LaLiga - souhrn 26. kola

28.02.2020, 23:08, aktualizováno 01.03.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid vyhrál El Clásico a posunul se do čela tabulky o bod před Barcelonu. Sevilla nakonec zvládla utkání s Osasunou a drží se na průběžném třetím místě. Následuje Getafe, které tentokrát přivezlo body z Mallorcy, zatímco Atlético Madrid pouze remizovalo na hřišti posledního Espanyolu. Tři body oslavily také Valencia nebo Bilbao...

Real Madrid - FC Barcelona 2:0

01.03.2020 21:00

Góly: 71. Vinícius Júnior, 90+2. Mariano

Real Madrid po dlouhé době ovládl El Clásico a vrátil se na první místo tabulky. Ostře sledovaný duel rozhodla branka Viníciuse Júniora, na kterou ještě v závěru navázal Mariáno Díaz. Barcelona adekvátní odpověď nenašla, přestože v zápase šance měla. Oproti prosincovému duelu na Camp Nou bylo k vidění více gólů i brankových příležitostí.

První El Clásico v letošní sezoně branku nepřineslo a v tom druhém se na ní muselo dlouho čekat. Až v 71. minutě prolomil gólové mlčení Vinícius Júnior a jeho branka nakonec byla vítězná...

Real Madrid vyrukoval na svého odvěkého rivala s útočným trojzubcem Isco - Benzema - Vinícius, takže jen na lavičce náhradníků zůstal například Gareth Bale. Barcelona zase vsadila na trio Messi - Griezmann - Vidal. Nebylo překvapením, že se v sestavách neobjevili zranění Eden Hazard či na druhé straně Luis Suárez. Své první El Clásico si na lavičce Barcelony odbyl trenér Quique Setién.

Trávník Santiaga Bernabéua od začátku zkrápěl vydatný déšť a v úvodu utkání to možná sehrálo svojí roli, protože o první rozruch se postaral až nepřesně střílející Toni Kroos po zhruba patnácti minutách. O chvíli později nedokázal zase procedit balón na lépe postaveného Benzemu Brazilec Marcelo a to mohlo vyjít Real draho. Ve 22. minutě se po spolupráci Messiho s Albou dostal do šanci Antoine Griezmann, jenomže francouzský útočník nenašel v zakončení potřebný klid. O slovo se přihlásil i Lionel Messi, s jeho střelou si ale Courtois poradil. Belgický brankář musel v prvním poločase ještě dvakrát do akce, když zlikvidoval tutovky Arthura i Lionela Messiho. Brankář Realu Madrid se stal ústřední postavou prvního poločasu, který nakonec divákům žádnou branku nenabídl.

Barcelona byla v prvním poločase o něco lepší, ale Realu zase patřil úvod druhého dějství. Zhruba po hodině hry měl dvě možnosti Isco, nejprve zpoza vápna prověřil Ter Stegena a jen o pár minut později ho dokonce překonal. Přesněji řečeno si Ter Stegen sice sáhl na balón, ale celou situaci zachraňoval na brankové čáře Piqué. Obrovské šance Realu Madrid tím nekončily a v 63. minutě pro změnu z voleje překopl branku Karim Benzema.

Quique Setién potřeboval oživit skomírající hru Barcelony a na trávník poslal čerstvou akvizici Martina Braithwaita. Tomu by za jistých okolností stačila minuta, aby se stal "nesmrtelným", hned po svém příchodu totiž překonal Courtoise, ale z pohledu Merengues všechno zachránila defenziva.

Nejdůležitější okamžik přišel v 71. minutě, Kroos výborně poslal kolmici na Viníciuse Júniora, který z levé strany postupoval do šestnáctky a přesnou střelou k tyči překonal Ter Stegena, čímž rozjásal vyprodaný stadion Santiaga Bernabéua. Barcelona měla na odpověď dostatek času, ve skutečnosti však měla pořádný problém, protože směrem dopředu byla jednoduše bezzubá. Zinédine Zidane poslal na závěrečné minutky do hry Mariana Díaze a ten se mu ve druhé minutě nastavení odměnil krásným druhým gólem. Šlo o podobnou situaci jako v případě prvního gólu, akorát celá akce proběhla tentokrát z pravé strany hřiště. Mariano Díaz procedil z úhlu balón do sítě a definitivně rozhodl o návratu Realu Madrid do čela španělské nejvyšší soutěže.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Getafe CF 0:1

01.03.2020 18:30

Góly: 67. Nemanja Maksimović

Getafe opět zvítězilo a o všechny body obralo domácí Mallorcu. K výhře mu stačila jediná trefa, o kterou se postaral Nemanja Maksimović. Díky jeho ráně se Getafe udrželo na čtvrtém místě, zatímco Mallorca se namočila do sestupových problémů.

Getafe od prvních chvil diktovalo tempo utkání a Mallorca jeho nápady nestíhala pokrývat. Obranu domácího týmu hodně zlobil mladík Kenedy, který piloval svou stranu velmi poctivě. Jeho míčová technika podpořená velkou rychlostí dělala obraně Mallorky dost potíží a zejména dvojice Agbenyenu a Pozo s ním měla velké problémy. Střelecky to ale dnes bylo horší.

Po půlhodině hry jsme totiž registrovali jen jeden pokus přímo mezi tři tyče, který ale nenadělal brankáři problémy. Ani jeden z týmů se ke střelám nedostával a to se pak góly dávají těžko. Znakem první půle byla nejvíce nepřesnost, především ve finální fázi nebo při střelbě. Mnoho ran mířilo naprosto mimo bránu a oba brankáři byli bez práce. Kromě toho jsme na obou stranách viděli množství faulů, častokrát až za hranou pravidel. Sudí Mario Melero López je ale z nějakého důvodu připouštěl.

Snad až ke konci prvního dějství se Getafe povedlo vymyslet zajímavější akci. Útočník Ángel Rodríguez vyslal pěknou přihrávku na hranici šestnáctky, kde byl jeho spoluhráč. Jaime Mata ale jemně podklouzl a ve velké šanci mířil nad bránu. Po změně stran se za míčem hnal Chucho Hernández, který byl nahrávkou trochu vytlačen z úhlu. Proto volil centr do ohně, kde zasáhla hostující obrana.

Getafe každopádně přidávalo na tempu i intenzitě. Deset minut po změně stran se Jaime Mata dostal k dorážce po povedeném centru na penaltu, jenže jeho rána byla tečována mimo tyč. Za svou aktivitu bylo Getafe odměněno v 67. minutě. Domácí totiž neuhlídali Nemanju Maksimoviće, který se opřel hlavou do centrovaného míče a překonal tím brankáře Reinu!

Domácí Mallorca neměla síly na zvrat a Getafe výborně bránilo. Do karet mu navíc hrálo i vyloučení Salvy Sevilly, který za faul a následný vulgárně projevený nesouhlas dostal dvě žluté karty v rychlém sledu a byl vyloučen. A když brankář Reina v šesté minutě nastavení vytáhl ránu Deyversona mimo tyč, bylo o výsledku rozhodnuto.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 1:1

01.03.2020 16:00

Góly: 24. Stefan Savić (vl.) - 47. Saúl Ñíguez

Pouze remízu 1:1 vydolovalo na hřišti posledního Espanyolu Barcelona favorizované Atlético Madrid. Výsledek je ale ztrátou i pro domácí, kteří měli šance na to utkání rozhodnout. Zatímco Colchoneros opět vypadli z TOP4, Espanyol zůstává poslední.

Atlético mělo od začátku drtivou územní převahu, ale jak už to někdy ve fotbale bývá, soupeř se z ojedinělé šance prosadí jako první. Přesně to se stalo Rojiblancos na Cornellá-El Prat, Espanyol se bránil a ve 24.minutě si po centru Wu Leie vstřelil vlastní gól stoper Stefano Savić. Espanyolu vedoucí branka výrazně pomohla a o chvíli později mohl zvyšovat na 2:0 Víctor Sánchez, jeho ránu vyškrábl Oblak na břevno! Šlo o klíčový okamžik zápasu, protože těžko říci, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby hosté museli dohánět dvoubrankové manko.

Byly to neproměněné příležitosti, které nakonec stály Espanyol vítězství. Před koncem prvního poločasu předvedl Oblak další skvělý zákrok po ráně Adriána Embarby a krátce po změně stran Colchoneros vyrovnali. Do odraženého balónu se z hranice šestnáctky parádně opřel z první Saúl Ňíguez a Diego López neměl nárok.

Atlético po vyrovnání zase přebralo iniciativu, ale směrem dopředu to byl podobný obrázek jako v prvním poločase. Espanyol se dobře bránil a nakonec získal proti favorizovanému soupeři bod. Jakou bude mít váhu se ukáže až na konci sezony, v tuto chvíli zůstává Espanyol na posledním místě tabulky. Spokojeno nebude ani Atlético, které znovu přepustilo pozice zaručující Ligu mistrů městskému konkurentovi Getafe.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 1:0

01.03.2020 14:00

Góly: 56. Raúl García (pen.)

Villarreal sice byl na San Mamés mírně aktivnější a především držení míče mu patřilo jednoznačně, ale na to se ve fotbale nehraje. Hraje se na góly a v nich dnes byli šťastnější domácí hráči. Napínavý duel rozhodla jediná penalta, kterou úspěšně proměnil Raúl García.

Souboj dvou celků, které obvykle bojují o Evropskou ligu, se odehrál v baskické metropoli. Na San Mamés se pro body dlouhodobě nejezdí a dnes se o to domácí chtěli opět postarat. Na Evropskou ligu jako na svůj sen myslí stále. Jsou sice až desátí, ale dnes měli možnost přiblížit se bodově k osmému Villarrealu. A dokonale tuto možnost využili.

Domácí dávali od začátku vědět, že dnes se s body rozloučit nehodlají. Zkušený veterán Raúl García se prosmýkl do pokutového území, kde mohl zakončovat, jenže pak zvolil další, už zbytečnou kličku. Iñigo Córdoba se z pravé strany dostal do pokutového území, kde si přehodil míč na levačku, jenže jeho zakončení nakonec s vypětím všech sil kryl brankář Sergio Asenjo.

První desítky minut rozhodně nenabízely nějaký strhující duel ve vysokém tempu. Naopak, hrálo se hodně opatrně na obou stranách, s velkým důrazem na držení míče. Šancí bylo pomálu a když už se nějaká urodila, pak včas sklapla obrana Villarrealu. V ní měl nejvíc práce Pau Torres, který často odpaloval míče na hraně sebeobětování.

Do dalšího zakončení se dostal Iker Muniain. Domácí střelec pálil zpoza hranice velkého vápna, jenže jeho zakončení opět postrádalo přesnost. První půle tak skončila bez branek. Na gól ale diváci naštěstí nemuseli čekat zase tak dlouho poté, co sudí pískal začátek druhého poločasu.

V 53. minutě se do hry dostal Iñaki Williams a bylo to hodně šťastné rozhodnutí. O pouhé dvě minuty později totiž Williams trefil ruku svého soka ve vápně Villarrealu a sudí okamžitě pískal pokutový kop! K němu se postavil Raúl García, který velezkušeně a chladnokrevně poslal brankáře na druhou stranu.

Villarreal potřeboval zabrat, jenže neměl dostatek sil. Javieru Ontiverosovi se několikrát povedlo odcentrovat přes bloky Bilbaa, jenže chyběla mu podpora útočníků. Po hodině hry se fanoušci domácího Bilbaa mohli radovat znovu, protože sudí po poradě s videem vrátil hru na penaltový puntík a nechal Basky zahrávat pokutový kop po roce Raúla Albiola. Jenže Iñaki Williams kopl penaltu opravdu hrozně a nechal vyniknout brankáře Asenja!

Obrana Villarrealu hořela. Iñigo Martínez se v pokutovém území prodral k nadýchanému centru z levé strany hrací plochy, jenže jeho hlavičku dokázal Asenjo parádně vyrazit mimo. Jen díky Asenjovi to nebyl debakl hostí. Další gól si chtěl připsat střídající mladíček Ohian Sancet, který se dvanáct minut před koncem dostal ke střele z dobré pozice. Jenže hostující brankář jeho ránu vyškrábl a poradil si i s dorážkou Raúla Garcíi.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CA Osasuna 3:2

01.03.2020 12:00

Góly: 13. Youssef En-Nesyri, 45+1. Lucas Ocampos, 90+3. Youssef En-Nesyri - 64. Aridane Hernández, 74. Roberto Torres (pen.)

Divoké utkání bylo krátce po poledni viděno v hlavním městě Andalusie, kam přijela Osasuna Pamplona. Sevilla vedla na svým soupeřem už o dva góly a dokonce hrála v početní převaze, ale ani to nestačilo a Osasuna postupně vyrovnala a nakonec sahala po bodu. O ten jí připravila až druhá branka En-Nessyriho ve třetí minutě nastaveného času.

V brance domácích chyběl zraněný Tomáš Vaclík, takže mezi tři tyče se postavil jeho náhradník Yassine Bounou. Od začátku měl ale více práce jeho protějšek Herrera.

Sevilla vstoupila do utkání dobře a nemuselo to trvat dlouho, aby se ujala vedení. V 9. minutě ale vychytal střílejícího Escudera brankář Herrera. Rojiblancos dál zůstávali u balónu a o čtyři minuty později otevřel skóre krásnou technickou ranou Youssouf En-Nessyri! Andalusané vedli 1:0 a na tahu byli hosté. Ti se však nemohli dostat do optimálního tempa a Sevilla dál na hřišti dominovala. Po půlhodině hry Lucas Ocampos přestřelil v dobré příležitosti branku, ale to ho nemuselo tolik mrzet, neboť si vše vynahradil později. V nastaveném čase prvního poločasu rozehrál rohový kop Óliver Torres a hlavičkující Lucas Ocampos přeci jen zvýšil na 2:0 pro domácí.

Když pak krátce po změně stran zahrál mimo pokutové území Herrera rukou a byl vyloučen, zdálo se o vítězi zápasu rozhodnuto. Sevilla měla o chvíli později šanci na třetí gól, ale nedala a pak se začali dít zajímavé věci. Po hodině hry dobře odcentroval Roberto Torres a hlavičkující Aridane snížil na rozdíl jednoho gólu.

Pozice Sevilly byla i nadále velmi komfortní, ale v 73. minutě došlo ve vápně k hraní rukou a sudí odpískal ve prospěch Osasuny pokutový kop. Oslabený soupeř si nabídnutou šanci nenechal uniknout a Roberto Torres bez problému srovnal na 2:2. Ztráta dvoubrankového náskoku a navíc v oslabení, to byl pro Sevillu pořádný průšvih.

Do konce utkání ještě zbývalo dostatek času, ale Rojiblancos se prosazovali přes tuhou defenzivu velice obtížně. Užuž se zdálo, že Osasuna cenný výsledek uhlídá, když ve třetí minutě nastaveného času vstřelil svojí druhou branku v zápase Youssuf En-Nessyri. Koundé dobře hlavou sklepl balón před branku, kde En-Nessyri s poměrně velkým štěstím překonal náhradního brankáře Martíneze a rozhodl o celkovém vítězství Sevilly 3:2.

Více informací k zápasu

Granada CF - Celta Vigo 0:0

29.02.2020 21:00

Góly: -

Marně čekali diváci na branku v Granadě, kam zavítala v rámci 26. kola lepšící se Celta Vigo. Utkání nebylo příliš bohaté na šance, ta vůbec největší přišla pět minut před koncem a Puertas při ní orazítkoval obě tyčky.

Utkání se od začátku neslo ve velmi pomalém tempu, ani jedna strana si nedokázala vytvořit větší převahu a diváci na Estadio Nuevo Los Cármenes neviděli žádnou větší příležitost. Nejzajímavějšími okamžiky prvního poločasu tak byly dvě žluté karty udělené shodně na každou stranu.

Vůbec první vážnější šance přišla až po změně stran, kdy z dobré pozice, avšak velmi nepřesně, pálil Vico. Celta Vigo měla v tomto případě velké štěstí, protože Vicovi stačilo jen trefit branku, což se hrubě nepovedlo. Následně byl k vidění podobný obraz hry jako v prvním poločase a až závěr přinesl velké šance.

V 85. minutě zničehonic hlavičkoval Puertas do obou tyčí a při Celtě stáli všichni svatí. Granada v závěru stupňovala tlak a utkání konečně mělo potřebné grády. Bohužel to všechno přišlo pozdě, Celta se ubránila, přežila i nastavený čas a domů si veze velice cenný bod.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Deportivo Alavés 1:1

29.02.2020 18:30

Góly: 59. Guido Carrillo - 47. Lucas

Remízu 1:1 viděli diváci v Leganésu, kde se představilo Deportivo Alavés. Domácí měli dobrý začátek, ale Depor postupně srovnal hru a nakonec si odvezl bod.

Leganés na svého soupeře vlétl a už v prvním minutách spálil obrovskou příležitost. V 5. minutě dostal přihrávku na střed vápna Óscar Rodríguez a jeho ránu pohotově zlikvidoval Pacheco. Domácí byli v úvodu lepší, ale skóre se neměnilo ani ve 37. minutě, kdy se souboj Pacheca s Óscarem Rodrígueze znovu opakoval a znovu s výsledkem ve prospěch hostujícího brankáře. Poločasový výsledek 0:0 byl úspěchem hostujícího celku a ten, jak už to ve fotbale občas bývá, na začátku druhé půle zničehonic udeřil. Nečekaná kolmice prošla mezi dvěma stopery na Lucase Péreze, který chladnokrevně zakončil.

Vedení Deportiva však nemělo dlouhého trvání a o jedenáct minut později srovnal po nadýchaném centru Rodrígueze Guido Carrillo, takže se začínalo od začátku. Ve zbytku času neměla ani jedna strana převahu a nakonec už žádný gól nepadl. Diváky ještě zvedla ze sedadel situace z nastaveného času, kdy ve velké šanci neprostřelil Cuéllara Lucas Pérez. Leganés tak remizoval s Alavésem 1:1.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis 2:1

29.02.2020 16:00

Góly: 60. Kévin Gameiro, 89. Dani Parejo - 90+3. Loren Morón

Valencia ukončila čekání na vítězství a na Mestalle porazila Real Betis 2:1. Šlo o důležité vítězství, protože jen tři body Netopýry udržely v kontaktu s evropskými poháry. Ve Valencii se na úvodní branku čekalo hodinu, to otevřel skóre utkání Kévin Gameiro a zdaleka nezůstalo jen u této branky. Před koncem přidal pojistku Dani Parejo a Betis stačil už jen korigovat prostřednictvím Lorena.

Už bylo na čase, protože Valencii díky sérii nepříznivých výsledků začínal ujíždět vlak na všech frontách. Svěřenci Alberta Celadese potřebovali na Mestalle zvítězit a to se nakonec podařilo, byť rozhodně nešlo o snadné utkání. Betis se totiž stále nevzdává naděje, že si v příští sezoně zahraje evropské poháry, nicméně ho po celou sezonu trápí výkonnostní výkyvy.

Hosté měli na kopačce první velkou šanci, ale Nabil Fékir trefil jen dobře postaveného obránce Gabriela. O pár minut později vystrašil hostující příznivce zajímavou střelou Gayá, Betis měl štěstí, rána se od břevna odrazila ven. O dvě minuty později pak Joaquín donutil k zákroku na přední tyči Cillessena a nerozhodný výsledek platil dál.

I po změně stran byl trochu nebezpečnější Betis a Fékir otřel svojí střelu o břevno. Betis mohl zahozených šancí jenom litovat, protože Kévin Gameiro vstřelil po hodině hry z hranice vápna krásný gól.

Betis mohl rychle odpovědět, ale zase doplatil na neproměňování příležitostí a závar před Cillessenem nedotáhl do úspěšného konce. Andalusané byli ve hře o body do poslední chvíle, než jim minutu před koncem uštědřil rozhodující ránu kapitán Dani Parejo. Uvnitř vápna se dočkal zpětné přihrávky od Wasse a s přehledem poslal balón k tyči. Betis ještě dokázal snížit, ale ve třetí minutě nastavení už to bylo příliš pozdě. Po propadlém souboji Loren nekompromisní dělovkou zblízka propálil Cillessena, ale na víc se hosté nezmohli.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 3:0

29.02.2020 13:00

Góly: 27. Charles, 48. Charles, 84. Fabián Orellana

Levante před týdnem nečekaně porazilo Real Madrid, ale v Eibaru zle narazilo a prohrálo rozdílem tří branek. Náskok Eibaru zajistil už v prvním poločase Charles, stejný muž na začátku druhého dějství zvýšil a poslední ránu z milosti uštědřil hostům Fabio Orellana.

Hosté si v minulém kole nasadili laťku hodně vysoko, navázat na výhru proti Realu Madrid se ale nepovedlo. Eibar poprvé výrazně zahrozil po sedmnácti minutách, kdy si na dlouhý pas za obranu naběhl León, ale Fernández si s jeho přízemním pokusem poradil. O deset minut později už se domácí radovali ze vstřelené branky, nákop do vápna Levante nedokázalo odvrátit a Charles pak zblízka překonal brankáře Fernándeze. Hosté do poločasu odpovědět nedokázali a na začátku druhé půle inkasovali druhý gól.

Obrana opět zaváhala, když si neporadila s delším pasem, takže Eibar po špatně odvráceném balónu pokračoval v akci a Charles z malého vápna hlavou zvýšil na 2:0.

Dvacet minut před koncem mohlo být z pohledu Levante dílo zkázy dokonáno. Po ruce v pokutovém území byla nařízena penalta, ale Charles hattrick odmítl, zvolil střelu do středu branky, kde byl Fernández připraven. Eibar nakonec třetí gól přeci jenom přidal, ale až v závěru a postaral se o něj po dalším prohraném souboji Fabián Orellana.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Valladolid 1:0

28.02.2020 21:00

Góly: 60. Adnan Januzaj

Real Sociedad naplnil v páteční předehrávce roli favorita a Valladolid těsně porazil brankou Adnana Januzaje, což zároveň znamená, že se posunul na průběžnou třetí příčku. Valladolid zůstává ve druhé polovině tabulky.

Pro baskický celek to byla ideální příležitost, jak se přiblížit vytoužené Lize mistrů. Doma na Anoetě ztrácí jen výjimečně a i proti Valladolidu byl favoritem. Hosté bojují o záchranu, zatím mají na sestupové příčky náskok, ale ten chtěli pochopitelně v Baskicku navýšit.

Real Sociedad se od počátku snažil vyvíjet aktivitu, ale narážel na dobře organizovaného soupeře, který mu toho příliš nedovolil. První poločas byl poměrně vyrovnaný a nepřinesl žádnou výraznější gólovku. To byla pro diváky jistě velká škoda a nezbývalo nic jiného, než doufat, že se situace po změně stran zlepší.

Skutečně tomu tak bylo, ve 48. minutě poslal Ödegaard krásný centr na Isaka, který ale hlavičkoval jen do náruče Masipa. Valladolid kontroval příležitostí Enese Ünala, jehož parádní přihrávkou dostal do šance Sandro Ramírez, nicméně Ünal branku trestuhodně minul.

Anoeta se dočkala přesně po hodině hry. Oyarzabal poslal balón na Adnana Januzaje, který zblízka propálil brankáře Masipa. Nikdo v tu chvíli netušil, že jde o první a zároveň poslední branku v utkání. Valladolid se nevzdával a před koncem zápasu měl obrovskou šanci na vyrovnání, ale Sandro Ramírez si vylámal zuby na výtečném zákroku Remira. Real Sociedad nakonec porazil Valladolid 1:0 a posunul se už na průběžnou třetí příčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid26168248:1756
2.FC Barcelona26174562:3155
3.Sevilla FC26137637:2746
4.Getafe CF26136737:2545
5.Atlético Madrid261111429:1944
6.Real Sociedad25134843:3143
7.Valencia CF26118737:3841
8.Villarreal CF261151043:3638
9.Granada CF261141132:3137
10.Athletic Bilbao26810825:2234
11.Levante UD261021431:3932
12.CA Osasuna26710933:3831
13.Deportivo Alavés26871128:3631
14.Real Betis26791036:4230
15.Real Valladolid26611922:2929
16.SD Eibar25761225:3727
17.Celta Vigo265101122:3425
18.RCD Mallorca26641626:4322
19.CD Leganés26481419:3820
20.Espanyol Barcelona26481423:4520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele