LaLiga - preview 26. kola

05.03.2021, 08:32, aktualizováno 08.03.2021, 08:44
Previews
Estadio Benito Villamarín (© AFP)
Betis se posunul na pohárovou šestou pozici a dokonce může myslet ještě výše. Sevillský klub hostí v dohrávce Deportivo Alavés a pokud vyhraje, bude jeho manko na čtvrtou příčku zaručující Ligu mistrů činit už pouhých šest bodů...
Real Betis - Deportivo Alavés  (pondělí 21:00)
Real Betis už v tabulce přeskočil Villarreal a z šestého místo může vyvinout tlak na pátý Real Sociedad. V pondělní dohrávce se Pellegriniho hoši střetnou s Deportivem Alavés, který má naopak úplně jiné starosti. S pouhými dvaadvaceti body je na předposledním místě tabulky a bojuje o záchranu.

Po rozpačité první polovině sezony se sevillský Betis rozehrál do slušné formy a díky tomu se konečně dostal na vysněné pohárové pozice. Verdiblancos po nejtěsnější výhře na půdě Cádizu z minulého víkendu přeskočili šestý Villarreal a velmi vážně usilují o návrat do Evropské ligy. Cesta Betisu k naplnění cíle bude jistě ještě dlouhá a trnitá, nicméně už v pondělní dohrávce může Pellegriniho tým stabilizovat aktuální pozici a ještě vytvořit tlak na pátý Real Sociedad. V rámci LaLigy Betis od nového roku 2021 prohrál jen zápas s Barcelonou 2:3, jinak v převážné míře vyhrává.

Betisu se postaví do cesty Deportivo Alavés, které naopak od nového roku vyhrálo jen jeden zápas. El Glorioso postupně spadli na předposlední místo tabulky a čeká je boj o holé přežití. V průběhu sezony vedení sáhlo ke změně trenéra a Pabla Machína nahradilo Abelardem, výsledky to však zatím nepřineslo. Na přelomu ledna a února získal Alavés čtyři body, ale pak prohrál třikrát v řadě a teď ztrácí na sedmnácté Elche dva body.

Betis letos v Alavésu vyhrál zahajovací kolo nejtěsnějším výsledkem a na tři body bude cílit i na stadionu Benita Villamarina. Verdiblancos tu posledně s Alavésem padli, což teď budou chtít odčinit.

Domácí Betis počítá ztráty, jmenovitě Víctora Camarasu, Daniho Martina, Borju Iglesiase a Marca Bartru. Naopak po odpykání trestu se vrací William Carvalho a po svalových problémech i Nabil Fékir.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Joel - Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda - Guardado, Rodriguez - Ruibal, Canales, Fekir - Moron
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Navarro, Laguardia, Lejeune, Duarte - Mendez, Garcia, Pina, Cordoba - Perez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.67 - 5.22
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Huesca - Celta Vigo  (neděle 14:00)
Od dvou hodin se na El Alcorazu střetnou poslední Huesca a Celta Vigo. Domácí se minulý týden výsledkově chytli a doma proti Vigu mají ideální příležitost přiblížit se záchraně. První duel na Balaídos skončil výhrou Celty 2:1, dokáže to Huesca oplatit?

Huescu čeká až do konce sezony záchranářský boj a podle posledního týdnu to vypadá na hodně dramatickou záležitost. Huesca minulý týden nejprve porazila Granadu 3:2, aby pak přivezla body z Eibaru za remízu 1:1. Azulgranas teď ztrácejí na nesestupové příčky čtyři body, což rozhodně není nereálné smazat.

Velký krok mohou domácí učinit už v zápase se Celtou Vigo, která v tabulce patří o několik pater výše. Celestes jsou dvanáctí, ale ani oni si nemohou být ničím jisti. Osm bodů na sestupové příčky se v tuto chvíli jeví jako dostatečné, ale při tříbodovém systému se to může rychle ztratit.

Celta Vigo prohrála od konce ledna jen jedno utkání - ve Valencii 0:2. Minulou neděli remizovala s Valladolidem, když jí konečnou plichtu zachránil až ve čtvrté minutě nastavení Jeison Murillo.

Hosté mají s Huescou lepší vzájemnou bilanci a naposledy s ní prohráli před deseti lety. Přesto si musejí na El Alcorazu dávat velký pozor.

Huesce budou chybět Pedro Mosquera, Luisinho, Gastón Silva a Antonio Valera. Kompletní nebude ani Celta Vigo, v jejíž řadách scházejí Nolito, Araujo, Emre Mor, David Juncá a Sergio Alvarez.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Pulido, Siovas, Insua - Maffeo, Doumbia, Seoane, Galan - Ferreiro, Mir, Escriche
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Aidoo, Murillo, Caricol - Tapia, Solari, Suarez, Mendez - Aspas, Mina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.24 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Real Madrid  (neděle 16:15)
Zápas, který by mohl hodně napovědět o tom, kdo se stane španělským vládcem navždy poznamenané sezony. Atlético se na Wanda Metropolitano znovu zapojí do populárního madridského derby. To slibuje velmi napínavou podívanou i proto, že se Atléticu výjimečně daří držet své konkurenty dost daleko od sebe.

Atlético Madrid je v tuto chvíli na prvním místě LaLigy a dokonale si svou roli lídra užívá. Má bohatý náskok pěti bodů na své dva pronásledovatele, Barcelonu a právě městského rivala. Především se ale pyšní jednou nespornou výhodou - má k dispozici o jeden zápas víc než tyto dva týmy, což by ve výsledku mohlo hrát významnou roli.

Přesto se v poslední době nedokázalo vyvarovat několika přešlapů. A tím nemyslím ani tak porážku od Chelsea v Lize mistrů, jako spíš nečekané ztráty s týmy, které by Atlético mělo běžně porážet. Zápasy s Celtou Vigo nebo hned dva duely s Levante v krátkém intervalu po sobě, z nich vytěžilo přesně dva body.

Minulé kolo bylo pro Colchoneros už zase o něčem jiném. Tým trenéra Diega Simeoneho předvedl svou dominanci v důležitém duelu s mnohem schopnějším soupeřem. Villarreal se doma vůbec herně nechytal a díky dvěma trefám se Atlético dočkalo důležitého vítězství.

Přesto ho teď čeká mnohem náročnější zkouška. Atlético s Realem moc dobré zkušenosti nemá a často mu přenechává všechny body. A to i doma, kde vyhrálo naposledy v roce 2015! Tři z posledních pěti duelů naopak vyhrál "Bílý balet".

Rojiblancos jdou do domácího duelu bez obránce Josého Giméneze, ale na druhou stranu mohou počítat s návratem belgického útočníka Yannicka Carrasca. Zpět do hry se hlásí také anglický bek Kieran Trippier, který si odpykal zákaz deseti kol za nepovolené sázení.

Marodka Realu je mnohem obsáhlejší. Trenér Zinédine Zidane se totiž musí obejít bez hráčů jako Eden Hazard, Mariano Díaz, Dani Carvajal a Sergio Ramos. Návrat do hry naopak plánují Federico Valverde, Marcelo a Rodrygo Goes, přičemž nejpozitivnější zpráva se týká kanonýra Karima Benzemy. Ten už v pátek absolvoval s týmem kompletní trénink a dá se očekávat jeho start v základní sestavě.

I vzhledem k tomu, jak často Barcelona klopýtá, musí Real Madrid mrzet nevyužitá šance z minulého kola. V něm se "Bílý balet" utkal s Realem Sociedad a rozhodně plánoval všechny tři body. Jenže Real prohrával ještě dvě minuty před koncem. Pak ho tedy spasil Vinícius Júnior, ale stejně se trenér Zidane nemohl zbavit pocitu, že z tohoto duelu šlo vytřískat víc. A vzhledem k tomu, že Barcelona jede do Pamplony, by bylo záhodno, aby Real bodoval naplno.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Felipe, Hermoso - Trippier, Llorente, Koke, Saúl, Carrasco - Félix, Suárez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vázquez, Nacho, Varane, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos, Valverde - Benzema, Vinicius
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.08 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Levante UD  (neděle 18:30)
Real Sociedad se ještě nevzdává naděje na Ligu mistrů a ve zbytku sezony se chce pokusit zaútočit na čtvrté místo. Dobrým základem je zvládnout domácí duel proti Levante, které před nedávnem nebezpečně "pokousalo" vedoucí Atlético Madrid. Levante od 10. ledna prohrálo jen jeden duel a do San Sebastianu přicestovalo ve velkém sebevědomí.

Po vyřazení z Evropské ligy se mohou Baskové již plně koncentrovat jen na domácí soutěž, v níž bojují o čtvrté místo a tudíž Ligu mistrů. La Real v tuto chvíli ztrácí na čtvrtou Sevillu šest bodů, takže rozhodně ještě není nic ztraceno. Domácí naposledy prohráli 9. ledna právě zápas se svým přímým konkurentem Sevillou a od té doby nenašli přemožitele, včetně minulého víkendu na půdě Realu Madrid (1:1).

Baskové v neděli podvečer přivítají nepopulárního soupeře Levante, které s Realem Sociedad neprohrálo od roku 2018 ani jeden duel. V prosinci loňského roku vyhrálo Levante domácí zápas 2:1 a tak má Real Sociedad co napravovat.

Forma Levante určitě budí respekt. Nejlépe to demonstrují nedávné dva zápasy s vedoucím Atléticem Madrid, které pro Levante dopadly skvěle - celkovým čtyřbodovým ziskem. Minulý týden si valencijský celek udržel slušnou formu i domácí remízou s Athleticem Bilbaem 1:1.

Real Sociedad se aktuálně potýká s rozsáhlou marodkou a proti Levante nebudou k dispozici Merino, Elustondo, Zaldua, Moya, Pacheco, Sola a Sangalli. Ani Levante si v tomto směru nemůže příliš vyskakovat a na Anoetě se nepředstaví Bardhi, Postigo, Radoja, Melero a Campana.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Alex Remiro - Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal - Portu, Guevara, Silva, Zubimendi, Oyarzabal - Isak
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Coke, Duarte, Rober - Son, Rochina, Vukcevic, Clerc - de Frutos, Roger, Morales
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 5.02 - 8.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (neděle 21:00)
V neděli večer se na San Mamés utkají dva týmy s pohárovými ambicemi - Athletic Bilbao a Granada. Zvláště domácí udělali po příchodu kouče Marcelina řadu výtečných kroků a úspěchů, ovšem v LaLize se zatím nedaří chytit úplně optimální tempo, o čemž nejlépe svědčí až desáté místo. Granada je osmá, ale i ona na evropské poháry ztrácí.

Blíže do Evropské ligy má v tuto chvíli Athletic Club, který si v týdnu zajistil účast ve finále Copa del Rey. Během krátké doby dokázal kouč Marcelino dotlačit baskický celek už do druhého pohárového finále. Nejprve v Supercopě porazil Barcelonu a ve finále královského poháru bude mít před sebou stejnou překážku.

Bilbao od začátku nového roku vyhrálo jen tři ligové zápasy a v tomto směru určitě potřebuje přidat. Kouč Marcelino si toho je dobře vědom a jeho tým bude proti Granadě cílit na tři body. Athletic minulý týden remizoval 1:1 na Levante a ještě předtím stejným výsledkem skončil duel proti Villarrealu.

Granada se už ve čtvrtek představí v dalším kole Evropské ligy proti norskému Molde a určitě bude favoritem. Pro Andalusany je účast v pozdní fázi evropského poháru velkým úspěchem a stále mohou pomýšlet na vyšší mety. Nicméně evropské poháry pro příští rok zajištěné ještě nemají a v tomto duchu se bude odehrávat závěrečná třetina sezony. Pro Granadu vede do Evropy dvojí cesta - skrze ligu nebo Evropskou ligu. Při vší úctě se jeví pravděpodobnější varianta skrze LaLigu.

Granada minulý týden porazila Elche 2:1 a na šestý Real Betis ztrácí šest bodů. Na San Mamés to bude pro Martínezovu družinu náročný úkol, ovšem vzhledem k vzájemné bilanci nikoliv nereálný. Granada totiž porazila Bilbao v soutěžních zápasech třikrát po sobě. Na půdě Basků se jí to ale podařilo naposledy v roce 2014.

Domácí tým bude bez Daniho Garcíi a Unaie Lópeze, oba si odpykávají karetní trest. Mnohem horší situace panuje v táboře hostí, kde scházejí Herrera, Soro, Machís, Vallejo, Montoro, Sánchez, Neva a Gonalons.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - de Marcos, Nunez, Alvarez, Berchiche - Alex Berenguer, Lopez, Vesga, Muniain - Williams, Garcia
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Foulquier, Duarte, Perez, Diaz - Herrera, Eteki, Kenedy, Quina, Puertas - Molina
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.32 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Getafe CF  (sobota 14:00)
Sobotní program 26. kola LaLigy odstartuje duel mezi domácím Realem Valladolid a hosty z Getafe. Domácí celek vyhrál v tomto kalendářním roce jen jedno utkání a pokusí se uspět proti Getafe, kterému se rovněž nedaří podle představ.

Forma Realu Valladolid je v tomto roce opravdu strašidelná. Doposud sehrálo jedenáct soutěžních duelů a jen dvakrát z toho dokázalo vytěžit tři body. V jednom případě to byl pohár, z něhož hned v následujícím kole vypadl s Levante. A poslední ligové vítězství je datováno do 17. kola, které se hrálo 2. ledna. Že neuhodnete, nad kým to tehdy Real Valladolid nejtěsnějším možným rozdílem zvítězil?

Správně, za oběť mu padlo právě Getafe, které skolil jedinou trefou utkání Shon Weissman. Ten by měl tvořit útočnou dvojici s Guardiolou také v sobotu odpoledne. Chybět naopak budou Hervías, Olivas, De Souza nebo García. Hosté se do Valladolidu podívají bez Cucurelly.

Getafe v minulém kole konečně zastavilo sérii šesti zápasů bez výhry, když si trochu překvapivě poradilo s Valencií. Dokonce Netopýrům nasázelo tři branky a díky této výhře je stále na 14. místě. Jeho náskok na sestup činí pět bodů.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Janko, González, Fernandez, Olaza - Orellana, Mesa, Alcaraz, Plano - Weissman, Guardiola
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Cabaco, Dakonam, Olivera - Hernández, Maksimović, Arambarri, Nyom - Mata, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.24 - 2.84 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Elche CF - Sevilla FC  (sobota 16:15)
Sevilla musí co nejrychleji zapomenout na hodně nepovedenou a bolavou zkušenost z poháru Copa del Rey. Ideální šanci k tomu má v sobotu odpoledne, kdy se představí v Elche. Domácí celek zatím vyhrál jen čtyři zápasy a patří mu předposlední místo.

Elche zatím drží hodně tristní bilanci, neboť za posledních 19 zápasů se mu povedlo zvítězit jen jednou. Takže pravděpodobnost, že bude příští ročník trávit v Segundě, je stále větší. Tři body by trenéra Frana Escríbu hodně potěšily, ale moc to nevypadá, že by se jich Elche mělo dočkat právě proti Seville.

Nejenže Sevilla je jedním z nejlépe hrajících týmů v LaLize, ale ani bilance Elche proti ní rozhodně nejsou přívětivé. V deseti uplynulých vzájemných duelech se Elche neradovalo z výhry nad Sevillou ani jednou a to včetně čtyř duelů, když byl u kormidla právě Escribá. V posledních dvou duelech se Elche nedařilo, i když to byly v obou případech venkovní duely. Doma naposledy Elche vyhrálo nad Eibarem a pokud by se mu povedlo překvapit i Sevillu, připsalo si by si dva domácí triumfy v řadě poprvé od roku 2015.

Aktuálně předposlední tým španělské elitní ligy půjde do duelu jen bez zraněného Rigoniho. A minimum zraněných má také Sevilla, která postrádá pouze Aleixe Vidala.

Trenér Lopetegui musí vymyslet, jak svůj tým dostat zpátky na nohy. Sevilla totiž čerstvě vypadala z Copa del Rey a to dost problematickým způsobem. V prvním duelu totiž nad Barcelonou vyhrála o dvě branky, ale v odvetě dostala od katalánského giganta hned tři. Dvě z nich ale padly až v nastaveném čase druhé půle, respektive v nastavení.

A byla to už druhá porážka od Barcelony v krátkém časovém intervalu, neboť na Katalánce Sevilla nestačila ani v minulém ligovém kole.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Barragán, Gonzalo, Calvo, Mojica - Morente, Guti, Marcone, Fidel - Boyé, Carrillo
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidal, Koundé, Carlos, Acuña - Jordán, Rakitić, Oliver - Gómez, En-Nesyri, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 3.74 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cádiz CF - SD Eibar  (sobota 18:30)
Druhá nejhorší obrana ligy se pokusí vzchopit v domácím utkání na Estadio Ramón de Carranza. Do Cádizu totiž v sobotu navečer zavítá Eibar, který právě na Cádiz v tabulce ztrácí jen tři body.

Zcela nejhorší obranou ligy je zatím stále Granada, ale slušně ji dotahuje také Cádiz. Ten už inkasoval poměrně vysoké číslo - 41 branek. Není divu, že jej taková obrana táhne ke dnu. Zcela nejhorším obdobím byl pro něj přelom ledna a února, kdy Cádiz dostal ve čtyřech duelech dohromady dokonce 15 branek!

Pak ale Cádiz dokáže uhrát remízou s Barcelonou a logika ve fotbale zase vezme za své. Minule však na enormní úspěch nenavázal, protože těsně prohrál s Betisem. Může být ale rád, že nemá žádné čerstvé absence. Mimo hru zůstávají jen Akapo a Quezada. Hostům zase schází dlouhodobě zraněný Bigas.

Eibar takové potíže v obraně nemá, dostal o 13 branek méně. Ale za celých 25 zápasů se mu povedlo vyhrát jen čtyřikrát, takže v tuto chvíli sídlí až na 16. místě s tím, že sestupové pásmo je vzdáleno jen o skóre.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Iza, Fali, Mauro, Espino, Ander - Sánchez, Fernández, Perea - Negredo, Sobrino
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Arbilla, Cote - León, Diop, Expósito, Gil - García, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.21 - 2.23
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - FC Barcelona  (sobota 21:00)
Barcelona ve středu pocestuje do Paříže k odvetnému utkání osmifinále Ligy mistrů proti PSG a na nelehký úkol se bude chtít vítězně naladit v Pamploně. Katalánci mají v LaLize výbornou formu, v řadě neprohráli už patnáct kol a stále živí naději na zisk mistrovského titulu. Od konce ledna válí i Osasuna a zejména v minulé sezoně ukázala Barce svojí sílu.

V minulém ročníku totiž Osasuna ve dvojzápase s Barcelonou neprohrála. Po domácí remíze 2:2 šokovala Camp Nou výhrou 2:1, nicméně první zápas aktuální sezony pro ni nedopadl dobře. Messi a spol. vyhráli vysoko 4:0 a velkým favoritem budou i tentokrát.

Barcelona prožívá velmi zvláštní sezonu, ale v rámci možností ještě může být úspěšná. V LaLize drží sérii patnácti zápasů bez porážky a na druhém místě pronásleduje, byť se ztrátou, vedoucí Atlético Madrid. Blízko je triumf v Copa del Rey. V semifinále se Kataláncům podařilo zvrátit nepříznivý výsledek z prvního zápasu proti Seville a výhrou 3:0 v prodloužení si zajistili postup do finále, kde se utkají s Athleticem Bilbao. Mimochodem právě s Bilbaem padli letos v Supercopě.

A konečně poslední soutěž - Liga mistrů. Barcelona nezvládla s PSG první duel a v odvetě se pokusí o zázrak. Netřeba k tomu více dodávat, zapřisáhlí fanoušci věří v novou "remontadu". Očekávaný duel je na programu ve středu večer, ale ještě předtím potřebuje Barca zvládnout zápas s Osasunou.

Hlavním cílem domácích je klidná záchrana a ten se zatím daří naplňovat. Osasuna si od nového roku nevede vůbec špatně, do tabulky získala už patnáct bodů a patří jí slušné dvanácté místo. Minulý týden svěřenci Jacoba Arrasteho zvítězili v Alavésu 1:0.

Osasuna se musí nadále obejít bez Facunda Roncaglii a Chmiyho Ávily. Otázkou je také, nakolik jsou připraveni do zápasu Darko Brašanać, Rubén Martínez a Iňigo Pérez. Na straně Barcelony jsou absence tradiční - Coutinho, Ansu Fati, Sergi Roberto a Gerard Piqué (koleno) do hry určitě nezasáhnou.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Aridane, D Garcia, Cruz - Torro, Oier, Moncayola - Torres, Calleri, R Garcia
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Dest, Mingueza, Lenglet, Alba - Pedri, Busquets, De Jong - Trincao, Messi, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.30 - 4.78 - 1.47
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Villarreal CF  (pátek 21:00)
Valencia se ocitá nebezpečně blízko sestupovým příčkám a pokud nechce mít problémy, musí se co nejdřív vzpamatovat. Trenér Javi Gracia se pokusí využít domácího prostředí v páteční předehrávce 26. kola LaLigy, v níž na Mestallu zavítá Villarreal.

Valencia naprosto nezvládla minulé kolo a s Getafe prohrála až nedůstojným výsledkem 3:0. Na vině vyšší prohry bylo samozřejmě i početní oslabení, neboť Valencia hrála většinu druhé půle bez vyloučeného obránce Mouctara Diakhabyho a Getafe toho náležitě využilo. Valencia tak prodloužila své trápení na hřištích soupeřů, kde vyhrála naposledy začátkem ledna a od té doby pravidelně ztrácí.

Že se Valencii nedaří na hřišti ani mimo něj, je nepopiratelný fakt. V této sezoně si Netopýři připsali na konto jen 27 za 24 utkání, což jim stačí až na 14. příčku. Absence koncepce ve vedení klubu poslední dobou taky slušně plní prostor v médiích a celkově se atmosféra kolem populárního klubu zabarvila spíš negativně. Trenér Javi Gracia to ale nevzdává a hodlá se koncentrovat na další zápas. Faktem je, že Valencia od roku 1988 nikdy neskončila v lize níž než na 12. místě.

Alespoň částečnou oporu vidí v domácím prostředí stadionu Mestalla, kde se naopak Villarrealu moc nedaří. Naposledy zde vyhrál v roce 2017, před téměř čtyřmi roky. Celkově se za posledních dvacet let Villarreal domů vracel se třemi body jen v šesti případech.

Zmíněný obránce Mouctar Diakhaby se tohoto utkání nezúčastní z důvodu karet a Valencia se musí obejít také bez útočníka Denise Čeryševa, který zůstává na marodce. Ani Žlutá ponorka se ve Valencii nevynoří kompletní, protože jí schází zranění hráči jako Francis Coquelin, Alberto Moreno, Mario Gaspar a Vicente Iborra.

Villarrealu se minulé kolo taky příliš nepovedlo, protože nestačil na ligového lídra z Madridu, jemuž podlehl o dvě branky. Poslední dobou se Villarreal celkově trápí, nevyhrál v rámci ligy už sedm po sobě jdoucích duelů a aktuálně klesl až na sedmou příčku.

Od příček Evropské ligy jej dělí už pět bodů a konkurence je veliká. Nikdo v lize neposbíral tolik remízových výsledků jako Villarreal, Emeryho tým si připsal bod už třináctkrát. Ještě předtím, než se Villarreal postaví v pohárech Dynamu Kyjev, potřebovat znovu nastartovat motory a vyhrát. Povede se mu to ve Valencii?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Correia, Guillamon, Gabriel, Gayá - Wass, Soler, Račić, Guedes - Gómez, Gameiro
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Foyth, Albiol, Torres, Estupiñán - Trigueros, Capoué, Parejo - M. Gómez, Moreno, Niño
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.21 - 3.58 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid24184247:1658
2.FC Barcelona25165455:2253
3.Real Madrid25165443:2053
4.Sevilla FC24153634:1848
5.Real Sociedad25119542:2142
6.Real Betis251231033:3839
7.Villarreal CF25813433:2737
8.Granada CF25961031:4233
9.Levante UD25711735:3432
10.Athletic Bilbao24861034:2830
11.Celta Vigo2579930:3730
12.CA Osasuna25771123:3328
13.Valencia CF25691030:3527
14.Getafe CF25761220:3027
15.Cádiz CF25671221:4125
16.SD Eibar254101120:2822
17.Real Valladolid254101123:3622
18.Deportivo Alavés25571320:3922
19.Elche CF24491121:3621
20.SD Huesca253111122:3620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (234)

Přidat komentář
Kluivert9

Mládí vpřed

Reagovat
Gazdo

Tvl ten lucho nas strasne zabil vtedy

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

Kdyby nebylo zranění a jiných komplikací, tak by tomu tak nebylo. Pique, Couts, Lenglet, Bus, Roberto by byli stále v základu a Pedri, Araujo, Ming, Dest by rozhodně neměli tolik minut a nebo nehráli vůbec.

Reagovat
sokar

Tvrdenie vycucane z prsta... Jediny, ktory by asi nedostal sancu by bol Mingueza, ten sa ozaj dostal do prveho tymu vdaka zraneniam Piqueho, Umtitiho a Arauja, Koemann sa nebal dat snacu mladikovy (narozdiel od napr. Kloppa, ktory pri zraneniach stoperov tam stavia kadekoho zo zalohy). Pedri dostaval sance od prvych zapasov, a rovnako Dest (aj ked spociatku zaskakoval na lavej strane, ked boli zraneny Alba s Firpom). V poslednych zapasoch naskakuje pravidelnejsie aj Ilaix a rozhodne to nie je kvoli zraneniam v zalohe....

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Zdravím, kamarádka shání zejména Slováky na vyplnění následujícího dotazníku ohledně cukrovinek PEDRO. Díky za případné vyplnění.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScC33t4--1Jee_7B6f5fKJbANdpehRvMqNd_haZ2rYs33v9Sw/viewform?fbclid=IwAR0DQ6w7wBMrTwxrOU6kHqrUZuZ9HVm7EM5w7wpSjCacPv2Ay-sNJtTG2p4

Reagovat
Visca el barca

S tím Sukem si z nás dělají jen prdel ne?

Reagovat
Eichel

Snáď Je to určite veľmi dobrý hráč ale skutočne si ho neviem predstaviť v Barce. Skôr v Spurs pod Mourinhom.

Reagovat
2miguel1

Ja práve naopak, dufam ze ho kupime. Totalny upgrade od Busquetsa. Noačo že je čech, ten hrač je strašne inteligentný, je genialny.

Reagovat
Visca el barca

Geniální je Bus né tohle kopyto.

Reagovat
alcantara

Totalny upgrade Tvl, to je sen,,co za ludi sleduje futbal.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
2miguel1

Stegen- Garcia,Pique,Araujo - Dest, De Jong, Soucek, Pedri, Alba - Messi, Håland

Reagovat
Petrinho17

Ja osobne v Součekovi, vidím nového S. Keitu, ktorý dával aj z pozície záložníka veľa gólov. A v tej Guardiolovej ére, bol veľmi platný aj keď nemal veľa zástancov a fanúšikov.

Reagovat
pantondavo

Yaya Soucek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi není náhoda, proč má Yaya Touré přezdívku černý Souček.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten zdroj ani nestojí za zmínku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Díky

Reagovat
Kluivert9

Suk je sice blbost, ale zas na druhou stranu, napadá vás nějaké zajímavé, cenově dostupné DMko? Že někoho nového na ten post Barca potřebuje, se asi shodneme všichni...

Reagovat
Hristo Stoichkov

V béčku je Jandro Orellana, neskutečný talent. Busquets zvládá 90% zápasů s přehledem, Frenkie může taky zaskočit. Zbavil bych se Pjaniće a posunul Jandra do áčka, prioritou by rozhodně měly být jiný posty.

Reagovat
sokar

Nesuhlasim... Bus sice zvlada 90% ale zial uz nezvlada zvysnych a najdolezitejsich 10%.

DM by malo byt jednou z prijorit

Reagovat
Kluivert9

I těch 90% beru jako hodně přehnaných...

Reagovat
Hristo Stoichkov

A jaký teda navrhuješ řešení? Pro mě je nejlepší cestou důvěra mladíkům z La Masíe, v béčku z nich Pimienta brousí skutečný diamanty, který se prosazují v áčku bez nějaký delší aklimatizace. Araujo, Mingueza, Riqui Puig, Ilaix, Ansu Fati, další na řadě budou Jandro a Collado. Pro mě je ta výše zmíněná trojka dostatečně kvalitní a počítal bych, že Jandro postupem času nahradí Busquetse.

Reagovat
Kluivert9

A nepřijde ti jít příští sezónu do některých zápasů se zálohou ve složení třeba: Moriba-Jandro-Pedri jako velkej extrém a příliš riskantní? Jako jasně, vždycky tam bude asi snaha nacpat tam buď Sergia, nebo de Jonga, ale jeden se zraní a hraješ skoro jen s tímhle.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Busquets, Jandro, Frenkie, Aleňa, Pedri, Riqui a Ilaix

Za mě naprosto v pohodě, navíc to oproti vysloužilým veteránům typu Pjaniće bude totální low-cost, což se vzhledem k finančním problémům bude hodit. Případně tam může zaskočit i Sergi Roberto, což není ideální varianta, ale jako reakce na tu nezkušenost úplně v pohodě. Ale jako jeden z důvodů bych zmínil i to, že obehrávat tyto mladíky se nám do budoucna mnohonásobně vrátí a tak jako tak nemáme na to hrát příští rok o Ligu mistrů, pokud se nesejde spoustu pochybných faktorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že si Aleňu necháme? Já ho mám rád, ale mám pocit, že ty jeho hostování zatím nejsou žádná velká sláva...

Reagovat
Hristo Stoichkov

To právě nevím, ale může se nám hodit do šířky kádru, navíc odchovanec za minimální náklady. Přišlo by mi to logičtější než vodit nějaký “posily” za desítky mega. Základ bude Frenkie s Pedrim, ten zbytek může zabojovat o to, kdo si zaslouží dostat šanci při jejich absenci.

Reagovat
Tombull

Aleňa mi přijde jako typ co může hrát jenom v Barce,v Betisu ani Getafe si nemůže najít místo,kdyby dostal pořádnou šanci,možná by naplno rozkvetl,takhle bude jenom paběrkovat a na jeho místo se už tlačí další.

Reagovat
Gazdo

Collado sa podla mna vibec nepresadi v barce ale rad sa budem mylit

Reagovat
Kluivert9

O něm samozřejmě vím, ale mám pochybnosti, jestli už těch mladíků do zálohy nebude moc a jestli je to dobrej nápad je hned všechny "hodit do vody"

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak zrovna on šanci vzhledem ke svým kvalitám dostat skutečně musí. A nevidím nikoho dostupnýho, kdo by nám měl za rozumnou cenu vytrhnout trn z paty. Stoper a “9” jsou pro mě důležitější posty na posílení, ještě se dá polemizovat nad backupem pro Albu, zbytek se dá pokrýt z vlastních zdrojů.

Reagovat
Kluivert9

Já si teda zas nejsem jistej, jestli u stopera se nespokojíme jen s Garciou. Pique, Garcia, Araujo, Lenglet + Mingueza. "9" je jasná (Kéžby ten Isak), to je hlavní priorita a pak bych to viděl právě na to DM. Jinak když sleduješ béčko víc než všichni ostatní, nějaký echo na Marmola?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Může to tak klidně být, každopádně top stoper v dohledný době bude potřeba. Umtitiho se musíme zbavit, Lengletovi se taky nedá věřit, Piqué už toho před sebou moc nemá. Isak je hodně zajímavý, já pořád tak nějak věřím i v reálnou šanci na Haalanda, uvidíme. Nevím, jak často sledují ostatní, já se dívám občas, když je čas a chuť, jinak spíš sestřihy. Marmol je zajímavý stoper, levák, dobrá rozehrávka, výběr místa i zakončení. Kdybych ho měl s nadsázkou k někomu přirovnat, tak podobný typ jako Laporte. Uvidíme, co s ním Pimienta dokáže udělat, pod ním se ti hráči neuvěřitelně individuálně zlepšují.

Reagovat
Kluivert9

To zní dobře, díky.

Reagovat
Baronne

Haaland? Jakym způsobem by bylo možný ho přivést? Vždyť na něj absolutně nemáme

Reagovat
DrQQ

Môže ho Messi zaplatiť zo svojho. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Haaland je podle mě naprosto nereálnej, samotnej přestup by stal ranec, platový požadavky, podpisovej bonus, něco pro Raiolu,... Navíc Haaland mi přijde strašně cílevědomej, bude si moct vybírat z top klubů a pochybuju, ze by se mu chtělo zrovna do současný Barcy aby následujících par let v Evropě více méně paběrkoval...

Reagovat
Kluivert9

Může to být pro něj výzva právě...

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je strašná hovadina a už jsem na tyhle kecy dost alergický...je snad Tottenham nebo Lipsko top klub? A přesto v posledních letech hráli v pohárech výborně. To samé Liverpool, před pár lety sračky, chvilku top a teď jsou z nich zase úplné sračky. Situace se mění a může měnit velice rychle a tím spíš v LM, kde stačí pár povedených nebo luckerských zápasů, viz obhajoby Realu.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Haaland hlavne v lete nikam nepojde a mozno ani obrok. Nas tim moze kludne buducu sezonu vystrelit do vysin tak rovnako ako mozeme spadnut do este vacsich sraciek. Klokanomet to popisuje dobre a fanusikovia maju stale kratsiu pamat. Este na zaciatku sezony sme mali byt bez trofeje a zrazu nie sme tak daleko od titulu alebo od Copy. Par rokov dozadu mal Real mat najlepsiu generaciu a vladnut dlhe desatrocia dopredu lebo vhodne doplnil mladymi spanielmi a ejhla od poslednej LM su prste spatni. My sme po trebli mali vladnut svetu a odvtedy je kazda sezona herne aj vysledkovo vzyd horsia ako ta predchodzia. Argument s Poolom je tiez na mieste atd.

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Dortmund nedostane do LM (coz je celkem realny scenar), tak budou mit velky problemy Haalanda v lete udrzet.

Reagovat
Gazdo

Pokial viem vykupka toto leto este neplati a tak by si pripadny zaujemca musel pripravit poriadny balik

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň by vám zvedl průměr naběhaných km za zápas na 6.

Reagovat
Mercury

Tohle je ta nejsmutnější věc, kterou jsem v poslední době viděl

https://www.youtube.com/watch?v=lenWNxqIeMk

Reagovat
pantondavo

Barca je samozrejme treti, 1:3

Reagovat
Raul=Real

Nie je a obavam sa ze po tomto kole uz o tom nebude musiet byt ani polemika

Reagovat
pantondavo

Ale prd, na Atlety Real umí, ten hnus musí někdo zastavit, nebo aspoň přibrzdit Radši ať ten titul dá Barca, než Atleti

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda konečně někdo, kdo nechová jako fanoušek Realu nějaké extra sympatie k Atletům , nicméně titul radši Barceloně? Z čeho to vychází?

Reagovat
pantondavo

A kterej fanda Realu chová sympatie k tý pruhovaný zrůdnosti? Já jsem je miloval, když tam hrál Aguero, Forlán, Torres atd., ale jak to převzalo to nesympatický hovado a začli hrát antifotbal, tak jsem veškerý sympatie opustil.

Titul Barceloně vychází z toho, že Atlety nesnáším ještě víc než barcu a upřímně, pkud by dokázali dosáhnout na titul v týhle sezoně, tak by to za ocenění, byť fanouška největšího rivala, určitě stálo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak čtu tady náklonnost, že titul Atletů by Realistům ani tak nevdali, například teda CHONG nebo misinho, pokud se nemýlím, ale samozřejmě nevím, jaký je většinový názor, jenom že tihle dva tu jsou aktivní, tak to trochu zkresluje.

Taky bych ocenil titul Barcelony v této době, navíc když člověk připočítá i ten náskok, který museli stahovat, ale překvapuje mě, že nenávist k Atletům převáží i nenávist vůči Barceloně, to jsme snad ještě neviděl, nicméně do jisté míro to i oceňuju.

Reagovat
CHONG

Řekl bych, že jediný místní fanda Realu, který chová k Atletům opravdové sympatie jsem já, a to hlavně proto, že už nějakou tu dobu jsem spíš fanda Madridu než fanda Realu

Reagovat
Jordi Alba

Tady na EF docela dost fanoušků Realu nějak Atlético nevadí si myslím. Z mého pohledu je sice super, že o titul bojujou 3 a ne jenom 2 kluby, ale že bych to nějak přál Atléticu víc jak Realu, to rozhodně ne, no.

Reagovat
Kyrill

S Barcelonou o ten titul Real bojuje podstatnou část historie a proto lze se zatnutými zuby akceptovat, že ho někdy taky vyhrajou. Zato Atleti jsou malej klub a nemaj na špici co dělat, mají akorát právo Realu povinně odevzdat tři body a neklást odpor, jako to vzorně dělali před nástupem toho rebela Simeoneho.

A taky hrajou dlouhodobě nechutnej fotbal (což Real teď bohužel taky ofc).

Reagovat
pantondavo

Ale atleti ho hrajou dlouhodobe a cilene.

Reagovat
Phillipinho

Do pulky sezony letos nikdo v lize nehral lepsi fotbal. Ty vypadas na to, ze si videl hrat letos Atlety tak celkem dvakrat ne?

Reagovat
CHONG

Hlavně mi teda přijde jako úlet vyčítat Atletům atraktivitu hry, když my už třetí sezónu v řadě hrajeme totálně nekoukatelnou sračku.

Reagovat
pantondavo

Ja je nesleduju, mam zafixovanej ten jejich beton a vysledky 1:0 max, ale ok, koukam, ze letos maji dost golu, tak se mozna neco zmenilo, ale muj nazor ne, ten tym je mi proste odpornej, i kdyby zacli hrat hezky.

Reagovat
roman1978

Ne, není. Vzájemné zápasy se počítají až na konci a hlavně až po odehrani obou. Tabulka je správně. Barca před bílým zlem a tak je to správně a tak to má být.

Reagovat
pantondavo

No jasně, že až po dvou, ale jelikož je to hlavní měřítko a liga byla třeba zastavená, tak bude Real před Barcou, resp. aktuálně je prostě ve výhodě po venkovní výhře a upřímně, nečekám, že by to Barca byla schopná zvrátit, tři góly Realu nedá a když jo, tak min. 2-3 dostane.

Reagovat
Petrinho17

Keby bola liga zastavená, tak by sa do úvahy určite nebrali vzájomné zápasy (niekto odohral medzi sebou 2 zápasy, niekto iba 1) a to by bol problém. Určite by sa bralo prvoradé skóre. To isté sa stalo minulý rok v Holandsku, kde mal Alkmaar lepšie vzájomne zápasy s Ajaxom a titul pri rovnosti bodov i tak vyhral AJAX.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Kixi Syhimour

Titul se v Eridivisie neuděloval, sezóna bylo anulována.

Reagovat
Petrinho17

Pardon nie titul, ale rozhodlo sa o konečnom umiestnení. Kde bol práve kvôli tomu prvý a nemusel tak hrať predkolo LM

Reagovat
Kluivert9

Tak co ty volby, jak to vidíte?

Reagovat
Visca el barca

Doufám Laporta

Reagovat
LAM

Laporta.

Zrovna ve středu když byl v čestné loži,tak na mě dejchla atmosféra z období kdy jsme byli na vrcholu a kdy začal Messi válet za áčko.

Jinak jestli je někdo naprostej opak Bartomea v přístupu k hráčům,tak to je právě Laporta.

Reagovat
smazaný uživatel

Freixa zítra ukáže podepsanou smlouvu s Haalandem a tím si na poslední chvíli zajistí šokující výhru.

Reagovat
Kluivert9

Vůbec by mi jeho výhra nevadila.

Reagovat
Visca el barca

Tak zrovna Freixa je ten třetí vzadu ne?

Reagovat
Kluivert9

Bohužel

Reagovat
Visca el barca

Počkat. Není to člen Rosselovic kliky? Vždyť jen plká něco o hvězdách, který by stejně nepřivedl.

Reagovat
Kluivert9

Tak pořád je mi bližší plkání o hvězdách a snaze se o ně aspoň pokusit, než jen plkání o minulosti (Laporta).

Reagovat
Visca el barca

Laporta je z nich nejvetší boss. Toho se bál i Peréz. A proto taky i vyhraje.

Reagovat
Visca el barca

A jedinej z nich udrží Lea.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nějak si nedokážu představit, že by Leo odešel, možná s eventuální výhrou Freixy ve volbách.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co jsem tak sledoval předvolební debaty, tak Freixa je pro mě podobná krysa jako Bartomeu, tam je až moc společných znaků.

Reagovat
Visca el barca

Tak on bude rád za pár procent ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těžko se to odhaduje, on má prý Freixa podle spekulací najatých spoustu botů, kterými ovlivňuje spoustu anket na netu a sociálních sítích, podobně jako Bartomeu. Myslím, že Laporta s přehledem vyhraje, ale Freixa by nakonec mohl být větší soupeř než Font.

Reagovat
smazaný uživatel

Barto dokonca ofiko podporil Freixu, aj ked ten sa od neho v debatach snazil distancovat. Zakulisne drby stale hovorili ze Freixa je Bartov človek.

Reagovat
el Principito

přesně

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Eichel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Laporta vítěz a myslím, že hlavním soupeřem mu bude překvapivě Freixa, Font podle mě vyhoří.

Reagovat
Visca el barca

On ten Font to vůbec nezvládl ne?

Reagovat
Gazdo

On sa uplne zosypal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dá se to tak říct. Jeho projekt je zajímavý, ale Laporta je neuvěřitelný rétor, který má charisma a kdekoliv se objeví, strhne na sebe veškerou pozornost. Má zkušenosti politika a lídra, to se nedá ničím nahradit. Font byl hrozně nervózní a když začal ztrácet v průzkumech, dal se dohromady se spoustou špinavých novinářů z Rosellovy kliky, od toho momentu je pro mě nedůvěryhodný. Navíc Xavi, Jordi Cruyff a Benaiges ho nepodrželi, těch 7 let údajných příprav se mu rozsypalo během pár týdnů.

Reagovat
Messiáš

Líbilo se mi jak Laporta skočil Fontovi do řeči, když Font mlel, že by chtěl poděkovat.. a Laporta : A Xavi > Xavimu. Strašně si je mazal na chleba, jeho projekt není o nic moc konkrétnější a Font má v určitém smyslu pravdu, fotbal není stejný jako v roce 2003, ale Font za mě nevysvětlil dostatečně dobře, čím se chce odlišovat. Navíc jeho koně jasně dávají přednost Joanovi. Pořád bych byl rád, kdyby i Victor dostal nějakou roli ve vedení. Je to veliký pracant, nicméně je hlavní, aby to nevyhrál Freixa, to je špína stejného formátu jako Rosell a Bartomeu. Celá kampaň postavená na tom, že využíje 250 mega na koupi Mbappeho či Haalanda, přižemž ty peníze mají být udajně nějaký náš odkup dluhu, jasně se i vymezil vůči Messiho letní přestupové situace. On by byl cesta do pekel, plus ti boti na každé anketě, co nasbírají 40k hlasů 30 minut před ukončením každé ankety jsou vtipní

Reagovat
Eichel

Vyhrá Laporta, ale úprimne neviem, či by som volil jeho alebo Fonta. Strašne mi lezú na nervy tie populistické kecy, čo každý z nich má.

Reagovat
sokar

Reagovat
Kluivert9

Mně teda hlavně přijde, že hlavní program u Laporty je chvástání se minulostí (kterou už stejně nevrátí) a nějaká vize a směr do budoucnosti mi úplně chybí. Font je úplně mimo a už ani Xavi se k němu moc nehlásí...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Laporta se aspoň má čím chvástat, byla to nejúspěšnější Barca všech dob, než to Rosellova klika dojebala. Nějak si zapomněl, že právě Freixa jim u toho dlouho sekundoval. A vůbec mě teda nepřesvědčuje to chvástání šejkovskýma prachama.

Reagovat
Kluivert9

Jako jo, máš pravdu, ale čekal jsem u Laportova comebacku něco víc už v kampani. Tak snad si něco víc schovává pro samotné funkční období

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě Laporta příjemně překvapil, už se trochu vybouřil a sálá z něj klid a sebevědomí. On se naopak nemusí chvástat a zaštiťovat nějakými jmény a přesto má u něj člověk skoro jistotu, že jakmile vyhraje, spoustu legend bude mít zájem o návrat.

Reagovat
LAM

Dneska očekávám hodně těžkej mač.Po těch 120minutách proti Seville bude většina hráčů asi hodně unavená,což bylo vidět i teď v zápase Sevilli s Elche.

Navíc chybí Araujo a Pique,takže 3-5-2 hrát určitě nebudem.Dembelemu,Pedrimu a Albovi bych dopřál odpočinek,ať se zbytečně nezraněj.

Stegen-Firpo,Lenglet,Mingueza,Dest-Sergio,De jong,Puig-Griezmann,Messi,Trincao

Reagovat
remeslnik

Jestli chce Barca letos i díky nekonzistentnosti posledních výkonů Atletů, držet aspoň nějakou šanci na titul, musí tyto zápasy zvládat. To je základ. Toho Cádizu je škoda.

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Lenglet,Umtiti,Mingueza,Dest-Sergio,De jong,Pedri-Griezmann,Messi.

Na minimální rotace a Griezmann v útoku.Snad teda překvapí.

Reagovat
Kluivert9

Hm, taky jsem doufal, že to pořádně protočí...

Reagovat
el Principito

Pedriho chtějí oddělat?

Reagovat
el Principito

btw ... to by mě zajímalo, který kluk v 18 letech měl první sezónu takový herní vytížení ... nikdo mě nenapadá

Reagovat
Kluivert9

Mohl hrát klidně Moriba, nebo Puig.

Reagovat
remeslnik

Ten první klidně mohl od začátku. Tady je jasně vidět ta "schopnost" Koemana protáčet sestavu a vymýšlet něco sám. To, že nasazoval více mladé bylo hlavně tím, že Umtiti, Pigue, Roberto a spol. byli zranění, tak mu nic jiného nezbývalo. A teď je za to slavný. Tolik těžkých zápasů je v krátké době čeká ....

Reagovat
Visca el barca

Třeba prorotuje v LM

Reagovat
el Principito

tam to bude platný

Reagovat
messi80

Keby aj, je to jedno. Na stredu si fakt netreba robiť nádeje, dôležité je sústrediť sa na. Ligu, atletico to ešte kľudne môže prejebat žen náskok.

Reagovat
patas92

Prorotuje příští kolo s Huescou.

Reagovat
patas92

Alba na staré roky zjistil, že na bránu se dá i vystřelit,

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj to jen osasuna, zase zapomene

Reagovat
alcantara

Mingueza uz 2x strasne.

Reagovat
roman1978

On je to hráč béčka, který zaskakuje.

Reagovat
LAM

Mdlej a unavenej výkon,jakej jsem po Seville čekal.Dneska se to bude muset nějak ukopat,ale Dembele by mohl bejt ve druhym poločase platnej.Možná přejít na 4-3-3 když je Osasuna takhle zalezlá.

Reagovat
celeb

Pekna hra. Busquets konecne top, uvidime, ci tak dokaze hrat aj proti Verattimu. Namiesto Lengleta Araujo (snad bude dnes striedat).

Dembele takisto velmi ostry, rychle reakcie

Pedri, DJ, Alba, Oscar, Dest

Messi gol ?

Reagovat
2miguel1

Proti Parížu príde vytriezvenie ako skutočne Busquets hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo těsné

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že už budeme jenom bránit

Reagovat
Kluivert9

Pogbariba

Reagovat
Rattlesnake

Morigba

Reagovat
roman1978

Moriba. Neprirovnavat k nekopum

Reagovat
Rattlesnake

a to za něj barto ještě před nedávnem chtěl vypláznout sto milionů

Reagovat
Kluivert9

Tak to zrovna není důkaz ničeho

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moribátor pěkně mu to Leo připravil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koeman může přestat snít o Wijnaldumovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Salfovic

Kéž by.

Reagovat
celeb

Reagovat
patas92

wow

Reagovat
roman1978

To toho Pedriho chce uhnat?

Reagovat
Gazdo

Ma 18. U neho moze byt problem iba hlava. On den po zapase moze kludne behat maraton ta regeneracia je v 18 uplne niekde inde ako u niekoho kto ma 30

Reagovat
Mercury

Reagovat
2miguel1

Korman prosim vysliš ma a daj Moribu v stredu namiesto Busquetsa

Reagovat
celeb

velmi dobry zapas, vela hracov pojde do Pariza vo forme.

Reagovat
Visca el barca

Nejsou někde vtipné články Jakuba 19 jak prosazoval Rossela?

Reagovat
indy

naposledy uz mu ani ten jeho blog nefungoval

Reagovat
Dr. Admess

Kde řešíte volby?

Reagovat
Kluivert9

O pár příspěvků výš.

Reagovat
Dr. Admess

Starý.

Reagovat
madridcan

Na Slovensku

Reagovat
Eichel

Reagovat
madridcan

Vyhrame 0:1

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
Diskostu

Pre Real by to bolo lepšie pustiť .... určite by boli radšej keby bral titul Atletiko ako Barcelona...

Reagovat
Kokesh

Pustit zápas, kde se může RM dotáhnout bodově na Barcelonu...to dává smysl.

Reagovat
Diskostu

Real na titul nemá nemajú útok sami si to uvedomuju...Barcelona začina Valcovať...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna takova silena myslenka, ale myslim si, ze pro Real by asi bylo nejlepsi vyhrat.

Reagovat
Salfovic

Tobě to vůbec nemyslí politicky.

Reagovat
Tromas

Hodi nekdo pls link

Reagovat
Tromas
Reagovat
smazaný uživatel

Stream?

Reagovat
Ed_Hazard

Llorente, Sua

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez elegantně uklidil šajtlí

Reagovat
Salfovic

Nádherná šajtlička, a jak si celou dobu hlídal postavení ušopleska

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne sa na baletakov nedá spoľahnúť... Musíme si titul vybojovať svojpomocne...

Reagovat
Ed_Hazard

Jasná penalta ty vole Nebyť toho basketbalového zákroku Case zakončuje do prázdnej kasy

Reagovat
CR7RONALDO

Za mňa penalta.

Reagovat
Ed_Hazard

Čožeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To musi bejt penalta.

Reagovat
Ed_Hazard

Všimol si si že nepustili rozhodcovi tú úplne prvú opakovačku zo zadnej strany? Tam to bolo vidieť markantne

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ty zabery ktery mu tam pousteli byly dost pofiderni.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
EXoRcIsT

jasna penalta

Reagovat
kaja900

cože.. jasná penalta kdyby nedal tu ruku tak letěl míč na Casemira

Reagovat
misinho7

toto je fraska... kebzye to on nedrazi s rukou tak dava case do prazdnej... hlavne ze mame VAR

Reagovat
roman1978

Ne, měl by to pořád daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

ruka u tela

Reagovat
roman1978

Školné, ale jasna. Nechápu

Reagovat
roman1978

Smolna

Reagovat
Diskostu

wtf ? :D no penalty ?

Reagovat
Fernando_Torres

Jako neřekl bych ani půl slova kdyby jí pisknul

Reagovat
Salfovic

Ufff, to byly nervy. Ruka v přirozené pozici, nešla proti míči, takže bych to nepískal. Ale co na to aktuální výklad pravidel už ani netuším.

Reagovat
Matić

To byla stejně jasná penalta jako včera Burnley-Arsenal. Nechápu, že to neodpískali, stejně jako včera...

Reagovat
Salfovic

To se nedá vůbec srovnávat.

Reagovat
CR7RONALDO

Tá bola ešte jasnejšia.

Reagovat
Kyrill

Dvojitej Hernandez byl vždycky svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek Realu, to je vrchol

Reagovat
Euphael

Atletico musi rychle pridat druhy gol a odkontrolovat to. Snad je Cholo vyhecuje

Reagovat
kaja900

jaký musí.. mužou bejt rádi že píská pomatenec a nepískl jasnou penaltu a vedou

Reagovat
Euphael

A co jako? Rozhodčí je pánem na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

no co, plackame?

Reagovat
Tromas

Pro nás to byla z prdele klika, že to nepískli, protože v tomhle typu situací je to o tom, jak si to vysvětlí rozhodčí. Tady by si nejspíš obhájil obě varianta (penalta i pokračování ve hře).

Reagovat
Tromas

varianty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten odraz od ruky vzal Casemovi sanci na zakonceni. Ja proste nechapu jak tohle neni penalta.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako sa dá obhájiť toto? Ja teda nepoznám váklad pravidiel, ktorý by takto jasnú ruku vedel popísať ako neporušenie pravidiel Keby mal tú ruku pri tele nepoviem, on ju mal takzvane na Ramosa Ježiš, koľko takýchto rúk mal za posledných 10 rokov, to ani nespočítam

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě teda jasná penalta, ani na tom není co řešit.

Reagovat
Visca el barca

Prasemiro měl bejt klasicky venku. Atleti lepší. Penalta nebyla.

Reagovat
Ed_Hazard

To s Casemirom je tiež sarkazmus alebo to myslíš vážne?

Reagovat
Visca el barca

Trošku to hecuju.

Reagovat
T:o:M

Ač nemám rád ani jeden tým, tak tady penalta měla být, ale hernandez hernandez je prostě píča, ať píská nás nebo třeba dneska derby..

Reagovat
smazaný uživatel

diky bohu za thiba

Reagovat
smazaný uživatel

spalovaci

Reagovat
Tromas

Konečně nastupuje Felix ten by mohl dát pojistku, jenom škoda, že nejde místo Correa.

Reagovat
Salfovic

Už by měli Atleti něco proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

biele pucky tam co robia, aspoň remízu treba...

Reagovat
Ed_Hazard

Benzema tam dnes doslova prekáža. Z fleku si pamätám zatiaľ na 4 šance/pološance, pri ktorých keby robil veci inak, tak mohli byť z toho slušné gólové šance..

Reagovat
smazaný uživatel

napísal večný marod...

Reagovat
Ed_Hazard

Akú to má spojitosť?Ty si dobrý tragéd ako tak sledujem tvoje príspevky

Reagovat
smazaný uživatel

seru ma captosi, chcem kríž...

Reagovat
Ed_Hazard

Bodaj by to ešte otočili. Iba kvôli tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí kríž, aspoň bude v Madride zmierlivo...

Reagovat
kaja900

Karimeee tohle se dává..

Reagovat
kaja900

Vini dobrá přihrávka ale

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Tak a pískej konec.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
kaja900

konečně.. Kariim

Reagovat
Kluivert9

Konečně ten Real není jednou úplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Xavi

Reagovat
Ed_Hazard

Luka

Reagovat
valloire

výborně chlapci, hezká kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

tak je dedulo...

Reagovat
2miguel1

Paradna remízka

Reagovat
Tromas

Ty vole proti Realu další zklamání na konci už by se to mohlo udržet .

Reagovat
Salfovic

Měli dát druhej, šancí bylo dost

Reagovat
roman1978

To by slo

Reagovat
smazaný uživatel

Sua gól a remíza - winwin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyyyborne pucocky z Madridu... s Laportom k titulu

Reagovat
Aldeano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele