LaLiga - souhrn 13. kola

23.11.2018, 22:52, aktualizováno 26.11.2018, 22:59
Komentáře a souhrny
San Sebastian přehrál v pondělí Celtu Vigo. Sevilla porazila Valladolid a jde do čela tabulky. Už v sobotu Real Madrid naprosto vybouchl na hřišti Eibaru a odjel s porážkou 0:3. Tři góly dostalo také Rayo od Valencie, ale to se na Mestalle přece jen čekalo o poznání více. Atlético sahalo po triumfu nad Barcelonou, o dva body ho ovšem v závěru obral Dembélé...

Real Sociedad - Celta Vigo 2:1

26.11.2018 21:00

Góly: 37. Mikel Oyarzabal, 47. David Zurutuza - 82. Maxi Gómez

Celta Vigo na stadionu Anoeta nezaujala tak, jak by si její fanoušci přáli. Jedinou branku týmu z Viga měl na starosti Maxi Gómez až osm minut před koncem a to v době, kdy už hosté prohrávali o dvě branky.

Real Sociead doma čekal na nebezpečného a poměrně náročného soupeře, kterým byla Celta Vigo. Domácí se spoléhali především na Josého Williana, Juanmniho nebo Januzaje, zatímco hosté nasadili Mora, Aspase nebo Hjulsagera. Aktivněji do utkání vlétli domácí a to díky akci Oyarzabala, který se prohnal až do zakončení. Jeho rána ale směřovala těsně vedle tyče!

V páté minutě se do šance hnal také mladý talent Adnan Januzaj. To když se kličkou v pokutovém území jednoduše zbavil svého strážce, jenže jeho technická rána levačkou skončila na tyči hostující branky! Obdobně se na opačné straně hřiště pokoušel zakončit Iago Aspas, který svým pohybem patřil k nejnebezpečnějším hráčům na trávníku. Do rány mu však na poslední chvíli skočil Diego Llorente.

Deset minut před koncem první půle si domácí Juanmi naběhl na krásnou přihrávku za obranu soupeře a povedlo se mu na poslední chvíli dostat míč za brankáře Álvareze. Jenže radost mu zkazil správně odpískaný ofsajd. Real Sociedad se přesto dočkal branky ještě v první půli. Po chybě hostující obrany sice dvě šance neproměnil, jenže obránci Celty nedokázali odkopnout míč dál. Takže se k němu dostal Mikel Oyarzabal a poslal míč do sítě - 1:0.

Rovněž nástup do druhého poločasu se Realu Sociedad povedl na jedničku. Pouhé dvě minuty poté, co se obě jedenáctky vrátily na hřiště, se k balonu dostal Adnan Januzaj a skvělým pasem našel Davida Zurutuzu. Jeho přesná hlavička poslala míč za záda brankáře Álvareze a La Real vedl o dvě branky!

Po hodině hry se Oyarzabal na hranici pokutového území naběhl na prudkou přihrávku z pravé strany, jenže v rozhodující chvíli míč špatně zpracoval. Celta prakticky celý druhý poločas nedokázala reagovat a branky se dočkala až osm minut před koncem. Střídající útočník Maxi Gómez se uvolnil na přední tyči a krásný pas ze strany proměnil hlavou v kontaktní branku - 2:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Betis 2:1

25.11.2018 20:45

Góly: 52. Gerard Moreno, 54. Samuel Chukwueze - 90. Giovani Lo Celso

Betis před reprezentační přestávkou zvítězil v Barceloně, ale zápas ve Villarrealu výsledkově nezvládl a zůstává ve druhé polovině tabulky až na čtrnáctém místě. Žlutá ponorka uspěla díky dvěma zásahům v rozmezí pouhých dvou minut. Slepené branky měli na svědomí Gerard Moreno a Samuel Chukwueze. Kontaktní branku vstřelili Beticos až v nastavení díky Giovanu Lo Celsovi, ale na vyrovnání už bylo pozdě.

Villarreal se tak posunul na šestnácté místo a konečně utnul nelichotivou, šestizápasovou sérii bez vítězství. Souboj Žluté ponorky s Betisem sliboval ofenzivní podívanou, koneckonců oba celky mají v lize co napravovat, letos se jim vůbec nedaří a boj o evropské poháry sledují z velké vzdálenosti.

Utkání začalo z obou stran hodně aktivně, ale paradoxně to k mnoha šancím nevedlo. O něco lepší byl Villarreal, jenž měl první gólovku v 19. minutě. Na hranici pokutového území se dostal k voleji Fornals a gólman López musel vyrážet. Největší příležitost prvního poločasu měli znovu domácí, Moreno šikovně přistrčil balón Chukwuezemu a ten tváří v tvář Lópezovi neuspěl. Žlutá ponorka musela ještě v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Triguerose nahradil Morlanes.

Stadion El Madrigal se dočkal první branky až po změně stran. V 52. minutě si naskočil na rohový kop Gerard Moreno a López se proti jeho hlavičce k tyči natahoval marně. Krátce po vstřelení první branky rozjel Villarreal další akci a Samuel Chukwueze přízemní střelou k tyči vstřelil druhý gól!

Betis byl jako opařený, nicméně stále měl dost času s výsledkem něco udělat. Hosté pak skutečně převzali iniciativu a byli lepší, jenomže bez gólového vyjádření. V 77. minutě domácí tým výrazně podržel brankář Asenjo, který vychytal na malém vápně hlavičkujícího Moróna! Betis si za aktivitu branku zasloužil, ovšem dosáhl na ní až v nastaveném čase. Giovani Lo Celso předvedl zpoza šestnáctky nádhernou střelu do šibenice a Asenjo neměl žádný nárok. Villarreal se pak musel chvíli bránit, ale vedení už nepustil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Girona FC 1:3

25.11.2018 18:30

Góly: 74. Borja Iglesias - 4. Cristhian Stuani, 6. Cristhian Stuani, 90. Seydou Doumbia

Girona zvládla i druhé, tentokráte menší, katalánské derby a ze hřiště Espanyolu veze překvapivě všechny body za výhru 3:1. Espanyol tak přišel o možnost vrátit se na pozice zaručující Ligu mistrů a naopak po druhé porážce v řadě spadl na páté místo. Hvězdou zápasu byl dvougólový Cristhian Stuani.

Derby začalo velmi divoce, první šanci měl sice domácí Espanyol, jenže byla to Girona, kdo se velice brzy dostal do dvougólového vedení. Nejprve tedy Borja Iglesias nedokázal zblízka překonat výtečného Bounoua a Espanyol za to záhy draze zaplatil. Ve 4. minutě si nikým nehlídaný Cristhian Stuani naskočil na precizní centr zleva a přesnou hlavou zajistil Gironě vedení. Následně neuběhly ani dvě minuty a stejný hráč prakticky v totožném prostoru udeřil hlavou podruhé a Girona vedla 2:0. To byla pro Espanyol studená sprcha.

Domácí měli ještě v prvním poločase spoustu možností výsledek zkorigovat, či dokonce zvrátit. Po půlhodině hry předvedl Bounou další skvělý zákrok po střele Davida Lópeze a i další závary dokázala Girona bez úhony přečkat.

Hosté mohli na začátku druhého poločasu zápas definitivně rozhodnout třetím gólem, ale Espanyol udržel ve hře brankář Diego López. V 68. minutě ho dokonce na brankové čáře zastoupil jeden z obránců. Espanyol byl ale lepší a nakonec zaslouženě vstřelil kontaktní gól. Na malém vápně se přes skrumáž těl dokázal nadvakrát prosadit Borja Iglesias a Espanyol ještě spěchal za vyrovnáním.

Periquitos v závěru zápasu otevřeli zadní vrátka a Girona toho využila ke vstřelení třetí, pojišťovací branky. Seydou Doumbia využil chyby v obraně a nadvakrát překonal Diega Lópeze. Girona ovládla malé derby a z Espanyolu veze všechny body.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid 1:0

25.11.2018 16:15

Góly: 30. André Silva

Sevilla jde znovu do čela soutěže! Svěřenci trenéra Machína využili včerejší zaváhání Barcelony a Valladolid doma udolali jedinou brankou Andrého Silvy. Na vítězství Sevilly měl velký podíl i český brankář Tomáš Vaclík, který v nastavení perfektním zákrokem vychytal Enese Ünala.

LaLiga má staronového lídra, Sevilla už jednou lize vévodila, ale po vzájemném zápase jí vystřídala Barcelona, která včera jenom remizovala na půdě Atlética Madrid.

Tomáš Vaclík neměl v úvodu zápasu příliš mnoho práce, první vážnější střela na něj šla až ve 29. minutě a český brankář jí bez problému kryl. Přesně o minutu později odcentroval na malé vápno Sarabia a posila z AC Milán André Silva nekompromisní hlavou poslal Sevillu do vedení. Do té doby neměl ani jeden z týmů výraznější převahu.

Domácí byli po vstřelené brance najednou živější a Valladolid měl velké problémy v rozehrávce. Nedařilo se mu takřka vůbec nic, nicméně Andalusané toho do konce prvního poločasu nedokázali využít. Sevilla pokračovala v aktivitě i po změně stran a brankář Jordi Masip musel řešit před vlastní brankou nejeden problém.

Až v 61. minutě vystrčil růžky i Valladolid a dokonce vstřelil gól, ovšem z ofsajdového postavení, takže stav 1:0 pro Sevillu přetrvával. Na druhé straně se zpoza šestnáctky dobře opřel do balónu Sarabia a Masip výtečným zákrokem vyrazil na rohový kop. Čas ubíhal pro hosty velmi rychle, Sevilla se dobře bránila, přesto nakonec mohlo dojít k dělbě bodů, nebýt famózního zákroku Tomáše Vaclíka. Ve třetí minutě nastavení si mezi stopery převzal přihrávku Enes Ünal a velmi dobře vypálil, jenže Vaclík se prolétl vzduchem a balón vyškrábl na rohový kop. Klíčový zákrok zápasu nakonec znamenal důležité tři body pro Sevillu, která se ujímá vedení v celé LaLize.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Getafe CF 1:1

25.11.2018 12:00

Góly: 67. Peru Nolaskoain - 77. Jaime Mata

V těžké pozici dál zůstává Athletic Bilbao. Tradiční baskický celek neudržel vedení a s Getafe jenom remizoval 1:1. Utkání spadalo svým tempem i předvedenou hrou spíše do horšího průměru. První branku vstřelil až po změně stran Peru Nolaskoian a za hosty vyrovnával o deset minut později Jaime Mata.

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím, ovšem bez kýženého gólového vyjádření. Baskové sice obléhali branku gólmana Sorii, avšak s koncovkou to bylo horší. V prvním poločase nebyla k vidění jediná stoprocentní příležitost. Slibnou možnost Getafe zastavil praporek sudího a ani závěr půle nic nepřinesl. Snaha Maty vymodlit si pokutový kop u sudího Ignacia Iglesiase neprošla.

Nezbývalo doufat, než že druhá půle bude na brankové příležitosti i na samotné góly bohatší. A skutečně byla. Ve 49.minutě zmařil první opravdu velkou šanci Ndiaye, proti kterému výtečně zasáhl Herrerín. Na druhé straně pálil pohotově z jedničky García a také Soria musel na zem.

V 67.minutě přišel první gólový moment zápasu. Athletic rozehrál standardní situaci z pravé strany a na Beňatův centr si hlavou naskočil Peru Nolaskoian! Domácí vedli 1:0 a na tahu byli hosté. A Getafe neotálelo a za deset minut srovnalo stav. Ndiayemu uvnitř šestnáctky nesedla střela, tak jak by chtěl, ovšem Jaime Mata už se nemýlil! Čtvrthodinu před koncem hrací doby se začínalo od začátku.

Zápas nakonec mohl mít vítěze v podobě domácího celku, jenomže čtyři minuty před koncem hlavičkoval z vyložené pozice do tyčky útočník Aduriz. Nic dalšího se ani během pětiminutového nastavení odehrálo, takže oba celky si dělí body za konečný stav 1:1.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 1:1

24.11.2018 20:45

Góly: 77. Diego Costa - 90. Ousmane Dembélé

Prestižní přímý duel o průběžné první místo La Ligy mezi Atléticem Madrid a Barcelonou nakonec zůstal reklamě na fotbal vzdálen na míle daleko, ovšem o drama především v závěrečné čtvrthodině i tak nebyla nouze. Utkání se skrovným počtem šancí na obou stranách zdánlivě rozhodl třináct minut před koncem Diego Costa, jenže pouhé vteřiny před vypršením základní hrací doby ještě stihl srovnat střídající Ousmane Dembélé a Barcelona tak i počtrnácté za sebou proti týmu Diega Simeoneho odvrátila ligovou porážku.

Po takřka dvouměsíční absenci se na trávník rovnou do základní sestavy vrátil Samuel Umtiti a barcelonská defenziva skutečně fungovala o poznání lépe, byť značnou měrou se na tom podílel zlepšeným výkonem také Gérard Piqué a vůbec celkově opatrnější herní pojetí barcelonských, kteří se proti typicky zpevněné defenzivě Atlética nikam nehnali, a naopak svého soupeře nechávali určovat tempo hry. Za celý první poločas se tak diváci v Madridu nedočkali ani jedné přesné střely na branku, což se letos v La Lize stalo vůbec poprvé.

Po změně stran se domácí začali přece jen více osmělovat a ke kýženému průlomu skóre měli blíže. Po dobré práci Griezmanna sahal ve skluzu po gólovém zakončení nabíhající Costa, ale Gérard Piqué na poslední chvíli stačil dráhu míče vychýlit do bezpečí. Atlético se pak dožadovalo odpískání pokutového kopu, když si Arturo Vidal nechtěně odhlavičkoval míč na vlastní ruku, avšak sudí Gil Manzano se ani nešel poradit s videoasistentem a hra pokračovala dále.

V 77. minutě už ale domácí skutečně udeřili. Griezmannův centr na zadní tyč našel přesně Diega Costu, na jehož hlavičkové zakončení si sice brankář Ter Stegen sáhl, ale v cestě do sítě již míči nezabránil. Pro španělského útočníka šlo o první gólový zásah v La Lize po předlouhých osmnácti zápasech a barcelonští již měli sotva čtvrthodinu na nápravu situace. Ernesto Valverde sáhl k nasazení Malcoma či Ousmana Dembélého, a právě stomilionová posila z Dortmundu nakonec katalánskému velkoklubu zachránila alespoň bod. Francouzský mistr světa převzal již v hloubi šestnáctky perfektní průnikovou přihrávku Lionela Messiho, chladnokrevně si přehodil míč na levačku a propálil jak vyběhnuvšího brankáře Oblaka, tak Lucase Hernándeze, jenž stihl míč v cestě do brány pouze tečovat.

Barcelona tak před Atléticem uhájila těsný jednobodový náskok, ovšem v případě nedělního triumfu Sevilly nad Valladolidem se bude muset v třináctém kole s prvním místem přece jenom rozloučit.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Levante UD 2:2

24.11.2018 18:30

Góly: 23. Cristian Rivera, 52. Xabier Etxeita - 45+1. Roger, 74. Emmanuel Boateng

Nováček z Huescy si musí po sobotním vystoupení proti Levante říkat, co víc je ještě zapotřebí k dosažení prvního ligového vítězství na domácí půdě. Přestože byli svěřenci Francisca Rodrígueze na hřišti výrazně lepším týmem a vytvořili si oproti soupeři mnohem více šancí, musí se spokojit pouze s bodem za divokou remízu 2:2. Výraznou roli zde rovněž sehrálo video, neboť vyrovnávací gól Boatenga nakonec platil navzdory brzy zdviženému praporku čárového rozhodčího.

Domácí se toužili odlepit ze dna tabulky a poprvé se jim povedlo procpat míč do sítě po sedmnácti minutách hry. Po poradě s videoasistentem však sudí Estrada Fernández branku neuznal, neboť Etxeitovo postavení mimo hru zabránilo brankáři Oierovi v řádném zákroku. Huesca se tím ale nenechala rozhodit a pouhých pět minut nato skórovala znovu, tentokráte již bez sebemenšího provinění proti pravidlům. Lahůdkový centr Cucha si neméně perfektně zpracoval na hrudi nabíhající Rivera a z bezprostřední blízkosti skóroval rovnou z voleje.

S nabytým náskokem však domácí trestuhodně polevili a Levante se chopilo šance na návrat do utkání. Nejprve domácí zachránila branková konstrukce a poté brankář Jovanović, jenž brilantně zneškodnil samostatný únik Rogera Martího. Když už se zdálo, že je Huesca z nejhoršího venku a utkání dovede do poločasového vedení, hosté se přece jen v první minutě nastavení zvládli prosadit. Cokeho centr našel znovu Rogera, jenž se již napodruhé nemýlil.

Vždy nepříjemný "gól do šatny" ale s Huescou nezamával a pouhých osm minut po změně stran měli domácí vedení zpět na své straně. Ferreirův přímý kop takřka z rohu pokutového území zapadl na zadní tyči přesně na hlavu Etxeity, jenž v nelehké pozici dokázal usměrnit míč mezi tři tyče a mimo dosah brankáře Olazábala.

Tentokráte již domácí s vlastní aktivitou neustávali, jenže Levante i tak zvládlo vytěžit z minima maximum a čtvrthodinu před koncem srovnalo podruhé. Valencijský klub se sice na potvrzení platnosti povedené rány Boatenga načekal, ale rozhodčí nakonec po poradě s videoasistentem branku uznal, byť jeho čárový kolega zvedl praporek nad hlavu ještě dříve, než míč skutečně přešel brankovou čáru. Následovala závěrečná horkokrevná čtvrthodinka, během níž se Huesca snažila za podpory rozhořčených diváků strhnout do třetice vedení na svou stranu, ale na svůj první triumf na stadionu Alcoraz si bude muset ještě počkat.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Rayo Vallecano 3:0

24.11.2018 16:15

Góly: 35. Santi Mina, 61. Santi Mina, 76. Kévin Gameiro

Že by se ve Valencii přece jen blýskalo na lepší časy? Tým kouče Marcelina prožil děsivý vstup do nové sezony a potácel se sotva nad hranicí sestupu, ovšem na hubenou výhru s Getafe nyní po reprezentační přestávce Los Che navázali o poznání suverénnějším triumfem proti Rayu Vallecanu a přinejmenším do neděle nakoukli do horní poloviny ligové tabulky. Hrdinou odpoledne se na Mestalle stal Santi Mina jakožto autor dvou branek a konečný výsledek 3:0 stanovil jeho náhradník Kevin Gameiro.

Mina přitom do letošního ročníku La Ligy vstupoval až jako ten čtvrtý vzadu za věhlasnějšími forvardy Rodrigem, Basthuayiem či zmíněným Gameirem, avšak střelecké trápení Netopýrů v listopadu umenšil právě dvaadvacetiletý útočník. Nejprve se Mina dvojnásobně prosadil v důležitém zápase Ligy mistrů proti Young Boys Bern a nyní tentýž gólový příděl zopakoval i v La Lize, přičemž šlo o vůbec první ligovou výhru Valencie před domácími fanoušky.

V Rayu Vallecanu valencijští nalezli ideálního protivníka, neboť se jedná o jeden z mála týmů, který se nachází v ještě horším rozpoložení. Od počátku byli domácí aktivnější a brankář Dimitrievski musel již po pár minutách zasahovat proti povedeným ranám Pareja se Solerem. Když si pak do třetice vylámal zuby na makedonském brankáři i Guedes, dali o sobě zničehonic vědět hosté a od průlomu skóre je dělily pouhé centimetry. Tečovaný přízemní centr totiž proletěl až k volnému Advínculovi, jehož rána bez přípravy skončila na Netově levé tyči.

Když už se zdálo, že se Rayo osměluje, domácí se deset minut před koncem první půle prosadili. Důležitou roli zastal u gólové akce Rodrigo, jehož vyhraný hlavičkový souboj vyslal Santiho Minu do samostatného úniku, přičemž španělský forvard si ideálně nakrokoval cestu k míči a chladnokrevně obstřelil vyběhnuvšího Dimitrievského. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Netopýrů.

Také po změně stran se Valencie prosadila po akci ze vzduchu. Parejův rohový kop na zadní tyč si umně zpracoval Rodrigo, a přestože jeho ránu Dimitrievski nohou vyrazil, míč se odkutálel neomylně k Minovi, jenž jej bez váhání napálil pod břevno a o výhře domácích již takřka nebylo sporu. Rayo sice vrhlo všechny síly dopředu, jenže tím madridský celek rezignoval na defenzivu a čtvrthodinu před koncem inkasoval do třetice. Rychlý valencijský brejk přinesl přečíslení dvou na jednoho, Rodrigo si se střídajícím Gameirem ukázkově vyhověli a druhý jmenovaný již jen zblízka zabořil ve skluzu míč do odkryté brány.

Zatímco domácí publikum na Mestalle mohlo konečně slavit první ligové vítězství, nepovedené vystoupení Vallecana jen umocnilo Advínculovo vyloučení tři minuty před koncem za dvě žluté karty. Ligový nováček tak se sedmi body zůstává devatenáctý, a to pouze o skóre před poslední Huescou.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Madrid 3:0

24.11.2018 13:00

Góly: 16. Gonzalo Escalante, 52. Sergi Enrich, 57. Kike

Pořádný průšvih předvedl znovu Real Madrid, avšak tentokrát už pod vedením Santiaga Solariho. Bílý balet na půdě Eibaru odvedl prachbídný výkon a góman Courtois inkasoval z kopaček domácích hráčů celkem tři góly. Real nevstřelil ani jeden a postup do první čtyřky se zatím odkládá.

Už to vypadalo, že Real pod vedením argentinského trenéra pookřál, ale zápas v Eibaru ho uvrhl zpátky nohama na zem.

Zápas se mohl pro Real vyvíjet dobře, v 11. minutě měl na kopačce úvodní gól Karim Benzema, jenže jeho koncovku zblízka dokázal na brankové čáře odkopnout jeden z obránců. To byl dost možná klíčový moment celého utkání, protože o šest minut stadion v Eibaru vybuchl radostí. Rychlou akci domácích na hranici ofsajdu zblízka dotlačil za brankovou čáru Gonzalo Escalante. Sudí se ještě radil s videotechnologií, která gól potvrdila.

Vedoucí branka domácím hodně pomohla v sebevědomí. Real, přestože držel balón, byl najednou v útoku bezzubý, navíc Eibar si dovoloval čím dál více. První poločas další příležitost nepřinesl, ale po změně stran se děly na stadionu de Ipurúa velké věci.

V 52. minutě zvyšoval z pohledu domácích na 2:0 Sergi Enrich. Arzallus využil katastrofální rozehrávky Realu a Sergi Enrich přesně mířenou ranou k tyči překonal Courtoise.

Studenou sprchu pro Bílý balet pak dokonal o pět minut později Kike García, který už jen uklízel do prázdné branky přízemní centr Cucurelly. Eibar vedl 3:0 a Real byl jako opařený. A mohlo být ještě hůře, kdyby Courtois nevychytal ve stoprocentní šanci Orellanu.

Zkoprnělý Real si až do konce zápasu žádnou větší šanci nevypracoval. Místy sice měl územní převahu, ale ta mu byla proti efektivní hře Eibaru k ničemu. Real dostal těžký direkt a v Eibaru prohrál vysoko 0:3.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Deportivo Alavés 1:0

23.11.2018 21:00

Góly: 42. Youssef En-Nesyri

Po Eibaru nezvládl Alavés i druhý venkovní zápas a po porážce 0:1 může vypadnout z první čtyřky. Naopak vítězství velmi pomůže Leganésu, který si do bojů o záchranu připisuje tři body. Jedinou branku zápasu vstřelil na sklonku prvního poločasu. Youssef En-Nesyri.

Deportivo patří k největším překvapením dosavadního ročníku LaLigy, ale tím, jak se mu daří, se na něho soupeři lépe a lépe připravují. Leganés přichystal hostům jejich druhou prohru v řadě na venkovních hřištích a nutno podotknout, že zaslouženě.

Leganés se také postaral o první vážnější moment zápasu, hlavička Carrilla z místa značky pokutového kopu vypadala slibně, jenže balón šel přeci jenom poměrně dost vedle. Přesněji už hlavičkoval ve 36. minutě Siovas, ale v tomto případě pro změnu scházela větší razance. Aktivnější Leganés se dočkal tři minuty před konce prvního poločasu. Nyomův přetažený centr sklepl Silva pro Youssefa, který se z jedničky nemýlil.

Hosté potřebovali ve druhém poločase výrazněji zabrat, během prvního poločasu si aktuálně čtvrtý tým soutěže nedokázal vůbec nic vypracovat a ani po změně stran to s ním nevypadalo dobře. V 69. minutě přispěchal po delší době s nebezpečnou střelou domácí Óscar a Pacheco musel vyrážet. Alavés byl v útoku marný a zápas na stadionu Municipal de Butarque nakonec prohrál.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC1382325:1426
2.FC Barcelona1374235:1925
3.Atlético Madrid1366117:924
4.Deportivo Alavés1372417:1323
5.Espanyol Barcelona1363417:1321
6.Real Madrid1362520:1920
7.Girona FC1355316:1520
8.Real Sociedad1354417:1519
9.Levante UD1353520:2118
10.SD Eibar1353515:1818
11.Valencia CF1338211:917
12.Getafe CF1345412:1117
13.Real Valladolid134549:1017
14.Real Betis1344513:1716
15.Celta Vigo1335523:2214
16.Villarreal CF1335513:1414
17.CD Leganés1334610:1613
18.Athletic Bilbao1318414:2011
19.Rayo Vallecano1314814:287
20.SD Huesca1314812:277

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (320)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Já začnu. Real

Reagovat
madridcan

Uplne zasluzene, v kazdom smere Eibar lepsi, ale Cucu nad vsetkymi. Santiago sa ma nadcim zamyslat. Takto nam da Rim sestku

Reagovat
Mateo16

Solari pre FCB dar z nebies aj napriek tomu ze body stracaju.

Len pre zaujimavost tak Julenovi sa toto nestalo ze by dostal s takymito tragedmi 3-0. Sevilla je poharove muzstvo a tam ta kvalita je ale Eibar ?

Ked sa na to pozera AS vonku, Valencia doma. do konca roka mozno budeme mat noveho trenera

Reagovat
ADM

Hrat na Eibare je narocne uz nejaky ten piatok.

Reagovat
DrQQ

i sobotu :-)

Reagovat
ADM

Reagovat
Mateo16

Dostat tam 0-3 a psychicky sa zlomit v 60 minute ? hm

Reagovat
Kokesh

Taky po individualnich chybach dvou nejmene zkusenych hracu v tymu. Nase venkovni skore a bodova uspesnost z venkovnich zapasu mluvi za vse, ten tym bude mit letos problemy na jakymkoliv hristi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc v současný době nejsou schopni kontrolovat hru a jsou bezradní proti těmto brejkovým týmům. V kombinaci s velikostí hřiště a skvělýmu pressingu Eibaru to pak vyústilo v tuto ostudu.

Reagovat
Phillipinho

Taky v tom nevidim zadny prekvapeni. Bylo uplne jasny, ze si s tim stylem Eibaru na Ipurue nebude Real vedet rady.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nepřeháněl bych to. Problémy sice čekala spousta lidí, co LaLigu pravidelně sledují, ale pochybuju, že si někdo dokázal představit tak absurdní rozdíl mezi výkonností obou týmů. Podle mě za to svým dílem může i Solari, který vůbec netrefil sestavu/rozestavení vzhledem k tomu, jakým stylem se Eibar vyznačuje. Real si přišel zahrát fotbal, Eibar tvrdě trestat.

Reagovat
Realita

Eibar má nějaké malé hřiště??

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus

Reagovat
nani92

Manchester United > Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

United nehraju najnarocnejsiu ligu sveta.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
nani92

To ani Real nie, preto sa Sparte netreba tak smiať

Reagovat
Noustress

to máš pravdu, najvyrovnanejšia súťaž je rozhodne Champ hned za ňou PL a potom tie srandy ako La Liga

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Baronne

On snad napsal nejvyrovnanější?

Reagovat
Svatej

prima souvislost

Reagovat
valloire

výborně kolego

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Tvl, vzdyt vy byste od odchodu Sira vůbec neměli vystrkovat z kanálů ty vase mufanský rypáky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi vykon v sezone.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec.

20:19 po 13ti kolech.

Reagovat
Liquid

20:19 ok, ale ztrácet 3 body na Alaves a 3:0 dostat od Eibaru, to by byl hazard svého jméno i na Sevillu

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
misinho7

stale to nie je najhorsi real od roku 2006?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

klasika zapas po repre pauze, to se stavalo a stavat bude, nic vic nic min

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar je úžasnej klub. Všichni se tady smějou Realu, ale Eibar hrál fakt skvěle. Jejich pressing je skoro bezchybnej a minimálně na stejný úrovni jako City nebo Liverpool A mají taky bezvadnou prezidentku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cechino

Reagovat
mayday

No tak té prezidentce bych chtěl dělat asistenta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real je už jak Sparta taky je dřív bylo porazit něco neskutečnýho,překvapení kdy si všechno muselo sednout a ještě trochu štěstí.Ted si z nich děla prdel kde kdo

Reagovat
REPLIKATOR

Proti Realu bychom mohli hrávat častěji

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
juveforever

Dávam Solarimu mesiac, maximálne dva

Reagovat
Majk91

Flo asi zacal setrit aj na dopingu

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víc proher má jenom Leganés, Rayo a Huesca

Reagovat
papanegra

Real se zas nepoučil a angažoval noname trenéra a tak to zas dopadne.. když začínal Zidane, tak měl aspoň renomé a autoritu, co měl Lop a co má Solari ? nic....

Reagovat
Elliasson

Alavése je mi docela líto. Měli papírovou šanci dát 3 body a udělat nějaké body k Evropě, no nepovedlo se. Madridu mi tolik líto není.

Reagovat
Phillipinho

Vsude jenom kritika na Real, tak aspon ja musim vyzdvihnout neskutecny partidazo ze strany Eibaru

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Hristo Stoichkov

Speciálně Mendilibara. Hodně expertů je po tom letním oslabení posílalo do Segundy, ale on je dal opět dohromady a hrají fakt účinný a organizovaný fotbal, pro podprůměrný tým naprosto ideální kouč.

Reagovat
Liquid

Tak ještě že se Solarimu prodloužilo co?

Reagovat
RealC.F.

Sd eibar poprvé v historii la ligy porazil Real Madrid a k tomu 3:0....horší dno už snad ani v mašem týmu bejt nemůže

Reagovat
Josifek

Solari dobře vyjebal s Perezem. Jako dočasný trenér z becka, se kterym nikdo nepocita, vyhraje 4 matche, vyslouži si s ohledem na okolnosti neuvěřitelně dlouhou smlouvu a pak vzapeti dostane takovej klepec od Eibaru

Reagovat
smazaný uživatel

no beztak perez mazanej tam urcite ma ze ho muze bezplatne vyhodit do roka

Reagovat
Josifek

To si taky myslím, že tam něco takovyho bude..

Reagovat
andycek1

Dúfam že konečne si na tie hlavy sprosté uvedomia že Modrič alebo Varane GB nevyhrajú. Messi alebo CR nikto druhý!! Možno ešte Salah

Reagovat
ADM

Tak na to, že CR a Messi údajne nie sú ani v Top 3, dobrý tip

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Je to bullshit a nevěřím tomu - už jen proto, že CR letos 13 zápasů, 9G/5A => Messi 11 zápasů , 9G/5A - to máš prostě parádní souboj o GB jak vyšitý a nevěřím tomu, že se toho nedočkáme. Za sebe už Krále znám, tím spíš, že takhle válí v nové a "náročné" lize

Reagovat
Gazdo

jou man

Reagovat
smazaný uživatel

*Messi 13 zápasů 14G/6A, Ronaldo 16 zápasů 10G/5A

Reagovat
valloire

Messi v Juve.....16 - 5+5

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady píšeš za operace? Jako vždy tvůj komentář nedává smysl.

Reagovat
valloire

jenom a pouze pro inženýry

Reagovat
andycek1

To sú iba špekulácie. Máš to niekde ofic??

Reagovat
ADM

Však píšem údajne

Reagovat
pantondavo

A Salah jako tuhle sezonu nějak válí oproti Modričovi a Varanovi?

Varan je nesmysl, ten to vyhrát nemůže, není ani poloviční oproti Cannavarovi tehdy po MS, Modrič měl skvělou sezonu a pokud je v top 3 a není tam Messi a CR (což je podle mě nesmysl), tak není o čem disktuovat, je too jeho.

Reagovat
Spalovač šancí

Dnes vítězný gól

Reagovat
pantondavo

Vítězný gól, když to skončilo 0:3?

Reagovat
Spalovač šancí

A kdo ho podle tebe dal?

Reagovat
pantondavo

Spíš to beru tak, že vítěžzný gól je ten, kterej zajistil vítězství, tzn. gól na konečných 2:1 za stavu 1:1, gól na 1:0 za stavu 0:0 apod., ale ne jeden ze tří gólů. To je pak jen spekulace, zda by ten tým ty dva další dal, nebo ne, ale rozhodně to není vítězný gól.

A hlavně to nic nemění na tom, že Salah je letos sotva poloviční a o to v tom komentáři šlo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Začátek měl katastrofální, ale lepší se, navíc ty statistiky nejsou nejhorší

Reagovat
Spalovač šancí

Ale vždyť to byl gól na 1:0 při stavu 0:0

Reagovat
pantondavo

Ano, ale pak padly dalsi dva.

Reagovat
fenixLFC

takze to nie je vitazny gol?ina mentalna akrobacia toto

Reagovat
pantondavo

Jak jsem psal výše, je jen spekulace, zda by pak gol dali nebo ne, ale kdyby jo, a jakože dali, tak to není vítězný gól.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Neuvěřitelné, co sem lidi dokážou napsat. Ale teda zpochybnit vítězný gól, kde je to naprosto jasně dané, to už je fakt něco.

Reagovat
pantondavo

Asi je to subjektivni vnimani, pro me proste gol na 1:0 kdyz utkani skonci 3:0 neni viteznej. Chapu, jak to myslite, ale vnimam to jinak no. Neudelas nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle fakt neni snad ani mozne

Reagovat
smazaný uživatel

ano vali

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je fakt skvělej kdyby neměl vyjebáno v palici Ale jeho klasický naznačení a pak levou zase krásně zaúřadovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam jít dříve, ne až na závěr.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Gazdo

On ma neskutocny talent. O takom by mohl malcom ale aj mbappe len snivat ale bohuzial je tak hlupy ocividne ze to az pekne nie je. Jeho len treba viest lebo sam od seba to jednoducho nedokaze. Nie je sice talent ako neymar to zatial od jeho zaciatkov nebol nikto ale rozhodne je od neymara talent najvacsi

Reagovat
vilp

Reagovat
Gazdo

A povedz kto ma vacsi talent(cisto talent nie vysledky, statistiky a celkovy prejav) ako dembele?

Reagovat
ADM

Hneď ten Mbappe napr.

Reagovat
Gazdo

Tak to uz je subjektivny pocit. Niektori si napr myslia ze Mbappe je uz teraz lepsi futbalista ako neymar. Coz pre mna nikdy nebol ani nebude. Jednoducho na to prekonat neymarovu futbalovost nema tak ako ronaldo nema na to prekonat messiho. Netvrdim ze je dembele lepsi ako mbappe. To nikde. Momentalne je mbappe o styri az pat parnikov pred nim ale pre mna ma jednoducho dembele v sebe to take kuzlo, tu lahkost a prirodzenost akou obcas ovplyva kdezto mbappe mi viac krat primomima neskutocne priamociary technicky a rychly stroj. Tank ktory jednoducho je problem zastavit. Ale dembel je pre mna jednoducho o kusok talentovanejsi (nie lepsi). Ale ako vravim subjektivne a nazor beriem

Reagovat
Mateo16

Ty si Mbappeho nevideal ani raz.

V com ma horsiu techniku ako Neymar ? ze nerobi zasekavacky ? Ale robi a dokonca x krat efektivnejsie ako Neymar a to je este rychlejsi.

Dembele je oproti Mbappemu slaby talent a hovorit ze aku zlu techniku ma Mbappe je vtip.

Reagovat
Visca el barca

Mbappé rozhodně není lepším hráčem než Neymar. A já sem taky názoru, že Dembouz má větší dar, ale to rozhodně neznamená, že je lepší. Bez rychlosti by byl Kilian poloviční. A dodt jeho výkony zkresluje průměrná Ligue1

Reagovat
Kixi Syhimour

Nehrál Mbappé náhodou na MS?

Reagovat
valloire

proti průměrný Argentině s průměrným kapitánem....tak to není měřítko

Reagovat
Gazdo

suhlas so vsetkym. I ked zase treba mu uznat ze na MS bol slvely

Reagovat
Gazdo

Mbappeho som videl. A nie raz ale vela krat. A ked si myslis ze je lepsi ako neymar tak ok no.

Reagovat
Kokesh

Evidentne michas dohromady jablka a hrusky. Talent neni jen o tom mit ve fotbale repertoar jako Ronaldinho, ale ovladat maximalne svuj obor. V tomhle je Mbappe zatim uplne nekde jinde, nez Dembele.

Kdyz pred tebou vystoupi dva pianiste se stejnym umenim hrat na piano, ale druhy u toho dela salta, zongluje a buhvi co jeste, tak umi hrat lepe na piano? Ne, jen te to bude vice bavit. A to je prave ten rozdil. Messi taky neni na hristi zabavnejsi jako Ronaldinho a nikdy nebude, ale naucil se sve remeslo nejlepe na svete, tak jako nikdo jiny. Protoze i talent se da rozvijet...na to treba dojizdi Neymar, ten se uz roky nikam neposunul.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to jsou slinty

Reagovat
valloire

no tys komik

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Gazdo

Tak to nesuhlasim teda

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

Sané, Mbappe určitě..

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Paradoxne by som mal tychto dvoch v time radsej ako pre mna talentovanejsieho dembeleho

Reagovat
vilp

Nevím, do toho se pouštět nebudu. Jen ta část o Mbappém a jeho snění je prostě vtipná.

Reagovat
Gazdo

Kludne svoj nazor som napisal ADM

Reagovat
Mass

Pro něj má větší talent ten, kdo umí líp žonglovat. A nejlepší fotbalista je ten , kdo má nejlepší driblink, ale pak v zápase "uběhne" 4 km.

Reagovat
ADM

Playing football is very simple, but playing simple football is the hardest thing there is.

Reagovat
Gazdo

Johan ale vy ma vsetci hejtujete ale ja som nikde nenapisal ze je dembous lepsi ako mbappe

Reagovat
remeslnik

On má hlavně fyzické-atletické dispozice, ale je to spíš běžec, než fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

malcom, mbappe treba

Reagovat
Mass

Talent = Jde o schopnost zvládat určitou činnost lépe než průměrně disponovaní lidé. Asi si pleteš slovo talent s řekněme technickými předpoklady nebo tak něco.

Reagovat
Gazdo

Tak zas nejdem zas do odborneho vyznamu slova. Myslel som to cisto z hladiska potencialu a predispozicii ci uz fyzickymi (s tymto su s mbappem za jedno i ked mbappe je mozno este rychlejsi a dynamickejsi) alebo technickymi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

udělal to skvěle chladnokrevně, na to pod jakým byl tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, tohle melo Atletico vyhrat. Kazdopadne to byl naprosto odpornej zapas. Zlaty top zapasy v PL.

Reagovat
Gazdo

Kamarade aj zapasy tretej anglickej su zazivnejsie ako to co sa stalo dnes.

Reagovat
Mass

Pěknej zápas A vs B, jen zase až moc toho okecávání kolem.

Reagovat
2miguel1

Dufam, ze ich v LM niekto vyradi, to Atletiko je tak hnusny klib pod Simeonem az to pekne neni

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé si povodil hejtry Spočítejte někdo, kolik už nám v této sezoně zařídil bodů a přestňte počítat, kolikrát ztratí míč při pokusu o kličku. Po tak odporném domácím betonu je remíza skvělý výsledek, jsem spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsi taky náhodou jeho kritik na začátku sezony?

Reagovat
2miguel1

Ako nahradik je hviezdny..nemozme si ale dovolit 2 hracov v zaklade, ktori nebrania..jediny Messi

Reagovat
LAM

Loňskej zápas doma s Chelsea to vypadalo jinak.Dembele si tam perfektně plnil defenzívu a přidal gol.

Reagovat
2miguel1

No mne sa vybavuje akurat jeden ten zakrok na Alonsa kde pomohol..inak s obranou sa moc nekamarati

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna proti Atleticu Messi bránil hodně a získal dost míčů.

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Zápas jsem neviděl,ale podle komentářů nemusim litovat.

Je dobře že se zachránila remíza,ale letošní zápasy venku jsou dlouhodobě jedna velká tragédie,tak aspoň že se neprohrálo.

Dembelemu gol přeju a snad bude hrát častěji v základu a doufám že Messi už bude v poho.Za poslední skoro dva měsíce hrál teprve 3 zápas a to musí bejt hodně znát na rozehranosti.Snad se teď v prosinci rozjede a bude mít dost sil na jaro.

Jiank to že dal Valverde na pravý křídlo Roberta společně s Vidalem,Arthurem a Sergiem ukazuje jasně co je to za trenéra.Vlastně ani niukdo nemohl čekat že tahle záloha něco vytvoří a společně s betonem Atletů to muselo způsobit nudnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi byl na jeho poměry celý zápas špatný, ale to prostrčení Dembelému bylo opět krásné a milimetrově přesné. Kdyby to udělal o půl sekundy později, už by to někdo zblokoval.

Reagovat
LAM

Vždyť o tom mluvim.Po repre pauze v říjnu se zranil hned proti Seville ve 20minutě a vrátil se až na Betis.Teď další repre pauza.Musí bejt tak hodně nerozehranej a je jasný že pokuď bude ok,tak půjde z výkonama hodně nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Dosť nekukateľné, Semedo klasický výkon keď sedí 5 zápasov, Messi po zranení plus repre pauze stále mimo rytmu, Arthur si neodpustil klasickú jednu fatálnu chybu na zápas ...

Ale aspoň ten Dembele tam dnes vletel ako z velkej knihy a urvali sme zaslúžený bod.

Reagovat
LAM

Jako s tou zálohou co vymyslel Valverde se ani nic jinýho čekat nedalo.

Reagovat
Coutinho10

tak remízu asi musíme brát....hlavně, že se s Atleticem neprohrálo jinak koukám, že se Real vrací do starých kolejí

Reagovat
smazaný uživatel

1. až 6. miesto rozdiel 5 bodov = na západe nič nové.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zítra Barcelona vyhraje. 1.-5. místo rozdíl 2 body.

Reagovat
Mass

Já sem za to rád, aspoň tragická Valencie pořád má šanci se dotáhnout na pohárový příčky.

Reagovat
Rssa

Cucurella vytecny

Zapas s Atleticem ne moc zazivny, ale dobry bod

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale ty výsledky Realu jsou fakt hlavně důsledkem toho, že 9 let stavěli hru především na jednom jediným rozdílovým hráči, kterej mnohdy uměl vyhrát zápasy sám a když odešel, tak klub nebyl schopnej za něj sehnat adekvátní náhradu. Ale zároveň se dá říct, že stavět hru na jednom hráči byla prostě blbost, když vidim jak se v tom teď plácaj. Fandim Realu, mám ho rád, ale letos je to fakt velká zkouška nervů pro fanoušky.

Reagovat
valloire

Aspoň je vidět, co znamená Ronaldo pro tým.

Reagovat
jenage

Adekvátní náhrada neexistuje.

Reagovat
Switchback

Remízka u atletů vždy fajn, jinak Lemar za ty peníze co stál zatím slabota, Dembelé už několikátej zápas rozhod tuším

Reagovat
mayday

Rozhod? Vy jste to pek? Vy jste to jed?

Reagovat
smazaný uživatel

Plichtu beru. Dembouz.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já pořád nevím, jak vlastně tu remízu brát. V tomhle mě fakt štve Ernestův přístup. Podle mě ten gól Atlética visel ve vzduchu, během tý pětiminutovky (to bylo taky jediný, co v zápase předvedli) nás pěkně zmáčkli a v tom momentu bych čekal, že se poučí především z Říma (ale i několika dalších zápasů) a aktivním střídáním tu kontrolu opět dostane na naši stranu. On to ale opět udělal až po inkasovaným gólu a pozdě, což byla poněkolikátý se opakující chyba, která nás mohla stát zápas.

Jinak to 4312 podle mě musí být do největších zápasů jasná priorita. Problém je, že je to dost omezující rozestavení v útoku, což by se dalo řešit včasným nasazením Malcoma a Dembélého z lavičky a zvýšením přímočarosti, něco na způsob Zidanova Realu s Asensiem a Lucasem jako supernáhradníky. Ale na to asi Ernesto nemá koule, protože by to musel odnést nestřídatelný Luisito.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

absolútne nedokáže narušiť tlak súpera striedaním, keď už si s tým nevie dať rady tím, už niekoľkokrát sa to ponúkalo za ten čas čo je u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmáčkli? Tím myslíš ty dva rohy za sebou, nebo co to bylo?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten zápas, ve kterým jsme sice drželi míč a Atlety na distanc, mu tak trochu už tradičně protekl mezi prsty a zachránil to až šťastným střídáním. Nemyslím si, že by Atleti byli tak nepřekonatelní, jak tady vykládáte. A posledních 10-15 minut o tom nesvědčí už vůbec. To budeme spokojení s tím, jak jsme se 85 minut nedostali do žádný šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, co se pokoušíš řešit. Zápasy proti nim jsou většinou velice podobné, tím spíše na jejich stadionu. Včera podle mě rezignovali na útočení ještě výrazněji než jindy, přestože věděli o naší děravé obraně. Navíc se nedařilo Messimu, největší zbrani proti betonu a Suárezovi, druhé největší zbrani proti betonu. Busquets byl velmi nevýrazný. V tomto kontextu byl ten zápas naprosto v pořádku.

Zachránil šťastným střídáním? Je něco "štěstí", pokud se to opakuje? Vždycky, když se Valverdemu podaří střídání, tak je to náhoda a štěstí, protože podle určité skupiny fanoušků neumí střídat? Stejně jako když před měsícem nasadil Munira na posledních 10 minut, který dal gól, taky to byla určitě náhoda. Nebo když nasadil Malcoma proti Interu. Proč neuznat, že to tak mohl prostě mohl chtít, dát Dembélého až na konec, když budou soupeři tuhnout nohy a pozornost a Messimu vznikne nějaká malá mezera mezi obrannými liniemi? On fakt není tak hloupý, jak si ho představujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ohromně rád, že ten Griezmann nakonec nedopadl. Na tom hráči nic výjimečného není a stejně by místo něj hrál Sergi Roberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Valverde ? Ponechat alebo vyhodit ? Nie sme nenazrani ?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě nechat dotrénovat sezonu a jít jinou cestou. Nabízí se Xavi, ale ten nemá zkušenosti. Možná teda ještě nechat rok v rezervě a do áčka někdo na záskok. Každopádně Ernesto v červnu musí skončit.

Reagovat
ADM

Xavi k nám dúfam v žiadnom prípade nepríde skôr ako o 3-4 roky a absolvuje dostatočnú trénersku prípravu na Barcu. Za to, že ho každý vidí ako ideálneho trénera Barcy, to nemusí vôbec dopadnúť dobre ak sa to urýchli a nebude to dobre ani pre neho ani pre Barcu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Xavi po sezóně končí hráčskou kariéru a v Kataru hned rozjíždí tu trenérskou. Na Barcu se ještě necítí připraven, což prohlásil v nějakým rozhovoru tento týden. Nechat Valverdeho dotrénovat sezónu se momentálně jeví jako nejlepší řešení, ale s tou náhradou to bude dost složitý.

Reagovat
Gazdo

Odchod. Uz vcera bolo neskoro. A nie je to nenazranostou po uspechoch. On totalne meni to co vela ludi v barcelone videla. A preto pre mna jednoducho prec

Reagovat
smazaný uživatel

Jste.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LAM

Ten fotbal je pod nim čím dál větší tragédie.V lize jsme letos pod nim nejslabší od 2007/2008 s tim že za 13 zápasů jsme dostali stejně golů jako pdo Pepem v rekordní sezoně

Reagovat
Phillipinho

Takze Sevilla dneska pravdepodobne novej lidr.

Reagovat
misinho7

Ked sa pozriem na nase trapenie a na nas utok Bale-Karim a ked vidim ako Cris prekonava rekordy v Seria A ..chyba neskutocne ten kral skoda ze to Perez torku dojebkal, jasne bola vina aj na Crisovej strane ale tak drbnem mu plat aky chce, taky hraci sa nepustaju aj ked maju uz 33 rokov ...velka skoda

Reagovat
drussbarb

Jaký CR7 překonal rekord v Itálii?

Reagovat
valloire

rekord Juve, máš to v expresce....to se cení

Reagovat
ADM

Teraz pozeram ze Lucas Hernandez iba 22 rokov. Vcera opat skvely, dominantny vykon

Reagovat
misinho7

kupili sme nespravneho Hernandeza

Reagovat
Phillipinho

Jak obral v 90 minute Messiho a jeste vyrazil dopredu a nechal se faulovat, to byla parada.

Reagovat
ADM

zároveň aj obrovské šťastie, koľkokrát obere Messiho statický hráč čo sa mu "postaví do cesty"? Ale tak aj to patrí k veľkým hráčom.

Reagovat
Phillipinho

Jako samozrejme kdyby to nevyslo, tak by naopak byl za saska

Reagovat
smazaný uživatel

Messi to hrál instinktivně na basy, to je buď a nebo. Ale Lucas hraje skvěle o tom žádná..

Reagovat
Mateo16

Dost velka pravdepodobnost ze buduci rok budeme hrat EL.

Je vtipne ako sa strasne vycitali prehry Julenovi a teraz mame este horsieho trenera, ktory robi este horsie rozhodnutia , horsia hra celeho RM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasa by som to tak nehrotil. Po zápase v Celte to bola chvála, teraz hráčov ľudia hania. Zápasy na Eibare neboli nikdy ľahké a živo si spomínam na tvrdo vydreté víťazstvo spred roka, kedy sme taktiež neboli spolu s Ronaldom a Zidanom ďaleko od prehry. Žiadny tréner nevie ovplyvniť individuálne chyby hráčov, ktoré sa včera stali. A viem že na keby sa nehrá, ale keby včera Benzema premenil tutovku na 1:0, zápas by sa vyvíjal úplne inak.

Reagovat
Mateo16

Rozdiel v zapase proti Celte a Eibaru bol v tom ze oni dokazali premenit svoje sance, zatial co Celta dala 2 zrde a spalila 4 tutovky.

Chvala ? Jedine co sa dalo pochvalit je ze proti Plzni a Celte Benzema to 3 krat rozhodol

Reagovat
Phillipinho

Athletic poprvy v historii do Segundy?

Reagovat
Elliasson

S tímto kádrem? To by byl větší šok jak u MOnaka.

Reagovat
Phillipinho

Tak se podivej co hrajou, vzdyt to je katastrofa uplna. Berizzo out jinak to dopadne hodne spatne. Ten nevi co dela

Reagovat
Kixi Syhimour

V kontextu předcházejících sezón by to nebyl větší šok.

Reagovat
smazaný uživatel

13:43 Sergi Roberto mimo na měsíc

Měsíc, v lepším případě tři týdny bez fotbalu čekají záložníka Barcelony Sergiho Roberta. Ten si v sobotním šlágru LaLigy proti Atléricu Madrid poranil stehenní sval a pro nejbližší zápasy je tak mimo hru. (football-espana.net)

místní hejtři můžou začat slavit jako u Rakitiče

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš být za kokota fakt každý post

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Mateo16

Odegaard zatial 0+2

Reagovat
Whitemedia

Vaclíkova Sevilla první

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

jenom se mu to odrazilo od nohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Poměrně neskutečný je, jak je vidět, jak byl zkrátka Ronaldo důležitej a jak dělal výsledky pro jeden z největších klubů světa, kde je na dalších deseti postech x výborných hráčů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

I s Ronaldem by to vypadalo stejně. Vždyť už jejich loňská sezóna byla strašná.

Reagovat
mayday

Tak to si myslím, že by to stejně nevypadalo, Ronaldo by ty góly prostě dával a vypadalo to by to jinak. Po jeho odchodu měli přivést top hrota za jakoukoliv cenu (např. Cavani nebo někdo podobnej). Myslet si, že jeho góly a přínos nahradí kombo Benzema Bale + Asensio Vasquez bylo naprosto naivní.

Reagovat
X-bano-X

V minulej sezóne dal v prvej polovici 2 góly v lige. To by Real asi nevytrhlo.

Reagovat
mayday

To je pravda Na druhou stranu to bylo asi jeho jediný strašidelný tak dlouhý bezgólový období, co byl v Reálu, pokud se nepletu.

Reagovat
valloire

no ale vytahovat se bude pořád jako jasnej příklad

Reagovat
X-bano-X

Nie, budem vyťahovať štatistiky z pred 8 sezón

Reagovat
valloire

můžeš klidně každou sezonu co byl u nás ty trolle

Reagovat
X-bano-X

Bola a treba si uvedomiť že herne to bolo oveľa ale oveľa horšie ako štatisticky. Ten hráč na jeseň nevedel prejsť 1 na 1 prakticky nikoho. A vek nezastavíš. To že odišiel(zutekal) do ligy, ktorá mu proste sadne viac, keďže sa nehrá v tempe ako PL či PD a tam dáva góly je normálna vec. Hrá proti súperom, ktorí proti nemu ešte nikdy nehrali a nevedia čo a ako.

Reagovat
mayday

Tak dobrý, ale na jaře drtil všechny v lize mistrů, mnohem těžší soupeře než Levante a Vallecana a spol. On bude střelec ještě dobrých pár let. Ať v Itálii nebo kdyby zůstal ve Španělsku.

Reagovat
X-bano-X

Drtil ich práve preto že ešte bolo o čo hrať. Mohol sa sústrediť len a len na zápas v LM, v lige hrával len doma, proste v lige už na neho nebol žiaden tlak a mohol hrať v pohode čo sa prejavilo na celom tíme. Bolo vidieť ako to z nich spadlo.

Reagovat
Anacron

Jo ale už jenom jeho přítomnost, chuť se rvát za každou cenu a neustálá touha jít pro ten gól je něco co chybí.

Reagovat
X-bano-X

To samozrejme áno ale zober si aké to bolo minulú sezónu. Sa čakalo čo vymyslí Ronaldo a keď nič nevymyslel v polke ligy bolo po hre o titul. Samozrejme je to len môj ničím nepodložený pocit ale neverím že tento rok by to bolo lepšie.

Reagovat
Anacron

Já tomu upřímně taky nevěřím, ale alespoň ta naděje by tam byla, teď je to prostě totálně bez duše, tragédie.

Reagovat
Kokesh

Dal 4. A v druhe casti sezony dalsich 22 a to 7 zapasu vynechal, to mas prumer skoro 2g na zapas. To by RM asi nevytrhlo?

je treba rict, ze to u nej byla anomalie. Letos ma stejne golu v lize jako Messi.

Reagovat
Gazdo

Messi mal zlomenu ruku

Reagovat
valloire

jenže CR si zvyká na novou ligu, prostředí, tedy něco, co Messi nemusí a nikdy muset nebude....

Reagovat
Gazdo

Lebo na neho nikdy piskat nebudu

Reagovat
X-bano-X

Zvyká si na nové prostredie v jasne najsilnejšom tíme ligy. Keď šiel Guardiola do Bayernu, tak bol problém že ide do silného celku a víťazstvá mali byť povinnosťou. Ronaldo ide do Juventusu a zvyká si na nové prostredie.....

Reagovat
valloire

No Messi na tohle koule ani nemá, takže klidně to shazuj, ale vim svý. Přechod není jednoduchej a pro začátek si zjisti něco o Platinim a jeho hraní v nejsilnějším celku ligy. No ale myslim, že to nejsi schopen a nevíš.

Reagovat
X-bano-X

Čítal som Platiniho autobiografiu ....... a porovnávať futbal vtedy a teraz dokáže len futbalový ignorant.

Reagovat
valloire

Z knížky porovnáš fotbal. To dokáže jen fotbalovej ignorant. Dneska je teda fotbal lehčí?

Reagovat
X-bano-X

Je iný.

Reagovat
valloire

Je to furt fotbal. Přijdeš do novýho týmu, hraje se to trochu jinak....to je stejný pořád. Platinimu trvalo přes půl roku než se dostal do fazony a zvykl si. Platinimu! Chtěli ho i prodat, tak byl mizernej. Jiný prostředí, jinej fotbal. Nechápu, že tohle tu musím vysvětlovat. Je to těžký všude, i v životě. Každej se jinak přizpůsobuje.

Reagovat
X-bano-X

Sme v 13 kole a bavíme sa ako by to vyzeralo s Ronaldom. No minulý rok to vyzeralo presne ako som napísal. To že v druhej časti sezóny hral len doma a prakticky priateľáky keďže Real už bol z hry o titul von nie je relevantný fakt.

Reagovat
Dayman

"v druhej časti sezóny hral len doma a prakticky priateľáky"

6 venku (4. Valencia, 6. Betis, 1. Barcelona, 5. Villarreal) a 7g

7 doma (2. Atlético) a 15g

lhář :xbanox :lol::

Reagovat
X-bano-X

V druhej polovici sezóny 11 zápasov vonku z toho nehral Leganes, Espanyol, Las Palmas, Malaga, Sevilla. Doma hral La Coruňa, Erreala, Alaves, Getafe, Girona, Atletico, Athletic. Za posledné 3 mesiace sezóny odohral vonku v lige len 2 a pol zápasu. Nj lhář

Reagovat
Dayman

xbanox: "v druhej časti sezóny hral len doma a prakticky priateľáky" -- lež

Fakta: hrál 6 venku (Valencia, Betis, Barcelona, Villarreal) a 7 doma (Atlético)

Lhář xbanox.

Reagovat
X-bano-X

Takže tie zápasy doma okrem Atletov neboli prakticky len priateľáky? Vonku hral len zápasy so silnejšími súpermi prakticky konkurentmi v boji o Európu.

No a na záver písať pod altom je celkom úbohé

Reagovat
Dayman

Co furt zkousis . Nahore jsi psal, ze dal na podzim 2 goly - dalsi lez. V jarni casti dal gol ve 12 ze 13 zapasu, do kterych nastoupil, venku proti nejlepsim tymum vic nez gol na zapas, logicky pak proti slabsim doma byl jeste lepsi, ty relevantny fakte. Ted 13z/9g, to by Real asi nevytrhlo.

Reagovat
X-bano-X

Bavíme sa ale o jeseni ty fakte alebo už teraz vieš ako bude Real hrať na jar?

Reagovat
valloire

krásná demagogie...bravo, jde níž a níž

Reagovat
X-bano-X

Rovnaký počet gólov a o 300 minút viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdemu se začne hroutit vesmír. Rakitič zraněný Roberto zraněný a Ernesto najednou nebude vědět si má počít

Reagovat
smazaný uživatel

*co si má počít

Reagovat
LAM

Rakitič už bude asi na PSV OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa už trénuje

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla udržať!

Reagovat
LAM

Letošní ligová sezona zatim od Barci velká slabota.Nejen že hrajem většinu zápasů opravdu špatně(nemluvim o strašný obraně),ale ztrácíme strašně bodů.Pokuď se nezvedneme,tak tohle nemůže na titul stačit i když hraje Real úplnou tužku.

2008/2009-ztraceno 27bodů(87 celkově)

2009/2010-15 bodů

2010/2011-18 bodů

2011/2012-23 bodů

2012/2013-14 bodů

2013/2014-27 bodů

2014/2015-20 bodů

2015/2016-23 bodů

2016/2017-24 bodů

2017/2018-21 bodů

V letošní sezoně v prvních 13 kolech už 14 bodů

Reagovat
technecium

Zbytek už vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

co to zase je? Tuhle sezónu prostě nemůžeš srovnávat s žádnou jinou, protože všechny týmy ztrácí měrou nevídanou. Stejný příspěvek by mohli napsat fandové Atletů i reálu a měli by stejnou pravdu - na titul to zdánlivě nevypadá, ale pravda je taková, že letos vyhraje jednooky. To už je jasný teď.

Reagovat
LAM

Je to ukázka toho jak tragicky pod Valverdem hrajem(dle mě výkony jsou ještě horší než ty ztráty).A navíc jsme pod nim úplně ustoupili od naší hry.Každej jinej trenér by už dávno letěl.

Takhle špatně jsme nehráli zdaleka ani pod Martinem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný - jsme na tom herně fakt bídně, ale psát, že to nemůže na titul stačit, je hloupost. Oproti soupeřům v boji o titul máme jednu obrovskou výhodu v Messim.

Reagovat
Visca el barca

nene.

Reagovat
technecium

Já myslím, že hrajeme úplně stejně špatně jako pod Martinem nebo třetí sezónu pod Luchem, rozdíl je v tom, že zbytek ligy šel opravdu hodně nahoru.

Reagovat
alcantara

Presne tan, Atletico, Madrid, Ponorka, Athletic, Valencia, Betis ci Celta hraju na vrchole svojich moznosti a nikdy tak silny neboli

Reagovat
technecium

Vyjmenoval jsi špatný týmy

Reagovat
alcantara

Jj, zabudol som trebars Rayo a Huescu bez obran. Ved drviva vacsina timov hra pod svoje moznosti resp hralo v nedavnej minulosti na vyssej urovni, aku ma dnes. To, ze napriek tomu mame tolko strat a hrame castokrat nepozeratelnu tragediu, svedci o mnohom. Nebyt tych par pozitivnych zableskov v LM, tak fakt neviem, z coho mam mat radost. Mozno zo zaverecneho hvizdu.

Reagovat
technecium

To, že se trápí týmy, které se obvykle netrápily, známená jediné - že ten zbytek šel zatraceně hodně nahoru. Alavés, Eibar, Espanyol, Sevilla, Levante, i to Getafe... Ta liga je nejvyrovnanější za poslední dekády a je to jedině dobře. Teda dobře pro všechny kromě gloryhunterů v řadách fanoušků Barcy a Realu

Reagovat
alcantara

V com islo hore Getafe ci Levante? A mam to chapat teda tak, ze zvysnych 14 timov, ktore si nespomenul, su stale na svojom vrchole a tychto 6 ich teraz dobehlo? Alebo ako to je?

Reagovat
LAM

Během léta se stal totiž ve španělsku zázrak.Do slabších týmů přišla obrovské posili,což platí i pro trenéry

Reagovat
LAM

Ty jsi neskutečnej žalud.

Je krásně vydět že hrozně často nedokážem pořádně kombinovat,děláme individuální chyby a chybějí nám v útoku automatismy(což se klasicky snažíme vyřešit-vše na Messiho)

Ale ty místo toho řekneš,že šli všichni nahoru(během letní pauzy )a že to svědčí že jako zázrakem všichni začli hrát parádně.

A co třeba že Bilbao,Valencie nebo Villareal který letos hrajou jednu velkou tragédii?Valverde je u nás rok a půl a od dobrýho začátku loni na podzim jde ten tým pořád výkonostně dolů a vůbec nic novýho ten tým nenaučil.

Pokuď tohle nevydíš tak buď nechceš nebo jenom trollíš.

Reagovat
Generalní Gladiator

tohle moje oči nemohou vidět, vidět bejku ne vydět, jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní. Podle těch vedlejších klubů by člověk řekl, že by sis za ty roky už mohl zvyknout, že fotbal není počítačová hra a nevyrovnanost výkonů je absolutně normální věc. Nikdo nehraje neustále jako stroj. Jsem zvědavý, co budeš dělat, až se někdy dostaneme třeba na úroveň současného AC Milán. A to si piš, že se to stane, protože tak sport funguje.

Culés jsou fakt strašné hysterky, dokonce mi začínají být sympatičtější madridisti, protože věci zbytečně nehrotí ani v tak špatné sezoně. Dokonce se mi zdálo, že ani moc neřešili manitu v EL Clásicu, asi si už zvykli ( ) Takový CHONG se dokonce zastával Lopeteguie i po asi 150 prohrách s naprosto bezpohlavním herním stylem. Hvězda Asensio má jeden gól, Bale nic nehraje, zlatý míč Modrič je naprosto vyfluslý, ale nevšiml jsem si, že by po každém zápase byla na hráče tak brutální kritika, jako je na naše, přestože hrají nesrovnatelně hůře

Zkus pochopit, že VŠECHNO je mnohem komplexnější a složitější, než si to představuješ. Všechno má určité souvislosti a záleží na neuvěřitelném množství detailů. Ale tady je nenávist pořád. Ať udělá Valverde cokoliv, vždycky měl podle chytráků jako udělat pravý opak, i když zrovna udělal třeba to, po čem jste vy chytráci volali. Kritizuje se jeho střídání a když opakovaně jeho střídání rozhodnou (namátkou mě napadá Bilbao, Inter Atlétiko namátkou), tak je to opět špatně nebo je to jenom náhoda. Měl hrát Artur, zbožštělý ještě předtím, než odkopal jediný celý zápas. Už asi dva měsíce je zabudovaný do základu, ale opět je to špatně. Šance dostává Semedo, Vidal, Lenglet, Rafinha, dokonce i ten Aleňa si kopl, ale opět je to špatně, někdo má hrát o 10 minut někdo o 10 minut víc, protože místní trenéři znají každý detail z asi milionu informací, které má celý trenérský tým k dispozici, dokonale znají formu, fyzickou kondici, nasazení na tréninku a taktiku každého hráče do každého zápasu.

S tím tragickým fotbalem absolutně nemůžu souhlasit. Nejtěžší a nejdůležitější zápasy hrajeme velice dobře pro oko i výsledkově a náhoda to není (Tottenham 4:2, Inter 2:0 a 1:1 - ale herně jeden z nejlepších zápasů, Sevilla 4:2, Real 5:1 - i kdybychom měli 0 trofejí a hráli jak žebráci, nestálo by to jenom za tento jediný výsledek? Mám pocit, že si culés vůbec neváží velkých věcí). V lize máme s náskokem 13 gólů nejlepší útok, v LM máme druhý nejlepší útok po City, mají jenom o jeden gól víc a to si to nahnali posledním zápasem 6:0.

Reagovat
smazaný uživatel

“Jsem zvědavý, co budeš dělat, až se někdy dostaneme třeba na úroveň současného AC Milán. A to si piš, že se to stane, protože tak sport funguje.”

To mi vysvětli, proč se to tak stane chytráku. Někdy mám pocit, že si sezřal všechnu moudrost světa. Každý preview tady píšeš provokativní posty, a pak se divíš, že lidi jsou víc nasraný. Sám tu všechny rozhádáš a teď si hraješ na kapitána spravedlnost, mudrce a na muzikanta. Tech to aspoň pochopil a přestal, ale ty si jedeš dál to svoje.

Tahle sezona je tragická a máme jen štěstí, že Real s Atletama hrajou ještě větší hovno.

My řeknem A ty řekneš B, my C ty D a takhle si žiješ. Teď tu začneme Valverdeho a Rakitiče chválit a ty naopak ho začneš kritizovat, protože ty prostě takhle funguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak. Já si narozdíl od vás nehraju na to, že všechno vím a znám. Nehodnotím, jestli měl někdo vystřídat o pár minut dřív nebo později, zbytečně nekritizuju sestavu, protože před zápasem nemůžu znát taktický záměr. Ale sportu trošku rozumím a sport nefunguje tak, že za 100% věcí může trenér a že jenom stačí chtít a postavit vysněnou sestavu, nasekat ty hráče na ty vaše značky podle postů a osobních sympatií a antipatií všechno začne jako zázrakem fungovat a Barcelona začne válcovat celou Evropu. Podle vaší logiky všichni rozumíte fotbalu lépe, než Enrique, Valverde nebo Dalič, trenér, který dostal pětimilionový stát do finále MS, protože všichni měli ve svých týmech Rakitiče jako naprosto klíčového hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ty rozumíš sportu, tak to pardón. Né, je naprosto v pořádku, že Rakitič hraje úplně všechny zápasy, ať je bez formy s formou, bez nohy s nohou, hraje všechno, to je naprosto v pořádku. Máš pravdu. Je naprosto v pořádku, že hráči nehrají na svych postech. Máš pravdu. Je naprosto v pořádku, že Valverde sám přiznal, že nestřidá, protože prostě nevěděl jak. Máš pravdu. Je naprosto v pořádku, že Malcom začal trochu hrát, až potom co se nesla na Valverdeho kvůli tomu kritika. Je naprosto v pořádku, že Gomes nastupoval loni v každém zápase. Je naprosto v pořádku, že ho chce zpátky. My jsme vlastně jenom dlouholetí fanoušci, co my můžeme řikat, viď? My nic neznáme, ničemu nerozumíme, hráče neznáme. Ať si tam vlastně dělaj co chtějí, oni si to vlastně dělají pro sebe a ne pro fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes měl za celou sezonu 1200 minut, což je jenom o 400 víc, než má už teď třeba Arthur a to začal hrát až v říjnu Byl to Enriqueho oblíbenec, pokud si už nevzpomínáš a je podepsaný i třeba pod 4:0 s PSG a 3:0 s Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jsem někde, že nastupoval v základu? On střídal.

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo mi jasný, že se chytneš jen tohodle

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych se chytit čehokoli, ale už mě to nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

No nemohl, protože se budeš zase opakovat: “ale Vaalverdeee to viii přece liiiip”

Reagovat
smazaný uživatel

No ví, to je naprosto jisté, i kdyby to byl třeba nejhorší trenér na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Apropó, jaké štěstí? Prostě jsme lepší než oni a proto jsme výše. A i kdybychom ztráceli třeba 6 bodů, no a co? Je třetina sezony, koho to zajímá? Ještě se může změnit hromada věcí. Arsenal a Chelsea mají jakože dobrou sezonu, ale přesto ztrácí na titul už 7 resp. 8 bodů. Zkus vnímat věci trochu v kontextu, ne jenom ve své představě o nepřemožitelné Barceloně, která musí za každou cenu vládnout světu a nic jiného není možné omg.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole Jsem ve sračkách? No a, tamhle soused je ve sračkách ještě víc.

To že ostatní hrajou hovno, neznamená, že můžu omlouvat vlastní hovno ty alibisto. Proč mi sem cpeš Arsenal s Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Že si ve sračkách si myslíš ty a jiní fanoušci, přesvědčení o vlastní důležitosti a nadřazenosti. Já jsem naprosto spokojen, nepřemýšlím celý den o Valverdem, mám i jinou práci a zábavu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, ty jako jedinej o něm myslíš 24/7, stači si číst tvoje komentáře. To že jsme ve sračkách vidí každý a nemyslím výsledkově, ale herně ty jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy proti nejtěžším soupeřům byly herně špatné? To si snad děláš srandu. 2x Inter, Tottenham, Real, Sevilla. Všechno velice kvalitní zápasy i herně. Atlétiko je výjimka z pravidla, to není hezký zápas skoro nikdy, pokud nepočítáš zápasy za dob Ujfalušiho, kdy jsme jim dávali šestku. A venkovní problémy se slabšími týmy jsme měli vždycky, jenom se každou sezonu lehce mění míra, to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se už budem hecovat jen na velké kluby a na ostatní serem, nebo jak si to představuješ?

Reagovat
Generalní Gladiator

na úrověň ac milán se dostat nemusíme,pokud se zvládne přestavba-(není třeba,aby raketa hrála všechno např.) a máme trošku jinej materiál než oni,takže je normální chtít lepčí výkony. Nekritizuju slepě všechno, pochopím,pokud přijde krize, nic se nedaří apod, to pomine,ale nejhorší na valverdem je to,že nevidím absolutně žádnej progres ve hře..pořád z bláta do louže(až na pár světlých výjimek,ale to bylo i loni), kromě dua messi-alba žádné automatismy,náběhy,nacvičené narážečky na překonání betonu(viz city), a to pominu obranu, která je nejvíc odrazem práce trénéra. Ztratit tolik bodů s lehčímy soupeři,taky mazes, ok-nemusí vždy bavit,ale ať to teda zvládne takticky anebo ať občas klidně umřem na krásu,ale nikoli nudu,nemohoucnost.

Aby abylo jasno,neodvolal bych jej,až po sezóně. Loňskej titul mu neberu, vůbec jsem ho nečekal, jo messi ho bestiálním způsobem na podzim defakto urval sám,ale tělocvikář to taky hezky ukočíroval, as řím mu odpouštím,stane se, vpoho, ale chybí mi u něj progres,vize..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, sezona není ideální, ale proč by proboha měla být? Kdo ze špičkových týmů v této sezoně hraje naprosto vyrovnaně, neztrácí body a k tomu hraje skvělý fotbal? City? Možná, ale i to se může změnit. I tak v LM vytekli s Lyonem a s Hoffe zachraňovali výsledek na konci. Potom ještě Juventus, ale v italské lize není konkurence, pokud nepočítáme tragický Inter nebo AC a Neapol se Juventusu dokáže držet jenom pokud hraje na naprosté hranici možností. Další týmy jako Liverpool, Chelsea, Atlétiko mají výkonnostní i výsledkové propady. Z Kloppa se stal pragmatik a má nejlepší obranu v Evropě, přitom loni měl v lize cca o deset gólů méně vstřelených a o deset více inkasovaných než my. A stejně dostanou po tlamě od CRVENE ZVEZDY a budou mít sakra práci s postupem! Každá sezona je jiná, je to tak těžké pochopit?PSG v lize samá výhra, v LM JEDNA ZE ČTYŘ ZÁPASŮ.

Real a Bayern jsou v naprostých sračkách, které se s naší situací absolutně nedají srovnávat. Bayern ztrácí po 12 kolech 9 bodů na titul, což by si ještě loni nikdo nedovedl vůbec představit.

Reagovat
patas92

Proč by se to nedalo srovnávát? Co s tím má co dělat fakt, že Real je na tom ještě hůř?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na tu blbost, že s tímhle nemůžeme pomýšlet na titul. Jinak samozřejmě souhlas, že bídněji jsme na to nebyli už roky. A nejhorší na celé té věci je to, že Ernesto má v rukách ohromný potenciál, ale naprosto ho nedokáže využít. Ta hra je fakt nekoukatelná. Napíšu natvrdo, že jsem z Atletů viděl tak 10 - 15 minut a usnul jak špalek. To se prostě nedá.

Reagovat
patas92

Jo takhle. S tím souhlas

Reagovat
technecium

A proč si jste všichni jistý tím, že ten tým má obrovský potenciál? Co když to všechno jen vidíme v růžových brýlích a ve skutečnosti máme tým za zenitem výkonnosti?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Coutinho, Dembele, Malcom, Arthur, Umtiti, Semedo, Ter Stegen, Lenglet. Všechno mladí hráči, na kterých se dá stavět. U Suareze, Rakitice, Vidala a možná Piqueho se dá čekat, že mají nejlepší sezony za sebou, nicméně jejich výkonnost je stále dobrá.

Materiál má více než luxusní. To, že s ním absolutně nedokáže pracovat a hraje se nekoukatelná bramboračka, u které ještě dostáváme mraky gólů, je jen jeho chyba. Myslím, že nejenom mě absolutně znechutil sledování zápasů. 4-5 dobrých špíílů za rok to fakt nevytrhne.

Reagovat
technecium

No však on to Ernesto stavěl na všech kromě Malcoma, co jsi napsal. Ale očividně to není dost dobré. Coutinho je stínem Coutinha z Liverpoolu, Dembele nerozumí, co se po něm chce, Malcom to zjevně nedával fyzicky, Arthur je velký prislib a hraje znamenitě , ale mohl by se začít víc snažit o delší míče a průnikove přihrávky, ne jen posouvat do strany, Umtiti je stínem Umtitiho z před prodloužení smlouvy, Semedo je příslib, ale musí přestat hrát se zataženou brzdou, Ter Stegen je špica, Lenglet nijak nevynikal ani nekazil.

Já si nemyslím, že máme nějaké světové talenty a už vůbec si nemyslím. Že máme nejlepší kádr na světě, na to, že na platy dáváme největší peníze. Máme ve světovém měřítku špičkového brankáře, levého obránce, defenzivního záložníka, Messiho a Suareze. Zbytek v současné formě není špička. A jen podle jmen to posuzovat nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde ale hlavně o to, že potenciál na to hrát líbivý fotbal tam jednoznačně je. Vždyť nás tuto sezónu herně přejely i týmy, které měly na všech postech mnohem horší hráče. S Valverdem to ale nedokážeme, to je kouč pro tým ze středu tabulky, který čas od času potrápí velký tým, ne pro Barcelonu.

Musí jít, včera bylo pozdě.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Kixi Syhimour

Potenciál? A to si sehnal jako kde? Sami píšete jakej je váš tým tragédie.

Reagovat
maxton

najhoršia Barcelona za posledných 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim,

Pisem odborny clanok v ramci svojho PhD. studia ohladom Fantasy Sports Games.

Ak sa tu najdu hraci nejakych Fantasy Sports games of Fantasy Premier League, atd. tak by som bol velmi vdacny ak by ste mohli vyplnit tento 3 minutovy online dotaznik:

https://www.surveymonkey.com/r/CGZTMYD

Ak nie ste fanusikovia Fantasy sports games, tak tento link mozete kludne ignorovat.

Dakujem velmi pekne za pomoc :)

Reagovat
technecium

Co studuješ?

Reagovat
houdic

Otázku 5 máš špatně, když hraju 4 roky tak nemám co zvolit. Stejně tak je 1. a 2. odpověď stejná, asi sis spletl less a more. Nebo nevim.

Reagovat
ADM

A že prečo sú Rafinha aj Thiago takí sklenení ...

https://www.facebook.com/official433/videos/479437545883832/

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire
Reagovat
Beči

Tak který hnidopich čekal, že Vacloš bude dělat jedničku v týmu lídra La Ligy?

Reagovat
Visca el barca

Dle goal.com zažádal Dembouz o přestup. To nemůže bejt jeden den klid?

Reagovat
technecium

Balotelli vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Visca el barca

Tak mě napadlo, není v Katalánsku apríl?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Oyarzabal na scenu.

Reagovat
Visca el barca

Jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Rad si vypocujem iny navrh.

Reagovat
Visca el barca

Tak dobře. Vzhledem k tomu, že podle mě po sezoně Ernesto končí. Ikdyby udělal triplet. Tak bych si stávající kádr ponechal a prodal jen Denise, chtěl sem i Rafu, ale ten je bohužel zrakven. Takže rozhodně bych Dembouze neprodával. To by musela být výměna za Neymara, Hazarda atd za hotovou kvalitu. A to je nereálný. Opravdu nechci přeceněného Španěla, který nemá ani z poloviny talentu co Dembouz.

Reagovat
smazaný uživatel

A do akej miery mas Oyarzabala nasledovaneho ?

Reagovat
LAM

Nějakym způsobem prodat Gomeze,Denise a Rafinhu.

Přivést De Jonga a dávat šance Alenovi a Puigovi.Ten tým by tak měl jak kvalitu tak by byl i slušně vyváženej mezi zkušenost a mládí.

Jsem si jistej že dobrej trenér by z toho mohl udělat mašinu.Maximálně vyřešit pořádnou dvojku na hrot,pokuď budou finance.

Reagovat
Generalní Gladiator

přesně, ještě de ligta, další přestupák novou devítku a je vystaráno

Reagovat
technecium

Potřebujeme De Jonga , De Ligta a Lautara. Ale to je tak 200M.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi člen vedení?

Reagovat
LAM

Čím by si dle tebe mohl Valverde vysloužit novou smlouvu?Hrát už asi hůř nemůžem na to jakej má tým a jediná šance pro něj je vyhrát LM a ligu.

Reagovat
technecium

A jakej máme tým?

Reagovat
LAM

goal.com

Pdle nich šel Messi do City a Umtiti do United

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Suarez, Arthur zraneni.

Reagovat
Visca el barca

Já myslel, že jsou jen vynecháni z nominace ne? Pokud je Ernesto šetří, tak tomu kvituji

Reagovat
Hristo Stoichkov

Suárez na dva týdny mimo, Arthur snad jenom na PSV. Navíc ještě Cillessen na 2-3 týdny.

Reagovat
ADM

Luisovi pauza prospeje, ale tie nezmyselné priateláky...

Reagovat
LAM

Bylo by nejlepší kdyby naši na repre vůbec nejezdili.

Arthur bude ale mimo asi jenom na PSV.

Suarez na PSV,Villareal tak doufám že budem hrát Coutinho,Messi,Dembele což by mohlo fungovat a nějaký minuty dostane i Malcom.

Reagovat
Visca el barca

No zas na druhou stranu se většina Culés dočká vysněného útoku Couts, Messi, Dembouz kde nebude bránit už vůbec nikdo Luisitovi to prospěje, on nemůže jezdit na tyhle nesmyslný repre srazy. Kor v březnu, kde pak pravidelně letíme v LM

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Luisita to není pouze o nesmyslných repre srazech, však má skoro plnou minutáž i v lize a LM, střídal pouze na Leganésu. To je u devítky v jeho věku strašný přetížení, navíc Munir si ani nekopnul (přitom v těch pár minutách vypadal slušně). Na to složení bez Luisita jsem hodně zvědavý, může to Valverdemu ukázat, že ho dokážeme krátkodobě nahradit, což by bylo super.

Reagovat
ADM

Lool, tak woodo Suarez, Raketa, Roberto niekomu zafungovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Rakitiće se Suárezem jsme tomu ale jejich přetížením šli pořádně naproti...

Reagovat
ADM

Tak to bez debát, pre podporu tejto teórie nemusíš chodiť daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

No ty pico..

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je zpátky na PSV

Reagovat
valloire

Už se zase perou

Reagovat
smazaný uživatel

hle jak se perou a svrbi je dlane..

Reagovat
ADM

Hombre, musíš si vziať relevantný príklad, napr mňa. Ja som v klude. Nohy síce nie sú na stole, ale tak my sme svoj úspešný cyklus mali, nemôžme mať hneď ďalší..

Reagovat
valloire

Tys výjimka hombre. Bejt tebou nohy na stole mám, je podzim, výsledky jsou, ligu asi vyhrajete, v LM se uvidí....celkem v poho. Já nohy na stole mám taky, ale jenom proto, že nic nečekam a je mi jasný, že dostanem na prdel. Tak proč bych je tam neměl že?

Reagovat
valloire

No a k tomu cyklu...myslim, že jste na řadě. My jsme právě ukončili jeden z nejúspěšnějších cyklů klubu a další je v nedohlednu. Bylo to krásný, otáčeli se zápasy, zkušený tým fungoval, jsem si to vychutnal no ale nic netrvá věčně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele