13. kolo
24.11.2018 13:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

SD Eibar - Real Madrid 3:0

Pořádný průšvih předvedl znovu Real Madrid, avšak tentokrát už pod vedením Santiaga Solariho. Bílý balet na půdě Eibaru odvedl prachbídný výkon a góman Courtois inkasoval z kopaček domácích hráčů celkem tři góly. Real nevstřelil ani jeden a postup do první čtyřky se zatím odkládá.

Už to vypadalo, že Real pod vedením argentinského trenéra pookřál, ale zápas v Eibaru ho uvrhl zpátky nohama na zem.

Zápas se mohl pro Real vyvíjet dobře, v 11. minutě měl na kopačce úvodní gól Karim Benzema, jenže jeho koncovku zblízka dokázal na brankové čáře odkopnout jeden z obránců. To byl dost možná klíčový moment celého utkání, protože o šest minut stadion v Eibaru vybuchl radostí. Rychlou akci domácích na hranici ofsajdu zblízka dotlačil za brankovou čáru Gonzalo Escalante. Sudí se ještě radil s videotechnologií, která gól potvrdila.

Vedoucí branka domácím hodně pomohla v sebevědomí. Real, přestože držel balón, byl najednou v útoku bezzubý, navíc Eibar si dovoloval čím dál více. První poločas další příležitost nepřinesl, ale po změně stran se děly na stadionu de Ipurúa velké věci.

V 52. minutě zvyšoval z pohledu domácích na 2:0 Sergi Enrich. Arzallus využil katastrofální rozehrávky Realu a Sergi Enrich přesně mířenou ranou k tyči překonal Courtoise.

Studenou sprchu pro Bílý balet pak dokonal o pět minut později Kike García, který už jen uklízel do prázdné branky přízemní centr Cucurelly. Eibar vedl 3:0 a Real byl jako opařený. A mohlo být ještě hůře, kdyby Courtois nevychytal ve stoprocentní šanci Orellanu.

Zkoprnělý Real si až do konce zápasu žádnou větší šanci nevypracoval. Místy sice měl územní převahu, ale ta mu byla proti efektivní hře Eibaru k ničemu. Real dostal těžký direkt a v Eibaru prohrál vysoko 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
boryland

1:1..............

Reagovat
Messiáš

Remíza

Reagovat
valloire

1-3

Reagovat
Messi the Genius"10"

co rikas na zapas?

Reagovat
valloire

nemáme trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tréner nehraje, hrají hráči

Nebo oni spíš nehrají

Reagovat
valloire

protože nemáme trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Real letos bude rád když ukope EL

Ale upřímně, ani to jim nepřeji

Reagovat
Messi the Genius"10"

Real prohrava s Eibarem 3:0, ....tak to je moc... hihi.... celkem 5 proher z 13 zapasu, no jen tak dal

Reagovat
Messi the Genius"10"

Varane prej adept na zlatý míč

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Messi the Genius"10"

Modric a Varane nejlepsi hraci to vidim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele