LaLiga - souhrn 26. kola

05.03.2021, 22:59, aktualizováno 08.03.2021, 22:52
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid jenom remizovalo s Realem a to hraje do karet Barceloně, která vyhrála v Pamploně. Naopak podruhé v řadě nebodovala Sevilla, která tentokrát nestačila na Elche. Další ztrátu zaznamenal i Villarreal, jenž podlehl Valencii. Real Sociedad si poradil s Levante a Real Betis v pondělní dohrávce přestřílel Deportivo Alavés...

Real Betis - Deportivo Alavés 3:2

08.03.2021 21:00

Góly: 61. Borja Iglesias (pen.), 81. Joaquín, 88. Borja Iglesias - 12. Joselu, 24. Edgar Méndez

Real Betis se dotírá na pátý Real Sociedad a v pondělní dohrávce proti Deportivu Alavés získal další tři body. Cesta k nim nebyla snadná. Domácí Verdiblancos prohrávali po prvním poločase 0:2, ale famózní střídání trenéra Pellegriniho přispělo k obratu na 3:2. Dvakrát se trefil Borja Iglesias a jednou ikona klubu Joaquín.

Deportivo vstoupilo do zápasu tím nejlepším způsobem a od 13. minuty vedlo po přímáku Joselua. Ten našel skulinku ve zdi a brankář Robles na pokus, který jinak šel doprostřed branky, zareagovat nedokázal. Betis mohl vyrovnat o pár minut později, Pacheco vyrazil dalekonosný pokus před sebe a Juanmiho dorážka zblízka byla zablokována. Místo vyrovnání stihla Betis další pohroma. Po Duarteho centru hlavičkoval z malého vápna Edgar Méndez a Alavés vedl na stadionu Benita Villamarína už o dva góly.

Domácí Verdiblancos měli až do konce prvního poločasu větší územní převahu, ale do žádné stoprocentní šance se nedostali. Kouč Manuel Pellegrini se tak rozhodl pro poločasové střídání a na trávník poslal veterána Joaquína i Borju Iglesiase.

Každopádně ve 47. minutě měl Alavés na kopačce třetí gól, který mohl znamenat definitivní rozhodnutí. Joselu se dostal k dorážce, ale naneštěstí pro Depor trefil jen ležícího obránce. Byl to klíčový okamžik celého zápasu, i když Alavés měl ještě další příležitosti. Lob Battaglii znamenal pro domácí branku velké nebezpečí, avšak Robles stihl zasáhnout.

Teprve po hodině hry Betis vstřelil kontaktní branku a tím výrazně ožil. Pád Nabila Fekira v pokutovém území posoudil rozhodčí jako nedovolený a nařízenou penaltu bezpečně proměnil Borja Iglesias. Hned o čtyři minuty později už Canales zvedal ruce, jenomže jeho pokus defenzíva Deporu odvrátila z brankové čáry a tím odvrátila i vyrovnání. Nebylo to na dlouho.

V závěru zápasu, přesněji v 82. minutě si na centrovaný balón do vápna naskočil Joaquín a hlavou srovnal na 2:2. Kouči Pellegrinimu tak dokonale vyšlo dvojí střídání z úvodu druhého poločasu, protože jak Borja Iglesias, tak i Joaquín se střelecky prosadili. No a to nebyla konečná. Borja Iglesias si dvě minuty před koncem naskočil na centr Emersona a hlavou dokonal famózní obrat. Deportivo bylo na kolenou a odpovědět už nestačilo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Granada CF 2:1

07.03.2021 21:00

Góly: 3. Asier Villalibre, 90. Álex Berenguer - 78. Jorge Molina

Čerstvý finalista Copa del Rey Athletic si poradil ve večerním utkání s Granadou 2:1 a ještě vykřesal naději skončit v tabulce na pohárových místech. Domácí měli bleskový nástup a už ve třetí minutě vedli zásluhou Asiera Villalibreho, nicméně soupeř srovnal a ještě v devadesáté minutě držel nerozhodný výsledek, než v nastavení rozhodl Álex Berenguer. Athletic také neproměnil pokutový kop, konkrétně zkušený Raúl García.

Na San Mamés se v neděli střetly dva týmy, které chtějí v příštím ročníku účinkovat v evropských pohárech. Tři body však mohl získat jen jeden a to se nakonec podařilo domácím.

Tři minuty stačily Baskům na úvodní branku zápasu. Přihrávku Sanceta si převzal v šestnáctce Asier Villalibre, obtočil se kolem obránce a přesně zakončil. Lepší začátek si Marcelinovi svěřenci nemohli ani přát. Bohužel po úvodním gólu tempo hry opadlo a vlastně nebyla k vidění žádná větší příležitost. Celý první poločas se nesl v bojovném duchu a stav 1:0 se do šaten nezměnil.

Granada hrála vyrovnanou partii i po změně stran, ovšem nedařilo se jí vytvořit si větší šanci na vyrovnání. Dvacet minut před koncem mohlo být definitivně po nadějích Granady, protože Kenedy fauloval Vencedora a sudí nařídil pokutový kop. K němu se postavil zkušený Raúl García, ale Rui Silva předvedl skvělý zákrok a penaltu zlikvidoval, čímž udržel Granadu ve hře.

Ta o pár minut později srovnala na 1:1. Puertas zatáhl balón před branku, odcentroval a hlavičkující Jorge Molina trefil cíl. Konečná remíza by byla zřejmě slušivá, ovšem nedošlo na ní. V první minutě nastaveného času nedokázala obrana Granady odvrátit balón a Álex Berenguer ho z druhé vlny napálil do sítě. Athletic urval výhru na poslední chvíli a v tabulce se posunul na osmé místo. Granada je se stejným počtem bodů, ale s horším skóre desátá. Oba celky ztrácejí na šesté místo šest bodů.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 1:0

07.03.2021 18:30

Góly: 10. Mikel Merino

Páté místo bude i po tomto kole v držení Realu Sociedad. Baskové udolali Levante jediným gólem Mikela Merina, který padl už v 10. minutě utkání. Domácí tým měl spoustu dalších možností, které postupně neproměňoval.

Celý první poločas byl v režii Realu Sociedad, který si postupně vytvořil několik gólovek, ovšem v síti skončila jedna jediná. Ještě před prvním gólem měl velkou tutovku právě Merino, ale jeho ránu zastavila tyč. Opora La Realu se dočkala o dvě minuty později. Oyarzabal si na malém vápně všiml volného Merina, adresoval mu přihrávku a druhý jmenovaný bezpečně zavěsil.

Ve 21. minutě měli domácí obrovskou možnost odskočit soupeři na rozdíl dvou branek. Coke ve vápně fauloval Oyarzabala a sudí odpískal pokutový kop. K němu se postavil sám postižený Oyarzabal a branku podruhé v průběhu tohoto týdne vůbec netrefil. A nezůstalo jen u této neproměněné příležitosti. O sedm minut později málem potrestal Duarteho hrubku Isak, jenomže svůj samostatný únik nedotáhl do zdárného konce. Se šancemi Basků se v této fázi zápasu roztrhl pytel a Oyarzabal po tvrdé ráně donutil k zákroku Cárdenase.

I ve druhém poločase si šance vytvářeli domácí a Merino dokonce vstřelil druhý gól, který však nebyl uznán. Jedna gólovka střídala druhou a Baskové ne a ne navýšit skóre. Svěřenci Imanola Alguacila si tím koledovali o vyrovnání, nicméně Levante zdaleka nebylo tak nebezpečné, jako v předchozích zápasech proti Atléticu Madrid. Spalování La Realu pokračovalo až do závěrečného hvizdu a protože hosté se neprosadili ani jednou, nemusí domácí celková výše skóre nijak mrzet.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 1:1

07.03.2021 16:15

Góly: 15. Luis Suárez - 88. Karim Benzema

Madridské derby nakonec vítěze nepoznalo, protože se v obou dresech prosadili ti největší střelci. Atlético doma velmi dobře začalo a brzy vedlo zásluhou Luise Suáreze, ale Real se nevzdal. Bojoval až do konce a dvě minuty před závěrečným hvizdem jej spasil Karim Benzema.

Od prvních minut jsme na obou stranách hodně vyhecovaného derby mohli vidět množství pokažených přihrávek a nepřesností. Nicméně to nijak neubíralo na atraktivitě populárního zápasu. Ten zůstal bezbrankový jen pouhých 15 minut. Pak se totiž za míčem vydal hodně rázně Llorente, který překonal i klouzajícího Nacha a předložil míč sprintujícímu Suárezovi. Uruguayský kanonýr si pohlídal ofsajdovou hranici a šajtlí propálil brankáře Courtoise.

Real se nechtěl nechat zahanbit, jenže jeho finálka mu nevycházela. Po půlhodině hry si na odražený míč počkal Casemiro a napálil jen na Oblaka, před nímž balon ještě dvakrát nepříjemně skočil. Nakonec ale slovinský brankář svou roli zvládl a míč odvrátil na roh.

Dvě minuty před koncem první půle na hřišti opět vzplály emoce, protože centrovaný míč se svezl po ruce obránce Felipeho. Sudí Alejandro Hernández situaci prozkoumal, ale penaltu ani poté nenařídil. Dost práce měl i hostující brankář Thibaut Courtois, kterého vyzkoušel Carrasco. Toho do šance vyslal Luis Suárez po chybě stopera Varaneho a Courtois hasil jeho chybu skvělým vyběhnutím.

O pár minut později se do vápna Realu snesl zajímavý míč, na který si vyskočil Luis Suárez. Jeho nepřesná hlavička se vlastně proměnila v asistenci, protože úplně volný Correa na zadní tyči mohl zakončovat. Jenže naprosto selhal a brankáře Courtoise ani nezaměstnal.

S přibývajícími minutami se stále častěji dostával do hry Real. V 76. minutě sice Karim Benzema ještě pálil velmi nepřesně, ale v 81. už musel Oblak proti Benzemovi zasahovat dokonce dvakrát. Real v závěru naprosto jasně dominoval a jeho aktivita nezůstala bez odměny. Jen dvě minuty před koncem totiž Casemiro rozjel akci u vápna, narazil si s Karimem Benzemou a vrátil mu míč před prázdnou bránu. S takovou lahůdkou už si Francouz věděl rady a srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Celta Vigo 3:4

07.03.2021 14:00

Góly: 14. Dimitrios Siovas, 16. Rafael Mir, 74. David Ferreiro - 5. Santi Mina, 37. Nolito, 52. Hugo Mallo, 76. Fran Beltrán

Dramatické utkání až do závěrečného hvizdu bylo k vidění na El Alcorazu v Huesce. Gólová přestřelka, která se tam strhla, se zastavila na sedmi brankách a to ve prospěch hostující Celty Vigo. Skóre se během zápasu přelévalo na obě strany, a tak nakonec vyhrál ten šťastnější.

Pouze pět minut trval bezbrankový stav, než se poprvé gólově prosadili hosté. Dobře sehraný protiútok zakončil střelou k tyči Santi Mina. Odpověď Huescy byla nejenom blesková, ale dokonce dvojnásobná. Nejprve Maffeův centr dopravil do sítě hlavou Dimitris Siovas a po něm zakončil velice rychlý protiútok Rafael Mir. Po čtvrthodině hry tak Huesca vedla nad Celtou 2:1. To však nebylo všechno. Ještě v prvním poločase Celta srovnala krok, když odražený balón napálil do branky Nolito. Vyrovnání hostů bylo vzhledem ke zvýšené snaze zasloužené. Těsně před koncem prvního poločasu vystrašil příznivce Celestes Mir, když trefil z dobré pozice boční síť. V závěru poločasu musel hostující kouč řešit nepříjemnost v podobě zranění brankáře Blanca a tak do hry musel Iván Villar.

Celta Vigo měla nakonec lepší nástup do druhého poločasu a v 52. minutě se znovu ujala vedení. Dobře zahraný rohový kop se snesl na hlavu volného Huga Malla a ten dal na 2:3. Huesca tak musela podruhé v zápase dohánět skóre a rozhodně se toho nebála. Mikel Rico napřáhl z hranice šestnáctky a střela prosvištěla těsně vedle. Tutovku zazdil i Dani Escriche, po jehož rána pro změnu zazvonila o tyč. Huesca si vyrovnání zasloužila a dočkala se ho čtvrthodiny před koncem. David Ferreiro zůstal ve vápně trestuhodně osamocen a po Escricheho centru mohl v klidu zakončovat do sítě - 3:3.

Štěstěna se pak znovu přiklonila na stranu Celty Vigo, která nakonec zápas vyhrála 4:3. Po přihrávce Aspase zakončoval technickou střelou k tyči Fran Beltrán a na další odpověď už se Huesca nezmohla. V nastaveném čase si sice vytvořila velký nápor a skutečně nechybělo moc, aby srovnala, nicméně hosté se už zuby nehty ubránili.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - FC Barcelona 0:2

06.03.2021 21:00

Góly: 30. Jordi Alba, 83. Ilaix Moriba

Barcelona neprohrála v LaLize už šestnáct zápasů v řadě. V sobotu dokázala zvítězit na půdě Osasuny 2:0, když využila své brankové příležitosti, zatímco domácí nikoliv. Za Blaugranas se prosadili Jordi Alba a Moriba Kourouma.

O první rozruch se postaral svým dalekonosným nákopem na branku Ter Stegena Jonathan Calleri. Německý brankář byl nucen rychle couvat, ale situaci nakonec bez problému zvládl. Barcelona byla aktivnější, ale před šestnáctkou nedokázala akce zakončovat, zatímco na druhé straně se nebezpečným pokusem prezentoval Barja a Ter Stegen už musel vytáhnout fantastický zákrok. Bezbrankový stav vydržel na El Sadaru přesně půlhodinu, než se po krásném Messiho pasu za obranu prosadil tvrdou střelou pod břevno Jordi Alba.

První poločas měl ale jiného hrdinu. Marc-André ter Stegen musel ve 34. minutě opět výrazně zasahovat, když zblízka pálil na branku Rubén García. Osasuna měla jen v prvním poločase dvě stoprocentní šance, které ale nedala a tak odcházela do šaten s jednogólovým mankem.

Barcelona nepředvedla kdovíjaký výkon, ale k vedení to stačilo. Osasuna ani ve druhém poločase nenašla na obranu Barcy recept. V 70. minutě hlavičkoval těsně vedle Calleri a o devět minut později zase Alba po Messiho obloučku nepropálil Herreru. Katalánci si definitivně zajistili tři body sedm minut před koncem, když Moriba Kourouma krásně zasekl balón na hranici šestnáctky a přesně mířenou střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Ztráta dvou branek už byla pro Osasunu příliš. V závěrečných minutách si Barcelona náskok pohlídala a prodloužila svojí neporazitelnost. Krom toho využila madridského derby, jenž bude znamenat minimálně ztrátu jednoho z konkurentů v boji o titul a perfektně se naladila na odvetu Ligy mistrů na hřišti PSG.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - SD Eibar 1:0

06.03.2021 18:30

Góly: 40. Álvaro Negredo

Jediná trefa stačila domácímu Cádizu ke třem bodům proti Eibaru. Jejím autorem se stal ostřílený matador Álvaro Negredo, který opět vybojoval svému týmu tři body.

Cádiz v úvodu nebyl moc aktivním týmem a po patnácti minutách hry už mohl prohrávat. Centrovaný míč po rychlém brejku hostí si do vlastní brány nechtěně srazil Marcos Mauro. Měl ale štěstí, že dotírající Enrich předtím hrál rukou a jeho branka tak nebyla uznána. Ve festivalu neuznaných branek jsme dál pokračovali po pětadvaceti minutách, kdy skvělou ránu Salviho sudí odvolal pro jeho předcházející ofsajd.

Domácí neustále přidávali na tempu a Eibar naopak v obraně hořel. Další šanci měl Salvi po centrovaném míči, kdy odraženou ránu vracel do sítě. Bránu minul o pár čísel. Přesto se Cádiz dočkal zaslouženého vedení. Pět minut před koncem první půle předvedl pohlednou a rychlou akci, Espino vymyslel krásný pas na zadní tyč a tam se nejlépe zorientoval robustní útočník Álvaro Negredo!

V 55. minutě však domácím fandům zatrnulo. Bryan Gil trefil centrovaným míčem Calu do ruky a sudí ihned pískal penaltu. K ní se překvapivě postavil brankář Dmitrović a rána to rozhodně nebyla zlá. Jenže Ledesma vystihl stranu i rychlost a penaltu bravurně zlikvidoval!

Více informací k zápasu

Elche CF - Sevilla FC 2:1

06.03.2021 16:15

Góly: 70. Guti, 76. Guido Carrillo - 90. Luuk de Jong

Další překvapení je na světě, protože Sevilla po naprosto bídném výkonu padla na půdě Elche! Nováček dal účastníkovi Ligy mistrů v závěru dvě branky a naprosto zaslouženě si připisuje důležitou výhru.

Sevilla přijela na půdu tápajícího nováčka s jasným cílem - třemi body, které by jí mohly hodně pomoci v boji o Ligu mistrů. V bráně hostů opět nechyběl brankář Tomáš Vaclík, který si potřeboval napravit reputaci po nedávných nepovedených výkonech. Elche k tomu mělo být ideální šancí. A zprvu nic nenaznačovalo tomu, že by se tady měla přepisovat historie.

Sevilla poklidně kombinovala vědoma si své převahy jak v kvalitě, tak na poli zkušeností. Jenže jinak byla první půle jednou dlouhou nudou. Výraznější šanci spálil Carrillo, který hlavičkoval nad. A sudí Pizarro možná trochu chyboval, když neodpískal postrčení Luuka de Jonga ve vápně Elche.

Druhá půle už byla podstatně zajímavější. A to díky Elche. Už v 55. minutě totiž Gudelj chyboval, když neudržel míč a poslal do šance Boyého. Tomu však Vaclík zmenšil střelecký úhel a nohou míč směřující do brány vykopl! Jenže Sevilla si poučení nevzala k srdci a její hráči dál působili dojmem někoho, kdo právě prodělal intenzivní zákrok kolonoskopie.

Dvacet minut před koncem mnohem živější a odvážnější Elche soupeře potrestalo. Carrillo nahrál na Fidela, který s míčem vtrhl do vápna a našel v něm zpětnou nahrávkou Raúla Gutiho - 1:0.

O pouhých šest minut později už domácí vedli o dvě branky! Centrovaný míč totiž poslal Guido Carrillo hlavou na zadní tyč, brankář Vaclík si zřejmě myslel, že půjde mimo bránu a nezakročil. Jenže balon se nakonec přeci jen stočil k tyči! Sevilla vlastně první ránu mezi tři tyče vyprodukovala až v 86. minutě. A nepomohlo jí ani to, že se Luuk de Jong po centru Acuñi položil do hlavičky, čímž korigoval na 2:1.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Getafe CF 2:1

06.03.2021 14:00

Góly: 14. Óscar Plano, 24. Shon Weissman - 37. Jaime Mata

Getafe neodehrálo ve Valladolidu vůbec dobré utkání a nakonec jede domů bez bodů. Real Valladolid vedl už o dvě branky, když ke konci první půle snížil Mata. Ten nakonec utkání nedohrál a po surovém zákroku byl vyloučen.

V ideálních podmínkách pro fotbal se do sebe pustily dva týmy, jejichž ofenzivní práce by mohla být mnohem lepší. Lépe začali bezpochyby domácí. Ve 14. minutě totiž sehráli velmi rychlou akci, která dostala míč na opačnou stranu vápna. Tam se Orellana připravil k centru, přes obránce se mu povedlo najít pasem Óscara Plana a ten se krásně položil do hlavičky mířící pod břevno!

Real Valladolid dnes útočil primárně ze vzduchu a prakticky podobným způsobem docílil i druhé trefy. Orellana opět na hraně vápna hledal centrem spoluhráče a brankář Soria sice míč vyrazil, ale na pohotovou hlavičku dobíhajícího Shona Weissmana už nestačil - 2:0.

Getafe toho směrem dopředu opravdu moc nepředvedlo, ale přesto se dočkalo snížení. Deset minut před koncem první půle totiž postupovalo do otevřené obrany Realu, míč ve vápně převzal Juan Mata a šikovně si obhodil prvního obránce. Pak po zemi zamířil k bližší tyči a díky teči vracejícího se obránce překonal brankáře Roberta!

Třetí branku svého týmu mohl po změně stran přidat agilní Orellana, jenže proti jeho kolmé ráně brilantně zasáhl Soria. Nový impuls do strnulé hry hostí vnesl střídající Takefusa Kubo, jenže neuspěl ani s jednou ranou v rozmezí deseti minut. Tři minuty před koncem pak naplno ventiloval svou frustraci hostující útočník Mata, který kopl soupeře kopačkou do míst, kam to chlapi bolí nejvíc, a byl sudím okamžitě vyloučen.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 2:1

05.03.2021 21:00

Góly: 86. Carlos Soler (pen.), 90+2. Gonçalo Guedes - 40. Gerard Moreno (pen.)

Hodně dlouho to vypadalo, že si Villarreal s Valencií poradí nejtěsnějším možným rozdílem, ale Valencia předvedla nevídané zmrtvýchvstání. Čtyři minuty před koncem Soler penaltou srovnal a v nastavení zvrátil výhru na stranu domácích Guedes.

Villarreal šel do utkání s Netopýry jako jasný favorit, byť se mu v poslední době zas tak moc nedaří. A v prvních minutách hry opravdu ukazoval, že si na Mestallu přijel pro tři body. Chukwueze ale v šanci pálil mimo a úspěšný nebyl ani Gerard Moreno. Hostující brankář Asenjo naopak moc práce neměl, poradit si musel akorát se střelou padajícího Kang-in Leeho.

Postupem času se sice Valencia dostávala k míči stále častěji, ale šanci si připravit nedokázala žádnou. Deset minut před koncem první půle mohl naopak udeřit Villarreal. Jeho ofenziva se dostala před bránou Valencie dokonce ke dvěma střelám, ale obě byly zablokovány domácí obranou!

O pár minut později se sudí Javier Estrada rozhodl zastavit hru, aby se přesvědčil, zda při předcházejícím centru Villarrealu někdo z domácích nezahrál rukou. A měl pravdu, obránce José Gayá rukou skutečně zahrál, což nedalo Estradovi jinou možnost než ukázat na penaltový puntík. Míč si vzal na starost Gerard Moreno a přesnou ranou poslal hosty do vedení!

A nemuselo to být všechno. Ještě v rámci samotného závěru poločasu se k ráně dostal Moi Gómez a jeho střelu placírkou musel Cillessen vyrážet nohama mimo. Chvíli to trvalo, než se i po změně stran dostal jeden nebo druhý do šance. Po hodině hry pálil velmi dobře Moreno, jenže narazil opět na dnes výtečného Cillessena.

Valencia každopádně utahovala šrouby a Villarrealu nebylo dlouho příjemně. Wass dokonce po dvaceti minutách a jednom centru trefil břevno! Už se zdálo, že se Villarreal bude radovat ze tří bodů, když tu se domácí probrali. Čtyři minuty před koncem pískal sudí Estrada za faul ve vápně penaltu taky pro domácí. A Carlos Soler poslal sebejistě brankáře Asenja na druhou stranu!

Vedení mohl Villarrealu vzápětí vrátit Bacca, který ale opět skončil na perfektním Cillessenovi. A v tom to přišlo. Psala se druhá minuta nastavení, když střídající Oliva nahrál míč do vápna na Gonçala Guedese, který vykoupal obránce Jaumeho Costu a ranou na zadní tyč propálil Asenja podruhé!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid25185248:1759
2.FC Barcelona26175457:2256
3.Real Madrid26166444:2154
4.Sevilla FC25153735:2048
5.Real Sociedad26129543:2145
6.Real Betis261331036:4042
7.Villarreal CF26813534:2937
8.Athletic Bilbao25961036:2933
9.Celta Vigo2689934:4033
10.Granada CF26961132:4433
11.Levante UD26711835:3532
12.Valencia CF26791032:3630
13.CA Osasuna26771223:3528
14.Cádiz CF26771222:4128
15.Getafe CF26761321:3227
16.Real Valladolid265101125:3725
17.Elche CF25591123:3724
18.SD Eibar264101220:2922
19.Deportivo Alavés26571422:4222
20.SD Huesca263111225:4020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (184)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na to, co se kolem Valencie (a hlavne v ni) v poslednich tydnech deje to byl dobry zapas. Cillessen jasny man of the match. A Guedes jasne umazal, jak tymovym hracem je (at uz po vstrelenem golu, tak hlavne po zapase)

Reagovat
Arnar Resmusonn

Přesně. Hráli s velkou chutí a nasazením, ikdyž to nešlo moc technicky, ponorka byla bez šťávy. Jsem rád že otočili zápas.

Reagovat
Phillipinho

Co udelal po zapase?

Reagovat
aurelio

Tie domáce zápasy v poslednej dobe nie sú vôbec zlé, aj proti Celte to bolo obliehanie do poslednej minúty, ale tá psychická sila tam zrazu je. Len ťažko pochopiť, ako je možné, že sa to strieda s podobnými výbuchmi ako proti Getafe.

A okrem Cillessena je v parádnej forme aj Gabriel, jednak je naozaj dominantný v obrane a zároveň sa stáva lídrom, keď konečne smeruje energiu správnym smerom.

Reagovat
houdic

Zatímco my ukázali naší klasickou tragédii, se stejnou sestavou jako každej zápas posledního půl roku. Neschopnost v zakončení, nulová kreativita i malý nasazení, na to jakej máme tým se na zápasy fakt nedá dívat. Jak nemám rád hysterii kolem trenérů, tak musím říct #Emeryven

Reagovat
Israha

Ten výkon měl rezervy, ale na druhou stranu Cillessen chytil tři góly a na druhé straně ty dva inkasované vlastně zavinilo jediné střídání Jaumeho. Neříkám, že Emery v lize odvádí letos kdovíjak dobrou práci, ale tenhle konkrétní zápas rozhodly individuality.

Reagovat
houdic

Jak mohl Jaume za první gól? Jo do jistý míry to je smůla, jako skoro každej zápas. Šance jsme měli a kdyby paco neměl impotentní období tak jsme asi i vyhráli s přehledem, ale hezkej dominantní fotbal prostě nehrajeme. Mnohem líp zahrajeme proti Atléticu než proti týmům ze spodku tabulky.

Reagovat
Israha

Já jsem vůl jak barák, jsem si ho spletl s Moiem . Moje chyba. Ale pointa o tom, že prohru způsobily individuality, zůstává. A pak si říkám, že nakolik je ta letošní průměrnost vina Emeryho a nakolik prostě tím, že odešel nenahraditelný Cazorla. Parejo je i přes občasnou laxnost fajn posila, ale Santi byl v kreativitě a kontrole hry jiný level. + teda včera shořely po ofenzivní stránce kraje obrany...od Foytha se to i čekalo, ale Estupiňan byl příšerný až nečekaně moc a Pedraza se do toho v půlce zápasu taky moc nedostal. Emeryho v tomhle vnímám až jako jeden ze sekundárních faktorů.

Reagovat
houdic

Tak to jo, to já nechápal, proč do toho takhle šel.

Já teda Pareja vnímám jako zklamání, je vidět že je to skvělej fotbalista, ale hraje v podstatě jenom na naší půlce. A to je možná vína Emeryho, jediný jak směrem dopředu něco tvoříme je přes Morenovu genialitu (s kterou mi přijde že to už poslední dobou přehání a trošku mu to vlezlo na mozek) anebo že to Samu proklickuje.

Mně nejde ani tak o včerejší prohru, to se stane navíc jak píšeš rozhodli individuální chyby, ale mám pocit že s tímhle kádrem, s kterým jsem si ještě v říjnu myslel že se budeme prát o titul by jsme měli brát jinej fotbal. A ne se bát o výhru i s tymama jako je Eibar, nebo Huesca. Letos jedinej zápas kterej pamatuju že jsme vyhráli s přehledem byla Celta, která nám ty góly věnovala, to je prostě smutný.

Mě na něm hlavně fakt vadí ta nulová rotace, nechápu proč Moi hraje 95% zápasů v základu, i ten Parejo by si občas mohl sednout, koneckonců i Albiola by mohl nechat odpočinout, když dostal jednou příležitost Funes Mori tak zahrál dobře. Raba hrál 10 minut proti Betisu a dal gól (kterej mu vzali) Paco od zranění hraje tužku a stejně je každej zápas v základu i když je na lavici nejlepší španělský střelec do 21 let a Bacca. Já mám pocit že tohle ten tým strašně zabíjí jak má každej to místo v základní sestavě jasný.

Reagovat
Israha

Emery chce mít z Pareja zjevně registu, což je podle mě v pořádku, ale pak tam teda musí být nějaká spojka mezi zálohou a útokem, no. Tady by tu mezeru měl vyplnit Trigueros, vhodnější hráč na to v kádru není. Pak si musí Moreno hrát na Benzemu a být zároveň AM a koncový hráč. Zaplnit díru po Santim a předělat ten tým tak, aby šlapal bez něj, bude trvat asi ještě déle (od toho sice je trenér, aby to nějak vyřešil, ale ztráta mentálního i herního lídra rozhodí každé mužstvo, více či méně). A pak si myslím, že v záloze chybí i fyzická prezence Iborry...Capoue není zlý, ale tu fyzickou dominanci a dynamiku není schopen přinést.

S rotací do určité míry souhlas, i když zrovna Bacca mi přijde hotový, ten už většinu své výkonnosti ztratil. Ale minimálně Funese Moriho, Niňa a Yeremiho by to chtělo vídat na hřišti častěji.

Reagovat
houdic

No, ale když Manu nehraje tak to je potom těžký zrovna Yeremim by tam podle mě chodil, ale je momentálně zraněný. S Baccou nevím, mně úplně hotovej nepřijde, s Atlrticem to oživil a jindy tam chodí na 10 minut tak z toho těžkou soudit, on vždycky nic neudělal akorát dal gól... S Cazorlou souhlas, i když příšerně jsme hráli loni i s ním, ale ne takhle dlouhodobě, myslím že Iborra chybí víc, sice by se nezlepšil obraz hry ale dozadu a pro klid je lepší než Capoue. Každopádně já vlastně ani nevím kde úplně konkrétně hledat chybu, ale přál bych si nějakou změnu. Už 4 měsíce hrajeme naprosto otřesně a nemění se vůbec nic. To mi prostě s tímhle kádrem přijde smutný

Reagovat
Israha

Manu jakože "nehraje", ale má z celé Ponorky čtvrtý nejvyšší počet minut . Ale chápu, kam tím míříš, není jasný člen základu a lepí se jím, co se dá, takže skrz tu velkou marodku nakonec hraje často. Já jsem od Emeryho očekával určitý pragmatismus, vykoupený dobrými výsledky, ale ty nejsou, a obraz hry je ještě horší, než jsem předpokládal. Viděl jsem vás letos 9x a jak píšeš, jediný opravdu přesvědčivý výkon byl proti Celtě.

Reagovat
houdic

Já narážel na včerejšek, to nehrál

Reagovat
Israha

A po jeho příchodu mi ten přechod do útoku začal připadat kvalitnější. Jenže Cillessen, blbá penalta a několik vteřin Guedese v dřívější formě, a bylo po zábavě.

Reagovat
Phillipinho

A jeste jedna otazka. Co rikas na vstup do klubu prince z Johoru? Bude to brat vazne? Protoze pry vlastni domaci klubu uz nekolik let a udelal z nej jeden z nejsilnejsich klubu v Asii...

Reagovat
QooBo

Sice neviem co sa stalo po zapase ale nechapem ten sustavny hate na Guedesa .. myslim teraz ale skor jeho vykony .. ano nie su vzdy idealne boli zvyknuti aj na lepsie ale to sa da povedat o hociktorom hracovi Valencie .. za mna je to najlepsie kridlo v kadri, vie prejst 1 na 1, ma vybornu strelu a vie aj slusne zacentrovat .. nechapem preco vobec dostava sance Blanco, ten chalan je marny, Cheryshev ten ma za cely cas co je vo Valencii nepresvedcil, Musah je talent ale zatial je lepsi z lavicky ako v zaklade, Jason lavickar, Wass zase nie je ciste kridlo .. ale ano, tiez musim uznat ze GG neposobi na mna uplne ako prototyp timovosti .. ale kto ma momentalne najviac sere je Maxi .. ten chalan hra tak strasne na hrane pravidiel a to aj ked ma kartu ze trpnem pri kazdom jeho pohybe .. a este k tomu je to neskutocny simulant, keby nie som fanusik Vale tak ho asi nenavidim

Reagovat
Mass

U Guedese byly velký očekávání, stál 40M €. On měl být ta největší hvězda a ne se ohybovat na hraně lavičky. Takže předraženej Mendesův koník, co bys čekal. Místo něho bych 100x radši viděl Ferrána Torrese.

Reagovat
QooBo

Ano stal 40 mega ale hrac nemoze za to, ze klub ho kupil predrazene lebo mal jednu dobru sezonu .. to ale nemeni nic na tom, ze stale si myslim ze to je nase najlepsie kridlo, aj ked hra pod svoje moznosti .. Ferrana by som videl radsej aj ja ale ten si to trochu posral aj sam, z toho co viem tak si diktoval prehnane poziadavky a zase az taka hviezda to nebola

Reagovat
Jinders

Sevilla během dvou týdnů úplně roz***la celou sezonu.

Reagovat
el Principito

Reagovat
CHONG

Jak se to vezme, na titul stejně reálně nemají, LM ještě ztracená není, ale toho finále CdR je velká škoda, no

Reagovat
remeslnik

No a Barce se bohužel stalo to, že postoupili. To s tou Sevillou může být Pirhovo vítězství, protože ve finále ji čeká opět oblíbený Muniain s Athleticem a to už hrát nemuseli. Je tu velké nebezpečí, že to může skončit přinejmenším nějakou redkou, ale i zraněním. Athletic za tím půjde ( jedna z mála šancí na jakýkoliv pohár) jak cigán po uzeném.

Reagovat
el Principito

Reagovat
drussbarb

Cože? Máme šanci na titul , ani liga jeste není hotova. Real do toho!

Reagovat
remeslnik

Jak si mám tvůj příspěvek vyložit?

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla je takový španělský Arsenal. Věčně čtvrtá.

Reagovat
2miguel1

Čo by Arsenal dal za to, byt štvrty

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Koeman daj tam toho Moribu v stredu !!!

Reagovat
LAM

Zápas jakej se dal čekat.Ubajovanej a bez něčeho navíc.Jako ten rozpis a počet minut od začátku roku je prostě enormní(nejvíc z celý Evropy),takže za to mají hráči

Z posledních 11 zápasů 10výher a 8 ligovejch výher venku už musí bejt asi úplnej rekord Zítra ideálně remíza a šance na titul by najednou aspoň malá byla.

Hlavně by to chtělo,aby si někteří odpočinuli,jelikož tam sotva táhnou nohy.

Moriba

Reagovat
PP

Tyy jo. Teď čumím na tabulku a jak dokázal být Betis 6. s takovým skore? Pět týmů před ním má bilanci přes 15-35 do plusu a oni o pár bodů za nima s -6..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože často vyhrávají 1:0 a naopak často prohrávají o 3 góly

Reagovat
Jordi Alba

Když už prohrajou, tak stylově.

Reagovat
sokar

Klasik by povedal, ze skuseny tym vie kedy ma strelit gol a vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radost z Alby a Busquetse. Na to, jak byli klasicky odepisovaní, tak hrají od nového roku velice dobře

Reagovat
LAM

Škoda jen zraněních Fatiho a Arauja.Ti by tomu týmy teď dost pomohli.

Jinak snad Laporta vidí co musí ještě přijít za změny

Out Coutinho,Griez,Pjanič,Umtiti

In Garcia,Top hroťák někoho do středu a ideálně pořádná dvojka k Albovi pokuď se podaří prodat Firpa.

Když se tohle nepodělá,ak můžem mít příští sezony hodně dobrej tým a hlavně hodně mladej.

Reagovat
LAM

zranění

Reagovat
sylarko

coutinho sa nam este hodi mozno pri tom mnozstve zapasov. a aj ked mam griezmanna rad, ale ak by jeho odchod znamenal prichod halanda, tak sa asi nemame o com bavit...

Reagovat
smazaný uživatel

asi?

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, jdi se léčit, tohle opravdu není normální...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nic proti hráčům Barcelony, ale velebit zrovna tyhle dva To je naprostá urážka lidství, to je jako šlápnout do koňského hovna a velebit spojení s přírodou :)

Reagovat
remeslnik

On má úplně jiné nároky, to nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu, Papriku.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla totální katastrofa ... neskutečně labilní tým, opravdu tomu nerozumím, v Evropské lize dokáží otáčet dvougolové manka ze svého hřiště, dát postupové góly na poslední chvíli, či být suveréně horší tým, a zvítězit.A na domácí scéně, či LM vyhoří jak... Panebože...

PS. Vím, že ty narážky na EL byly možná staršího data, i tak je to pro mne nepochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, Papriku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom byste si mohli možná uvědomit, že útočníkovi musí někdo na ty góly přihrát. A když Griezmannovi nikdo nepřihrává, tak góly nedává. Je to pořád jeden z 10 nejlepších hráčů světa a je to vidět v repre. Jenže v Barce se dějí divné věci a proč se to děje, to asi nikdo neví.

Reagovat
roman1978

Jenom abys věděl. To je ale picovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik přihrávek do vyložené šance dostal v posledním utkání? A nepiš mi, že nenabíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

no proti cadizu 2, ked prehrali so seviilou 2:0 tak rovnako 2, ono má v priemere 2 strely na zápas a 0,3 golu. Gol v lige da kazdych 280 min a ma najviac zahodenych velkych sanci. Trincao je statisticky lepsi ako on.

Reagovat
Mercury

chudak Griezmann, jeste ze se muze vypovidat u koni

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne Griezmann a Coutinho su nevydarene nakupy avsak ti mali aspon par svetlych momentov nie ako megafail Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že Griz do Barcy nikdy jít neměl. Ale to není chyba jeho, to je chyba těch, kdož v Barce hrajou ten pěší fotbal, do něhož se Griz vůbec nehodí. On je do kombinace a ne na tu šaškárnu, kterou Barca teď předvádí. On šel do Barcy, protože si myslel, že s nimi vyhraje LM. Ale to by tam nesměl být ztřeštěný Dembele, který je tak rychlý, že zapomíná míče za sebou, to by tam nesměl být Leo, který hraje jen když se mu chce a ono se mu často nechce, to by tam musela být nějaká záloha.

Griz měl zůstat v Atletiku nebo jít do PSG.

Reagovat
Mercury

Nenapadlo te, ze chyba nemusi zakonite byt ve vsech kolem, ale treba mozna i v samotnem Griezmannovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že přes noc zapomněl hrát fotbal?

Reagovat
Mercury

Nezapomnel, ale hraje hodne pod sve moznosti. Dozadu je platny, ale na kridle je zbytecny, na desitce ma Barca lepsiho hrace a na hrotu je proste tragicky. Absolutne nesrovnatelny se Suarezem, Etoem nebo Villou, kteri tam v nedavne minulosti hrali. Myslim, ze ho jednoduse trochu precenujes kvuli osobnim sympatiim.

Reagovat
smazaný uživatel

On není a nebude hroťák. Nikdy nebyl měl by hrát podhrot a byl yb dobrý.

Reagovat
Mercury

A Messi se ma kvuli nemu posunout zpet na kridlo nebo jak by sis to predstavoval?

Reagovat
smazaný uživatel

No v porovnani s nami su tie sumy premrstene ale zase u vas nemate pripad Jovic a Hazard. Napr. Hazard mal tvrde suboje v Anglicku a v kuse hral a mal spickove vykony. Teraz v kuse na marodke a nie je schopny do suboja a prevziat zodpovednost. Proste sa dacoho boji a hra jak posrany. My sme CR nenahradili, som zvedavy kto u vas prevezme zodpovednost za Messiho ked zostarne.

Reagovat
drussbarb

Jenže on ty přihrávky dostává a prostě neumí proměnit.

Mezi Top 10 nepatří ani omylem

Reagovat
roberos

Ne Griezmann není jeden z 10 nejlepších Vím o minimálně 50 lepších než on.

Reagovat
blaugrana

Moriba sa snad stane nasim hracom zakladu. Stegen, Dest, Araujo, FDJ, Pedri a Fati. Je na com stavat, len chce rozumne doplnat. Haaland a Mbappe su nerealni, ale Isaak by realny bol a zameral by som sa nanho, co sa hrotu tyka.

Reagovat
smazaný uživatel

No potěš koště Dest zmrší co potká, Fati je pořád zraněnej, Araujo taky, Pedri střídá dobré okamžiky s vysloveně špatnými. A FDJ taktéž. V Atletiku se vše točilo kolem Grize a bylo to dobré. Tady mu nikdo nepřihrává, tak to podle toho vypadá. Pěší fotbal, který již mnozí zadáci soupeřů nežerou a každý druhý prohraný zápas.

Reagovat
Petrinho17

Ale prosím ťa už prestaň dookola s tým skvelým Griezmannom. Dostal milión šancí a rozhodne to nie je o tom že mu nikto neprihrava. Samozrejme nie je na svojej ideálnej pozícii. Ale azda chceš povedať že by bol platnejši ako Messi? V Atleticu to fungovalo a bude fungovať lepšie aj iným hráčom. Pretože ten štýl na brejky sa vždy ľahšie aplikuje a vyhovuje to väčšine hráčov. Si neuveriteľne zaujatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že jsem zaujatý. Bez Messiho by to fungovalo mnohem lépe, pokud by ostatní hráli a nesabotovali to, jen aby bylo vidět, že je Leo nepostradatelný. Leo se už zbavil dvou trenérů. kteří se mu nehodili a sestavu řídí on.

Nevěřím, že třetí nejlepší hráč světa ( několik roků za Ronaldem a Messim ve světových žebříčcích ) najednou zapomene hrát fotbal. Oni ho prostě sabotujou, a Griz tam bezcílně běhá a nikdo mu pořádně nenahraje. A trvá to už druhý rok. Nikdy neměl do Barcelony chodit a "hvězdy" jako Dembele , Pedri, Alba, vždy strčí do kapsy.

Uvidíme po sezóně, pokud Leo odejde, jak se tam vyvine. Ale Barca je přestárlá a něco s tím bude muset dělat. Jenže na hráče typu Fati a spol. se moc spoléhat nelze.

Jenom doufám, že ty kecy o tom, že sledujou Součka, jsou jen kecy protože by se tam zahrabal.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann už není tak špatný jako v minulé sezoně, ten názor asi jede setrvačností nebo co, jinak to nechápu. Opravdu dobrou formu měl sice asi jenom necelé dva měsíce, ale zlepšení tam celkově opravdu je, dokáže se namotat do důležitých momentů, narozdíl od minulé sezony si dokonce připisuje asistence. 37 zápasů a 12+11 mi nepřipadá zas tak špatné. V minulé sezoně měl za celou sezonu bídné 4 asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

11 asistencí má mimochodem i Messi a Alba, což mé tvrzení o ještě podporuje. De Jong 6. Dembélé, Fati a Pedri po 4 asistencích.

Reagovat
roberos

Griezmann na Barcu nemá - neumí obejít ani patník,. rychlost má jen průměrnou, techniku též, zakončení slabé a přihrávky často nepřesné a taky často nezpracuje míč jako kluci na louce. On měl zůstat u brejkařů v Atleticu.

Reagovat
Mercury

Treti nejlepsi hrac sveta mam dost. Ty jsi z nej dobre hotovy teda. Pritom jeho vykony tomu za dobz co je v Barce vubec neodpovidaji. Sorry jako.

Reagovat
smazaný uživatel

Před dvěma roky se nejméně dva roky umístil v žebříčku světových fotbalistů na třetím místě. Ještě pořád si to můžeš najít. A najednou dělá v Barce náhradníka.

Reagovat
Banikovec7

"hvězdy" jako Pedri, hráče typu Fati víš že ti borci hrajou první pořádnou sezónu v lize a patří mezi nejlepší hráče týmu v 18 letech?

Reagovat
roberos

Barca je přestárlá? Pique nejlepší stopér, Alba prakticky nej křídlo, Messi nejlepší hráč a jediný Buesquets by se dal snadno nahradit. Jinak Pedri,de Jong, Dembelé,Fati, Puig,Dest Mingueza, atd to jsou staří hráči. Nebo by si chtěl aby Barca stavěla jako jediná na světě jen hráče do 25-27 let? Probuď se.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sokar

Zhejtit vsetkych naokolo, kazdy je miuerny alebo zraneny, na vine je system, to ze sa nehra na protiutoky a pod. ale urcite nie je chyba v Griezovi ja som za jeho zotrvanie v klube (iba v pripade prichodu Haalanda by som ho predal kvoli potrebnym financiam) ale takto prekrucat a fabulovat len aby som obhajil jedneho hraca je prehnane

Reagovat
patas92

Pedri má asi tak jeden špatný okamžik na 10 dobrých

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je až nechutný, že dokáže být v takovým věku tak konzistentní a mít takový herní přehled.

Reagovat
Carrick

Nejmenuje se Moriba, ale Molitva. Marija o něm zpívala už v prvním desetiletí.

Reagovat
sylarko

isak ma vykupku 70mega a haland 60...tak mi povedz kto je nerealny

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/FfF4xcPqdrE

Mesut Ozil in making.

Reagovat
smazaný uživatel

Koke uz nema na to, aby hral za Atletico.

Reagovat
misinho7

celkom fajn zapas, remizka dobra titul je este otvoreny

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Messi to nakoniec urve Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza velmi dobra pre Barcelonu.

Reagovat
Kokesh

Tak to je snad jasný. Ale zatímco my už máme plusový bod z dvojzápasu za sebou, Barca musí proti nim hrát jen na výhru. A to za pár dní hraje v Paríží, kde nabraná euforie proti Seville může být raz dva pryč...

Dlouhodobou formu nemá v sezóně nikdo, tak nechápu proč je RM tak podceňovaný.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo, jaká euforie se dá ztratit, když jedeš do venkovní odvety z tříbrankovým mankem ...

Reagovat
Kokesh

*s Jiří, s

Před pár lety jste hráli odvetu s čtyřbrankovým mankem, myslíš, že taky nikdo nevěřil? Navíc jsem psal euforie ze !Sevilly!, né z toho co Barcu teprve čeká...

Reagovat
smazaný uživatel

S

Spíš jde o to, že tohle je mac, ve kterým nemáš co ztratit, jen získat. Mame šance tak procento. Nevím, co by se muselo stát, aby to melo hrace nějak poznamenat.

Reagovat
Kokesh

Vždy máš co ztratit...protože teď máš naději, ale po zápase už nemáš nic.

Podle mě jste letos extrémně labilní tým. A jakákoliv vzphura nebo její opak vás mohou dostat do maximálních nebo právě těch minimalnich výkonů...

Reagovat
Anacron

To je jednoduchý. U Atletů se pouze čeká, jestli jim dojde dech a Barca nemá problém ve složení kádru a pořád mají Messiho, takže mají potenciál hrát dobře. Zatímco my hrajeme bez útoku a naše jediná taktika je asi taková, že když nevyšlo předešlých 1000 centrů, tak zkusíme pokus číslo 1001. A potenciál tam něco změnit s tím materiálem opravdu není.

Reagovat
Kokesh

Messiho měli i loni.

Potenciál je právě dost velký na to něco změnit, to by jsme ale nesměli imitovat standartní lazaret Arsenalu. Navíc McHazard mohl spoustu problémů vyřešit a né vše se muselo ihned shazovat na Zidaneho...

Reagovat
Anacron

Ano je potenciál vyměnit 3/4 týmu no.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Phillipinho

Prvni polocas velmi dobrej vykon a zacatek druhyho polocasu taky. Skoda, ze se nepromenila nejaky z tech mnoha sanci....pro me nepochopitelne Cholo stahnul Lemara, ktery hral do ty doby slusne. Nastoupi tam Saul, kterej ty hre nedava vubec, ale vubec nic. Pomalej, vsude pozde, neduraznej. Nasledne tam necha nepochopitelne az do 80 minuty Correu, kterej zkazil na co sahnul a pak mu jeste k tomu vsemu dosly sily, takze nebyl schopnej uz absolutne niceho. Tohle derby se melo vyhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dole mal dat aj Kokeho. Ten beha ako keby mal 100 kilo. A v subojoch je nulovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrava len za zasluhy. To ti mozem povedat otvorene ako nezavisly pozorovatel, ktory vidi Atletica tak raz za mesiac.

Reagovat
RealC.F.

Atlético jenom remizovalo s Realem jo? V druhym poločase si ani neskrtli, škoda, Real by vyhrál zaslouženě, ale i tak cením druhej polocas, ten první tým LA Ligy si ani neliznul. S touhle hrou a nasazením na to máme, bitva o titul je otevřená

Reagovat
Salfovic

To by byla prdel kdyby Barca v téhle sezoně vyhrála double

Reagovat
Registrujisejenproto

nevyhrajou nic ale je vtipné, jak si místní fans dělají naděje

Reagovat
smazaný uživatel

tak cdr neni uplne bez sance

Reagovat
Rattlesnake

*treble

Reagovat
Israha

Benz se Suárezem kvalitní góly, Oblak a Courtois kvalitní zákroky, hodně kvalitních výkonů i mezi vápny. Vydařené derby a zasloužená remíza. Ale pořád si nemůžu pomoct od myšlenky, že Zidane opět nevychytal základní sestavu. Proti Atletům vždy fungovala čtyřčlenná záloha, ať už s Iscem nebo Valverdem, čekal jsem, že to takto postaví znovu...a místo toho na hřišti Asensio s Rodrygem, u nichž snad nepamatuju dobrý výkon proti Cholovi (speciálně Rodrygo ty fyzické souboje se stopery Atlética vůbec nezvládá). Škoda...Atlético hrálo na úrovni, ale k poražení byli.

Reagovat
Kokesh

Marco těch dobrých výkonů proti AM měl několik, jen hrál s trochu odlišným sebevědomím...a to chybí zrovna všem naším křídelním hračům, jen Vini je vyjímka - u něj je ale problém bohužel jinde.

Taky jsem doufal v 442 s Iscem.

Reagovat
Israha

Neříkám, že neměl, jenom si je fakt nepamatuju, takže to muselo být někde v jeho prvních dvou letech v Realu, kdy ještě vypadal jako potenciální tahoun. Za poslední cca tři sezony je proti Atletům pravidelně anonymní.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
drussbarb

No liga ještě bude napínavá, do doby, než nás Atleti porazí

Reagovat
dextroza_m

Neporazi.

Reagovat
drussbarb

Zdroj?

Reagovat
dextroza_m

Prazdroj

Reagovat
valloire

zdroj všeho

Reagovat
drussbarb

Poutník, Krakonoš, Hrádek, Chotěboř, Kácov, Sivice, Viničné Šumice, Hauskrecht, Oslavany, a mnoho dalších. Update, už delší dobu je Polička, dřívější nejlepší jedenáctka, slabá jako čaj.

Europiva z hypermarketů prosím ne, to se týká všech piv jako například: Staropramen, Krušovice, Starobrno, Pilsner, Budvar, Kozel, Géčko.

BOŽE, já mám žízeň, chci TOČENÉ!

Reagovat
valloire

Krakonoš jsem myslím pil a nic moc. Chotěboř taky. Zbytek neznam. Staropramen je břečka, Starobrno taky. Plzeň je pořád Plzeň a je nejlepčí. Tečka. Jinak když chceš točený, stačí hledat, nějakou hospodu rebelskou jistě najdeš nebo okénko. MY si s klukama poradili...Cítím tvůj žal a chápu jej.

Reagovat
drussbarb

No já momentálně pomáhám trasovat Hygieně a připadal bych si jako pokrytecký šmejd, když všichni zodpovědní to dodržují. Občas dám basu, ale je to těžké.

Jinak pochopitelně Krakonoš >>> Plzeň.

A to jsem Plzeň ochutnal i například Na Bláhovce v Brně

Reagovat
valloire

No vidíš, já bych řekl, že momentálně dělám ještě záslužnější práci a nepřipadá mi, že bych byl pokrytecký šmejd. Znám dvě rebelský hospody ala Chcípl Pes a není to nic proti ničemu, když dodržuješ pravidla ochrany a hygieny. Jde o to točený a to si můžeš v klidu vypít venku. No a nejvíc lidí se nakazí v práci a je to neporovnatelně větší množství než kdy v hospodě. jenže zavřít průmysl na dva tři týdny úplně nejde, tak zavřeme hospody, aby bylo vidět, že jednáme rozhodně. A propo, nejde o Babišovu vládu, ona by postupovala stejně i jiná vláda.

Zkus ochutnat pivo v Plzni, ne v Brně...

Reagovat
drussbarb

Až budu, zkusím. Chcípl PES jsou hovado, nenosí roušky a mají plnou hubu svých svobod a momentální svrab svých chováním jen zhoršují

Reagovat
valloire

Až budeš v Plzni, klidně napiš. Dáme 12. Jinak jejich věc, já tam byl s rouškou a šel jsem ven.

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší je Radegast s Bernardem

Reagovat
valloire

Zrovna teď piju Radegast 12 - dobrý. Bernard ale skvělý pivo.

Reagovat
technecium

Krakonoš only

Reagovat
valloire

Nijak mě nezaujal, pamatoval bych si kdyby jo...ale tak v Krkonoších jsem byl naposled v 14 roce léta páně a jedu na konci června, když Hami dá. Tak uvidíme. Třeba Holba v Jeseníku je dost dobrá, takže bych si pamatoval i Krakonoše hombre.

Reagovat
dextroza_m

Bolehlav

Reagovat
Dr. Admess

Remíza pro nás krásná.

Pořád mě se*e ten dojebanej zápas s Elche doma. Každopádně teď se hlavně modlím, aby nevyhrál ty volby Freixa.

Reagovat
DrQQ

S Elche to bola paráda, to bol Cádiz.

Reagovat
Dr. Admess

Oh, pravda. Sorry.

Reagovat
Tombull

Nebo s Eibarem.

Reagovat
drussbarb

Letos bych bral jen ligu všemi dvaceti, není to tak dávno, co mi byl málo double, Dylan má pravdu, časy se mění.

Po Cadizu jsem měl chuť zrušit kabelovku

Reagovat
LAM

Laporta

První výsledky 65% Laporta,26%Font, 9%Freixa

Reagovat
2miguel1

Bože nech je to pravda. Bod zlomu

Reagovat
2miguel1

Zlý smail..." "

Reagovat
LAM

Celkovej odhad výsledků

Laporta 58%, Font 31% a zbytek Freixa

Reagovat
el Principito

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Mohl by nám napsat Jakub 19 nějaky souhrn alias Rossel sí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Je to stejný Jakub, co dlouhodobě píše strašlivosti na forcabarca.sk?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pozor na korespondenční hlasy

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=7tcjYvthSOM

Přímej přenos.

Asi není šance,že by to Laporta nevyhrál.

Reagovat
REPLIKATOR

Socky od té doby, co se vrátil do hry David Silva, zase válec. Neskutečný vliv na výsledky týmu

Reagovat
2miguel1

Tipnite prvy signing od Laportu:

Reagovat
el Principito

Eric Garcia

Reagovat
el Principito

a pak LEO

Reagovat
Petrinho17

Eric Garcia je v podstate istý. Čo potvrdil Guardiola a Laporta v predvolebnej kampani povedal, že chce jeho príchod a o to viac ak bude zadarmo.

Myslím, že bude usilovať aspoň o 1 veľkú hviezduz ak to financie a odchody hráčov dovolia.

Reagovat
LAM

Mluvil o prodloužení smluv pro Messiho a Dembeleho.Potom o přícjodu Garcii a Haalanda,tak uvidíme

Reagovat
Salfovic

Koeman.

Reagovat
ADM

ten sa už može začať baliť..

Reagovat
2miguel1

Chcel by si ho vymenit? Ja mam pocit, že akurat začina vsetko sadať, čo id hračov chce

Reagovat
ADM

Tak ja si myslim, že Xavi je tak nejak hotová vec od leta.

Reagovat
sylarko

keby vyhral ligu a CDR myslis, zeby ho vyhodili? xavi ma cas, netreba to s nim nasilu uspechat

Reagovat
Petrinho17

Koeman určite ostane.

Reagovat
LAM

Určitě ne

Reagovat
Petrinho17

Minimálne ďalšiu sezónu začne určite Koeman. Či ju dokončí to už závisí od výsledkov.

Reagovat
sylarko

tipujem halanda ako jeho eso v rukave

Reagovat
smazaný uživatel

Kratkodobe zavazky ste uz splatili ze si tak dovolujes na neho?

Reagovat
sylarko

ma vykupku 60mega. neskor by bol este drahsi, minimalne dvojnasobne. z dlhodobeho hladiska sa ho oplati kupit. mali by sme utocnika na dalsich trufnem si povedat kludne aj 10 rokov. ked ho nekupime teraz, tak uz nikdy. financie sa podla mna v lete najdu. urcite sa to oplati, tie peniaze sa nam z marketingu vratia.

Reagovat
Kluivert9

Výkupku bude mít až příští léto a je hodně pravděpodobný, že nabídky 100+ na něj budou lítat letos.

Reagovat
Kluivert9

Začali jsme zase tisknout černobílé, takže na něj zbyde. Co tam máš dál?

Reagovat
valloire

návrat ke kořenům

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě bude chtít udržet Messiho a získá si ho definitivně tím, že mu přivede kamaráda Aguera.

Reagovat
LAM

Jinak Collado dneska

https://www.youtube.com/watch?v=4B_iS7ztLck

Když se nechytne Trincao,tak nemusíme hledat někde jinde.

Reagovat
Petrinho17

Lenže od absolútne nedostáva šance ani len v nomináciách na zápasy A tímu, až na pár výnimiek. Mám pocit, že práve s ním Koeman absolútne nepočíta a príležitosť dostane skôr Konrad.

Reagovat
LAM

Tak na týhle pozici nastupuje Messi nebo Dembele a někdy dostává šance Trincao.Já zas rozumim Koemanovi,když říká,že je pro mladý hráče lepší pravidelně hrát,než vysedávat na lávce a dostávat pár minut

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sečteno cca 25%:

Laporta 5,901

Font 3,198

Freixa 1,034

Reagovat
el Principito

70% done now.

Laporta: 17,410

Font: 9,561

Freixa: 3,093.

Reagovat
Visca el barca

Vítej zpět Joane

Reagovat
el Principito

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to nie je ako kedysi ze prisiel a nakupil teraz ho lutujem bude musiet vsetko splacat.

Reagovat
Aldeano

Super druhý poločas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Phillipinho

Panda Predtim za Betisv 53 zapasech 4 goly, ted v 6 zapasech, 7 golu. Neskutecny co dela sebevedomi...

Reagovat
Aldeano

Snad se mu bude dařit i nadále.

Reagovat
PP

Joaquín je snad největší borec, který momentálně běhá po hřištích.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

Jak fotbalove vzhledem k veku, tak taky povahou

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Borec

Reagovat
Pharrell

king

Reagovat
teenz

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Dody10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele