10. kolo
28.10.2018 12:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe CF - Real Betis 2:0

Real Betis, jak se zdá, dost vyčerpává účast v pohárech. Vidět to bylo také při jeho posledním ligovém utkání, které jej zavedlo na půdu Getafe. A z ní Real Betis odjíždí bez bodů, protože inkasoval po brankách Moliny s Foulquierem.

Béticos vypadali v začátku utkání hodně nervózně a moc se nesoustředili. Naopak jejich obrana vyrobila několik hloupých chyb a mohla děkovat domácímu týmu za to, že je nepotrestal. Malou domů vystihl už v 9. minutě Ángel Rodríguez a postupoval sám na bránu, jenže brankář Robles včas vyběhl a nenechal se prostřelit. Rodríguez poslal míč těsně vedle.

Hostující brankář Joel Robles byl v permanenci také v 17. minutě, když Maksimovićovu dělovku zpoza pokutového území vyrazil před sebe a poté ještě zkrotil pohotovou dorážku Foulquiera. Následně se do šance dostal ještě Molina, ale tomu do rány skočil obětavý obránce. Real Betis se příliš nechytal a občas to jen zkusil střelou. Jako v případě Barragána, který pálil z hranice vápna těsně vedle tyče!

Jinak ale první půle moc nenadchla a zejména hosté působili hodně vlažně. Druhá půle začala mnohem lépe pro domácí Getafe. Obránce Vitorino Antunes se postaral o překvapivou střelu, která hodně vyplašila brankáře Joela Roblese. Po hodině hry už se domácí fandové mohli radovat. Zkušený útočník Jorge Molina si naběhl před bránu na Rodríguezův povedený centr zprava a natáhl nohu do dráhy centru - 1:0.

Tím to ale neskončilo, protože uplynulo jen sto dvacet vteřin do další branky! Po skvělé individuální akci a obejití dvou protihráčů se k ráně zpoza vápna dostal Dimitri Foulquier, který poslal míč přesně k tyči!

O pouhé tři minuty později stejný hráč hlavičkoval těsně nad bránu. Pak měl práci také brankář David Soria, kterého pořádně vystrašila hlavička Moróna. Soriu nepřekonal ani mladý křídelník Tello, i když jeho průnik do vápna vypadal hodně nebezpečně. Ze strany Realu Betis se rozhodně jednalo o velké podcenění soupeře, takže není divu, že utkání skončilo jeho porážkou.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele