26. kolo
29.02.2020 13:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Eibar přejel Levante o tři góly

Levante před týdnem nečekaně porazilo Real Madrid, ale v Eibaru zle narazilo a prohrálo rozdílem tří branek. Náskok Eibaru zajistil už v prvním poločase Charles, stejný muž na začátku druhého dějství zvýšil a poslední ránu z milosti uštědřil hostům Fabio Orellana.

Hosté si v minulém kole nasadili laťku hodně vysoko, navázat na výhru proti Realu Madrid se ale nepovedlo. Eibar poprvé výrazně zahrozil po sedmnácti minutách, kdy si na dlouhý pas za obranu naběhl León, ale Fernández si s jeho přízemním pokusem poradil. O deset minut později už se domácí radovali ze vstřelené branky, nákop do vápna Levante nedokázalo odvrátit a Charles pak zblízka překonal brankáře Fernándeze. Hosté do poločasu odpovědět nedokázali a na začátku druhé půle inkasovali druhý gól.

Obrana opět zaváhala, když si neporadila s delším pasem, takže Eibar po špatně odvráceném balónu pokračoval v akci a Charles z malého vápna hlavou zvýšil na 2:0.

Dvacet minut před koncem mohlo být z pohledu Levante dílo zkázy dokonáno. Po ruce v pokutovém území byla nařízena penalta, ale Charles hattrick odmítl, zvolil střelu do středu branky, kde byl Fernández připraven. Eibar nakonec třetí gól přeci jenom přidal, ale až v závěru a postaral se o něj po dalším prohraném souboji Fabián Orellana.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady záleží na tom , kolik je schopen učetní domácího týmu pustit vaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco malinko se zřejmě našlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele