26. kolo
06.03.2021 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Álvaro Negredo (© AFP)

Cádiz díky trefě Negreda porazil Eibar

Jediná trefa stačila domácímu Cádizu ke třem bodům proti Eibaru. Jejím autorem se stal ostřílený matador Álvaro Negredo, který opět vybojoval svému týmu tři body.

Cádiz v úvodu nebyl moc aktivním týmem a po patnácti minutách hry už mohl prohrávat. Centrovaný míč po rychlém brejku hostí si do vlastní brány nechtěně srazil Marcos Mauro. Měl ale štěstí, že dotírající Enrich předtím hrál rukou a jeho branka tak nebyla uznána. Ve festivalu neuznaných branek jsme dál pokračovali po pětadvaceti minutách, kdy skvělou ránu Salviho sudí odvolal pro jeho předcházející ofsajd.

Domácí neustále přidávali na tempu a Eibar naopak v obraně hořel. Další šanci měl Salvi po centrovaném míči, kdy odraženou ránu vracel do sítě. Bránu minul o pár čísel. Přesto se Cádiz dočkal zaslouženého vedení. Pět minut před koncem první půle předvedl pohlednou a rychlou akci, Espino vymyslel krásný pas na zadní tyč a tam se nejlépe zorientoval robustní útočník Álvaro Negredo!

V 55. minutě však domácím fandům zatrnulo. Bryan Gil trefil centrovaným míčem Calu do ruky a sudí ihned pískal penaltu. K ní se překvapivě postavil brankář Dmitrović a rána to rozhodně nebyla zlá. Jenže Ledesma vystihl stranu i rychlost a penaltu bravurně zlikvidoval!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
adogti77

x??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele