27. kolo
10.03.2019 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo na domácím stadionu těsně prohrála s Betisem

Betis zásluhou Jesého vyhrál na Celtě Vigo a odváží si zpět do Sevilly cenné tři body. Zatímco hosté se opět krůček přiblížili pohárovým příčkám, tak domácí Celta si zahrává s ohněm a bude mít ještě mnoho práce, pokud se bude chtít v poklidu zachránit.

První půle přinesla až nečekanou dominanci hostujícího Betisu. V prvních 20 minutách utkání měl Betis drtivou převahu v držení míče a již ve 14. minutě přišla první větší šance z kopačky Jesého. Domácí se s postupujícím časem také osmělovali. Ve 29. minutě přišla krásná kombinace, na jejímž konci byl pokus domácího Goméze. Ten vystřelil z hranice velkého vápna těsně vedle levé tyče.

Na Estadio Balaidos skončil první poločas 0:0 a přinesl nezáživnou podívanou. Hosté svého soupeře přehrávali a drželi mnohem více míč na svých kopačkách, avšak žádný z týmů si nevypracoval gólovou šanci.

Druhá půle začala v podobném duchu jako ta první. V 57. minutě se v pravé části pokutového území objevil hostující Tello, který si šikovně narazil míč a pokoušel se o obstřel domácího gólmana. Míč prosvištěl jen těsně kolem levé tyčky a minul tak svůj cíl.

Betis stále stupňoval tlak na domácí obranu. Běžela 80. minuta utkání, kdy si za obranu zaběhl hostující Tello a vystřelil na Blanca. Ten sice jeho střelu ještě stačil vyrazit, avšak jen před sebe, kde dobíhal Jesé a ten se již nemýlil. Betis šel do vedení 1:0.

Zápas nakonec skončil a o jedinou branku se postaral Jesé z Betisu. Celta nepředvedla v dnešním utkání dostatečný zápal a kvalitu. Betis přehrál svého protivníka ve všech důležitých aspektech a dovolil domácím pouze jeden střelecký pokus. Celta Vigo se tak i nadále propadá tabulkou dolů a aktuálně se ocitli na sestupových příčkách.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele