LaLiga - souhrn 26. kola

28.02.2020, 23:08, aktualizováno 01.03.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál El Clásico a posunul se do čela tabulky o bod před Barcelonu. Sevilla nakonec zvládla utkání s Osasunou a drží se na průběžném třetím místě. Následuje Getafe, které tentokrát přivezlo body z Mallorcy, zatímco Atlético Madrid pouze remizovalo na hřišti posledního Espanyolu. Tři body oslavily také Valencia nebo Bilbao...

Real Madrid - FC Barcelona 2:0

01.03.2020 21:00

Góly: 71. Vinícius Júnior, 90+2. Mariano

Real Madrid po dlouhé době ovládl El Clásico a vrátil se na první místo tabulky. Ostře sledovaný duel rozhodla branka Viníciuse Júniora, na kterou ještě v závěru navázal Mariáno Díaz. Barcelona adekvátní odpověď nenašla, přestože v zápase šance měla. Oproti prosincovému duelu na Camp Nou bylo k vidění více gólů i brankových příležitostí.

První El Clásico v letošní sezoně branku nepřineslo a v tom druhém se na ní muselo dlouho čekat. Až v 71. minutě prolomil gólové mlčení Vinícius Júnior a jeho branka nakonec byla vítězná...

Real Madrid vyrukoval na svého odvěkého rivala s útočným trojzubcem Isco - Benzema - Vinícius, takže jen na lavičce náhradníků zůstal například Gareth Bale. Barcelona zase vsadila na trio Messi - Griezmann - Vidal. Nebylo překvapením, že se v sestavách neobjevili zranění Eden Hazard či na druhé straně Luis Suárez. Své první El Clásico si na lavičce Barcelony odbyl trenér Quique Setién.

Trávník Santiaga Bernabéua od začátku zkrápěl vydatný déšť a v úvodu utkání to možná sehrálo svojí roli, protože o první rozruch se postaral až nepřesně střílející Toni Kroos po zhruba patnácti minutách. O chvíli později nedokázal zase procedit balón na lépe postaveného Benzemu Brazilec Marcelo a to mohlo vyjít Real draho. Ve 22. minutě se po spolupráci Messiho s Albou dostal do šanci Antoine Griezmann, jenomže francouzský útočník nenašel v zakončení potřebný klid. O slovo se přihlásil i Lionel Messi, s jeho střelou si ale Courtois poradil. Belgický brankář musel v prvním poločase ještě dvakrát do akce, když zlikvidoval tutovky Arthura i Lionela Messiho. Brankář Realu Madrid se stal ústřední postavou prvního poločasu, který nakonec divákům žádnou branku nenabídl.

Barcelona byla v prvním poločase o něco lepší, ale Realu zase patřil úvod druhého dějství. Zhruba po hodině hry měl dvě možnosti Isco, nejprve zpoza vápna prověřil Ter Stegena a jen o pár minut později ho dokonce překonal. Přesněji řečeno si Ter Stegen sice sáhl na balón, ale celou situaci zachraňoval na brankové čáře Piqué. Obrovské šance Realu Madrid tím nekončily a v 63. minutě pro změnu z voleje překopl branku Karim Benzema.

Quique Setién potřeboval oživit skomírající hru Barcelony a na trávník poslal čerstvou akvizici Martina Braithwaita. Tomu by za jistých okolností stačila minuta, aby se stal "nesmrtelným", hned po svém příchodu totiž překonal Courtoise, ale z pohledu Merengues všechno zachránila defenziva.

Nejdůležitější okamžik přišel v 71. minutě, Kroos výborně poslal kolmici na Viníciuse Júniora, který z levé strany postupoval do šestnáctky a přesnou střelou k tyči překonal Ter Stegena, čímž rozjásal vyprodaný stadion Santiaga Bernabéua. Barcelona měla na odpověď dostatek času, ve skutečnosti však měla pořádný problém, protože směrem dopředu byla jednoduše bezzubá. Zinédine Zidane poslal na závěrečné minutky do hry Mariana Díaze a ten se mu ve druhé minutě nastavení odměnil krásným druhým gólem. Šlo o podobnou situaci jako v případě prvního gólu, akorát celá akce proběhla tentokrát z pravé strany hřiště. Mariano Díaz procedil z úhlu balón do sítě a definitivně rozhodl o návratu Realu Madrid do čela španělské nejvyšší soutěže.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Getafe CF 0:1

01.03.2020 18:30

Góly: 67. Nemanja Maksimović

Getafe opět zvítězilo a o všechny body obralo domácí Mallorcu. K výhře mu stačila jediná trefa, o kterou se postaral Nemanja Maksimović. Díky jeho ráně se Getafe udrželo na čtvrtém místě, zatímco Mallorca se namočila do sestupových problémů.

Getafe od prvních chvil diktovalo tempo utkání a Mallorca jeho nápady nestíhala pokrývat. Obranu domácího týmu hodně zlobil mladík Kenedy, který piloval svou stranu velmi poctivě. Jeho míčová technika podpořená velkou rychlostí dělala obraně Mallorky dost potíží a zejména dvojice Agbenyenu a Pozo s ním měla velké problémy. Střelecky to ale dnes bylo horší.

Po půlhodině hry jsme totiž registrovali jen jeden pokus přímo mezi tři tyče, který ale nenadělal brankáři problémy. Ani jeden z týmů se ke střelám nedostával a to se pak góly dávají těžko. Znakem první půle byla nejvíce nepřesnost, především ve finální fázi nebo při střelbě. Mnoho ran mířilo naprosto mimo bránu a oba brankáři byli bez práce. Kromě toho jsme na obou stranách viděli množství faulů, častokrát až za hranou pravidel. Sudí Mario Melero López je ale z nějakého důvodu připouštěl.

Snad až ke konci prvního dějství se Getafe povedlo vymyslet zajímavější akci. Útočník Ángel Rodríguez vyslal pěknou přihrávku na hranici šestnáctky, kde byl jeho spoluhráč. Jaime Mata ale jemně podklouzl a ve velké šanci mířil nad bránu. Po změně stran se za míčem hnal Chucho Hernández, který byl nahrávkou trochu vytlačen z úhlu. Proto volil centr do ohně, kde zasáhla hostující obrana.

Getafe každopádně přidávalo na tempu i intenzitě. Deset minut po změně stran se Jaime Mata dostal k dorážce po povedeném centru na penaltu, jenže jeho rána byla tečována mimo tyč. Za svou aktivitu bylo Getafe odměněno v 67. minutě. Domácí totiž neuhlídali Nemanju Maksimoviće, který se opřel hlavou do centrovaného míče a překonal tím brankáře Reinu!

Domácí Mallorca neměla síly na zvrat a Getafe výborně bránilo. Do karet mu navíc hrálo i vyloučení Salvy Sevilly, který za faul a následný vulgárně projevený nesouhlas dostal dvě žluté karty v rychlém sledu a byl vyloučen. A když brankář Reina v šesté minutě nastavení vytáhl ránu Deyversona mimo tyč, bylo o výsledku rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 1:1

01.03.2020 16:00

Góly: 24. Stefan Savić (vl.) - 47. Saúl Ñíguez

Pouze remízu 1:1 vydolovalo na hřišti posledního Espanyolu Barcelona favorizované Atlético Madrid. Výsledek je ale ztrátou i pro domácí, kteří měli šance na to utkání rozhodnout. Zatímco Colchoneros opět vypadli z TOP4, Espanyol zůstává poslední.

Atlético mělo od začátku drtivou územní převahu, ale jak už to někdy ve fotbale bývá, soupeř se z ojedinělé šance prosadí jako první. Přesně to se stalo Rojiblancos na Cornellá-El Prat, Espanyol se bránil a ve 24.minutě si po centru Wu Leie vstřelil vlastní gól stoper Stefano Savić. Espanyolu vedoucí branka výrazně pomohla a o chvíli později mohl zvyšovat na 2:0 Víctor Sánchez, jeho ránu vyškrábl Oblak na břevno! Šlo o klíčový okamžik zápasu, protože těžko říci, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby hosté museli dohánět dvoubrankové manko.

Byly to neproměněné příležitosti, které nakonec stály Espanyol vítězství. Před koncem prvního poločasu předvedl Oblak další skvělý zákrok po ráně Adriána Embarby a krátce po změně stran Colchoneros vyrovnali. Do odraženého balónu se z hranice šestnáctky parádně opřel z první Saúl Ňíguez a Diego López neměl nárok.

Atlético po vyrovnání zase přebralo iniciativu, ale směrem dopředu to byl podobný obrázek jako v prvním poločase. Espanyol se dobře bránil a nakonec získal proti favorizovanému soupeři bod. Jakou bude mít váhu se ukáže až na konci sezony, v tuto chvíli zůstává Espanyol na posledním místě tabulky. Spokojeno nebude ani Atlético, které znovu přepustilo pozice zaručující Ligu mistrů městskému konkurentovi Getafe.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:0

01.03.2020 14:00

Góly: 56. Raúl García (pen.)

Villarreal sice byl na San Mamés mírně aktivnější a především držení míče mu patřilo jednoznačně, ale na to se ve fotbale nehraje. Hraje se na góly a v nich dnes byli šťastnější domácí hráči. Napínavý duel rozhodla jediná penalta, kterou úspěšně proměnil Raúl García.

Souboj dvou celků, které obvykle bojují o Evropskou ligu, se odehrál v baskické metropoli. Na San Mamés se pro body dlouhodobě nejezdí a dnes se o to domácí chtěli opět postarat. Na Evropskou ligu jako na svůj sen myslí stále. Jsou sice až desátí, ale dnes měli možnost přiblížit se bodově k osmému Villarrealu. A dokonale tuto možnost využili.

Domácí dávali od začátku vědět, že dnes se s body rozloučit nehodlají. Zkušený veterán Raúl García se prosmýkl do pokutového území, kde mohl zakončovat, jenže pak zvolil další, už zbytečnou kličku. Iñigo Córdoba se z pravé strany dostal do pokutového území, kde si přehodil míč na levačku, jenže jeho zakončení nakonec s vypětím všech sil kryl brankář Sergio Asenjo.

První desítky minut rozhodně nenabízely nějaký strhující duel ve vysokém tempu. Naopak, hrálo se hodně opatrně na obou stranách, s velkým důrazem na držení míče. Šancí bylo pomálu a když už se nějaká urodila, pak včas sklapla obrana Villarrealu. V ní měl nejvíc práce Pau Torres, který často odpaloval míče na hraně sebeobětování.

Do dalšího zakončení se dostal Iker Muniain. Domácí střelec pálil zpoza hranice velkého vápna, jenže jeho zakončení opět postrádalo přesnost. První půle tak skončila bez branek. Na gól ale diváci naštěstí nemuseli čekat zase tak dlouho poté, co sudí pískal začátek druhého poločasu.

V 53. minutě se do hry dostal Iñaki Williams a bylo to hodně šťastné rozhodnutí. O pouhé dvě minuty později totiž Williams trefil ruku svého soka ve vápně Villarrealu a sudí okamžitě pískal pokutový kop! K němu se postavil Raúl García, který velezkušeně a chladnokrevně poslal brankáře na druhou stranu.

Villarreal potřeboval zabrat, jenže neměl dostatek sil. Javieru Ontiverosovi se několikrát povedlo odcentrovat přes bloky Bilbaa, jenže chyběla mu podpora útočníků. Po hodině hry se fanoušci domácího Bilbaa mohli radovat znovu, protože sudí po poradě s videem vrátil hru na penaltový puntík a nechal Basky zahrávat pokutový kop po roce Raúla Albiola. Jenže Iñaki Williams kopl penaltu opravdu hrozně a nechal vyniknout brankáře Asenja!

Obrana Villarrealu hořela. Iñigo Martínez se v pokutovém území prodral k nadýchanému centru z levé strany hrací plochy, jenže jeho hlavičku dokázal Asenjo parádně vyrazit mimo. Jen díky Asenjovi to nebyl debakl hostí. Další gól si chtěl připsat střídající mladíček Ohian Sancet, který se dvanáct minut před koncem dostal ke střele z dobré pozice. Jenže hostující brankář jeho ránu vyškrábl a poradil si i s dorážkou Raúla Garcíi.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 3:2

01.03.2020 12:00

Góly: 13. Youssef En-Nesyri, 45+1. Lucas Ocampos, 90+3. Youssef En-Nesyri - 64. Aridane Hernández, 74. Roberto Torres (pen.)

Divoké utkání bylo krátce po poledni viděno v hlavním městě Andalusie, kam přijela Osasuna Pamplona. Sevilla vedla na svým soupeřem už o dva góly a dokonce hrála v početní převaze, ale ani to nestačilo a Osasuna postupně vyrovnala a nakonec sahala po bodu. O ten jí připravila až druhá branka En-Nessyriho ve třetí minutě nastaveného času.

V brance domácích chyběl zraněný Tomáš Vaclík, takže mezi tři tyče se postavil jeho náhradník Yassine Bounou. Od začátku měl ale více práce jeho protějšek Herrera.

Sevilla vstoupila do utkání dobře a nemuselo to trvat dlouho, aby se ujala vedení. V 9. minutě ale vychytal střílejícího Escudera brankář Herrera. Rojiblancos dál zůstávali u balónu a o čtyři minuty později otevřel skóre krásnou technickou ranou Youssouf En-Nessyri! Andalusané vedli 1:0 a na tahu byli hosté. Ti se však nemohli dostat do optimálního tempa a Sevilla dál na hřišti dominovala. Po půlhodině hry Lucas Ocampos přestřelil v dobré příležitosti branku, ale to ho nemuselo tolik mrzet, neboť si vše vynahradil později. V nastaveném čase prvního poločasu rozehrál rohový kop Óliver Torres a hlavičkující Lucas Ocampos přeci jen zvýšil na 2:0 pro domácí.

Když pak krátce po změně stran zahrál mimo pokutové území Herrera rukou a byl vyloučen, zdálo se o vítězi zápasu rozhodnuto. Sevilla měla o chvíli později šanci na třetí gól, ale nedala a pak se začali dít zajímavé věci. Po hodině hry dobře odcentroval Roberto Torres a hlavičkující Aridane snížil na rozdíl jednoho gólu.

Pozice Sevilly byla i nadále velmi komfortní, ale v 73. minutě došlo ve vápně k hraní rukou a sudí odpískal ve prospěch Osasuny pokutový kop. Oslabený soupeř si nabídnutou šanci nenechal uniknout a Roberto Torres bez problému srovnal na 2:2. Ztráta dvoubrankového náskoku a navíc v oslabení, to byl pro Sevillu pořádný průšvih.

Do konce utkání ještě zbývalo dostatek času, ale Rojiblancos se prosazovali přes tuhou defenzivu velice obtížně. Užuž se zdálo, že Osasuna cenný výsledek uhlídá, když ve třetí minutě nastaveného času vstřelil svojí druhou branku v zápase Youssuf En-Nessyri. Koundé dobře hlavou sklepl balón před branku, kde En-Nessyri s poměrně velkým štěstím překonal náhradního brankáře Martíneze a rozhodl o celkovém vítězství Sevilly 3:2.

Více informací k zápasu

Granada CF - Celta Vigo 0:0

29.02.2020 21:00

Góly: -

Marně čekali diváci na branku v Granadě, kam zavítala v rámci 26. kola lepšící se Celta Vigo. Utkání nebylo příliš bohaté na šance, ta vůbec největší přišla pět minut před koncem a Puertas při ní orazítkoval obě tyčky.

Utkání se od začátku neslo ve velmi pomalém tempu, ani jedna strana si nedokázala vytvořit větší převahu a diváci na Estadio Nuevo Los Cármenes neviděli žádnou větší příležitost. Nejzajímavějšími okamžiky prvního poločasu tak byly dvě žluté karty udělené shodně na každou stranu.

Vůbec první vážnější šance přišla až po změně stran, kdy z dobré pozice, avšak velmi nepřesně, pálil Vico. Celta Vigo měla v tomto případě velké štěstí, protože Vicovi stačilo jen trefit branku, což se hrubě nepovedlo. Následně byl k vidění podobný obraz hry jako v prvním poločase a až závěr přinesl velké šance.

V 85. minutě zničehonic hlavičkoval Puertas do obou tyčí a při Celtě stáli všichni svatí. Granada v závěru stupňovala tlak a utkání konečně mělo potřebné grády. Bohužel to všechno přišlo pozdě, Celta se ubránila, přežila i nastavený čas a domů si veze velice cenný bod.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Deportivo Alavés 1:1

29.02.2020 18:30

Góly: 59. Guido Carrillo - 47. Lucas

Remízu 1:1 viděli diváci v Leganésu, kde se představilo Deportivo Alavés. Domácí měli dobrý začátek, ale Depor postupně srovnal hru a nakonec si odvezl bod.

Leganés na svého soupeře vlétl a už v prvním minutách spálil obrovskou příležitost. V 5. minutě dostal přihrávku na střed vápna Óscar Rodríguez a jeho ránu pohotově zlikvidoval Pacheco. Domácí byli v úvodu lepší, ale skóre se neměnilo ani ve 37. minutě, kdy se souboj Pacheca s Óscarem Rodrígueze znovu opakoval a znovu s výsledkem ve prospěch hostujícího brankáře. Poločasový výsledek 0:0 byl úspěchem hostujícího celku a ten, jak už to ve fotbale občas bývá, na začátku druhé půle zničehonic udeřil. Nečekaná kolmice prošla mezi dvěma stopery na Lucase Péreze, který chladnokrevně zakončil.

Vedení Deportiva však nemělo dlouhého trvání a o jedenáct minut později srovnal po nadýchaném centru Rodrígueze Guido Carrillo, takže se začínalo od začátku. Ve zbytku času neměla ani jedna strana převahu a nakonec už žádný gól nepadl. Diváky ještě zvedla ze sedadel situace z nastaveného času, kdy ve velké šanci neprostřelil Cuéllara Lucas Pérez. Leganés tak remizoval s Alavésem 1:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis 2:1

29.02.2020 16:00

Góly: 60. Kévin Gameiro, 89. Dani Parejo - 90+3. Loren Morón

Valencia ukončila čekání na vítězství a na Mestalle porazila Real Betis 2:1. Šlo o důležité vítězství, protože jen tři body Netopýry udržely v kontaktu s evropskými poháry. Ve Valencii se na úvodní branku čekalo hodinu, to otevřel skóre utkání Kévin Gameiro a zdaleka nezůstalo jen u této branky. Před koncem přidal pojistku Dani Parejo a Betis stačil už jen korigovat prostřednictvím Lorena.

Už bylo na čase, protože Valencii díky sérii nepříznivých výsledků začínal ujíždět vlak na všech frontách. Svěřenci Alberta Celadese potřebovali na Mestalle zvítězit a to se nakonec podařilo, byť rozhodně nešlo o snadné utkání. Betis se totiž stále nevzdává naděje, že si v příští sezoně zahraje evropské poháry, nicméně ho po celou sezonu trápí výkonnostní výkyvy.

Hosté měli na kopačce první velkou šanci, ale Nabil Fékir trefil jen dobře postaveného obránce Gabriela. O pár minut později vystrašil hostující příznivce zajímavou střelou Gayá, Betis měl štěstí, rána se od břevna odrazila ven. O dvě minuty později pak Joaquín donutil k zákroku na přední tyči Cillessena a nerozhodný výsledek platil dál.

I po změně stran byl trochu nebezpečnější Betis a Fékir otřel svojí střelu o břevno. Betis mohl zahozených šancí jenom litovat, protože Kévin Gameiro vstřelil po hodině hry z hranice vápna krásný gól.

Betis mohl rychle odpovědět, ale zase doplatil na neproměňování příležitostí a závar před Cillessenem nedotáhl do úspěšného konce. Andalusané byli ve hře o body do poslední chvíle, než jim minutu před koncem uštědřil rozhodující ránu kapitán Dani Parejo. Uvnitř vápna se dočkal zpětné přihrávky od Wasse a s přehledem poslal balón k tyči. Betis ještě dokázal snížit, ale ve třetí minutě nastavení už to bylo příliš pozdě. Po propadlém souboji Loren nekompromisní dělovkou zblízka propálil Cillessena, ale na víc se hosté nezmohli.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 3:0

29.02.2020 13:00

Góly: 27. Charles, 48. Charles, 84. Fabián Orellana

Levante před týdnem nečekaně porazilo Real Madrid, ale v Eibaru zle narazilo a prohrálo rozdílem tří branek. Náskok Eibaru zajistil už v prvním poločase Charles, stejný muž na začátku druhého dějství zvýšil a poslední ránu z milosti uštědřil hostům Fabio Orellana.

Hosté si v minulém kole nasadili laťku hodně vysoko, navázat na výhru proti Realu Madrid se ale nepovedlo. Eibar poprvé výrazně zahrozil po sedmnácti minutách, kdy si na dlouhý pas za obranu naběhl León, ale Fernández si s jeho přízemním pokusem poradil. O deset minut později už se domácí radovali ze vstřelené branky, nákop do vápna Levante nedokázalo odvrátit a Charles pak zblízka překonal brankáře Fernándeze. Hosté do poločasu odpovědět nedokázali a na začátku druhé půle inkasovali druhý gól.

Obrana opět zaváhala, když si neporadila s delším pasem, takže Eibar po špatně odvráceném balónu pokračoval v akci a Charles z malého vápna hlavou zvýšil na 2:0.

Dvacet minut před koncem mohlo být z pohledu Levante dílo zkázy dokonáno. Po ruce v pokutovém území byla nařízena penalta, ale Charles hattrick odmítl, zvolil střelu do středu branky, kde byl Fernández připraven. Eibar nakonec třetí gól přeci jenom přidal, ale až v závěru a postaral se o něj po dalším prohraném souboji Fabián Orellana.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Valladolid 1:0

28.02.2020 21:00

Góly: 60. Adnan Januzaj

Real Sociedad naplnil v páteční předehrávce roli favorita a Valladolid těsně porazil brankou Adnana Januzaje, což zároveň znamená, že se posunul na průběžnou třetí příčku. Valladolid zůstává ve druhé polovině tabulky.

Pro baskický celek to byla ideální příležitost, jak se přiblížit vytoužené Lize mistrů. Doma na Anoetě ztrácí jen výjimečně a i proti Valladolidu byl favoritem. Hosté bojují o záchranu, zatím mají na sestupové příčky náskok, ale ten chtěli pochopitelně v Baskicku navýšit.

Real Sociedad se od počátku snažil vyvíjet aktivitu, ale narážel na dobře organizovaného soupeře, který mu toho příliš nedovolil. První poločas byl poměrně vyrovnaný a nepřinesl žádnou výraznější gólovku. To byla pro diváky jistě velká škoda a nezbývalo nic jiného, než doufat, že se situace po změně stran zlepší.

Skutečně tomu tak bylo, ve 48. minutě poslal Ödegaard krásný centr na Isaka, který ale hlavičkoval jen do náruče Masipa. Valladolid kontroval příležitostí Enese Ünala, jehož parádní přihrávkou dostal do šance Sandro Ramírez, nicméně Ünal branku trestuhodně minul.

Anoeta se dočkala přesně po hodině hry. Oyarzabal poslal balón na Adnana Januzaje, který zblízka propálil brankáře Masipa. Nikdo v tu chvíli netušil, že jde o první a zároveň poslední branku v utkání. Valladolid se nevzdával a před koncem zápasu měl obrovskou šanci na vyrovnání, ale Sandro Ramírez si vylámal zuby na výtečném zákroku Remira. Real Sociedad nakonec porazil Valladolid 1:0 a posunul se už na průběžnou třetí příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid26168248:1756
2.FC Barcelona26174562:3155
3.Sevilla FC26137637:2746
4.Getafe CF26136737:2545
5.Atlético Madrid261111429:1944
6.Real Sociedad25134843:3143
7.Valencia CF26118737:3841
8.Villarreal CF261151043:3638
9.Granada CF261141132:3137
10.Athletic Bilbao26810825:2234
11.Levante UD261021431:3932
12.CA Osasuna26710933:3831
13.Deportivo Alavés26871128:3631
14.Real Betis26791036:4230
15.Real Valladolid26611922:2929
16.SD Eibar25761225:3727
17.Celta Vigo265101122:3425
18.RCD Mallorca26641626:4322
19.CD Leganés26481419:3820
20.Espanyol Barcelona26481423:4520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (337)

Přidat komentář
Phillipinho

Socky hrajou ze vsech tymu letos v lize pravdepodobne konzistentne nejhezci fotbal. Vcera v druhy puli byla radost sledovat tu spolupraci ofenzivy ve slozeni Januzaj-Odegaard-Oyarzabal

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Mass

Tahle trojka je fakt výborná

Reagovat
Mass

Dnes to za Valencii potahali zkušený hráči Parejo s Gameirem. Naopak mladíkům se nedařilo, Ferrán nedal loženku a Diakhaby to je strašnej zmatkář.

Reagovat
Salfovic

Při rovnosti bodů rozhoduje celkové skóre nebo vzájemné zápasy ?

Reagovat
Jordi Alba

Zápasy.

Reagovat
Aldeano

Super!!!

Reagovat
Jordi Alba

Nevim, co je lepší jestli to, že nám dokáže dát gól Vinícius nebo to, že na 2:0 dával týpek, co si letos už nezahraje.

Reagovat
pantondavo

Hele ja se zas bal, ze to barce vyhraje v 90. minute ten novej no name

Reagovat
kaja900

Paráda, druhej poločas jsme Barcu do ničeho nepustili a konečně je doma porazili Jinak Mariano překvapil, jak málo mu stačí času na to dát gól, snad dostane ještě šanci

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Raul=Real

Nedostane

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

wtf druhej polocas, to bylo absolutne bez pohybu, a kvality na strane barcy, rozehravka citelna, staticka, bus, alba, totalni nestihaci proti tomu presinku..vidal zas neumi nahrat na 2 metry, jedinej mats skvelej, messi mimo pozici, vepredu nikdo..arthur prvni polocas za 1, pak zmizel, de jong zraketovatel..no nic bude hur

Reagovat
LAM

Nechápu co jsme začli hrát ve druhym poločase.První úplně na pohodu i dost šancí,ale ve druhym jsme úplně přestali hrát a čekali na konec.

Tenhle fotbal co teď hrajem nejde hrát v takovejhlech zápasech a Setién s ním bude rychle pryč z klubu,i když samozřejmě úzkej kádr vše jen podtrhuje.

Titul ještě ztracenej není,jelikož Real nedá fgol skoro z ničeho,ale pokuď budem předvádět tohle tak to mají zadarmo,zvlášť když se mi zdá že nemáme moc velkou motivaci.

Určitě přejít na 4-3-3 a zkusitz hrát ofenzivněji,protože na to 4-4-2 se nedá dívat.

Reagovat
pantondavo

Hele staci zas rupnout s Levante a jede se od nuly. Samozrejme je tohle hlavne psychicky velky vitezstvi, ale titul je furt na mile daleko, letos je La Liga u tech top tymu neskutecne spatna. Paradoxne to muze utuzit vztahy na EF, protoze kdyz se nikomu nedari, neni se moc cemu vysmivat

Reagovat
LAM

O titul se bude ještě hrát,ale ten výkon ve druhym poločase bala tragédie bez myšlenky.

Reagovat
pantondavo

Tak Madrid je konecne zase bilej

Reagovat
blaugrana

Klasicky zapas s realom, s tym rozdielom, ze ultratragicky Griezmann a Leo nedali sance a druhy polcas madrid ovladol. 15 minutova pasaz, kedy sa ti kkti snazuli rozohrat od brany a 10 krat km madrid zobral loptu, to bolo nievo. Barca vhadzuje, lopta pre madrid. Barca rozohrava od Stegena, lopta pre madrid. Ernesto zrejme moc dobre vedel, na co ten kader z prestarnutymi presytenymi hviezdami ma a to aj hral. Staticke, vzdy do plnych. Proste totalne na kokot

Reagovat
smazaný uživatel

k ty rozehravce potrebujem vedle arthura jeste schopny kridla co si nabehnou, to alba nesplnuje a semedo jen obcas..a bus je statickej a hru nezrychli, vidal zas je nemotora a this is what it is

Reagovat
king23

Čím to, že je Messi letos tak málo gólovej? (Nerýpu, reálně mě to zajímá)

Reagovat
smazaný uživatel

je vic zaloznik letos, koukni na assist co ma 12, loni mel 13 za celou sezonu ligy

Reagovat
blaugrana

Lebo sa furt stahuje a musi tvorit, pretoze ta banda okolo neho vytvori akurat tak vrasky, srdecnu zastavu a infarkt pre fanusikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Je daleko víc ve středu,první dva měsíce nehrál a od zranění Suareze není nikdo kdo by mu udělal prostor.

Reagovat
Jordi Alba

Rozehrává akce na úrovní Piqueho za půlící čárou.

Reagovat
ADM

Prvé týždne nehral, teraz sa zranil Suarez a obrancovia vedia, že už naozaj nikoho iného okrem neho brániť nemusia a tak je na nom nonstop viac hráčov ktorým sa ho veľakrát podarí udržať ďaleko od brány a nepredribluje cez nich .. a jediný hráč, ktorý mu to vie hodiť za obranu uplne pravidelne je len Bus

Reagovat
king23

Díky všem!

Reagovat
valloire

Není. Vždyť rozstřílel Ejbar.

Reagovat
pantondavo

Do mrtvol se nekope

Reagovat
valloire

kope a s gustem

Reagovat
Ángel di María 22

Dlouho jsem nás neviděl vymazat v clásicu Barcelonu tak jako jsme to předvedli v druhym poločase. To byla kočka myš jak z učebnice. Až se mi tomu nechtělo věřit, jak skvělej výkon jsme podali.

La liga je tímto otevřená, teď máme de facto 2 body náskok, ale v týhle sezóně můžeme v pohodě ten náskok zase hned ztratit. Tohle vítězství nijak nezakrývá naše dlouhodobý problémy v útočný fázi, nicméně tohle byl hlavne v druhym poločase vážně zase super výkon a měl jsem z toho fotbalu radost.

iHala Madrid!

Reagovat
Cechino

byla to parada

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Barcelona obvyklý ostudný výkon na venkovním hřišti

Reagovat
pantondavo

Vsak se hralo na vasem treninkovym, ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

No výkon ve druhým poločase byl takovej tréninkovej

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mesyas

ten zatracenej valverde!

Reagovat
king23

No a teď to udržet. Do konce ligy máme papírově jednodušší los než Barca a navíc výhodu lepších vzájemných utkání. Liga letos prostě musí padnout

Jinak co se zápasu týče, výborně fungoval střed hřiště. Valverde po právu vyhlášenej hráčem zápasu a Casemiro taky odebíral vzorově míče jako na běžícím pásu. Zklamáním pro mě byl výkon Benzemy, mám pocit, že teď už na to fakt nemá a znovu se do formy už nevrátí, jak to už několikrát předvedl. Pomalý je už delší dobu, ale teď už není ani dobrý v zakončení.

Reagovat
tunkic

Hrozná nuda co hraje ta Barca...jako Messi je sice nejlepší hráč za světě, ale že těm zbylým 9 (světovým) hráčům v poli není trapně, že mu to jen posíílají na metr a čekají, jestli něco vymyslí

Reagovat
blaugrana

No a este. Griezmann môze max tak Luisovi nosit vodu. To, ze sa tu na Luisa furt prska je fakt nasa ubohost. V LM mu to nejde, ale v lige tie jeho goly kurva chybaju.

Reagovat
roberos

Reagovat
Dr. Admess

Ostudný výkon, především v 2. poločase.

Real naprosto zaslouženě.

Reagovat
celeb

Zasluzene, v 1. polcase sme nevedeli vyuzit vylozene situacie a 2. sme hrali otrasne.

Zas sa ukazuje, ze ak na nas niekto zacne vyvijat tlak nad urcitu hranicu, tak mame velky problem, stracame klud a schopnost preniest loptu dalej dopredu, ci ju udrzat. Navyse vsetko ide cez Messiho a ak nema svoj den (dnes rozhodne nemal), tak nevieme co robit.

Rozhodujuci gol ma na triku (inak velmi dobre hrajuci) Semedo, ktory 2x profesorsky vypustil beh. 1. krat center Carvalha? ktory preletel cez vapno a Vinicius ho dobehol (pritom bol neporovnatelne dalej od lopty a Semedo sa len dival a kracal), 2. krat ked nesprintoval popri ciare nazad ked Kroos ukazoval, ze bude centrovat na Viniciusa. Spoliehal sa na noveho utocnika, ze to da, co je takisto neospravedlnitelne. Na 2. strane ked uz siel do suboja, tak skoro vsetko vybojoval, ci zblokoval. Ale tieto hluche fazy nas mozu stat sezonu. Tym nechcem hadzat prehru na neho, uz predtym tam mal Real 2 vyborne sance. Vidal v 2. polcase uplne odisiel a vlastne aj cela zaloha, ale to je asi aj dosledok Zidanovych pokynov cez prestavku, ktore domacich vyhecovali, ze nas presli.

Gratulacia do Madridu, ale verim, ze este zabojujeme drama bude do posledneho kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesejmout messi casemira rak by si clovek nevsiml. Dalsi velky zapas dalsi tragickej vykon trpaslika

Reagovat
Kokesh

Thibo legendární. Svou suverenitou konečně odlehčuje obraně, dá se mu to dát v jakékoliv situaci, nohama úplně někde jinde, než Navas. Vzduch, zem, on nemá slabinu.

Konečně nám hraje plus vzájemný zápas, což se třeba bude hodit. Jen prosím, ať rozehraje i Joviče a další, jinak to fakt není šance dát...

Reagovat
Mercury

Legendární

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

The Legend

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol minuly kolo v Levante bylo co? Vsak tam chytal motyly

Reagovat
Mercury

Oni jsou tak překvapení, že něco ušoplesk konečně i chytí (jako se u brankařů předpokládá), že to hned považují za legendární výkony

Reagovat
Kokesh

Asi ho nesleduješ pravidelně, tak radši nekomentuj. Je to zeď. Stegena tu vynašíte do nebes, přitom nemá tak skvělou sezónu jako Thibo....

https://twitter.com/cnbarca/status/1234106169402298370

Reagovat
Mercury

Jestli chces ve vsi vaznosti srovnavat Courtoise se Stegenem, tak se fakt nemame o cem bavit. Ale u tebe me neobjektivita nijak neprekvapuje.

Reagovat
Kokesh

Buď neumíš číst, nebo ani nechceš...

Reagovat
Cizinkx

Thibo rozhodně nemá lepší sezonu jak Marc a ta přitroublá statistika na tom nic nemění. A to mi Curtoá nijak nevadí, a beru ho jako dobrého lapače..Ale už jen to za čím chytá momentálně Marc a za čím Thibo. O delším useku se snad ani nemusíme bavit. Tam je Marc společně spolu s Oblakem a Alissonem špička momentálně. Nehledě první půlka byl jak si Thibo dost špatný a dost tady kritizovaný i fanoušky Realu. Tak tady nepiš o nějaké lepší sezoně :). Protoze sezona se nehraje na 5 zápasů :).

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslis tim "pritroubla statistika"? Jestli to jsou objektivne vypsany cisla (nedelal je nekdo promadridsky) tak je na tom Courtois letos lip. Co tam jinyho chces dat u golmana? nabehany km nebo prihravky dozadu? U golamamu jsou ty cisla naopak vic odpovidajici realite nez treba u dvou zalozniku, kde ty ulohy na hristi muzou byt uplne rozdilny a dopad na hru celyho neni tak velkej jak u brankaru..A se zbytkem taky stejne moc nesouhlasim Thibo se klidne da pomerovat se Stegenem i z dlouhodobyho hlediska, ze je nesympatickej i vlastnim fanouskum a nechova se zrovna prikladne z nej spatnyho hrace. Naprostej Top uz nejakych 7 let, staci si vzpomenout jak chytal za Atletico a kam je kolikrat sam dotahnul..

Reagovat
Mercury

Naprostej top to není a nikdy nebyl. A říkal bych to samé, kdyby byl pořád v Chelsea. Já teda od prvotřídního golmana čekám víc, než dlouhodobě předvádí Thibout. Třeba právě takové výkony jaké má konstantně MATS.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt se na Stegena nadavalo taky, delal priserny hrubky kdyz se chtel predvadet u rozehravky, Bravo ho ani nepustli jako jednicku (nechytal jeden LM a druhej ligu?)..mozna ses na Belgicana v necem moc prisnej a u Stegena neco prehlizis, ale to se da pochopit no a tu pritroublou statistiku si mi stejne nevysvetlil, ale to je fuk

Reagovat
Kokesh

A taková kreatura bude psát něco o objektivitě.

Reagovat
Mercury

S tebou je to fakt marné.

Reagovat
Kokesh

Prosím tě, sbal si saky paky a táhni do prdele. Dám ti tu statistiku, která je evidentní a ty si cucáš z prstu větový složení typu: "Naprosto top není a nikdy nebyl", "takový výkony ma konstantně Mats", Neobjektivita" atd...to fakt nevidíš jak si evidentně sereš do gatí?

Nikde jsem je ani nesrovnával, jen napsal, že má Thibo momentálně lepší sezónu jak Mats. Což když člověk není fotbalový analfabet nebo troll, by mohl v klidu uznat. Jenže to se tě netýká, a tak si jedeš stále svou básničku...

Reagovat
Ángel di María 22

Lepší sezónu mít nemusí, nemůžeš vše hodnotit jen podle čísel. Thibo měl hodně špatný začátek, kdy pouštěl laciný góly, to tam počítat musíme. Pak se extrémně zlepšil a teď je určitě world class, v tom s Mercurym určitě neouhlasim. Ale Stegen i přes občasnou chybu zachraňuje Barceloně krk pravidelně. Navíc my letos máme fakt dost dobrou obranu, Barcelona je průchoďák jako prase. Uplně to nejde porovnat. Oba jsou ale momentálně výborní.

Reagovat
MiChaEl

Precitaj si toto: https://statsbomb.com/2020/01/keepers-take-center-stage-at-the-top-of-la-liga/

Na margo tvojej statistiky len tolko, ze pocet clean sheets, dokonca ani % uspesnost zasahov nedokazuje nic, ak je to izolovane od narocnosti zakroku samotneho - preto sa v statistikach pomaly zacinaju objavovat ukazovatele ako expected saves %, ktory prave zohladni poziciu strielaluceho, kvalitu strely, poziciu brankara a vyhodnoti narocnost sejvu.

Nieco podobne pisu tu: https://statsbomb.com/2018/11/a-new-way-to-measure-keepers-shot-stopping-post-shot-expected-goals/

Lebo urcite rozumies, ze tieto brankarske statistiky su casto dielom branenia celeho timu.

Len na doplnenie.

(osobne nie celkom suhlasim s Mercurym ohladom Mats vs Thibo, minulu sezonu bol Mats vacsi fenomen, v tejto su zrovnatelni).

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Mercury

Ne vše je měřitelné čísly. Já bych tedy rozhodně Stegena za Courtoise nevyměnil a pokud ani ty ne, tak můžeme být vlastně oba spokojeni.

Reagovat
CHONG

To, co teď napíšu mi nedělá žádnou radost, protože jsem po tom tragickém začátku doufal, že se po sezoně sbalí a potáhne do prdele, ale on se od toho poločasového střídání proti Bruggám rozchytal fakt neskutečně a celkem v poklidu teď jí u jednoho stolu s Oblakem a ter Stegenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vlkoslav

chtel bych je videt vsechny v anglii a opacnym smerem De Geu, Alissona, Edersona a koho bychom pak povazovali za top 3 po dvou sezonach. Ikdyz sleduju predevsim anglii tak tato uvaha je ciste na zamysleni, nesnazim se naznacovat ze pl je nejlepsi a v la lize zari kazdej prumerak

Reagovat
valloire

Reagovat
Vlkoslav

Matse mam doted zafixovanyho jako diru, a je pro me docela tezky si to v hlave prenastavit ze se z niceho nic stal nejlepsim brankarem, myslim si ze opravdu dobre hraje tak max posledni 2 roky, ale fakt je ten, ze jsem barcelonu videl vzdycky jen parkrat za rok, takze nemuzu zcela objektivne posoudit, ale rekl bych ze ho takhle vnima vice lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi libi jak Thibovi zasluhy shazujes kvuli tomu, ze pred nim hraje dobra obrana a druhym dechem zarazujes mezi nejlepsi golmany Oblaka, kterej chyta za jeste lepsi a konzistentnejsi obranou. Ale tam ti to evidentne nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

thibo nebo ederson?

casemiro nebo rodri?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos bych fakt neměl problém je dát na stejný level, rozhodně se tomu nedá vysmát, když si odpustíme nějaký osobní sympatie. MAtS udělal na podzim několik chyb, nebál bych se říct víc než Courtois.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Jordi Alba

Bohužel, ale zaslouženě. Takhle to dopadne, když prostě Messi nepodá jeden ze svých klasických výkonů a neudělá úplně všechno. Griezmann s de Jongem se tam předhání, kdo bude lepší podavač balonu Messimu na 5 metrů, Alba sice po zranění, ale ten už na to možná taky nemá, Vidal je lol, a to, že tam jako posílení musí poslat Rakitiče je samo o sobě dost vypovídající. Tohle není jenom o EC, Setién si snad balí hned po sezóně kufry a nebude sám. Jestli přejdeme přes Neapol, tak si jenom můžeme rovnou vybrat, kterej tým nás vyřadí, pokud jim doma nedáme 5:0.

Reagovat
blaugrana

Otazne je, ze koho angazovat. Nuka sa Xavi s Puyolom, lenze pochybujem, ze oni zacnu hrat priamociarejsi, behavy a hlavne jednoduvhy fugbal bez xy zbytocnych prihravok. Zahubit to stale omielane barcelonske DNA bude uplne klucove. Otazne je, ci sa tak stane.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

De Jong, Alba, Griezmann

Barcelona

Reagovat
Jordi Alba

Aj takto sem to mohl shrnout.

Reagovat
celeb

Reagovat
ADM

Čo z toho presne nesedí na druhý polčas?

Reagovat
smazaný uživatel

zes zapomnel na busa

Reagovat
celeb

Barcelona - to myslis vazne?

Reagovat
valloire

on je latentní merengues

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Vsak vykon celeho timu v druhom polcase dokonale vystihuje ten smajlik, neviem o com tu debatujeme. Zacat si hovorit pravdu taka aka je, je zaciatok cesty k spáse, Boh s tebou synu.

Reagovat
celeb

jedna vec je kritizovat hracov/trenera/vedenie, 2. vec je ... ale nic otce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Jaj tak budeme politicky korektní a nebudeme kritizovat cely klub, uz len z princípu

Reagovat
celeb

barcelona - aj je toto podla teba kritika ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sebakritika.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za to co poslední dobou předvádí je to kritika zcela adekvátní

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Kludne. To ako sa cely klub prejavuje (nie len herne ale aj zakulisne) je proste na takeho smajlika uplne s kludom

Reagovat
ADM

No, ano. Doslova grcám z toho, kam smerujeme, a tu sa nebavíme len o futbale ale celom klube, nakupovaní, platoch, vedení.. Ak si to ešte niekto neuvedomuje, kludne ten smajlík hodím pod každé kolo.

Reagovat
celeb

90% z toho ma na svedomi Bartomeu a jeho poskokovia. FC Barcelona je klub s vyse storocnou historiou, so stovkami hracov, legiend, ktori za ten klub potili krv. S tisickami ludi, ktori za tym klubom stali aj v casoch, ked sa nedarilo, ked chodit na stadion bolo rizikom...

Ja kritizujem casto vedenie, trenera ci niektorych hracov na zaklade ich skutkov, vykonov, snahy. Ale nikdy by ma ani len nenapadlo atakovat klub ako samotny.

Na nieco tie sucasne neuspechy predsal len dobre su. Aspon sa odfiltruju ti, ktori Barce 'fandia' na zaklade uspechov a aktualnej slavy. Nie si prvy ani posledny, uz som neveriacky pozeral na tipka, ktory nasrany na zhorsene vysledky pred par rokmi reagoval, ze asi zacne fandit Realu. Tak po tych (vtedy 2) vitazstvach v LM v rade boli predsa jasnou volbou. Hadam nebude fandit loosrom.

Skoda reci, ak si si doteraz neuvedomil nieco, tak uz si to nebudes chciet uvedomit/priznat asi nikdy.

Barcelona

Aj napriek zlej hre, aj napriek zlym rozhodnutiam otrasneho vedenia, aj napriek prelietavym 'fans', ktorym zalezi najme na slave a uspechoch.

Reagovat
Visca el barca

No Frenkie s Grizim druhá půle fakt tragedie. Ale začlo to tím, že Vidal posral za prvních 10 minut snad víc věcí než to koště co nám dalo gól. Tady je krásně vidět jak chybí Luis, kterýmu různí Griezmannové, Coutinhové nesahají ani po kotník.

Reagovat
blaugrana

De Jong musi hrat jedine na Busovej pozicii, kedze inde je fakt k hovnu.

Reagovat
stas87

Ja Real nesledujem v LL ani v CL. Ale tak dominantny vykon od Casemira na pozicii DM...skvele. Videl som len druhy polcas, prvy nie kvoli druhej polke Ajax-Alkmaar. Casemiro bol pre mna take neohrabane kopyto, co ma problemy ak protihrac zmeni smer, tak ho vyradis z hry. Ale aj na tomto zapracoval a dnes fakt nemal snad jedinu slabinu. Ubral na tych jeho spinavostiach alebo je to stale +- prasa? Akurat tie jeho grimasy po faule Messiho mu trochu ubrali kredit na tom vykone.

Reagovat
smazaný uživatel

Trvalo mu v Reale, keď prišiel, pár mesiacov než sa chytil...(2015?) Odvtedy veľká istota, jeden z najlepších defenzívnych záložníkov na svete, aj s citom pre chodenie dopredu, vie byť výborný nielen v bránení, ale i v následnom konštruktívnom zakladaní protiútokov.

Tie výpadky s občasným prestrelením zákroku máva, i typické latinoamerické herectvo, jemu to dokážem odpustiť, ale ak by s tým prestal, nechýbalo by mi to.

Hráč excelentný, so srdcom.

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

casemiro je lowkey nejlepsi dm soucasnosti

Reagovat
Mercury

Kanté.

Reagovat
Whitemedia

Letos bohužel ne.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Kokesh

No Messi ho vzal jako prase, úplně bez zájmu hrát míč. Těch EC co naprosto ovládl svůj prostor už má taky vícero. Pořád je od spousty fanoušků nedoceněný, což fakt nechápu. Nevím o jediným hráči na DM, který by měl konstantnější výkony za poslední roky. World Class.

Reagovat
Jordi Alba

Nevím o jediným hráči na DM, který by měl konstantnější výkony za poslední roky.

Reagovat
valloire

jo, to napsal

Reagovat
Jordi Alba

Proto mu dávám šanci si to přečíst znova, když to očividně sám neudělal.

Reagovat
valloire

a napsal to dobře...

Reagovat
Jordi Alba

Ale notak.

Reagovat
Whitemedia

Až na letošní sezonu právě ten Kanté..

Reagovat
patas92

Prasa není, ale mrdka je to furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych od něj chtěl vidět čistej zákrok. Včera v prvním poločase 4 zákroky, 4 fauly.

Reagovat
Whitemedia

Sarri bůh, že stíhá kromě Juve trénovat i Barcu.

Reagovat
2miguel1

Ako čo ja viem, mne je to už v tej lige dosť jedno nejak to nepreživam, vidno že Real chce tento rok uz tu ligu vyhrat. Podme nejakym zazrakom radšej ukopať tu LM

Reagovat
Mercury

lol to jistě no. Griezmann hattrick ve finále a Vidal nůžky po Rakiticove raboně. Joga bonito.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Svatej

Reagovat
pantondavo

Joga bonito, ten balon, to je nostalgie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire
Reagovat
ADM

To by musel byt ale podobny zazrak ako Chelsea svojho casu. A takym sposobom teda LM fakt radsej nevyhrajme..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
2miguel1

Kto hra z tych čo postupia v LM vyslovene dobre? Juve psg bvb city lipsko atalanta nejake extra vykony tiez nepodavaju..jedine bayern ale aj ten napr doma s trochu silnejsim lipskom 0:0. Liverpool mam pocit ze uz tiez trochu chyta krizu( kde si aj tak myslim ze to Atletico nakoniec ukope) ja mam pocit ze v europe momentalne nieke tím ktory hra dobre

Reagovat
Gazdo

Tak ten zapas s Lipskom si ocividne nevidel. Uz som dlho nevidel viac wtf 0:0 remizu

Reagovat
Whitemedia

Jojo, s Messim by to byl určitě podobný zázrak jako tenkrát u nás..

Reagovat
blaugrana

Tak urciteeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja to tu pisu uz 2 roky i pred a po vyhazovu, ze E. Valverde je nejlepsi trener spanelska posledni 3 roky.

Vymackal z tuhle obludnou Barcelonou co mohl, 2 tituly, 2 SF v LM.

Kdyz mate 2-3 nedotknutelne hrace v sestave, tezko s tim neco udelate. O taktice ani nemluve.

Ted pisu novou pisnicku a to, ze Barca konecne najela na vlne argentinske reprezentacni tym. Tam nestaci vymena trenera. Tam je to treba prekopat cele soukoli tymu znova a nekdo by mel odejit jinam.

Ale treba placam p*covinu jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Placas picovinu.

Reagovat
Pharrell

pi*ovina

Reagovat
valloire

Jako dobrý, vyhrálo se, prapory vlají....Ale kurva vraťte mi Clasico s Králem, Pepem a klidně i s Mourinhem, já chci válku a krev.

Shakira rozhodl zápas, dobře mu tak.

No a a na závěr...viděl jsem chytat všechny ty lemply v Barceloně, kde jedinej co stál za řeč byl Zubi a když říkám lemply, tak jeden z největších byl Valdes. Toho mi taky vraťte, protože ten němec mi sere. Nevim kde ho Barcelona vyskautovala, ale tohle se jim povedlo. To je fakt skvělej golman.

Reagovat
Mercury

Stegen je fakt jediné světlo na konci tunelu (+ Messi a Arthur).

Reagovat
blaugrana

Messi uz dlho svetlom nebude a Arthur a ta jeho fyzicka...

Reagovat
valloire

von chytí skoro všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Na něčem se shodneme i když zrovna u Stegena to není těžký

Reagovat
Gazdo

Ja som este nevidel cloveka co by mal nieco proti Matsovi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jak říkáš, je perfektní

Reagovat
Gazdo

Taky ten typ hraca ktory sa bude po konci kariery brat ako napr Raul, Dinho, Iniesta, Puyol, Ronaldo (brazilsky). Skratka niekoho koho mas rad aj ked hra u supera

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nemůžu, než souhlasit. Já třeba moc nemusím Němce celkově, ale tohle je prostě pán brankář. Borec

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Real úplně zaslouženě. Ta impotentnost je ale velký problém. Být tam dnes Ronaldo tak to byl debakl. Vinicius skvěle podporuje defenzivu. Maká od začátku do konce, ale tím to končí. Kolik on toho zadrbal..i když nakonec paradoxně rozhodl tak jeho ofenzivní schopnosti nejsou na základ Realu..Je stále mladý a může to zlepšit, ale nevím nevím. Nejlepší z Realu asi Valverde,Thibo,Kroos a Carvajal.

Z Barcy bych vyzdvihl Ter Stevena. Skvělej gólman. Nikdo jiný mě nenapadá.

Při pohledu na Lahoze jsem se někdy fakt musel smát. Ne že by dnešní zápas pískal nějak špatně, ale ty jeho grimasy a celkově vystupování je fakt něco.

Sakra kéž by jsme se dostali dál přes AM a los by nám dal Barcu. Dostat se do herní pohody tak by to byl dvojzápas při kterém by se bavil fotbalový svět až na fanoušky Barcelony.

Reagovat
Rothbard

Nemám strach, že se Vinicius do toho nedostane, co se týče zakončení a finálních řešení akcí. Na hřišti maká a odehrané minuty mu prospějí.

Spíš jsem zvědav, jak to Real poskládá na příští rok. Co bude s Areolou, Jamesem, Balem, Asensiem, Jovicem, dost možná i s Iscem a zda si Real nechá Odegaarda a Hakimiho.

Reagovat
Whitemedia

Real Madrid neaktivuje opci na Alphonseho Aréolu. Francouzský gólman na Pyrenejském poloostrově hostuje z Paris Saint-Germain, není však spokojený s rolí náhradníka, načež "Bíký balet" s ním na pozici brankářeské jedničky nepočítá. (sport-express.ru)

Reagovat
king23

Co bude s Areolou je v podstatě úplně jedno. Setrvání Jamese si nedovedu predstavit, obzvlášť pokud u týmu zůstane Zidane. Bale se bojím, že naopak zůstane, toho nikdo nezaplatí. Asensio? Tam nevidím důvod, proč by odcházel...

Reagovat
technecium

Já nerozporuju, že poslední dva roky hrajeme děsně. Ale abyste si nenaběhli. I loni vás tahle tragická Barca dokázala porazit 3:0 a nebylo v tom zápase daleko od toho, abysme těch gólů dali třeba 5... Byli byste nepochybně obrovskými favority, máte lepší tým, ale to samotné k úspěchu nestačí. Role favorita v LM nestačí. Dokonce si i troufnu říci, že pokud bychom začínali u vás na Anfieldu, tak bych nám věřil na postup. Ale jo, šance v tom dvojzápase by byly asi tak 85:15 pro vás.

Reagovat
cristiano.K.

dva rozdíllné poločasy. Griz,De Jong, Messi měli v první půli každý po tutovce, kterou neproměnili. Nemůžu si pomoc, ale mě tam chyběl Saurez, bez něj je barca bezzubá, tím nenarážím na jeho zuby, ale on se umí porvat, pokopat a chce vyhrát za každou cenu.

Real dal víceměně dva luck goly a druhý poločas byl lepší.

Reagovat
roberos

Messi si nemá s kým to hodit. Našim soupeřům stačí blok na Messiho a je po našem útoku. Greizmann neumí hrát do plných a jného útočníka nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Příchod Griezmanna jsem nepochopil, za ty prachy prostě nestál. Oni chtěli okamžitou kvalitu, ale je to opět to stejné. Špičkový hráč a problém viz. Coutinho. Zkrátka Barca je jiný level a chce to hráče co si věří. Bohužel Coutinho je takový tichošlápek, Griezmann taky není lídr. Messi je pak úplně osamocený a dostává přihrávky i když je nechce. Oni nepřevezmou zodpovědnost a nevystřelí... No a Alba, podle mě, on už to má těžce na háku. Moc mu vyrostl nos. Dopředu o ničem, žádné sprinty, náběhy. Ty jeho znuděné výrazy a přihrávky na jistotu. Poslední dvě sezóny má taky úpadek, ten počet asistencí taky o něčem vypovídá. Kdysi dvorní nahrávač Messiho a letos velké kulové.

Reagovat
roberos

Já bych Griezmanna nekoupil. On neumí 1:1 na křídle je na nic a jako hrot to samé. Nahradit Suaréze nemůže na to nemá kvalitu.Griezmann byl dobrý v systému Atletica ( brejky do otevřené obrany ) ale na Barcu nemá. Nemáme vlastně žadného útočníka - Messi je spíš rozehrávač a do šancí se dostává dost málo. A vrchol je Vidal na křídle .

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že místo aby vedení přivedlo adekvátní posily, tak dělá nesmyslné předražené nákupy a v čase kdy Messi jede poslední roky, tak totálně přešlapuje na místě. Je neskutečné jak na takové úrovni může být tolik amatérismu. Podle mě odchod Neymara totálně rozvrátil klub. Nevěřím, že odcházel jen pro lepší peníze. Už tehdy byl evidentní konec Xaviho a Iniesty, hráči stárnou a nedělo se nic. Pak jeden přešlap za druhým. Je to velmi smutné a pro Messiho 2x že v době kdy by měl vyhrávat tituly a hlavně Ligu mistrů, tak hraje v útoku s Vidalem .

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim nepouzivat spojeni - "Messi si nema s kym to hodit".

To uz tu demence a vymluvy prechazi z argentinske reprezentacni tymu i do klubu ?

Reagovat
Kily8

Aj mne sa z toho pretáča hlava. Barcelona kupuje najdrahších hráčov, ktorí inde žiaria a zrazu prídu k Messimu a on chudák si to nemá s kým hodiť. Treba si uvedomiť, že v Barce a Argentíne sa vyžaduje, aby všetci hladali Messiho, aj v horšej pozícii. Preto majú problémy hráči, ktorí v šanci vystrelia a nehladajú nasilu Messiho- Ibrahimovič, D. Villa, Icardi, Hiquain, Coutinho, Alexis. Tu sa vedú reči, akoby Barca pred Messim nič nevyhrala a po ňom už v živote nič nevyhrá. Messi je jediná mega hviezda, ktorého klub má lepšie výsledky počas jeho absencie, ako s ním v zostave!!! Pamatáte, ako hrala Barca, keď bol zranený, ako fantasticky hrali Neymar a Suarez a Realu dali 4 kúsky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me je to uz jedno, jak hrajou kluby.

Ale jsem alergicky jenom na tuto slovni spojeni.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Arthur měl tutovku, De Jong nepřelezl půlku.

Reagovat
blaugrana

Guillermo Amor: "Nie je mozne vzdy prist na SB s myslienkami na vyhru."...no kokot

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

správně

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tvle ale Puqeho rozhovor na konci mě fakt pobavil.. Já vím, že ten chlap má v hlavě vydýchaný vzduch ale až tak super výhra.. Jedno mě potěšilo a to naprostá dominance ve druhém poločase.. Valverde, Casemiro, Isco, Kroos, Marcelo taky dnes luxus... To samé Courtois.. Benzema zklamání.. Ten útočník sakra chybí a musíme s tím něco udělat.. Teď o to víc mrzí ten promrhany náskok co jsme měli předtím před Barcou.. Důležitý krok, ale liga je ještě dlouhá.. Vamos Real

Reagovat
smazaný uživatel

No, 3 body super, čistý konto taky (Courtois rozhodil Messiho před zápasem skvěle

), tohle vítězství jde jednoznačně za zálohou. Case masterclass, i když se mi poslední zápasy zdá, že už mele z posledního fyzicky. Toniho asistence alá ukážu, kam máš běžet jako na tréninku, byla vtipná a celkově ten střed pole ovládl. Dál bych znovu vyzdvihl Valverdeho, na to, že hraje základ první rok a nepřišel jako přestup z jinýho velkýho klubu si neskutečně věří, ta jeho dravost je v tom současným týmu fakt ojedinělá. A Carvajal tam včera nechal všechno, taky super Průser je ten útok, to by mě zajímalo, jak (a jestli) to ZZ přes léto vyřeší.

K Barce se moc vyjadřovat nebudu, tam není k čemu, taky mají krizi jako prase. Jen teda jedna poznámka - Antonín je zralej na ostříhání a přestup s následným dohráním kariéry někde v Turecku, snad o tom natočí dokument

Reagovat
Diego2

Kdyz ti da vitezny gol Vinicius tak si nezaslouzis ani prd.

Jeho reseni finalni faze by se melo vyucovat v akademiich - JAK TO NEDELAT. I ten gol nakonec byla velka nahoda.

Ale vitez zaslouzeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ultra tragickej. Horší výkon jsem od něj snad ještě nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem to to byl vazne tak spatnej? ja si snad nepamatuju zapasy kde je nejak ooobr spatnej..snad jedno jaro jak se setril na MS, jinak vzdy rozdilovej

Reagovat
Diego2

Motal ve stredu kde ho cistil Casemiro

Reagovat
technecium

Nedal dvě tutovky a pokaždý když byl na míči, měl před sebou trojici záložníků, takže mohl buď jít do nich a ztratit míč, nebo to posunout dozadu nebo do strany... Spíš obraz marnosti celého týmu než jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

2?

Reagovat
technecium

Dvakrát běžel ne Courtoise, jednou ho vychytal a podruhý si špatně předkopl míč a Marcelo mu ho na poslední chvíli ustřelil. To za tutovku považuju taky

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyla tutovka, krizili ho dva hraci a to nebyl jeste ani v 16ce

Reagovat
Zizou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Phillipinho

Messi si to nemel s kym dat.

Reagovat
ADM

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Viděl jsem jen sestřih ale druhej poločas naprostej výsměch. Dál to snad nemá cenu ani komentovat

Jinak doma jsme ztratili jen dva body, za to venku

13Z

5V

3R

5P

18:19 skóre

18 možných bodů

jestli přelezeme přes Neapol a chytnem takovej Bayern, tak u nich dostaneme napohodu bůra, není na světě snad horší elitní tým, který má tak znatelnej rozdíl mezi venkovními a domácími zápasy

jinak MAtS je prostě nejlepší, aspoň ten nikdy nezklame

Reagovat
Switchback

*18 bodů

Reagovat
Teoretik

Jako ano, nejlepší. Ale oba včerejší góly byly na přední tyč, a to by si měl hlídat.

Reagovat
Pharrell

Nejspíše ano , ty 2.góly byly jeho chyba. Ale zas vychytal několik tutovek.

Reagovat
Salfovic

Do píči, jak si vůbec někdo může myslet, že ten první gól byl jeho

Reagovat
Switchback

První by měl, Pique mu to tečoval

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf. Oba goly byly po stastnejch odrazech. Tady bych Stegena vubec nevinil.

Reagovat
Diego2

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Kde přesně byl u druhého gólu šťastný odraz? V případě prvního vcelku smůla, ale prostě už v žácích se učí, že gólman si tu přední tyč má více hlídat. Jeho góly to nejsou, nikdo ho neviní, ale v obou situacích to mohl zvládnout o trochu lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom prípade ter Stegen nemal šancu,pretože strelu tečoval v sklze Piqué, v tom druhom Mariano netrafil loptu tak ako chcel, pretože sa pokĺzol...To ako má v zlomkoch sekundy brankár teoreticky rátať i s takýmito eventualitami? Bol tam a mohol len dúfať, že ho lopta trafí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padal, tak si napalil mic do druhy nohy, coz ho mirne prizvedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas najít náhradu za Buse, protože on už nestíhá. Včera nejhorší na hřišti, stal se z něj strašnej zmatkař.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Vini ma dribling, rychlost a najvacsiu snahu z nášho útoku nieco spraviť. Bohuzial ma vsak katastrofálne zakoncovanie a riesenie finálnej faze. Sice ma 19 ale som zvedavy ci to dokaze zlepsit, lebo inac top hrac nikdy nebude. Mam ho rad, je to taka hracicka, v nasom utoku momentalne jediny kto sa nieco snazi a je nebezpečný. Stale ho vsak velmi zraza to jeho myslenie. Som zvedavy ako to dopadne. Kazdopadne prepisal Messiho rekord ako najmladsi strelec El clasica v 21 storoci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Visca el barca

Mě by zajímal názor Hrista který tvrdil, že Frenkie může hrát nejofenzivnějšího záložníka. Protože nehraje opravdu moc dobře

Reagovat
Gazdo

Z Frenkieho sa stal akurat pohyblivejsi Rakitic. Ale to neviem ci je jeho chyba. On ked prisiel tak bol presne taky dobry ako sme cakali. Ponukal sa behal chcel ist dopredu. Velakrat bolo vidiet ze je az frustrovany z toho ako to vsetci len posuvaju do stran a nechapu tu jeho chut ist hore. To postupom casu zmizlo a Frenkie takpovediac zapadol medzi ostatnych. A tu by som nevinil moc ani Valverdeho ani Setiena ale jednoducho vedenie ze nedokaze preriedit tu staru gardu hracov ktora ma proste zly vplyv na tych co pridu. Im sa jednoducho uz nechce makat a prenesu to na ostatnych. Bohvie mozno by aj Valverde aj Setien chceli hrat s mladsim kadrom alebo s niekym inym ale jednoducho si to nemozu dovolit lebo keby si posadil Messiho, Busa, Piqueho a Albu dlhodobejsie tak by trener letel lebo by ho jednoducho vystvali. Tam je treba spravit rez kadrom ako to spravil Pep ked prisiel a nie dokola nakupovat. Pep chcel potom tusim spravit ten rez znova a nedovolili mu to. On to aj sam vravel ze tym treba vzdy raz za cas prekyslicit inak upadne do letargie. To presne sa nam stalo. Mali sme WC hracov a mame posuvacov. To iste postihlo Real. Tie timy vyhrali vsetko a uz im narastol nosanek. A liverpool ak udrzi taketo tempo este rok dva tak bude musiet tiez spravit opat prestavbu lebo opat padnu a v PL sa z padu dostava tazsie

Reagovat
smazaný uživatel

On ked prisiel tak bol presne taky dobry ako sme cakali.

https://www.forcabarca.sk/clanok/34257/de-jong-sa-vyjadril-k-svojim-slabsim-vykonom

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nesouhlasím s tím seznamem. Pique si své odehraje a není moc lepších stoperů, kteří to umí s balónem, rozehrajou konstruktivně. Messi nemůže za to, že mu nahrávají jako Jágrovi na MS v Praze. Všechno na něj a čekají co se stane. Takto Barca nikdy nehrála, ale poslední tři roky je to horší a horší. Je to tím, že ti hráči ví, že nejsou nic extra. Takový Xavi nebo Iniesta měli zodpovědnost a nádstavbu něco udělat. Dnes to Barca nemá. Osobně bych posadil Albu, protože ten je poslední dvě sezóny mimo, asistence už taky nejsou, ale hlavně on nepodporuje útok. Ty jeho alibistické přihrávky na půlce, jeden na jednoho už neexistuje vůbec. Bus je hráč na střídání a rozhodně už to není na velké zápasy. To co zvládá on si myslím zvládne i Frenkie.

Obecně ta záloha není akční, neumí riskovat, nejsou tam ty kolmé přihrávky a pocit překvapení. Všechno na jistotu. Rakitič to samé. Messi mu nabíhá a ukazuje a on se otočí, třikrát si povodí balón a nahraje za půlku. Na co?! Vedení totálně podělalo přestupy. Mega nákupy a ti hráči na to nemají, cena neodpovídá. Člověk by si řekl, že koupí špičkového hráče, Griezmanna a ten frajer neobejde hráče. Místo střel furt hledá Messiho a bohužel pravou nohu má jenom na opírání. Atlético byl jeho vrchol.

Reagovat
Phillipinho

Tak Griezmann takhle v Atleticu nehral ze jo. Tam patril k nejlepsim hracum sveta.

Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Fede>De Jong

Reagovat
Josifek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

bez pochyb

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Drvivoo

Reagovat
CHONG

Jasná věc

Reagovat
technecium

Jednoznačně bych ho chtěl vidět místo Buse

Reagovat
Foppy

A přitom Busquets mi poslední dobou přijde, že jde kvalitou opět nahoru... Včera jeden z vašich lepších hráčů

Reagovat
Billy McClane

Hristo sem po takomto clasicu ani nepachne.

Reagovat
Switchback

Asi poslední člověk, od kterého to tak čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Bývávalo

Reagovat
Switchback

fakt? mi příjde pořád stejnej, něco jako Imp u vás

Reagovat
Generalní Gladiator

Chodí sem podstatně míň než dřív i to vysvětloval..

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi osobně, že tuhle sezonu trochu víc sklouzl k takovýmu tomu EF fanatismu... ale já jsem sám zaujatý

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jediná viditelná změna je asi jenom to, kolik se tady vynořilo (staro)nových madridistů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě nehraje no, ale to je daleko víc aspoň podle mě ovlivněný složením týmu zejména v ofenzivní trojici, kde je až absurdní nedostatek pohybu. Pro koho mají ti záložníci tvořit, když se veškerá kombinace musí dít do nulovýho pohybu postupným a pomalým útokem. Po nástupu Setiéna tam byl podle mě vidět pokrok zejména v rozehrávce a zakládání útoku, ale Neapolí a Clásicem do vyhodil do větru. Myslím, že takový zápas psychicky nezvládnul. Ale jinak je ten problém samozřejmě mnohem hlubší a máme nakročeno být podobným požíračem kvalitních trenérů a hráčů jako třeba Sparta či Man Utd.

Reagovat
j_mrazik

Včera jsem si říkal, že si po dlouhé době pustím El Clássico, tak jsem si dal druhý poločas, ale nečekal jsem, že Barcelona je herně a fyzicky tak v prdeli. Real je úplně přejel. Spousta věcí byla od Realu řešená nefotbalově, což byla škoda, protože mohli Barceloně fakt hrozně naložit. Messi si to nemá s kým dát. Nikdo mu nenaběhne, Griezmann je neviditelný, fotbalově mají střed zálohy super, ale Real je prostě přetlačil a všechny souboje vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase je zase přejela Barca. Nedala 3 tutovky a Real neměl jedinou šanci. Kdyby hrál Luis, tak má další hattrick. Po přestávce to Barca posrala. Ten rozdíl v motivaci je znát. Barca by po těch úspěšných sezonách potřebovala rok bez trofeje, aby zase začali makat. Hráčskou kvalitu má bezkonkurenční.

Reagovat
Kokesh

Motivace a štěstí, to jsem FAKT nečekal. Jo, ještě je tu hodně oblibený názor (většinou, když zahraje kulový), že si to chudák Leo nemá s kým dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Motivace samozřejmě hraje roli, když Barca každou sezonu vyhrává trofeje a Real 2 roky nic nevyhrál.

Messi si to má s kým dát, ale místo aby se míč vrátil k němu, tak jde soupeř do protiútoku. Holt už Barce nevyhraje 30 zápasů, ale "jen" 25.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil si

Reagovat
Josifek

Reagovat
Hristo Stoichkov

Messiho za včerejší Clásico není třeba nijak omlouvat, z jeho strany to byl tak špatný výkon, že bych se nebál tvrdit, že patřil ke hlavním viníkům včerejší prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo mas pravdu, kdyz si to zpetne preberu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nejde o ten 1 špatný výkon, ale že ti klauni z něj dělají nějaký kopyto, kterých mají v jejich týmu celou řadu.

Reagovat
valloire

ale od vás z něj kopyto nikdo nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Koho nás?

Reagovat
valloire

no cules

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já nejsem. Já fandím jen Messimu.

Reagovat
valloire

to je ovšem smutný

Reagovat
technecium

Je obrovsky frustrující vidět všechny ty hráče, kteří ve svých předešlých působištích hráli skvěle a byli klíčovými hráči, u nás upadat do nechutného průměru. Griezmann je stínem hráče s neuvěřitelnou herní inteligencí, přehledem o hře a se skvělým pohybem na obrovském prostoru, z De Jonga se stává dynamičtější Rakitič atd...

Celý klub potřebuje nový impuls a to nespraví změna trenéra. Zápasy vypadají v podstatě stejně jako pod Valverdem, opakují se tam pořád ty stejné chyby.

Strašně bych si přál v létě nějaký zásadní řez kádrem, klidně i za cenu, že na papíře "ztratí kvalitu." Ale to se bez změny vedení zřejmě nikdy nestane. Na hráče jako Semedo, Rakitič, Vidal, i na Busquetse se Suarézem začínám být alergický.

Ale je to přirozený proces. Jednou jsi nahoře, jednou dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas Pique, Messi, Rakitic, Suarez, Alba Out

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bez změny vedení není šance se nikam pohnout, kvůli tomu by nebylo úplně od věci vypadnput už s Neapolí (nic nereálnýho), protože na vítězství v LM nemáme stejně šanci. Mohl by to být potřebný impuls k vyvolání předčasných voleb, skandály a tragická rozhodnutí se postupně hromadí. Jinak Semeda bych z toho výčtu vynechal, sice je dost hloupým hráčem, ale pod Setiénem udělal solidní pokrok, ani jsem to od něj už nečekal.

Reagovat
Tombull

Bartomeu prý doufal,že výhra nad Realem trochu uklidní situaci,což se nestalo/nestane,takže je možný,že do zápasu s Neapoli půjde hodně nalomený a klidně můžeme vypadnout,ale spíš tipuju,že to ukopem a dostanem v dalšim kole.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Taky si myslím, že Neapol ještě zvládneme, ale pak to bude vykoupeno nějakou další ostudou. City, Bayern či Liverpool na nás budou mít hru, se zbytkem se tak nějak můžeme měřit.

Reagovat
Tombull

Třeba bude nějaka obr haluz - čtvrtfinále Bergamo,semifinále Lipsko a ve finále to už nějako ukopeme.

Reagovat
Gazdo

Tak zrovna Bergama by som sa bal viac ako Liverpoolu

Reagovat
Tombull

To vůbec, Bergamo je pěkný zpestření,ale další kolo bude pro ně konečná.

Reagovat
remeslnik

aby ses nedivil

Reagovat
remeslnik

Sám moc dobře víš, jak moc je ta chobotnice současného vedení prorostlá celou strukturou Barcy a nevěřím, že ani případné vypadnutí už s Neapolí by mělo přinést zásadní změnu = předčasné volby. Už toho ustáli tolik, že by ustáli i toto. Rád bych se mýlil. Z mého pohledu fanouška Messiho mu zabili 3 poslední roky a tím vlastně i sobě. Jediné jejich štěstí je, že je to localpatriot, jinak by už byl dávno pryč.

Reagovat
Tombull

Jen se budu opakovat po ostatních ,pokud má být řez potřebujeme nový vedení + mladýho kouče s jasnou vizí,který budou mít koule na to vykopat nepostradatelný.

Za mě nejhorší možná varianta - zůstane všechno při starym a v létě s velkou slávou přivedeme ztracenýho syna.

Dost mě zklamal Setien,pořád žvaní o cantere a nic z toho. Ansua pomalu odstřelil a hráči jako Puiq,Collado,Monchu nebo Araujo šanci nedostanou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pod současným vedením nedostane žádný trenér možnost mít velký vliv na skladbu kádru, což byla mimochodem jedna z podmínek Xaviho (další byla angažmá až od léta). To je naprosto klíčová věc, kvůli který nebude mít žádný z TOP koučů zájem jít do Barcy.

Reagovat
Tombull

Xaviho podmínky byly naprosto luxusní,je vidět,že o Barce přemýšlí a plánuje,akorát si říkám,jestli by to nebylo až trochu moc,jasně je to legenda,ale v podstatě bez zkušeností.

Reagovat
Gazdo

Ale to su poziadavky ktore by mal mat kazdy normalny trener pre velky klub. Lebo potom sa trenerovi do toho zacne srat x ludi stretne sa vela roznych nazorov a idei a vznikne z toho taky paskvil ako je u nas

Reagovat
Tombull

Až na to,že Barca neni normální klub. Podle mě neni možný a ani nebude možný aby měl Xavi nad vším 100% kontrolu. Font slibuje,že jo,ale nakonec to dopadne uplně jinak,vždycky to tak je a vždycky bude. Za mě moc nechápu to s La Masiou,co tam chce kontrolovat a renovovat,mládežnicky sekce funguje velmi dobře a jediný co je potřeba aby hráči dostali šanci,opravdovou šanci. + přestupy tady by měl mít Xavi u sebe někoho rozumnýho,kdo to bude krotit,aby nedocházelo k blbostem jako v začátcích Guardioly.

Reagovat
Kily8

Ja absolutne nechápem túto kritiku 19 ročného Vinicius. Veď on bol jediný, kto vyrobil góly aj v posledných 2 megaťažkých zápasoch. S M. City vybojoval loptu a fantasticky to hodil Iscovi do tutovky a včera rozhodol el clasico! Iba v týchto 2 zápasoch dosiahol to, čo Hazard v 15 zápasoch. Je najnebezpečnejši hráč Realu(možno paradoxne okrem obrancu Marcela). Veď on v dorasteneckom veku, prišiel do najvačsieho klubu z iného kontinentu. Nehovorím, že bude v zakončení famózny, ako Neymar, ale určite zvýši efektivitu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gazdo

On zakoncuje tragicky ale aspon sa do tych zakonceni dostava

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jak na nej vcera koukal, tak jsem si uvedomil, ze Vini je vlastne takovej nebezpecnejsi Vazquez. Poctive pracuje dozadu, nic nevypusti, lita jak blazen. A oproti Vazquezovi jeste dokaze tahat ofenzivu svoji rychlosti a primocarosti. Jediny co ho tahne dolu je decision making, coz je bohuzel to, co je nejvic videt a lidi si pak z nej kvuli tomu delaj prdel. Ja jsem s nim ale spokojenej.

Reagovat
Foppy

Zároveň je to ale také to, co by měl s věkem skoro 100 % získat. Já jsem na něj do budoucna ještě zvědavý.

Reagovat
valloire

to se časem naučí

Reagovat
ADM

Rok a pol to už je ako cez kopirák vo finálnej fáze..

Reagovat
pingla

přesně tak, i včera jezdil po lajně jak pila. Zakončení jako Ronaldo nemá, ale i na tom může zapracovat

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou blazni netrpelivy. A vsak ho nemaji ani moc nasledovaneho.

Borec si jede v klidu ve svych 19ti letech.

Hlavne on si zahraje proti tezsi soupere a na slabsi zatim moc nevi, protoze se utoci do plny. Potencial tam je, ale musi si sam uklidnit a dostat duveru. Ted se zranil Hazard, tak bude mit urcite vice casu na to.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky dobrej point no. Lidi jsou netrpelivi, protoze hraci jako Mbappe, Haland nebo Sancho uplne silene zvedli ocekavani, ktery lidi maj. Kdyz ti dneska typek v 19 letech nenasazi 20+ golu za sezonu, tak je to fail, kterej uz nema sanci se prosadit... Coz je samozrejme uplne picovina.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To jsou samozřejmě validní argumenty, ale zmínil bych i to, že není ideální v tomto věku být v Realu/Barce/dalším podobným velkoklubu, pokud se potřebuješ zejména rozvíjet a hrát. Ono se taky může jednoduše stát, že za 2-3 roky se nijak významně neposune a je kvalitativně na podobný, ne-li horší úrovni, těch příkladů se dá zmínit celá řada. Vinicius má rychlost, tempo a driblink na absolutně špičkový úrovni, zatímco zakončení úplně tragický, v tom mi připomíná Salaha z Říma.

Reagovat
Foppy

Tak pokud dostává hráč dostatečné minuty, tak je naopak dobře mít ho v klubu než někde na hostování. Trénuješ s nejlepšími, zvykáš si na systém, hru, prostředí, tlak... A jak psal Medico, při zranění Hazarda si zahraje určitě dost.

Reagovat
Foppy

Ale s tím Salahem to není úplně špatný příměr, taky mi ho trošku připomíná.

Reagovat
Foppy

Reagovat
Foppy

Jediné co, tak na můj vkus dost držkuje na rozhodčí a některá vyjádření v médiích už byla také přes čáru

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za podobný vyjádření, co měl po zápase se City, dostal Neymar v minulosti stopku. Jsem zvědavý, jestli ji dostane i Vinicius.

Reagovat
Foppy

Mně ani tak nejde o případné potrestání, jako spíš o to, že pak vypadá jako největší plačka. Prostě mi to přijde trapné, zvlášť od tak mladýho kluka.

Reagovat
Reggie

O co šlo?

Reagovat
Foppy

Překlad rozhovoru cca takto:

!Brance na 1:1 předcházel faul Gabriela Jesuse, v první půli jsem byl ve stejné situaci proti Mahrezovi a tam se pískal faul, tady ne, nechápu. Rozhodčí má k dispozici VAR a ani ho nevyužije. Viděl jsem to z lavičky, jak do Ramose strčil, nemusel jsem se dívat ani pak v šatně. S rozhodčími je to stále stejné, vždy nás trestají. Například Ramosova žlutá proti Levante za první faul v zápase. Jestli nás poškozují? Ano, jsme nejlepším týmem v historii Ligy mistrů a s nejvíce tituly ve Španělsku. Budeme si muset asi zvyknout.

Ani by, mi tak nevadily ty první věty (ikdyž i to je podle mě zbytečné), ale kecy o soustavném poškozování jsou k ničemu. A od 19 letýho borca je ta poslední věta úplně mimo

Reagovat
Reggie

Bylo mi jasný, že to bude proti rozhodčímu, ale tohle je teda neuvěřitelná plačka. Nemluvě o tom, že některý zápasy v LM při těch posledních vítězstvích byly minimálně dost kontroverzní. On u toho asi ještě nebyl, ale tohle vyjádření mi přijde pokrytecký, uplakaný a zároveň se mi zdá (z toho vyjádření), že mu to trochu stoupá do hlavy.

Reagovat
Foppy

Tak nechci tu rozjíždět fight o LM. Taky bych mohl říct, že tam jsou za plačky cules... Ale s tím stoupnutím do hlavy se bojím že máš pravdu.

Reagovat
Reggie

O to nejde, teď řešíme konkrétně tuhle situaci a tohohle hráče. Samozřejmě není první ani poslední, ať už od nás, vás nebo z jinýho týmu. A tohle vyjádření je extrém.

Reagovat
Foppy

Já jen reagoval na to cos psal o té LM... A k Viniciusovi - nejvíce mně asi vadí to, že on součástí toho vítězného týmu nebyl a zatím dohromady nic moc nevyhrál.

Reagovat
Reggie

Jo tak. Tam si není opravdu co vyčítat, ale prostě v souvislosti s tímhle prohlášením je to naprosto k smíchu..

Tak je tam chvíli a je mladej, ale stejně jako u Mbappého (na kterýho teda začínám být dost alergickej) a dalších cucáků je to dost těžký, zůstat nohama na zemi.

Reagovat
Foppy

Mbappe je už teď vítěz ms a klíčová postava PSG i reprezentace. Ale jedním dechem musím dodat, že na rozdíl od některých dalších fandu Realu, já ve Viniciusovi potenciál vidím, a to velký. Přeci jen je mu teprve devatenáct, a pokud zlepší decision making a zakončování, tak bude podle mě ho top.

Reagovat
Reggie

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi problem nebude uplne v hracich, jakoz v systemu hry, zkracene - nabehni si/zasekni si/ vrat to zpatky, a tak furt dokola, hracum to vyhovuje pac nemusej moc behat, snazit se o individualni prunik anebo vubec neco vymejslet, stred je zhustenej,a treba vcera umtiti/pique na vylete pusobili smesne.. takhle zabijime de jonga, nase kridla, a v dusledku nemame strely zdalky, a centry zleva/zprava, cekame na standardku nebo messiho genialni moment...z barcelonske DNA se stal virus

Reagovat
Mercury

1na1 se z naší hry naprosto vytratilo

Reagovat
Generalní Gladiator

Už to tak hrajem asi tři roky,jenže tu bídu s nouzí vždycky vytrhávali Messi, jenže on už na to letos fyzicky nemá, což je vzhledem k věku pochopitelný a najednou se v celý nahotě ukazuje, že třeba poslední dva tituly jsou v podstatě jeho práce. Nechtěl jsem Grize,ale buď pořádný křídlo nebo hrota a ne hráče,kterej je nejlepší na Messiho pozici a ještě je ve věku,kdy už bude max "stagnovat".

Zase budu označeném za poseroutku,ale napíšu to znovu,letos nic nevyhraje a z LM je schopno nás vyndat klidně 7 mančaftů..o titul hrajem jenom díky reálu..

Cesta z toho nebude jednoduchá, do blízké budoucnosti to chce 2stopery,cm,křídlo a cf, práce na 2-3 roky,jenže to už bude třeba nahrazovat další pošty..

Reagovat
smazaný uživatel

Setiénova házená je opět jenom cesta zpět. Je sice pěkné, že se pokoušíme víc presovat, ale problém je, že po zisku míče se náš pohyb zase úplně zastaví a znovu rozehráváme ve stoje.

Reagovat
Carrick

Přišel druhý poločas a Busquets začal šlapat vodu a fyzicky byl úplně v háji. Ročník 88, nepochopitelné.

Reagovat
Phillipinho

Tahle hra bez kridel je uplne k nicemu. Strasne chybi Neymar, ktery roztahoval hriste a pote chodil jeden na jednoho dovnitr. Vytvarel tim prostor pro Albu. Momentalne se to snazi vsechno urvat pres stred hriste, coz proste nikdy nefungovalo a fungovat nebude. Griezmann si vubec nedovoli nic udelat sam. 120 mega vyhozenych ze strany Barcelony do kanalu. De Jong vyuzivanej uplne na jiny pozici nez na ktery zaril. Vidal se snazi ale strasne moc toho zkazi. Rakitice komentovat nebudu, to je ex fotbalista. Nejhorsi je, ze do konce sezony se nic zmenit nemuze, protoze zkratka a jednoduse ten kadr je uzkej a kridla v tymu nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hra bez křídel je k ničemu, to je jasné. Ale stejně sem čekal od taktického génia víc, než že jebne na křídlo Vidala a udělá to dvakrát za sebou v tak důležitých zápasech.

Reagovat
alcantara

Uplne podpisujem, strasna nuda, strasna sed. Rezignaciu na kridla som nepochopil, ale tak kompetentni si to asi uzivaju, takze v poriadku.

Reagovat
Pharrell

Co je to za změnu profilovky?

Místo Mariana Vinícius Junior..

Reagovat
Teoretik

Je to zvláštní, ale já nemám z výkonu nějaký špatný pocit a asi se nenajde nikdo, komu bych za včerejší zápas vyloženě nadával. Možná Umtiti, ale o tom už je dlouhodobě známo, že u nás nemá na základ. Alba vcelku hořel, ale zas bych se nedivil, kdyby byl na injekcích kvůli tomu zranění. Třeba Frenkie to tu vcelku schytal, ale on pravidelně hraje jeden poločas s nadstavbou a druhej už jen údržbu, své si nicméně pořád odehraje. Celkově záloha rozdávala v první půli dokonalé balóny, bohužel ty tutovky nedokázali hlavně Messi a Griezmann proměňovat. Tady vidím problém, pak už jen stačilo, aby Ronaldo nakráčel do šatny, hráče namotivoval. My naopak měli pocit, že tento Real se porazí sám, a tak jsme se místo povzbuzení jen na hřišti uklidňovali. Stále prostě moc taktizujem a málo do toho šlapem.

Reagovat
Petrinho17

Absolútne nepochopiteľné Setien uprednostňuje Umtitiho pred Lengletom

Reagovat
Generalní Gladiator

Lenglet není žádnej zázrak,za ty prachy dobrý ale s ním nikdy nebudeme mít dominantní obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dojebaný druhý poločas už sem dlouho neviděl...ztráta za ztrátou, nula pohybu, neschopnost rozehrát aspoň nejjednodušší akce. Nasazení slabé, takhle si boj o titul nepředstavuju. Hnus. Přitom první poločas nebyl špatný a mohli jsme dát klidně dva góly. Nechápu, ale asi to budou ještě dozvuky Valverdeho. Co ijného, když ten týpek mohl úplně za všechno.

A posun pod Setiénem? Tak dva, max tři zápasy snesly určité měřítko a byl tam vidět hlavně lepší presink. Celkově se však dá říct, že hrajeme akorát větší házenou, kde místo vytváření šancí čekáme na to, až nám šanci chybným pohybem vytvoří soupeř. Bravo. A výsledkově se taky není moc o čem bavit - až ne jedinou výjimku výhry výhradně o gól a k tomu dva hodně špatné venkovní zápasy s Valencií a Realem. Jediný reálný posun je tak asi ta remíza s Neapolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten "posun-neposun" je paradoxně v tom, že mnohem více riskujeme před vlastní bránou, když všechno rozehráváme po zemi přes Stegena, z čehož vznikají situace na hraně odevzdání míče u vlastní šestnáctky a naopak před bránou soupeře máme ještě méně inspirace než kdykoliv jindy. Jestli je tohle pro někoho pokrok, tak prosím

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Leo v poslednych piatich EC 0+0

Reagovat
Pharrell

Kdy tam naposled skóroval?

Reagovat
Pharrell

EC Španěl.superpohár 2017/18?

Barca-Real 1:3 , že ano?

Reagovat
Pharrell

teda sorry

ještě myslím Liga 17:18 : Real-Barca 0:3 / Barca-Real 2:2......

myslím tehdy to bylo naposledy , co dával góly....

Reagovat
Ángel di María 22

Pockej, to fakt?

Reagovat
ADM
Reagovat
Kokesh

Však před EC které skončilo 5:1, bylo 5x EC a ve všech hrál. Letos 2x liga, loni 2x CdR plus liga.

Reagovat
ADM

Jo, tak mi jeden zápas ušiel.

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

Nové Město, souhlasíte s rozhodnutím?

Reagovat
smazaný uživatel

To přece nemůžeme hodnotit my tady s povrchníma informacema. Já věřím, že ten, kdo to rozhodl, měl dostatečně velký důvod.

Reagovat
madridcan

Ešte som sa nedostal k diskusii v preview, ale Kroos s tou rukou co? Akože, keď ukázal Vinimu, že to tak narysuje a on ma dat gól, tak odpadávam. Lebo to aj oslavoval štýlom, že tak to chcel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazoval mu, kam má běžet no

Reagovat
madridcan

Ja som to nechcel rovno povedať, že túto situáciu vyriešila obrana Barcelony ako banda dementov

Každopádne podľa mňa Piqueho gól, nie len tečom, vďaka ktorému bol gól, ale zbytočne ukroky a neskore zistenie, že môže napádať utociaceho hráča, lebo nabehujuci sú viac-menej pokrytí. Druhý gól Umtitiho. To je zas jeden zo šťastlivcov, ktorý ani nevie ako je majster sveta a v svetovom veľkoklube.

Reagovat
ADM

Ten prvý gól je imho na triko Braitwaitha, mal mať Vinicia a nestať tám jak tĺk na mieste, keď mu ešte aj Kroos 5 sekund ukazoval, kam má bežať

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=UGNoO872nAw ... Pique v tom byl docela nevinně, spíš Braitwaite a Semedo to totálně vypustili. Ale celkově je ten nezájem hráčů Barcy zarážející

Reagovat
Generalní Gladiator

Já to zas tolik nezkoumal,semeda se celkem zastávám,ale to jak se vrací tuším s benzemou je naprostá nehoráznost

Reagovat
madridcan

Počkaj, už keď sa nepozerám len čisto na Piqueho, ako toho, ktorý vybiehal, tak tam sa nato vysrali hádam vsetci, takže beriem späť. A celkovo zaujímavý prístup, ktorý im vstiepi fakt až asi Xavi. Nechcem filozofovat, lebo to sam nemám rád, ale celkom rozdiel vidieť tento obraz a obraz ako tam Marcelo lietal(po pravde som mu neveril), Carvajal lietal, Casemiro lietal a to je pekne. Zatiaľ čo na druhej strane vidíš vyklusavanie, hranie štýlom, že Messi to vybaví a symbolicky po Marianovom výraz v tvári, že,, čoho som sa dožil".

Ja som šťastný a rad, lebo toto víťazstvo som si ako fanúšik Realu zaslúžil. Zadosťučinenie konečne, kedy to Barca neurvala aj keď sme boli lepší. Konečne sme sa neposrali a konečne, keď dal Vini gól, tak som bol presvedčený, že to udrzime.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neskutečný A líbí se mi Toniho reakce po golu, jak je tím jejich bráněním zhnusen

Reagovat
Ed_Hazard

Ta jeho rekacia v style "pico, no vidis ake to je jednoduche" je uplne top

Reagovat
Foppy

Reagovat
teenz

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo strašné no Týden tam Kroos ukazuje stylem, že víc to být vidět ani nemůže a stejně naši jenom čumí a nezachytí náběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Využiju toho, že se tady trochu rozjela diskuse. Nezná někdo stránku, na které se dá obstojně podiskutovat o NFL?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznám len nfl.cz, ale to iste aj ty. Skús sa spýtať tam.

Reagovat
madridcan

Chazy pošta

Reagovat
Kily

já mám za to, že k nfl.cz kdysi patřilo forum, jinak to asi bude na počkání do chvíle, kdy bude vytvořený a spuštěný nový web

Reagovat
smazaný uživatel

dik všem

Reagovat
ADM

Setien: "We shouldn’t think that Messi is the only player who will score our goals."

Ešte to vysvetliť hráčom.

Reagovat
blaugrana

Mna by fakt zaujimalo, ci sa ho tak boja, ze mu proste za kazdu cenu prihravaju, alebo je to nejaky blok v nich samích. Proste kurva, ved nie je mozne, aby nic nedokazali vytvorit.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi nikdy nehral s nejaky borcem co to daval v malicku ?

Pak si vypestujes motoricky reflex a i prostorovy reflex, ze mu to tam soupnes po kazdy, kdyz nevis co s tim.

A presne takhle to maji hraci s Messim.

Ale zase na druhou strane musi trener mit jasne dane taktice, aby tyhle automatismus nedeji pokazde na hriste, jinak by byl tym strasne citelny.

Bohuzel na druhou strane neni kridlo, aproto se to sere pres stredem, kdyz J.Alba nestiha. Dalsi duvod proc za kazdou cenu chteji Neymara zpet.

Reagovat
Gazdo

A pritom Neymar uz nie je to behave technicke kridlo co bol. Uz je to dalsi ofenzivny dirigent

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam maji aspon nejakou jistotu kvalitu...

Reagovat
CHONG

Vidím, že Piqué klasicky nezvládajko

Reagovat
Foppy

Jemu prostě jednou za čas v té makovici přepne, přestane myslet na Shakiru a tenis a vypustí nějaký sranec.

Reagovat
Pharrell

Co už , mr*ka Culé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele