centrem posadil balón na hlavu Jonáse Ramalha a Neto byl zcela bezmocný. Po vyrovnávací brance se hrálo spíše mezi šestnáctkami a trvalejší převahu neměl žádný z týmů. Pět minut před koncem měla Valencia velkou možnost jít znovu do vedení, Guedesovu ránu sice ztlumil Bunú, ale balón se za jeho zády stáčel do branky, takže zasáhnout musel na poslední chvíli Espinosa.

I ve druhém poločase se bylo na co dívat a drama zápasu postupně gradovalo. V 53. minutě vypálil z druhé vlny přesnou přízemní střelu na přední tyč Dani Parejo, takže Valencia zase vedla a tentokrát na delší dobu. Girona se dlouho pokoušela překonat obrannou hráz Netopýrů marně. Čtvrthodinu před koncem jim k většímu úsilí pomohlo vyloučení hostujícího Facunda Roncaglii, který uviděl v utkání druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Girona početní převahy rychle využila, ani ne za deset minut zahrál ve vlastním vápně rukou Diakhaby a sudí odpískal domácím pokutový kop. Cristhian Stuani potvrdil dominantní roli ve svém týmu, penaltu bezpečně proměnil a srovnal na 2:2. Katalánci ještě měli čas utkání rozhodnout ve svůj prospěch, ale Valencii stačila chvilka nepozornosti, aby jim v poslední minutě utkání zasadila rozhodující úder. Kondogbia vyslal kolmicí za obranu rozeběhnutého Ferrána Torrese, který se zbavil Bunúa a střelou do prázdné zakončil.

Domácí se ještě vzedmuli k jednomu útoku a mohli vyrovnat, skvělý Neto však zasáhl jak proti střele Doumbii, tak i dorážce Portuguése. Valencia se štěstím zvítězila v Katalánsku 3:2 a zůstává ve hře o milionářskou soutěž.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Betis 0:1

10.03.2019 12:00

Góly: 80. Jesé

Betis zásluhou Jesého vyhrál na Celtě Vigo a odváží si zpět do Sevilly cenné tři body. Zatímco hosté se opět krůček přiblížili pohárovým příčkám, tak domácí Celta si zahrává s ohněm a bude mít ještě mnoho práce, pokud se bude chtít v poklidu zachránit.

První půle přinesla až nečekanou dominanci hostujícího Betisu. V prvních 20 minutách utkání měl Betis drtivou převahu v držení míče a již ve 14. minutě přišla první větší šance z kopačky Jesého. Domácí se s postupujícím časem také osmělovali. Ve 29. minutě přišla krásná kombinace, na jejímž konci byl pokus domácího Goméze. Ten vystřelil z hranice velkého vápna těsně vedle levé tyče.

Na Estadio Balaidos skončil první poločas 0:0 a přinesl nezáživnou podívanou. Hosté svého soupeře přehrávali a drželi mnohem více míč na svých kopačkách, avšak žádný z týmů si nevypracoval gólovou šanci.

Druhá půle začala v podobném duchu jako ta první. V 57. minutě se v pravé části pokutového území objevil hostující Tello, který si šikovně narazil míč a pokoušel se o obstřel domácího gólmana. Míč prosvištěl jen těsně kolem levé tyčky a minul tak svůj cíl.

Betis stále stupňoval tlak na domácí obranu. Běžela 80. minuta utkání, kdy si za obranu zaběhl hostující Tello a vystřelil na Blanca. Ten sice jeho střelu ještě stačil vyrazit, avšak jen před sebe, kde dobíhal Jesé a ten se již nemýlil. Betis šel do vedení 1:0.

Zápas nakonec skončil a o jedinou branku se postaral Jesé z Betisu. Celta nepředvedla v dnešním utkání dostatečný zápal a kvalitu. Betis přehrál svého protivníka ve všech důležitých aspektech a dovolil domácím pouze jeden střelecký pokus. Celta Vigo se tak i nadále propadá tabulkou dolů a aktuálně se ocitli na sestupových příčkách.

Více informací k zápasu

Getafe CF - SD Huesca 2:1

09.03.2019 20:45

Góly: 50. Jaime Mata, 77. Jaime Mata (pen.) - 35. Enric Gallego

Getafe v sobotním utkání přehrálo doma Huescu a zvítězilo 2:1. Domácí si upevnili čtvrtou příčku v tabulce a i nadále pokračují ve skvělých výsledcích. Hostující Huesca i nadále zůstává přikována u dna LaLigy a pokud má myslet na záchranu, bude se muset v příštích kolech více snažit.

První poločas začal ze strany domácích poměrně zostra. Hned v 5. minutě dostal za ostrý faul žlutou kartu hostující Galán, kterého ve 21. minutě následoval rovněž hostující Etxeita. Domácí se snažili kombinovat a prosadit se do zhuštěného prostoru hostující obrany, ale byli to právě hosté, kdo se jako první prosadil.

Ve 35. minutě se na pravé straně prodral Avila a přesným centrem našel ve vápně zcela osamoceného Gallegu. Huesca šla senzačně do vedení. První poločas nepřinesl již nic dalšího a ten tak skončil nečekaným vedením hostů 0:1.

Getafe vstoupilo do druhého poločasu daleko živěji, než jak se prezentovalo v první půli. Pomohlo tomu také vystřídání Rodrigueze za Molinu, který notnou dávkou oživil ofenzivu domácích. Vyrovnávací gól Getafe na sebe nenechal dlouho čekat. Již v 50. minutě se dostal k přihrávce čerstvý muž na hřišti Molina a přesnou přihrávkou našel Jaimeho Matu, který technickou střelou srovnal na 1:1.

Domácí se v průběhu druhé půle snažili více tlačit do útoku a vzadu hráli často na riziko. Vysoké tempo neudrželo Getafe po celou dobu, s přibývajícím časem se Huesce dařilo eliminovat tlak domácích a snažila se hrozit z brejků.

Definitivní obrat zápasu nastal v 77. minutě, kdy se domácí Dakoman poroučel k zemi po zákroku Galána a rozhodčí po přezkoumání VAR nařídil penaltu. Té se ujal Jaime Mata a hostujícímu brankáři nedal sebemenší šanci. Mata vstřelil svůj druhý gól v zápase a zároveň 13 v probíhajícím ročníku LaLigy.

VAR bylo ve hře ještě jednou v samém závěru utkání, kdy rozhodlo, že se nebude kopat penalta proti domácímu Getafe. To nelibě nesl především trenér hostů Rodriguez a byl za své chování vykázán na tribunu. Gatafe dramatický závěr zápasu ustálo a zápas tak skončil 2:1.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Rayo Vallecano 3:1

09.03.2019 18:30

Góly: 39. Gerard Piqué, 51. Lionel Messi (pen.), 82. Luis Suárez - 24. Raúl de Tomás

Barcelona v lize vyhrála počtvrté v řadě a dál si udrží náskok před druhým Atléticem. Vallecano sice Katalánce zaskočilo úvodní branku, ale ještě do poločasu srovnal Piqué a po změně stran dokonali obrat Messi se Suárezem. Hosté zůstanou i po tomto kole na sestupovém předposledním místě.

Valverdeho svěřence čeká v týdnu důležitá odveta Ligy mistrů s Olympiquem Lyon, ale nejprve musela odklidit první překážku v podobě předposledního Vallecana. Hosté se Barceloně v úvodu úspěšně bránili a ve 25. minutě zmrazil publikum stadionu Camp Nou Raúl de Tomás, který si z brejkové situace navedl balón na pravačku a přesnou střelou zpoza vápna překonal Ter Stegena.

Barca nezazmatkovala a ve 39. minutě zaslouženě srovnala na 1:1. Na Messiho centr si ve vápně naskočil Piqué a protože Dimitrievski šel z branky, na balón nedosáhl. Domácí chtěli ještě do poločasu dokonat obrat, ale to i díky dobré obraně Vallecana nestihli.

Domácí kouč Ernesto Valverde se rozhodl na druhý poločas nasadit Ousmana Dembélého a Barcelona krátce po obrátce strhla vedení na svojí stranu. Obránce Semedo byl ve vápně podražen a nařízenou penaltu bez problému proměnil Lionel Messi. Barcelona dál diktovala tempo a Vallecano jasně přehrávala. Dvacet minut před koncem zastavil Messiho střelu na brankové čáře jeden z obránců, ale předposlední tým soutěže přesto ještě jednou inkasoval. Osm minut před koncem rozebrala ofenzíva Barcy Vallecano do posledního šroubku a střelou do prázdné branky dal na konečných 3:1 Luís Suárez. Barcelona se na Lyon naladila vítězně a dál vede LaLigu o sedm bodů před druhým Atléticem Madrid.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CD Leganés 1:0

09.03.2019 16:15

Góly: 50. Saúl Ñíguez

Atlético vytvořilo minimálně na pár hodin tlak na vedoucí Barcelonu, když své utkání s Leganésem zvládlo. Jediný gól utkání obstaral Saúl Ñíguez. Los Colchoneros se zároveň pozitivně naladili před veledůležitou odvetou Ligy mistrů v Turíně.

Madridský cele má před sebou důležité období, v domácí soutěži nesmí zaváhat, aby se jeho ztráta na vedoucí Barcelonu ještě nezvýšila a už v týdnu ho čeká odveta proti Juventusu Turín v rámci Ligy mistrů. Leganés představoval na Wanda Metropolitano nebezpečného soupeře, který v pravidelně sbírá body.

Začátek poločasu patřil překvapivě Leganésu, který se snažil využít vlažného přístupu Simeoneho svěřenců, ovšem do větší příležitosti se nedostal. Atlético se dostávalo do tempa postupně, po dvaceti minutách prověřil Lunina střelou Thomas Partey. Leganés pak znovu vyrovnal hru a až před koncem první půle se Los Colchoneros nadechovali k náporu, nicméně defenzíva hostů v čele s brankáře Luninem neinkasovala.

Svým způsobem šlo o klasické utkání Atletů, tedy zápas ze zajištěné obrany, který může rozhodnout jediná trefa. Domácí sáhli o přestávce hned k dvojímu střídání a hru měli rozhýbat Thomas Lemar a Saúl Ñíguez.V 51.minutě byl ve vápně Leganésu podražen Nikola Kalinić a sudí odpískal pokutový kop. Nový muž na hřišti Saúl Ñíguez si z pokutového kopu na Luninovi vylámal zuby, avšak měl ještě k dispozici bezprostřední dorážku a tou už poslal Atlético do vedení.

Leganés měl dost času na vyrovnání, ale od inkasovaného gólu se pro něj utkání stalo mnohem složitější. Atleti skvěle bránili a dokázali být také nebezpeční. Za Luninem dvacet minut před koncem zvonila tyčka. Hosté na Wanda Metropolitano odpovědět nedokázali a z Madridu se vracejí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - SD Eibar 1:1

09.03.2019 13:00

Góly: 58. Takashi Inui - 71. Marc Cardona

Deportivo Alavés bere z domácího zápasu proti Eibaru jen bod, což je pro něho v boji o Ligu mistrů ztrátou. Domácí celek sice na Mendizorrotze vedl, když se po změně stran prosadil Takashi Inui, ale konečné slovo měl dvacet minut před koncem Marc Cardona.

Alavés se v minulých týdnech vrátil do boje o čtvrtou příčku a i když je z výběru kandidátů největším outsiderem, chtěl doma proti Eibaru uspět. První minuty zápasu nic zajímavého nepřinesly a až v 15. minutě spálil velkou příležitost uvnitř šestnáctky Borja Bastón. O šest minut později byl v ještě lepší pozici Jonathan Calleri, ale ani on nedokázal balón usměrnit do brankového prostoru.

Do třetice všeho dobrého pak zakončoval ve 39.minutě opět Borja Bastón a tentokrát už musel Dmitrović předvést výborný zákrok. Deportivo mělo více možností, přesto první poločas skončil nerozhodným výsledkem 0:0.

To se však mělo změnit. Krátce po obrátce měli domácí další obrovskou příležitost, když si přihrávku z pravé strany málem srazil do vlastní sítě Cote. Diváci na stadionu Mendizorrotza se dočkali první branky v 58. minutě a postaral se o ní japonský fotbalista Takashi Inui, který vytěžil z fantastického vývozu balónu v podání Jonyho. Ten od vlastní poloviny předvedl rychlý úprk a pak přesnou přihrávku na Inuiho dokonal svůj povedený výkon. Inui pak chytrou střelou k přední tyči rozvlnil síť.

Hosté reagovali střídáním a v tomto případě měl kouč José Luis Mendilibar šťastnou ruku, protože Marc Cardona byl tím mužem, který dvacet minut před koncem vyrovnal na 1:1. Cardona byl po Orellanově přihrávce na malém vápně nikým nehlídán.

Deportivo mohlo do konce utkání ještě jednou udeřit, když se do odraženého balónu placírkou opřel Pina, ale jeho projektil se mezi tři tyče nevešel. Domácí díky konečné remíze 1:1 nevyužili možnost přiblížit se čtvrtému místu a prozatím zůstávají pátí.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Espanyol Barcelona 1:1

08.03.2019 21:00

Góly: 80. Raúl García - 9. Facundo Ferreyra

Předehrávka dalšího kola španělské nejvyšší soutěže žádného vítěze nepoznala. Athletic Bilbao sice s Espanyolem rychle prohrával, ale domácí dokázali deset minut před koncem vyrovnat.

V Baskicku se na první branku nemuselo dlouho čekat, hosté předvedli v 9. minutě krásnou akci na jeden dotek, kdy Wu Lei sklepl vysoký balón na nohu Facunda Ferreyry, který zblízka překonal brankáře Herrerína. Domácí se tak okamžitě dostali pod tlak a proti Espanyolu museli dohánět manko. Dobrou příležitost na vyrovnání měl Iňaki Williams, který po centru San Josého hlavičkoval vedle branky. Podobnou příležitost měl i na druhé straně Wu Lei, jenomže naneštěstí pro Espanyol trefil střed branky a tam připraveného Herrerína.

Před koncem prvního poločasu si další příležitost připsali domácí, Susaeta se na pravé straně zbavil svého strážce zasekávačkou a jeho následná rána skončila na výborném Lópezovi, který balón vyškrábl na rohový kop.

Necelých čtyřicet tisíc diváků sledovalo na začátku druhého dějství další nadějnou šanci Espanyolu, kterou Wu Lei poslal už za obranou mimo branku. Katalánský celek musely nevyužité šance mrzet, protože kdo ví, jak by se Bilbao s dvoubrankovou ztrátou vypořádalo.

Takhle byli Baskové stále ve hře o body a ty nakonec vystřelil deset minut před koncem Raúl García. Ibai Gómez mu posadil na hlavu nádherný centr šajtlí a Diego López se tentokrát natahoval marně. Raúl García dokonce mohl strhnout vedení na stranu domácích, ovšem jeho hlavička z 88. minuty tentokrát skončila těsně mimo.

Sudí González ještě přidal do vínku čtyři minuty nastaveného času, ale během nich už se žádnému z týmů nepodařilo skórovat. Athletic Bilbao tak remizovalo v předehrávce kola s Espanyolem 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona27196269:2663
2.Atlético Madrid27168339:1756
3.Real Madrid27163847:3251
4.Getafe CF27129636:2445
5.Deportivo Alavés27118828:3041
6.Sevilla FC27117946:3640
7.Valencia CF27815430:2339
8.Real Betis271161031:3239
9.Real Sociedad27981032:3235
10.SD Eibar27811835:3635
11.Athletic Bilbao27713726:3134
12.Espanyol Barcelona27971132:4034
13.CD Leganés27891027:3233
14.Girona FC277101029:3731
15.Levante UD27861337:4830
16.Villarreal CF275111129:3526
17.Real Valladolid27681321:3826
18.Celta Vigo27671436:4525
19.Rayo Vallecano27651629:4823
20.SD Huesca27571527:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (255)

Přidat komentář
Omanomet

OT: nedávno jsem našel stránku Ruik.cz a chtěl bych se zeptat, zda s ní má někdo nějaké zkušenosti

Reagovat
drussbarb

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

Výkon na půl plynu,takže hlavní jsou 3 body.

Proti Lyonu to bude chtít úplně jiný nasazení a kvalitu,tak snad to předvedem.

Reagovat
ADM

Posledne sme v LM na Lyon vybehli hned, takže nepochybujem o prístupe. Uvidíme, čo koncovka zase...

Reagovat
technecium

Na co se honit proti Rayu za góly, když sezóna se rozhoduje jinde?

Reagovat
ADM

Tato teoria ale padne v momente, ak vyletime z LM po podobnom vykone..

Reagovat
technecium

Nevyletíme, jdem si pro treble.

Reagovat
PP

alfou omegou potencionální výhry v LM je neutavení Messiho.. A vzhledem k tomu, že za posledních 6 zápasů během 3 týdnů hrál pokaždé až do konce, budete zase v prdeli.

Reagovat
technecium

Vzhledem k tomu, že naposledy jsem ho viděl popoběhnout déle jak 3 vteřiny proti Lyonu, tak si myslím, že bude v pohodě

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti 39 gólů na 56 bodů. To je snad nějaký rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovím si sám. Za poslednich pár let to rekord je.

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe už fakt každý kašle

Reagovat
smazaný uživatel

Pojem "milosrdná lež" tě asi nikdo nikdy nenaučil.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
DrQQ

A napríklad Celta, dala len o 3 góly menej, no zaostáva za nimi o 31 bodov.

Reagovat
DrQQ

Ich obľúbené výsledky v doterajšom priebehu PD:

7x 1:1, 6x 1:0 ( z toho 3x len kvôli penalte), 5x 2:0, ...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to podobně hrají už několikátý rok, ale statisticky je to letos se jim ta úspornost vede zatím nejlépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě teda musím poslední věc k tomuto - nejlepší střelec Griez 11 gólů. Druhý v pořadí Godín 3 kousky. Jako sorry ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škoda, že Lahoz proti nim v nastavení nepísknul stoprocentní penaltu, náskok mohl být ještě příjemnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým ví, kolik má dát gólů, aby získal dostatek bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez pekne momenty, messiho primak vyhlavickovany, semedo dembele supr tandem

Reagovat
CHONG

Getafe

Reagovat
2miguel1

Zachvilu vas predbehnu

Reagovat
CHONG

Může být.

Reagovat
ADM

Sledoval som a slušný futbal, vždy som ich mal zafixovaných ako nechutných kopáčov..

Reagovat
CHONG

Od příchodu Bordaláse hrají pěkný fotbal.

Reagovat
Rudnevs

Len tak pre zaujímavosť - prečo vlastne tak praješ Getafe?

Reagovat
technecium

Protože klub je z Madridu a vždycky to bylo místo pro odpadliky z Realu

Reagovat
CHONG

Tebe se nikdo na nic neptal

Reagovat
CHONG

Nedávno se mě na to ptal malresi, tak zkopiruju odpověď pro něj:

U mě je to v první řadě tak, že já nezbožňuji jenom Real jako klub, ale i Madrid jako město, takže jsem vždycky pokukoval i po tom, jak se daří ostatním madridským klubům a v sezóně 15/16 spadli do Segundy současně jak Getafe, tak i Rayo, tak jsem na ně občas koukl, jak se jim daří návrat zpátky mezi elitu a časem jsem je sledoval víc a víc.

Jinak u Getafe se mi líbí styl, jakým hrají, aspoň teda od té doby, co je koučuje Bordalás a je strašně sympatické, jak se tým s jedním z nejnižších rozpočtů v lize dokáže už druhý rok po sobě (navíc hned po návratu z druhé ligy) držet na čelních příčkách.

A co se týče Raya, tak tam je to hlavně kvůli fanouškům, atmosféře na stadioně a taky tam hostuje můj miláček RdT

Reagovat
Rudnevs

Ale tak, je pravda, že do Getafe často chodia hráči, čo sa nepresadili v Reale. Trebárs i kapitán Valencie Parejo šiel kedysi z Realu do Getafe.

Jj, Rayo má skvelých fanúšikov, to je podobne kultový klub ako St. Pauli v Nemecku. Už tu o tom bola reč, ten klub je blízky ľuďom, tréningy sú otvorené, hráči pred zápasmi parkujú na ulici a zdravia sa s fanúšikmi, organizujú sa rôzne zbierky a bojuje sa proti komercionalizácii moderného futbalu. Je vôbec v ESP klub s lepšími fanúšikmi?

Reagovat
X-bano-X

Betis?

Reagovat
CHONG

Tak s těmi nepotřebnými hráči Realu je to pravda, ale je to spíš záležitost dob minulých.

Jinak třeba i Atleti nebo Betis mají parádní fanoušky, a mě osobně nadchli i fanoušci Córdoby, ale Rayo u mě v tomhle ohledu asi vede, atmosféra na Campo de Fútbol de Vallecas je vážně zážitek.

Reagovat
Elliasson

Getafe bych bral jako samostatné město. Ale je pravda, ta geografická spojitost s Madridem tu je a taky bych jim přál Ligu Mistrů. (Trochu) bohužel si myslím, že to bude Sevilla. Ti mají na své současné 6.místo AŽ MOC neskutečný kádr.

Reagovat
ADM

Dembélé asi mimo na Lyon zase sa budem musieť pozerať na to brazílske drevo?

Reagovat
Gazdo

Mozno da malcoma

Reagovat
Jordi Alba

Takže další Brazilský dřevo?

Reagovat
Gazdo

Vcera sa mi tych par minut pacil

Reagovat
smazaný uživatel

zase si něco natáhl?

Reagovat
2miguel1

On by pravdepodobne aj tak začal Coutinho. V LM hral zatial nad očakavania dobre

Reagovat
ADM

No to určite..

Reagovat
2miguel1

On nám ešte rozhodne nejaky zapas

Reagovat
ADM

To je mozne, ale nic to na poslednych 7 mesiacoch nezmeni. A nezacal by, Dembele hral zaklad v Lyone, preco by prezmenu doma zacinal slabsi Couts?

Reagovat
celeb

Moze byt, nakolko to uz vsetci vzdali a tie ocakavanie su fakt mizive.

Reagovat
Rudnevs

Dnes ráno som na Digi GO pozeral nejaky magazín La Ligy či čo to bolo a bolo to celkom zaujímavé. Predstavujú tam jednotlivé mestá a kluby a dnes bolo o Huesce. Chodili tam to nejakych reštauráciach v meste a predstavovali tam nejake tie ich špeciality.

Potom predstavovali klub a pobavila ma veta toho ich prezidenta, ktorý vravel niečo v zmysle: “Naše heslo je, že sa nikdy nevzdáme. Pre nás je to normálne, ale ostatní to nepochopia.” Jj, to nepochopí proste nikto, tá šifra v tom sa nedá rozlúštiť.

Reagovat
Anacron

Hned mě napadlo https://youtu.be/8IZPuwxfK6I 0:45

Reagovat
Rudnevs

Presne, mňa taktiež...

Reagovat
X-bano-X

jj na Digi majú takú reláciu kde predstavujú mestá kde sa hrá La liga, hodnotia hotely.......celkom dobré to je.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
technecium

#MakeCoutinhoGreatAgain

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel, kdyz trpi hlava...

Reagovat
ADM

Trpia všetky culés

Reagovat
pantondavo

Takze vsetky cules trpi na hlavu? To hodne vysvetluje

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No nahral som mu a vyuzil to, neda sa nic robit

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejaky vychodnarsky jinotaj

Reagovat
Anacron

Reagovat
pantondavo

Prej Ramos do Juve

Reagovat
Phillipinho

Canales jeden z nejlepsich hracu ligy. To je jeden perfektni vykon za druhym

Reagovat
Jordi Alba

To je zas vtip ten rozhodčí proti Valencii.

Reagovat
Switchback

Týjo, ta Celta je solidně v řiti

Reagovat
Hristo Stoichkov

Totálně, na lavičku vzali dalšího tragéda a Aspas bude ještě několik týdnů mimo. Tohle hodně smrdí sestupem.

Reagovat
Rudnevs

Valencia

Reagovat
Kixi Syhimour

Ještě bych přidal Villarreal

Reagovat
Rudnevs

Villareal ma nezaujíma.

Ale Valencia mi v poslednej dobe nejak učarovala. Odkedy sem niekto dával ten livestream na finále 2001 proti Bayernu, tak mi je ten klub sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

To finále bolo jedno z prvých, ktoré som pozeral a normálne si ten rozstrel pamätám, akoby to bolo včera

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mam takisto. Hrozne mi je luto tej Valencie ktora prehrala 2x po sebe finale UCL. Hlavne som mal hrozne rad Mendietu a Canizaresa. Mam dojem ze Valencia vtedy viac nosila do koeficientu ako Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaizka Mendieta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Teraz to ale vyzerá, že sa opäť trochu stabilizovali, nie? Po tom, čo to tam Lim s Mendesom celé pokazili a dokonca trénerovi zablokovali posily, ktoré mu sľúbili a nakoniec ich po ňom ešte chceli ( ), to tam teraz neni až v takých sračkách.

Minulú sezónu mali veľmi dobrú a mať trochu produktívnejší útok, tak táto by bola podobná, hoci samozrejme k tým časom s hráčmi ako Cañizares, Albelda, Mendieta, Ayala, Kily alebo Pellergrino to má ešte ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Priznam sa, viacmenej sledujem momentalne iba EPL a UCL, zvysok tak potroske, ako mi cas dovoli. Neviem co sa deje s Valenciou tento rok ale minuly som bol milo prekvapeny a dufal som ze sa konecne nejak stabilizuju.

Kazdopadne, ked niekto spomenie nejaky futbal z prelomu tisicrocia tak mi to zahreje srdce v 1999 som musel ist do skoly na 9 rokov jak idiot, odvtedy vnimam futbal, niekedy mam pocit ze v hlave mam stale spomienky na tie moje prve sezony a naopak posledne sezony cim som starsi si slabise pamatam hracov, vitazov a tak haha

Reagovat
Jordi Alba

Však to byl jeden velkej trapas, půlka hráčů tam hraje rukama volejbal a ten 3. gól taky dost smrděl.

Reagovat
ADM

Ben Yeder trošku forma

Reagovat
PP

Oyarzabala nezmíníš? Taky dal hattrick!

Reagovat
Frantszek

Borec. Trhá sítě na všechny strany

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal nesmí sestoupil už jen kvůli Santimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro poprvé v kariéře červená. Konečně jsme se dočkali.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Manzano uz se asi taky nemohl dockat...30x se u neho clovek boji, aby nedostal redku a pak ji dostane za ten nejvetsi nesmysl...

Reagovat
ADM

Mu to sčítal teda

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Casemiro si ale červenou zaslouží v každým zápase. Konečně se poštěstilo a dostal ji, i když za takovou prkotinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prkotina ako prkotina.

Po pravde, za "prkotinu" dostal žltú, lenže to už bola druhá...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tak pry je jiz Mourenin upecen a jeho pozadavky:

Out: El Capitan, Marcelo, Bale, Benzin

In: Eder Militão, Lukaku, Piscinazo Neymar, Maruquinhos/De Ligt, Eriksen, Alex Telles/Alaba

https://www.diariogol.com/real-madrid/mourinho-pasa-la-lista-de-bajas-y-hay-cuatro-bombas-y-fichajes-y-hay-tres-a-florentino-perez-para-el-real-madrid-2019-20_610970_102.html

Reagovat
technecium

700 M eur vezmete kde?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zaplati se z prodeje dresu

Reagovat
Jordi Alba

Už jenom Eriksena s Neymarem nekoupí najednou, ty ostatní tam sou taky na ozdobu.

Reagovat
misinho7

riadna somarina..hlavne Lukaku

Reagovat
Juan Román Riquelme

Neviem....dufam, ze ten Lukaku a Neymar a hlavne José nepridu...zvysok prichodov by mi nevadil...a odchody, Benzin a Bale ano. Marcelo skor nie ako ano a Capitan musi ostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar na to nemá koule. Ten by v el clasicu dostal pořádnou čočku. Ostatní kromě De Ligta jsou celkem reálný.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Pevne verim, ze misto Neymara hodime penize spis za Mbappeho.....

Reagovat
ADM

Ten musí stáť ešte viac aktuálne

Reagovat
technecium

Reagovat
Juan Román Riquelme

Radsi bych tam videl Kyliana nez Neymara...a tio Floren musi mit penez......cili 100 micu hore dole nehraje roli....

Reagovat
smazaný uživatel

Toho PSG určitě nepustí, ani kdyby k vám moc chtěl.

Reagovat
ADM

Viem si predstaviť, že by tam na ňom Alba chytil redku

Reagovat
technecium

Na Neymara by hrál Semedo nebo Roberto, což je ta horší varianta

Reagovat
ADM

Ja viem, že hrá na druhej strane, ale Alba by si ho niekde dobehol .... Nikto iný z tej obrany nemá až taký problém ukočírovať emócie

Reagovat
technecium
Reagovat
ADM

Taká hlúposť. Alba by mu poctivo prebrúsil nohu

Reagovat
ADM

By si Lukaku a Neymar na tom krídle zavadzali nie

Reagovat
vilp

Diario vůbec nemá cenu číst.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nevim.....ten Jose se zminoval jiz i v jinych platcich, cili bych to nebral na lehkou vahu. Nicmene pevne verim, ze je to jen kachna a prijede nekdo jinej nez Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Na rovinu říkám, že si návrat Mourinha nepřeju, protože je to sketa a rozesírač. Zase bude píčovat na všechno a všechny v lize. A nepřeju si ho tam i přesto, že to pro Real bude katastrofa. Ten tým není vůbec postavený pro jeho fotbal a spousta z nich si jeho minulé působení a rozbroje ještě moc dobře pamatuje. A Ramos se postará o to, aby Mourinha poznali i ti, kteří neměli tu čest hrát pod ním.

Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si mal pravdu v tom, čo píšeš, nemalo by ti to ako fanúšikovi Barcelony práve vyhovovať?

Á propos, v súvislosti s Mourinhom sa predsa ihneď píše, koho by chcel a kto bude musieť odísť, takže to, ako je postavený ten team v súčasnosti je viac menej bezpredmetné

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to tam píšu - nechci ho tam i přesto, že to pro vás bude katastrofa. Já ho fakt nemám rád, protože lže a rozesírá, co se dá. Je to člověk, kterýmu se v životě radši vyhneš. Nevím, kde jsem to slyšel, ale je to přiléhavé - Nikdy se neper se sviní v blátě. Oba budete špinaví, ale jen jí se to bude líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pár vecí.

V prvom rade som nad vecou, Nie som fanúšik Realu. Sledujem dianie bez osobnej zainteresovanosti, tobôž aby som o komkoľvek písal familiárne "my". Vývoj posledných dekád, keď sa futbal neskutočne skomercionalizoval nie je podľa môjho gusta...ale s tým ja nič nenarobím. Vždy ma potešia úspechy malých, či menších napr. Getafe, Wolves, Atalanta...

Mám rád napr. zápasy championship, kde to naozaj nie je o tom, že si niekto môže kúpiť ktoréhokoľvek hráča, ale je to o progrese pod tým ktorým trénerom, hrá tam dosť odchovancov etc.

Čisto hypoteticky, ak by to bolo na mne, tak ja by som Josého do Realu nebral. Keď vyhodili Lopeteguiho, mali ísť po Jardimovi. Resp. mohli skúsiť Wengera s opciou, ak by si to sadlo...

Vravím, sledujem to s nadhľadom a občas mi urobí radosť, keď mi vyjde predtucha, napr. že tam Lopetegui dlho nebude, že to so Solarim je úlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Nad věcí buď, to je jen dobře.

"My" v příspěvcích mi nevadí. Akorát je potřeba se kouknout, jak to "my" pisatel používá. Někteří jen v situacích, kdy je "jejich" tým nahoře.

Taky mám rád, když mají úspěch menší týmy. Teda samozřejmě ne na úkor "mého" týmu.

Já nevím - nevěřím, že to v Championship funguje tak, že se tam nenakupují hráči. Prostě kupují hráče s menších klubů, než jsou sami a ten poměr přestupových částek je asitak podobný u velkých klubů, jako u těch menších. Inflace na fotbalovém trhu je za posledních asi 5 let nejvyšší v historii a prochází celou strukturou fotbalu až do pralesa. Nadávat na to, že ti velcí nakupují za tolik peněz a ti malý ne, je hloupost. Ti malí taky nakupují. A podobně, jako ti velcí.

A ohledně toho, že by snad mělo být bezpředmětné, jak je současný tým postaven a že by si Mourinho dovedl vlastní hráče. To je právě to nejvíc nesmyslné - ten současný tým se budoval několik let a několik let si zvykal na nějaký styl. A pokud by Flo teď z ničeho nic všechno spláchl do hajzlu a začal budovat znova pro Mourinha, tak to by byl totální blázen. Za prvé každý ví, jak Mourinho funguje (když funguje, přijde mi, že fungovat přestal) - přijde k rozdělanému týmu, učeše si ho pár přestupama hotových hráčů, naučí hráče jeho fotbal a psychologii, druhý rok udělá úspěch a třetí rok se mu to sesype a on je vyhozen. Stavět tým pro něj od základů, je nesmysl. Nestihl by ani ten svůj druhoroční úspěch.

Já čekám, že tam Flo nechá do konce sezony Solariho nebo tam dá nějakýho neokoukanýho madridskýho srdcaře s tím, že od léta vyjedná nějakýho jinýho kouče s velkým jménem, kterému bude během jara domlouvat posily, aby v létě bylo co nejdřív hotovo a šlo by se do přípravy s kompletním týmem jak na lavce, tak na place.

Reagovat
smazaný uživatel

z

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mne nevadí, ak pisateľ , ktorý je tu povedzme 5,10 rokov, použije u jeho teamu "my".

Písal som to v tom zmysle, že ja nie som v tej pozícii.

Iste, aj mužstvá champu kupujú hráčov, čo upútali v nižšej súťaži, v slabšej lige, to je prirodzené.Ale väčšinou nejde o hotových hráčov a hviezdy.

Ale späť k meritu veci, k Realu.

Ten káder je za zenitom. Tam je prestavba otázkou dňa. Či už s Mourinhom, alebo s niekým iným....to Real neminie.

I tí, čo píšu o Reale zámenom "my" berú ako viacmenej isté, že Real sa po sezóne rozlúči s Baleom, s Benzemom, možno s Modričom, po poslednom vývoji možno s Ramosom a Marcelom, možno s Iscom...uvidíme.

Reagovat
Mateo16

Kader vobec neni za zenitom. 1 hrac odide CR a vsetci sa poskladame?

Rovnaka situacia bola pod Benitezom vsetci hovorili ze kader je za zenitom. Vysledok 3 x po sebe LM.

RM potrebuje normalneho ludskeho trenera nie egomaniakov, ktory nic v kariere jak futbalistu tak trenera nedokazali a hraju sa na profesionalov

Reagovat
smazaný uživatel

OK.

Jak kdy a jak kde - i v nižších soutěžích se kupují hotoví hráči a na místní poměry hvězdy. Akorát to prostě není tak vidět, protože ta místní hvězda není tak známá globálně.

Ještě nedávno tady ti, kdo píší o Realu "my" psali, že mají tým do budoucna poskládaný výborně a určitě lépe, než "my" v Barceloně. Ještě před rokem byl Varane nejlepší mladý stoper, Marcelo nejlepší levý bek, Carvajal nejlepší pravý bek, Isco v nejlepším věku, Asensio superstar s cenovkou 150 mega, Ceballos mladá vycházející star v záloze, přišla další mladá stár Odriozola, do toho brazilští teengageři ...

... dnes ten samý tým potřebuje přestavbu. Nevím, no.

Bejla a Benzína tady ti, co říkají o Realu "my" prodávají už asi 4 roky, to se nedá brát vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mrkol som sa na súpisku. Je tam kopec mladých, viacerých menuješ. Z tohto aspektu to naozaj vypadá ako team do budúcnosti.

Lenže...aj včera, hoci výsledok tomu nezodpovedá, lebo Real bol veľmi efektívny, Realu miestami zavaril a celkove stačil Valladolid, ktorého káder má hodnotu o 900 miliónov nižšiu.

Reagovat
smazaný uživatel

A za mě teda - ten tým potřebuje do budoucna trochu učesat. Potřebují určitě jednoho TOP stopera, protože není možné mít trojku na stopera Nacha. Otázka je, co s Casemirem. Já ho pořád vidím jako druhou největší slabinu týmu. Tam se úplně nabízí Kanté. Sice už mu bude 28 let, ale pořád si myslím, že 3 dobrý sezony dá s prstem v nose. Na hostovačce mají Kovačiče, kterej má za sebou naprosto zbytečný rok v Anglii. On je super v nátlakovém fotbale a ne v nějaké rozběhané překopávané. Buď ho zpeněží, nebo mu dají šanci. Já bych v jejich případě udělal to druhé. Kroos se svým stylem hry ještě v pohodě 5 let dá, akorát okolo něj a hlavně před ním musí hráči kmitat. Modriče bych zpeněžil, pokud ještě má nějakou hodnotu. Na jeho místo posila nebo Kovačič nebo Ceballos. To je zase na zvážení nového trenéra. Největší slabinou je útok, kde je třeba TOP devítka a asi i jedno křídlo, ale to bych řekl, že tak nehoří.

Otázkou za milion v tomhle celým je pozice Isca. On je fantastický fotbalista, ale nikdy se nikde neusadil systémově. On je takový cirkusový hráč, na kterého se skvěle kouká, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak neví, jestli je to to, co je pro tým prospěšné. Já ho mám rád, ale nevím, co si o něm myslet, být jeho trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten tým nepotřebuje jedno - Mourinha. A on si to musí taky uvědomovat. Ti hráči by nejradši na place měli 3 balony. To Mourinho do svého fotbalu často nepotřebuje ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco by bol skvelý do benefícií a rozlúčkových zápasov. A ešte do presezónneho turné po Číne.

Obidve voľby trénera Realu v tejto sezóne boli omylom.

Reagovat
Mateo16

Asi moc nepozeras RM ked pises Ceballosa do zakladu RM

Chce to ZZ pod nim hral Isco zivotnu sezonu. Pod nim pojde hore aj Kroos ci Marcelo. Horsie je to s utokom to je najvacsi problem RM.

Pokial tu bude na striedanie golov Karim. To je bez sance na niaku trofej a rozhodne Eden to z biedy nevytrhne.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jirko, Mourka se nepreju taky, je to zmrd.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Anacron

Rozvod se blíží...Mourinho Lukaku Bale, Benzema out Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by se ani ve Football Manageru nepovedlo. Na tohle musíš zapnout Czech Soccer Manager.

Reagovat
Mateo16

Na 90 % dnes konci Solari. Tak koho tipujete ? Ja uplne niakeho neznameho trenera.

Reagovat
Mateo16

Dovod ma byt toxicka atmosfera v kabine.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by to bolo na mne, tak do konca sezóny prehovoriť Lippiho a o ďašom smerovaní začať veľmi seriózne uvažovať a jednať.

Reagovat
Ed_Hazard

napriklad

Reagovat
kaja900

Hlavne at to poradne promysli.. at to zase neni na pul roku, tohle me fakt nebavi uz poradnyho trenera a dat mu volnou ruku na prestupy a hlavne trenera co rotuje a nehraje celou sezonu se stejnou sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas, hlavně s tím rotováním, ale na to zase musí být hooodně kvalitní kádr. Jako ten co byl v Zidaneho druhý sezoně. To byla lavička... Pepe, James, Isco, Kovačič, Morata, Asensio, Vazquéz .... a všichni v supr formě. Ale to je nemožné udržet takovýdle silný tým pospolu, pokud se teda točili ob zápas, což žádný trenér neudělá.

A když vememe v potaz, jak kvalitní jsme teď tak to je tak na 2-3 léta, aby se takto kvalitní mančaft, kterej bude i hladovej po úspěchu sestavil.

Reagovat
Greny

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

A když už jsem se dneska tak rozjel, tak bych dal příspěvek i k "mé" Barceloně co se letních přestupů týká. Už teď je jasné, že Ernesto tady bude i za rok, takže tak nějak víme, co nás čeká. Určitě to chce záskok za Albu na levého obránce. Četl jsem něco, že bychom to měli řešit z vlastních řad, ale pravda na place je taková, že když nemohl hrát Alba, dal tam Ernesto Sergi Roberta.

Stopery máme nejlepší a nejstabilnější za dobu, co pamatuju. Sice se pořád ještě píše o de Ligtovi, ale toho jen, pokud by jeho cena byla daleko nižší. Pokud by přišel, tak bychom měli 4 TOP stopery na 2 fleky. To je neslýchané. Otázkou je zdravotní stav Umtitiho. Pravý bek je pořešený, DM pořešený a příchodem De Jonga je pořešený i zbytek zálohy. Otázkou je jen pozice Rakety. Za mě by to byl super záskok na DM, aby si odpočnul Sergio. Vždy, když tam nastoupil, tak hrál velmi dobře. Otázkou je pak pozice Vidala, který je výborný do určitých typů (a fází) zápasů, ale nevím, jak on se cítí na roli lepiče. On je ten typ šampiona, co prostě musí cítit podporu a musí cítit, že je pro tým důležitý.

Útok se musí určitě řešit. Je třeba TOP devítka. A tady asi ani nejde o cenu - tohle je prostě bytostně důležitá posila. Dál je třeba zpeněžit Coutinha. Přichází do nejlepších fotbalových let a u nás se trápí na pomezí základu. To není pozice pro takhle drahou posilu.

Reagovat
madridcan

Ja vas nesledujem vobec teraz, ale Puyol-Pique kryti z lavicky Marquezom neboli stabilnejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava stoperů je teď taková, že věřím každýmu jednomu z nich. Nikdy jsem to tak u Barci neměl.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Příchod de Ligta se poslední dny jeví jako hodně reálný, údajně zůstáváme ve hře pouze s Juve a dávají se nám na jeho zisk daleko větší šance. Záskok za Albu stačí nějaký zkušený hráč bez smlouvy (Filipe Luís?) nebo low-cost řešení. Osobně bych prodal Coutinha a ukončil to oboustranné trápení, dokud je čas a není to tak finančně nákladné. Na “9” přichází v úvahu několik mladíků, ale nejsem o nich přesvědčený a Lautara Inter nebude chtít pustit. Spíš mi v hlavě čím dál víc rezonuje Ben Yedder - jasně, je to zkušený hráč, ale dva až tři roky bude sypat góly, svým stylem do Barcy zapadá a má výkupku 30 mega. Není to lepší řešení než mladíci, kteří to vůbec nemusí zvládnout mentálně?

Reagovat
smazaný uživatel

S tou 9 to buď vedení riskne, přivede někoho s šancí na to aby byl superstar nebo koupí na jistotu někoho jako Yedder s vědomím, že za pár let zase budou hledat náhradu. Teď co je lepší. A u Yeddera taky nemáš jistotu že to tam bude sázet jako v Seville, ale zase pořád menší risk než Jovič co má první dobrou sezónu nemýlím-li se.

Reagovat
Greny

a co Icardi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoká cena + nevím jak by s tím jeho stylem zapadl do Barcelony. I když je odchovanec.

Reagovat
ADM

Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Yedderem já nevím - těch Sevillských hrotů, kteří tam byli za hvězdy a sypali tam spoustu gólů, už vyhořelo spousty. Já bych na tohle už byl opatrný.

Devítka musí být v létě all in. Naprosto klíčová pozice, kterou bude ale obsazovat strašně moc velkoklubů, takže budou kvalitní devítky šíleně drahé. Já posledních pár měsíců pokukuju po Lukakovi. Vždy jsem si o něm myslel, že je to nepohyblivá hrouda svalů, ale on má zrychlení a pohyblivost na svojí postavu dobré. Otázka je cena. Ale když jseš u těch starších hráčů, tak to už bych se podíval po ceně Cavaniho.

Reagovat
Visca el barca

PSG nám neprodá ani uklízečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku na to nemá technicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito je taky technicky strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je lepší do pressingu, v mrštnosti a nemá taký zlý prvý dotyk. Netvrdím, že Lukaku je zlý hráč, ale do Barci sa podľa mňa nehodí.

Reagovat
vilp

Podle mě už nic z toho neplatí ale.

Reagovat
Generalní Gladiator

Málokdy s tebou nesouhlasím,ale s lukakem jsi mě doslova šokoval

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl právě šokovaný, když jsem ho viděl hrát. Má možnosti, o kterých jsem nevěděl a nečekal bych je.

Reagovat
Generalní Gladiator

Hraje dost ve vlnách, má velký výkyvy, mně se na něm líbí jak velkej prostor dokáže uběhat, někdy má zápasy,že by se pro tým roztrhal, ale ten jeho první dotyk s míčem mi rve oči z důlků.Včem tě tak překvapil?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem to psal - jeho pohyblivost je fakt nečekaná na takový kolos.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku má vysněný Real. Ale bral bych ho taky on nemusí být špatný. V jednom rozhovoru říkal, že když hraje FIFU okamžitě tam nechá přestoupit sebe do Realu.

Reagovat
vilp

Btw. mluví plynně portugalsky.

Reagovat
Mateo16

Lukaku je v prvom rade strasny drevak aby hral v RM

Reagovat
vilp

První dotek není všechno. Má i plno vlastností, díky kterým by se prosadil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je podle mě přesný příklad devítky, kterou bych nechtěl. Buď musí přijít někdo, kdo je mladý, aklimatizuje se a postupně začne přebírat Luisitovu roli. V úvahu může připadat i typ, který nemá takový ego, zároveň je kvalitní a dokáže strávit, že Suárez bude i tak mít přednost, kvůli tomu jsem zmiňoval třeba Ben Yeddera. Lukaku je hvězda, to by podle mě vůbec neklapalo.

Reagovat
Visca el barca

Pokud prodáme Coutse, tak potřebujeme gólového hráče místo něj. Čistě teoreticky výměna s United za Martiala? Já nevěřím tomu, že ho vedení pustí po jedné sezoně.

Reagovat
Kixi Syhimour

do United?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak United si nepustí své nejlepší křídlo za bývalého hráče LFC

Reagovat
ADM

gólového

gólového

gólového

let that sink in

Posledný ligový gol ma v El Clasicu v oktobri nie?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, s těma jeho gólama bych hodně brzdil

Barça's La Liga goalscorers since Coutinho last found the back of the net:

Messi (19)

Suárez (10)

Dembélé (5)

Piqué (3)

Vidal (1)

Aleñá (1)

Rakitić (1)

Semedo (1)

Reagovat
Gazdo

Ani Yedder to nemusi dat. To ze mu sype v seville este neznamena ze bude aj v barce. Lautaro si myslim ze je realny ak by on sam chcel a my sme na inter pritlacili. Ale ak on nevyjde tak ja neviem z toho jovica moc nadseny nie som. Zas ako bohvieaky zazrak mi nepripada a zatial co som s nim videl asi styri zapasy tak mu to tam pada tak nejak nahodou sa mi zda. Ja by som skor pozeral po inych alternativach

Reagovat
2miguel1

Zastavim sa pri tom De Ligtovi. Ono samo o sebe to nedava zmysel, nakolko je tam Pique,Umtiti,Lenglet, takze naco by nam bol stvrty top stoper? V com mi to ale zmysel dava je fakt, ze v 19tich rokoch robi kapitana Ajaxu. Presne takyto typ hraca nam po odchode Puyola chyba. Nemame to vysloveneho lidra a z De Ligta sa taky niekto moze stat. Messi este dufam, ze odohra 3-4 sezony, no ak by sa u nas uchytil, vidim v nom sancu byt pre nas to, co je Ramos v Reale. Z tohto pohladu by som do toho urcite isiel. Otazka je, ze aby prisiel de Ligt, bude musiet odist Umtiti. Tazko si predstavit, ze hrac za 70-90mil eur bude sediet a takisto ze Pique nebude este schopny hrat 2-3 sezony. Z Umtitiho nikdy potencionalny kapitan nebude, a podla mna ho mozeme predata za porovnatelnu ciastku aku ma De Ligt.

Reagovat
-Carles-

Pique ešte sezónu odohrá ako de Ligtov mentor a potom šup za prezidenta

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by odporovalo klubovým stanovám.

Reagovat
Generalní Gladiator

Piqué těch sezon dá ještě víc, pokud chceme de ligta,musíme říznout do obrany na jiném místě, bude to bolestivé a myslím si,že na to nemáme koule pokud nám obrana nevyhoří v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pique dá těch sezon ještě spoustu.

Reagovat
technecium

Budem hrát na tři stopéry

Reagovat
smazaný uživatel

u nas musi lidr min plynne po spanelsku, tedy bud ze spanelska nebo jeho kolonii

Reagovat
Hristo Stoichkov

De Ligt je nejkvalitnější mladý stoper a letos reálně bude na dlouhá léta jediná možnost, kdy bude na trhu. Až se dostane do velkoklubu, stane se prakticky neprodejným artiklem. Pokud opravdu má zájem jít do Barcy (i díky Frenkiemu) a poprat se s obrovskou konkurencí, ještě víc to svědčí o jeho charakteru, který je vzhledem k věku až neuvěřitelný. Stačí se podívat, jak o něm mluví v Ajaxu spoluhráči, Overmars, van der Sar, trenér repre Koeman nebo van Gaal. Todibo by odešel na hostování a myslím, že rok by se v tomto složení dal zvládnout. Je třeba brát v úvahu i to, že v béčku ani Juvenilu není jediný stoper (po útěku Erica Garcíi do City), který by měl potenciál hrát v budoucnu základ v Barce. Cenově by to prý mělo být něco málo pod Frenkiem, takže čekám kolem 70 mega. To je částka, kterou bych za něj poslal. I kvůli tomu, že výborné vztahy s Ajaxem pro nás můžou být v nejbližších letech neocenitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Může se to jeden rok zkusit a pak by se někdo prodal. Jsem zvědaví jak se dá dohromady Umtiti. U něj se trochu bojím aby nešel s výkonností strmě dolů, pokud bude mít pořád problémy s tím kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti byl TOP 5 stoper světa, než se zranil. Naprostá zeď. Je ho strašná škoda, ale třeba se z toho dostane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musíme tomu věřit, ale tím že nešel včas na operaci, prakticky odepsal celou sezónu. Navíc si myslím, že na ní bude muset tak jako tak, což by i vysvětlovalo zájem o Matthijse.

Reagovat
ADM

Prvú Ernestovu sezonu bol polku sezóny podľa mňa úplne najlepší na svete, potom prišli ťahanice o zmluvu, zranenie ... snáď sa ešte dostane na ten level.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kokesh

Otazkou, otazkou, otazkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Mourinho do Realu, je to fakt pravda nebo jen kachna, v což pořád doufám?

Reagovat
smazaný uživatel

No psalo se, že by měl podepsat už dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Zlej sen

Reagovat
Greny

José uz si to miri do Spanelska

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nedivím Ramosovi, jestli fakt požádá o přestup.

Reagovat
misinho7

tak vraj ma byt dneska ohlaseny Zizu

Reagovat
smazaný uživatel

Jugones, Marca, MD: Zidane bude dnes oficiálne ohlásený ako tréner RM

Reagovat
torcida

ak je to pravda tak to je veľká výzva. ale rozumnejšie by bolo zobrať to juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu

Reagovat
ADM

Pánboh zaplať ze Scolari dojebal LM

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo Nakonec ti to fandění Ajaxu ani nejde moc vyčítat

Reagovat
ADM

Ale ja som to myslel tak, že zase Zidane nevytiahne bazový prútik a nevyhrá to 4x.

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

WOOOOOW., IDEME NA TITUL

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
vilp

Snad konečně Gareth out a Eden in.

Reagovat
Mateo16

Kovacic sa aspon vrati do RM Isco s Marcelom zostanu , Odegaard pride za Ceballosa.

Reagovat
Mateo16

Pre Casemira taktiez zlata sprava.

Reagovat
Ed_Hazard

Nemusi byt pravda, s Llorentem sa stretol v Castille nie? Tam videl kus z neho. Videl aj ze mu to ide za RM tuto sezonu. Podla mna sa situacia nezmeni az tak radikalne ze by mal uprednostnovat Casemira rovnako ako pocas minulej sezony.

Reagovat
vilp

Kova se nevrátí, však odešel, protože nehrál. Pod ZZ. Letos má víc minut než kdy u nás, a to hraje strašný hovno poslední měsíce.

Reagovat
Mateo16

Pod ZZ bol dolezitym hracom . on mal pre neho specialny post. Ja celkom verim ze bude ZZ stavat na tom systeme s ktorym slavil uspechy.

Reagovat
vilp

Kdyby se cítil být důležitý, tak nikam nešel. Evidentně už měl dost vytížení kolem 2k minut a míň.

Reagovat
Mateo16

No v prvom rade si nemyslim ze bude vela prestupov. Maximalne Eden ak ho niakym kuzlom Flore dostane z Chelsea. + stoper a to je asi vsetko.

Reagovat
vilp

Tak záleží na tom, kdo bude chtít odejít.

Reagovat
Mateo16

Myslis ze je Eden realny ak to znovu Chelsea zamietnu ?

Reagovat
vilp

Snad jo, co já vím. My nahradili Cristiana Viníciusem, oni mají Pulisice za 60. Jinak si pamatuji, jak SAF ve své knížce psal, že když chtěl Cristiana ve 2008 jeho vysněný Real, tak ho neprodal, ale uzavřeli dohodu - pokud se Cris bude chovat jak profík, tak ho MU pustí další rok. Takže kdo ví, jak to Eden v Chelsea má apod. Já jen budu doufat, že to klapne.

Reagovat
Mateo16

No dobre ale stym banom sa meni hra. Chelsea mozu uvazovat viac ekonomicky a potrebuju sa dostat do TOP4 , radsej mozu ho nechat ist zadarmo o dalsi rok

Reagovat
vilp

Tak jako Costu nahradili Moratou a Courtoise Kepou, takže bych nevylučoval ani opak. Uvidíme.

Reagovat
vilp

Jinak zbavit se Garetha taky nebude jednoduchý. Kdo by ho tak mohl chtít? Aby to s ním nedopadlo jak u Kaká.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nikdo, navíc je to s ním rok od roku horší.

Reagovat
vilp

Možná Čína.

Reagovat
Ed_Hazard

To som fakt jediny kto veri, ze su UTD absolutne bez problemov schopny do toho ist? Aj Spurs podla mna (ano, som si vedomi ich aktivity v pospednych transfer oknach ) Ak mu floro stanovi cenovku do 80M tak pojdu po nom obaja bez mihnutia oka.

Reagovat
vilp

To jako po fiasku se Sánchezem MU přeplatí dalšího hráče se šíleným platem kolem třicítky? Bez šance. Spurs už vůbec ne. Chelsea možná, když jim zruší BAN, ti vykupují podobný odpad.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ja medzi Sanchenzom a Baleom vidim sakra rozdiel. Bale je "ich" (citaj anglican), pozna ligu, ma vlastnost co 99% futbalistov nema - rozhodnut finale, dat v spravnej chvili gol z hovna..

Viem ze ho chcel hlavne Mou, aj tak si ale myslim ze po nom skocia..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ole není dement

Reagovat
teenz

Tak Kaká tenkrát ani moc odejít nechtěl, ne? To Gareth je podle mě profík a chce hrát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč by měl chtít Bale odcházet? Na stejný peníze se kromě Číny nikde nedostane, je s rodinou v krásným městě, kde je teplo a mraky golfových hřišť. Podle mě mu nic nechybí a kdyby měl skutečně osobní ambice, už by byl pryč.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mateo16

Ved uz pred rokom chcel odist keby nesiel Cris tak uz tu dnes neni Takze niake ambicie su tam

Reagovat
teenz

Ok, takhle to zni strasne.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Odide. To by som sa kludne stavil.

Reagovat
Magic player

Presne, je to smejd, kteremu o fotbal uz moc nejde.

Reagovat
Mateo16

MU, Chelsea , City v Anglicku bude mat ponuk velmi vela.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kam na to chodíš?

Reagovat
Mateo16

Minuly rok rozhodol Finale LM. On stale mae celkom velky hype a aj cenu. Dokonca je mnoho nasobne rozdielovejsim hracom ako taky Sterling. Takze v City si ho viem predstavit a United tam beru snad kazdeho

Reagovat
vilp

Určitě ho Pep vymění za Sterlinga no.

Reagovat
Mateo16

Nieco mi hovori ze pojde do Juve.

Reagovat
Generalní Gladiator

Pep je ten poslední trenér,kterej by ho chtěl, k tomu ještě další křídlo vůbec nepotřebuje

Reagovat
Ed_Hazard

Do city vobec nezapada. MU, Tottenham a ak by nemala Chelsea ban tak tiez.

Este nezabudajme na PSG. Ak sa bude nieco diat s Mbappem alebo Neymarom, pojdu po nom ako pes po udenom

Reagovat
torcida

osobku na messiho?

Reagovat
Greny

no v Chelsea ale v dalsi sezone nebude

Reagovat
misinho7

inac ako mu to u vas ide? ja som ho mal strasne rad ten jeho futbal, to zrychlenie to ako vedel obist hracov atd...ale stale tomu cosi viac chybalo

Reagovat
vilp

Podobně jak Moratovi. Slušný nástup první měsíce a pak akorát velká bída.

Reagovat
Greny

Jde mu to tak ze je velka škoda ze RLC je letos tak casto zranenej .. protoze by v zakladu nemusel byt tolikrat Barkley nebo Kovacic

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Greny

podle me az v roce 2020 zadarmo

Reagovat
misinho7

vtedy nam uz nebude treba..sak to bude mat aj 30 nie? podla mna bud teraz abo si privedieme niekoho ineho .. dovtedy aj Vino este vyspeje a zlepsi sa..cize podla mna teraz abo nikdy...co bude ale problem kvoli tomu vasmu zakazu

Reagovat
Greny

no ja bych rekl ze by to byla tutovka.. ale ten zakaz prestupu to podle me polozi ten prestup

Reagovat
Ed_Hazard

Uz teraz je to na hrane. Nebal by som sa povedat ze aj neskoro..

Je mozne ze si sezonu bude len zvykat, mozno sa bude hladat novy herny styl..Nuz ale, akutne potrebujeme novu tvar tymu po Crisovi, takze za mna dufam v Edenov prichod.

Reagovat
Magic player

A Eden bude tutovy. Nádhera.

Reagovat
Greny

jak pišu pokud bude Zidane asi bude chtit Hazarda ze?

Reagovat
Mateo16

Na tutovku ale pokial bude mat Chelsea ban tak netusim ako chce Floretino dostat Edena z Chelsea

Reagovat
Greny

ten ban je potvrzenej to odvolani neproslo .. jeste nejakej soud je teda ve hre mozna

Reagovat
Mateo16

Chelsea sa este odovlala na iny sud tam im to moze prejst

Reagovat
culé

Dočasným koučem Realu Madrid by se údajně podle španělského ABC mohl stát Aitor Karanka. Bývalý obránce madridského královského klubu působil naposledy na britských ostrovech, kde vedl Middlesbrough či Nottingham.

Ešte brzdite so Zidanom

Reagovat
ADM

SPORT say that it might well be Coutinho’s last opportunity to really prove himself, this Wednesday against Lyon.

He’s expected to replace Dembélé.

Neverím mu ani trošičku. Ale prežijem, ak sa brutálne mýlim a zosmiešni ma.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak co uz. Ak ho bavi golf tak nech sa na to vyserie a zacne sa angazovat v nom.

Reagovat
technecium

To je fakt reálný ten Zidane? Já moc nerozumím tomu, proč by to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to srdcař

Reagovat
CHONG

Víc než klub

Reagovat
Magic player

Proč? Patrně mu Floro slíbil že udělá to, co nechtěl udělat loni v létě. Dá mu volnou ruku a kádr bude čistě podle jeho představ. Což bude hodně zajímavé sledovat, protože Zizou zatím nikdy kádr stoprocentně sám nebudoval.

Reagovat
Kokesh

To je krasny, jak se situace za rok meni...predtim se mu po sezone zvysoval maximalne tak plat, kompetence dle zasluh nikde. Kdyz prislo finalni rozhodnuti, zase dal Flo sam na sebe...

Ted ma prijit jako spasa, podobne jako Mou a tesit se neskonale duvere prezidenta...

Reagovat
technecium

Ten kádr pod ním především dost upadal

Reagovat
teenz

I přes toho nýmanda Floreho se ZZ vrátí a bude se nám snažit pomoct ze sraček, jestli tohle neni láska, tak už nic.

Reagovat
Kokesh

Tech zdroju pribyva jak hub po desti...

Calderon si s Mourinhem muze vytrit...

Reagovat
Ed_Hazard

Este by som sa netesil. Pokial neuvidim communicado oficial, neuverim.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele