LaLiga - souhrn 14. kola

22.11.2019, 22:53, aktualizováno 24.11.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
Barcelona otočila skóre na hřišti Leganésu a drží se na čele španělské nejvyšší soutěže před Realem Madrid, jenž si pro změnu věděl rady s Realem Sociedad. Před Atlético Madrid, které pouze remizovalo na hřišti Granady, se dostala Sevilla, která vyhrála na půdě Valladolidu. Bilbao zdolalo Osasunu, zatímco důležité body získala Celta Vigo...

Real Valladolid - Sevilla FC 0:1

24.11.2019 21:00

Góly: 13. Éver Banega (pen.)

Zaváhání Atlética Madrid dokázala využít Sevilla. Svěřenci trenéra Julena Lopeteguiho zvítězili ve Valladolidu i za přispění čistého konta Tomáše Vaclíka 1:0. O osudu utkání rozhodl pokutový kop, který už po třinácti minutách proměnil Éver Banega.

Pro Sevillu jde o velice důležité vítězství, které jí vrací zpět do boje nejen o Ligu mistrů, ale také o titul. Na stadionu Josého Zorrilly se nehrál bůhvíjaký fotbal, vyložených šancí bylo velice málo, navíc Sevilla měla za celé utkání jen dvě střely na branku, Valladolid pak dokonce jenom jednu.

Zápas se lámal už v jeho úvodní čtvrthodině. Nolito byl ve 12. minutě v pokutovém území faulován Moyanem a sudí nařídil pro Andalusany pokutový kop. Brankář Masip sice Banegovu střelu vystihl, ale celá situace se musela pro nedodržení předpisů chytání penalty zopakovat. Druhý pokus už Banega uklidil do pravého horního rohu a Sevilla ve Valladolidu vedla 1:0. Domácí pak zlepšili hru a měli nějaké náznaky šancí, nejblíže vyrovnání se ocitli ve 39. minutě, kdy akrobatické Ramírezovo zakončení zneškodnil Vaclík. Český brankář jinak příliš práce neměl, ve Valladolidu se hrálo vyrovnané utkání s minimem brankových příležitostí.

A bohužel divák se po obrátce změny nedočkal. Spousty faulů, přerušení a nepřesností na obou stranách nedovolily žádné ofenzivní hody. Druhý poločas dokonce žádnou velkou šanci nenabídl. Zajímavý byl až závěr utkání, respektive jeho nastavený čas, během kterého uviděl druhou žlutou a tedy červenou kartu Lucas Ocampos. Sevilla nejtěsnější vedení uhájila a v tabulce se posunula už na třetí místo za vedoucí duo Barcelona-Real Madrid.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 1:3

24.11.2019 18:30

Góly: 59. Samuel Chukwueze - 54. Pione Sisto, 79. Iago Aspas, 90+4. Iago Aspas

Hvězda Iaga Aspase zazářila v pravou chvíli. Celta Vigo dokázala po reprezentační přestávce zvítězit ve Villarrealu 3:1 a učinila tak alespoň první krok na cestě za záchranou. Celestes pochopitelně i nadále zůstávají v sestupových vodách, avšak výhra po pěti kolech bez bodů je potěšující.

Celtě také bezpochyby pomohl nový trenér Óscar García, který se sice ujal kormidla ještě před reprezentační pauzou, avšak na Camp Nou díru do světa neudělal. Tři body se mu povedlo získat až proti Villarrealu, o to cennější, že tomu tak bylo na půdě soupeře.

Villarreal byl favoritem, moc dobře ale věděl, že hosté prahnou po třech bodech. Celta se poprvé utrhla do velké šance po třinácti minutách, kdy si to pelášil sám na Asenja Sisto a domácí brankář výborně vytěsnil na rohový kop. Na druhé straně po chybné rozehrávce pálil těsně vedle Moreno. Stejný hráč se sice o chvíli později gólově prosadil, ale všechna radost byla kvůli ofsajdu zbytečná.

Bez branek se hrálo až do 54. minuty, kdy se poprvé prosadili hosté. Brance Piona Sista předcházela příležitost Villarrealu, po které se měl kopat rohový kop. Sudí nechal rozehrávat a z následné akce Celta udeřila. Sisto převzal balón od Denise Suárez, navedl si jej na střelu a překonal Asenja.

Velká radost hostí trvala jen pět minut. Žlutá ponorka roztáhla hru a výsledkem byl průnik po levé straně hřiště, zpětná přihrávka na Samuela Chukwuezeho a vyrovnávací gól. Villarreal pak mohl výsledek otočit, ale Moreno z úhlu orazítkoval tyč. Celta měla štěstí i o chvíli později, kdy parádní zákrok proti Morenovi vytasil Álvarez.

Domácí své příležitosti nevyužili a na druhé straně udeřilo. Deset minut před koncem rozehrávala Celta standardní situaci, ta po teči doplachtila na nohu Iaga Aspase, který z první poslal Vigo do vedení. V závěrečné desetiminutovce stáli při hostech všichni svatí, Ontiveros totiž ranou orazítkoval břevno a drama ukončil až druhým gólem opět Iago Aspas. Ve čtvrté minutě utekl z vlastní poloviny a protože v té době už obrana Villarrealu neexistovala, postupoval sám na Asenja, kterého i překonal. Celta vyloupila Villarreal a získala velice důležité tři body.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Deportivo Alavés 0:2

24.11.2019 16:00

Góly: 85. Joselu, 90+1. Joselu

Těžká porážka od Realu Madrid zanechala na Eibaru stopy, protože ani po reprezentační přestávce se mu nepodařilo bodovat. Eibar tentokrát doma podlehl Deportivu Alavés, pro který je to zároveň druhé vítězství v řadě. Utkání dlouho směřovalo k nerozhodnému výsledku, ovšem v závěrečné pětiminutovce Dmitrović dvakrát, z kopačky Josela, inkasoval.

Od začátku se hrál rychlý, svižný fotbal s šancemi na obou stranách. Uběhlo jen pár minut a Aleix Vidal předložil balón Borju Sainzovi a Dmitrović jeho střelu z úhlu lehce škrtal mimo branku. O tři minuty později to zahučelo i na druhé straně, rána Kikeho Garcíi prolétla těsně vedle. Stejný hráč měl dobrou příležitost i ve 14. minutě, kdy po zpětné přihrávce trefil jen obránce Martína.

Divočejší začátek pak vystřídala klidnější fáze a až ve 32. minutě se znovu připomněl nebezpečnou hlavičkou Kike García. Brankář Pacheco skvěle zasáhl a balón vyškrábl na rohový kop. Eibar neprolomil nerozhodný výsledek ani po standardní situaci Coteho, jeho střelu zastavil Pacheco a nic dalšího už se v prvním poločase neudálo.

I po změně stran si oba celky dokázaly vytvořit gólovku, ovšem s jejich proměňováním to bylo tristní. Lucas Pérez nejprve v pádu nedokázal překonat Dmitroviće a po něm na druhé straně Pacheco vyrazil střelu Coteho a následná dorážka Orellany byla na poslední chvíli zablokována.

Oba brankáři předváděli dobré výkony. V 71. minutě donutil Pacheca k dalšímu zákroku střelou Charles a hostujícímu Burkemu zase scházela větší přesnost. Eibar byl možná o něco aktivnější, jenomže mu to nebylo nic platné, když pět minut před koncem propálil Dmitroviće po zpětné přihrávce Joselu a Alavés vedl 1:0. Domácí měli na vyrovnání málo času, navíc Alavés jim přidal další zásah v nastavení. Přečíslení 3 na 2 potrestal svým druhým gólem v zápase Joselu. Alavés porazil Eibar 2:0 a do Andalusie si veze cenné tři body.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Athletic Bilbao 1:2

24.11.2019 14:00

Góly: 76. Ezequiel Ávila - 21. Iñaki Williams, 79. Kenan Kodro

Athleticu se v neděli podařilo něco, co zatím letos nikdo nesvedl. Baskové vyhráli na El Sadaru nad Osasunou 2:1. Domácí nebyli horší, ovšem ze svých příležitostí vstřelili jen jeden gól, zatímco mnohem efektivnější Athletic se prosadil dvakrát. Rozhodující branku vstřelil jedenáct minut před koncem Kenan Kodro.

Athletic začal velmi dobře a branku domácích poprvé ohrozil v 9. minutě, kdy se po přihrávce trefil Raúl García. Jeho gól však nemohl platit z důvodu ofsajdového postavení. Hosté byli nadále lepším týmem a přesně ve 24. minutě se ujali vedení. Akci tři na tři zakončil střelou k tyči Iňaki Williams, takže Osasuna najednou musela dotahovat. Okamžitě po vstřeleném gólu se hosté zatáhli a Osasuna byla tím týmem, který převzal iniciativu. V 37. minutě postihlo Osasunu to samé, co na začátku Athletic, po pohotové akci rozvlnil síť Juan Villar, ale i tady byla kvůli ofsajdu oslava zbytečná. Villar si mohl všechno vynahradit na sklonku poločasu, když se dostal k hlavičce a skvělý Simón jí vytěsnil mimo tyče.

Skóre se nezměnilo ani po změně stran, Rubén García byl v obrovské šanci, když ostrý Ávilův centr z malého vápna poslal nad. Rozčílený pak ještě reklamoval pokutový kop, ale sudí o něčem takovém nehodlal diskutovat. Osasuna se snažila, chtěla si udržet domácí neporazitelnost a diváky na El Sadaru rozradostnil v 76. minutě Ávila. Centr na malé vápno tentokrát přiletěl od Cardony a Ávila byl v koncovce nekompromisní.

Naneštěstí pro domácí tento stav dlouho nevydržel. Athletic o tři minuty později znovu udeřil, Lekue zavedl balón do šestnáctky, kde si obhodil protihráče a jeho práci pak před Herrerou dokonal Kenan Kodro. Osasuna v závěru riskovala, otevírala zadní vrátka a to znamenalo prostor pro rychlé výpady hostů. Berchiche po jednom z nich minul branku a v nastavení odmítl pojistku i Iňaki Williams, jehož samostatný postup zlikvidoval Herrera. Osasuna doma poprvé v sezoně prohrála a tři body si odváží Athletic Club.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:1

24.11.2019 12:00

Góly: 45. Lei Wu - 3. Jaime Mata

Souboj dvou pohárových účastníků vítěze nepoznal. Hosté z Madridu sice šli do rychlého vedení zásluhou Jaimeho Maty, ale Espanyol těsně před odchodem do šaten vyrovnal - prosadil se Wu Lei.

Na stadionu Cornellá-El Prat začalo utkání v pravé poledne. Oba celky čeká ve čtvrtek utkání Evropské ligy a i proto vzájemný souboj sliboval zajímavou podívanou. Alespoň začátek utkání tomu nasvědčoval, protože bezbrankový výsledek vydržel jen tři minuty.

Oliveira z pravé strany poslal do pokutového území dobrý centr a Jaime Mata hlavou do protipohybu brankáře otevřel skóre utkání. Espanyol sahal po vyrovnání ve 21. minutě, kdy se po rohovém kopu dostal do zakončení López a výborný gólman Soria uchránil svůj tým před inkasovaným gólem. Getafe ale těsné vedení do přestávky stejně neudrželo. Na sklonku poločasu domácí rozehráli rohový kop a na zadní tyči se k propadlému balónu dostal Wu Lei - 1:1.

Getafe si mohlo vzít dvacet minut před koncem vedení zpátky, ale katalánský klub zachránila branková konstrukce. Šlo o jedinou a zároveň největší příležitost druhého poločasu. Obecně můžeme říci, že druhý poločas nabídl bojovnou a taktickou podívanou, konečný výsledek 1:1 je na pro obě strany spravedlivý.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Sociedad 3:1

23.11.2019 21:00

Góly: 37. Karim Benzema, 47. Federico Valverde, 74. Luka Modrić - 2. Willian José

Real Madrid napodobil Barcelonu a také on ve 14. kole zvítězil, když před vlastními diváky na Santiago Bernabéu porazil v těžkém zápase Real Sociedad 3:1. Bílý balet bleskurychle prohrával, ale pak byl lepší a brankáře Gargalla překonal třikrát. Zidaneho parta se zároveň vítězně naladila na blížící se duel Ligy mistrů proti PSG.

Real Sociedad byl v minulé sezoně ve vzájemných zápasech s Realem lepší, dvakrát zvítězil a dobře začal i tentokrát. Už ve 2. minutě vyrobil Sergio Ramos obrovskou chybu, když jeho pomalou přihrávku na Courtoise vystihl Willian José a střelou do prázdné branky poslal Basky do rychlého vedení. Odpovědí mohla být nepřesná střela Edena Hazarda, ale po čtvrthodině hry byl Real Madrid opět v nesnázích. Willian José se zjevil před Courtoisem a belgický brankář předvedl výborný zákrok a uchránil domácí od druhé inkasované branky. To se nakonec ukázalo být jako klíčové. Místo aby Baskové přidali chybujícímu Realu druhý gól, sami inkasovali. Krásný Modrićův centr dopadl na hlavu Karima Benzemy a bylo srovnáno.

Real nakonec převážil držení balónu na svojí stranu, v závěru první půle byl aktivnější a na začátku druhého poločasu se dočkal obratu. Federico Valverde se z hranice šestnáctky opřel do balónu a brankář Gargallo zůstal jako přikovaný. Baskové se sice snažili, ale Bílý balet byl jednoznačně nebezpečnější.

Rodrygo hlavičkoval jen do Gargalla a na druhé straně Willian José prohrál svůj další minisouboj s belgickým brankářem. Real Madrid se uklidnil až čtvrthodinu před koncem, kdy odskočil na rozdíl dvou branek. Přiťuknutí Karima Benzemy využil dobře umístěnou střelou z voleje Luka Modrić.

Oba celky ještě mohly vstřelit další góly, ale Courtois vytáhl další střelu Williana Josého na rohový kop a Gareth Bale v tutovce jen těsně minut branku. V nastavení ještě donutil Gargalla k zákroku Karim Benzema a nic dalšího už se nestalo.

Více informací k zápasu

Granada CF - Atlético Madrid 1:1

23.11.2019 18:30

Góly: 67. Germán Sánchez - 60. Renan Lodi

Ve 13. kole LaLigy ztratilo body Atlético Madrid. Remíza 1:1 na hřišti Granady je v dostizích o titul málo a kouč Diego Simeone to dobře ví. Ztráta bodů mrzí o to víc, že Atlético prostřednictvím Lodiho vedlo, jenomže výsledek dlouho neudrželo na konečných 1:1 dal Sánchez.

Porazit v letošní sezoně Granadu, to není nic jednoduchého. Na vlastní kůži se o tom přesvědčilo favorizované Atlético Madrid. To sice začalo v Granadě mnohem lépe, ale v prvním poločase se nedokázalo střelecky prosadit. Madridský celek obléhal pokutové území Ruie Silvy, ale jen sporadicky zakončoval. Minutu před koncem prvního poločasu si tak alespoň zkoušel vymodlit pokutový kop Ángel Correa, ovšem jeho pád hlavní sudí pískat nehodlal.

To nejdůležitější přišlo až po změně stran. V 57. minutě Atlético poprvé střídalo, důvěru od Diega Simeoneho dostal záložník Thomas Lemar a za další čtyři minuty už madridský celek vedl. Renan Lodi dostal na ofsajdové hranici skvělou přihrávku a přízemní střelou překonal vyběhnutého Ruie Silvu. Favorit vedl 1:0, ovšem ne na dlouho. O sedm minut později se po rohovém kopu dostal k hlavičce Sánchez a Oblak na jeho zakončení nedosáhl.

Remíza byla pro Colchoneros málo a strhnout opětovně vedení na madridskou stranu mohl Álvaro Morata, jeho střela z hranice pokutového území šla těsně nad. Atlético v závěru stupňovalo tlak, ale Ruie Silvu už překonat nikdo nedokázal. Minutu před koncem ho na brankové čáře zachránil spoluhráč a Granada přečkala i velký závar ve třetí minutě nastavení.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 2:1

23.11.2019 16:00

Góly: 37. Joaquín, 90+3. Sergio Canales - 32. Maxi Gómez

Po reprezentační přestávce zabral Betis, který doma zaslouženě porazil Valencii 2:1. Domácí byli mnohem nebezpečnější, ale dlouho se nedokázali přes obranný blok Netopýrů prosadit. O tom, že tři body zůstanou v Andalusii, rozhodl až ve třetí minutě nastavení bývalý hráč Valencie Sergio Canales.

Úvodní minuty zápasu na stadionu Benita Villamarína patřily spíše Betisu, jak už to ale občas bývá, nebezpečnější byli hosté. V 10. minutě rozehrála Valencia rohový kop nakrátko a následný Rodrigův centr poslal těsně vedle Mangala. Na druhé straně až Sidnei prověřil Cillessena a dorážka Canalese se mezi tyče nevešla. V Seville se vůbec nehrál špatný fotbal a bezbrankový výsledek nakonec vydržel do 32. minuty. Torres se na pravé straně šikovně uvolnil do šestnáctky a jeho sraženou přihrávku dopravil do sítě Maxi Gómez.

Valencia se radovala z vedoucí branky pouhých pět minut. Na levé straně hřiště zatáhl balón do šestnáctky Moreno a nestárnoucí Joaquín podobně jako před ním Gómez dopravil balón do sítě. Byla to prakticky totožná situace, ovšem jen z opačné strany hřiště. Betis v závěru prvního poločasu ožil a měl obrovské šance strhnout vedení na svojí stranu. Emerson po Fekirově centru těsně minul a pak sám Fekir donutil k zákroku Cillessena. Betis ve všech důležitých statistikách vedl, na branky to ale bylo 1:1.

Jak Betis první poločas zakončil, tak začal ten druhý, tedy náporem. Do 60. minuty spalovali domácí jednu příležitost za druhou. Fekir a Emerson znamenali pro hosty velké nebezpečí, ale brankář Cillessen odolával. Betis se ne a ne prosadit a pozor si musel dávat i na zadní vrátka. Po Torresově sraženém centru se dostal ke střele Parejo a Robles musel vyrážet na rohový kop. Nerozhodný výsledek platil i v 84. minutě po další velké šanci Fekira, který obešel tři protihráče a povedenou ranou orazítkoval brankovou konstrukci. Tlak Béticos se v závěru stupňoval a nakonec skutečně vygradoval v rozhodující gól. Ve třetí minutě nastavení se postavil k volnému přímému kopu Sergio Canales a z na první pohled ne úplně výhodné pozice nádherně trefil horní roh branky. Cillessen na střelu nedosáhl a Betis tak v závěru urval vítězství nad Valencií 2:1.

Více informací k zápasu

CD Leganés - FC Barcelona 1:2

23.11.2019 13:00

Góly: 12. Youssef En-Nesyri - 53. Luis Suárez, 79. Arturo Vidal

Hodně vydřené vítězství si připsala Barcelona. Katalánský gigant po prvním poločase v Leganésu prohrával a skóre otočil až díky dvěma standardkám v závěru utkání. Valverdeho svěřenci tak zůstanou i po tomto víkendu v čele LaLigy a mohou se už připravovat na očekávaný duel Ligy mistrů proti Dortmundu. První gól zápasu obstaral v prvním poločase Youssef En-Nesyri a až po obrátce zaúřadovali Luis Suárez a Arturo Vidal.

Barcelona sice má tři body, které jí udrží v čele LaLigy, herně však znovu nepřesvědčila. Do potíží se dostala na stadionu Municipal de Butarque už po dvanácti minutách, kdy neuvěřitelnou ránu do šibenice vyprodukoval Youssef En-Nesyri. Brankář Marc-André ter Stegen neměl sebemenší nárok. Leganés vedoucí branka hodně nakopla a hned o dvě minuty později rozvlnil boční síť Óscar Rodríguez.

Katalánci poprvé zahrozili až po dvaceti minutách, kdy se řítil na Cuéllara Luis Suárez. Brankář domácích rychle vyběhl a uruguayského snajpra tím vygumoval. Suárez si mohl všechno vynahradit ve 32. minutě, kdy dobře hlavičkoval, ale Cuéllar se proletěl vzduchem a balón vyrazil. Od Valverdeho družiny toho bylo v prvním poločase hodně málo.

Začátek druhého dějství začal barcelonským tlakem, jenomže stoper Piqué hlavičkoval pouze do tyče. Barceloně to nešlo, a tak musel zaúřadovat Lionel Messi. Jeho standardka doplachtila přesně na hlavu Luise Suáreze a ten už se zblízka hlavou nemýlil. Barca pak typicky držela balón, trpělivě si počkala na svojí možnost a tu pak využila. Deset minut před koncem Leganés propadl při bránění rohového kopu a Arturo Vidal sám před Cuéllarem vstřelil vítězný gól. Celou situaci ještě posuzovalo video a nakonec dalo Kataláncům za pravdu. Leganés vyrovnat nedokázal a Barceloně těsně podlehl.

Více informací k zápasu

Levante UD - RCD Mallorca 2:1

22.11.2019 21:00

Góly: 52. Roger, 73. Rubén Rochina - 65. Daniel Rodríguez

Až druhý poločas na Ciutat de Valéncia přinesl branky a celkové vítězství domácího Levante nad Mallorcou 2:1. Na úvodní gól Rogera ještě Bermellones odpověděli, když se trefil Daniel Rodríguez, avšak branka Rubéna Rochiny už byla vítězná.

Páteční předehrávka možná nebyla pro diváky tolik atraktivní, zato však pro oba aktéry velmi důležitá. Oba celky od sebe dělily pouze tři body.

Pro Levante začalo samotné klání dosti nešťastně, už po šesti minutách musel opustit hrací plochu zraněný Gonzalo Melero, kterého nahradil Rubén Rochina. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že to bude právě Rochina, který svojí brankou zařídí domácím tři body. Mallorca měla první velkou příležitost zápasu, pět minut po Melerově odchodu si naskočil na centr Budimir a brankář Fernández se musel rychle přesunout k tyči a nebezpečnou hlavičku vyrazit. Hosté si ale vytrvalejší převahu vypracovat nedokázali, Levante pak převzalo iniciativu, jenomže směrem dopředu nebylo vůbec efektivní. Před koncem prvního poločasu přišla pro domácí další komplikace, protože tentokrát musel pro zranění střídat Sergio Postigo, jehož nahradil Óscar Duarte.

Dvě střídání za jeden poločas znamenala pro trenéra Paca Lópeze velkou nepříjemnost, zvláště když jeho tým hrál s Mallorcou o poločase 0:0 a neregistroval žádnou stoprocentní šanci. Levante si to ale po přestávce vynahradilo a hned v 52. minutě prolomilo bezbrankový stav. Nadýchaný centr Miramóna dopadl do prostoru, kde operoval Rogér Marti a jeho "rybička" znamenala vedení 1:0. Tento stav ale netrval dlouho. Kubo šikovně posunul balón na Sastreho, který zpětnou přihrávkou před branku našel Daniela Rodrígueze a ten z malého vápna prostřelil Fernándeze.

Ani výsledek 1:1 neměl dlouhého trvání. O osm minut později z velké dálky napřáhl Rubén Rochina a gólman Reina plachtil vzduchem marně, Rochinova střela byla velmi přesná a navíc ve vzduchu zaplavala. Hosté měli na další vyrovnání zhruba dvacet minut a závěr zápasu sliboval velké drama, zvláště když Campaňa za čelní kontakt s protihráčem uviděl červenou kartu. Mallorca si v přesile vytvořila tlak a v nastavení sahala po vyrovnání. Ve čtvrté minutě nastavení pálil pod břevno Kubo a Fernández výborně zasáhl a o minutu později zachránilo Levante dokonce břevno! Domácí velký nápor přežili bez úhony a nakonec získávají tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1391335:1628
2.Real Madrid1384128:1028
3.Sevilla FC1483318:1427
4.Atlético Madrid1467116:925
5.Athletic Bilbao1465315:923
6.Real Sociedad1472522:1723
7.Getafe CF1456319:1621
8.Granada CF1463520:1821
9.Levante UD1462618:1720
10.Valencia CF1455420:2020
11.CA Osasuna1447317:1519
12.Villarreal CF1453627:2218
13.Deportivo Alavés1453616:1818
14.Real Valladolid1445514:1817
15.Real Betis1444617:2416
16.SD Eibar1443714:2315
17.RCD Mallorca1442813:2114
18.Celta Vigo1433810:2012
19.Espanyol Barcelona142398:249
20.CD Leganés1413108:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
technecium

Heh totožná situace jak v památném zápase s Atleticem, kdy nás rozhodčí pripravil o titul

Reagovat
2miguel1

Hm?

Reagovat
technecium

Tehda nebylo video, tak měl Real snazší nás poškodit.

Reagovat
smazaný uživatel

V tej sezone nam titul ukradli aspon 3 krat. To sme mohli mat 11/11, nie 8/11. : )

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Hups

Reagovat
blaugrana

Ma vyznam pozriet zapas zo zaznamu, ci to bola zas klasika s neviditelnym Griezmannom, desnym Luisom, ktory ale dal gol a biednu zalohou?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně je to ztráta času a nervů.

Reagovat
2miguel1

Ani to nepozeraj. Jedine stastie ze posledne Leganes je ultratragicke

Reagovat
Mercury

Urcite nepozeraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Pust si gol leganes, zbytek netreba

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hrali Firpo a De Jong ?

Reagovat
Mercury

V te sedi byli oba slusny prumer, ale nic vyrazneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
Xavi

Barca si zahrává. Začněte tam něco dělat, hlavně zavést disciplínu nebo to dopadne hodně špatně.

Reagovat
2miguel1

Tam v tej Barcelone nemôže byť už nikto súdny

Reagovat
Fodbalysta

začal bych vyhazovem Valverdeho

Reagovat
Filipow

Mám trošku chuť něco napsat k situaci Bale a Piqué.

Takže začněme golfistou, "Wales, golf, Madrid in that order" byla pouhou reakcí na hloupé vyjádření od Predraga Mijatovice a vtip ze strany z jeho spoluhráčů. Sice Bale mohl v dané situaci reagovat jinak, ale ruku na srdce, kdo z vás by po postupu na ME přemýšlel racionálně? V tu chvíli byli šťastní, že postoupili a schopnost přemýšlet se dostavila až po pár minutách, každý z nás udělal v životě několik kokotin. Jen našim štěstím je, že nejsme zajímavý jako Bale, tak to prostě neproletělo všemi médii na světě.

K Piquému, proboha, jak někdo může napsat, že jde místo fotbalu na tenis? Jednak k zápasu nastoupil, za druhé se jedná o jednu z jeho největších investicí, takže se prostě chtěl jít podívat, jak to funguje. V příkladu do reálného života, představte si, že organizujete oslavu vlastních narozenin, v pátek jedete do Alberta nakoupit chlast, jídlo, v sobotu budete připravovat pohoštění.. a pak nedojdete. Asi se chcete podívat, jak taková akce probíhá ne? Navíc šlo jen o zápas proti Legánes, s úplným přehledem bych mu dal volno.

Asi jsem teda jediný na světě, kdo Balea nemá za největšího dementa, protože svým kámošům neřekl pár minut po postupu, když vytáhli tu vlajku "chlapi sorry, to nemůžu, já bych měl v Madridu, kde mě nemají rádi a já je taky nemám rád, jen samý problémy" A Piquého nemám za člověka, který jde místo fotbalu se dívat na tenis, protože chtěl mít osobní dohled na průběh zatím asi jeho největšího úspěchu co v životě dokázal. Jediný co se mi nelíbí, že Piqué v současné době už řeší spíše své mimofotbalové aktivity než Barcelonu, ale to už je vývoj člověka. Jen by mělo být na Valverdem, jak se k němu zachová.

Co si o tom myslíte vy?

Reagovat
CHONG

Co se týče Balea, tak částečně souhlas, v té postupové euforii je asi těžko představitelné, že by spoluhráče pokáral, odnesl vlajku do útrob stadionu a teprve potom pokračoval v oslavách, nicméně Bale už má těch výstřelků a prohřešků tolik, že každý další podobný incident prostě madridisty oprávněně nasere, navíc jsem od něj nezaznamenal žádný pokus o vysvětlení, pouze arogantní prohlášení toho jeho vzteklého psa Barnetta.

Co se týče Piquého, tak za prvé neexistuje nic takového jako jen zápas proti Leganés, jednak horko těžko vyhráli a jednak je v lize (zvláště při té letošní bodové vyrovnanosti) každý zápas důležitý, lhostejno, kdo je soupeřem a za druhé, pokud má Piqué skutečně ambici být budoucím prezidentem, tak by si měl asi srovnat priority, jestli je důležitější Barcelona nebo Cosmos...

Reagovat
el Principito

* Kosmos

Reagovat
celeb

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale na Piquem je videt, ze neni 100% koncentrovany na hristi, obcas by mu ta lavicka prospela

Reagovat
Generalní Gladiator

Po rodině musí být priorita jen barca,navíc u jednoho z vůdců týmu. Nejde o narození potomka,úmrtí v rodině, jeho byznys mě nezajímá, chrápat 4hodiny je mimo... Pokud to tak je, rozloučil bych se s ním.

Reagovat
Xavi

S Balem souhlas.

A Pique nevím, jak to přesně má, ale pokud hraje za Barcu, tak ta musí být priorita. Navíc chyběla celá obrana.

Reagovat
blaugrana

Barca mu plqti miliony, ma od klubu auto, môze tam jest, vyuzivat kadejake benefity zadarmo a on uz berie zapasy za Barcu len ako nejaky nedelny futbal s kamosmi. To ok nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

to je super, jak presne vis, co jak on bere a jake maji nastavena priavidla

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas a souhlas. navic, kdyz si pique zrejme vse odtrenoval a byl pripraven

navic predstava, ze vsichni ostatni behem toho volneho casu nic nedelaji je docela smesna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi to pořád nepochopil? Nám je jedno co děla o volném čase, nám vadí, že připouštějí možnost, že kvůli tomu může vynechat zápas. Kde vidíš, že bychom říkali něco o jeho volnu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasne, a proto tady ctu, ze barcu musi mit vzdy na druhem miste po rodine

jinak v tom pripade by byl problem jen v tom, jak je to prezentovano pro novinare, kdyz stejne hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

a na jakým má být místě? Vysvětli mi to prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

nechal bych to na nem, jeho zamestnavatele a on sam asi nemaji zadny problem s tim jak to ma, kdyz zvlada byt nejelpsi stoper posledni dekady..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi poslední rok jak hraje? Tohle je absolutně neprofesionální přístup. A taky to tak vypadá.

Reagovat
Anacron

"nejlepší stoper poslední dekády".. to myslíš vážně?

Reagovat
CHONG

Dobrý úlet, no

Reagovat
kaja900

Tak jestli to srovnává se stoperama ze svých oblíbených týmů, tak se nedivím

Reagovat
Gazdo

Ono je to smiesne a asi ani ja by som Pikaca na prve miesto za poslednych 10 rokov asi nedal z fleku ale ked tak rozmyslam tak koho? Od roku 2009 doteraz. Ramos? Ja co som videl zapas realu tak on je vzdy cely zapas total dominantny a potom spravi 2-3 take minely v obrane ze div to nie je gol. Chiellini? To mi pride taky buldog a moc ho nasledovaneho nemam takze si netrufam tvrdit ano/nie. Thiago Silva? Ten isiel podla mna za posledne tri roky neskutocnw dole cize mozno mu to kazi ten priemer poslednej dekady. Boateng a Hummels podla mna nehrozia a nikto iny ma moc nenapada

Reagovat
Anacron

Já bych dal na první místo asi Godina.

Reagovat
Gazdo

ten ma vobec nenapadol. U neho mi zase vadi chybajuca nadstavba v podobe rozohravky kde ramos a pique jasne vedu. Ale zase hej od obrancu chces hlavne branenie a to Godin daval asi najspolahlivejsie

Reagovat
CHONG

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Godín nemůže být v žádným případě před Ramosem a Piquém. Piqué měl během tý doby asi nejkonstantnější vysokou výkonnost, Ramos byl v klíčových zápasech na levelu, kde se neobjevil nikdo další. Godín je tak na úrovni Chielliniho, Thiago Silva je vtip, ten se po přestupu do PSG postupně stal jen stínem bestie z AC.

Reagovat
patas92

Reagovat
vilp

Stínem bestie z AC? To asi těžko. Na to si přišel jak? Podle mě je teda skvělý ještě i teď, a to je mu 35. Naopak jeden z nejvyrovnanějších stoperů posledních let, naprosto komplexní, lídr a i s nejlepší rozehrávkou. Akorát se zahrabal v lize, která nikoho nezajímá (kde je mimochodem každý rok v ideální sestavě) a nemá úspěch v LM, což platí pro všechny hráče PSG. Teď k tomu konečně přidal i velkou trofej za repre z Copy, kde byl opět jako na MS výborný.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

V LM pravidelně nezvládá a turnaj indiánů se přece nepočítá. Neztratil si ten svůj metr?

Reagovat
valloire

Když ten turnaj vyhraješ a porazíš pasáky z pampy v čele s Leošem, tak ano. Je to jako španělskej pohár a výhra přes Barcelonu/Real.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždyť je to hráč, který se pravidelně v důležitých chvílích sesypal a zcela otevřeně se mluvilo o tom, že to psychicky nezvládá. To, co předvádí v Ligue 1 je v podobný debatě docela vedlejší, jelikož se bavíme o nejlepším stoperovi dekády a Thiago jako lídr se ani jednou nedostal přes čtvrtfinále LM, zatímco absurdních výpadků mají jeho týmy na kontě hned několik. To, jaký měl předpoklady, je úplně jiná debata, ale za mě je teda naplnit nedokázal. Kdyby šel místo PSG do opravdovýho velkoklubu, mohla mít jeho kariéra mnohem hvězdnější lesk. Ale chápu, jak tenkrát říkal - musí nakrmit rodinu.

Reagovat
vilp

Sesypal? A kdy? Zajímalo by mě, kolik individuálních selhání jeho samotného dokážes za poslední roky vytáhnout. Červená proti Nizozemsku, ruka proti Chelsea a gól Fernandinha proti City, víc si nevybavím. Jinak u těch gólů nebyl ani při debaklu na Nou Camp, tak nevím, proč by na něj někdo měl házet chyby ostatních. Nebo snad jeden hráč zodpovídá za celý tým? Co mohl dělat třeba loni, když jim to posral Kehrer s Buffonem? Fakt nevím, asi jako kdybych hodil včerejší první gól Sociedadu na Tybáta. Prostě nesmysl, Ramos a Piqué dělají podle mě mnohem víc hrubek.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Přesný chyby ti nevyjmenuju, tak dobrou paměť bohužel nemám. S tím počtem hrubek klidně můžeš mít pravdu, ale to je podle mě hrubě ovlivněno tím, že v Ligue 1 není na očích a pod takovým tlakem, navíc PSG v play-off LM pravidelně vypadává hned v zárodku, navíc byl myslím často i zraněný. Jinak s tím pravidelným sesypáním to byla silná slova, ale co si vybavuju, tak pár let zpátky to bylo ve Francii velmi diskutovaný téma, spustil to myslím Lebouef tím, že není zdaleka takový lídr jako Ibra a neměl by být kapitánem.

Reagovat
Kokesh

No nejlepší rozehru má určitě Ramos.

Reagovat
vilp

Mně se Thiago líbí víc, na rozdíl od Ramose nehraje tak moc do šířky. Časy, kdy měl Sergio dlouhý pasy skoro na úrovni Xabiho, už jsou dávno pryč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To sice ano, ale pokud hodnotíme rozehrávku stoperů během celý vlákno zmiňovaný dekády, tak bych určitě neřadil Thiaga před Ramose. Podle mě trpí i tím, jak hra Realu postupem let zlenivěla.

Reagovat
vilp

Tak Thiago zase v AC vedle Nesty mnohem víc vyvážel balon ve stylu Lúcia. Takže těžko říct, já bych ale pořád volil spíš Thiaga.

Reagovat
valloire

Godin bych řekl, že je z nich jako stoper nejspolehlivější, což je u stopra celkem fajn. Silva je bestie pořád, i když stárne. Jinak cajk, na Sergia v LM nikdo dlouhodobě nemá a je škoda, že na to naši soudruzi tak nějak pozapomněli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Godín dlouhodobě bránil mnohem menší prostor než Ramos s Piquém, což mu maximálně vyhovovalo. Pokud by měl nabídnout takový přesah jako oni, podle mě by toho nikdy nebyl schopen.

Reagovat
valloire

to ale nemůžeš vědět, i když s tím prostorem máš pravdu

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Baronne

Reagovat
mistr129

Reagovat
king23

Ano Ramos je už za zenitem, ale bavíme se o poslední dekádě. To zahrnuje třeba i MS2010. I cules by měl uznat že za posledních 10 let byl Ramos lepší než Pique. A za mě teda i Thiago Silva. A nevim o co horsi by mel byt takovy Kompany.

Reagovat
Xavi

Ne, no.

A to MS 2010 hráli středního obránce Pique s Puyolem a Ramos hrál pravého obránce.

Reagovat
Gazdo

asi tak

Reagovat
Gazdo

Kompany je IP ten odohral snad polku zapasov toho co vyssie menovani

Reagovat
Ed_Hazard

Virgil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dekady?

Reagovat
Ed_Hazard

A jo, zaciatok som nezachytil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jste si dole sami odpovedeli

ramos ne, jedine v cem je nad piquem jsou utocne standardni situace

thiago v klicovych zapadech pravidelne selhal,nehral v top ligach, nic moc nevyhral

godin je na te top urovni urcite kratsi cas nez pique, nema uspechy, horsi rozehravka

pak treba kompany, ale ten byl proste znicenx zranenimi

chiellini, podobny jako ramos, muze byt v necem lepsi ale kopmlexnejsi je pique, plus mensi uspechy, plus proste juve na srovnatelne urovni jako barca neni ani pet let

jinak je do jiste miry ten top 1 urcen osobnimi preferencemi, ale vysmivat se kdyz uplne objektivne ten hrac patri do toho top seznamu, ze ktereho si clovek muze vybrat a navic kdyz tento hrac toho z nich vyhral nejvic (s ramosem).... nevim docela smesne a trapne

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh
Reagovat
smazaný uživatel

ty fetujes

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co se týče situace okolo Balea, souhlasil bych s Chongem, osobně mi ta situace přišla maximálně vtipná, ale v kontextu dalších jeho prohřešků se pochopitelně nafoukla. Jak zmínil Chong, pokud by se k tomu postavil čelem a nějakým solidním vyjádřením se snažil zmenšit důsledky, bylo by to úplně v pohodě. Místo toho nastoupil tradičně jeho agent s dalším z řady mimózních vyjádření. Mimochodem právě on je jedním z hlavních důvodů jeho problémů, ale to už si musí Bale srovnat sám.

U Piquého těžko hledám cestu, jak to uchopit. Nedokážu ho kritizovat, protože to dělá spousta dalších hráčů v kádru a v mých očích to jde jednoznačně za Valverdem a vedením klubu. Pokud mají hráči tolik volného času (jsem přesvědčený, že zdaleka nejvíc ze všech velkoklubů) a trénují podle všeho v nízký intenzitě, mají pak spoustu času a energie věnovat se ve volným čase různým věcem. A je pro mě mnohem pochopitelnější, pokud vyrazí Piqué podpořit svůj velký byznys kousek do Madridu (v dnešní době je to otázka dvou hodin cesty na místo) než třeba Griezmann, který si zaletí na otočku do New Yorku na NBA. Vedení se ho bojí, protože má nadstandardní vztahy s katalánskými politiky, sponzory (zejména Rakuten) a dalšími vlivnými lidmi, to je úděl situace, kam jsme to s Bartomeuem a spol. dopracovali. Druhý fakt je ten, že už je na něm až moc vidět ztráta motivace, což je asi pochopitelný stejně jako třeba u Ramose, ale to už je na trenérovi, aby s ním v tomto směru dokázal pracovat.

Reagovat
valloire

tak LM se bude rozhodovat na jaře, do tý doby má Pique čas, tam tu motivaci snad mít musí

Reagovat
Pato44

Bale viz Chong.

K Piquemu bych byl ponekud kritictejsi. Ten clovek uz nekolikrat ukazal, ze veci vidi jen a pouze ze sve perspektivy. I kdyz ho mam docela rad, tak si myslim, ze jeho investice neni uplne stastna a nemyslim si, ze dela s tim Davis cupem dobre. Spousta top tenistu se vyjadrila, co jim ma fotbalista co bourat system Davis cupu a ja se ani nedivim. I kdyby ten system byl sebelepsi ( dle meho je to pekna bramboracka), tak uz jen to, ze to je fotbalista a vrta se do jineho sportu, tak mu zaruci jen spousta vln kritiky.

Urcite mu nevycitam, ze neco dela ve svem volnu, ale preci jen fotbalisti maj trochu dost volna + nejake drobna a velka zraneni + dalsi pauza.. atd tak mi pripada dost mimo si brat volno na zapas. To by si mel vazne uvedomit, jestli je fotbalista nebo investor.

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
CHONG

Jinak mě ta Baleova kulišárna přiměla k zamyšlení, jak bych to seřadil já a asi takhle: Rodina, Madrid, Elvis. Dáme anketku?

Reagovat
smazaný uživatel

Rodina, madridistka Dani a Madrid. In that order

Reagovat
CHONG

Kdo je madridistka Dani?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé a sympatické dievča, ktoré sa stalo súčasťou môjho života. Fanúšička RM, s ktorou chcem tráviť čo najviac voľného času

Reagovat
CHONG

Tak ať to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka moc

Reagovat
ADM

To znie ako prvá láska. Ozvi sa o rok, dva

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Gazdo

Trhni si zozen mi nejaku fanusicku (sympaticku) barcy... len to nehovor tej mojej

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Gazdo

Rodina, futbal, jedlo/pivo in that order take klise ako zdravie tam asi netreba pchat ci?

Reagovat
Whitemedia

Chelsea, Chlast, Chlebíčky

Reagovat
valloire

co kurvy kde máš kurvy?

Reagovat
Whitemedia

až za chlebíčky..

Reagovat
valloire

jsi divný

Reagovat
Whitemedia

nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Betis pěkný výkon, poslední týdny konečně začínají vypadat lépe (navzdory marodce), snad budou takto i pokračovat.

Reagovat
Phillipinho

Nejlepsi vykon v sezone no. Fekir s Canalesem se konecne objevuji v prostorech, kde maji byt. Fekir je naprosto rozdilovej hrac. Jeste kdyz se jim vrati do sestavy Carvalho, tak by to mohlo zacit slapat. Vale slabej vykon. Z Ferrana se zacina stavat vybornej hrac. Akorat kolem nej neni hype jako okolo Fatiho, Felixe ci Rodryga. Pritom mu je 19 a patri k nejlepsim hracum Vale

Reagovat
Rudnevs

Sledujete tento rok niekto Segundu? Pozerám, že Depor je posledný a má len 11 bodov, to je celkom smutný pohlad, čo sa tam stalo? Naopak na postup je Cádiz a Fuenlabrada, to sú celkom no name kluby.

Reagovat
CHONG

Cádiz no name klub úplně není.

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Cádiz je klub na úrovni Levante. Nie je to síce úplne no name klub, ale zároveň z historického hladiska neurobil žiadnu dieru do sveta.

Reagovat
Rudnevs

Teraz som si niečo o nich zisťoval, pozerám, že v 80. rokoch hrali pár rokov Primeru a hoc boli furt dole, tak sa im vždycky podarilo nejak zachrániť. A potom hrali prvú ligu ešte i v tomto tisícročí - 2005/06. Úprimne som ten klub doteraz nepoznal.

Reagovat
Jordi Alba

Já Gironu, ta dnes hrála s Fuenlabradou, která podle mě půjde tabulkou dost dolů. Cádiz bych řekl taky, že neudrží 1. místo.

Reagovat
Rudnevs

A kto sú takí reálni kanididáti na postup?

Reagovat
Jordi Alba

No, tak minimálně na PO asi Girona, Las Palmas, Cádiz, Huesca, Zaragoza, ale furt je to Segunda, tam rupne každej s každým, takže to může v klidu dát i taková Málaga ještě. Btw mladej Pedri z Las Palmas, kterej patří Barceloně dnes asistence a celkově 3+4.

Reagovat
Coutinho10

Copa Libertadores krutej zaver ala finale LM 99

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil ten Gabriel jak ukazoval dres jak nějakej messi

Reagovat
Coutinho10

jojo hezky si to vychutnaval

Reagovat
valloire

to Messi bídně okopčil

Reagovat
Zizou

Ty jsi fakt pacient.

Reagovat
valloire

Za pravdu taková urážka vod Marčela přece

Reagovat
Zizou

Jo vim. Ale vsichni si tuhle oslavu budou spojovat stejne jen s Leosem. Krome tebe samozrejme.

Reagovat
valloire

Fšichni se mýlí tedy. Aspoň vidíš, že mam vždycky pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má o něj vůbec nějaký Evropský tým zájem? V Brazílii má teď celkem slušné čísla.

Reagovat
valloire

Dobře si Flamengo povodilo ty argentinský nazdárky. Duch velikého Zica tam furt je.

Reagovat
Zark

duchy si pouštíš do gatí

Reagovat
el Principito

ty seš hroznej kašpar

Reagovat
Coutinho10

Brazílie > Argentina

Reagovat
vilp

Hmm, tak herně už Eden vypadá dobře. Čas začít sbírat kanadský body.

Reagovat
CHONG

Výsledek super, výkon celkem fajn, zábava ucházející, Luka konečně něco předvedl a Bale zasloužená bída, ale Ramose bych hnal palicí, snad si v létě napodruhé vybrečí tu Čínu.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tak špatnej?Nebo přístup zlej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je spatny od lonska. Ale stale stiha uhasit svoji neschopnosti.

Letos a konec, pokud chce Real neco vyhrat do budoucna.

Reagovat
Kokesh

Kapitan kapitanu svou lod neopousti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby taky jo, když ho privazali ke kormidlu.

Reagovat
vocasisko

Bída a zmar.

Včerejší poobědová dvouhodinovka se hned od začátku proměnila dle očekávání v horor. Problém s nefungující źalohou byl geniálním stratégem vyřešen nasazením čtyř útočníků, kteří vůbec netušili, co mají proti obrannému bloku soupeře dělat.

Pique a Bus, kteří (říka se mi to hodně těžko) už hrají prostě jen za zásluhy a tvoří jednu školáckou chybu za druhou. Pár nováčku v sestavé, co jsou ze skutečnosti, že hrajou tak posraní, že by na hřišti pomalu ani nemuseli být. A každoroční stomilionovej POKUS k bídě pouze přispěl, místo aby pomohl se ze zmaru dostat.

V tom týmu nefunguje prakticky nic a bojím se, že se to v blízké době nezlepší

Reagovat
vocasisko

A jako střídající hráč přichází cirbulárka, kterej má sice fajn pohyb a dokáže tu hru pozvednout. Stejně to ale uměl loni pozvednout Alena a ten navíc uměl hrát i fotbal. Jenže toho geniální stratég z principu odstřelil.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ale příjde mi fakt úsměvný (nebo k pláči?), že i přes to všechno jsme s Realem na prvním. V premier league by jsme nebyli ani v top4 s tímhle. La liga je v prdeli.

Reagovat
Anacron

Je to tak. Prostě po letech totální nadvlády přišel útlum no.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Phillipinho

Je to tak no. Cholo zacina byt slusne v lese a letos to vypada, ze krok drzet nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vam fakt u more fouka slusne na palici.

Barca by dala PL levouzadni. Na ti dveraci v Anglii staci malo.

Loni nebyt Valverdeho, tak mate i titul v LM.

La Liga neni v prdeli, ale jenom vy mate hlavu v prdeli.

Tak se z toho rychle vylezte a dychejte cerstve vzduchu u more.

Reagovat
Generalní Gladiator

PL bychom nedali ani vomylem, naposledy ten rok,kdy ji vyhrála chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nahore pise, ze byste nedali PL ligu. A to jiny soutez nez zrovna LM.

A v sezone kdy trenoval Pep a s nejlepsi kadrem sve dobe ?

Zrovna liga je spise o vyrovnanosti a to by Barca s Pepkem dal v pohode. Sice ve 2 zapasech LM to bylo o 1 gol, ale ligu je jiny.

Vubec zatahnout Barca a Real do srovnani vs PL tymym a ligu je blbost. Navic si fanousek Barca si haze sam na svych klubu takove kydy se mi nelibi a to Barca vubec fandit nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

My se bavíme o přítomným čase moulo, teď by jsme s Valverdem nevyhráli ni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on reaguje s prispevkem, ze v roce kdy ji vyhral chelsea...

Tak jsem mu odpovedel ...

Mininalne TOP 3 byste porad byli. Barca je silny i se saboterem.

Nejak podcenujes svuj vlastni tym.

Reagovat
Generalní Gladiator

Od nástupu Pepa k nám do cca 16/17 bychom brali titul v PL dost možná každou sezonu, teď ani hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kazdy tym provhazi obmenou. Ale i tak jste porad silny a i LFC dokazete spolehlive prejit. A to Vam.vubec nemusim fandit. Ale Barca stale ma obrovskou silu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašnej pacient.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, jsem pacient. A ty jsi kkt, ktery haze sami na sebe hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Dovolím si nesouhlasit. Oba týmy i Atletico procházejí přestavbou a tudíž se na absolutní vrchol dostanou tak za 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak by Barcelona s takovym kadrem nema problem s zadnym PL tymem. Nebyt toho idiota Valverde, tak maji titul v LM.

On si sam ten kkt haze na hovna se svym prohlasenim o vlastni klubu.

Zatahne si tam i Real a cele la Ligu jako pptvrzeni jeho blbosti.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako asi to ani neni potreba zminovat, ale Benzema si zaslouzi bejt v diskuzi o nejlepsiho hrotaka soucasnosti. Legenda.

Fede je fakt zjeveni. Klicovej hrac. Myslim si, ze neni nahoda, ze Modric kvuli tomu sel v posledni dobe nahoru. Konkurence a to, ze nemusi hrat kazdej zapas, mu dost prospelo.

Reagovat
Anacron

Benz má rok 2019 fakt super a ve zlatém míči by měl být v top5. A to říkám i já jako někdo, kdo ho fakt hodně kritizuje. Jenže nesmí přijít jeho klasický okna deseti zápasů kdy netrefí ani stodolu a my přijdeme o šanci na titul.

Reagovat
valloire

a to se tu jebalo, že si ho ZZ nechává a proč

Reagovat
Ed_Hazard

No trebars ja s Chongom sme jebali ZZ za kupu Jovica (nakolko nam bolo jasne ze Karim zostane nr.1), nie za nasadzovanie Karima. To tu fakt mohol zostat RdT. Aj vzhladom k Jovicovi. Je skoda ze sedi, lebo je to urcite kvalitny hrac.

Reagovat
valloire

no myslel jsem spíš Fedeho...

Reagovat
valloire

Jovič má čas, pořádnou šanci dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, taky jsem byl jeden z kritiků, ale zavřel mi ústa neuvěřitelně.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kokesh

Nahoru? Mně připadá právě na Lukovi vidět asi největší herní úpadek z těch klíčových hráčů zálohy. Jako včera to bylo velký zjevení, takhle bodový nikdy nebyl, ale pamatuji si ho fakt jinak.

Karimovi chybí body na zubajdu, ale třeba ta chvála od Edena nebyla náhoda. Hraje fakt v úžasné pohodě.

Reagovat
Ed_Hazard

Hlavne ten sposob akym pracuje pre muzstvo, je momntalne este zjavnejsi. Teraz to musia vidiet aj uplni slepci. A samozrejme je to nieco paradne, neviem ktory sucasni striker robi toto pre svoje muzstvo.

Reagovat
LAM

Suarez tohle dělal první roky u nás,ale to už teď zvládá tak max v prvnim poločase když se snaží.Kdyby nebyl Valverde debil a víc by ho rotoval,tak by dle mě byly i síly na celej zápas.

Golově už mu zbývá jen asi 15 do 200 za Barcu.

Reagovat
Ed_Hazard

Suhlas, Karim je strasne nedoceneny. Spolu s Lewom su momentalne odtrhnuti na trone od zvysku sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pridal bych tam Firmino. Posledni letech na pozice devitku je dost opomijena, protoze se hraje spise na LWA a RWA. Devitka je spise o to spinave prace a pracant, ktery udrzi balony.

Kdyz to vemu, tak zacalo odumirani klasicky devitku s nastupem Pepkum styl. Zabil tam Henry na LWA, Etoo vydrzel rok a to same Ibra.

Pak trend bylo jasne. Devitka hraje jako falesnou devitku...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Joaquin

Reagovat
Majk91

Celta A teraz už len stúpať tabuľkou hore

Reagovat
Zark

proc zrovna celta? on tam hraje nejaky slovak nebo tak??

Reagovat
Majk91

Áno aj. Ale hlavne je to sympatický klub s potenciálom.

Reagovat
Zark

ten potencial- to me bavi... co kdyz se seknes a potencial tam nebude?

Reagovat
Majk91

Majú tam kopec mladých zaujímavých hráčov, ktorý majú určite naviac, než druhú polovičku tabuľky. Problém bol, že fádneho Escribu nechali pri kormidle dlhšie než bolo únosné, aj keď hráči hrali pod ním hlboko pod svoje možnosti a ten futbal bol fakt dno. S Garciom to pôjde len hore, viď. dnešná výhra nad nepríjemným Villarrealom, pre ktorý to bola prvá prehra na domacom ihrisku v tejto sezóne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že právě Calleja z Villarrealu by ho mohl následovat. Ponorka se po slušným úvodu začíná propadat někam, kam kvalitou kádru vůbec nepatří.

Reagovat
Majk91

Hlavne z posledných 4 zápasoch prehrali 3x s tímami, ktoré sa pohybujú okolo pásma zostupu. To môže niečo naznačovať. Navyše teraz ich čaká zápas vo Valencii, kde to budú mať veľmi ťažké. Uvidíme, určite majú tím na lepšiu pozíciu.

Reagovat
Zark

jo, to je pekny ze mas prehled, ale vedel by jsi to o Celte, kdyby tam nehral Lobotka?

Reagovat
Majk91

Tak Barca nie je jediný klub ktorý sledujem v LL. Je viacero tímov, ktoré sledujem detailnejšie a Celta patrí medzi ne. Ale uznávam, že aj vďaka tomu že je tam Lobotka, tak sledujem takmer každý ich zápas.

Reagovat
Zark

a jak se mu daří? má potencial(:P) na to být lepší než hamšík nebo k jakému hráči bys ho přirovnal ... a na jaký tým by měl podle tebe... kde je jeho strop..? takto

Reagovat
Majk91

Po slabšej minulej sezóne opäť patrí medzi tých lepších na ihrisku (záloha stojí dosť na ňom, je to taký oporný bod mužstva v strede zálohy). Ako sa hovorí je to taký Verratti/Modrič pre chudobných. Potenciál na zlepšenie tam ešte je, ale podľa mňa na Hamšíkovú úroveň sa nedostane. Predsa len Marek bol v najlepších rokoch špička a uhral by si svoje aj v top kluboch. Tiež majú dosť rozdielny štýl hry, takže ťažko porovnávať. Lobotku vidím v nejak klube druhého sledu ako napríklad Sevilla, hovorilo sa o Evertone, AC, Neapole atď., max. Inter.

Reagovat
Jordi Alba

Pucela x Sevilla taky dobrá šaškárna, když nepočítáme tu klasiku, že se klasicky od 80. minuty nehrálo, tak z nějakýho důvodu šel Ocampos ven až v nastavení.

Reagovat
Pharrell

TVL

Hoši co myslíte ? Na LM ?

Paříž asi neprohraje na Realu.

A Atletíco taky neprohra na Juve.

Reagovat
Jordi Alba

Tam by bylo ideální, aby prohrály všechny 4 týmy, no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele