14. kolo
23.11.2019 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Granada oloupila Atlético o důležité body

Ve 13. kole LaLigy ztratilo body Atlético Madrid. Remíza 1:1 na hřišti Granady je v dostizích o titul málo a kouč Diego Simeone to dobře ví. Ztráta bodů mrzí o to víc, že Atlético prostřednictvím Lodiho vedlo, jenomže výsledek dlouho neudrželo na konečných 1:1 dal Sánchez.

Porazit v letošní sezoně Granadu, to není nic jednoduchého. Na vlastní kůži se o tom přesvědčilo favorizované Atlético Madrid. To sice začalo v Granadě mnohem lépe, ale v prvním poločase se nedokázalo střelecky prosadit. Madridský celek obléhal pokutové území Ruie Silvy, ale jen sporadicky zakončoval. Minutu před koncem prvního poločasu si tak alespoň zkoušel vymodlit pokutový kop Ángel Correa, ovšem jeho pád hlavní sudí pískat nehodlal.

To nejdůležitější přišlo až po změně stran. V 57. minutě Atlético poprvé střídalo, důvěru od Diega Simeoneho dostal záložník Thomas Lemar a za další čtyři minuty už madridský celek vedl. Renan Lodi dostal na ofsajdové hranici skvělou přihrávku a přízemní střelou překonal vyběhnutého Ruie Silvu. Favorit vedl 1:0, ovšem ne na dlouho. O sedm minut později se po rohovém kopu dostal k hlavičce Sánchez a Oblak na jeho zakončení nedosáhl.

Remíza byla pro Colchoneros málo a strhnout opětovně vedení na madridskou stranu mohl Álvaro Morata, jeho střela z hranice pokutového území šla těsně nad. Atlético v závěru stupňovalo tlak, ale Ruie Silvu už překonat nikdo nedokázal. Minutu před koncem ho na brankové čáře zachránil spoluhráč a Granada přečkala i velký závar ve třetí minutě nastavení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele