13. kolo
23.11.2018 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

CD Leganés - Deportivo Alavés 1:0

Po Eibaru nezvládl Alavés i druhý venkovní zápas a po porážce 0:1 může vypadnout z první čtyřky. Naopak vítězství velmi pomůže Leganésu, který si do bojů o záchranu připisuje tři body. Jedinou branku zápasu vstřelil na sklonku prvního poločasu. Youssef En-Nesyri.

Deportivo patří k největším překvapením dosavadního ročníku LaLigy, ale tím, jak se mu daří, se na něho soupeři lépe a lépe připravují. Leganés přichystal hostům jejich druhou prohru v řadě na venkovních hřištích a nutno podotknout, že zaslouženě.

Leganés se také postaral o první vážnější moment zápasu, hlavička Carrilla z místa značky pokutového kopu vypadala slibně, jenže balón šel přeci jenom poměrně dost vedle. Přesněji už hlavičkoval ve 36. minutě Siovas, ale v tomto případě pro změnu scházela větší razance. Aktivnější Leganés se dočkal tři minuty před konce prvního poločasu. Nyomův přetažený centr sklepl Silva pro Youssefa, který se z jedničky nemýlil.

Hosté potřebovali ve druhém poločase výrazněji zabrat, během prvního poločasu si aktuálně čtvrtý tým soutěže nedokázal vůbec nic vypracovat a ani po změně stran to s ním nevypadalo dobře. V 69. minutě přispěchal po delší době s nebezpečnou střelou domácí Óscar a Pacheco musel vyrážet. Alavés byl v útoku marný a zápas na stadionu Municipal de Butarque nakonec prohrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele