Komentáře a souhrny

Nizozemská Eredivisie - souhrn 25. kola

Alkmaar si doma snadno poradil s Groningenem a udělal další krok směrem k zisku titulu. Ajax výhrou v Utrechtu potvrdil stoupající formu. Feyenoord se rozešel smírně s Vitesse. Volendam přišel v poslední minutě o vítězství nad Nijmegenem a tak to pořád vypadá na sestup. Twente porazilo Den Haag a drží se na druhém místě. Série PSV Eindhoven bez porážky je u konce, v předehrávce 25. kola na úřadujícího mistra vyzrál Heerenveen...

Skotská Premier League - souhrn 27. kola

Rangers vyhráli brankou Barry Fergusona na půdě Hamiltonu a hodili rukavici směrem k rivalům ze Celtiku. Ti ji zvedli, když doma deklasovali 7:0 St. Mirren. Hearts zvládla zápas na hřišti Dundee United a vezou si body z venku podobně jako Motherwell. Další dva zápasy skončily 0:0...

Pohár UEFA - souhrn odvet třetího kola

Brémy dokázaly remizovat v Miláně a díky většímu počtu branek na soupeřově hřišti postupují. Stejným způsobem vyřadilo Dynamo Kyjev Valencii. Dnes nebyla nouze o dramata, šťastně vyšly z odvet třeba Galatasaray, Marseille nebo Ajax. Žádné pochyby o svém postupu nedovolily Paříž, Hamburk, Charkov či Aalborg.

Liverpoolská zácpa slavila proti Realu úspěch

Real Madrid nenavázal na ligovou vítěznou sérii a podlehl na vlastním hřišti nejtěsnějším rozdílem Liverpoolu. Angličané drželi po celý zápas Španěly na uzdě a v závěru rozhodli gólem Benayouna. Přízraky nenaplněného čtvrtfinále tak opět pro Real ožívají...

Villarreal z převahy vytěžil jenom remízu

Panathinaikos si k domácí odvětě odváží ze španělského El Madrigalu nadějnou remízu 1:1. Řecký celek navíc na hřišti Villarrealu vedl po Karagounisově trefě 1:0, ale z penalty nakonec rozhodl o remíze 1:1 Rossi.

Chelsea stačila k výhře trefa Drogby

První vzájemný zápas v historii evropských soutěží mezi týmy Chelsea a Juventusu skončil lépe pro anglický tým, který zvítězil díky brance Didiera Drogby 1:0.

Bayern rozdrtil Sporting a má takřka jistý postup

Herně velmi nezáživné utkání nakonec přineslo nečekaně hodně branek a Bayern v tomto zápase opět dokázal, že s evropskými poháry má mnoho zkušeností, které umí v pravou chvíli využít a odváží si tak z Lisabonu velmi důležité výhru 0:5.

Porto veze z Madridu nadějnou remízu

V jednom ze čtyř zápasů úterního programu remizovalo v domácím prostředí Atlétiko Madrid s FC Portem. Na oba góly Atlétiko dokázal odpovědět Lisandro López.

V souboji gigantů branka nepadla

Zápas s dvěma rozdílnými poločasy viděli diváci na San Siru. Zatímco prvnímu dějství dominoval Manchester United, v tom druhém útočil především domácí Inter. Branka se ale nepodařila vstřelit ani jednomu celku.

Skvělý poločas na Barcu nestačil

Utkání dvou rozdílných poločasů byl k vidění na Stade Gerland. V tom prvním nasadil domácí Lyon zběsilé tempo, Barcelonu často přehrával a díky Juninhovu excelentnímu přímému kopu si zajistil zasloužené vedení 1:0. Druhá pětačtyřicetiminutovka patřila Blaugranas, kteří využili docházejících sil soupeře a nakonec se jim podařilo (taktéž zaslouženě) vyrovnat.

Arsenal z tlaku vytěžil jen jednogólový náskok

Londýňané sice zvítězili nad italským AS Řím 1:0, ale brankový rozdíl mohl být klidně i vyšší. Hosté se nezmohli téměř na nic, pouze jednou se pokusili o střelu na branku a zaslouženě prohráli. Arsenal doplatil na neproměňování, každopádně do odvety si neodváží rozhodně špatný výsledek.

Anglická Premier League - souhrn 26. kola

Manchester po dlouhé době dostal branku, i tak ale porazil Blackburn a odskočil Liverpoolu, který remizoval s Manchesterem City. Chelsea v prvním zápasem pod Guusem Hiddinkem vyhrála na půdě Aston Villy, Arsenal nedokázal vstřelit braku Sunderlandu a jen remizoval. V pondělní dohrávce vyhrál Tottenham na hřišti Hullu...

Gambrinus liga - souhrn 17. kola

Slavia začala jaro dobře, i když vypuštěný závěr duelu s Plzní jí málem připravil o výhru. Sparta vyhrála v Olomouci a odstartovala stíhací jízdu, druhá Mladá Boleslav naopak prohrála doma s Jabloncem. Brno přehrálo Ostravu a připsalo si cenné tři body. Teplice zvítězily nad Libercem, důležité body v boji o záchranu má Kladno.

Primera División - souhrn 24. kola

Již jen sedm bodů ztrácí Real na Barcelonu. Katalánci podlehli v derby Espanyolu, zatímco madridský klub doma zesměšnil Betis. Roli favorita zvládl doma Villarreal proti Gijónu, Sevilla zvítězila nad Atlétikem. Osasuna kráčí za záchranou, pomohl jí i Plašil, Getafe s Bilbaem a La Coruňa s Valencií nerozhodně...

Ligue 1 - souhrn 25. kola

Lyon v Nancy a navýšil náskok, protože pařížské St. Germain jen remizovalo v Grenoblu. Ztratily i Marseille a Bordeaux, zato Lille uspělo proti Monaku. Opět se trefil Václav Svěrkoš, čímž dopomohl k výhře Sochaux v v Lorientu. Venku vyhrálo i Auxerre a Rennes, Nantes s Caen a Toulouse s Valenciennes se rozešly smírně...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele