13. kolo
25.11.2018 12:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Getafe CF 1:1

V těžké pozici dál zůstává Athletic Bilbao. Tradiční baskický celek neudržel vedení a s Getafe jenom remizoval 1:1. Utkání spadalo svým tempem i předvedenou hrou spíše do horšího průměru. První branku vstřelil až po změně stran Peru Nolaskoian a za hosty vyrovnával o deset minut později Jaime Mata.

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím, ovšem bez kýženého gólového vyjádření. Baskové sice obléhali branku gólmana Sorii, avšak s koncovkou to bylo horší. V prvním poločase nebyla k vidění jediná stoprocentní příležitost. Slibnou možnost Getafe zastavil praporek sudího a ani závěr půle nic nepřinesl. Snaha Maty vymodlit si pokutový kop u sudího Ignacia Iglesiase neprošla.

Nezbývalo doufat, než že druhá půle bude na brankové příležitosti i na samotné góly bohatší. A skutečně byla. Ve 49.minutě zmařil první opravdu velkou šanci Ndiaye, proti kterému výtečně zasáhl Herrerín. Na druhé straně pálil pohotově z jedničky García a také Soria musel na zem.

V 67.minutě přišel první gólový moment zápasu. Athletic rozehrál standardní situaci z pravé strany a na Beňatův centr si hlavou naskočil Peru Nolaskoian! Domácí vedli 1:0 a na tahu byli hosté. A Getafe neotálelo a za deset minut srovnalo stav. Ndiayemu uvnitř šestnáctky nesedla střela, tak jak by chtěl, ovšem Jaime Mata už se nemýlil! Čtvrthodinu před koncem hrací doby se začínalo od začátku.

Zápas nakonec mohl mít vítěze v podobě domácího celku, jenomže čtyři minuty před koncem hlavičkoval z vyložené pozice do tyčky útočník Aduriz. Nic dalšího se ani během pětiminutového nastavení odehrálo, takže oba celky si dělí body za konečný stav 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele