LaLiga - souhrn 10. kola

26.10.2018, 22:57, aktualizováno 28.10.2018, 20:29
Komentáře a souhrny
Barcelona rozstřílela Real Madrid poměrem 5:1 a vrátila se na špici. Rozhodující měrou k vítězství katalánského velkoklubu přispěl Luis Suárez, jenž zaznamenal hattrick. Pouhý bod na Blaugranas ztrácí Alavés, jenž zvládl utkání s Villarrealem. Atlético Madrid si poradilo s Realem Sociedad, přesto se před něho večerním vítězstvím nad Huescou dostala Sevilla. Dobře si vede Espanyol, jenž tentokrát pro změnu remizoval na půdě Valladolidu...

Sevilla FC - SD Huesca 2:1

28.10.2018 20:45

Góly: 65. Pablo Sarabia, 78. Pablo Sarabia - 90+3. Jorge Pulido

Sevilla zvládla náročné utkání s Huescou a po zásluze si z něj odnesla tři body. V první půli se diváci na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána ještě branky nedočkali, ale pak dvakrát udeřil Pablo Sarabia. Ani závěrečná branka Jorgeho Pulida už na výhře domácích nic nezměnila.

Sevilla ještě nedávno vedla tabulku LaLigy a dál pokračuje v dobrých výkonech. Dnes navíc měla k dispozici domácí prostředí, do něhož vkládala velké naděje. Ty měli ve tři body zhmotnit hráči jako Vaclík, André Silva, Ben Yedder nebo Sarabia s Kjaerem a Banegou. Hostující Huesca věděla, proti jak náročnému soupeři stojí, a spoléhala především na brankáře Jovanoviće.

Už ve 4. minutě se k zajímavé střele dostal Ferreiro, ale jeho rána z větší vzdálenosti nemohla brankáře Vaclíka moc vylekat. Pak už vládu nad zápasem pozvolna převzali domácí. Na levém křídle napřáhl ke střele mladý bek Arana a jeho pokus mířil těsně vedle první tyče! Dělovku ze své kopačky vyslal také Franco Vázquez, jehož pokus nakonec zbrzdil obránce Semedo.

Ve 24. minutě se domácí fanoušci dočkali první branky. Po volném přímém kopu si na centr naběhl obránce Daniel Carriço a sklepl míč za brankáře Jovanoviće. Jenže sudí David Medié Jiménez ještě celou situaci zkoumal na videu a to mu nakonec odhalilo těsný ofsajd, pro který nemohla branka platit! Sudí Jiménez asi nebude u fanoušků Sevilly moc populární, protože o pouhé dvě minuty později dal gól Wissam Ben Yedder a sudí gól opět neuznal, opět kvůli ofsajdu!

Sevilla už začínala být lehce frustrovaná, ale nevzdávala se. Musela si však hlídat i obranu, kterou ve 38. minutě pořádně prověřil Juan Aguilera. Jeho dělovku ale zlikvidoval brankář Vaclík. Rukavice brankáře Jovanoviće zase vyvětral obránce Jesús Navas. Místo nevýrazného Andrého Silvy se na druhý poločas dostal do zápasu Quincy Promes, který měl Seville dodat větší rychlost.

Rychlý atak ale ukázali hosté. Po přihrávce na malé vápno zakončoval Juan Camilo Hernández těsně vedle brány. O pár minut později už se ale domácí konečně dočkali regulérní branky. Obrana Huescy sice ještě první nástřel do vápna odvrátila, ale míč se do vápna vrátil a tentokrát už jej Wissam Ben Yedder poslal přesněji. Na penaltě stál připravený Pablo Sarabia, který už se nemohl mýlit - 1:0!

Zkušený univerzál má perfektní formu a to potvrdil patnáct minut před koncem utkání. Po delší kombinaci si za obranu Huescy na Vázquezovu přihrávku naběhl právě Sarabia a druhým gólem v utkání rozhodl. A to proto, že Huesca se ještě v závěru dostala ke snížení. Ve třetí minutě nastavení si na Gómezův centr ve vápně naběhl Jorge Pulido a skvělou patičkou překonal brankáře Tomáše Vaclíka.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Villarreal CF 2:1

28.10.2018 18:30

Góly: 51. Jonathan Calleri, 90+4. Borja Bastón - 10. Gerard Moreno

Žlutá ponorka se znovu potápí. Tentokrát se domů vrací bez bodů z Alavésu, který byl nad její síly. Villarreal sice nad Deporem vedl, ale během druhého poločasu inkasoval po gólech Calleriho s Bastónem.

Villarreal zažívá hodně nepovedenou sezonu a rád by se ze špatného snu co nejrychleji probudil. Jenže to se mu stále nedaří. Dnes hodlal Villarreal konečně znovu vyhrát, k čemuž mu měli pomáhat hráči jako Cazorla, Moreno, Fornals, Asenjo nebo Funes Mori. Domácí Deportivo spoléhalo na Pacheca, Duarteho nebo dvojici Sobrino - Calleri.

A především poslední jmenovaný hráč byl v prvních deseti minutách hodně často u míče. Jeho první ránu vytěsnil brankář Asenjo na roh, o chvíli později se pak Calleri netrefil do brány z poměrně dobré vzdálenosti. A hosté toho využili. V desáté minutě dokázal Alfonso Pedraza z levé strany poslat ze vzduchu míč před branku, kde do souboje šel gólman Pacheco. Ten však míč netrefil, takže na zadní tyči měl Gerard Moreno snadnou práci.

Villarreal konečně vedl a zdálo se, že má nakročeno ke třem bodům. Deportivo totiž v prvních chvílích hrálo hodně nervózně a omezovalo se na pouhé nákopy směrem vpřed. V pětadvacáté minutě už ale Deportivo mělo velkou šanci a nebýt Jaumeho Costy a jeho zákroku na brankové čáře, bylo by srovnáno. Po půlhodině hry se Deportivo přeci jen trochu začalo chytat na svého soupeře a dařilo se mu v kombinaci.

Ani následný tlak chvíli před koncem první půle domácím nestačil na změnu skóre ještě před odchodem do šaten. Mnohem lepší to bylo po změně stran, neboť domácím nástup do druhé půle vyšel famózně. Nejprve se Tomás Pina probojoval do vápna z levé strany a nahrál Rubénu Sobrinovi, který pálil těsně vedle.

V 51. minutě už to Deportivu vyšlo. Po rychlé kombinaci si na centr ze strany naskočil domácí útočník Jonathan Calleri a krásným obloučkem překonal brankáře Asenja! Hosté sice reklamovali ofsajd, ale sudí i po poradě s videorozhodčím branku nakonec uznal - 1:1.

O pouhé dvě minuty později se aktivita Deporu projevila znovu, tentokrát ale ještě ne gólově. Mubarak Wakaso se za vápnem dostal k balonu a opřel se do pořádné rány, kterou zastavila až tyč! Po hodině hry podnikli domácí další rychlý a zajímavý atak, který mohl skončit brankou. Rubén Sobrino našel po sprintu do vápna na zadní tyči Calleriho, který ale ve skluzu přestřelil bránu!

Sergio Asenjo se dostával pod stále větší tlak a pořádně ho protáhl také Jony. Ibai Gómez posléze orazítkoval jen břevno. V těchto chvílích domácí drtili svého soupeře a za svou snahu se dočkali gólu. Ve třetí minutě nastavení se na hřiště dostal Borja Bastón a ihned jeho první kontakt s míčem skončil gólem! Po hodně zmatené akci Deporu se odražený balon dostal právě k Bastónovi, který se stal domácím hrdinou!

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Madrid 5:1

28.10.2018 16:15

Góly: 11. Philippe Coutinho, 30. Luis Suárez (pen.), 75. Luis Suárez, 83. Luis Suárez, 87. Arturo Vidal - 50. Marcelo

Střetnutí Barcelony s Realem Madrid, které se po dlouhých letech obešlo bez Lionela Messiho i Cristiana Ronalda, vyznělo jednoznačně ve prospěch domácího celku. Barcelonští na Camp Nou položili základ úspěchu dvěma góly v první půli, a přestože Real po změně stran snížil a sahal po vyrovnání, poslal jej znovu do kolen hattrickový hrdina Luis Suárez. Katalánský velkoklub tak zůstává na čele tabulky, zatímco Real zůstává až devátý.

Jestliže měl Julen Lopetegui při této velkolepé události přesvědčit, že je tím správným koučem, který Real vyvede z momentální krize, první půle se zcela minula účinkem a vše nasvědčovalo pravému opaku. Real byl všude druhý, prohrával jeden souboj za druhým, nezvládal podrobit barcelonské kombinace patřičnému napadání a nebýt mnohdy špatného řešení soupeřových akcí ve finální fázi, mohlo být poločasové skóre ještě horší.

Barcelonští se nenechali rozhodit absencí Lionela Messiho a namotivovali se k dominantnímu výkonu, který se jim povedlo přenést na výsledkovou tabuli již po deseti minutách hry. Ivan Rakitić zaznamenal výpad Jordiho Alby a perfektní kolmicí vyslal španělského beka do úniku. Alba ani v plné rychlosti nezazmatkoval a zpětnou přihrávkou našel v šestnáctce zcela volného Coutinha, pro nějž už nebyl pražádný problém uklidit míč do odkryté sítě.

Průlom skóre jen posílil už tak patrný rozdíl mezi hrou obou mužstev a domácí hladově sahali po navýšení náskoku. V devatenácté minutě k tomu měl blízko Arthur, avšak Thibaut Courtois jeho ránu pod břevno zpoza pokutového území zneškodnil excelentním zákrokem.

Dalších deset minut nato už ale belgický gólman přece jen kapituloval podruhé. Real znovu daroval aktivnímu Albovi až příliš mnoho prostoru na levé straně a Raphael Varane si následně připsal nešikovný zákrok proti nabíhajícímu Suárezovi. Sudí Sánchez sice celý incident ponechal zprvu bez povšimnutí, ovšem na radu asistenta u videa se podíval na opakovaný záběr a bez váhání ukázal na značku pokutového kopu. K jeho zahrání se postavil sám faulovaný, a přestože Courtois vystihl směr jeho střely, Suárezově ráně nechyběla razance ani přesnost. Když pak domácí zahodili několik dalších slibných šancí potrestat Real z rychlých protiútoků, šlo se do kabin za stavu 2:0.

Lopetegui o přestávce na tuto mizérii zareagoval stažením zraněného Varanea, jehož nahradil Lucas Vázquez, a zlepšení hry se skutečně dostavilo takřka okamžitě. Byl to právě Vázquez, jenž v 50. minutě vybídl k náběhu do šestnáctky Isca, jehož střílený centr propadl až k nehlídanému Marcelovi a brazilský bek chladnokrevně propálil vše, co mu stálo v cestě.

Situace na hřišti se najednou zcela otočila a dominantním týmem byl zničehonic Real. Sotva pět minut po Marcelově snížení měl srovnání na kopačce Luka Modrić, jehož technická rána k úlevě přihlížející barcelonské defenzivy skončila pouze na vnitřní straně tyče, od níž se míč odrazil napříč malým vápnem do bezpečí.

Na přelomu hodiny hry se ovšem Barcelona přece jen zmátořila a na nastřelené brankové konstrukce bylo brzy srovnáno. Další povedený Rakitićův pas mířil tentokráte na Sergiho Roberta, jenž z první vybídl k zakončení Luise Suáreze. Uruguayský forvard však dostal míč lehce za sebe a v nelehké situaci trefil z voleje pouze Courtoisovu levou tyč.

Napodruhé už ale spolupráce této dvojice zafungovala na výbornou. Rychlý brejk domácích nastartoval střídající Dembélé, předal míč Robertovi a ten jemným centrem vybídl Suáreze k obtížnému zakončení hlavou z dobrých čtrnácti metrů. Barcelonský útočník si však poradil na výbornou a dokázal to, co chvíli předtím na opačné straně nezvládl Karim Benzema z výhodnější pozice.

Třetí gól Barcelony definitivně zlomil odpor Realu, který se navíc musel popasovat se zraněním Marcela a nedomohl se ani vyloučení Suáreze za ošklivý zákrok na Nacha. Navrch tak měli opět jako v první půli domácí a v závěrečných minutách dali výsledku punc nepokrytého debaklu. Nejprve vytrestal zaváhání Sergia Ramose Sergi Roberto a vyslal do samostatného úniku neúnavného Suáreze, jenž jemným přehozením vyběhnuvšího Courtoise zkompletoval hattrick. A zatímco si domácí diváci na Camp Nou vychutnávali každou přihrávku svého týmu, rozebrali barcelonští Real popáté. Akce střídajících hráčů Dembélého s Vidalem vyústila v poslední gól večera a konečné skóre 5:1, které může být pro Julena Lopeteguiho snadno polibkem smrti.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Betis 2:0

28.10.2018 12:00

Góly: 60. Jorge Molina, 62. Dimitri Foulquier

Real Betis, jak se zdá, dost vyčerpává účast v pohárech. Vidět to bylo také při jeho posledním ligovém utkání, které jej zavedlo na půdu Getafe. A z ní Real Betis odjíždí bez bodů, protože inkasoval po brankách Moliny s Foulquierem.

Béticos vypadali v začátku utkání hodně nervózně a moc se nesoustředili. Naopak jejich obrana vyrobila několik hloupých chyb a mohla děkovat domácímu týmu za to, že je nepotrestal. Malou domů vystihl už v 9. minutě Ángel Rodríguez a postupoval sám na bránu, jenže brankář Robles včas vyběhl a nenechal se prostřelit. Rodríguez poslal míč těsně vedle.

Hostující brankář Joel Robles byl v permanenci také v 17. minutě, když Maksimovićovu dělovku zpoza pokutového území vyrazil před sebe a poté ještě zkrotil pohotovou dorážku Foulquiera. Následně se do šance dostal ještě Molina, ale tomu do rány skočil obětavý obránce. Real Betis se příliš nechytal a občas to jen zkusil střelou. Jako v případě Barragána, který pálil z hranice vápna těsně vedle tyče!

Jinak ale první půle moc nenadchla a zejména hosté působili hodně vlažně. Druhá půle začala mnohem lépe pro domácí Getafe. Obránce Vitorino Antunes se postaral o překvapivou střelu, která hodně vyplašila brankáře Joela Roblese. Po hodině hry už se domácí fandové mohli radovat. Zkušený útočník Jorge Molina si naběhl před bránu na Rodríguezův povedený centr zprava a natáhl nohu do dráhy centru - 1:0.

Tím to ale neskončilo, protože uplynulo jen sto dvacet vteřin do další branky! Po skvělé individuální akci a obejití dvou protihráčů se k ráně zpoza vápna dostal Dimitri Foulquier, který poslal míč přesně k tyči!

O pouhé tři minuty později stejný hráč hlavičkoval těsně nad bránu. Pak měl práci také brankář David Soria, kterého pořádně vystrašila hlavička Moróna. Soriu nepřekonal ani mladý křídelník Tello, i když jeho průnik do vápna vypadal hodně nebezpečně. Ze strany Realu Betis se rozhodně jednalo o velké podcenění soupeře, takže není divu, že utkání skončilo jeho porážkou.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Sociedad 2:0

27.10.2018 20:45

Góly: 45. Diego Godín, 60. Filipe Luís

Atlético Madrid si bez větších obtíží poradilo s Realem Sociedad San Sebastian a před vlastními fanoušky předvedlo další dobrý výkon. O tři body se proti Baskům postarali Diego Godín a Filipe Luis, zatímco hosté brankáře Jana Oblaka nepřekonali ani jednou.

Atlético chtělo využít domácího prostředí a také souboje dvou gigantů k tomu, aby se přiblížilo první příčce, nebo se na ni alespoň na pár hodin dostalo. Trenér Diego Simeone nehodlal nic podcenit a od prvních minut nasadil obávané útočné duo Griezmann a Costa, za nimiž nechyběli například Correa, Rodri nebo Arias. Hosté spoléhali především na Josého Williana, Parda, Zubeldiu nebo Elustonda.

Zajímavý duel čekal především na hostujícího brankáře Miguela Ángela Moyu, který v Atléticu dlouhá léta působil. První situaci musel řešit už v osmé minutě, když se ostrý centr snášel před jeho bránu a zkušený gólman zasahoval. Hlavním úkolem překonat Moyu byl pověřen Francouz Antoine Griezmann, který po patnácti minutách poprvé výrazněji zakončoval rychlou akci Atlética. Pálil však jen do prvního obránce, od něhož se balon odrazil k Moyovi do náruče.

Rovněž domácí opora mezi třemi tyčemi se musela vyznamenat, když Oblaka po třiceti minutách prověřil Pardo. Tomu nabil Zurutuza a Pardova rána z pětadvaceti metrů byla nebezpečná. Atlético se usadilo kolem vápna Moyi a zaměstnávalo jeho obránce neustálou kombinací. Na zajímavý pas obránce Diego Godína si nabíhala hned dvojice jeho spoluhráčů, ale nikdo na něj nakonec nedosáhl.

Přesto jsme se branky dočkali ještě v první půli. Talentovaný křídelník Correa totiž dokázal jednoduše projít kolem protihráče a poté přihrál před bránu. Jeho nahrávka sice byla obránci hostí odvrácena, ale jen na penaltu. Tam se zjevil stoper Diego Godín a snadno prostřelil vše před sebou - 1:0 pro jasně lepší Atlético Madrid.

Do druhé půle potřebovali hosté ze San Sebastianu zabrat. Už po pěti minutách pálil hodně nebezpečně Illarramendi, jenže mířil nakonec těsně vedle! V momentě, kdy hosté začali víc tlačit a kdy se na hrací plochu dostavil hrot Sandro Ramírez, domácí udeřili. Přesně v 60. minutě si zkušený obránce Filipe Luís naběhl do pokutového území a krásnou ranou poslal míč do rohu brány!

Miguel Ángel Moyà vytáhl další těžký zákrok v 67. minutě, když se před ním zjevil úplně volný a zapomenutý útočník Diego Costa. Jeho ránu ale Moyà perfektně vyrazil mimo nebezpečí. Pozornost zkušeného veterána si vyžádala také další akce Atlética, kterou v ostrý centr proměnil Koke. Také v tomto případě ale Miguel Ángel Moyà byl spolehlivý. La Real celkově dnešní utkání směrem dopředu nezvládal a Oblak nemusel zasahovat prakticky vůbec. Moyà naopak krotil ještě v samém závěru šanci obránce Ariase.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - SD Eibar 4:0

27.10.2018 18:30

Góly: 5. Iago Aspas, 36. Iago Aspas, 56. Brais Méndez, 82. Iago Aspas

Občas se přihodí, že i sebelepší výkon přijde vniveč, neboť nejlepší hráč soupeře podá hvězdný výkon a vyjde mu vše, na co sáhne. Obvykle se této role zhostí Lionel Messi, ovšem v sobotu byli diváci na stadionu Balaídos svědky nebývalého umu jiného drobného útočníka, a to Iaga Aspase. Španělský talisman Celty Vigo pokořil Eibar dvěma fantastickými góly, které po změně stran proti již odevzdanému protivníkovi v samém závěru rozmnožil ještě o jednu trefu a připsal si tak u celkové výhry 4:0 vždy prestižní hattrick.

Přesně tohle Celta v čele s koučem Mohamedem potřebovala jako sůl. Galicijský klub po slibném vstupu do sezony výsledkově upadal a s bilancí šesti zápasů bez vítězství v řadě se nad argentinským manažerem začínalo nepříjemně smrákat. Ani proti Eibaru přitom Celta nepodala nijak zvláště povedený výkon a až do šestapadesáté minuty herně tahala za kratší konec. Jedním dechem je však nutno dodat, že domácí měli Iaga Aspase. Právě díky němu platilo poločasové skóre 2:0, a když po změně stran přidal třetí gól Brais Méndez, bylo vymalováno a eibarská bojovnost vzala definitivně za své.

První Aspasovy parády se fanoušci dočkali již v páté minutě. Stačila k tomu jen obyčejná přihrávka Juncy na hranici pokutového území, kde hosté nechali Aspasovi až příliš mnoho času a následně hořce litovali, neboť jeho technický kop, který ideálně balancoval na pomezí střely a obloučku, zapadl přesně pod břevno ke vzdálenější tyči. Co na tom, že zápasu od úvodních minut dominovali hosté, zničehonic platilo skóre 1:0.

A aby toho pro eibarské nebylo málo, do konce první půle prožili ještě jednou úplně to samé. Po sérii slibných šancí, které řádně otestovaly pozornost brankáře Álvareze, totiž Aspas převzal na polovině hřiště pas Méndeze, namířil si to sprintem kupředu a vyběhnuvší brankář Riesgo se jen marně snažil vrátit zavčasu zpět, aby lapil další exkluzivní zakončení, které tomu předešlému jako by z oka vypadlo, jen přišlo z ještě větší vzdálenosti. Víc toho Celta za celý poločas nepředvedla, ostatně ani nebylo proč.

Převaha baskického celku sympaticky pokračovala i po změně stran za dvoubrankového manka, jenže v 56. minutě se Celtě povedlo vyrazit do dalšího bleskového kontru, na jehož konci se objevil Brais Méndez a tvrdou ranou propálil plachtícího Riesga potřetí. Od té chvíle již o vítězi utkání nebylo pochyb, nasazení upadlo a domácí si mohli zbytek utkání poklidně vychutnat. Třešničkou na dortu bylo Aspasovo dokonání hattricku, k němuž španělskému reprezentantovi nešikovně pomohl obránce Arbilla nedůraznou zpětnou přihrávkou brankáři, kterou Aspas vystihl, obešel Riesga a zasunul míč do sítě.

Nebylo to v tu chvíli ani celých čtyřiadvacet hodin, co se Aspas vrátil z nemocnice jakožto novopečený otec, a narození dcerky oslavil vskutku stylově. Celta díky své hvězdě zvítězila suverénně 4:0 a poskočila zpět do horní poloviny tabulky na deváté místo.

Více informací k zápasu

Levante UD - CD Leganés 2:0

27.10.2018 18:30

Góly: 14. Roger, 90. Rubén Rochina

Vítězná série Levante stále nebere konce. Po veleprestižním triumfu na půdě Realu Madrid totiž tým Paca Lópeze zvládl i domácí utkání s Leganésem a díky již čtvrté výhře v řadě se pohybuje v horní polovině tabulky nedaleko příček zajišťujících účast v pohárové Evropě.

Sobotní duel do značné míry ovlivnilo počasí, které ve Valencii přineslo nebývalou průtrž mračen. Domácí byli v tu chvíli spokojenější, neboť hned na úvod skórovali brzký gól, dokud ještě trávník nebyl zcela podmáčený, a poté již ve stěží hratelných podmínkách nabyté vedení kontrolovali. V samém závěru pak hubenou výhru pojistil Rubén Rochina.

Základ úspěchu Levante položil ve čtrnácté minutě José Campaňa, který ladně proklouzl skrze soupeřovu obranu až do hloubi pokutového území, kde v obklíčení ideálně našel lépe postaveného Rogera, pro nějž už nebyl problém zabořit míč do sítě. S přibývajícími provazy deště tak padla herní iniciativa na hosty, kteří se s náročnými podmínkami popasovali chvályhodně, ovšem ani několik slibných šancí jim na vyrovnání nestačilo. Obzvláště blízko k tomu měl Siovas, jenže jeho pokus skončil jen na brankové konstrukci, přičemž Recio následně v samostatném úniku poslal míč jen do boční sítě.

Po změně stran Leganés pokračoval v ofenzivním snažení, kterému dopomohli i střídající En-Nesyri, El Zhar či Rolán, jenže s přibývajícími minutami a stále neměnným skóre museli hosté riskovat čím dál víc, až nakonec kapitulovali podruhé. V devadesáté minutě do rozhozené obrany pronikl rázně Rubén Rochina a suverénním zakončením přesně k tyči stanovil konečný stav 2:0, který Levante posouvá na zisk šestnácti bodů, pouze tři za v tu chvíli vedoucím Atléticem Madrid. Leganés zůstává s osmi body osmnáctý.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 0:0

27.10.2018 16:15

Góly: -

Když dojde na střetnutí dvou celků s bezpočtem remíz a jedinou výhrou na kontě, je další dělba bodů očekávaným rozuzlením, a přesně to se také v zápase Athleticu s Valencií stalo. Nezáživnou hru neoživila ani jedna branka, takže oba týmy jen prodloužily své momentální trápení a zůstávají v dolní polovině tabulky s mizivým náskokem na oblast sestupu.

Ani po dvou měsících nové ligové sezony si Eduardo Berizzo nedokázal v novém působišti poradit a místo obvyklé lehkosti a ofenzivní podívané, jakou se honosil ve svých předešlých působištích, vládne v Bilbau úzkostlivost. Berizzův protějšek Marcelino má alespoň v záloze veleúspěšnou loňskou sezonu, díky níž letos Los Che působí i v Lize mistrů, a jak se zatím zdá, loňské valencijské tažení bylo nad plán, zatímco letos dochází zpět k pádu do průměru.

První půle přinesla nepokryté trápení a leckteří diváci na San Mamés se museli přemáhat, aby udrželi pozornost u dění na hřišti a nesklouzli očima k obrazovkám mobilních telefonů. Jediná kloudná akce připadla hostům, jenže Michy Bathshuayi nezvolil správné řešení a výsledkem byla jen chabá rána levačkou do připravených rukavic brankáře Herrerína. Jinak byl k vidění především boj ve středu pole a gólmani se s míčem takřka nepotkali.

Po změně stran se utkání přece jen probudilo k životu, ovšem potřebná kvalita ve finální fázi oběma celkům stále scházela. A když už se k nebezpečné hlavičce dostal Rodrigo, Iago Herrerín vytáhl kvalitní reflexivní zákrok, stejně jako na opačné straně ukázal své kvality Neto proti tvrdé ráně San Josého. Jediným pozitivem pro ztrápené trenéry může být alespoň fungování obran, které měly v sobotu nad útočníky neustále navrch. Při bilanci deseti, resp. jedenácti získaných bodů po deseti kolech jde však pouze o chabou útěchu. Athletic nyní čeká náročný výjezd do Barcelony proti rozjetému Espanyolu, zatímco Valencie se v příštím kole utká na Mestalle s obdobně tápající Gironou.

Více informací k zápasu

Girona FC - Rayo Vallecano 2:1

27.10.2018 13:00

Góly: 34. Cristian Portu (pen.), 45. Cristian Portu - 61. Alejandro Gálvez

Girona nakonec doma zvládla náročné utkání s Rayem a připsala si další cenné tři body. Ty jí zajistil Cristian Portu, který se prosadil hned dvakrát. Hosté sice v závěru snížili po brance Gálveze, ale na body to nestačilo.

Domácí Girona byla v tomto záchranářském duelu mírným favoritem a to se jí nakonec povedlo potvrdit. Prakticky po celý zápas byla lepším týmem, i když si musela dávat pozor na občasné výboje hostí. Jako třeba v 6. minutě, kdy se k ráně z levé strany dostal útočník De Tomás a brankář Bounou musel na zem, aby jeho skákavý pokus chytil. Další zajímavou ránu vyslal záložník Gianelli Imbula, avšak jeho rána byla sražena na roh.

Po uplynutí dvaceti minut se málem prosadila domácí Girona. Pere Pons se natahoval po efektivní nahrávce od spoluhráče a dokázal míč špičkou kopačky ještě před brankářem zasáhnout, jenže mířil mimo! Na opačné straně si za obranu naběhl De Tomás a po nepřesné obranné hlavičce domácích obránců se dostal k voleji, jenže Bounouovu svatyni přestřelil.

Mnohem úspěšnější byli domácí po třiceti minutách. Gálvez totiž ve vlastním vápně sáhl po unikajícím Lozanovi a sudí okamžitě pískal penaltu! K ní se postavil osvědčený střelec Cristian Portu a nemýlil se - 1:0 pro domácí Gironu. Brankář García musel ke konci první půle zasahovat ještě po ráně domácího jmenovce, kterým byl Borja.

A inkasoval ještě jednou. Ve 45. minutě se možná hosté viděli už v šatně, ale z omylu je vyvedla rychlá kombinace Girony. Znovu Borja García u míče, tentokrát šikovně prostrčil míč na nabíhajícího Cristiana Portua a ten se mohl přesnou trefou znovu zapsat do statistik utkání - 2:0.

Po změně stran se Rayo zlepšilo a přidalo na tempu, ale velmi dlouho mu trvalo, než vymyslelo nějakou pořádnou šanci. V 61. minutě si ale poradilo a snížilo. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal De Tomás, jehož zakončení brankář Bounou vyrazil. Alejandro Gálvez měl už hodně snadnou práci a odražený míč poslal do sítě. Hosté už ale nic dalšího nevymysleli, ani když se v 88. minutě nechal vyloučit Anthony Lozano.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Espanyol Barcelona 1:1

26.10.2018 21:00

Góly: 90. Daniele Verde - 20. Borja Iglesias

Espanyol prakticky po celý zápas kontroloval souboj s Realem Valladolid a ještě v 90. minutě vedl díky brance Iglesiase. Pak se však z přímého kopu výstavní trefou prosadil Daniele Verde a domácí berou bod.

Espanyol se ocitl na spanilé jízdě LaLigou a stále se drží na překvapivě vysoké příčce. Tu si chtěl pojistit v páteční předehrávce 10. kola. K utkání s Realem Valladolid hosté postavili všechny opory, mezi nimiž nechyběli Darder, Iglesias, Hermoso, Melendo nebo Sergio García. Domácí spoléhali na Masipa, Lea Suáreze nebo Ünala s Míchelem a Alcarazem.

Hosté z Barcelony velmi dobře kombinovali a chtěli soupeři vnutit svou představu o tom, jakým směrem by se celý zápas měl ubírat. První zajímavější ránu z větší vzdálenosti měl na svědomí záložník Darder, který pálil poměrně nepřesně. Po dvaceti minutách už to vypadalo mnohem lépe.

Nejprve byl Borja Iglesias faulován kousek před vápnem a Espanyol poprvé výrazně dal najevo touhu skórovat. Tato šance se sice ještě neujala, ale o minutu později už hosté vedli. Obránci Valladolidu vyrobili hrubku a špatnou nahrávku vystihl Roca. Ten míč okamžitě posunul na Borju Iglesiase, který sice postupoval na bránu obklopen dvěma protihráče, ale když se k němu ani jeden z nich důrazně nepřiblížil, rozhodl se pro ránu ze třiceti metrů. Tou dokonale zaskočil brankáře Masipa a postaral se o parádní gól!

Espanyol byl i nadále aktivnějším týmem a jeho šance vypadaly mnohem nebezpečněji. Po další kolmé nahrávce se do průniku dostal útočník Sergio García, jenž však nemířil přesně. Deset minut před koncem první půle Dídac fauloval a domácí rozehrávali standardní situaci. K rozehrávce se postavil Míchel, jehož prudký centr vyboxoval Diego López pouze k dobře postavenému Alcarazovi. Jeho rána ale mířila vedle!

O chvíli později musel brankář Jordi Masip opět do akce, protože na parádní kolmici vzduchem za obranu domácích od Dardera si nejlépe naskočil Pérez. Jeho hlavička mířila pod břevno, jenže tam byl však také pozorný a mrštný brankář Masip!

Právě Pérez posléze střídal a do hry pustil Piattiho. Domácí Real Valladolid se postaral o několik zajímavých náznaků a v mezihře se po změně stran rozhodně dost zlepšil. Pořád mu ale něco chybělo. Moment překvapení, větší důraz ve finální fázi. A když už to vypadalo, že se mladík Enes Ünal dostane do zakončení hlavou, byl mu pískán útočný faul.

Po hodině hry domácí mohli srovnat. Obrana Espanyolu totálně zapomněla na nabíhajícího Alcaraze, který se dostal pohodlně do vápna, jenže protiútok nezakončil dobře. Ačkoli byl sám před brankářem Lópezem, mířil nepochopitelně nad bránu! Real Valladolid se však přesto dočkal branky. Střídající mladík Daniele Verde totiž v nastaveném čase rozehrával volný přímý kop a trefil se naprosto parádně!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1063128:1221
2.Deportivo Alavés1062214:920
3.Sevilla FC1061322:1319
4.Atlético Madrid1054112:519
5.Espanyol Barcelona1053214:818
6.Real Valladolid104429:716
7.Levante UD1051416:1516
8.Getafe CF1043310:815
9.Real Madrid1042414:1414
10.Celta Vigo1034317:1313
11.Girona FC1034312:1413
12.Real Sociedad1033412:1312
13.Real Betis103345:912
14.Valencia CF101817:811
15.SD Eibar1032510:1711
16.Athletic Bilbao1017211:1510
17.Villarreal CF102358:109
18.CD Leganés102268:158
19.Rayo Vallecano1013610:206
20.SD Huesca101278:225

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (460)

Přidat komentář
smazaný uživatel

valVERDE

Reagovat
smazaný uživatel

VALverde

Reagovat
smazaný uživatel

valloirde

Reagovat
valloire

nespojovat nespojovat s kýmkoliv vod moře

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt tam v ty hale mate stejnyho jmenovce, tak se furt neurazej

Reagovat
Phillipinho

27.7.2018¨

Darder: "Hay que intentar ganar La Liga"

Reagovat
Inter Eterno Amore

prvé 2 miesta Barcelona

Reagovat
eleven11

Po skoro 40-tich rokoch,by mohol 4-tý krát v historii skončinť Espanyol pred FCB a získať konečne titul!

Reagovat
Shevchenko

Valencia

Reagovat
Phillipinho

Nedokazu si predstavit, ze Valencie nejake zapas vyhraje nebo prohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mít takových remíz po celou sezonu např. 20

Reagovat
Realita

CF Aspas Vigo

Reagovat
Realita

pardon RC

Reagovat
Phillipinho

Aspas je prevlecenej Messi to vypada. Ty prvni 2 goly fakt brutalni.

Reagovat
ADM

krása

To je ten, čo v Madride tak vysmievali jeho potenciálny letný príchod?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Elliasson

We really like him.

Reagovat
Carrick

nejlepší španělský útočník

Reagovat
Phillipinho

Pohodova vyhra, Socky slaby jako caj.

Reagovat
Elliasson

Slabé Socky proti nám bych zrovna nečekal.

Reagovat
Carrick

Letos ten titul urvete.

Reagovat
M.Vaza

Letos tak trochu liga kriplů, porazit dnes ještě Barcu, a oba trenéři ven

Reagovat
Rudy

Je to tak taky na to hledim, ze tak spatne se uz dlouho nehralo. Prvni Atletico a 4 remizy Espanyol Alves v top 4

Reagovat
valloire

Prej pořád liga kriplů.....v tom případě to musela bejt taková liga od založení soutěže.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To označení za ligu kriplů je směšný, ale musím říct, že tak velký podíl vyloženě nudných zápasů jsem v LaLize neviděl dlouhý roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno to do sebe zapada, La liga se prestala samostatne vyvijet, protoze do ni Guardiola, Simeone, Zidane zanesli tak silne ideje, ze je kluby snadno nasledovaly. Tak se postupem casu stalo, ze jsou spanelske kluby silne v nejakych fundamentech, ale ztraci kreativni mysleni. To jak vytahl Simeone Atletico z ohne sice bylo uzasne, ale nasledek je takovy, ze fotbal se ve Spanelsku stal uzkoprsym neriskujic bytim. A on taky nekdy potrebuje byt jeste hrou, detskou hrou, kterou predvedl proti Atleticu Dortmund. Kult zodpovednosti La lize svazal ruce, udelal ji tezkopadnou. Minuly rok to zachranoval jeste Betis, ale uz ji Setien se posral a zacal hrat na vysledky.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
opretis

Espanyol by mohl skončit nad FC.

A El dneska věřím v remízu nebo výhru Realu.

Reagovat
Elliasson

Hlavně to ne. Nefandím Barceloně, ale představa, že Real dnes nezíská bod, se mi líbí.

Reagovat
opretis

mně taky, ale ještě víc se mi líbí to, že na nás Barca začne ztrácet, Real totiž v boji o titul přestávám brát jako konkurenci

Reagovat
Elliasson

To já Real neberu jako ztrátu konkurence nikdy.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos toto bol masaker.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Svatej

Vidět Courtoisův a Ramosův protáhlej obličej při takovým znásilnění je pohlazení po duši. Díky, kluci Barcelonští.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

koukam, že úspěch se neodpouští

Reagovat
Svatej

Jasně, přesně proto se tu vysmívám přerostlýmu frackovi bez gramu morálky a nesoudnýmu praseti, taktéž bez gramu morálky, namísto toho, abych se vysmíval ( úspěšnýmu ) týmu jako celku, abych tvou myšlenku potvrdil.

Reagovat
valloire

no dobrá, tvoji averzi celkem chápu

Reagovat
Svatej

Tak to má vypadat

Reagovat
valloire

jsem citlivej typ, dokážu se vcítit do myšlenek druhýho

Reagovat
Pato44

Jsi empaticky

Reagovat
valloire

vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak tohle El Clasico i bez Messiho byla fantasticka show Suarez neskutecnej a to mohl dat i vic golu...parada

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že jsme na konci zápasu viděli přiblížení nejidealnější sestavy

Dembele - Suarez - Messi

Arthur Vidal

Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

raketa dnes velmi dobrej, jde nahoru posledni zapasy

Reagovat
celeb

urcite ano. Vidal je idealna nahrada Rakitica v 70. minute.

Reagovat
Losinho

Začnu - Real

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

sekaná jak má být

Reagovat
REPLIKATOR

Real 9. místo, 4-2-4, skóre 14:14, 14 bodů

Reagovat
madridcan

Tolko styriek...to vyzera zajtra na ohlasenie Wengera

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

A čo, mňa by zaujímalo ako by si s tým poradil.

Reagovat
madridcan

Prehrali by sme vsetky zapasy v skupine LM a skoncili stvrty

Reagovat
Ed_Hazard

Nie

Reagovat
ADM

Alebo by ste vypadli v 1/4 s Bayernom

Reagovat
valloire

co sme Barcelona či co?

Reagovat
jsemdement

Kez by

Reagovat
valloire

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Liquid

no to by teprve bylo dno

Reagovat
Manik...

Reagovat
Le Gunner

Hlavně s humorem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
PP

typyco..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Niekto pred zapasom pisal, ze raz pride zapaa, kedy tam padne vsetko...fakt prisiel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Nádhera. Ten konec zápasu už byla dobrá exibice.

Trošku nechápu ten začátek druhýho poločasu kdy jsme vůbec nehráli a mohlo se to ještě pěkně zkomplikovat,ale opět jsme začli hrát hodně dobře.

Jinak bejt dneska místo dost často chybujícího Rafinhy Messi,tak by to prostě byla největší výhra od 6:2,to je jasný.

Doufám že Dembele Vidal a Malco m začnou teď hrát častěji,protože ten tým oživit dost potřebuje a je luxus mít tohle jen na lávce.

Docela mě zajímá kdo bude Real trénovat,ale Conte mě tam vůbec nesedí.

Reagovat
Dr. Admess

5:0 > 6:2.

Reagovat
smazaný uživatel

jak nechapes??, to byla csaplarova past, tou modricovou tyci tesne nesklapla

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na Wengera. To 4. místo by jim nějak zázračně vybojovat určitě zvládl.

Reagovat
blaugrana

Aj ked je madrid daleko od optimalnej formy, tak búr v ich sieti vzdy potesi a este bez Lionela? Sen. Luis bojoval ako lev, Alba absolutny top, Pique sa tiez hecol a Lenglet znacne sekundoval. Arthur bude do buducna diktovat a najväcsie prekvapenie je, ze Ernesto reagoval, i ked silno pochybujem, ze by spravil viac nez jedno striedanie, keby to bolo len o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

plus velmi dobry vykon vsech rozhodcich, to jsem dlooouho nevildel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91
Reagovat
smazaný uživatel

Lope, zbohom. Pérez, tvoj skysnutý ksicht na konci zápasu som si naplno vychutnal. Snáď sa začneš činiť už v januári.

Reagovat
PP

Přitom do 60.minuty to byl poměrně vyrovnaný zápas. Rozhodla fazona Alby se Suarezem, kteří jsou fantastičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

0 - 45 barca

45 - 60 madrid

kde vidis vyrovnanej zapas do 60 min?

Reagovat
PP

herně máš pravdu.. Ale na tutovky to bylo 3:3 (byt jsem posledních 10min první půle neviděl).. Padnout to tam Modricovi či Benzemovo nepochopitelné přehlavičkování z malého vápna, tak by to bylo zajímavější no..

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm tak to teda neviem. Prvý polčas hrala Barca čo potrebovala, prvých 15 minút druhého ich Real nenormálne zatlačil ale žeby 60 minút bolo vyrovnaných to teda určite nie.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Poslys PP, tvuj nick je skratka Partido Popular?

Reagovat
valloire

nene, je to Pěknej Píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
Juan Román Riquelme

Sorry, mel to byt tenhle

Reagovat
smazaný uživatel

pepkova barca by jim dala aspon 8

Reagovat
X-bano-X

Aj táto, len by musel hrať aj Messi

Reagovat
ADM

Madrid prvých 15 minút druhého polčasu dominantný, tam som sa obával že to otočia aký sme boli marný. Našťastie doplatili na letný prestupák... Krásna výhra doma, ale u mňa sa zaradila k tej pod Benitezom, kde si to človek až tak neužije vzhľadom na stav súpera

Inak sa mi páčili snaď všetci až na Coutinho (opäť). Rakitič mi krásne zavrel ústa, Arthur a Bus sa našli, Roberto a Suarez to je takisto už stabilná dvojka a Suarezovi hattrick hrozne prajem, snad ho to nakopne. Skvele sa ukázali stopéri, takisto Vidal s Dembelem.

A posledný riadok si nechám na Albu. Klobúk dole. Ten je momentálne o 10 levelov nad všetkými (okrem Lea samozrejme)

Reagovat
ADM

Jo, nepáčil sa mi ani Rafinha, hrozne vela situácii vyriešil zle. Roberto na krídle dal na neho uplne zabudnuť.

Reagovat
X-bano-X

Aj keď Coutinho bol v prvom polčase ok a odpadol tak ako obvykle v druhom. Tam sa Vždy žiada striedanie po polčase.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Keď to povie Sánchez, tak sa už nemáme o čom baviť.

Ale teraz fakt. Myslíš, že ak by zostal, zmenilo by sa niečo na tejto situácii? ..

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane ten uz to pisal po zapase proti Levante

Reagovat
Puskas

Real - Plzeň 2:1

Barca - Real 5:1

Barca > Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

To se snad vědělo i před tím

Reagovat
Puskas

Jo, ale teď je to potvrzené.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Puskas

Vidím, že Ti tyto srovnávačky taky přijdou směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Julena, sorry, kecal jsem - ta karma přišla až dnes.

Reagovat
CHONG

Karmu za 18 mega v eurech bych si taky nechal líbit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože u repre trénoval zadarmo a protože peníze jsou pro trenéra to nejdůležitější...

Reagovat
CHONG

V první řadě je to člověk a pro toho jsou peníze velmi důležité a 18 mega v eurech za vyhazov je opravdu drtivý dopad karmy

Reagovat
X-bano-X

To teda je. Si uvedom že on nebol žobrák z ulice. Teraz bude mať na sebe tieň toho že posral v 2 mesiacoch jak repre, tak Real. Bude za neschopáka s 18 mega na účte. A trénovať môže tak doma z gauča.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tvl, tu repre fakt zosral on.......nebol to egocentrizmus Rubialesa, abosulutna nemohucnosti Hierra a k tomu absolutna neforma niektorych hracov?

Reagovat
X-bano-X

No fakt on.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty si strateny pripad....

Reagovat
X-bano-X

nj za všetko môže vždy niekto iný....

Reagovat
valloire

ne, za všechno můžeš ty

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Kixi Syhimour

Wenger incoming

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pospech11

Těžko se mi po tomhle hledají i slova, kterýma bych byť jen přiblížil to co se odehrálo na hřišti. Ta bezmoc a nemohoucnost a taktické přešlapy obrany. Nechápu co se tam dělo a Lopeho výraz asi mluvil za vše, jen by mě zajímalo byl na tom Real někdy hůř tím myslím po podzimu na 9. místě ?

Reagovat
LeonardoUžoa

Real tlačila bota na brankářském postu, který vyřešili Tibetem Krutónem, avšak jsou ve velké krizi, moc tomu nerozumím.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Taky jsem zmatený. Král mezitím promptně předělává trošku línější pizzožrouty k obrazu svému a tím dělá z klubu Juve slušný válec, zatímco Real se nám válí tak akorát ve škarpě. Doufám, že je Conte srovná

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon, dnes snad ani nikoho z Barcy nejde hejtovat Suarez božský, Alba s Robertem neskuteční, Arthur opět top

Reagovat
Basty

No myslim si že kdyby se to hrálo na bernabeu tak by asi ochranka toho trenéra realu vyvedla . Obrana realu těžký fail

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
AjaxFans

Dobře Luis.Gratulace Fcb

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí nám the GOAT Cristiano no..

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano leo

Reagovat
pobody's nerfect

Koza?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Analdo? Milovník prdelek bezmocných slečinek?

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych viděl souboj Juventus - Barcelona.. to by byl parádní match..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to na letošní finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Real nějakým zázrakem nevzpamatuje, tak bych si i takové finále docela přál, ale samozřejmě s vítěznou tečkou pro Juventus (Ronalda).

Reagovat
ADM

Už sme opäť vo finále?

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to už musí vyjít! Leoš je po MS nažhavenej a máme konečně hodně kvalitní a široký kádr. Navíc loni nám v LM nehráli Coutinho s Arthurem, což je obrovský rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to už musí vyjít! Leoš je po MS nažhavenej a máme konečně hodně kvalitní a široký kádr. Navíc loni nám v LM nehráli Coutinho s Arthurem, což je obrovský rozdíl.

Reagovat
zizou996

tak už je video z pozápasový tiskovky https://www.youtube.com/watch?v=sQ-tWqOpmLg

Reagovat
Anacron

A špekáček je Benzema?

Reagovat
zizou996

no podoba tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

6 bodů od sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

divas se na to moc negativne, ja vidim 7 bodu od titulu, takze klidnej stred tabulky

Reagovat
REPLIKATOR

Bude to chtít velké zlepšení, ale nakonec tu záchranu zvládnete.

Reagovat
DrQQ

Real je na tom celkom dobre, v top, vrchnej, hornej, lepšej polovici tabuľky. :-)

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi madridskí, neviem čo ste včera pod preview čakali. Veď to bolo viac ako jasné.

Teraz len v tichosti čakať, čo sa bude diať ďalej. Čakám teda riadne zmeny. A prídu rýchlo.

Reagovat
Anacron

Co kdo čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ještě dostat důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

A prý to měl být souboj kryplů. Viděl jsem jen jednoho krypla

Reagovat
Mateo16

Akeho trenera chcete ? Ja som proti Contemu. Za mna Guti

Reagovat
Mateo16

alebo Pochettina

Reagovat
smazaný uživatel

Další, co by v průběhu soutěže opustil svůj tým, aby si zničil svojí kariéru. Vy máte dost.

Reagovat
Ed_Hazard

Guti bol a je teda veľká 3,14čovina. Vyhorí neskutočným spôsobom.

Príde Conte, Wenger alebo Blanc.

Želanie, ukecanie ZZ.

Reagovat
ADM

Ak sa k vám nejakým zázrakom vráti ZZ tak sa chcem vrátiť v čase a prehrať tento zápas 5:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Pochettina... ale jako příchod jakýhokoliv trenéra bez řezu do týmu je zbytečný a bude neefektivní

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Hokaido

1.) Nemáte nejmenší šanci Pocheho získat během sezony. A i po ní by vás to kvůli Levymu stálo strašně moc.

2.) Příchod třeba Conteho vás samozřejmě pozvedne o 1000 %. Zbytečný a neefektivní fakt nebude. V Realu to asi nevyřeší jen změna trenéra, ale Lopetegui s tím týmem předvádí něco fakt strašnýho a horší už to ani být nemůže.

Reagovat
vilp

Viděl jsem loňskou Chelsea a ta tedy horší byla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Poche by se jim vyplatil, i kdyby měli Spurs nacpat třeba 30 mega, nikdo vhodnější není a nebude.

Reagovat
Whitemedia

jenže Levy by 30 mega nepřijal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vilp

Nejsem si tím tak jistý. V LM letos zase hoří. Já bych bral Sarriho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hořením bych to nenazval. Dlouhodobě hraje se Spurs těžce nad plán, letos to má vzhledem k úzkýmu kádru, zraněním a náročnýmu Mundialu brutálně těžký. Sarri není reálný, to snad uznáš. Každopádně problém bude, že je ten kádr podivně složený, resp. nedoplněný a bude asi těžký oříšek ho vrátit do úplný špičky.

Reagovat
vilp

Sarri je reálný asi jako Poche. Ale na něm se mi líbí povaha, přístup k hráčům a to, v jakém stavu převzal Chelsea a jak ten tým hraje a vypadá momentálně. Nerad bych to zakřikl, ale zatím si vede skvěle a pravděpodobně to bude na jaře ještě mnohem lepší. Řešit taková jména samozřejmě nemá cenu, to je jasné. Docela souhlasím s tím, co jsi postnul o Contem výš. Možnosti na náhradu Lopeho jsou celkově hrozné a on by byl asi tím jednookým mezi slepými přesně z těch důvodů, co jsi tam psal. Někdo ofenzivní by se současnou skladbou týmu stejně nejspíš vyhořel a největší naději aspoň nějak doklepat tuto sezonu má dost pravděpodobně po italsku zajištěná defenziva s výsledky 1:0 nebo 2:1, protože ten útok a celkově efektivita ofenzivy je fakt na bodě mrazu.

Reagovat
vilp

Jinak jsem se dnes utvrdil v tom, že bych bral všema deseti toho Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Souhlasím, ale otázka byla, koho bychom chtěli, o reálnosti získání se nemluví 2) S tím tak úplně nesouhlasím, ten tým má problémy hlavně v přístupu hráčů, resp. v protěžování, což je dlouhodobý problém (viz. Benzema, přístup zálohy a snaha udělat hlavního tahouna z Balea)

Reagovat
pobody's nerfect

Nikdo s tím nic neudělá, tým je za zenitem, chybí hráč co by táhl ofenzivu, defenziva stárne a velmi brzy bude potřeba radikální obměna, navíc zákonitě musí chybět motivace, chyba byla, že se neudělala výrazná obměna v létě

Reagovat
Mateo16

boze 10 min pisat taku picovinu

Reagovat
pobody's nerfect

Závidím ti tvůj optimismus

Reagovat
DrQQ

Ofenzívu predsa ťahá Marcelo! :-)

Reagovat
teenz

Conte.

Reagovat
Greny

Snad Conte ať je klid a Eden zůstane u nas

Reagovat
Hokaido

Ale Kante by mohl odejít.

Reagovat
bobis21

nejsem fan realu, ale Conte je rozhodně nejlepší varianta z volných

Reagovat
smazaný uživatel

Jardim, predýcham aj Gutiho. Hlavne žiadneho pragmatika.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně nejsem Conteho fanoušek, ale ten tým potřebuje postavit do latě a vzhledem k chybějící kvalitě i takticky slušně připravit, na což bude nejlepší dostupnou volbou. Podle mě teda pouze na přechodnou dobu, jelikož si nedokážu představit, že dlouhodobě bude vycházet s hráči a médii.

Reagovat
CHONG

Solari, Guti, Wenger a Conte, nikdo jiný do tohohle bordelu nepůjde. A z těch čtyř jednoznačně Conte, Gutimu by to akorát zkurvilo kariéru.

Reagovat
Hachim Mastour

Jardim

Reagovat
Neutron

za mna by ste mali vykupit Mourka...a to, ze hned!

Reagovat
teenz

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Anacron

Jinak tímhle vším ještě stoupá Ronaldova pozice v historii Realu. Přišel když byla Barca jasně nejlepší a Real se poté dostal na vrchol. Odešel a jsme zase v takovejch sračkách že to není ani možný.

Reagovat
smazaný uživatel

...a co Zidane ?

Reagovat
X-bano-X

Tak v Európe. V Španielsku to bol taký podpriemer.

Reagovat
Anacron

Jako jo, ale alespoň ty dvě sezony co byl titul (hlavně ta s Mourinhem) byl Real top.

Reagovat
X-bano-X

Tak áno ale zas za aké obdobie. Tam to je proste málo.

Reagovat
el Principito

jasně, protože v La lize to Real s ním válcoval celou dobu

Reagovat
Anacron

Píšu něco takovýho?

Reagovat
valloire

na ligu z pohledu těch hráčů sere pes.....tady byla ve hře vždy jenom LM

Reagovat
Liquid

tohlec Lopetegui nemůže přežít, ne teda že by zrovna lezl do vrtulníku, ale tohlec je i hazard o účast v příští sezóně LM

Reagovat
Mateo16

Nevadi ideme do druhej ligy.

Reagovat
Anacron

Jako to i kdyby byl Perez sjetej a nevyhodil ho tak musí sám odstoupit.

Reagovat
Carrick

Toto je na odvolání Valverdeho.

Reagovat
X-bano-X

Už to tak vyzerá.

Reagovat
remeslnik

Nóóó, a mohl by jít do Reálu

Reagovat
Csaplárova past

bye and good luck, Lopetegui

Reagovat
Berbatov9

Isco teda obrovskym stinem toho genia co byval, ale to dejme tomu celej Real Madrid, na druhou stranu mi prislo ze Realu celkem dobre fungovalo odebirani mice ve stredu pole, ktery vsak uz nedokaze potrestat tim bleskurychlym protiutokem jak za Ozila a Di Marii, s momentalnim Benzemou ktereho se uz opravdu prestavam zastavat bychom pravda nepotrestali ani nejakej darovanej najezd od pulky sam na golmana, Barca zaslouzene ikdyz teda tech ztrat mice a podobnejch paradicek ALA Rafinhovo ,,kouzleni,, na vlastnim vapne bylo celkem dost ale na dnesni bezzubej Real bohate ten jeden zubatec stacil no.... Osobni prani uhaluzit letos co pujde aspon nejakou Copu a v lete vyhlasit Galacticos vol. 3 symbolicky po 10 letech

Reagovat
YNWA__MSN

Luis Suarez nejlepsi hrotak momentalne

Reagovat
Rattlesnake

jinak ten Lenglet tam vzadu tak kromobyčejně zapadl, jako by tam byl už třetí sezónu. v klidu, míru, nuda v brně - je fajn. jen mám strach, aby Umtitiho uzdravení s sebou nepřineslo to klasické Nerudovské dilema.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mit 3. dobryho stopera neni na skodu, zvlast s tim programem co je..

Reagovat
Rattlesnake

3. dobrej stoper kterej není skleněnka. to je sen.

Reagovat
X-bano-X

Tak Piqué bude potrebovať záskok čoraz častejšie. Predsa len nemladne.

Reagovat
Rattlesnake

31 není na stopera až taková darda, ale máš pravdu - konkurenci potřebuje jako sůl (kór po jeho letošním startu do sezóny)

Reagovat
Kejza

jono, to není věkem. poslední dvě tři sezony je zkrátka a dobře jalovej. bojovník je, ale ne lídr. tý obraně zoufale chybí někdo jako carles. třeba na liverpoolu je vidět ten ohromnej skok, co tomu začal šéfovat van dijk.

Reagovat
Rattlesnake

kromě startu letošní sezóny a kromě toho prvního podzimu pod Luchem (kde byl zralej na regulerní vystřelení na mars) je Pique docela jistota. jistě, tu i onde má nějaký úlet, ale v top zápasech ta obrana prostě stojí na něm a je skvělý. lídr není ani náhodou to máš pravdu, ale se Samem jim to docela klape a vidím to v pohodě i dále. jediný problém je Utitiho zdraví, protože i loni chyběl drahnou část sezóny.

Reagovat
Kejza

takhle přesně si to nepamatuju, to je fakt. 2015 mi přišel skvělej (finále LM pevnej jak skála), ale zdá se mi, že postupně je čím dál víc vachrlatější a takovej dobitej. čert vem pár úletů. u těch velkejch zápasů, taky často hořel. mače s Juve, PSG nebo AS, kdy to bylo o 3 o 4 góly - pokud na něm ta obrana stojí, je to jeho vizitka. Jasně, celej tým hrál v tu chvíli blbě, ale o to víc je potřeba, aby někdo řídil aspoň tu obranu a nebyl z toho takovej debakl. Co musim uznat, překvapil mě za poslední zápasy Lenglet, ve vzduchu i v rozehrávce se zdál hodně dobrej.

Reagovat
Rattlesnake

Lenglet se adaptoval až nezvykle rychle + je stejně jako Sam levák čili ideální záskok.

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Lopeteguia mi je celkom ľúto. Prebrať tento Real po Zidaneovi, Ronaldovi a troch tituloch v LM po sebe by bola brutálna výzva aj pre oveľa skúsenejších, rešpektovanejších a kvalitnejších trénerov. Že dopadne takto bolo dosť pravdepodobné. Bude vyhodený po pár zápasoch a odíde s vizitkou neschopného babráka, čo mu v tak mladom veku môže kariérne kľudne zlomiť väz. Na druhej strane je neskutočné, aké odstupné ho za tých pár týždňov tragédie a strápnenia sa čaká. Byť futbalovým manažérom na tejto úrovni, to je najlepšie povolanie na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám by se teď hodil trenér jako je Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Leverkusenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tomu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ADM

Madridisti myslíte, že by priebeh zápasu výrazne ovplyvnil príchod Jamesa, Kovačiča a Moratu v druhom polčase?

Reagovat
Mateo16

Ved by sa ani 1 nedostal na ihrisko

Reagovat
RealC.F.

James určitě ale Morata? Morata = Benzema

Reagovat
ADM

Ok, ale nie súčasný Morata, ktory padá už pri viazaní kopačiek James + Morata. Jeden má skvelé centre, druhý zakončenie hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě bezpochyb

Reagovat
smazaný uživatel

kova by hlidal messiho v hledisti

Reagovat
smazaný uživatel

Jim tam toho nefunguje strašně moc. Co neuhrají na individuální kvalitu, to nemají. Jidáš trenérsky vyhořel na celé čáře a dostal ten tým na úroveň tak 10 let zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

To si zas nemyslím, ten úvod druhého polčasu naznačoval iné. Podľa mňa je problém aj v systéme (hlavne dozadu) ale aj v hráčoch. LepšíMessi Asensio od hattricku za SPA nič, Bale nič, Isco sa zas zamotal sám, Benzema by tam mohol behať ešte týždeň sám pred bránou a nevyzrel by na Stegena a Kroos s Modričom sú bez útoku celkom neškodní.. no a Varane ešte nevytriezvel z osláv

Reagovat
ADM

Jo a ten pressing im Lope asi tiež nekáže hrať jak kravám na paši.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pressing je přesně jedna z věcí, co musí trenér s hráčema nadrilovat, jinak je to průser.

Reagovat
valloire

Presing hlavně nemůžeš hrát s těma hráčema v Realu.....

Reagovat
ADM

Ale čoby, len ho musí niekto určený iniciovať, tak ako u nás minulu sezonu sa presovalo len keď to začal Luis s Leom. Lenže vaši hráči dnes pravidelne 5-6 prebehli na našu polku a už sa to viezlo za nimi

Reagovat
valloire

Chceš presovat vysoko neustále furt s Modričem, Kroosem, Casem, Benzínem, Balem..... nechceš ne? Vim to já...pouhý dement, ale neví to trenér. I když my trenéra nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je ono - není přece náhoda, že tolika hráčům naráz odejde forma ... co odejde forma - jdou výkonnostně o 3 stupně dolů.

Jako určitě ne všechno je jeho chyba, ale ten jeho dnešní tah z Nachem (oba tahy s Nachem) ukazují, jak špatný trenér to je.

Reagovat
Mateo16

Co urobil s Nachom zle ?

To je tak ked ti vybuchne Odriozola proti Levante

Lucas proti Plzni

Koho tam potom mas dat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tým jako Real madrid musí mít na každý post alespoň 3 konkurenceschopné hráče..

Reagovat
valloire

a neni to málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to co máme aktuálně na lavičce není extratřída.. A tu my prostě mít musíme.

Reagovat
Dayman

Varane stridal pro zraneni...

Reagovat
CHONG

Lopeho problém je v tom, že byl tak blbý, aby na tu nabídku kývl dřív, než si vydupal nějaké posily, ale není pravda, že trenérsky vyhořel, s týmem bez útoku, alternativ v obraně, kde libovolný hráč udělá v každém zápase aspoň jednu hrubou individuální chybu, se toho moc udělat nedá. Ten tým posunul o deset let zpátky Pérez a ne Lope.

Reagovat
X-bano-X

Veď Peréz stojí za všetkými úspechmi v novodobej histórii Realu........

Reagovat
CHONG

A teď ho pohřbívá...

Reagovat
X-bano-X

Kruh sa uzatvára.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Nicméně není to poprvé, co to Flo posral a tým s potencionálem válcovat poslal do prdele....Bože, a stejně jsme pak dali ten hattrick.

Reagovat
technecium

To jste si koupili jednosměrný lístek do pekla

Reagovat
valloire

Zlatej hattrick je něco, co nemůžeš pochopit, protože se ti to v životě nestane.... To je Ráj. Ovšem pak přichází procitnutí v podobě bůru u moře, kde to nechceš. Svět je spravedlivej, vy 5-1, my 3x LM....nemůžem chtít holt všechno, i když za bůra Barceloně bych teď obětoval všechny další potencionální výhry v LM.

Reagovat
valloire

už ho neomlouvej, vyhořel ako fakla....ti hráči ho vůbec neberou

Reagovat
king23

Morata by to výrazně ovlivnil určitě - bylo by to ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si zmínil Ronalda, tak ano.. Ani jeden z těch 3, co jsi zmínil není rozdílovým hráčem.

Reagovat
ADM

Tak urobil som to zámerne. Osobne si myslím, že dopad na zápas by mal len James, ale tá trojka je spätne po odchode považovaná za niečo viac vzhľadom na silu lavičky s nimi / bez nich. Najlepšie striedanie by bol dnes asi Di Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že by Cris minimálně jednu z těch šancí Benzemy proměnil.. bohužel v současné době nemáme v týmu jediného tahouna směrem dopředu. Gareth v tomhle zklamal na celé čáře, vůbec nepůsobí jako hlavní útočná hvězda a lídr týmu, o Benzemovi se nemá cenu zmiňovat i Džeko by byl daleko daleko platnější než on a dvojice Isco/Asensio jsou taky z formy.. především Isco, dneska to místama hrozně zadrbával.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl jasně Albův. Real byl úplně ostudný ve všech ohledech, ale úplně největší průser byl Nacho.

O přestávce Jidáš dobře zareagoval a posílil Albovu stranu. Pro mě nepochopitelně ale žlutého Nacha nevyhodil, ale přesunul na stopera. To mi přišlo jako sebedestruktivní strategie. My jsme naopak do druhé půlce nastoupili podobně ostudně, jako první půlku odehrál Real. S trochou štěstí jsme přežili tlak Realu, hru vyrovnali a po Luisově 2. gólu už to byla hra kočky s myší. Ten konečný výsledek je ještě pro Real dobrý. Oni hráli vzadu na ohromné riziko, z čehož jsme chodili do nebezpečných brejků. Hodně jsme zjednodušili hru a chodili přímo "směr sever". K naší smůle jsme toho ale strašně moc zajebali.

Zní to možná trochu divně, ale nepřeceňoval bych tu manitu, protože Real byl dneska opravdu strašně špatný. Hrát Messi, tak by jim nasypal manitu sám.

Tak jako tak - díky, kluci.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona za poslední 3 roky rozdrtila 2x Real rozdílem 4 branek bez Messiho. Ještě tady bude někdo tvrdit, že jsme bez Lea průměrný klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladal som, že Lopetegui skončí okolo vianoc...no bude to asi o 6-7 týždňov skôr.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla hrůza, real úplně marný.. toho Lopaty je mi snad i trochu líto, takhle si zamrdat kariéru. Nechat se vyhodit z repre den před ms a jít do realu bez ronalda a bez posil.. Tak třeba by mohl přijít ten jardim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku už bych se asi začal zase soustředit jen na LM...

Reagovat
Anacron

Tak to fakt ne, ztrácíme 7 bodů to ještě není taková katastrofa vzhledem k těm výkonům a výsledkům.

Reagovat
DrQQ

Real nestráca 7 bodov, Real má 6 bodov náskok. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

No jen se smějte....Podceňovat slavný Bílý balet svědčí o nastupující nemoci nespecifikovaného druhu.

Reagovat
DrQQ

Hej, prvú štvrťhodinu druhého polčasu sa fanúšikom Barcelony zvierali riťky, vrátane mojej, ale to hádam nie je žiadna vážna choroba. :-)

Reagovat
valloire

Nie je.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

zapomněl jsem......

Reagovat
jenage

Zidane moc dobře věděl, proč odchází. Podle mě by ty výsledky pod ním nebyly o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud Peréz Zidanovi řekl, že kádr nijak výrazně neposílí a zůstane to tak jako teď tak by byl trochu hlupák kdyby zůstal. Myslím, že s tímto kádrem by to nevykouzlil nějak skvěle ani Santa Claus. Tým vyhrál všechno, trochu ztratil motivaci, přišli akorát mladíci, u kterých je na pochybách zda na to vůbec mají. Na druhou stranu výkony nejsou až tak uplná katastrofa, ale efektivita sráží Julenoi krk.

V létě to chce přestavbu kádru, a to tak že velkou. Chápu, že se za léto nevymění 20 hráčů, ale aspoň postupně to nějak proměnovat. Bohužel se bojím, že jediná přestavba která v roce 2019 bude se bude týkat jen stadionu

Reagovat
CHONG

Nebyly by o nic lepší, v lize to pod ním stálo za hovno už vloni a to jsme měli Ronalda.

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je jinde od lonskeho podzimu rikam, ze zaloha odchazi. Modric, Kroos jsou totalni posouvaci a alibisti. A do toho vykopli i Kovacice a ztratili dalsi variantu pro zalohu.

Koukni se na Barca, kolik museli investovat do zalohu a kridelni hraci. Ta vymena se jim povedl minimalne 2/3(jeste dobudoucna potrebuji DM, CB).

Real zatim ceka na vymenu a vysypalo se vam to pekne pod rukou. Tohle bude trvat tak 5-6let nez to date dohromady, nebo aspon 500mega za Neymar+Mbappe nebo KbB + Hazarda.

Jinak to nevidim. Skoda jenom to, ze Zidane nezustal.

Ale nejspise Perez nechce zatim predelat ten kadr, proto Zidanovi nekoupil Hazarda(asi ceka na dalsi rok na Neymara) a misto toho letos kupoval toho krypla "Tibora C."

Ale zase jste na to zvykly z dob Galacticos, takze cekat dalsi 5-6let i vic neni problem, ze ?

Reagovat
Kokesh

It took Zidane 78 matches to suffer 6 defeats with Real Madrid.

It Lopetegui just 14 matches to suffer 6 defeats.

Reagovat
valloire

já vím, že ti je sympatická ta španělská cesta, ale otevři oči

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Ramos si hraje na Ronalda, snaží se přebrat jeho roli na hřišti a být tím nejdůležitějším hráčem, na což už nemá výkonnostně ani psychicky.

Reagovat
king23

Blbost. Ramos si svoji úroveň na tu budu drzi a psychicky na to rozhodně má. Kdyby jsi real sledoval, tak víš, že on byl vždycky, už i za Ikera, tou největší personou na hřišti a leaderem. Ale Crise logicky zastoupit nemůže, nám zoufale chybí golfový hráč.

Reagovat
Berbatov9

Tak to bysme meli oslovit Šmícu nebo Nedvěda, ti v tom prej celkem válí

Reagovat
king23

*Golovy samozřejmě

Reagovat
Jordi Alba

Teď si mi to celé pokazil.

Reagovat
pobody's nerfect

To asi není hráč, co zvládne obejít 18 dír?

Reagovat
ADM

To opat skor ten Ronadlo.

Reagovat
Jordi Alba

Spíš bych zkusil fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Tady je prostě vidět jasně, jak Cris hrozně chybí. Přiznám se, že jsem patřil k těm, co věřili, že absence Ronalda může nakopnou hráče jako Asensio, který by normálně nahrával a nebo Balea, který se mohl stát novou hvězdou číslo 1. Nicméně se ukazuje, že Asensio je sice dobrý hráč do základu, ale taková superstar to zase není a Bale prostě leader není a nikdy nebude.

Teď už víme, že prostě někdo prijit místo Ronalda měl. V současné chvíli to vidím už jen na boj o první čtyřku La ligy a pokus o zázrak v podobě dostani se co nejdál v LM. V lednu tezko nějaká hvězda dojde. V létě to vidím na jednoznačné posílení kádru. Hazarda beru jako hotovou věc, rok před koncem smlouvy ani nebude drahý. A do útoku ten Icardi třeba.

A ještě jedna poznámka. S ohledem na současné události je trochu směšné, že Zlatý míč dostane nejspíš Modric, protože mu vyšlo MS. V Realu zapadl do podprůměru a ani pes po něm nestekne, zatímco Ronaldo už zase sází jeden gól za druhým v serii A.

Reagovat
ADM

Tým GB by som si už nebol tak istý. Modrič je v brutálnej kríze a kauza okolo Ronalda zdá sa utíchla + má výkony.

Reagovat
king23

No, ale tak to hlasování ve fotbalistovi roku leccos naznačilo. Koukal jsem na tip sport a na Ronaldovo vítězství je kurz furt hrozně vysokej, 5.5.

Reagovat
smazaný uživatel

ma kauzu, a ti co by mu to dali normalne se chtej vynout otazkam od novinaru

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Modric je v krizi od lonskeho podzimu, ten "hype" na MS po par zapasu nechapu dotedka

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

někteří jste tu jako blázní nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme tu anketu nevyhrali, takze se snazime aspon dostat do ni

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Hazarda bych jako hotovou věc zas tak neviděl, jasně, je dost pravděpodobné, že odejde zrovna k vám, ale z jeho předešlých prohlášení docela věřím, že by prodloužit. Hlavně Florentino cílil spíš na Neymara, ne?

Reagovat
valloire

Byl jsi pomýlen....no ale stane se. Když odejde Král a s ním Trenér co Král byl, nelze si myslet, že ostatní teď vystoupí ze stínu. Kdyby měli vlastnosti Krále, už by to udělali....

Reagovat
smazaný uživatel

Buh nebyl na hriste aproto jste padli 5-1

Reagovat
roberos

Kde je ten SAJRAJT -valloire

Reagovat
blaugrana

jel za kralem do turina

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
patas92

Na sajrajt se musí se smetákem, to říkala moje máma.

Reagovat
eder

Tahle Barca - to je válec, panečku! S Messim by to byla maximálně plichta...

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný Messi, žádný problém, ukázala Barcelona v LM proti Interu

Žádný Messi, žádný problém, ukázala Barcelona v LaLize proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom sme uz roky volali. Konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ano, je dobre, kdyz tym neni na nikoho zavisly a stale ma svuj silu proti jakekoliv soupere bez svych nejlepsi hraci

Reagovat
Robbie

Lopatachuj udelal z Realu prumerny tsm, rikejte si co chce, ale ja vinim hlavne jeho, prisel a chtel hrat hazenou, je mu jedno ze Real to nikdy nehral a ty hraci nato nejsou zvykli a ani si nezvyknou, trener je tqm od toho aby nasel hormonii mezi hracema, on se bohuzel neprizpusobil, ty hraci maji na primocary styl fotbalu, totalne dojebal vsechno, dyt odesel jen Ronaldo, tym je jinak stejny, nwchapu ze nikdo nema formu, neumi pripravit fyzicky ani psychicky hrace, vysledky tragicky, hra taky, ze jsou hraci neefektivni ? To ale neznamena ze Real potupi Barcelona a porazi podprumerny Alaves a atd, dobre Real nebude davat tolik golu jako predtim, ale i tak s Alavesem aspon 2:0 mel vyhrat

Reagovat
cristiano.K.

Suarez naprosto božský výkon. Klidně mohl jich dát pět. Pořád patří mezi nejlepší tři hrotové útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Avsak ta medzihra, to je hroza...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně a proto má každou sezonu kotel asistencí, tolik, o kolika takový Icardi ani nesní

Reagovat
cristiano.K.

na mezihře tu hru nikdy neměl založenou, přesto na hrotového útočníka má i dost asistenci.

Reagovat
valloire

od frajera, co dá hattrick v Clasicu chceš ještě nějakou mezihru či co?

Reagovat
technecium

Oni nerozumí fotbalu.

Reagovat
valloire

je to tu jak na běhu Terryho Foxe pane žokej dneska jsme spokojeni co?

Reagovat
technecium

Paráda, zkušený výkon, soupeř zesměšněn...

Reagovat
valloire

Jako gratuluju, výsledek se dal sice celkem čekat, když nemáme Krále ani trenéra, nicméně upozorňuju na valloireho pravidlo "Podzim nám tu LM nevyhraje"....

Reagovat
technecium

Jasný, máš pravdu. Ale náš podzim není ani zdaleka ideální a je velkej prostor pro zlepšení. Navíc máme dobrýho trenéra, kterej není egoista a umí se poučit z vlastních chyb. Letos si jdem pro treble, to si pamatuj.

Reagovat
valloire

Ani hovno. Bejt Viktorka na Realu ta 6-7 let zpátky, vezem si výhru a pan bejvalej golman by končil už v úterý. Porazit tenhle Real v tomhle rozpoložení nic neznamená. Myslím že tým na treble nemáte, na dabl jo, to už bylo, ale LM se hraje jinak než Clasico, kde si to rozdáš otevřeně a nebráníš.

Reagovat
ADM

Presne tak, robíť si dnešnou manitou zdecimovanému Realu v LM nejaké väčšie nádeje je zbytočné. Do play-off musíme hlavne súperom zasadiť myšlienku, že s Barcelonou sa nevyhráva a na Nou Campe dostaneš 4 goly a ideš domov. A od takej vizitky sme v LM za posledné sezony daleko. No máme na to zhruba 5 mesiacov aby sme sa tam dostali, káder by na to práveže aj bol, len s ním celým treba začať správne pracovať a udržiavať ho, podobne ako to robil Zidane v 16/17

Reagovat
technecium

Manita se neděje každý rok. Je to důvod být optimistický, nehledě na to, že to hráče obrovsky povzbudí

Reagovat
valloire

Je 28.10. Fakt si myslíš, že jim to vydrží do prvního zápasu na jaře s Juventusem, kde dá Král hattrick a vrátíte se na zem? Porazit tenhle Real je Csaplárova past a tým to spíš ukolébá. Je to stejný jako porazit Vejprnice....nevěřim, že jsem to někdy musel napsat. Díky Flo....

Reagovat
Visca el barca

Ten nám nikdy hatrick nedal. Prostě na to letos máme kádr. A doufám, že základ nebude klasicky v dubnu plést nohama. Pak tu šance je a velká. Vy budete letos bez trofeje, tak můžeš aspoň fandit králi, stejně mu fandíš víc než Realu

Reagovat
valloire

To zas prrrr. Nikdo není víc než klub. Jenom Barcelona.

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Naopak, myslím si, že máme dokonale vyvážený tým, ideální na pohárový zápasy. Top 2 brankář na světě, zkušená sehraná stoperská dvojka, dobrá na míči, nejlepší levý bek, průměrný pravý bek. Záloha: Nejlepší defenzivní záložník - držák, génius na míči, pak tam je reinkarnovaný Xavi, a doplňuje je úžasně univerzální Rakitič - dobrá střela, přihrávka, dynamický, pracovitý, týmový. Vepředu Bůh, uprostřed bijec, srdcař a zabiják Suarez a na křídle týmovější Neymar.

Jdem si pro treble

Reagovat
valloire

a já myslím, že piješ a máš poslouchat ty zkušenější kolegy jako je ADM

Reagovat
technecium

Nepiju, bohužel.

Reagovat
valloire

tak začni, někdy to pomáhá a je to zdravý

Reagovat
ADM

Čo teda hovoríš na Arthura po pár zápasoch? Klady, zápory? Pamatám si, že si mu moc neveril.

Reagovat
technecium

Ano, Arthurovi jsem nevěřil. Mladý, šel z Brazílie, bez zkušeností s TOP fotbalem. Ale totálně mi zavřel pusu. Hraje s neskutečným přehledem. Je jasný, že má ztráty, slabší místa, nemá moc cit pro to jít dopředu a občas hraje spíš takový DMko ve stylu Xabiho Alonsa, ale myslím, že to rychle vypiluje. Ty Xaviho momenty má, nejvíc žeru, když pošle přihrávku a okamžitě změní pozici aby se nabídl a to vše s neskutečnou lehkostí a přirozeností. To nám strašně chybí v kádru obecně.

Reagovat
ADM

Sledujem PSG, Neymar je dnes hrozny, ale jednou prihrávkou dokáže vyradiť celú zálohu súpera, o tom Coutinho môže ešte len snívať. Za mňa dnes opäť najslabší a práve tú tímovosť som mu vyčítal už priamo cez zápas, ak si pamatáš na situáciu ked Alba išiel presovať vysoko a Coutinho sa mal za neho logicky stiahnuť, neurobil to ani po tom čo mu Alba naznačil že má bežať do obrany kvôli protiútoku a tak si to Alba musel odbehnúť naspäť sám. Neymar nebol žiadny Puyol, ale často sa vracal s hráčmi, makal na našej polke, pomáhal pri rozohrávke a potom šprintoval s loptou k bráne...

Reagovat
technecium

To Neymar dělal první dvě sezóny max.

Reagovat
ADM

V tretej bol pol roka možno najlepší hráč na svete, takže tam by som mu to aj odpustil. Osobne som minulú sezónu tiež hovoril, že Coutinho dáva zabudnúť na Neymara ale túto sezonu som hlboko sklamany zatial a určite by som sa o nom v podobnom zmysle nevyjadroval. Na druhú stranu si myslím že v LM nám môže byť platnejší Coutinho.

Reagovat
ADM

16/17 bol Neymar vlastne tiež najhlbšie sa vracajúci článok MSN, často si ho pamatám brániť na našej tretine ihriska / snahu získať loptu späť

Reagovat
Kixi Syhimour

Top 3. nejlepší brankář

Reagovat
technecium

Oblak, Stegen top 2 o parník za nima De Gea a pak dlouho nic a pak tam je Navas a spol

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

No..... já jenom 3 naprosto zásadní body....

1. Jak se ti to líbí Flo?

2. už mi tu začnete konečně věřit, že nemáme trenéra?

3. Jak se ti to líbí Flo?

Reagovat
PP

Na druhou otázku sis odpověděl první a třetí.. Toto přece není trenérem.

Reagovat
valloire

Ne úplně....ale když někdo někam nastoupí s tím, že se mu prodá Král, náhradu sice asi chce, ale nevydupe si jí, vidí dejme tomu slabý místa, ale je vlastně rád, že ten Real může trénovat a tak ani moc nepíčuje....tak to u mě není trenér pro Real Madrid. Jak čekal asi, že to skončí? No bůrem na Barceloně. A jellikož jsem to tu říkal jako první, tak si prostě dovolim napsat a neni to prvně, že mam dycky pravdu. Nemáme trenéra a po dnešku je to už i fyzická realita doufam.

Reagovat
Kang & Kodos

valloire

26.10.2018 18:09

#

0-0

Dycky

Reagovat
smazaný uživatel

:D cekal to

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

Tak 0-0 bylo spíš přání, přece tu nebudu psát, že nám hrozí debakl.... To, že nemáme trenéra tu píšu jako první a už hodně dlouho. Nezkoušej to dvojitej nevim co.

Reagovat
Kang & Kodos

Máš psát pravdu, ne přání

Reagovat
valloire

Když hraješ s těma kundálama vod moře, pravdu i když relativní, psát nesmíš. Voni by byli ještě víc namachrovaný než jsou a kdo s nima má pak vydržet?

Reagovat
PP

ano, pravda tzv. na Okamuru..

Reagovat
PP

tak toto se nepovedlo hned od začátku a schytala to v prvé řadě repre Španělska a teď vy. Přitom jasný viník je Peréz, který nemohl vydržet 3 dny s oznámením.. Podtrhl to odchod Crise a nulová náhrada za něj, přitom typově takový Paco by s Benzem jako podhrotem byal pro vás slušná možnost. No nic, já jsem za to rád, ale už je to i mě trošku trapné, vidět Real Madrid v takových sračkách..

Reagovat
valloire

O Real Madrid strach neměj. Tohle se stane, z vrcholu do propasti během pár měsíců. Já už to psal, že si máme ten hattrick užít, protože se nic podobnýho nemusí opakovat. Perez je člověk, co něco vybuduje a pak to dosažení cíle pohřbí. Co s tím? Já nevím, bude se to opakovat. Lope navíc není trenda pro Real...úplně to vidim : Sergio, musíš takhle...(co to mele, vyhrál snad někdy někdy něco?)

Reagovat
ADM

Inak dufam, ze sme tymto debaklom zmazali debaty o tom vysmechu 5:1, ktory nam dal Real minuly rok dokopy za DVA zapasy.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez, druhý najlepší a najsympatickejší hráč aj človek LaLigy.

Reagovat
PP

kdo je první, Alba, Ramos?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
Eichel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
SCELO

tak to vobec.....

Reagovat
nani92

ak to je pravda, tak to veľa vypovedá o tej lige

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
cristiano.K.

Olo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Trochu to tu kvôli blamáži v clasicu zaniklo ale ľudia Alavés opäť vyhral Abelardo je pán

Reagovat
technecium

Valverde klobouček. Zas si povodil všechny hatery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Pici...buduci tyzden s Vallaloidom, potrebujeme vyhrat. Tieto body v bojoch o zachranu sa nam mozu hodit...

Reagovat
Robbie

Vsixhni tu blejete na Pereze, ale rozhodne lepsi nez ten kokot Calderob

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je clanek o odvolani

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň musí dílo dokonat.

Reagovat
valloire

No King, no party. Ale až takhle?

Reagovat
TheTopFootbaler

Mně se líbí, jak Real podělá španělskou repre na mundialu, když jí pár dní před začátkem prakticky přetáhnou trenéra, a pak ho v pohodě vyhodí na konci října.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

co je Realu do španělský repre boha?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jakožto královský klub by přece mohl cítit jistou zodpovědnost i za výsledky celé země, ne? Barcelona ať si klidně hledí reprezentace Katalánska.

Reagovat
valloire

ne, nikdy se to nedělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nejak nechapu co ma jedno s druhym delat?

Reagovat
smazaný uživatel

A to o pretahovani trenera je taky dost mimozni. Lopetegui mel u repre pocas celyho MS normalne zustat a angazma v Realu mu melo zacit az potom. Ten odchodu byl iniciovanej ze strany svazu, resp. Rubialese.

Reagovat
valloire

což je mladej naegovanej manager a nemá ani páru, co by

Reagovat
Spalovač šancí

Tak evidentně to nepomohlo repre, ani Realu ...

Reagovat
Kokesh

To tu nechápe více lidí, viz Jirka a jeho neustále recitovani o karme.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já vím, že odchod byl zapříčiněný svazem. Ale zcela logicky. Když tě někdo takhle podrazí (odejde, aniž by se domluvil), jediná forma nesouhlasu, na kterou se zmůžeš, je ukončit mu smlouvu. Ono to nakonec stálo oba celky zhruba stejně, takže z tohohle pohledu si nemůžou nikdo nic, ale ze strany Realu a zejména tedy Lopeteguiho to bylo neférové jednání.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jsme na tom tak špatně a máme tak tragického trenéra, tak to byl fantastický výkon

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
smazaný uživatel

Simeone vs Conte. Masaker na lavičkách

Reagovat
Whitemedia

Náhodou, Chelsea vloni pod Contem proti Atléticu v Madridu předvedla jeden z nejlepších výkonů sezony..

Reagovat
vilp

Ale s velkým přispěním Hazarda..

Reagovat
valloire

My chceme Edena

Reagovat
Whitemedia

tak to u vás holt bude muset zvládnout s Garethem

Reagovat
Eichel

Reagovat
Generalní Gladiator

ne,nejsme na tom jako za pepa,ale jsme před realem, pokud odejde ještě marcelo,modrič-realu může trvat klidně 2sezony-dej bůh i víc,než to dá dohromady..máme tedy trochu času mu utéct ještě víc, posily,co přijdou v létě budou klíčové, pokud real udělá 2z trojice neymar,mbappé,hazard bude opět kousat,ale snad na to bude potřebovat víc sezon.Barca snad udělá de ligta a de jonga-při předpokládaném překopání realu by tudíž měli slušnej čas na aklimatizaci, a mohli by bejt oni tou budoucí kostrou..pokud přijde pogba,záloha jde okamžitě o level vejš..vedení čeká těžké rozhodování,ale je z čeho vybírat, horší bude hroťák,moc vhodnejch pro náš styl jich není..

Reagovat
valloire

Když přišel Král a spol. trvalo 5 let, než se vyhrála trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

real ide stavať štadion ? alebo z akého dôvodu vlastne Perez nikoho nekúpil ? Však real každé leto spravil nejaký brutal nákup a posledné tri roky skoro nikoho, pritom peniaze tam musia byť.

Reagovat
Rssa

Pekny vykon, Alba neskutecny, ale mel to hodne ulehcene neexistujici pravou stranou Realu.

Suarez je klasicky hrac po tricitce - rozjizdi se pomalu jak stara masina, ale pak fici a fici. Snad nedofici prilis brzo. To bude chtit jemnou praci trenera...

Reagovat
Tchn69

Ahojte madridisti

Vyzerá to tak že Vašim novým trénerom bude Antonio Conte a ako si tak všímam málokto z Vás je touto správou nadšený.

Je pravda že sa to v Chelsea v minulej sezóne všetko posralo ale nemali by ste ho ako trénera hodnotiť len podľa tej sezóny.Predsa len ktorý tréner vydržal v Chelsea dlho a mal možnosť pracovať presne ako chcel ?

Conte je presne ten typ šialenca ako Simeone no s rovnakým pohľadom na futbal... Nie je to taký pragmatik ktorý sa stále uspokojí s výhrou 1:0 takže by ste sa nemali obávať že budete hrať nudný futbal. Nemusíte riešiť ani rozostavenie lebo nikde nie je napísané že by s Vami na 100 % hral na 3 obrancov. Pamätám si že keď prišiel k nám v príprave začal hrať 4-2-4 z ktorého neskôr prešiel na 4-1-4-1 lebo nebol spokojný so stredom ihriska a až po dvoch prehrách s Liverpoolom a Arsenalom prešiel na 3-4-3 ktoré nás naštartovalo za titulom.

Na ten futbal bola radosť pozerať, všetci hráči nechávali v každom zápase na ihrisku všetko a pravidelne vedeli strhávať na svoju stranu aj také zápasy v ktorým im to nešlo tak ako by sme si priali.V tíme bola očividne skvelá náladu ktorú dokazujú fotky zo spoločných večerí hráčov s realizačným tímom či mnohé videá z tréningov kde spolu hrali bago atď

Pre nás to bolo niečo úžasné po tom čo sme si zažili sezónu predtým kde si väčšina fanúšikov myslela že tím už je za zenitom a budeme sa musieť rozlúčiť s titulom či dokonca Ligou Majstrov na dlhší čas

Conte dokázal prebrať k životu hráčov ktorým už nikto neveril = Cahill,David Luiz,Moses,Pedro,Fabregas... dostal do formy Hazarda s Wilianom a Costom či vytvoril fantastickú dvojičku z Kantého a Matiča

Počas prvej sezóny vyzeralo všetko dokonalo až na tu aféru z januára počas ktorej chcel Costa odísť a Conte ho na nejaký čas vyradil z tímu (už vtedy bolo jasné že s ním niečo podobné urobil počas prípravy keď sa Costa chcel vrátiť do madridu a vyhrážal sa mu že odmietne hrať ak mu to nebude umožnené... )Conte si s nim vtedy spravil poriadok, držal nad ním pevnú ruku a dokonca to vyzeralo to že si časom aj padli do oka až kým teda nedošlo k tomu januárovému "odchodu"

Zvrat nastal až počas leta keď vyhodil Costu z tímu kedže nechcel mať v klube hráča ktorý bol už hlavou niekde inde (čo sa u Vás predsa len tak ľahko nestane ved ste Real Madrid) no urobil to neprofesionálne a tým si proti sebe poštval brazílsku skupinku z ktorej má hlavne Luiz veľký vplyv na celý tím

Došlo k nezhodám s vedením klubu ktoré odmietlo investovať do tímu ktorý vyhral titul (opäť mali tí idioti ružové okuliare a to nás stálo ďalšiu sezónu)

Conte chcel pochopiteľne nahradiť Costu a dostať tím na takú úroveň aby bol schopný bojovať na všetkých frontách a pokračovať v úspechoch aj keď je pravdou že Moratu a Bakayoka(ktorý prišiel zranený a nestihol prípravu)si vypýtal sám no toho druhého nechcel priamo do základu, skôr ako súčasť kádru a postupne nahradenie Matiča lenže tí idioti vo vedení mu ho predali

Veľmi tomu samozrejme nepomohli ani núkupy typu Zappacosta či Drinkwater ked Conte požadoval Alexa Sandra či Naingollana s Bonuccim

Takže sme druhú sezónu začali s nepokojom v brazílskej časti kabíny a Conteho nespokojnosťou s posilami po tom čo sezónu pred tým jasne dokázal že úspech aj pekný futbal dokáže zabezpečiť

Zase sme hrali 3-4-3 ktoré však už nefungovalo tak ako sezónu predtým kvôli nefungujúcemu stredu ( Morata hral zo začiatku naozaj dobre) a tak zmenil rozostavenie na 3-5-2 aby spevnil stred no to nám ubralo z útočnej hry

Prišlo pár zranení, zlých výsledkov a anglické média sa doňho pustili ako muchy do hovna.

Počas celej sezóny doňho rýpali, chceli vedieť ako to je medzi ním a vedením, kritizovali výkony tímu aj napriek tomu že sme sa držali v prvej trojke.

V januári chcel Conte očividne dať tím do poriadku a opäť padali zaujímavé mená ... prišiel Giroud,zranený Emerson a zranený Barkley

Myslím že toto by nenakoplo žiadne TOP trénera no Conte sa s tým popasoval ako sa dalo a dá sa povedať že zlom nastal v odvete na Nou Campe po ktorej nastala kríza a on to už očividne nezvládal kedže okrem otravných novinárov mal už očividné problémy s Luizom a Willianom a tak isto vedením klubu

Výkony niektorých hráčov horšie než priemerné či žlé, nikto nemôže tvrdiť že tréner môže za to že Morata nie je schopný premeniť aspoň jednu tutovku, že Bakayoko nie je schopný spracovať loptu atď

Napriek tomu sme do konca sezóny bojovali o ligu majstrov a všetko sa to posralo v predposladnom zápase a tak nám ostávalo už len finále FA Cupu (mimochodom druhé v rade) ktoré nám mohli aspoň trochu napraviť záver sezóny a vyhrať trofej navyše proti rivalovi je predsa stále dobrý pocit

Aj napriek tomu všetkému si myslím že vravím za všetkých normálnych fanúšikov ak poviem že Conteho pôsobenie bolo ako pokropenie živou vodou a navždy si budem pamätať jeho prvú sezónu plnú šialených osláv, skvéleho futbalu a vtipných momentov ktoré ma pred každým zápasom priťahovali k TV stále viac a viac, bolo úplne jedno ako zápas skončil už som sa tešil na ďalší

Je to síce tvrdohlavý boss ktorý chce má všetko pod kontrolou no je schopný kompromisu ak klub smeruje správnym smerom a tým smerom je preňho jedine víťazstvo

Kľudne sa spýtajte aj Juventinov myslím že so mnou budú súhlasiť

https://www.youtube.com/watch?v=KORv7mqjwZE

Sorry za dlhší príspevok no proste sa mi nepáči čo sa z neho robí len kvôli tomu ako to u nás skončilo

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Tobě je těžký se jakkoliv zavděčit, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ocenuju snahu neco takovyho sepsat. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si dám u ranního kafe. Dik

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Reagovat
oddy

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vilp

Ten Mbappé, achjo...

Reagovat
ADM

Dnes si konečne nájdem čas, že si ich pozriem, a on zostane na lavičke Ale Neymar teda otrasný prvý polčas, má tam tie svoje momenty, ale brutálne predržuje lopty a chodí medzi troch uplne zbytočne

Reagovat
vilp

Tak Marseille jako jeden z mála týmů L1 ví, jak na něj hrát. A rozhodčí to teď pěkně posral.

Reagovat
ADM

Bola to penalta?? to by ma zabilo

Reagovat
vilp

Ne. Byla tam standardka, ze které padl gól, ale on pískl neexistující faul.

Reagovat
ADM

Tak to som bol v kuchyni. Ja už som myslel, že to posrali na čele s VAR

Reagovat
Phillipinho

Suarez klasik. Silena technika a prace s micem, stabilita zadna, ale strelec neskutecnej MANITA

Reagovat
Rssa

Nema silenou techniku. Ja ji uz v LFC bral jako klasickou ukazku ucelove techniky, diky ktere dokaze prejit 1na1, zmenou smeru ziskat vyhodu, uvolnit sebe i protihrace. Neni to lehka elegance ala Legenda nebo Xavi, ale i tak velmi dobra. Stabilita kdyz nesimuluje tak taky vytecna. Strelec neni chladnokrevny, ale stejne jako zatim Salah potrebuje chytit formu a pak je svetovy.

Reagovat
valloire

zajímavý...dva názory, dva znalci a přece úplně jiné

Reagovat
Rssa

Neni mozne, aby sveho casu nejlepsi hrac PL, ktery sikanoval soupere prave svou schopnosti prejit pres kazdeho a technikou strely a prihravky mel silenou techniku. Jeho hra se zasadne zmenila, kdy v Barce je cista 9, zatimco v LFC byl golova 10 a operoval na vetsim prostoru, mel vetsi volnost. Staci se podivat co provadel kdysi. Je ted mene pohyblivy, zato vice pracuje pro tym/Messiho.

Reagovat
technecium

Reagovat
Reggie

Reagovat
oddy

Reagovat
cristiano.K.

Střelec je chladnokrevný

Reagovat
oli9

no má ovšem skvělou dynamiku a hlavně zakončení... a techniku taky těch golů v PL co dal skvělou střelou

Reagovat
Phillipinho

Pablo Sarabia es el jugador de LaLiga que más goles ha marcado esta temporada en todas las competiciones, junto Lionel Messi. 13 goles y 6 asistencias en 18 partidos. 400.000€

Reagovat
smazaný uživatel

Alba a Suárez absolutně brutální výkony, Ostatní, včetně Roberta taky výborní. Nemám co k dnešnímu výkonu říct. Real si říkal o náklad hodně hlasitě a dostal ho. Tečka.

Reagovat
ttopi

Suarez je prostě zabiják a dnes to prokázal. Letos je často "mrtvej", ale pak dá 3 fíky Realu. Ten gól halvou byl výbornej. A ještě mě zaujala ta pohodová klička Dembeleho před golem Vidala.

Reagovat
Visca el barca

Naprostá spokojenost. Luisito je nejleoší devítka co u nás byla. Až odejde, tak to i hejtři pochopí.Alba je král, Arthur miláček, Busi maestro. Atd atd. Visca el Barcaaaa!!!!

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Som zvedavý, či klapne ten Bobby Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bude Pool držet zuby nehty. Mají nejvyšší cíle a už nám nebudou chtít dělat farmu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

pochybujem, že vôbec o ňom uvažujú

Reagovat
blaugrana

Coutinho ak bude mať hrať na Donovej pozícii, tak bude musieť zamakať na obrannej činnosti, lebo Jordi je viac v útoku, než obrane a občas tam potrebuje záskok, a keď sa na to Cou vyjebe, tak to je hneď Route 66 na ľavej strane.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak to Alba dělá, ale v drtivé většině případů to stíhá i dozadu. O nějaké Route 66 se nedá vůbec mluvit.

Ale samozřejmě souhlas s tím, že se Couts musí (kromě jiného) v obranné činnosti hodně zlepšit.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=uBG8ltoJjDA

O Luisovi nikto nepochybuje, že je to strelec, ale tie 4 góly v CHL od sezóny 16/17, to je už horšie.

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER tak to nebyl jenom sen

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Visca el barca

Ježiš to je krásný den zas po dlouhé době. Když se Leo zranil, tak jsem se do Milána moc netěšil. Každopádně, už se těším. Dovršíme tam postup z prvního místa a pošetříme síly. ještě zvládnout tento match a náročnou sérii zápasů, jsme zvládli na jedničku. Tak ve středu snad již s Malcomem a spol

Reagovat
ADM

V stredu musia hrat a opory sediet. Ale tipnem si Rakitica aj tak

Reagovat
Visca el barca

No jen to ne

Reagovat
smazaný uživatel

ten je tutovka

Reagovat
alcantara

Valverde da descanso en Copa a Ter Stegen,Alba,Busquets,Rakitic, Suárez, Piqué y Coutinho. No viajarán a León.

Stal sa zazrak

Reagovat
Mercury

ve středu se nic nehraje :)

Reagovat
smazaný uživatel

to bude mrzeni

Reagovat
ADM

Copa sa zrušila?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.livesport.cz/zapas/hpA2X5BF/#prehled-zapasu

Dufam, ze Carles Alena dostane plnu minutaz.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to zase byla vyuka. Real vypadal jako 3 roky presluhujici dite na zakladce.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak se ukázalo, že Barce je bez Messiho ještě silnější než s ním. Podobně jak Argentina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele