26. kolo
29.02.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Granadě gól nepadl, Celta Vigo veze bod

Marně čekali diváci na branku v Granadě, kam zavítala v rámci 26. kola lepšící se Celta Vigo. Utkání nebylo příliš bohaté na šance, ta vůbec největší přišla pět minut před koncem a Puertas při ní orazítkoval obě tyčky.

Utkání se od začátku neslo ve velmi pomalém tempu, ani jedna strana si nedokázala vytvořit větší převahu a diváci na Estadio Nuevo Los Cármenes neviděli žádnou větší příležitost. Nejzajímavějšími okamžiky prvního poločasu tak byly dvě žluté karty udělené shodně na každou stranu.

Vůbec první vážnější šance přišla až po změně stran, kdy z dobré pozice, avšak velmi nepřesně, pálil Vico. Celta Vigo měla v tomto případě velké štěstí, protože Vicovi stačilo jen trefit branku, což se hrubě nepovedlo. Následně byl k vidění podobný obraz hry jako v prvním poločase a až závěr přinesl velké šance.

V 85. minutě zničehonic hlavičkoval Puertas do obou tyčí a při Celtě stáli všichni svatí. Granada v závěru stupňovala tlak a utkání konečně mělo potřebné grády. Bohužel to všechno přišlo pozdě, Celta se ubránila, přežila i nastavený čas a domů si veze velice cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele