Anglická Premier League - souhrn 22. kola

21.01.2012, 15:44, aktualizováno 22.01.2012, 19:03
Komentáře a souhrny
Skvělé představení bylo k vidění v Manchesteru, kde Mario Balotelli v poslední minutě vystřelil Citizens vítězství 3:2 nad Tottenhamem. Manchester United reagoval výhrou na půdě Arsenalu. Včera ztratila Chelsea, když jen remizovala v Norwichi. Dalším londýnským celkům se dařilo - Fulham porazil Newcastle a QPR bere všechny body z duelu s Wiganem. Aston Villa uspěla ve Wolverhamptonu, Liverpool prohrál v Boltonu.

Arsenal FC - Manchester United 1:2

22.01.2012 17:00

Góly: 71. Robin van Persie - 45. Antonio Valencia, 81. Danny Welbeck

Tři prohry po sobě a Arsenal pomalu začíná v boji o Ligu mistrů zásadně ztrácet. Také na jaře tedy duel s Manchesterem United neustál, ačkoliv tentokrát šlo o přeci jen důstojnější boj a zejména díky poločasové rehabilitaci nakonec měli Gunners až do posledních vteřin šanci bodovat.

Zase ta stará podzimní písnička. Také dnes to bylo o jedné důstojné straně a hodně, hodně utopeném sparing partnerovi; přičemž party si Manchester s Arsenalem určitě neprohodily. V červenobílém dresu opět vázla komunikace, základní kombinace, individuální vyspělost jako by byla nastavena na úplné minimum. Přesto toho ovšem United zase tolik využívat nedokázali, za celý první poločas se dostali jen ke skrovnému množství střel - jedna z nich, ta poslední, se nicméně ujala a to Red Devils muselo pro začátek stačit.

Johan Djourou totiž na pravém beku v žádném případě nejevil žádné známky zlepšení, ba ani nedával znát, že by se někdy v blízké budoucnosti chystal začít Naniho s Giggsem stíhat. Právě přes něj se rodily téměř všechny potenciální příležitosti soupeře. Jednu například zazdil zrovna portugalský křídelník nesmyslnou koncovkou z úhlu, ačkoliv pod sebou mohl hledat hned dvojici kolegů. United si tedy vše vynahradili až v nastavení úvodního dějství, kdy Nani předal míč Giggsovi a jeho centr na zadní tyči odhlavičkoval do sítě Vermaelenem jen nepatrně rozhozený Valencia. O chvíli dříve ještě přitom Song nezbrzdil Evru, aby po jeho přihrávce nechal Nani na přední tyči vyniknout reflex Szczesného.

Veškeré náznaky šancí domácích, ty končily na individuálních nedostatcích, nervozitě či nevysvětlitelné nesehranosti. Kupříkladu Walcott po výborné práci Oxladea-Chamberlaina z kroku hrubě minul a Ramseymu s Rosickým vůbec nesedly střely ze střední vzdálenosti. A zdánlivě se to nezlepšilo ani po přestávce, ačkoliv už alespoň Gunners působili sebevědoměji, lépe nabuzeně. Co však nicméně v 51. minutě spálil Van Persie, nad tím zůstával rozum stát. Rosický okradl podklouznuvšího Smallinga, dobře vyřešil situaci 2na1, a jakkoliv nejlepší loňský střelec na Ostrovech zprvu dobře zachoval chladnou hlavu, nakonec trestuhodně minul o pěkný kus.

A pro obrozené Kanonýry to nebyla jediná možnost jak se vrátit do zápasu. Brzy si na hraně šestnáctky připravil palebnou pozici Ramsey, aby významně přestřelil, záhy Rosický ve spolupráci s Velšanem vytloukl heroické Evrovy bloky a nakonec neúspěšně pokoušel štěstí se svou přízemní střelou i Chamberlain. Red Devils byli mezitím očividně zaskočeni, přesto mohli jen pár okamžiků poté definitivně rozhodnout. To když Welbeck jako by nic přesprintoval Mertesackera, v souboji tváří v tvář si obhodil Szczesného, avšak vinou vlastního pádu nebyl schopen dorazit pomalu se kutálející balon. Ten nakonec před čárou skluzem vykopl Mertesacker.

Kýženého vyrovnání se každopádně domácí stejně dočkali; a dosáhli jej svou klasickou - starou dobrou - cestou. Od famózní obranné práce Koscielného a bleskovou rozehrávku, přes Rosického přenesení hry, až po citlivou kolmici Oxladea-Chamberlaina: to musela být pro Van Persieho radost zakončit svou klasickou střelou na vzdálenější tyč. Radost Gunners nicméně netrvala dlouho; a to vskutku zcela zbytečně. Jako mladší žák se totiž nechal v 81. minutě od Valencii vyškolit nedůrazný Aršavin a Ekvádorcův průnik do pokutového území už pak byl z řady nezastavitelných i nezištných: Welbeck tedy mohl zakončovat do odkryté klece. Tím už si MU konečně mohlo Arsenal definitivně škrtnout.

Více informací k zápasu

Manchester City - Tottenham Hotspur 3:2

22.01.2012 14:30

Góly: 56. Samir Nasri, 59. Joleon Lescott, 90+4. Mario Balotelli (pen.) - 60. Jermain Defoe, 65. Gareth Bale

Faktor Ledley King nezapůsobil. Od začátku roku 2011 s ním v sestavě Tottenham v rámci Premier League neprohrál (W11, D2) a dnes to byl paradoxně právě on, kdo zavinil vítězný gól Man City a zároveň tak pomohl prodloužit stoprocentní bilanci Citizens na domácí půdě.

Duel nabral ve druhém dějství ohromné tempo a desetiminutovka mezi 56. a 65. minutou zůstane v paměti fanoušků Premier League hodně dlouho. Prvních deset minut zápasu se ovšem týmy jak se říká "oťukávaly", jediným zajímavějším okamžikem byl skok Gaela Clichyho rukama proti vhazování Spurs, za nějž Francouz uviděl žlutou kartu. Poté už byly k vidění nějaké náznaky, jako zblokovaná střela Agüera nebo drzý průnik Balea, po němž následoval přízemní centr do země nikoho.

V osmnácté minutě si Nasri všiml skvělého pohybu od Silvy, Španěl dostal míč do vápna na Agüera, jehož střelu však nešťastně zblokoval Džeko - dal tak připomenout na situaci z minulého týdne ve Wiganu, kdy zazdil úžasný průnik Agüera "přihrávkou" z malého vápna na Al Habsiho. Za osm minut to byl opět Agüero, kdo po bleskovém rozehrání přímého kopu šikovně obešel ve vápně Kaboula, předal Silvovi a ten ranou z úhlu těsně minul vzdálenější tyčku Friedelovy branky.

První gólová šance, zároveň také první střela na bránu v celém utkání, přišla po půlhodině hry. Richards dvakrát perfektně vystihl rozehrávku Spurs, zatáhl míč k vápnu a přihrál vedle sebe nabíhajícímu Agüerovi. Argentinec po rychlé kličce pálil do nohou Friedela.

Druhý poločas měl od první minuty o poznání lepší tempo, než ten první, v což vyústila již zmíněná desetiminutovka z říše snů. Tak hezky přehledně. 56.: Silva pobíhá s míčem poblíž půlící čáry, když z ničeho nic vykouzlí geniální kolmý pas na Samira Nasriho, který dělovkou překonává Friedela poprvé - 1:0. 59.: Nasri rozehrává roh, Džeko lehce tečuje havou a Joleon Lescott díky důrazu dostává v leže balón brankovou čáru - 2:0. 60.: Savić špatně odhaduje dlouhý míč, jen prodlužuje do běhu Defoeovi a ten bez potíží obíhá Harta a do prázdné brány snižuje - 2:1. 65.: Lennon na levé straně přihrává Baleovi a velšský křídelník z dvaceti metrů fantasticky na vzdálenější tyč srovnává stav - 2:2.

Tottenham pookřál a byli to právě Kohouti, kdo měl více ze hry. Modrićova rána zpoza vápna skončila těsně nad, Lennonův hbitý průnik do šestnáctky čtvrthodiny před koncem postrádal kvalitu v následné nedůrazné střele. Hra se pak zklidnila, začala se kouskovat a nebezpečných situací ubývalo. Fotbal se dostal ke slovu až v nastaveném čase.

Nešťastník zápasu Stefan Savić přišel o balon na půlící čáře, díky čemuž mohl Gareth Bale postupovat v přečíslení dva na jednoho společně s Jermainem Defoem. Velšský expres přesprintoval s míčem Lescotta a přihrál na malé vápno před prázdnou bránu, jenže drobný útočník ve skluzu o centimetry minul. A osud si se Severolondýňany pohrál. Ve čtvrté minutě nastavení fauloval ve vápně Ledley King Balotelliho a Howard Webb nemohl nechat píšťalku němou. Sám italský útočník se chopil zodpovědnosti a střelou k levé tyči rozjásal Etihad Stadium - 3:2.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Liverpool FC 3:1

21.01.2012 18:30

Góly: 4. Mark Davies, 29. Nigel Reo-Coker, 50. Grétar Steinsson - 37. Craig Bellamy

Takhle si Reds souboj s momentálně posledním týmem tabulky nepředstavovali. Už od prvních minut se schylovalo k ostudě a té bylo nakonec skutečně učiněno zadost. Liverpool pokračuje v jedné z nejhorších sezon v Premier League a zůstává na sedmém místě. Bolton se díky vítězství posunul mimo sestupové příčky.

Trotters se rozhodli, že dnes neponechají nic náhodě a hned ve čtvrté minutě zaveleli k překvapení. Zodpovědnost na sebe vzal Mark Davies a po rychlém průniku mezi statickou obranou Liverpoolu se nádherně trefil k tyči - 1:0. Vyrovnat chtěl osmadvacet minut po úvodním hvizdu Maxi Rodriguez, ale ve velké šanci balon trefil jen špičkou kopačky.

Hned minutu po Argentincově zaváhání přišel trest. Pohledná kombinace domácích vyústila v lob Eaglese na nabíhajícího Nigela Reo-Cokera, jenž vtrhl do vápna bez většího dohledu defenzivy Reds, zpracoval na hruď a z jedné překonal Reinu - 2:0. Poměrně brzy nato zahořela liverpoolským jiskřička naděje.

Andy Carroll vyhrál kousek od půlící čáry hlavičku přesně do běhu pro Craiga Bellamyho, jenž přesprintoval oba stopery Boltonu a cizelérsky kolem Bogdana zakončil - 2:1. Gól do šatny, který by ovšem všechny šance Dalglishovým svěřencům, měl na noze Martin Petrov. Bulhar z přímého kopu vypálil parádně k tyči a jen Reinův skvělý zákrok udržel Liverpool soupeři nadosah.

Stejně jako vyšel Boltonu vstup do první půle, vyšel i do té druhé. Pět minut po návratu z kabin rozehrál Petrov roh, Wheater vyhrál hlavičku, po níž se míč odrazil přesně ke Gretaru Steinssonovi, jenž se položil do balonu tak razantně a precizně, že byl Reina bez šance - 3:1. Liverpool si pak už žádnou vyloženou šanci nevypracoval, střela Aggera z velké dálky, která olízla břevno, budiž výjimkou.

Více informací k zápasu

Everton FC - Blackburn Rovers 1:1

21.01.2012 16:00

Góly: 24. Tim Cahill - 72. David Goodwillie

Po více než roce se za Everton prosadil Tim Cahill; zrovna když měl být Everton uprostřed zoufalého hledání spolehlivého střelce. To se ostatně potvrdilo: nikdo další se k "oslavenci" nepřidal, Goodwillie v druhém poločase vyrovnal a tak Blackburn veze z Goodison Parku celý šťastný alespoň bod. Nutno ale dodat, že přeci jen zasloužený.

Dokonce poměrně jasně a nepochybně. Vždyť jenom před přestávkou Blackburn dvakrát nastřelil brankovou konstrukci. Už v deváté minutě to byla hlavička Dunna po rohu, která se jen odrazila od tyče; a v 37. minutě to byl, světe div se, opět ten samý hráč, k němuž se tentokrát dostala ztečovaná Goodwillieho střela a on jí levačkou nasměroval zase tím nešťastným směrem. I obecně platila někdejší opora Rovers, dnes už spíše řadový hráč, za konstantní nebezpečí: v úplném úvodu ještě využil dobrého driblinku Hoiletta a vynutil si pozorný zákrok na Howardovi.

Naproti tomu Toffees fotbalovostí zrovna nepřekypovali. Například Donovan se v jedné z mála šancí vysloveně ukopl. A ani gólová akce z 25. minuty nebyla žádnou ukázkou příkladného rozebrání soupeřovy obrany. Ba naopak se hned na jejím rozjezdu měla pískat ruka Fellainiho; tu však sudí přehlédl, takže vzápětí mohl po 33 pustých-prázdných zápasech zblízka rozvlnit síť Australan Cahill.

Také hostující vyrovnání nicméně bylo dosti podivné, až komické. V 72. minutě - poté, co třeba Petrovićova dalekonosná rána nečekaně zasvištěla těsně vedle Howardovy tyčky - to byl dosud poměrně jistý Howard, kdo se kompletně minul při snaze vyboxovat centr Pedersena, a ačkoliv Cahill na brankové čáře ještě pohotově zasáhl, jeho odkop se akorát odrazil od Goodwillieho - přímo do sítě.

Tím nicméně tento příběh zdaleka nekončil. Znovu se totiž měla rozezvučet ta samá branková konstrukce jako v prvním poločase - tentokrát tedy smutnili domácí, když se Duffyho hlava potkala s Bainesovým precizním centrem. A také v nastavení se hosté mimořádně klepali. Nejprve si Robinson doskočil pro Fellainiho střelu ramenem, záhy byl bůhvíkým zastoupen na brankové čáře při nepřehledné tlačenici v pokutovém území Rovers.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Newcastle United 5:2

21.01.2012 16:00

Góly: 52. Danny Murphy (pen.), 59. Clint Dempsey, 65. Clint Dempsey, 68. Bobby Zamora (pen.), 89. Clint Dempsey - 43. Danny Guthrie, 85. Hatem Ben Arfa

Nečekaným debaklem a přestřelkou skončilo střetnutí mezi Fulhamem a Newcastlem. Domácí Cottagers sice po gól do šanty od Danny Guthrieho prohrávali, ve druhé půli se ovšem hosté úplně sesypali a po hattricku Clinta Dempseyho a dvou penaltách prohráli na západě Londýna 5:2.

Takovou kanonádu nezažili na Craven Cottage téměř šest let. Na koncert domácího celku ve druhém poločase se bude dlouho vzpomínat. Přitom to po úvodním dějství nevypadalo vůbec dobře. Dalo by se dokonce říct, že jej Newcastl ovládl. Fulham se prakticky nedostal do žádné šance a jen odvracel nebezpečí Magpies.

Ameobi naštěstí pro domácí hlavičkoval nad, Colocciniho ránu vychytal Stockdale a chvíli před koncem poločasu mladý gólman opět vynikl proti střele Ameobiho zpoza vápna. Na nádheru Danny Guthrieho byl už ale krátký. Záložník převzal přihrávku Hatema Ben Arfy a nádherně z dvaceti metrů k tyči poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Zlom přišel pět minut po přestávce, Santon na hranici vápna stáhl Duffa a byla nařízená dost sporná penalta. Tu bez potíží proměnil Danny Murphy a obrat z říše snů mohl začít. Už za sedm minut rozehrál Fulham rychlý brejk, Andy Johnson obehrál na půlící čáře snadno Williamsona, předal Zamorovi, jehož vyraženou střelu břichem doklepl do brány Clint Dempsey - 2:1.

Aby toho nebylo málo, znovu za sedm minut Američan vsítil už druhou branku. Zamora vyslal Dempseyho do uličky a ten z hranice vápna skóroval - 3:1. Největší vztek měl však Tim Krul až o tři minuty později. Andy Johnson ustál ve vápně souboj s Williamsonem, avšak po kličce nizozemskému brankáři už se poroučel k zemi a následovala další penalta. Té se nyní chopil Zamora a zvýšil už na 4:1.

Po kratší odmlce se ostrými pálilo znovu pět minut před koncem a tentokrát se konečně radovali také hráči Newcastlu. Hatem Ben Arfa předvedl povedenou individuální akci, na jejímž konci byla tvrdá přízemí rána na bližší tyč - 4:2. Dílo ale už za čtyři minuty dokonal třetím gólem v utkání Dempsey, jehož elegantně do brejku vybídl Zamora a sympaťák z Texasu uzavřel skóre na konečných 5:2.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Wigan Athletic 3:1

21.01.2012 16:00

Góly: 33. Heidar Helguson (pen.), 45. Ákos Buzsáky, 81. Tommy Smith - 66. Hugo Rodallega

U Fulhamu, jiného celku ze středu hlavního města Anglie, se Mark Hughes na konci loňské sezony loučil dvěma neprohranými zápasy. A dnes ideálně navázal. Jeho premiéra na lavičce QPR bude navždy symbolizována dvěma krásnými góly, ke všemu jednou neproměněnou penaltou a především sebevědomou výhrou 3:1 nad Wiganem Athletic.

Vydařenější první poločas svého nového angažmá si snad Mark Hughes ani nemohl přát. Vsadil hned na mimořádně ofenzivní sestavu, přičemž si neodpustil nasazení obou hbitých křídel Mackieho a Wright-Phillipse; přesně jak to má rád. Mezi ně zasadil kapitána Bartona a šikulu Buzsákyho, aby jako jeden z mála letošních utkání QPR rozehrálo tento duel se dvěma hrotovými útočníky (a teprve podruhé s Campbellem). Přesto ani tady odezva nebyla úplně instantní, hned ve druhé minutě se po standardní situaci málem jemným dotykem prosadil Gohouri; Rodallega ovšem míč do sítě pro jistotu doklepnout nestačil, a tak si on sám nikým nerušen proskákal těsně vedle vzdálenější tyče.

Jinak to byl každopádně po téměř všech směrech poločas domácího QPR. Hráči se chtěli před novým manažerem předvést, hnali se dopředu a z toho muselo Al Habsimu vyrašit na čele hned několik vrásek. Například Gohouriho mizerná snaha o osvobození vlastního mužstva měla být určitě následována vyvedenější Campbellovou koncovkou. Nepříjemně se jevila i pozdější střela aktivního Buzsákyho, která si to namířila jen těsně mimo. Tu další z přímého kopu už musel ománský brankář stěží likvidovat.

Tahle standardní situace už přišla na řadu až po půlhodině hry a prvním gólu zápasu; právě od 30. minuty se Habsi musel začít činit, a to co chvíli. Nejprve bystře zasáhl proti Mackiemu, posléze ovšem byl krátký na Helgusonovu penaltu po McCarthyho nešťastné ruce. Ačkoliv vystihl stranu, čtvrtý letošní penaltový skalp si na svůj štít nepřilípl. Ještě hůře mu muselo být ve 45. minutě, i když možná i on sám obdivoval umění maďarského záložníka ve službách londýnského celku. Ten i z přímého kopu dělaného spíše pro leváka vykřesal bravurní střelu na vzdálenější tyčku, od níž se koneckonců jeho projektil musel odrazit, aby dal všem najevo, jak moc nechytatelný byl.

Druhé dějství bylo ze strany QPR především o údržbě. S tím se pořádně nehodlal smířit snad akorát neustále aktivní Buzsáky, jenž si po deseti minutách na pravém rohu šestnáctky zpracoval míč do vzduchu a pak prudkou ranou nechal v šibenici vyniknout efektního skokana Al Habsiho. Zároveň ale takový styl domácího "dohrávání" šel k duhu hostům, kteří se také v 66. minuty dostali zpět do zápasu skrze další bezchybně zahraný přímý kop. Z podobného místa jako Buzsáky tentokrát k druhé tyči zakroutil míč Rodallega - Kenny ani neskákal, zůstal přikovaný uprostřed branky.

Tím atletům narostla křídla, takže hned v minutě 71. z velkého úhlu pokoušel štěstí stále bezgólový Sammon; ačkoliv mohl hledat v druhé vlně hledat spoluhráče. Tato snaha přitom mohla být zanedlouho docela dobře zbytečná, když Caldwell na hraně šestnáctky zcela očividně zatlačil do země Helgusona a nemohl se tak divit (i když nakonec divil) druhé penaltě proti Wiganu. K té se znovu postavil islandský bombarďák a jenom potvrdil pověru, že by se faulovaný neměl stavět i k exekuci. Takto akorát slabou střelou tentokrát k levé tyči nechal počtvrté v sezoně vyniknout Habsiho.

I tak to nicméně dnes asi měla být noc Marka Hughese; a ten přeci jen mohl prožít klidnou koncovku utkání. Umožnil mu to v 80. minutě střídající Tommy Smith, jenž z pětadvaceti metrů na ose hřiště nikým nerušen vypálil a jeho plachtivá, avšak pořád dosti prudká rána zaplula krásně do pravé šibenice Habsiho branky. Další parádní kousek na Loftus Road! A tentokrát již opravdu poslední vzrušující okamžik tohoto předčasně záchranářského souboje.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Bromwich Albion 1:2

21.01.2012 16:00

Góly: 86. Cameron Jerome - 35. James Morrison, 90. Graham Dorrans

Stoke City pokračuje v nevyvážených výkonech z minulých týdnů a doma překvapivě prohrál s West Bromwich Albion 1:2. Domácí sice měli po většinu duelu více ze hry, jenže chyba Sorensena, neproměněná penalta a neubráněná standardní situace z nastaveného času rozhodla o vítězství Baggies.

První poločas byl přesně ukázkou, že i bez velkého držení míče lze soupeře porazit. První velkou šanci měli hráči West Brom, respektive irský záložník Simon Cox, jenž v malém vápně netrefil bránu. V šestadvacáté minutě se zase mohl radovat Morrison, jehož povedenou střelu vyrazil Thomas Sorensen na břevno.

Za deset minut už nicméně mohl propuknout v nadšení. Po nepřesné rozehrávce domácích se právě James Morrison dostal k míči a přízemní střelou ze střední vzdálenosti snad překvapil Sorensena, který nepříliš nebezpečnou ránu nedokázal zkrotit a míč mu propadl až do brány - 0:1.

Začátek druhé půle měl velký spád. Po pěti minutách Woodgate zamezil velké šanci Morrisona a z následného brejku měl příležitost vyrovnat Walters, kterého vychytal Foster. A protiútok přišel i na druhé straně, kdy se znovu dostal ke střele aktivní Morrison a rozzvonil tyčku.

Velký moment se udál dvacet minut před koncem. Stoke získal obrovskou možnost zvrátit stav utkání, jelikož sudí Taylor nařídil pokutový kop. Tradiční exekutor Jonathan Walter ovšem na Benu Fosterovi ztroskotal a zmar Potters pokačoval. Skončil až v 86. minutě. To si na Woodgatův přímý kop naskočil Cameron Jerome a hlavou vyrovnal. Jenže osud byl nakloněn Baggies. V nastaveném čase měl výhodu přímáku i Graham Dorrans, jehož střílený centr, i díky teči Olssona skončil až za zády Sorensena - 1:2.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Swansea City 2:0

21.01.2012 16:00

Góly: 14. Stéphane Sessegnon, 85. Craig Gardner

Martin O’Neill pokračuje ve skvělé práci v Sunderlandu, ten pod jeho vedením vyhrál už páté ligové utkání z osmi, když Swansea porazil 2:0. Velšanům nepomohl ani na hostování debutující Josh McEachran, který odkopal prvních pětadvacet minut v bílém dresu.

Klíčový moment zápasu přišel mezi třináctou a čtrnáctou minutou. Nejprve totiž Scott Sinclair z hranice malého vápna netrefil branku, načež si Stephane Sessegnon narazil s McCleanem a lehkým obloučkem překonal Vorma ve svatyni Swansea - 1:0. První poločas moc zajímavého nenabídl, za zmínku stojí snad situace, kdy hostující Sigurdsson nadvakrát těsně minul branku.

Velšský klub měl v úvodním dějství více ze hry, což pokračovalo i ve druhém poločase a to poměrně jasně. Swansea diktovala hru, favorita téměř k ničemu nepustila, jenže sama své solidně rozehrané situace nedokázala dohrát až do fáze, kdy by se jejich počínání dalo říkat gólová příležitost.

Naopak Sunderland dokázal i z minima vytěžit obrovskou šanci. McLean čtvrt hodiny před koncem centroval na malé vápno, kde Sessegnon hlavou těsně minul tyčku Vormovy branky. Pečeť na tříbodový dopis Black Cats byla natisknuta až pět minut před závěrečným hvizdem a opět tomu předcházela solidní příležitost Scotta Sinclaira.

Rychlý Angličan vypálil zpoza šestnáctky a jen těsně minul šibenici Mingoletovy brány. Vzápětí se do pozvolného útoku vydali domácí, Sessegnon jako by z nouze přenesl hru do pravé části hřiště, kde se ovšem zjevil zcela volný Craig Gardner, jenž z pětadvaceti metrů parádně vypálil a Vorm se jen ohlédl za svá záda - 2:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Aston Villa 2:3

21.01.2012 16:00

Góly: 21. Michael Kightly, 31. David Edwards - 11. Darren Bent (pen.), 51. Robbie Keane, 84. Robbie Keane

Dva poločasy - dvě tváře zápasu. Zatímco se před přestávkou zdálo, že si Wolves v malém derby dojde pro klidné a dost možná vysoké vítězství, druhé dějství měla v režii Villa a především jejich nová útočná akvizice. Dojem ze hry Vlků naopak ještě o několik pater sesunul zkrat záložníka Henryho.

Už po deseti minutách hrubě selhala obrana domácích, která si nedokázala poradit s přetaženým pasem. Ve vápně si pak příliš pozdě všiml Berra dobíhajícího Benta, jenž si zkušeně řekl o penaltu, z níž poslal brankáře k druhé tyči.

Jen pár momentů poté požadovala stejnou příležitost většina diváků na Molineux po střetu Collinse s Edwardsem, sudí ovšem usoudil, že stoper stihl dříve odehrát balón. Vlci však nemuseli smutnit dlouho. V jednadvacáté minutě dostal přesnou přihrávku k vápnu naprosto volný Kightly, míč si zasekl a na přízemní střelu ke vzdálenější tyči brankář Villans nedosáhl.

Ve 26. minutě se nejprve blýskl Given, který vyrazil Fletcherovu hlavičku z malého vápna a dorážku Henryho zázračně vytáhl z brankové čáry hlavou Albrighton. Do uplynutí první půlhodinky zahodili domácí obrovskou příležitost ještě jednou. Rychlý výpad do šestnáctky využil Jarvis k přihrávce na penaltu pro Edwardse, který z první pálil přímo do připraveného Givena.

Nepolevující úsilí nakonec ovoce přineslo v minutě jednatřicáté, když hlavičku Johnsona po rohovém kopu přizvedl v malém vápně Edwards a zvrátil tak skóre ve prospěch Vlků. I nadále vládli na trávníku svěřenci trenéra McCarthyho, šest minut před přestávkou se ale přeci jen ozval Gardner, když z přímého kopu jen těsně přestřelil.

Jak jednoduchý může být nebezpečný útok, následně předvedl Jarvis, který se bez ohrožení bránícím protihráčem vřítil do vápna a ze čtrnácti metrů poslal svou dělovku nad břevno. Do šaten tak mohli jít hráči obou týmů se svěšenou hlavou - hosté po svém výkonu, domácí za zbytečně útlý náskok.

Po změně stran se ofenzivní aktivita Villans povážlivě zvedla a po nepovedeném odkopu také slavila brzký úspěch. Clark hlavičkoval na vápno, kde se otočil Robbie Keane a jedovatou ranou k protější tyči vyrovnal.

Podstatně horší chvíle pak přišly pro Frimponga, kterého nešťastnou náhodou trefil kopačkou do obličeje Petrov. Pokračovat se mohlo až za pět minut po vydatném potlesku pro bezvládného hráče odnášeného na nosítkách.

Zpět k fotbalu mohl ledovou sprchou přivést své fanoušky Ward, jenž na poslední chvíli likvidoval přihrávku přes malé vápno a Hennessey jen s vypětím všech sil dokázal vykopnout balón do relativního bezpečí.

Klidnější část zápasu se pokusil přetrhnout sebevědomou ranou z velké dálky Albrighton, k dokonalému provedení mu nicméně chyběl metr, o který míč přeletěl břevno. Právě tento slibný talent se pak stal cílem hloupého útoku Henryho, který se už při skluzu hostujícího záložníka rozmýšlel mezi dušením a škrcením, aby si nakonec vystačil s patičkou do břicha ležícího protihráče. Divící se Henry musel samozřejmě okamžitě do sprch.

Asi nikdo netuší, odkud přišel zmar domácích po vydařené první půli, právě ten zmar, díky kterému se v 85. minutě mohl uskutečnit druhý obrat v utkání. Centr odvrátila obrana Wolvesu před vápno, kde míč pohotově zpracoval Keane, aby svou dělovku k bližší tyči poslal do sítě stylově o břevno.

Zatímco host z USA nedokázal završit hattrick, o který se snažil střelou z pětadvaceti metrů, Vlkům zase nepomohlo ani osmiminutové nastavení, spílat mohou však pouze sobě a své hře ve druhé půli.

Více informací k zápasu

Norwich City - Chelsea FC 0:0

21.01.2012 13:45

Góly: -

Norwich urval první čisté konto v sezoně, které tak příznačně přichází proti Chelsea. Hosté předvedli na Carrow Road další z řady špatných výkonů, ke třem bodům jim nepomohl ani snažící se Fernando Torres. V domácí sestavě naopak excelovali brankář Ruddy a stoper Whitbread.

Chelsea sice měla v úvodu zápasu míč častěji na svých kopačkách, ale šanci si připisovali Kanárci. Steve Morison v sedmé minutě vyslal na pravé straně Pilkingtona, který prověřil Petra Čecha. Ten míč jen vyrazil před sebe, ale před Morisonem včas zasáhla hostující obrana. O čtyři minuty později to byl opět Morison, kdo připravoval střeleckou pozici, tentokrát pro Holta. Kapitán Norwiche obešel Luize a vystřelil, ale branku těsně minul.

Kanárci hráli velice disciplinovaně, měli skvěle zorganizovanou obranu a statická hra soupeře na ně neplatila. Jako blesk z čistého nebe tak mohl ve 26. minutě udeřit Torres, který po Ramiresově přihrávce zpoza šestnáctky trochu nečekaně vystřelil a jeho šajtle směřovala k zadní tyči, ale Ruddy míč výtečně vyrazil.

Na druhé straně pálil Bradley Johnson a střelu tečoval Terry, ale naštěstí nezměnil trajektorii letu míče natolik, aby ho Čech nedokázal lapit. Pak musel hřiště kvůli zraněnému lýtku opustit Frank Lampard, což pro Chelsea paradoxně nebyla špatná zpráva. Lampard totiž vůbec vidět, a tak nebylo jeho střídání oslabením. Na hřiště za něj naskočil Florent Malouda.

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Norwich kvalitně bránil a Chelsea se dostávala do šancí jen sporadicky. Po hodině hry měl ovšem obrovskou příležitost Torres, kterému prostrčil míč na malé vápno Sturridge. Španělský útočník si však míč příliš dlouho chystal a nakonec ho z bezprostřední blízkosti poslal mimo bránu. Torres tak zas a znovu vyhořel.

Vzápětí Sturridge vyslal na bránu Matu, který se snažil překonat Ruddyho střelou k bližší tyči, ale domácí gólman byl proti a povedeným zákrokem udržel bezbrankové skóre. Pak měli Blues štěstí, protože Meireles zahrál těsně před šestnáctkou rukou, ale sudí Clattenburg zřejmě jeho zákrok neviděl, a tak nebezpečný trestný kop nenařídil.

Meireles byl vidět i na druhé straně, jeho tvrdá střela z 25 metrů skončila těsně nad bránou. S podobnou razancí to zkoušel zpoza šestnáctky i Ramires, jeho volej ale skončil v Ruddyho náruči. Když pak brankář Norwiche zlikvidoval i pokus Juana Maty, bylo jasné, že Chelsea ho už dnes nepřekoná. Spolu se stoperem Whitbreadem byl právě Ruddy strůjcem dnešního úspěchu Kanárků, kteří vůbec poprvé v sezoně dokázali udržet čisté konto.

Naopak v Chelsea má manažer André Villas-Boas nad čím přemýšlet. Pokud bude i nadále mladý kouč s mužstvem spokojen a nehodlá posilovat, pak to může s Blues dopadnout špatně. Lampard, Meireles nebo Bosingwa dnes vůbec neměli být, příliš se nevyznamenal ani Sturridge. Ovšem u něj se lze vymluvit na nedávné zranění.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City22173260:1854
2.Manchester United22163354:2151
3.Tottenham Hotspur22144441:2446
4.Chelsea FC22125540:2541
5.Arsenal FC22113839:3336
6.Newcastle United22106632:3036
7.Liverpool FC2298525:2135
8.Stoke City2286823:3330
9.Norwich City2278732:3629
10.Sunderland AFC2276929:2427
11.Aston Villa2269726:2927
12.Fulham FC2268828:3126
13.Swansea City2268823:2726
14.Everton FC22751022:2626
15.West Bromwich Albion22741122:3125
16.Queen's Park Rangers22551222:3720
17.Bolton Wanderers22611528:4719
18.Blackburn Rovers22461233:4518
19.Wolverhampton Wanderers22461225:4018
20.Wigan Athletic22361319:4515

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1297)

Přidat komentář
Honza Matoušek

1. pro nepříchod Hazarda do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

to je iba naivita chelsea fans ked uz tak by prestupil v lete ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
rossoneri89

ahaa to je pro NEprichod ....tak potom

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Kanárci

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Prví čisté konto pro Norwich v sezoně. Dobře, že zrovna proti Chelsea.

Reagovat
blade115

Tak hlavně aby toho vůbec Liverpool využil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Když už to nevyužije ani dneska, tak to bude na pováženou.

Reagovat
EL Gringo

pekne a teraz vyhra LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea bude hledat asi noveho managera tohle Villas-Boas nemuze ustat ;-( skoda mel moje sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra LM to změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea LM nikdy nevyhraje

Reagovat
FC Porto FC

asi jako vy titul

Reagovat
fenixLFC

skor my budeme mat titul ako chelsea LM

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

kam na to chodíte

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš kam na to chodí :D

Reagovat
smazaný uživatel

AVB ven z Chelsea!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to sou frajeři takhlese hraje o titul ...............

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Boas na to nemá Doufám ale (marně), že příští zápas bude sestava vypadat poněkud jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

teď ještě otázka, zda-li na to mají hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si Boas přivede ty hráče, který tak nutně potřebuje. Prohlašuje, že je s kádrem spokojen, ale nevypadá to, že je kádr OK, když ztrácíme body jako na běžícím pásu

Reagovat
Godwinson

Mají, největší slabinou týmu je on.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě máš pravdu, ty jako trenér to musíš vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Zacina se mi v kradat na mysl oznaceni Scolari number 2. No Scolari byl vyhozen az v Unoru tak ten mesic jeste dam.

Ale prijde mi to skoda , kdyz Boas evidentne ma na vic nez to co zatim predvadi jen by nesmel byt tak tvrdohlavy a neustale trvat na tom stejnem.

Reagovat
vitasrp

To je brilantni pristup, takovej mam opravdu rad.. Trenery vyhazujeme 8 let v kuse, hrace v podstate vubec a pak se nekdo divi, ze se dostaneme do soucasne situace.. Boas neni bezchybny, ale aby se dala plnohodnotne hodnotit jeho praci, musi mit cas vytvorit si vlastni kadr, ktery zatim urcite nema..

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne si me pochopil , ja mu nedavam mesic na to ze bych bych rad videl jeho odchod. Jen jsem tim chtel rict ze zatim vahat zda kvalitu jeho pusobeni prirovnat ke Scolarimu a uz mi k tomu nechybi moc.

Reagovat
vitasrp

Je pravda, ze svym zpusobem ho v nekterych vecech pripomina, jenze na druhou stranu je urcite vic flexibilni a dokaze se prizpusobit, to Scolari neumel.. Boas tomprokazal prechodem z vysoke obrany do hloubky, posazenim Lampse atp..

A pak je tu jeste jeden zasadni rozdil - Scolari mel hotovy kadr a prisel, aby s nim vyhraval.. To nedokazal, proto letel..

Boas prisel v dobe, kdy se kadr buduje a ma za ukol si prave vlastni tym vytvorit, az pak se od mej budou ocekavat trofeje.. Alespon takhle to vidim, jinak by jeho angazovani nedavalo smysl.. Samozrejme, ze musi plnit i dilci uspechy, tudiz byt do 4. mista, dostat se nekam v LM, ale hlavni mapln jeho prace nas teprve ceka..

Reagovat
Godwinson

Tohle není o moc lepší přístup. On s tím kádrem neudělal zatím stejně jako se samotným projevem na hřišti nic, čas má, prostor taky, obého až moc. Nemyslim si, že se dá v současné chvíli to, co předvádí nějak omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo tenhle kouc stal 15 milionu Euro a dalsich 5 ma na rocnim platu. Chelsea si ted s blizicim FFP nemuze dovolit poslat 30 mega jentak pryc. Boas tu zda se vydrzi delsi cas , nezbyva nez verit ze se probere.

Reagovat
Godwinson

Jj, ohromná cifra, to ještě přesně nevím kolik by pak dostal padáka, to by byla asi taky pěkná suma :) Ale určitě vydrží, o tom nepochybuju.

Reagovat
vitasrp

Jo, je u nas pulroku, coz ja proste nepovazuju za dostatecny usek k tomu, abych jeho praci nejak definitivne zhodnotil..

A opravdu posledni vec, ktery bych se chtel dozit, je dalsi vyhozenej trener po sezone.. U nas neuspechy pravidelne odsrali jen treneri, uz by si to sakra taky meli vyzrat HRACI..

Reagovat
Godwinson

Já docela ano, byť v omezené míře. V létě poznával kádr, dobře, teď je zimní přestupní okno a on není schopen přivést kreativní posilu, kterou měsíc avizuje a půl rok reálně potřebuje. Dokázal tuším jen na podzim koncepčně nabídnout smlouvy Drogbovi a spol. A samozřejmě, můžeme se bavit o Torresovi, o protěžování hráčů, o jeho neschopnosti přetavit až překvapitou důvěru, co dostal, v nějakou změnu na hřišti. On si může dovolit experimentovat, ale ... Hráči by určitě neměli zůstat stranou, ale třeba Alex to odsral, kvalitu na Chelsea má bezpochyby, ale budiž. Hráče nemusí mít ideální, ale kvalitu tam má a oni na hřišti předvádí jen to, co on po nich chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Není schopen přivést kreativní posilu? Přitáhl Meirelese, ne? :)

Reagovat
vitasrp

Tebe treba prekvapuje, ze Alex odesel? Kvality na Chelsea jiste ma, ale typologicky se Boasovi do budoucna nehodi, tak proc by ho drzel.. Hrat vysoko posazenou obranu s takovymhle tankem, ktery rychlostne na tom neni dobre a obratnosti taky nijak nevynika, by nedavalo smysl..

V lednu pravda zatim na prestupovem poli nic nevyresil, ale oprav me, jestli se pletu, v tomhle obdobi snad nikdy neprisel hrac, ktery by v nasledujicim pulroku zaril a tym vylozene tahl... Navic muzeme debatovat o tom, jak jsou ted hrac predrazeni, navrch ani nevime, jaci jsou vubrc dostupni, nerekl bych, ze ma Andre zrovna lehky vyber.. V lete se jiste nakupuje lepe, otazka ale samozrejme je, jestli uz nebude prilis pozde..

A ano, hraci hraji jen to, co po nich chce, ale nehraji to dobre, coz znamena dve veci.. Bud je spatny trener, protoze jim neni schopen usit taktiku na miru, nebo jsou spatni hraci, protoze na dany fotbal nemaji schopnosti.. Ono je to samozrejme od kazdeho neco, osobne muzu byt nastvany, ze nehrajeme jinak, na brejky, vic do kolma atp.. Ale konecne chci, aby se vsechno tocilo okolo manazera, nikoli hracu.. Aby si zkratka tenhle typek prorazil svou, a to i za cenu tehle tvrdohlavosti.. At si radsi privede hrace pro svuj fotbal a vyhazi ty nepotrebne, nez aby se snazil nejruzneji prizpusobit, kadr nezmenil a nakonec skoncil u neceho, co mu ani neni vlastni...

Reagovat
Godwinson

Nepřekvapuje, já to myslel spíš tak, že bych očekával, že když se mi něco nedaří, delší dobu, tak to změním. Do toho systému, který Boas neúspěšně praktikoval byl samozřejmě Alex nevhodnej, ale .... spíš jsem z něho dost rozladěnej. Jinak máš pravdu, samozřejmě.

O té dostupnosti, tam nesouhlasim, protože (ano, vím, zase) Hazard bude stát teď stejně jako v létě, rozdíl je jen v tom, že teď má šanci ho Chelsea získat. Navíc už je 21., docela pozdě. Já jsem zvědavej, jestli on bude tím koncepčním řešením, přesněji, jestli by přežil případný nepostup do LM.

Reagovat
vitasrp

Tezko taky rict, jak je na tom ta situace s Hazardem doopravdy, vsak spekulaci je plny internet.. Treba ho chceme a hrac k nam neni ochoten prestoupit, nebo je na nas prilismdrahy.. Kdo vi, tohle by nam musel prozradit sam Boas...

Reagovat
vodka

jenomže se podívje, jak se ta hra posunula proti začátku sezony. Na začítku ste hráli výborně, ale likvidovali vás chyby, teď hrajete hovno a chyby tam jsou pořád...

Reagovat
vitasrp

Vsak ano, Boas posunul obranu do hloubky, stahl presink, coz byla presne vec, po ktere fandove volali.. Mam ho za takove kroky kritizovat??

A chyby v nasi hre, zejmena defenzive, samozrejme jsou, ale je jasne videt, ze jich je mene.. Predevsim tech systemovych moc nedelame, i kdyz je pravda, ze tech individualnich je nekdy na povazenou.. Ale defenziva zkratka jde nahoru, ted mame 2 ciste konta po sobe v lize a branky dostavame hlavne po standardkach a individualnich hrubkach, systemove uz to byva v poradku..

Ze tim trpi ofenziva to je jasne a musi se s tim neco udelat.. Ale ani ja nejsem genius a netusim, co bychom asi tak melimprovest, aby se na nasi ofrnzivu dalo koukat.. Nejspis nekoho privest, se soucasnym kadrme uz se toho moc vymyslet neda...

Reagovat
Arbiter

mluvíš mi naprosto z duše

Reagovat
smazaný uživatel

Vis proc to odnesou vzdy treneri a nikdy ne hraci ? Protoze vyhodit jednoho manazera je levnejsi nez prekopat pulku kadru to proste nejde...Na druhou stranu je fakt ze Boas chce delat urcity styl fotbalu na ktery nema vhodne hrace , ale v tom nechapu proc si vedeni takovyho manazera najmulo ? Kdyz jim totalne nesedi do systemu...

Moznosti je nekolik bud Boas obrati a zmeni svuj styl coz je malo mozne , dale je mozne ze to ustoji a postupne v prubehu par let si ten kadr udela k obrazu svemu , zde je ale problem ze Chelsea by treba rok dva nehrala LM a to ji brutalne ubere na prestizi a snizi prijmy. A treti moznost je ze po case vedeni uzna svou chybu a Boas poleti. Tezko rict jak to dopadne treba nejaky kompromisem mezi prvni a druhou moznosti , ale nechame tomu cas. Jinak rozhodne nejsem ten kdo by ho chtel MOMENTALNE vyhazovat.

Reagovat
vitasrp

Však je samozřejmé, že do kádru musí vedení investovat peníze, jinak to nepůjde.. Vždyť těch hráčů, kteří nám už nemají co dát, je v týmu opravdu dost.. Jestli k nám někdy André měl přijít, tak teď je prostě ten nejlepší čas - tým prochází obměnou, dost hráčů už je za zenitem, takže budou muset odejít a my je logicky budeme muset nahradit novými hráči.. A ty nové playery už si André může vybrat a vytvořit si vlastní tým, který bude vhodný k tomu jeho fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Boas věří prostě furt těm samejm ten Torres je fakt marnej takovej peckovej útočník nevim co se s nim stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám opravdu pochybovat o tom, jestli je pro nás Boas tím správným. Od jeho příchodu jsme už zapomněli slabší soupeře porážet rozdílem třídy (výhra nad slaboučkým Genkem a nováčkem Swansea je za půl roku žalostně málo), hrajeme na výhru o jeden gól, avšak velmi často toto vedení neudržíme a ztrácíme laciné body.

V ofenzivní činnosti chybí kanonýr, na kterého se tým může spolehnout, neboť Lampard je gólový, ale hraje málo a Sturridge se skvělý útočník, ale kolik šancí zahodí. O Torresovi mluvit nechci, jemu přeji co nejvíce gólů a snad se někdy konečně prosadí. Navíc ani nějak nevíme, v jakém rozestavení hrát, poněvadž Mata se chce stahovat do středu, Torres hraje v záloze a Sturridge naopak chce být na hrotu. Bohužel změny se nezkouší, takže pořád hrajeme nefunkční 4-3-3 a nikdy nezkusíme dát například dopředu dva útočníky.

Dále nechápu, na co stále čekáme, než koupíme nějkoho do zálohy. To zase počkáme na 31. a pak koupíme Hazarda za 90 mega, ne? Nebo hodinu před půlnocí vykoupíme Hulka za 100 ... Těžké to časy

Reagovat
Side
Reagovat
Nikikrew

Radost citat forum na ceskej stranke chelsea fc

Reagovat
smazaný uživatel

Torresovi přeju taky snad se rozstřílí ............. No a co s Boassem tohle s nim nevypadá dobře ale snad to ustojí a posily těžko říct koho koupit

Reagovat
Didier Drogba

Torres

Reagovat
vitasrp

Dneska jsem ztratu ocekaval, prakticky se tak nestalo nic, co bych necekal, i kdyz vykon zase stal za neco.. To jsem si musel zanadavat..

Bylo jasny, ze kdyz proti nam nastoupi tym s dobrou organizaci hry a defenzivni kvalitou, budeme mit problem.. A vic jak 1 gol nedame.. Dlouhodobe jsme hrozne pomali a citelni, coz defenzivneji zamerene tymy nemaji problem ubranit.. A Norwich je zrovna z novacku v defenzive na jasne nejvyssi urovni..

A samozrejme tu byla moznost jit do trhaku od AFC a LFC a dost mozna stahnout Tottenham, jenze ty nas txm dlouhodobe vyuzivat neumi.. Vzdycky se takovy zapas podel.. At uz v double sezone, loni nebo letos, furt je to uplne stejne..

Reagovat
P8P

no koukat se na to nedalo, všechno bylo do stoje a když už to vypadalo na rychlejší akci, tak to opět byl zbržděno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boase asi nevyhodi protoze ma ve smlouve klauzuli ze kdyz ho vyhodi tak dostane od chelsea prepoctu na nase kolem 600mega.

Reagovat
smazaný uživatel

torres je zabijak ale nema spoluhrace taky tak Chelsea hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

"torres je zabijak"

myslíš zabiják šancí?

Reagovat
smazaný uživatel

Trapacek.

Reagovat
Didier Drogba

zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej ma furt kvalitu ale je zvyklej hrat jinej system.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby hral treba v Arsenalu nemu v MU tak by jses nesmal.

Reagovat
Honza Matoušek

jses

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt moc.. toto nepochopim.. ten clovek vubec nechape cestinu..

Reagovat
smazaný uživatel

Torres vůbec neměl přestupovat, předtím jsem ho měl rád, tedˇ je úplně mimo !

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní okolo něho jsou víc mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim

Reagovat
fenixLFC

pod kazdym prispevkom ma cervenym podciarknutym ze ,,reagovat'' tak to stlac a napis koment k tomu k comu chces reagovat

Reagovat
cetto

Tottenham : Vy na to máte, vy ten titul dáte!!

Reagovat
Manik...

Reagovat
honziss

Tomkins podepsal novou pětiletou smlouvu s WHU. Nejlepší zpráva tohoto přestupního období.

Reagovat
tomasinho

A jak vidím tak hraje už i Collison dneska.

Reagovat
honziss

Hrál už i minule. Dneska ta sestava vypadá pěkně, hlavně jsem rád, že hraje v základu Baldock. :-)

Reagovat
tomasinho

Aha, to jsme nevěděl. Jojo, co Diop, jak se mu daří?

Reagovat
honziss

Až překvapivě dobře. Vždycky jsem ho měl za průměrného záložníka, ale fakt podává poctivé výkony. Přišel navíc zadarmo, takže dobrá posila. Nicméně pokud to dotáhnem až k postupu, tak si nejsem jistý, nakolik bude zvládat PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz hraje docela pravidelne tak ctvrt roku

Reagovat
tomasinho

No to teda ne, hrával v úvodu sezony, ale pak zase dobrý měsíc nehrál. V prosinci určitě nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, od prvniho rijna az na malou pauzu

Reagovat
honziss

Nehrál ale kvůli červený kartě, kterou dostal proti Readingu. Dostal stopku. Jinak je letos víceméně stále zdráv.

Reagovat
Manik...

Ta Chelsea to už není ani možný, letos na titul můžou zapomenout po tom co předvádějí

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham drtí Newcastle

Reagovat
Rarášek

Jihoafrický fotbalista Jeffrey Ntuka-Pule, který byl v minulosti členem rezervního týmu anglické Chelsea Londýn, byl ubodán...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea Londýn, takový klub existuje?

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem.

Reagovat
hefy

Robbie. V LA ho zase naučili hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jede bomby...

Reagovat
EL Gringo

dnes Kráásne kolo dufam ze LFC nepokazi

Reagovat
smazaný uživatel

Pochvalu zaslouží akorát Simpson a Ben Arfa. Možná ještě Guthrie a Perch.

Mizerný Cabaye dnes a samozřejmě útočná dvojice...

No nic, jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

A Santon hral pls ako? Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjimecne spatne a mel byt nejspis i vylouceny, rozhodci byl hodne shovivavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxně, kdyby ho vyloučil, tak by to Pardew zavřel jinak a určitě by jsme neprohráli

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, premyslel jsem nad tim uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jaký to ma pozitivum? Willo ani Colo nebudou 3 zápasy mimo jako loni po Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes špatně, ale dalo se to čekat. Není adaptovaný na to tempo PL, se kterým se setkal až teď druhou půli proti Fulhamu. Tuhle sezónu je ještě v hájení.

Reagovat
Nikikrew

Vyborne kolo zatial

Reagovat
niflheim

Šílené a překvapivé výsledky...no snad to zítra dopadne výhrami hostí

Reagovat
Liquid

za QPR nejlepší na hřišti Buzsáky, za Wigan jednoznačně Al-Habsi, co ten toho ještě pochytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Buzsaky je borec, libil se mi uz jak hral za muj oblibeny Plymouth

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, kam se na Keana hrabe Henry s jednim gólem proti Leedsu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

druhej gól byla teč

Reagovat
smazaný uživatel

Keano co na to chazy a ostatni "experti" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zarny dukaz toho, v jak bidnym stavu je obranna hra Wolves, kdyz ji da dva goly i takovej traged

Reagovat
smazaný uživatel

pff

Reagovat
soukup

jo dal 2 góly, je to super útočník, spička PL a vůbec není za zenitem naopak má nejlepší léta před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

tie sracky v druhej polovici vety tu o nom snad nikto netvrdil nie?

ci sa ti to paci alebo nie je to legenda PL, jeden z najlepsich utocnikov aky kedy na ostrovoch hral a ano stale je vyborny. Skotsku ligu si daval minulu sezonu s prstom v nose. Vo West Hame tiez nehral zle, a som si isty ze aj teraz este nejake goly prida.

Na najlepsie tymi uz nema, ale od trageda ma daleko

Reagovat
soukup

legenda PL to bezesporu je, ale kvalitativně už patří do podprůměru, že si dával Skotskou ligu s prstem v nose mě moc netrápí, protože to nic neznamená. Nebudu tu z něj uchcávat že dal dva góly, jo přeju mu je, přeju mu, aby byl pro Villans platným hráčem, že je to tragéd sem taky nikde netvrdil... Ale abych tu viděl hlasy, že by pomohl LFC? to je fakt k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze by v sucasnej situacii LFC pomohol. Goly davat vie a to je to co LFC potrebuje. Caroll je dreveny prechlastany supak, futbalovo sa Keanovi nikdy ani nepriblizi... Nevravim ze by tam mal prestupit ale na tie 2 mesiaci by bol pre nich platny hrac

Reagovat
soukup

góly dřív dávat uměl, teď nikdo neví jak na tom je a že dnes dal dva z něj ještě nedělá obrozenýho střelce, na konci angažmá u Spurs ani v WHU góly nadával...

Reagovat
vodka

tak ve WHU dal snad 2 góly a pak se zranil, že už pořádně nenastoupil...

Reagovat
Counter

Nejlepší útočník, co kdy na ostrovech hrál? Lepší než Henry, Shearer, Ruud, Fowler nebo Cole s Yorkem?

Reagovat
Counter

*Jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde som netvrdil ze je najlepsi ani ze je lepsi ako henry, shearer...

Za tym jeden z najlepsich utocnikov aky kedy hrali "NA OSTROVOCH" si stojim. Statistika 452/172 hovori si myslim za vsetko. Yorke ma 479/147. Cole ma 509/229. Obaja porovnatelni. Zvysni traja su fenomeni a nad nich ho urcite neradim

A mozno som to mal upravit na to ze jeden z najlepsich akeho som videl hrat to by sedelo este o trochu viac

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som na fowlera ale ten je tiez na Keanovej urovni

Reagovat
Mada

Fowler byl daleko lepší....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

459/186 to je minimalny rozdiel na to ze bol daleko lepsi. Navyse Keane bol vzdy vynikajuci aj herne, nie len golovo. Takze daleko lepsi bol mozno pre teba....

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na statistik Fowlera v Liverpoolu jen. V ostatních klubech už tak nezářil, podepsalo se na něm to zranění díky kterýmu přišel o WC. Ale ukaž mi hráče, kterej v 22 letech měl v anglickým klubu 116 golů.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechcem znizovat jeho kvality bol to famozny hrac, ale ak porovnavam utocne legendy na ostrovoch porovnavam cele ich posobenie vo vsetkych kluboch. A tam je to vyrovnane. O tom ze Fowler hral v LFC ako boh nikto nepochybuje

Reagovat
niflheim

100. za Star Wars

Reagovat
Ligter

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si chceš šplhnout, abych si tě příště vybral v haxu, jo?

Reagovat
niflheim

Mrkni pod článek s Ancelottim v PL sekci

Reagovat
C-M@ster

je pravda, ze 3 tymy z EF budou hrat ligu?

Reagovat
Kaze

Ke včerejšímu tématu - ani nevím, jestli si Evertonian nakonec vybral, ale The Chronicles of Riddick tam vůbec nikdo nezmínil a přitom by splňoval všechny jeho požadavky. Doporučil bych i Fahrenheit, ale tam jedna maličkost koliduje. Dále může zkusit Assassin's Creed 2, bohužel ale, když si není jistý, jestli rozhýba LA, tak nevím nevím. A ke kiwwiho vizualizaci: Human Revolution to zvládl naprosto perfektně, dodal tomu velmi uvěřitelný punc futuristického života a vyhnul se Bladerunnerské depresivní atmosféře (brrr).

Reagovat
smazaný uživatel

a samozrejme Clint najlepsi americky soccerista

Reagovat
niflheim

Mně se spíše vybaví McBride nebo Donovan.

Reagovat
hefy

Určitě neni nejlepší, má obrovskou konkurenci v Donovanovi. Nelze říct, kdo z nich je lepší, ale pravda je taková, že oba patří do TOP 2.

Reagovat
smazaný uživatel

u mna je jednoznacne pred donnovanom, ale uznavam ze aj on je kvalitny

Reagovat
hefy

Tak to je chyba, protože Donovan se mu minimálně vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to ze jeden hrava iba v MLS a druhy v najlepsej lige sveta ako dokaz uplne staci. Koniec koncov teraz ma donnovan sancu ukazat ci sa mu vyrovna, ale pri dempseym z tejto sezony o tom silne pochybujem

Reagovat
hefy

Donovan už v PL hrál a byl skvělej. Samozřejmě by mohl hrát klidně i v týmu anglický špičky, ale on nechce pryč z USA. To je ten duvod, proč je v MLS.

Reagovat
smazaný uživatel

No když jsem minule viděl ten pas Donovana a vím jak hrál před 2 rokama v PL, tak bych řekl, že ty nejlepší hráče maj dva.

Reagovat
FC Porto FC

Robbie Keaneeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Clint Dempsey has become the first USA player to score a hat-trick in the English Premier League.

Navic je to teprve druhy hattrick Fulhamu v PL a ten prvni byl rovnez v teto sezone

Reagovat
minoLFC

ten 12. flek im prajem

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
honziss

West Ham zase tradičně těsná výhra (tentokrát 2:1), kdy jsme zase oba góly dali z penalt. :-D Tohle už je prostě evergreen. Každopádně to vychází, takže dobře tak. Poprvé v sezóně na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Noble snad promenil uplne vsechny

Reagovat
honziss

Myslím, že jo. :-D Já už se tomu fakt směju, naše nejtypičtější výhra je o gól, nejčastěji 1:0 a vždy ten vítězný gól dáme z penalty. Obrana funguje špičkově, ale útok by měl přidat. Dneska jsem od Cola nebo Baldocka čekal nějaký gólový příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak se na ten jejich fotbal dá dívat? Co Sam, posunul to nějak od dob Avrama?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes posledna šanca pre Liverpůl a Carrola ...jak ma nepresvedčia prichádzajú o 1 fandu na dobu neurčitú

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Maresma

"If you can't support us when we are losing, then don't support us when we are winning".

Bill Shankly

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

nasrali ma aj s Aquilanim ...raz je to najlepši hráč prípravy a oni ho pošlu doprdele

Reagovat
tomasinho

Nejlepší hráči přípravy byli i Ngog a Voronin. V PL ukázal velké nic, navíc by se zase po jednom zápase zranil. Aspoň si kopne doma v Itálii a dostane se do repre.

Reagovat
Maresma

Je to pro jeho dobro.

Reagovat
niflheim

Jak ho může někdo označit za nejlepšího hráče přípravy, když se pořádně ukázal jenom během snad 20ti minut v závěru zápasu proti dánskému/norskému týmu ze středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

hral asi v 3 zapasoch pripravy to chce prehlad hochu

Reagovat
niflheim

No já si ještě pamatuju hlavně proti Valencii, kde byl ve středu úplně nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

ale občas je to hodně bolestivý

Reagovat
blade115

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

presne tohle jsem chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Myslím, že Liverpoolu nebude vadit, když přijdou o "fanouška".

Reagovat
smazaný uživatel

QPR - Wigan neskutečný góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na motd. Hodně rád se podívám znova i na goly Sessegnona a hlavně Gardnera.

Reagovat
Wat

Sess to trefil parádně.

Reagovat
Wat

Hodně zajímavé kolo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

MON ale kvalitně zvedl Sunderland...16 bodů z 24 možných.

Reagovat
tomasinho

Jojo, parádně, prohráli jen na Chelsea a Tottenhamu.

Reagovat
Wat

To nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Remíza nic?

Reagovat
Wat

Ajo, na ty se taky hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto?

Reagovat
Counter

Zblblý z haxu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Midfield class from Benin

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Tak si ještě zavzpomínáme...

NORWIIICH!! A teď mi všichni držte palce Boltonu, já du naspávat na nejúžasnější noc s Australian Open (doufejme)..

Reagovat
tomasinho

Skvělý program, já uvažuju, že pojedu nonstop.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton dnes padne

Reagovat
niflheim

Mě tenis nikdy zvlášť nelákal

Reagovat
Liquid

Na Li postoupí, a čekám že Almagro řádně potrápí Berdycha

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea...to je aspoň tým jen tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

LFC sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Live jede

Reagovat
Trand

S Evertonem to tenhle rok vypadá fakt špatně. Saha už má svůj věk a nikdo podobně kvalitní tam na hrot není. Možná neměli prodávat Beckforda.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Yakubua. I kdyz... Beckford je sice shit, ale asi by byl platnejsi nez Vellios

Reagovat
Trand

Nojo, teď koukám, že Yakubu stál Everton 16 000 000. O to víc mě to překvapuje, že ho prodali, když v útoku mají evidentně problémy a on ty svoje kvality má. Vellios, Stracqualursi a Anichebe fakt ten útok nevytrhnou. A když se nebude dařit Louisovi,, ani jeden ho není schopný zastoupit. Everton zatím asi největší letošní zklamání pro mě, ale snad se tradičně na jaře zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, jak rikas. Ja mam jenom obavy, ze pokud to bude v EFC pokracovat timto zpusobem, tzn. budou prodavat svoje opory a privadet hrace na hostovani nebo nejaky levny no-name hrace, dopracuji to leda tak k sestupu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

A nejlepší střelci Evertonu se třemi góly jsou: Bainesy, Vellios a Osman.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bainesy ma vsechny ze stojiciho mice, Vellios haluze pri stridani a z Osmana je konecne zase klicovej hrac

Reagovat
Trand

Jinak jak koukám, tak Liverpoolský kluby mají dohromady 47 gólů a jen Man United mají 52. To je ohromnej rozdíl.

Reagovat
Trand

Neměla být reakce.

Reagovat
Trand

Už jen fakt, že jeden z nejlepších střelců je obránce, je zarážející. Je pravda, že Bainesy ty standartky kope skvěle, ale stejně.. Osman se dá pochopit, ten je momentálně skvělej, Vellios je sice haluzák, ale mně se líbí. I když nějaká star z něj nebude, no. Spíš mě fakt zarazilo, že nejlepší střelec má tři góly, ale asi netřeba znova řešit už tolik probíranou ofenzivu Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja treba tohle nevedel, takze pro me je to zajimava statistika a zaroven smutna skutecnost

Reagovat
Trand

Tak nevím, jestli je to věrohodný, protože to mám tady z ef, a nevím, jak často se to aktualizuje. Ale ano, je to fakt smutný. Nemám z toho letošního Evertonu dobrej pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se dival i jinam a je to spravne. Bainesy je navic diky golu v FA Cupu samostatnym nejlepsim strelcem se 4 goly

Reagovat
Trand

Tak to už je hodně špatný. Ale zas těžko najít někoho, komu bych to přál víc. Je tam sice hodně mých oblíbených hráčů, ale Bainesy vyčnívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to podobne, urcite mam Bainesyho v top3 oblibenych karamelkach, se Sahou a Jagsem

Reagovat
Trand

Já u nich mám TOP 3 Distin, Bainesy a Coleman. Saha s Cahillem těsně za nima.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Distina radim ve svym zebricku az na chvost

Reagovat
Trand

Proto tam byl ten smajlík, nějak jsem s tím počítal, že Distin nebude na vrcholu popularity.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jo, jsou to proste jen sympatie. Kdyby melo byt vsechno racionalni, nemela by Chelsea zadny fanousky

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Keane ma navrat:-)

Reagovat
niflheim

Tak tohle se dalo i docela čekat.

Reagovat
Darren Fletcher

ja som optimista, skor som veril povodnym spravam o februari

Reagovat
niflheim

No sere mě to, Fletch byl vždy mojim oblíbencem, je to sympaťák a odchovanec...navíc je to rána pro zálohu, takže o to víc lze uvítat Scholesyho návrat.

Reagovat
celeb

Na co je L'poolu Adam Carrol?

Nahovno!

Aky je rozdiel medz Torresom a Carrolom?

Torres lieta po ihrisku, pomaha i vzadu pri vlastnej branke, vytvara sance spoluhracom (dnes najlepsie hrace the blues). A.Carrol? Pomaly traktor, kt. uz ani hlavickovat poriadne nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdil mezi Torresem a Carrollem je jen v tom, ze umis napsat spravne prijmeni jen jednoho z nich.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Adam je tam snad ještě horší než chybějící l.

Reagovat
smazaný uživatel

No jeste ke vsemu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba myslí Adama s Carrollem společně.

Reagovat
celeb

nemyslel, ale podpisal by som sa pod to

Reagovat
celeb

JEN?

Reagovat
celeb

* Andy Carroll, a.i. - pri 2. gole Boltonu sa to zle pise

Reagovat
Fernando_Torres

Řikals něco?

Reagovat
celeb

radsej nie, Carroll tu ma silny fanklub, pamatajuci jeho vykony v NUFC, ukamenovali by ma tu. Ale vdaka aspon za to malo, co produkuje, snad sa to zmeni. To, ze je to typ absolutne nezapadajuci do sucasneho Liverpoolu mi moze vyvratit len on sam.

Reagovat
celeb

dnes to bola zas katastrofa, tak ako predtym a predtym, ale Dalglish ho tam bude strkat furt, tak ako Kuyta, Adama ... . Hlavne, ze su vsetci bieli a pokial mozno anglani. Pokial im bude stacit najdrahsia 5./6. priecka v tabulke, tak nech sa paci. Je to ich bussiness.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre Robbieho Keana There is only one Keano !

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Roy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
celeb

vitaj v klube

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho dnešní góly mě zarazily ...možno mi něco uniklo, každopádně myslím, že měl tři střely, dva góly a ta jedna nebezpečná z dálky jen těsně minul ...oba góly ovšem ukázaly, že ten hráč má střelecký kvality jak hovado, sám jsem v něj nevěřil ...myslím, že je úplně jedno, na jaké úrovni je obrana wolvesu, obě střely byly pohotový, přesný a krásný ...vidím důvod dělat si z něj srandu před tím zápasem, nevidím ho teď, tak si to, prosímtě, nech

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Robbie je pořád skvělej hráč. To jen tady z něj pár uživatelů dělá tragéda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tos ale nemyslel vážně s tím jeho hostováním že?

Reagovat
Usty

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

no to víš že jo, ty génie...

Reagovat
Willy Wonka

Škoda, že nevydržel v Celticu. Tam se mi moc líbil. Jinak pan střelec .

Reagovat
Azza

snad to předvede na euru

Reagovat
Liquid

ten střed obrany Poolu tam je jak z komiksu

Reagovat
Tomanatura

Agger muj oblibenec me nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

proč je ten coyle "oblečenej" jak debil

Reagovat
Manik...

Liverpool je k pláči. Prohrávat 3:1 v Boltonu to je vrchol!!!

Reagovat
fenixLFC

a este s takymto vykonom

Reagovat
Arbiter

tak teď by to chtělo dvě remízy a nebudu z té remízy vůbec smutný

Reagovat
Arbiter

a napsal jsem to jako opičák

Reagovat
dantetomas

Maxi, Carrroll, Kuyta.. z toho môžeme stavať drevenicu a nie poskladať útok...

Reagovat
soukup

Vlci po tomhle kole předposlední, McCarthy je fakt umělec, fandit Wolves, tak ho nemůžu vystát

Reagovat
Azza

On může za ten výsledek ?

Reagovat
soukup

současný postavení Vlků v tabulce snad je po jednom výsledku?

Reagovat
smazaný uživatel

No, já každý rok čekám záchranářské souboje... letos měl být klidnej střed tabulky ale nakonec je to zase ve starých kolejích. Ono se s tím moc udělat nedá - O'Hara a Doyle. Jinak okopávači. Ale stejně nejvíce sympatický tým PL aspon pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vypadal Reo-Coker tak nešťastně při odchodu ze hřiště?

Reagovat
ďuriLFC

Neviem,ale mám strach že tam bolo zasa niečo s razizmom ešte v prvom polčase. Bol dosť rozrušený z niečoho ale to je len moja dohada

Reagovat
smazaný uživatel

To by odpovídalo. Vypadal dost zle.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v prvním poločase se tam dost hádal s Bellamym..neříkám, že mu nějak nadával, ale ani bych se nedivil :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ani bych se nedivil, Na Krula Bellamy řval "dutch cunt", když se ho zeptal, jestli je v pořádku po faulu...

Reagovat
tomasinho

To by nám tak scházelo.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď koukám Prohrát 5:2 a držet 6 flek?

Reagovat
Liquid

co držet, zítra se i posunete dopředu

Reagovat
Arbiter

no to těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku by ani ta zítřejší případná prohra nemusela mrzet.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
tomasinho

Nejhorší výkno sezony, kompetentni by se měli zamyslet a vyvodit důsledky.

Reagovat
Arbiter

vyhodit Kennyho...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, veď nový tím sa hneď zohrá. Manciniho ste tiež všetci vyhadzovali.

Reagovat
Arbiter

a táhne je jeden, dva hráči, bez kterých jsou v prdeli...

Reagovat
Arbiter

navíc my jsme Manciniho nevyhazovali, byli jsme naopak rádi, že tam je

Reagovat
smazaný uživatel

A co tim Mancinim chces jako rict, kdyz porad zustava nasi zdaleka nejvetsi slabinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Teď ne.

Reagovat
Arbiter

tak 7. flek uhrajete i bez něj...

Reagovat
tomasinho

6.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je rezervovanej

Reagovat
Arbiter

pro Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Na víc už nemáme. Ale až se vrátí Demba, Cissé a Tioté, tak nevidím důvod neskončit nad Liverpoolem

Reagovat
Arbiter

já bych se asi v letošním ročníku nedivil ničemu, snad jen vítězství Slepic...

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych si hrozně moc přál. Sice je nemam dvakrát v lásce a pokud zítra nevyhrají, tak padnou poslední naděje, ale bylo by to parádní osvěžení PL.

Reagovat
Arbiter

never

Reagovat
Counter

Ten počet náplav, které by se na Spurs díky titulu nalepily, by byl k nezaplacení Ale to je asi tak jediné škodolibé pozitivum.

Reagovat
tomasinho

Pořád věřím, že tak špatně na tom nejsme.

Reagovat
Arbiter

chcete stoprocentní jistotu pohárů, jo?

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, tohle je prostě nepřijatelný. Chci vidět ostrou kritiku Kennyho po zápase, takhle to nepůjde

Prvních 15 zápasů se hrál výbornej fotbal, a i když z toho byli remízy, tak klasický pro LFC, tak jsem si ten fotbal aspoň užil i když nebyl produktivní. Nakonec se to změnilo dejme tomu, výsledkově to dobrý nebylo. Ale jak se to změnilo? Změnil se systém tak, že hrajem paskvil, ve kterým nás každej soupeř přečíslí a dopředu neexistujem, protože naše hra existuje 30 metrů od brány a potom nic dalšího nenásleduje. Pas & move zmizelo, střelba taky, útočníci jsou mimo, jestli je tak vůbec můžu nazývat, pokuď není Carra tak v obraně není organizátor, kterej by to seřval a možná by pak Johnson věděl, kde má hrát. No a když už nebyl Carra, tak to jistil aspoň Lucas a Škrtel s Aggerem mohli hrát to svoje.

Loni tu mufan nějakej psal, že 4-4-2 už nemá budoucnost, nemá, protože chytrej manažer to snadno prolomí a dostane soupeře pod tlak brejkama, nebo držením míče, a kort když máte neběhavýho Adama, tak je to ještě lehčí.

Chci teda vidět Kennyho reakci, evidentně taťkovským stylem už to nepůjde a bude se muset zavést trošku přísnější přístup s tím, že takhle to nepůjde a některý hráče donutit k tomu aby hráli jako na začátku sezony, kde to bylo koukatelný a jezdilo se po zadku za jakýhokoliv stavu. A navíc musí Kenny udělat jednu věc, koupit někoho, kohokoliv kdo tu hru pozvedne, jestli nikoho nekoupí, budem hodně rádi za 6. místo, což je pro FSG, pro fanouška LFC prostě málo.

Zůstává tak poslední otázka, kterou bych směřoval k chazymu. Jak velkou trpělivost má Henry k manažerům?

Reagovat
tomasinho

Prý vyhodil manažera, který udělal titul po těch 80 nebo 90 letech. Jednou mi to popisoval, tak snad to napíše i podruhé.

Reagovat
vitasrp

4-4-2 určitě má budoucnost, osobně tohle škatulkování hrozně nemám rád.. V Anglii ho povětšinou hrajou oba dva týmy na špici tabulky, United s ním vloni udělali finále Ligy Mistrů, opravdu se s tím nedají udělat výsledky? Nicméně není 4-4-2 jako 4-4-2.. Liverpool hraje tohle rozestavení úplně jinak než United, kteří ho zase hrají úplně jinak než Citizens.. Stejně ve většině případů rozhoduje kvalita a typologie hráčů, když máš správnou kvalitu a správné typy, fungovat může úplně všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

City hraji vetsinou 4-2-3-1.

Reagovat
vitasrp

Právěže letos ne, 4-2-3-1 hrají převážně jen v hodně těžkých zápasech (Neapol venku, Liverpool venku atp.).. Jinak hrajou opravdu 4-4-2, kdy na hrotu je Ballotelli, Agüero je více staženější a obě křídla se tlačí doprostřed, odkud tvoří hru, zatímco 2 střední záložníci dopředu moc nevyrážejí a hrají typické holding midfieldery..

Reagovat
tomasinho

Jo, Yaya vyráží dopředu často, spíš jen Barry hraje holdinga. A to hlavně tehdy, kdy se Yayovi nechce vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt ze sem je vetsinu sledoval v tech tezsich zapase a tam to byvalo vzdy neco jako :

Yaya,Barry

Milner,Silva,Nasri

Aguero

Proste typicky 4-2-3-1 na druhou stranu casto nastoupili jak Aguero tak nekdo z Dzeko/Balotelli takze to opravdu bude spis bliz k jakemusi 4-4-2 , Mancini to toci coz neni od veci hrat neustale konzervativne jedno rozestaveni je naprd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

myslím, že bez brankaře by to asi nefungovalo

Reagovat
vitasrp

Tys zase musel vypíchnout nějakou úplně nereálnou variantu, viď?

Reagovat
Arbiter

nedalo mi to

Reagovat
Arbiter

ale jinak máš asi pravdu, mít ve skvadře desítku Gullitů, zahraješ jakýkoliv systém

Reagovat
niflheim

My hráváme i takové spíše 4-4-1-1

Reagovat
vitasrp

Tak jasně, že Rooney se hodně stahuje a pomáhá záloze, ale pořád je to v první řadě útočník, proto bych se nebál to rozestavení označit jako 4-4-2.. Ale ono i 4-4-1-1 s útočníkem na podhrotu je v podstatě to samé..

Reagovat
niflheim

Eagles fantastický výkon...holt bývalí hráči united se vždy ukážou

Reagovat
Liquid

Dalglish ven, dostal slušné posily a výsledky hlavně doma prachmizerné

Reagovat
celeb

hovno posily, az na Enriqueho to boli skor vyhodene peniaze. Kenny si vybera vyhradne predrazenych anglanov a cudzincov posiela na hostovacky do AC, Chelsea, ... .

Reagovat
smazaný uživatel

Kenny, zabal to už !

Takhle dál to nejde, děs a hrůza !

Reagovat
niflheim

Wolves v sestupových vodách ... no bude to boj.

Reagovat
soukup

když mají jednoho z nejhorších manažerů v lize, tak je to pak těžký, jestli bude sestup znamenat padák Mickovi, tak jim ho přeju

Reagovat
spider_8

Nemůžou se ničemu divit, za tu dobu co jsou v PL se vůbec nezlepšili.

Reagovat
vodka

manažerů ne, ale trenérů...

Reagovat
niflheim

No i manažerů...jestli to bude pravda s tím Piquionnem a K. Daviesem, tak mě i trochu jebne. Navíc i to, že chce pustit natrvalo Griffithse.

Reagovat
Godwinson

Když tak v poslední době čtu ty reakce na Liverpool, na Dalglishe ... přemýšlel jsem včera, kam by tak mohl Blanc, až nejpozději v létě u Francie skončí. Třeba nakonec bude jednou z variant :)

Reagovat
CubONE

Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I dnes mám připravenou kompilaci ze zápasu Bolton - Liverpool. Hlavně z prvních 20 minut, než jsem jel do práce.

http://youtu.be/C5rJ4g9EMUk

Reagovat
Arbiter

Reagovat
niflheim

I like the part where he bangs his head.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ten POOL to je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím na Chelsea ... prohraje

Vsadím na remízu Bolton - LFC ... Bolton vyhraje

Werder - KFC ( ) + 1.5 branek .... 0:0

Já už nesmím sázet

Reagovat
Arbiter

holt musíš si pořídit křišťálovou kouli

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu kdyz si das tiket a nevyjde ti tam nic te vetsinou nenastve ,ale spis se tomu zasmejes. Kdezto kdyz ti to zkazi jeden zapas tak to je horsi.

Reagovat
niflheim

No to jsem viděl někde na netu ticket, kde měl týpek vsazeno za 10 korun na samé nízké kurzy...výhra okolo mega a nevyšlo mu to o jeden

Reagovat
smazaný uživatel

A prave tohle nejvic nastve , proto tyhle mega tikety nikdy nesazim jelikoz pri mym stesti mi jich 8/10 totalne nevyjde a pak ty 2 pro jistotu nevyjdou o 1 zapas. To radsi dat si toho vic po malejch vyhrach a sazet jen tak pro poteseni.

Reagovat
niflheim

Však jo, já tam hodím dvacku na tak maximálně 5 zápasů, z toho tipuju spíše poločasy či over nebo pod...a už ne ani tak často a stači...je tak pro radost

Reagovat
papos182

Tak LFC jedina vyhra v poslednich 6 zapasech, to je ale serie.

Reagovat
niflheim

Jenom ale chudák fantík, že to neviděl...z tohodle by měl orgáč.

Reagovat
fenixLFC

toto bolo otrasne cosi. Hrali sme toto iste aj minuly tyzden ci to bolo len podcenenie? Fakt neviem co si mam o tom mysliet. Od zaciatku cele zle, ako moze preboha obrana ktora predtym hrala tak dobre robit toto? prve dva goly jednozance ich ziadne vyhovaracky, treti to bolo po standartke co nebolo prvykrat v sezone. Z obrany najhorsi glen tesne prenasledovany skrtelom. Myslim ze glen si potrebuje oddychnut alebo co, hlavne tam dat kellyho ktory je dozadu ovela istejsi(neratam zapas so city). Zaloha nula bodov, aj gerrard dost kazil ostatny ani nepotrebuju koment. Co povedat k zalohe ked v prvych cca 25 minutach najviac rozdaval carroll! Nesuhlasim s vyhodenim kennyho ale takto to nejde, vyhopdili sme 100 milionov v lete a co z toho? toto bol vykon ako za roya, ten kader na to fakt mam pocit teraz nema. jednoducho potrebujeme kridlo DM(lucas vrat sa!) a hlavne utocnika. Aj ked na to sa nemozme dnes vyhovarat, sance sme ani moc nemali, viac sa mi pacilo ked sme supera tlacili a po zapasoch nadavali na nepremenene sance, ale aspon z toho boli body, jednoducho sme tym supera priklincovali na ich polku a nemali tolko chutok smerom vpred. Dnes si tam s nami robli hraci boltonu co chceli to bolo neuveritelne ako sme ich iba tienovali a nic nehrali. Jediny kto sa snazil bol criag, ale bohuzial tzerza nenastupi proti city tak neviem. Jednoducho chce to vyvodit dajake dosledky lebo toto je neprijatelne

Reagovat
smazaný uživatel

On hrál Perch, že Straky dostali náklep ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak promin za těch 15 minut stihl jen jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys to trochu sledoval, tak víš, že Perch poslední zápasy vždy po střídání zahrál velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn tak 3 kola jsem Newcastle neviděl, jen sem si vzpomněl na tu statistiku co jsi sem dával, kde bylo, že pokaždé, když nastoupil ste dostali 4 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Estli zítra prohrajou Gunners a s touhle bramboračkou bude mít Chelsea náskok 5 bodů na 5. místo tak se asi potrhám smíchy.

Reagovat
Arbiter

jenže to je klidně možné

Reagovat
smazaný uživatel

Já to fakt nechápu. Eště že jsem neviděl 2. poločas, podle toho co jsem stihl číst na twitteru prý zase bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Tipuješ výhru Arsenalu? Já teda rozhodně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju Arsenal na Channel 5

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Kenny nakonec není tak dobrá volba, jak se zdálo po loňským jaru. Wolves Ten McCarthy je fakt dovede k sestupu

Reagovat
johan14

Liverpool otras. Keď hrá Caroll tak nemôžu hrať ani na brejky, ani na nakopávanie. Kto ho kupoval ten musel brať províziu, ja si také kopyto nepamätám v PL. Keď chgel Dalglish taký tip hráča tak sa núka Crouch a nestál by ani polovicu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
tomasinho

Jak jsem psal u preview a také loni po příchodu Hodgsona.Obrovsky by se nám hodil Dempsey dokáže zahrát na kraji i vepředu, je neuvěřitelně gólový, což nám přesně chybí. A nemuselo by to nutně zabít Carrolla.

Reagovat
smazaný uživatel

To už i Coyle porazil tu Kennyho sebranku to je fakt výsměch

Reagovat
Counter

Rhodes zase gól

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na livescore a navíc Huddersfield otočil z 0:2 na 3:2 to musel být parádní zápas.

Jinak bude hax?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by. Než začne Senegal

Reagovat
smazaný uživatel

Lybie stojí za prd.

Reagovat
CubONE

o kolkej? davaju to niekde? Tesis sa na Dembovcov?

Reagovat
smazaný uživatel

Od 22. Eurosport.

Reagovat
CubONE

nejde to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý. Klidně ať Báčko sedí na lavici a nastoupí Cissé, ať si ho pořádně nakoukám

Reagovat
Counter

Hm, můžem.

Reagovat
niflheim

Bych spíše komentoval když nedá gól.

Reagovat
Counter

To bys asi moc nepřispíval :-) Už 26. ligový, šílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Neporazit Stoke, Wigan, Blackburn a navrch dostat na prdel od Boltonu, to už je opravdu umění.

Snad Kenny proti ManCity a ManU ukáže, že má týmu ještě co dát

Reagovat
CubONE

Kenny a jeho koncepcia sa mu naozaj pacia!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas link kde pojde MOTD, budem vdačny

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní kolo! Teda když nemyslím na fantu, protože moji obranu tvoří: Krul,R.Taylor,Coloccini,Simpson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je opravdu majstrštyk..tos vážně tak pevně věřil, že udrží čistý konto?

Reagovat
smazaný uživatel

No na tenhle zápas jsem se jenom modlil, aby nedostali bůra...ale modlit už se asi neumím

Reagovat
tomasinho

To asi těžko ne? Jak můžeš mít 4 hráče z 1 klubu?

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

mozes, ked si mal hraca este pred prestupom...trebars Enrique alebo Carroll u vas...

ale u neho nechapem ako je to mozne

Reagovat
EL Gringo

Dalglish: “Some of those players won’t be in Red shirts much longer if they carry on playing that way. It was disrespectful.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz v dalsom zapse by mal urobit poriadne zmeny lenze hrame proti city a nemame DM, takze postavi 5 obrancov cisty beton a to nemame moc dobre vyhliadky na vitaztvo tzn prehlbenie krizy este ktomu budeme potom hrat proti united ...nevidim to moc pozitivne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Odkdu to máš? Jestli tohle řekl, tak Kdyby se přidala ještě sebreflexe, neuškodilo by to.

Reagovat
minoLFC

tak do leta už nevykopne nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

halo prosim vas ten link na MOTD kde to budu vysielať a čas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik moc

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

To je jedině dobře. Takhle to nejde. Konečně vidím pořádnou kritiku a ne hájení těch hráčů, což do teďka Kenny dělal, snad se probuděj, potřebovali by profackovat.

Reagovat
fantomas

TROTTEEEERS!!!

Díky za to fandění kluci. A in your face, deste, s tim, že nedostanete góla. Sem to řikal, že do ofenzívy nemoh Coyle poskládat lepší sestavu. Defenzíva teda výsledkově překvapila...

Reagovat
tomasinho

Hráli velmi dobře dopředu, dozadu ani nebyli prvoěřeni prakticky, LFc předvedlo zdaleka nejhorší výkno v sezoně, výkony na Eithad a WHL byly ještě ukázkové.

Reagovat
minoLFC

to snaď nie horšie než WHL?

Reagovat
tomasinho

Jo, horší, tam nás přehrála obrovsky silná záloha, Škrtel hrá RB a dohrávali jsme v 9.

Reagovat
papos182

Cahill tu obranu potapel no

Reagovat
fantomas

Nj, to sem si moh myslet, že bude takových keců...

Reagovat
kiwwi

hlavne ze si to videl na debakel

Reagovat
fantomas

Jj, nemoh sem tušit, že Reds nechtěj do pohárů..

Reagovat
smazaný uživatel

No já nečekal zase, že se na to hráči lfc vyserou. Jak si tam z nich dělal Ngog prdel, to bylo na mě fakt moc.

Reagovat
fantomas

Tak já nikdy nepochopil, proč ho tak podceňujete..

Reagovat
smazaný uživatel

On byl loni ale fakt mimořádně z formy.

Reagovat
fantomas

No jo, i tak je nad slunce jasný, že pro slabší tým bojující třeba i o tu záchranu, může mít cenu zlata.

Reagovat
Godwinson

Zaslouženě :)

Reagovat
fantomas

Zaslouženě co? Ho podceňujou, nebo to nechápu?

Reagovat
soukup

však klasika ne? z těch špatných hráčů velkých týmů se vždycky dělají tragédi a nejhorší hráči světa nebo minimálně ligy, Denilson, Lucas, Ngog, Kuyt, Silvestre...

Ve slabším týmu má většina z nich kvalitu být klíčovým hráčem, ale na to málokdo kouká

Reagovat
smazaný uživatel

Lucase tu hájím často. Dirk už je jen za zenitem, dřív byl důležitej.

Reagovat
soukup

tak nemyslím aktuálně, ale před rokem/dvěma, to byl za totální antifotbalovou obludu

Reagovat
papos182

No to spis pred trema. V posledni Rafove sezone patril k tomu lepsimu (i kdyz priznavam, to nebylo moc tezke).

Reagovat
soukup

poslal bych jim někdy na pár zápasů Knighta, Sidibeho, Robinsona, Caldwella a další ať si trochu zpraví optiku

Reagovat
fantomas

To zpraví je sice strašný, ale souhlas.. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

zápas som pustil v pizzérií až druhom polčase a keď som videl stav 3:1 tak som to rovno vypol...neviem čo sa tam dialo, ale vyzerá to, že obrana napodobila dlhodobú nulovú ofenzívu...no ale my predsa posilovať nepotrebujeme...LM už je v ....

Reagovat
tomasinho

We couldn't win today but I trust a lot on my teammates, I can't wait to play again!!!!!

Luis Suarez.

Reagovat
minoLFC

už aby bol späť

Reagovat
ďuriLFC

ešte dva zápasy pretrpieť a snáď sa nato zas bude dať pozerat ( len sa bojim žeby zasa Craig nemal nejak problemy po dnešku )

Reagovat
ďuriLFC

Kenny Dalglish : Nepotrebujeme posilniť.

http://media.tumblr.com/tumblr_lsgv5ifBW01qme44t.gif

Reagovat
Radin
Reagovat
nemamvasrad

Christopher Cross - Sailing

Reagovat
Radin

díky

Reagovat
Kaze

Ke včerejšímu tématu - ani nevím, jestli si Evertonian nakonec vybral, ale The Chronicles of Riddick tam vůbec nikdo nezmínil a přitom by splňoval všechny jeho požadavky. Doporučil bych i Fahrenheit, ale tam jedna maličkost koliduje. Dále může zkusit Assassin's Creed 2, bohužel ale, když si není jistý, jestli rozhýba LA, tak nevím nevím.

Reagovat
Kaze

Shit, nepatří to sem.

Reagovat
kiwwi

guess who

Scholes: “From playing with him, from Ryan Giggs playing with him, from Wayne Rooney playing with him, we all recognise how important he is to the team and at the end of the day that’s the important thing: that your team-mates know what you’re doing in the team. As long as they and the manager are happy, that’s all that matters. He brings a calmness to the game and he parades around the pitch like a Rolls Royce. He’s a great athlete and he has quality too, which helps.”

Reagovat
smazaný uživatel

Penis.

Reagovat
kiwwi

takto by sa Scholesy k vasim hracom nevyjadroval

Reagovat
CubONE

Carrick? Fletch?

Reagovat
Kaze

Protože ty, tak tipuju jeden z tria Carrick, Wellbeck a Cleverley.

Reagovat
mithro

Carrick

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A líbil se mi dnešní výkon Torrese. Především jsem si při sledování vzal k srdci, že byl chráněn tím, že prý nedostává pořádné přihrávky. Dnes je dostával a buď ten míč zpracoval jako tele z IV. třídy nebo tak zakončil. Po dnešním výkonu by ho měl Boas postavit místo Bosingwy, protože dozadu toho udělá Nando pro tým víc, než dopředu a možná se mu narozdíl od Bosingwy povede dát ze 15 centrů alespoň jeden na spoluhráče.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Krome zakonceni se mu neda nic vytknout , klidne bych ho posunul nekam na kridlo byl by tam prospesnejsi nez kdo jinej. Do vapna tenhle clovek proste nepatri , zda se ze jakmile vidi branku tak mu preskoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* ze 150 centrů

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke City prohralo doma s WBA prvýkrát po 30 letech

Reagovat
soukup

a zaslouženě, trochu sem se toho bál, už loni se mi na Britannii dost líbili

Reagovat
smazaný uživatel

wow, až ľutujem, že som bol piť a nevidel som tú demoláciu Poolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skoro piť a ešte k tomu tak skoro byť doma, keď piješ ?

Reagovat
smazaný uživatel

popiť si pivo a Baileys a zahrať fifu.

Reagovat
soukup

pivo a Baileys, dobrá kombinace

Reagovat
vodka

hlavně sem doteď žil v tom, že je to čistě babské pití...

Reagovat
soukup

říká se to, ale já ho mám taky rád

Reagovat
vodka

jako já sem to taky už pil, ale nikdy by mě nenapadlo to pít jenom tak, jako zajít si na baylies a už vůbec ne k pivu...

Reagovat
smazaný uživatel

k pivu rum. alebo vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k fife to patrí. odjakživa. teda aspoň u nás, u kamošov.

Reagovat
nemamvasrad

Kdybych měl osobně hádat, co spolu dělají kámoši při popíjení Baileys, hraní fify by mě jako první určitě nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

soooo gay...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Senegal

Reagovat
fantomas

Nevědět o co de, divil bych se, že za takovej fotbal maj dostávat zaplacíno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jak hraji. Chci jen, aby vypadli

Reagovat
fantomas

No jako ukázkoví amatéři.. :)) (jinak mi je jasný, DOKONCE i proč si to přeješ.. )

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz PL ma po konci skupin a ACN stejne 2 tydny pauzu kvuli FA Cupu a pak se hraje az 18.2., takze i kdyby Senegal vypadl ve skupine 29.1., ti kluci by stejne 5.2. na AVFC nebyli k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal někdo na Swansea? Jak hrál Josh?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jsem si ho nevšim na hřišti. Střídal Gylfiho a Sunderland dobře bránil a napadal, takže neměl moc prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem sakra to MOTD. Jsem zvědavej na ty goly v QPR - Wigan a milerád se kouknu znova na lahůdky Sessegnona a Gardnera. Celkově když nepočítám ty naše blbce tak to je kolo hodně zajímavý a hlavně hodně branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

kdy to začíná?

Reagovat
smazaný uživatel

23:20

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nový studio motd si furt nějak nemůžu zvyknout. No aspoň tam jsou dneska scouseři.

Reagovat
smazaný uživatel

Pingpong a Kightly

Reagovat
vodka

neni ten Gardner z Villy příbuzný Craiga? se normálně podobají...

Reagovat
vodka

Berra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

a jsou to bráchové

Reagovat
hefy

Jsou bráchové, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Motherwell captain Stephen Craigan created a Scottish Premier League record by scoring his eighth own goal

Reagovat
vodka

v sezoně?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla teprv prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Frimpong jí dostal teda

Reagovat
Trand

Frimpong26AFC Emmanuel Frimpong

You lot should stop caring about me I hope petrov foot is on after hitting A metal face:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a Henry dement no.

Reagovat
Trand

Ježiš Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmm Robbie...

Reagovat
Rssa

Tak zápas to byl otřesný...a sázka mi nevyšla, škoda. Ale aspoň jsem se zahojil na jiném tiketu....

Reagovat
vodka

ale Keane dal oba góly naprosto fantastické vypadá to, že je v herní pohodě a doufám, že mu to vydrží aj na euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude teda monstrum až Molineux dostaví, ale nevím kdo tam bude chodit, jestli spadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast, link pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

http://coolsport.tv/stream4.html tady je to v pohodě...

Reagovat
soukup

jak tohle může být penalta? to měl Krul uhnout místo chytání té střely?

Reagovat
smazaný uživatel

A ta prvni byla mimo vapno

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně...

Reagovat
soukup

jo už ji vidím, taky dobrá ta na Britannii byla podobně vtipná, ale aspoň ve vápně no

Reagovat
fantomas

A na Loftus Road byly obě jasný..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, kde se da najit bilance jednotlivych tymu v teto sezone co se tyce penalt? Podle me jich proti NUFC bylo narizeno nejvic v cele lize.

Reagovat
fantomas

Ne-e, leda si počkat na Optu/Infostradu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan 8, WBA a NUFC 7

Reagovat
fantomas

Jj...a Habsi z toho polovinu pochytal..

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham 0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tohle bude krátkej sestřih.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Johnson mě dostává.

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie som si to nestihol pozret

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Liverpoolu jak Chelsea

Reagovat
soukup

snad tohle neviděl jiri-fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nasranýno Kennyho jsem za ten rok neviděl ještě.

Reagovat
soukup

a tohle bylo hezky sehraný, proč takhle nevyužívají Carrolla častěji? Když to umí jednou, tak to snad zvládnou častěji ne?

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

lebo dopredu v podstate nexistuje u nas ziadna taktika a uz vobec ne s vyuzitim Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól na 3:1

Reagovat
vodka

ta obrana LFC, to si hráli na Wolverhampton všechny 3 góly tragikomické...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

MAAARK DAVIEEES!

Reagovat
fantomas

NIGEEEL REEEOOO-COKEEER!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl pěkně smutnej při odchodu ze hřiště.

Reagovat
fantomas

Prooč?

Reagovat
Trand

Měl nějaký problémy s Bellamym, říkal něco ve smyslu "he's disrespectful, he does what ever he wants."

Reagovat
fantomas

A ten Islanďan..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

QPR má prostě parádní dresy

Reagovat
smazaný uživatel

hmm maďar

Reagovat
smazaný uživatel

Buzsaky

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

hmm, nechápu, proč Buzsáky nehrával místo taarabta...

Reagovat
smazaný uživatel

a Taarabt uz je odpisany alebo co?

Reagovat
fantomas

Je na APN, ty hlavo..

Reagovat
smazaný uživatel

ked si dobre pamatam, tak chcel ukoncit reprezentacnu karieru ...

Reagovat
vodka

on toho už chtěl...

Reagovat
fantomas

Jj, to už hodně dlouho neni aktuální. Načas ji ukončil, ale po chvíli se vrátil..

Reagovat
Trand

Rodallega.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný přímáky, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Caldwell

Reagovat
smazaný uživatel

Smith

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně se mi nejvíc líbil gol Gardnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní góly v tomto zápase

Reagovat
soukup

škoda, že nepadl Helgusonovi ten volej, to by byl neskutečnej gól

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechybělo

Reagovat
vodka

ty krávo, toto kolo přenáááádherné góly... Keane oba, Guthrie, Buzs, Smith, Rodallega

Reagovat
smazaný uživatel

přihazuju Sessegnona a Gardnera. Už neřeknu o Sessovi, že neumí zakončovat.

Reagovat
vodka

to máš tak popředu ten přenos, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, já na swans s mackems koukal odpoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

QPR-Latics goly

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes je sympatak

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje. Di Canio řádil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól Blackburnu

Reagovat
smazaný uživatel

Paradne kolo Keano Clint

A vlk Kightly ma dostava stale viac a viac, je fantasticky !

A Everton je mimoriadne tragicky...

Reagovat
vodka

u Kightlyho je strašná škoda, že nehrál už tu první sezonu po postupu... jeho ty zranění taky pronásledují...

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tady Cahill nemohl udělat nic horšího.

Reagovat
Trand

To je zase gól.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram, ze Mucha niečo naučil toho Howarda

Reagovat
soukup

to teda sou góly

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku pech.

Reagovat
smazaný uživatel

fandit Evertonu musí být taky lahůdka

Reagovat
vodka

tak Blackburn měl přibližně stejný počet šancí... tyčka Dunna, ten závar, navíc dostali gól po ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ale oni mají nějaké tutovky snad každý zápas....hlavně doma

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Cahilla neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
soukup

ano opravdu to udělal

Reagovat
vodka

Sorensen

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč dělal zajímavý věci.

Reagovat
soukup

to je sice hezký, ale Sorensen je dělat nemusel

Reagovat
Trand

Sess

Reagovat
Trand

A Gardner.

Reagovat
smazaný uživatel

gol kola

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Gol kola prostě

Reagovat
vodka

wow, Gardnerovi to sedlo dokonale

Reagovat
smazaný uživatel

ten Gardnerov gol uplna lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

PL simply the best

Reagovat
smazaný uživatel

z tej dnesnej nadielky excelentnych golov si vyberam Buszakyho

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

šlapák + ruka a nezapískal to.

Reagovat
Arbiter

měl absolutně zakrytý výhled v tu chvíli...

Reagovat
fantomas

Takže ten šlapák nemohl vidět? Si děláš prdel ze mě..?

Reagovat
Arbiter

Tak když v tu chvíli před tebou proběhnou hráči a zakryjí ti výhled? Jako co jsem viděl opakovačky, tak to na zakrytí výhledu prostě vypadalo. Pokud to ale viděl, tak měl odpískat. Jenže on pak něco naznačoval hráčům, že žádné porušení pravidel neviděl...

Reagovat
fantomas

Jj, protože to je Clattenburg a ten často něco takovýho nevidí (i když je to jinak kvalitní sudí). A prostě přehlídnou kvůli jednomu nebo dvěma proběhnuvšim hráčum ŠLAPÁK, to se na mě nezlob, ale to možný vážně neni...ruku bych ti vzal, ale tohle ne.

Reagovat
Arbiter

ve chvíli, kdy tam nabíhá Meireles, mu výhled zakrývají jak Bosingwa, tak Morison, Clattenburg už má možnost vidět tu nohu podstatně níž. Neříkám, že je to jistě tak, ale klidně to tak může být. Klidně se na to ještě jednou podívej http://www.footytube.com/video/norwich-city-chelsea-jan21-102348?ref=hp_ozeit_mp 4:30...

Reagovat
fantomas

Nj, podíval sem se a furt je to prostě neomluvitelný no..

Reagovat
Chazy

Hmmm. Berdych je fakt kretén.

Reagovat
smazaný uživatel

Když on ho chtěl trefit do hlavy. :)))

Reagovat
Chazy

By nám prokázal službu no. Už jen to ignorování Almagrovy omluvy bylo fakt nechutný gesto.

Reagovat
božský John

Tak to ignorování bych ještě pochopil. Taky bych v ten moment byl nasranej, ale to podání rukou je blbost. Už to bylo trošku času s odstupem, měl vychladnout.....

Reagovat
Chazy

Jono, to máš pravdu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

zvlast kdyz vyhral..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

diváky měl na své straně po celý zápas a pak se zachová jako ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

taky je to jeden z hracu, ktery je na okruhu nejmin obliben Rikal to pred zapasem Rochus, pred par lety to rikali francouzsti teniste, provokoval kdysi divaky v Madridu, po tom co tam porazil Nadala a ted tohle no zavaril si to, v dalsim zapase budou vsichni proti nemu..

Reagovat
Liquid

ve Francii měl něco s Llodrou, prý ho trefil do hlavy či co, dělá si to sám, doufám že mu to teď s Nadalem dají ještě sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool takovej gigant a hraje uplný prd,to je fakt smutný.Jinak nechápu proč jsem PL nikdy nepřišel na chuť to je tak nudná soutěž,mě tam 50% hráčů když vyloučím hráče City,chelsea,Arseanlu no prostě te špičky připadnou jako nekopové.To samé Bundesliga ale jiný kraj jiný mrav no.

Reagovat
Chazy

Njn, holt tomu nerozumíš.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
hefy

Reagovat
Devil

Podej si ruku s Ropákem....

Reagovat
Liquid

Reagovat
FC Porto FC

ještě řekni že Serie A je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

co ty seš za čůráka

Reagovat
culé

Ani ja zrovna neviem prísť na chuť PL...Niektoré kluby sú zaujímavé (napr. Arsenal z pred par rokov), no celkovo mám rád technický a kombinačný futbal.

Reagovat
fantomas

600. pro naši dnešní výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj 1600. u preview je naša. to je jasná výhra.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Ale krásná tisícovka byla naše

Reagovat
fantomas

Nj, to se naštěstí vylučuje.

Reagovat
hefy

Po zhlédnutí hajlajtů je mi Al-Habsiho až líto.

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Ten zákrok proti Buzsákymu měl navíc špičkovej.

Reagovat
Wat

Škoda, že neměl i tu první pentli, nechybělo moc.

Reagovat
t0mmy33MCFC

Nasri, ooo Samir Nasri,

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli prase

Reagovat
niflheim

Defoe blbeček, Balotelli mohl být venku...a potom NÁM se tady říká, že jsme luckeři...toto je fakt v prdeli

Reagovat
EL Gringo

neviem preco hovorite na toho defoa,, vsak bale mu mal dat bud skorej prihravku hned a nie ist do sprinterskeho suboja s lescottom,, alebo mu presnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

No Defoe do toho sprintu taky moc nedal. Pak vzniklo, že to měl na dlouhou nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on musi pokryt i prostor, kdyby to dal bale moc dozadu, pro me mizerna prihravka od baleho

Reagovat
kiwwi

ale preco by to robil, ked Bale to takto robi 100 zo 100 situacii

Reagovat
niflheim

Být tam Adebayor, tak je to gól...i kdyby měl Adebayor stejnou výšku a délku nohou, tak je to gól.

Reagovat
13

Pod to se můžu podepsat. Kdo někdy fotbal hrál, tak ví že pro Defoa to bylo těžký..

Reagovat
niflheim

To je věc názoru...já jsem toho, že prostě bylo jasný, co Bale udělá a Defoe reagoval moc zpomaleně.

Reagovat
Devil

Krasnej zapas,Tottenham nedas az dostanes-penalta jasna!

Balotelli opet dokazal,ze je kreten kterej chybel,kdyz se rozdaval rozum!

Reagovat
niflheim

Ale asi vemu a půjdu si vsadit, že vyhrajeme ligu...by mohl být pěkný kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda chtěl bych vidět nějakého Red Debila u televize

Reagovat
Devil

Tak si dej k televizi zrcadlo a podivej se v 17:00 na United!

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu zrcadlo, když jich uvidím 11 v televizi. A nasral tě ten gól City v POSLEDNÍCH SEKUNDÁCH co

Reagovat
Devil

Nasral a tebe nasral ten do brany Arsenalu co!

Reagovat
t0mmy33MCFC

NEWS: Redaktor se zeptal Maria: "Cítil jste se při penaltě, kdy jste mohl vstřelit vítězný gól pod tlakem?" Mario odpověděl: "Ne, ne, určitě ne. Koukl jsem se na pohyb brankáře a vstřelil gól."

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Mario, ac ho mam rad, mel byt venku, Defoe mel dat gol a City melo prohrat a nakonec vsechno naopak

Reagovat
Liquid

Parker ho fauluje a ty bys Maria vyloučil ?? Padal tak nekoordinovaně, že nelze jasně říct, že to udělal schválně, byť si to většina myslí. Byla by hodně přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam to jednoznacne, ale myslim, ze tohle nebylo jen tak

Reagovat
Liquid

jináč letos se do LM dostanete, bohužel Chelsea to na 3.už nedotáhne a půjde tedy do předkola LM, který 100% zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dobrej dement Buď seš slepej, zaslepenej a nebo fandíš Arsenalu, jinak si to nedokážu představit. Od Balotelliho tam byl vidět evidentní úmysl! Nebyl by jedinej kdo měl dostat redku v tomhle zápase - Lescottův loket taky zůstal nepovšimnut...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela rád bych si někdy zahrál proti tobě, abych taky takhle "nekoordinovaně" na tebe spadnul :)

Reagovat
Liquid

Why always me ?

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

hnus, misto aby magor Balotelli dostal cervenou za umyslne slapnuti na hlavu Parkera, tak jeste rozhodne penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

bych řekl že mu na hlavu nešlápl trochu mu o ní zavadil a ůmysl tam určitě nebyl

Reagovat
johan14

si slepý? veď ho úmyselne kopol do tváre

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi asi jakoby Frodo nedokázal hodit prsten do sopky...neskutečně krutý konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

tak on ho tam taky nehodil, jen těžko čekat, že ke konci zápasu se do Manchesteru přiřítí Glum a pokouše SuperMaria

Reagovat
Jajinek

Balotelliho jsem u nás nejvíc nesnášel, ale během roku se stal mým nejoblíbenějším hráčem premier league...

Why always me?

Reagovat
Liquid

Reagovat
13

Taky ho mám rád, je to frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

černá svině

Reagovat
smazaný uživatel

Že vy máte v Man U bílo...

Reagovat
Liquid

ten Savič je sice asi talentovanej, ale podělal už zápas s Liverpoolem v CC, teď taky dělal chyby, proč nezkusit Micaha na stopera a na kraj někoho z těch rotujících beků, byť Micah je na kraji nejlepší

Reagovat
13

Savič je přesně ten typ hráče, který když je v základu tak trnu co zas vyvede..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Arsenal - MU prosim, anglicky komentar

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
smazaný uživatel

Dik moc, po City se mi to vyplo.

Reagovat
smazaný uživatel

U té poslední šance Spurs za to můžou oba..

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi nejstřízlivější zhodnocení

Reagovat
fantomas

Legenda King! Woo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co rikas na Savice?

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Nic. Neviděl sem to...nehledě na to, tenhle zápas měl rozhodnout o tom, jestli je žumpa nebo bůh či co?

Reagovat
smazaný uživatel

je to nehorazny traged... myslel som si ze obhahujes iba gaunerskych lemplov nechapem preco jeho ked kazdy vidi ze je to totalne poleno, pomale, nemotorne, pozicne neskusene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DeGea oficiálně 2.?

Reagovat
smazaný uživatel

Však je marný

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny, vzdyt je to naprostej traged

Reagovat
Kenneth

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bohužel?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože bez něj v základu je MU silnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On byl někdy De Gea oficiální 1.?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po sezone jde na operaci s okem tak treba opravdu spatne videl a proto z nej byl najednou poustak.

Reagovat
13

Skvělý fotbal. Mario mě zase jednou rozesmál a aspoň trošku mi dal zapomenout na ten včerejší trapas.

Mě jenom fascinuje kolik peněz LFC utratilo za průměráky. Hlavně že se Kenny zajímal o hráče se zkušenostma z anglické ligy a nejlepší posilou je stejně Suarez. když už je tam teď tolik anglánů, tak bych čekal, že ten tým bude zarputilej, že nic nevypustí a nevzdá. Realita je ale bohužel taková, že LFC zapomněl jak otáčet a zápasy. Je sice hezký že jsme v semifinále CC, ale tisíckrát raději bych nás viděl příští rok v lize mistrů. Pokud ale nepřijde nějaká razantní změna, tak si o ní můžeme nechat jenom zdát

Reagovat
AjaxFans

Luis už má tu stopku?

Reagovat
13

Za 2 zápasy už mu myslím bude končit.. Bez něj je to fakt bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak mohli LFC vyhodit tolik peněz za Hendersona se Shelveym.Přidjou mi uplně tragičti(ano jsou mladý,ale i tak).Carrol taky žádný zázrak se střílením golu,ale ten aspon dře jak se patří plno balony udrží a myslím,že je platný a jho čas přijde teprve

Reagovat
fenixLFC

henderson vie zahrat skvele a shelvey prisiel pred par orkmi tusim z charltonu v podstate odchovanec, asi si myslel adama

Reagovat
minoLFC

Shelvey stal 1- 2 milony a hraje dobre

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Mas pravdu, takovej balik za Shelveyho by si nedovolili ani ManCity.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo ma prehlad

Reagovat
Usty

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec skvely zapas, ale mam hrozne vela vyhrad voci spurs...

Ta hra az na tu poslednu pol hodku ked sme konecne zapli bola cisty hnoj. Hraci stale lietaju mimo pozicie hlavne bale a VdV. Nech si kludne bale zbehne par krat za zapas na stred a skusi tam nieco vymysliet ale aby sa tam stale motal raz na pravo lennonovi potom v strede zavadzal rafovi a palil bez rozmyslu na branu to ma nehorazne vytaca

Dalej tym ze VdV tam ma stale v strede baleho tak sa zbytocne stahuje a zase si prekaza s modricom. Je sice pekne ze harry raz povedal hracom ze maju volnu ruku a nech hraju tam kde chcu a vtedy to vyslo ale takto to uz dalej nejde. Na ten futbal sa neda pozerat. Ta posledna pol hodina bola dobra prave preto lebo odisiel VdV a Bale sa zasunul na lave kridlo.

Inak Defoe hral zase paradne a dufam ze bude hrat viac miesto coraz horsie hrajuceho moneyho. Sice mohol ten zapas pri tej poslednej sanci vyhrat, ale treba si zlozit ruzove okuliare a priznat ze by to bolo hrozne nezasluzene.

Od zapasu s CFC ta nasa hra isla kompletne do sraciek a ponara sa tam stale viac a viac. Harry by mal nieco urychlene urobit pretoze takto tu LM nevykopeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní ročník je podle mě ten vůbec nejlepší v historii EPL co se týče atraktivnosti zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla jasná penalta

Reagovat
Radin

prej v poslední minutě a prej Kinga,ach jo jde vidět jak to v tomhle státu funguje,protekce atd a praví odborníci chybí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arsenal je tak maaarnej, to snad ani neni možný jak hrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lebo MU hrajú jak z partesu fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey , na co sahne to skurvi , to uz snad neni mozny.

Reagovat
vodka

700. pro Valenciu a Giggse

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hraje tužku

Reagovat
Devil

Giggs

MU

Reagovat
smazaný uživatel

hm ten balotelli ma teda odvahu, že išiel na taku penaltu ..už toho tolko navyvádzal..

Reagovat
lnterista

United ma pekny dresy

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Článek na seznamu..

...city nastoupilo bez Kompanyho a Yayaua

Reagovat
smazaný uživatel

Yayaua

Reagovat
niflheim

Vidím

Reagovat
madridcan
Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

první půlka výborná a pak už ten výkon šel jen dolů a dolů...ještěže to dopadlo tak, jak dopadlo, díky Antonio

Reagovat
pajamu

Asi tak. Žádná paráda to od nás nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

pro ty, co vidí, to co Wenger přehlíží

Reagovat
niflheim

Povinnost spleněna, první půle z naší strany výborná, ve druhé to šlo nahorů-dolů - rozhodně nádherný zápas se skvělým koncem.

Skvělé výkony - Antonio, Patrice, Jonny...mohli jsme přidat nějaký ten záasah za stavu 0:1, ale nakonec to dobře dopadlo

Za Arsenal odehrál parádní zápas Ox - ten kluk má budoucnost, dále můžou děkovat Koscielnymu, protože díky němu nedostali hodně gólů.

Zápory - zranění Jonesyho a Rafaela, hlavně od Phila to vypadalo hrozně.

GGMU

Reagovat
13

Valencia pro mě hráč zápasu

Reagovat
Swarley

no tak i ten Rafael no a to ještě uvidíme co Nani...Wazza na konci taky kulhal, no snad to nic nebude...

Reagovat
fantomas

Wazzu tam Song hnusně zbrousil, to podle mě nějaký následky mít bude.

Reagovat
13

on byl hlavně okopávanej celj zápas..

Reagovat
Liquid

přesně, Rosa ho 2x načal

Reagovat
niflheim

A musím si dát facku, že jsem zapomněl na Carricka a Giggsyho nádherný centr

Reagovat
j_mrazik

To už jsou takový vaše samozřejmosti tuhle sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nerekl bych,ze vyhrat venku proti Arsenalu je uplne povinnost ale ten titul vam stejne preju vic nez City

Reagovat
niflheim

Tak vzhledem k výsledku CIty proti Spurs a současném rozpoložení Arsenalu to povinnost byla.

Reagovat
niflheim

Nebo spíše "nutnost".

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael to bolo kvoli zraneniu? S Nanim to vyzeralo zle

Reagovat
niflheim

Na Naniho jsem taky zapomněl...zápas se mu vydařil, i když v prvním poločase tam mohl řešit plno věcí jinak. Snad to ale nebude nic vázného.

Reagovat
fantomas

Gratulace MU a hodně štěstí v boji o titul. I když dneska ste teda jednaapůlokej vítěz...

Reagovat
r.mrazik

plichta by byla spravedliva...ale hlavne...byl to pekny zapas

Reagovat
fantomas

No..budiž. Viděl sem už pěknou řádku pěknějších ale.

Reagovat
kiwwi

ale chodte uz niekam s tou spravodlivostou

Reagovat
j_mrazik

Já ten Arsenal nepoznávám. A to nám odešli jenom 2 hráči za pěkný peníze, za který se mohl klidně rozvázat Aršavinovi kontrakt, protože ten je úplně k ničemu (navíc spíš škodí). Ox vypadal pořád dobře, mnohem čileji a při lepší fyzičce než Walcott, kterej ten smrděl dýl. Chápu, že hrát na Evru je asi hodně těžký, ale stejně toho od něj bylo málo.

Nejvíc se mi asi líbil Rosa, ale potřeboval by někoho před sebe, aby si to měl s kým dát. Když vidím stojáky- Rosa, Ramsey, Song v lajně vedle sebe, tak takhle nikoho nepřehrajeme. Jedině že by místo Ramseyho hrál takovej Silva...

Reagovat
papos182

Evra dostal 5. zlutou kartu, nebude v FA Cupu proti LFC chybet?

Reagovat
13

Snad ne. Přišel by o vřelé přivítání na Anfield Road..

Reagovat
EL Gringo

Patrice Evra dostal žltú kartu a nebude hrať proti Liverpoolu cez víkend v FA Cupe. boji sa kktko

Reagovat
j_mrazik

Ježiš, ty jsi fakt dement.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
13

Ach jo..

Reagovat
pajamu

Určitě strachy nespí

Reagovat
niflheim

Reagovat
Liquid

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

to je ubožiak ten evra

Reagovat
Tomanatura

To byl nadherny zapas, mne to s Arsenalem proste bavi. Toho Oxe jsem videl poprve v zivote a jen tak na nej nezapomenu, vynikajici talent. Proc sel dolu, to nechapu. Sil mel dost a jak jsme mohli videt, Arshavin ty prostory nezajisti lip.

Nejlepsi hrac zapasu Evra, posledni dobou forma jak hrom. Za Tonyho jsem nesmirne rad, snad si temi vykony predplati misto v sestave, mam ho radsi nez Younga.A hrozne lito je mi Chicharita, ale co uz, muze hrat jen jeden.

Reagovat
Swarley

Reagovat
pajamu

Já si oddech, když šel Ox dolů. Je vážně dobrý

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ox u nás snad ještě neodehrál 90 minut. Bůhví, co za tím, je, ale prostě ho takhle stahujem vždycky, i když je nejlepší na hřišti.

Reagovat
herbage

možná se Wenger bojí, že by jej přetížil, jako Wilshera

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze Wenger zna tohle slovo? dyt hrace vubec netoci viz zapasy pres vanoce...to sridani bylo fatk postaveny na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale neřekl bych, že to je přesně tenhle případ. Wilshere se zranil kvůli dlouhodobýmu přetěžování, to Oxovi nehrozí. Spíš že by nevydržel celej zápas, ale když se podívám, jak tam jezdil jak čamrda Fakt nevim, ale nějakej důvod to mít musí. Wenger není zas tak slepej, že by neviděl, že je nejlepší na place.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhý poločas, na rozdíl od toho prvního, se nemusíme stydět. Měli jsme víc ze hry i více šancí, no nebyli bychom to my, kdyby nám to vyšlo. Vítěznej gól byla taková klasika, stačí hráč s tahem na bránu, rychlá narážečka, a ten gól si vstřelíme v podstatě sami. 3 prohry v řadě - to už je pořádná krize. LM se krok po krůčku vzdaluje...

Absolutorium pro Oxe, on je prostě neuvěřitelný. Poměrně dobře zahrála i stoperská dvojice a Rosa. Song dnes velmi mdlý výkon, bohužel i Ramsey, kterej, no, všichni víme. Nic moc nebyl ani Robin, kterej sice zvládl vyrovnat po té lahůdkové akci, ale jinak se moc nepředvedl. Podobně i Theo, kterej měl dost nepřesností,na druhou stranu, to, že chvílema hrál z leva, ho trochu vyhodilo z té stereotypní letargie posledních zápasů a několikrát mi trošku začal zas vonět. Djourou byl napřesržku, zaslouženě střídanej (Wenger teď konečně viděl, jak hroznej je, třeba se fakt nakonec i zamyslí, jestli toho beka nepotřebujem). Ale Yennaris zas hrál docela dobře.

Příští kolo chci vidět Oxe a Rosu v základu. Naopak Aršavina poslat už konečně na Sibiř.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger nezklamal s tim stridanim. Kdyz vystridal Oxe, nase nadeje na vyhru sla hned dolu.

Aarona hajim skoro pokazdy, ale posledni 2 zapasy hral fakt spatne. Theo nebyl videt za celej zapas, Ox ho uplne zastinil. Arshavin naprosto tragickej a to jak branil u golu na 1:2 bylo fakt smesny. Yennaris hral mnohem lip nez Djourou, doufam ze dostane vic sanci.

Kez by Wenger a vedeni konecne otevrelo oci a penezku. My tu mame hrace kteri jen zabiraj misto a berou penize jako Squilaci , Diaby a Djourou ale nikoho misto nich nekoupime, ani nedostanou sanci mlady....

ale nic se nezmeni, stary lidi uz maj radi svoje stereotypy a jsou tvrdohlavy. Wenger zas rekne zesme meli smulu a ze nam chybel kousek stesti, ale posilami budou uzdravujici se hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě souhlas, ale Walcott je opravdu extrém...Já absolutně nechápu Wengera, jak mu pořád může dávat šance v základu. Ramsey to samé.

United dnes hráli co potřebovali. Kdyby Robin vyrovnal už po tom úniku s Rosou, možná to mohlo vypadat jinak. Djourou sice na "napřesdržku", ale prej se zranil, aspoň na Sky to říkali, tak nevím. Ale Nico je výbornej, měl by být v týmové hierarchii pře Jenkinsonem.

Stopeři výborní, Vermi asi nemá čisté svědomí u prvního gólu, je to žalostné, když jednoho z nej stoperů zabijíme na LB . Rosa s Oxem dnes byli skvělí. Je to škoda, dneska jsme na ManU měli...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou hráči jako Walcott a Ramsey po takových výkonech pořád hrát základ v Arsenalu fakt nepochopím...

Reagovat
vodka

to je strašný tiket...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyherny tiket nemoze byt strasny...strasny bol hned po podani

Reagovat
nemamvasrad

Na co tam máš těch prvních 5zápasů?

Reagovat
Liquid

tutovky zadarmo, ale Kvitová řádně zlobila

Reagovat
Tomanatura

Mimochodem Nani se stava jednim z mych nejoblibenejsich fotbalistu. Jen kdyby umel jeste o trosku vic spojit svou rychlost a techniku, tak je jeste vys..

Reagovat
vodka

hlavně kdyby uměl dát pořádný finální balon levačkou. zprava je mnohem úspěšnější...

Reagovat
Tomanatura

Nemyslim si, ale to uz jsme nekolikrat probirali. On by se mel stahovat do stredu jako Robben, ten typ hrace na to je, ale tu klicku porad jeste nema 100%, proto mu to nevychazi.

Reagovat
vodka

no jo, jenomže on zleva prostě nedá tak přesný balon do ohně, jako to dělává zprava, my na ty prudké centry ze stran máme strašně propracovaný pohyb ve vápně a Nani to tam zleva prostě tak často nedá. Já beru, že ta klička do středu by mohla být smrtící, ale u nás je důležitější ten centr víc z rohu. Ale vyrostl za poslední 2 roky do úžasného hráče, nezdržuje a snaží se dohrávat akce, to mu dalo strašně, strašně moc...

Reagovat
Tomanatura

proste vyrostl

Reagovat
kubys

Tak nejen že vyrostl, ale podle mě na světě neběhá moc lepších fotbalistů. Nehledě na to, že podle mě se z něj stal celkem i srdcař. Teď vám ještě doroste po těch letech Anderson (ne, že by nebyl skvělý, je to můj nejoblíbenější hráč u United) a ukáže se Sirova genialita.

Reagovat
Tomanatura

Tak srdcarstvi jsem u nej uz zpozoroval dva roky zpet v zapase proti Bayernu

Reagovat
kiwwi

on ma techniku v rychlosti zmaknutu praveze ako malokto, len robi zle rozhodnutia vo finalnej faze...keby mal trochu lepsie futbalove myslenie, tak je z neho futbalovy boh

Reagovat
Tomanatura

asi jsem se zle vyjadril, ja ale myslel jeho rychlost, jakou dela svoje finty a techniku, kterou by asistoval nebo strilel. Robben to dava primo z te klicky, tak bych to rad videl i u nej.

Reagovat
kubys

Reagovat
vodka

mno, viděl sem cca 50 minut, pochvala Valenciovi, Evrovi, Evansovi, opět Carrickovi. Welbeck byl velice dobře hlídaný, ale nakonec dal gól...

Jinak naprosto nechápu výkon walcotta, kterého sem za 50 minut zaregistroval 3x (ta hlavička zpátky do ohně, ztráta na půlce a jeden faul na něho), pro mě nejhorší hráč na place. Rosický z AFC po druhém z panteonu mladých anglických bohů druhý nejlepší na place z AFC. Koscielny velmi dobře, ale Per se mi zdál ještě o chloupek lepší.

Rooney tam nechal duši, ale chtělo by to víc přesnosti... Giggsy standartní výkon...Smalling trochu nejistý a u té jedné hrubky sem myslel, že mě odvezou...

Reagovat
herbage

Koscielny byl nejlepší z našich obránců, další absolutorium bez jediného zaváhání. To Per měl slabší chvilky a hlavně to jak vykopnul míč z brankové čáry, tak Laurent by v první řadě Welbecka vůbec nepustil před sebe

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vodka

tak jak říkám, 40 minut sem neviděl, za tu chvilku se mi ale víc líbil Per, ale nehádám se, oba hráli na podobné úrovni. Koscielny tam měl neskutečné to zblokování Rafaela, tam to pozičně zahrál naprosto dokonale.

Reagovat
herbage

i v prvním poločase mu utekl Welbeck, ale on jeho asi pětimetrový náskok famózně stáhnul a ješět ho stihnul před zakončením rozhodit. To Per by z pětimetrové ztráty udělal jen desetimetrovou

Reagovat
Tomanatura

Jsem rad, ze ses v nem nemylil, byl to aj muj favorit od prvniho jeho zapasu s United

Reagovat
herbage

fakt si nevybavím v součanosti lépe hrajícího stopera. Možná, až se vrátí Vermaelen

Reagovat
Tomanatura

v Anglii asi ne, mozna Kompany, i kdyz ten ma uplne jiny styl. Teda mozna nekdo z tech slabsich tymu, ale v tom se fakt neorientuju.

Reagovat
herbage

V Anglii určitě, ale co koukám i na Barcelonu nebo Real, tak by těžko hledal konkurenci. Puyol i Piqué letos celkem často chybují nebo rychlostně nestíhaj, ale Laurent má úplně všechno. Možná Thiago Silva, ale toho jsme letos přiznám se ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Co Ramos? U nej letos taky nevidim vyraznou slabinu.

Reagovat
fantomas

U tebe neni divu, když za rok beztak vidíš naprostý minimum zápasů vedle Arsenalu. Já bych si třeba troufl mluvit jen o Ostrovech a tam se stoprocentně vejde do top3 no..

Reagovat
vodka

Coloccini

Reagovat
herbage

ten taky

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

ked som to pozeral, čakal som, kedy to uvidím na nete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ma narozeniny?

Reagovat
soukup

Reagovat
johan14

Reagovat
smazaný uživatel

„Vyhodnotím situaci až po nedělním utkání, do té doby se nic nestane.“ ohľadom ľavého beka. Tak to som zvedavý AW.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi je ze nas tlaci bota nejenom na krajich obrany, ale potrebujeme utocnyho zaloznika a utocnika k robinovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný fotbalový víkend .Viva la PL

Reagovat
Erdovec

Liverpool, Arsenal, Chelsea takhle se bojuje o CHL

Reagovat
13

Arsenal si dneska žádnou ostudu neuřízl

Reagovat
Lovec

Zasloužená výhra United. Ve druhém poločase jsme sice ukázali několik světlých momentů, ale bylo jich žalostně málo a to holt na Manchester nestačí. A to, podle mého názoru (a názoru komentátora), Manchester nehrál ani na "full throttle".

Zoufale potřebujeme kvalitní křídlo a krajního beka, tam je to bez debat. Naše ofenzivní síla je kvůli nepodpoře z krajů ještě zoufalejší, než by byla normálně a v defenzivní činnosti se o ideálním stavu taky hovořit nedá (Johannka). Kritiku dneska snese jenom Ox, Rosa, Koscielny a Wojta ... k neustálé kritice Ramseyho (i když se mně taky jeho momentální výkony vůbec nepozdávají) - Aaronovi se nedaří a příčinou nemusí byt jenom únava. Od začátku nesouhlasím s tím, aby nastupoval na pozici ofenzivního záložníka, podle mě by mu daleko víc seděla pozice rozehravače v hloubi pole (něco jako hraje Arteta). Naopak Wilshere k tomu predispozice skutečně má a jenom doufám, že s jeho návratem ho Wenger nepichne na post, kde hrával ještě za Fábregase.

Každopádně přeju hodně štěstí United v honbě za titulem. Snad bude úspěšná.

P. S. Wenger, spend some fucking money! Or leave ...

Reagovat
Counter

Náš nejlepší hráč je osmnáctiletý klučina, který nastoupil v základu zápasu PL poprvé v životě. Obsazení lavičky vyloženě do počtu. A Wenger nepřivede ani LB na hostovačku. To je fakt smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

LB ani nie je tak akútne, ako nejaký nový impulz. Nejaký poriadny nákup. Gotze. Hazard. Eriksen. Whatever.

Reagovat
Lovec

Tak tak. Náznak, že máme ambice a hra o 4. místo nám nestačí. Mě ještě napadá Sahin a Jovetić.

Reagovat
Counter

Já tam psal "ani". Jasněže bych nejradši nezůstal jen u toho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ty beci nasi hre dost chybej, ty nabehy do kridla a centry. takle si to tam nema s kym nahrat nas kridelni zaloznik...

Reagovat
smazaný uživatel

že teda bolo každý zápas tých centrov, keď hrávali Clichy so Sagnom.

Reagovat
herbage

Pokud bude takhle hrát Ox a vrátí se Gervinho, tak křídlo by neměl být problém. Nejvíce nás tlačí bota na podhrotovém hráči, kde potřebujeme hráče kvalit Silva či Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

neišlo mi ani tak o hráča, ale o ten impulz a novú krv, ktorú by to nahnalo do tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kéžby se nezranil Afobe s Ryem - ti by taky na tom křídle mohli promluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryo je už fit, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale nemá fyzičku a tak. To vlastně neměl ani před tím druhým zraněním. Kdyby se nezranil, tak už nějaký ten start určitě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufam pristi sezonu navrat Anekeho a Lansburyho, ti by meli zacit konecne ziskavat zkusenosti v prvnim tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vidíš to, ještě tihle dva (+ samozřejmě ještě Cambpell). Ale z Lansburyho mám pocit, že ho postupně vyhostujem, dokud neztratí trpělivost a přestoupí jinam. Přeci jen už je ve věku, kdy by fakt už měl hrát u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Me prijde ze na to ma, urcite by mel zacinat na lavce a zacit ziskavat zkusenosti. Je to anglican, hraje za repre a hlavne mam z nej pocit ze je to srdcar. Doufam ze ho arsene nenecha odejit...

Reagovat
vodka

cambell u vás nakonec neni, nebo je?

Reagovat
Counter

Na hostovačce v Lorientu. A nastupuje docela pravidelně, i pár gólů už stihl dát. Uvidíme, co z něj vyroste, Coquelinovi to tam prospělo prvotřídně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne Bridge is waiting

Reagovat
smazaný uživatel

To stema bekama je fakt jeho tvrdohlavost protoze na utocnych kridelnich becich nase hra pod wengerem vzdycky stala. Ted tam proste nikdo nenabehne, kdyby aspon branili lip ale ani to ne.

Kdyby Wenger koupil Bainese/Cissokha nebo aspon ten Taiwo ten sel na hostovani. Sagna napravo je jasnej, Santos ma taky kvalitu ale klidne by mohl hrat kridlo, Jenkinson potrebuje hostovani a Gibbs je furt na marodce, Coquelin zahraje dobre, ale sam rikal ze by radsi hral v zaloze. Ale wenger rekne ze hracu mame dost

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Pro nezaujatého diváka to musel být zajímavý fotbalový den a nejen to...i celý víkend ...PL je tak krásná.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvafix jak mohlo být všechno veselejší, kdyby se aspoň udržela plichta. Jinak totiž parádní kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Maresma

Kdo by to byl rekl, ze Chelsea po remize s Norwichi jeste utece konkutentum o dalsi bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, že to znie nereálne a Ryo vôbec nemá kondičku ale na ďalší zápas by som chcel ich na krídel. Walcott nech sa tiež preberie. Fajn nejde mu to, ale ešte aby z*ebal Oxa keď zle prihrá a potom Ox vyšle dobrú strelu a lopta lízne tyč tak rozhadzuje rukami...

Reagovat
smazaný uživatel

Ox ma to co Theovi chybi, umi ovladat mic i v rychlosti. Theo se rozbehne ale mic bud necha za sebou nebo skonci na prvnim hraci...pritom by se mel naucit vyuzivat rychlosti jako Bale..

Reagovat
herbage

náhodou, dneska Theo s přehledem obešel třeba Jonese

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to jak upadl a oni ho museli odvážet na nosítkách?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl bohuzel asi jeho jedinej vyhranej osobni souboj

Reagovat
sejber

Tak po dlhej dobe som sa konecne tesil na zapas Arsenalu ale vela toho neukazal. V tomto zapase sa dokonale ukazala dekadencia Gunners ktory chtiac-nechtial proste padaju do ligoveho priemeru a boja o EL. Tazko predpokladat co bude za dva-tri roky ale pri sucastnom vedeni, trenerovi a hlavne obrovskej a neustale sa zlepsujucej konkurencii tazko predpokladat ze by sa tento tym dokazal v dohladne dobe zapojit do boja o titul. Tento zapas proste ukazal ze ManU je proste niekde inde a pripominal mi zapasy z rokov minulich ked sme mi takto porazali tymi ako Aston Villa, Everton ci Tottenham ktore v tej dobe bojovali okolo piateho miesta a na poziciu ktorych sa pomaly ale isto dostavame. Tento tym proste potrebuje poriadnu hracsku ocistu ktorej vsak nejak neverim ze by mohla prist pod Wengerom. A tak to bude pokracovat tak ako v rokoch minulych kazdorocnym vypredajom, pri ktorom iba dufam ze Persie neskonci v City ale niekde v Barce s ktorou by si zaslizil uspechy.

Reagovat
herbage

to zase ne, takových porážek od United jsme zažili za posledních 5 let více než dost. Dokonce bych řekl, že od nás možná lepší výkon, než při poslední výhře 1:0 na Emirates

Reagovat
sejber

No jo zapasy s Uckami nam nejdu dlho a ono je to aj dost frustrujuce ked ten zapas ides sledovat s tym ze to bude opat utrapeny vykon a prinajlepsom bod za remizu.

Reagovat
herbage

to ne, dneska jsme měli rozhodně na výhru

Reagovat
sejber

ono to tak je skoro vzdy (ak odmyslime prvy tohosezonny zapas a nie az tak vela dalsich) ze s United odohrame viac-menej vyrovnanu partiu ale do vytazneho konca to dovedieme v minime pripadov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

...na striedanie Oxa. Ešte aj van Persie s pohľadom na Wengera a vykríkol: "Niee!"

Reagovat
pawiel_afc

reakcia rvp tiez stala za to

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xnwuw8_mansub_news reakce RVP na střídaní Oxe no moc se mu nedivím, že se neusmíval

Reagovat
kiwwi

noooooo

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem v práci neviděl to :(,chlapy jak hrál dneska Rosa? Podle mě ho Arsene přehlíži celkem neprávem, posledně když jsem ho viděl hrál velmi dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa hrál dobře. Určitě patřil mezi 3 nejlepší hráče Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá jak ty ošklivý metalízy na favoritech

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být fake.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel není :(

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho to je hnus.

Reagovat
vodka

to je jak kdyby to dělali ve wordu ty přechody

Reagovat
smazaný uživatel

Už se ví něco víc o těhle? Mě se docela líbíjou, aji když nevěřím že je to finální verze na novou sezónu.

http://p.twimg.com/AdfGrcQCQAAAn1g.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych aspon jednou límeček na Cantonu.

Reagovat
Rssa

Fake

Reagovat
vodka

musí být, jinak by to byly nejhorší dresy od konce 80. a začátku 90. let...

Reagovat
Rssa

Zatím se, podle mých informací, o dresech nějak zvlášť nejednalo. Toto je zatím jasný fake.

Reagovat
Infi

Tak celkově se ty dresy na novou sezónu neschvalují tak brzo, ne?

Reagovat
Trand

United asi zaslouženě, každopádně ta druhá půlka se mi moc líbila. MOTM asi Chambo, ale hodně se mi líbil i Laurent. Naopak, Vermaelen se mi nezdá tak jistý. Ale to bude asi tím, že hrává nepravidelně a mimo svůj primární post. Poslední dobou mě začínají štvát ty "prasárny" Songa. Respekt Theovi, že to dohrál a přeju brzký uzdravení Jonesovi. Ten druhej gól by hrozně lacinej. Pozitiva určitě Oxlade, Yennaris až na tu jednu špatnou přihrávku, kterou zachytil Rooney, Merte a Laurent. Rosa taky nebyl tak špatný. btw "3 - Arsenal have lost three consecutive Premier League games for the first time since April 2007. Barren".

Reagovat
Trand

Nevím co je na tom pravdy, ale "arseblog arseblog

Oxlade-Chamberlain sub made because he was suffering from cramp, apparently."

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

Jako já vím, že žádný známky křeče na něm vidět nebyly, ale proč by ho na druhou stranu Wenger sundával dolů?

Reagovat
Counter

Řekl to Wenger na tiskovce.

Reagovat
fantomas

Hm, takže jen podělaný alibi beztak.

Reagovat
herbage

to jo, já spíš nevěděl, co je to cramp, podíval se do slovníku a tam bylo napsáno: "stísněný, ochromený", takže jsem myslel, že byl stísněný kvůli atsmoféře

Reagovat
Counter

Ne, znamená to křeč :-)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

tak nebyl by první, takový Navas a jeho stavy úzkosti, Deisler a únavový syndrom či Bergkamp a jeho strach z létání. Ale strach z hraní před diváky by byl spolu s Balotelliho alergií na trávu u profesionálního fotbalisty nejkurióznější, no

Reagovat
fantomas

No obávám se, že takovej stav ti stěží naskočí během zápasu.

Reagovat
fantomas

Pff, na to vůbec nevypadal.

Reagovat
Trand

Tak je to pochybnej zdroj a vypadá to i jako dost obyčejná výmluva, ale proč by ho jinak dával dolů? To by snad ani Wenger neudělal.

Reagovat
Trand

Ale v rozhovoru pro BBC Arsene o zranění nemluvil, tak nevím, no. Říkal "I make decisions i stand up for them and that's it."

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Ian Wright

Can you imagine what it would be like without the ox. Only shining light at the mo. hope he scores. Wenger will most prob take him off.

Ešte počas zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se dnes dívali všichni,kteří tvrdí,že Rosa na to už po zranění nemá Jinak to celkově nebyl špatnej výkon,ale to co tam předváděl Djourou a Ramsey by si měl na chvíli sednout,aby pochopil,že základ jistej nemá.Ox neskutečnej

Reagovat
Darren Fletcher

tak oni sa naucili uz aj pritvrdit gunneri.. o chvilu asi fakt dozreju

fauly zozadu, laket...pekne

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pozri štatistiky faulov a kárt z minulej sezóny, prosím ťa.

Reagovat
Darren Fletcher

nebola tam väčšina "hlúpych" faulov?

Reagovat
smazaný uživatel

a fauly zozadu a lakte, ako píšeš, sú vždy "múdre" fauly?

Reagovat
Darren Fletcher

dvakrat zastaveny brejk v zarodku a laket, ktory rozhodca nevidel, nebolo to zle

Reagovat
Counter

% Goals scored from shots on target - 1 Man City 41%, 2. Stoke 40%, 3. Man Utd 38% 10. Spurs 29% 12. Arsenal 28% 20. Liverpool 21%

Liverpool fakt vtipný :-)

Reagovat
kiwwi

chcel by som vidiet tu istu statistiku, keby sa konstrukcia brany brala ako strela na branu

Reagovat
Counter

to by LFC vyneslo někam k boji o titul...

Reagovat
Counter

Wenger: "It means I made the right decision at the start of the game. I made it because he started to fatigue. He was sick during the week." + ta křeč výše.

Reagovat
kiwwi

to si uz prehodili dresy?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.

Reagovat
ACSMan

jo i s trenkama

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to asi nikdo nepřipomněl, ale Evans dneska zahrál slušně. Aji při standardkách byl vidět. Ferdinand vůbec nechyběl.

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
fantomas

Taky se jen potvrdilo, že ten hunt na něj je zcela nesmyslnej. Podobně jako u Saviće, u kterýho se to (logicky) teprv potvrdí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmyslný není, loni byl nejspíš v hluboké krizi sebevědomí a hodně toho kazil. Ale talent má a když dostane šancu, důvěru a podporu tak z něho může být skvělý třetí stoper který nebude automatická slabina jinak výborné obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Savic dneska horel jak pochoden...prakticky nahral defoeovi na gol..

Reagovat
Mircu5

Ale zase nepřeháněj, 1. poločas hrál bezchybně, pak přišla ve 2. poločase ta hrubka a od toho momentu byl psychicky dole...

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jsme 5tku od Cottagers a v tabulce se vubec nic nezmenilo. Tak nakonec kolo nebylo tak spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo jak pouzit ve Fantasy tu lednovou Wildcard??

Reagovat
smazaný uživatel

urob si prestupy a daj potom pri potvrdzovaní; použíť wildcard.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Darren Fletcher

tak 25eur je doma, vsetky styri timy dali gol, mozeme stavkovat dalej, nech do rana nemam nic

Reagovat
kiwwi

takych maju stavkove najradsej

Reagovat
Darren Fletcher

mesacne si natahujem do bwinu jednu desiatku a hram kym mam... :D minule som si povedal, ze vyberiem, ked bude 50, samozrejme, mal som 50 chcel som ist do 100.. a takto to trva uz rok a pol, cize...

Reagovat
Rssa

Já včera vyhrál 900 Kč, i když to byl halůzový tip

Reagovat
Rssa

Škoda, škoda...toto kolo docela na prd výsledky...stejně jako kolo minulé.

Reagovat
Wat

Reagovat
justcall
Reagovat
vodka

eště 30x to sem dejte

Reagovat
kiwwi

ale zakazdym je to iny obrazok (z ineho zdroja)

Reagovat
papos182

Aaaa, tady nekdo zavidi Rooneymu

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem do toho Kostelnika zamilovavam vic a vic Walcott potvrdil opet to,co jsem o nem uz psal... to jen kolega ze Slovenska youngonner ho bude neustale obhajovat no.

na gunners.cz slusna zumpa v te diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

yunggooner* aby se nahodoul neurazil

Reagovat
fantomas

No stejněs ho napsal blbě.

Reagovat
fantomas

Nejvíc ho stejně vždycky budu obhajovat já, protože si to taky z velký části zaslouží. Už byste se holt mohli přenést přes to, že to holt nikdy nebude výjimečnej fotbalista, a užívat si na něm třeba ten fantastickej klubismus, vůli držet se na nohou a rvát se za výsledek do poslední chvíle (což bylo vidět i dneska btw)...

Reagovat
Trand

Já taky souhlasím, ale nechce se mi to tady už vypisovat, tak tě budu jen palcovat. Obdivuju tě, že na to máš sílu. Mi stačí už jen to obhajování Aarona, je to jako boj s větrnými mlýny.

Reagovat
fantomas

Taky se obdivuju. Ale třeba u Aarona už mi entuziasmus dochází - ne snad proto, že by mě on sám zklamával, ale už je těch odpůrců (a ještě hůř "rádobyodpůrců" viz naplaveniny z cizích sekcí) fakt moc na mě. Brzo na něj uvalim osobní hodnotící embargo snad a s tebou si založim soukromý fórum, kde ho budem obdivovat.

Reagovat
Trand

Rozumim ti, čtu si komentáře na ef o poločase a najednou vidim člověka, kterej pod PL víceméně nepíše a vím, že fandí Realu, napsat že Aaron je sobeckej sráč, tak je mi z toho fakt na nic. Pak jsem přijde marty, kterýho považuju za fajn člověka, co jsem měl takhle možnost poznat z vystupování na ef a píše, že dřív se nadávalo na Denilsona, přitom Aaron je ještě horší. Nevím, fakt mi to vadí. Je pravda, že Aaron občas ztratí hloupě míč nebo ho má moc dlouho u nohy a přihraje pozdě, ale takový ztráty maj i ostatní. Když Aaron ztratil dneska míč tím, že včas nepřihrál a dlouhou táhnul míč, tak se tu na něj sneslo aspoň deset kritických komentů a nutno říct, že oprávněně. Ale když Alex o chvilku později naběhl do dvou nebo tří protihráčů a ztratil míč na půlce, nikdo nic nenapsal. Já dokážu přiznat, když Aaron hraje špatně, vím, že poslední dobou nepředvádí nic extra, ale kdo jo? Možná obrana, ani ten Robin už není takovej, jako na začátku sezony. Jo, založíme si forum a budem tam mít dvě sekce "Theo" a "Aaron", po každým zápase založíme Topic typu Aaron/Theo vs. Swansea a budeme si moc nerušeně vychvalovat jejich záblesky geniality, jejich pokračování ve sprintu, když mohli spadnout, jejich krásný přihrávky, atd.

Reagovat
Trand

Samozřejmě, myslel jsem Songa, nejsem zvyklý, že máme v týmu dva Alexe.

Reagovat
fantomas

Hh, ani sem na Oxe nepomyslel.

Reagovat
Trand

Já šel na jednu fanstránku a tam jsem četl, že Alex byl MOTM a až v tu chvíli mi to došlo, že Song to asi nebude.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

no jak tam bezvládně ležel a nehýbal se, tak mi úplně zatrnulo Má neskutečnou vůli a bojovnost, proto se nikdy nestane, že bych jej neměl rád. I Aaron mi leze na nervy, ale zatímco já bych je o poločase vystřídal, tak mi v prvních minutách druhé půle ukázali, že jsou schopni předvést i velké fotbalové věci

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime jak to bude s klubismem pri podpisu novy smlouvy. Theo by se mel naucit lip pracovat s balonem, od Balea by se mohl ucit...

Reagovat
fantomas

No jak to bude...podepíše. Tim sem si jistej snad jako nikym jinym v týmu. Nevim, co by se muselo stát, aby ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja o nem prave psal,ze z neho nejspis nikdy top hrac nebude ciste tahovy hrac... ma velke nedostatky,ale urcite bych se ho nezbavoval

Reagovat
Counter

Jeho rozhazování rukou a nespokojenost po každém míči, který mu nepřistane na kopačce... To není 2x pozitivní.

Reagovat
herbage

tohle a taky to, že pozdě dává míč od nohy. Dneska krom toho špatného zpracování po Robinově přihrávce, tak tam výborně přesel u lajny přes Giggse, vezl míč a zadrbal to, když mohl přihrát před vápno. Tímhle mě sere mnohem více

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne malo vyuziva ty rychlosti co ma, koukni na Balea ten je cca stejne rychly jako Theo, ale umi ty rychlosti vyuzit mnohem efektivneji, ale to neni podle me nic co by se nedalo potrenovat, staci jen chtit

Reagovat
fantomas

No to sou ale kurevský výjimky..zatímco u Artety je to na dennim pořádku (nebo bylo hlavně v úvodu sezony), Theo se i často kritizuje, palcuje přihrávky spoluhráčů, který zrovna nezpracoval atp.

Reagovat
herbage

jsou to děti, které bych nemilosrdně doživotně banoval. Jako přát zlomení nohy Ramseymu nebo dokonce smrt Aršavinovi, kde to jsme? Fakt se mi z těch lidí zvedá žaludek. A to v době, kdy hráči i trenér potřebují největší podporu

Reagovat
fantomas

Sem rád, že sem se v tom odpadu tam nezmýlil..

Reagovat
herbage

zmýlil. Nemůžeš všechny odsoudit šmahem a právě to jádro gunners.cz jako Patrick či Tenista, ti nikdy podobným způsobem nezklamali

Reagovat
smazaný uživatel

zapomnel si na DANA

Reagovat
herbage

hlavně tady taky Daniel kdysi přál Wengerovi smrt, čímž navždy u mě skončil a byla by stejná hloupost nazývat EF žumpou

Reagovat
vodka

no hlavně tady na EF máš té žumpy taky plno, akorát díky lepšímu systému diskusí prostě mlžeš ty sračky líp přeskočit a rozvíjet si valstní vlákno..

Reagovat
fantomas

No to je mi argument...Daniel byl právěže jedinej, to tam je těch idiotů stokrát víc. Já mám Tenistu taky rád, Patricka až tak ne, i když sme se "tváří v tvář" nikdy nesetkali, nepřijde mi nijak zajímavej...

Reagovat
Counter

Myslím, že v době tvé války s nimi ještě tak hrozní nebyli :-)

Reagovat
fantomas

Nj, problém je, že ten soud sem vynes potom i později. Třeba s Tenistou vycházim dobře a i si sem tam napíšem, ale celý dokupy je to odpad..

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi tam mel s nekym bojůvky jo?

Reagovat
Counter

Kdyby s někým, rovnou s celým fórem Fantík není žádný troškař!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je tezky podporovat trenera ktery podle tebe dela chyby a jde spatnym smerem....

Reagovat
smazaný uživatel

vim vim,vsak ja tam OBCAS prekladam nejake zajimave clanky z anglickych blogu,tak vidim,co tam chodi za naplaveninu,ktera je schopna prat vlastnimu hraci zlomenou nohu... a takovy Vladimir je taky expert. Mela by tam byt brzo diskuze jen pro cleny s urcitou karmou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právěže v týhle době je jasný, že tam bude víc blitek než kdy předtím. Kdyby se jelo na titul náskokem 12ti bodů, tak se tam všichni poplácávaj po zádech, že jo. Tohle je klasika - špatné výsledky - nasranost - vybití si to v komentu na nějakym hráči - nasere se někdo jinej, napíše ještě větší pičovinu a tak to jde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neviem, čo od neho čakáš?

Reagovat
smazaný uživatel

v akej situácii alebo ako mal ukázať čo v ňom je?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Walcott by se dal využít líp, on snad každého čtvrt roku má prohlášení, že by chtěl hrát na hrotu.

A určitě nedostává tolik přihrávek za obranu, jako třeba když hrával ještě Cesc a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

a pak po tom prohlaseni jde sam na branu a netrefi ji hrota leda kdybysme hrali 442...ale to arsene jen tak asi nezavede..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn moc mu to tam nepadá tuto sezonu, ale pořád je to náš druhý nejlepší střelec. A těch 6 asistencí v lize taky není k zahození...

Reagovat
Amos

Na gunners.cz přispívá největší žumpa. Stačí se tam podívat na nějaký adminy, kteří mažou komenty, když je tam něco co se jim nelíbí, aniž by to odporovalo pravidlům. Fakt magoři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem napsal o wengerovi ze je senilni a stupidni s tim stridanim oxe a hned smazly, ze pisu vulgarismy smerem k vedeni AFC a to se nesmi

Reagovat
kiwwi

dobre urobili, ze ti to zmazali

Reagovat
vodka

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je tezky mluvit slusne kdyz ses v afektu behem zapasu, kdyz tvuj milovanej klub prohrava a trener stahne toho nejlepsiho hrace na hristi(myslim ze sem nebyl jedinej nastvanej fanousek). A myslim ze nastvanych fanousku bude pribyvat, vedeni ani trener nevypadaji ze by chteli neco radikalniho se soucasnou situaci delat. Chairman spravni rady hlasi ze se vlastne nic nestane kdyz se nedostanem LM(vim myslel to z financniho hlediska) ale cloveka to moc nepotesi. Pritom kdyz planujeme ze se kazdy rok nekvalifikujeme, proc nepouziji ty penize co sme ziskali za poslednich 14 let z LM na nove hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je tohle zimní přestupní období nějaké mrtvé. Nevím jestli kvůli FFP, nebo kvůli tomu že sou týmy spokojené s tím co majou, ale skoro nic pořádného se neděje. A přitom by minimálně Chelsea, Arsenal, Liverpool, Inter, Neapol a pár německých klubů nakoupit potřebovalo. O slabších týmech jako Everton, Villa a nebo Bordeaux nemluvě.

Reagovat
niflheim

EFC má Gibba

Reagovat
Darren Fletcher

a my zas rysaveho princa :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takto je plus pre nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na kazdem sprochu pravdy trochu :)

Reagovat
Wat

Na tu stránku jsem po pár týdnech sledování přestal chodit, fakt se mi to tam hnusilo.

Reagovat
Honza Matoušek

V jaký diskusi tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael uz dost bolo otukavania v klube a v Anglicku a prestane byt stale zraneny a zacne potvrdzovat potencial, osobne si myslim, ze do dvoch rokov by mohol byt jednym z najlepsich pravych obrancov sveta..

Reagovat
kiwwi

Fergie chcel zmenit taktiku, Valenciu chcel stiahnut na RB a Parka dat na RM

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim dnesny zapas, ale mam pocit, ze uz by mohol konecne hrat pravidelne a hrat to na co ma

Reagovat
kiwwi

to kazdopadne...chcem uz vidiet na krajoch zalohy kranych obrancov, nie stoperov a zaloznikov

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka když už mě trocha otrnulo tak je mi líto že Henry nenastoupil, třeba aji jenom na pár minut. Sice bych si asi ohlodal nehty až k lokťu ze strachu že by mohl vyrovnat, ale porazit Arsenal s Henrym v sestavě je vždycky velký zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nechysta se nekdo na zapas Arsenal-AC? ze bychom zasli po zapase na pivko do pubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako přímo na stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

Máma ráno udělá svačinu a pofrčíte si to jen tak na ES, v rámci nudy. Večer jste zpět.

Reagovat
niflheim

Řízky

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, klasický čecháčkovský řízky s chlebem

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no tak to ne, no. Závidim, užij si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporuju Gunners pub, je na Blackstock road kousek od Arsenal Tavern. Pak uz jen par minut po Gillespie road az na Emirates, fakt parada akorat to pivko...i Stellu tocej bez peny

Reagovat
smazaný uživatel

v gunners pubu uz jsem byl. je to ten na kraji hned u krizovatky ne? po zapasech je silena tlacenka v metru,takze je fakt lepsi si zajit na pivko aspon na hodku... nejlepsi je,jak se v pubech hrajou upravene songy pro arsenal fans

Reagovat
smazaný uživatel

a zpivaji*

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je to kousek od krizovatky blackstock rd. a gillespie road.

My sme tam byli s kamosema tudle sezonu na zapase se swansea. bydleli sme prave v tom Arsenal tavern hostelu(bylo to fakt nejlevnejsi co sme nasli:D)

Presne chce to prijet metrem urcite min hodku pred zapasem a pak muzes na pivko a pak pomalu na stadion. Tak si to uzijes nejvic. Nejlepsi je Gillespie road behem match day. Vyroste tady spousta stanku gunneru dresy, saly vsechno co chces:) a taky pravy anglicky fast foody:D Fakt super atmosfera! A druhy den zase klidna ulice, ktera ti neprijde nicim zvlastni:)

Reagovat
smazaný uživatel

litas taky s wizzair? ja mam vyhodu,ze tam mam znameho,co tam s rodinou zije roky,takze nikdy sem ubytovani moc neresil. stacilo koupit flasku,cigara a bylo vybavene byl ses podivat na Wembley?

Reagovat
smazaný uživatel

Wizzair ti zavidim:) my leteli s Ryanair z Brna, bylo to to nejlevnejsi k mani,protoze sme objednavali listky celkem pozde. Kazdopadne sou lepsi aerolinky:) my pristavali az na stanstedu coz je asi hodka do centra. Za kolik mas letenky? Kamos co tam byl pres leto na staz rikal ze se daji sehnat celkem slusny ceny i od CSA:)

Jestli tam mas znamy tak je to nejlepsi, protoze bydleni v Londyne je fakt peklo, to bych lital na Arsenal kazdy 1/4 roku

Wembley sme nestihali, byl sem v Londyne v podstate poprvy na dyl nez na den, tak sme prosli centrum atd. , jeli sme kolem stamford bridge, nic moc no:)Tys tam byl, stoji to za to, je to docela z ruky? Za to Emirates je fakt peknej stadion, jediny co mi trochu vadi je vzdalenost travniku od tribun. Skoda ze to neudelali bliz jako to bylo na Highbury

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi,jak dopredu si zarezervujes letenky... ale vetsinou sem to zarizoval tak dva nebo tri mesice dopredu a vyslo mne to na +- 1500 tam i zpet. lita to na luton,coz vyjde tak na stejno.jel sem tam autem a trvalo topriblizne hodinu,nez sme tam dojeli (a to se tam vyzna). metrem nevim,na jak dlouho to vyjde,ale z centra je to dost z ruky. stamford jsem osobne nevidel,ale kazdej rikal,ze to vypada z venku jak tesco :)) wembley mne moc nechytlo,ale za tour to stoji. na ES jsi byl na clock end nebo kde? :)

Reagovat
smazaný uživatel

No snad budu mit priste na ty letenky vetsi stesti:)

Byli sme na clock endu, upper tier, super vyhled! Stamford hlavne neni skoro vubec videt mezi tema barakama, je to takovy zalezly, nic moc. ES je hezci:)

Kazdopadne preju hezkej trip!Uzij si to Ja se musim jit ucit, v utery mam zkousku a zatim sem se k tomu moc nedostal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fakt kurvička zákeřná. Trochu mi to připomělo loňský Blackpool, kdy měl být Adam ve sprchách za tackle na Bale a místo toho proměnil pencli o pár minut později. V poslední době se smolík lepí na paty, tak snad se to s Wiganem zlomí a zase pojedem!

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty léta už mě asi nic moc nenasere, jsem si zvykl. S Wiganem stačí výhra. Na tyhle soupeře "umíme".

Reagovat
smazaný uživatel

Debakl by ale neškodil...

Reagovat
spider_8

Podívej se, jak předtím než ho kopnul do hlavy stojí. Na jedný noze a hodně nestabilně, tak je logický, že se co nejrychleji snažil došlápnout druhou nohou. Neříkám určitě, že to nebylo úmyslný, ale rozhodně bych si nebyl tak jistej, že to udělal schválně.

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

No tou pravou nohou se vrací zpátky, podle mě by normálně šla dopředu, aby se snažil vyrovnat pád. Ale u Balotelliho je všechno tak nějak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Může za to být dodatečně potrestán?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle bude tezky dokazat umysl, nevic to Webb videl a nepotrestal ho....

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě ne. To by musel Parkerovi sdělit barvu jeho kůže a nebo do kamery říct "Fuck yeah". Dupání po hlavě nebo přehlídnutý 2-foot tackle se neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To má být ale úplně jinam

Reagovat
ďuriLFC

OT : Dneska Granero v základe RM. Konečne ho uvidim hrať a som zvedavý či pojde k nám

Reagovat
smazaný uživatel

keby si sledoval co rozprava Kenny, vedel by si, ze cez zimu nebude ziadna posila

Reagovat
ďuriLFC

Neboj sa ,dobre to sledujem . Ale niekto pride,jednoducho musi prisť,aj keď Granero by tým vyvoleným byť nemusel.

Reagovat
nani92

kedy je Match of the day?

Reagovat
Wat

23:25.

Reagovat
madridcan

1000 pre Manchester United a titul v ich rukach

Reagovat
Ligter

Jsi mi to sebral, ale samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

No fuj

Reagovat
madridcan

a naco som mal dat 1000? Pre skore uzdravenie Messiho ruky? Alebo pre skore uzdravenie Pepeho?

Reagovat
Rssa

Pro sympatičtější tým...takhle jsi se stal rivalem v mých očích ještě větším...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Co vůbec s tim výletem do Londýna v době Henryho hostovačky? Už nikdo nadšenej?

Reagovat
Trand

Já bych jel, ale půlku února budu pryč a taky mě tu nikdo nezná, takže se nechci vtírat.

Reagovat
fantomas

Už sem ti řikal, že to neva..

Reagovat
Trand

Jo, tak dobrý. Spíš je ten problém, že 5.-10. budu pryč a pak je doma jen zápas s Tottenhamem a tam se asi fakt těžko dostanem.

Reagovat
Trand

A taky jsem asi v trochu jiný věkový kategorii, než většina goonerů tady, ale tak to by zas snad takovej problém nebyl.

Reagovat
fantomas

Jj, a na Spurs už by prej dokonce Titi ani neměl bejt.. leda ven do Sunderlandu no. Znám náký fandy SAFC, co nejspíš i občas vyjedou, tak bych se moh poptat, jak by to bylo s lístkama.

Reagovat
Trand

Na SAFC bych mohl, pokud by se nic zvláštního nestalo. Mně by to určitě nevadilo, ale nevím, jak by se komu chtělo jet ještě přes celou Anglii. A chtělo by to ještě někoho sehnat, doufám, že si to tu ostatní gunneři přečtou a daj vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

4.2. blacburn rovers, snad po zkouskach a pred semestrem, idealni cas

Reagovat
Amos

Já bych do toho šel.

Reagovat
Jardin

přes co se scháněj lístky? když jsem koukal na ty různý ticket portály, tak ta základní cena ještě ujde, ale když se k tomu započítá transaction fee a delivery cost, tak jseš na nějakejch 160 librách

Reagovat
smazaný uživatel

gunners.cz, musis byt clenem oficialniho supporters clubu. cena cca 1500, podle atraktivity soupere a kurzu libry

Reagovat
Jardin

díky, o tom SC jsem věděl, ale že je to až TAK výhodné opravdu ne :) s takovou by to včetně zpáteční letenky nemusela být taková pálka :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fakt super, ja byl na Swansea v zari tudle sezonu, listek 1500, ubytko zalezi, da se sehnat levny(bydlel sem v Arsenal Tavern, jako nicmoc ale za 200/noc) a chce to koupit dopredu levnou letenku.

Reagovat
Jardin

s levnou letenkou dopředu počítám, ale k tomu ubytování. dá se tedy přijet do Londýna a až na místě si sehnat ubytování v nějakém ho(s)telu (např. zmíněný Arsenal Tavern)? Já mam strach z toho, abych místo koukání na fotbal nehledal po Londýně místo, kde přespim

Reagovat
terry

Je lepší si to všechno zařídit dopředu, nemusíš se o nic starat a jseš v klidu.

Reagovat
noustres

čuchám výhru v FA Cupu na Anfieldu

Reagovat
13

No nevsadil bych si na to.

Reagovat
kiwwi

Gary Neville owns arshavin

http://youtu.be/FPv2feX6aW4

Reagovat
nemamvasrad

Ale ženské tam mají fakt hnusné.

Reagovat
kiwwi

Jones injured today. Nani, Rooney, Rafael, Carrick, Evra all walking wounded with potential knocks. The medical staff will have a busy week

ty pico, toto je snad zly sen

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus. Hlavně teda doufám, že ten Jones je jen obyčejně zvrtlej kotník a ne to, co se z toho vykubalo Santosovi. Byla by to škoda.

Ostatní zranění nevypadali tak zle, ne? To by si snad nemělo vyžádat delší absenci...

Reagovat
kiwwi

uvidime no, ale Jones ma vraj ten kotnik podvrtnuty...to moze byt kludne aj mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tim měsícem se u podvrtnutýho kotníku dá počítat, hlavně aby tam nebyly zrušený vazy a podobně. U Santose to bylo totiž podobně - nejdřív zvrtlej kotník, prognóza 2-3 týdny, pak se zjistilo, že musí jít na rentgen a ejhle - operace a tři měsíce na marodce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Naniho snad ne. Ostatní spíš vypadali na křeče a natažené svaly. Normálně odehráli zápas, aji když třeba Rooney byl za konečný hvizd hodně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ještě ten Nani. Na vás se to taky sesypalo teda, v tom si vyčítat rozhodně nemůžem

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Je skoro zázrak že hrajem tak vysoko a relativně v pohodě. Naštěstí se Sir Alex poučil z předminulé sezóny a většina týmu je schopná odehrát na dvou, někteří i na třech postech, takže se můžou vzájemně zastupovat. Aji když OShea hodně chybí, letos by si zahrál jako snad nikdy.

Reagovat
kiwwi

Carrick je vraj regulerne zraneny...mozmentalne mame do stredu zalohy k dispozicii Giggsa a Scholesa...toto je proste zly sen

Reagovat
smazaný uživatel

A este aj Parka mzno no, inak, co je s Andersonom? Mal zase nejake mensie zranenie, ale mal byt fit a uz je zase zraneny?

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí je na tom Man City ještě hůř, jim může ve zraněných hráčích konkurovat jenom Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kam se hrabe na City i třeba spojená marodka Arsenalu s United, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

to Jonesove zranenie som nestihol...akurat som videl jak ho odnasali na nositkach ...co sa mu stalo ?

Reagovat
kiwwi

zle dostupil, uplne si vykrutil clenok

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil ten komentář na jejich výhru na Old Trafford "Fanoušci Man City naposledy zažili tak vysoké vítězství když ještě fandili Chelsea"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

#MCFC's Mario Balotelli faces four-game ban as #THFC call for FA to take action

hlavne ze ste sa mi vysmiali

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson do toho, sem si jistý, že to zvládne zařídit aspoň na 6 zápasů, ale pochybuju, že to City oslabí tak jako Liverpool Suarez, ale tak něco Ferguson dělat musí, když vidí, že ferově tu ligu nikdy nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

DRŽ HUBU TY PÍČO ZASRANÁ

Reagovat
Manik...

ban...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu tě citovat?

Reagovat
Honza Matoušek

Fanoušek ManCesteru jak se patří

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

"It's not good news for us," "I think Jones will be out for a few weeks - it's ankle ligaments. Carrick was feeling his hamstring in the second half and he just had to sit in the middle of the pitch.

Reagovat
Manik...

City a United paráda. City si zaslouží poklonu za to, že to nevzdali!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu psal jednou, ale tentokrát už definitivně, končím na EF... Začal jsem tu trávit víc času než bych chtěl... Mějte se, sorry za všechny zbytečný hádky(kiwwi) a fanděte PL :)

Reagovat
vodka

o tom to je, jaké sociální sítě typu facebook, tady strávím 100x víc času...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď EF, nebo je alternativa csfd.cz Není mi pomoci.

Reagovat
Trand

Je to ohromný žrout času, no. Každopádně byl jsi, pokud vím, jediný pravidelně přispívající fan Evertonu. Škoda.

Reagovat
niflheim

Někdy jsem ho označil spíše za parodii

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ako ked si na nete, tak si to nevies tak rozvrhnut, ze sem tam prides a precitas si nieco, alebo pridas prispevok? Hlavne cez vikend, ked idu zapasy? Nechapem, preco niekto musi koncit s EF

Reagovat
tomasinho

Ahoj

Reagovat
Willy Wonka

Arsenal potvrdil svou momentální mizérii. V první půli to byla z jejich strany bezmoc, ve druhé půli o něco málo lepší výkon. ManU ovšem měli zápas pod kontrolou. Na straně Arsenalu se mi líbili hlavně Ox, Rosický a stopeři. Arshavin, Ramsey a dneska i RVP bída. Jinak myslím, že se AFC pomalu může loučit s LM pro příští rok.

Od ManU to nebyl kdovíjak skvělý výkon, ale proti trápícímu se Arsenalu doopravdy stačí málo. První půle velká paráda, druhá o něco horší, ale výhra je výhra. Nestárnoucí Giggs dneska výborný výkon, Rooney se dneska obětoval pro tým a nechal na hřišti vše - . Každopádně muži zápasu dneska určitě Evra a hlavně Valencia, ten má momentálně výbornou formu. Welbeck zahrál také velmi dobře. Zbytek týmu si odvedl své, také spokojenost.

Doufám, že zranění nebudou vážná. Nebylo by dobré přijít o další hráče. Hlavně obránců máme na marodce už dost. Malé obavy mám i o zdravotní stav Rooneyho, ten byl dneska okopávaný celý zápas a na konci už toho měl viditelně dost.

Zápas mezi Kohouty a City byla určitě lepší podívaná. Už jen krátce - remíza by zápasu slušela mnohem víc, sympatický výkon od obou týmu, 1. půle patřila spíš City, 2. spíše Kohoutům, chování Maria doopravdy nechápu (byl to jasný úmysl), muži zápasu - Silva, Richards / Bale, Parker.

GLORY, GLORY MAN UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.minus.com/iTkedpQ3LAQRW.gif

Vidím tam úmysl, neříkejte mi, že chtěl jen došlápnout. Já taky "normálně" došlapuji nohou vzad.

http://i.minus.com/iXPifFVsseHKP.gif

Červená, nazdar.

Reagovat
nemamvasrad

Úplně nepřirozený pohyb...

Reagovat
iamek

No tak uz musi vyhrat titul :/. Kdyz to tymu mrdas miliary a miliardy korun tak proste se to musi vyhrat. Treba i (po)Peltovsku :/

Reagovat
smazaný uživatel

Baloetlli ani náhdodou

A pokud se podíváš pozornějš na Lescotta tak vidíš ,že mu tam tu ruky strčil Barry.

Reagovat
kiwwi

muhehehe

tak trest aj Barrymu aj Lescottovi aj Balotellimu

Reagovat
smazaný uživatel

křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

né tohle to vystihuje líp

http://www.youtube.com/watch?v=K8E_zMLCRNg

Reagovat
kiwwi

vsak obhajujes neobhajitelne, tak co cakas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Bez komentáře...

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim o link na MoTD

Reagovat
Marosh16
Reagovat
Minister

to mi nejde

Reagovat
kiwwi

nejde nic kurva, nechapem co to ma znamenat

Reagovat
niflheim

Spát a stáhnout si záznam.

Reagovat
kiwwi

rano o 8mej mam skusku, nejdem spat...a chcel som este oddialit trochu ucenie

Reagovat
j_mrazik

Tam je kulečník.

Reagovat
kiwwi

ja tam mam Maintenance, We will be back soon.

Reagovat
j_mrazik

Jo, jo, už to běží...

Reagovat
Marosh16

tiez

Reagovat
smazaný uživatel

nejde

Reagovat
kiwwi

tak okrem Balotelliho hrosi 4 zapasovy ban aj Lescottovi?

http://i.minus.com/iXPifFVsseHKP.gif

to by bolo super...Mancini by sa asi rozplakal a potom by kupil 10 hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Webb se k vám vrací z hostování kdy?

Reagovat
niflheim

Tak u tohodle jsem se divil, že to aspoň neviděl čárový.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lescott bol hnus ale pri tom balotellim umysel nevidim nech sa pozeram jak sa pozeram Ved sa pozeral uplne inde a spravil taky nejaky nemotorny pohyb

Reagovat
kiwwi

fuha, tak podla mna jasny umysel...uvidime no, komu da za pravdu FA

Reagovat
niflheim

Jenom Spurs to v ničem nepomůže...tak kvůli Webbově partě přišli o možnost stáhnout City na 2 body.

Reagovat
kiwwi

pomoze nam

Reagovat
smazaný uživatel

Webb je fakt na pres drzku tuto sezonu ja neviem ci sa mu nieco stalo s ocami alebo co ale horsi uz su fakt len Foy a Dowd a nie o moc. Sranda je ze nas riadne zarezal uz druhy krat (predtym proti Chelsea). Zacinam nanho byt alergicky

Reagovat
smazaný uživatel

Kompanymu skonci trest po zapase League Cupu , po tom dnesnim fiasku uz Savic hrat nebude a budou mit obranu Zabaleta,Richards,Kompany,Kolarov/Clichy.

Takze moc se neraduj.

Reagovat
niflheim

1100. za nejlepší klub - Manchester United

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pici co je s tymi streamami?

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pekne nakladaju balemu v studiu. mal by sa fakt zobudit ma na viac ako predvadza posledne zapasy. ked to nevidi sam nech ho trochu harry "napravi". chcem spat stareho baleho na lavom kridle

Reagovat
smazaný uživatel

John Henry & Tom Werner are arriving in Liverpool tomorrow.

No, tak to jsem zvědavej co se bude dít.

Reagovat
tomasinho

Fuha, to já taky. Napadá mě mnoho teorií.

Reagovat
cristiano.K.

no....

Reagovat
smazaný uživatel

Se jedou podivat na pohary

Reagovat
tomasinho

No jo, to by souhlasilo.

Reagovat
niflheim

Jak píše hrubas - Carling a FA Cup...nic zvláštního.

Reagovat
Rssa

Přijeli dojednat 2 kvalitní křídla, jedno DM a jednoho útočníka, když Kenny není schopný.

Reagovat
cristiano.K.

v tom případě jsou vítáni

Reagovat
Trand

Tak se mnou teda asi nepocitej, ja se vracim 10. vecer. Henryho na zivo neuvidim, no. :/

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger:"Spousta lidí říká, že bychom měli utratit nějaké peníze za posily. Ale to není umění. Umění je přivést dobré hráče. Mně bude stačit, když se vrátí hráči, se kterými teď nemůžu počítat."

tak to muzem na nejakou vyraznejsi posilu definitivne zapomenout

Reagovat
fantomas

Nj, snad mluví jen o zimě (což na 90% mluví). To sem ani s ničim nepočítal...teda kromě toho LB (def. univerzála), kterej SNAD ještě přijde. Vermaelen na LB mě totiž začíná dost vytáčet, stejně jako Djourou na RB - a spolíhat na Yennarise, to fakt ne, jakkoliv příjemně překvapil proti MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ještě v tu záplatu do obrany pořád doufám, Wenger prostě už musel teď vidět, že to s Johanem a Thomasem nejde.

Na druhou stranu, z Wengerovy optiky, pokud by koupil nějakýho hráče, po uzdravení všech ( ) beků tam bude spousta hráčů, který si kvůli přetlaku nekopnou.

Reagovat
fantomas

Jj, potom chudák Squilacci, že jo..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne kdyz to tak vezmes tak krajni beky co jsou vyhrany mame jen 3 Sagna,Santos a Gibbs. Jenkinson by mel jit na hostovacku, potreboval by ziskat dalsi zkusenosti. Pak je tu Coquelin, ale to je spis zaloznik, s tim ze muze zaskocit i v obrane. Urcite kdybysme privedli jednoho krajniho obrance tak bysme nemeli nejaky masivni pretlak. Navic Santose bych klidne videl i na kridle...

Na stoperu mame tedka 6(!) hracu Vermaelen,Koscielny,Per,Djourou,Squilacci a Miguel.

V lete bysme urcite meli prodat Djouroua a Squilacciho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já tohle vim, však píšu z Wengerový optiky. Podle něj prostě máme 4 krajní beky a další 4 "univerzály", co tam zahrajou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že už Wenger prostě pomalu začíná vidět, že tři z těch čtyř univerzálů tam zahrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo promin, ja sem prehlid to "z wengerovi optiky".

Mas pravdu vcera docela prekvapil tim polocasovym stridanim Djouroua. Vermaelen bohuzel dela posledni dobou dost chyb. Vlastne jedinej univerzal co se mi libil na krajnim beku byl Coquelin. Ten kluk je fakt super, urcite ho musime udrzet, ikdyz v rozhovoru rikal ze by radsi hral v zaloze...

Reagovat
fantomas

Přehlíd si "z Wengerovy optiky"..

Reagovat
smazaný uživatel

V ty rychlosti sem zapomnel na shift

Reagovat
fantomas

To děláš schválně, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra prokoukls me

Reagovat
smazaný uživatel

Johana bych nechal,ale Squillaciho (uz se to konecne naucte psat ) bych poslal na parek do L1. Vermaelen,Koscielny,Mertesacker,Djourou,Miquel nebo Barkley by na stoperu stacili,pokud by ovsem zase pulka stoperu nemusela zaskakovat na krajich... S Jenkinsonem bych poslal na hostovani i Gibbse,at prvni ukaze,ze se s nim da pocitat

Reagovat
fantomas

Snad vždycky sem to zatim napsal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si zas zjisti, že za nás nehraje Barkley, ale Bartley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ale kéž by se nespletl no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O jedno L min a C navic, to je jmeno

No kdyz poslem na hostovacku Gibbse a Carla tak nam tam zbyde Santos a Sagna s tim ze Coquelin muze zaskocit a Yennaris, kterej zatim nejak nezklamal. Tzn. ze by to chtelo urcite posilu a hostovani s moznosti hrace stahnout, kvuli zranenim. Bartleyho bych urcite chtel videt u nas v Rangers pry vali

Reagovat
smazaný uživatel

Porad jsem tak nejak naivne doufal,ze treba pod tlakem nekoho privede do zalohy,aby tim trochu uvolnil tu napjatou atmosferu u fans. Budu doufat jeste aspon v toho LB Vermaelena je na LB skoda a vcera ma podil na dvou golech... u prvniho to je jasne a u druheho golu dvakrat Arshavinovi nepomohl. Chudak rusak.. patrim k jeho castym kritikum,ale co se na jeho adresu delo vcera bylo moc... aby na neho tak nadavali uz pri nastupu a tim ho poslali jeste vic do prdele...

Po sezone prijdou SNAD nejake radikalnejsi zmeny v kadru,ale tak nejak zacinam mit vetsi strach z toho,ze Robin nepodepise

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam taky strach ze Robin odejde, za posledni roky s Arsenalem nic nevyhral a to podle nej bude rozhodovat. Navic kdyz vidi ze vedeni nema zajem soucasnou situaci menit. Ani bych mu to nemel za zly.

Arshavin si za to podle muzu z velky casti sam, kazdej fanousek pochopi ze muze mit spatnej den, kdyz bude jezdit po prdeli. Jenze kdyz tam chodi jak pri nedelni prochazce a nema zajem hrat tak se nelze divit.

V lete bych udelal ocistu kadru.Diaby,Djourou,Squilacci,Arshavin,Chamakh,Park,Almunia,Bendtner a Denilson.

Wenger tady mluvi o tom ze neprivede nikoho do zalohy, protoze by zabral misto Diabymu.Co to je za argument, kdyz par dni na to se dozvime ze bude dalsi 2 mesice out. Ten hrac bere kole 70k za tyden a kolik toho odehral. Mam ho rad, byl to super hrac, ale ma smulu na zraneni a my nejsme charita. Zajimavy je taky Wengeruv plat, ma snad druhy nejvyssi plat v PL, 8 let sme nic nevyhrali a hracum pridat nemuze. Trosku pokrytecky

Doufam ze v lete prijdou opravdu kvalitni posily a ne ty second handy co Wenger koupil na konci prestupniho obdobi letos. Vyse zmineni hraci pryc. Chtel bych videt nyvratilce z hostovacek, do utoku Afobe, do zalohy Lansbury a Aneke a konecne zapracoval Rya.

Jenze se bojim ze nic z toho se nestane a Wenger a spravni rada se budou navzajem kryt, vydelavat penize a kaslat na fanousky. Cetl jsem vyrocni zpravy Arsenal Holdings plc. a my vydelavame(!) i pres to ze splacime dluhy minuly fiskalni obdobi to bylo 13 mil a pred tim snad 60, pokud ti to dobre pamatuju. Ze by sme to investovali, neee proc? Radsi si vyplatime dividendy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen věcná, Afobe na hostování není, on se zranil. Kdyby se nezranil, tak už za nás letos pár startů má

S Diabym je to těžký, já chápu, že nad nim kde kdo zlomil hůl, ale třeba já to nedokážu. Ve formě je to rozdílovej hráč a jeden z nejelegantnějších hráčů, co jsem viděl. Já furt (možná bláhově) doufám, že ho v dresu Arsenalu ještě budu vídat dlouho... A Wenger to s ním asi taky nevzdá, nevzdal to ani s Rosou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim o tom, jen sem to asi spatne napsal. Benik se zranil pri priprave, velka skoda chtel sem ho videt uz tudle sezonu, nicmene doufam ze pristi sezonu se jeste s Campbellem pridaji k Robinovi do utoku.

Neber me spatne ja mam Diabyho taky moc rad, vzdycky kdyz hraje tak ho na hristi neprehlidnes, ma skvely pokryti mice a to jak vzdycky projde pres 3 hrace mam moc rad. Doufal sem ze z nej budeme mit dalsiho Vieru, ale bohuzel to zatim nenaplnil i kdyz potencial na to ma.

S tema zranenima je to tezky, ja bych mu klidne sanci dal, uvidime pristi sezonu, ale nemuzeme ho tu mit vecne na marodce a neprivest nove hrace.at je mi to jakkoli lito

Reagovat
smazaný uživatel

Afobe ma jeste cas a Lansbury nevim no... hodne lidi nadava na Ramseyho,tak s nim by to bylo to same.. Navic na jeho miste Arsenal ma docela pretlak... snad to neskonci tak,ze bude chodit po hostovackach,az se proda. On je srdcar

Reagovat
smazaný uživatel

No uz tudle sezonu mel byt v 1. tymu, bohuzel se zranil

Ja bych Lansburyho hrozne rad videl a hlavne proto ze je srdcar. Ja se vzdycky Aarona zastavam, podle me na to ten kluk ma, jen neni CAM kam ho Arsene furt stavi ale spis CM a tohle je jeho prvni sezonu po to zraneni.

Urcite doufam ze ho nevyhostujeme, chtel bych videt u nas co nejvic anglicanu. Kdyz vidis pristu Jacka kterej hraje 90 min s nasazenim a pak nektery hraci to odchodi. A tuhle vlastnost maji vetsinou hlavne anglicky hraci

Reagovat
kiwwi

ale ale, Djourou na RB ta zacina vytacat?

Reagovat
fantomas

No jo, a co? To si fakt vůbec neodporuje s tim, co sem ti psal někdy před třemi týdny.

Reagovat
kiwwi

vsak toto je v pohode, len vtedy si pisal blbosti

Reagovat
fantomas

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevis, kdy potrestaji Balotelliho?

Reagovat
kiwwi

nikde nic nie je

Reagovat
vodka

na Balotelliho sere pes, tam se to bude blbě dokazovat, hlavně ať Lescott dostane ban, pak bude muset hrát Savič s Onuohou...

Reagovat
kiwwi

Fergie to zariadi pre oboch

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, co udelal Lescott, ale ta Balotelliho paticka byla urcite umyslna, tam neni co dokazovat

Reagovat
kiwwi

http://i.minus.com/iXPifFVsseHKP.gif

tu je to este jednoznacnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uz jsem se dival na sestrih, taky v tom vidim umysl. Ale v Balotelliho prasarne je ten umysl taky krasne videt, meli by byt dodatecne potrestani oba.

Reagovat
Rssa

Loket, KO protihráči. Mariovi ale úmysl nedokážou, není prokazatelně vidět.

Reagovat
kiwwi

ten pohyb bol dost neprirodzeny, ja si myslim ze to umysel bol, ale keby sme mali moznost zistit 100% pravdu, tak by som na to dom asi nezalozil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tohle udelal Silva, budu naivne doufat s tebou, ale vzhledem k tomu, ze to udelal hrac, ktery to nema v hlave v poradku, nema cenu mu vytvaret falesne alibi, ten pohyb nohy je uplne mimo pohyb zbytku tela v te rotaci, ja tam umysl teda vidim a nemam o tom vubec zadny pochybnosti

Reagovat
Rssa

To možná ty, ale vzhledem k nekoordinovanosti pádu a pohledu Maria jinam bude případný trest vždy zpochybňován (případně vůbec nebude vynesen), protože jednoznačné důkazy nejsou. A tvoje antipatie k němu a jeho prohřešky jdou v tomto případě stranou. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja nemluvim o antipatiich, ja jen rikam, ze neni duvod ho omlouvat, protoze to neni hrac, u kteryho by sis rekl, ze on by prece tohle nikdy neudelal. On dobre vedel, co dela, o Parkerove pozici mel prehled diky tomu, ze do nej nechtene vrazil druhou nohou pri te otocce. Diky tomu vedel, kam kopnout. Jednoznacnym dukazem je to video, takze neni duvod ho nepotrestat

Reagovat
Rssa

Já ho neobhajuji, mně je Mario fuk. Jen dodávám, že tady není 100% dokazatelný úmysl a už FA hodněkrát ukázala, že dokáže něco ututlat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to chteli ututlat, tak to ted asi nevysetruji

Reagovat
soukup

to že se dívá jinam ještě nic neznamená, ti hráči nejsou blbí aby nevěděli kde kdo stojí/leží. Já v tom teda taky vidím jasnej úmysl, ale jako jo 100% se na tom všichni určitě neshodnou

Reagovat
terry

Já když to viděl poprvý v reálu a jen jednu opakovačku, tak jsem si řikal, že to úmysl asi ani být nemusel, ale když jsem se na to díval detailněji po zápase, tak je tam ten pohyb nohou na hlavu Parkera evidentní. Jde na druhou stranu než celý tělo.

Reagovat
r.mrazik

to dupnuti je jasne...nechapu,jak to muze nekdo obhajovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to uplne jasny, tohle nebyl zadny nekoordinovany pohyb.

Reagovat
niflheim

Jenom je škoda, že toto i Lescottův loket zůstal bez povšimnutí...takhle už to Spurs nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pritom Webb nebyl hlavne od te Balotelliho prasarny ani moc daleko, byla sance, ze si toho vsimne. Nejlepsi trest by byl ale stejne ten, kdyby Defoe dosahl na Baluv centr

Reagovat
r.mrazik

prave...nemusis preci koukat kam dupes...proste tou nohou "vystrelil" dozadu,kdyz vedel,ze tam nekdo je...

Reagovat
smazaný uživatel

fandim spurs, balotelli je zmrd jak vysity nemozem vystat toho sasa. webb mi tiez riadne zacina liezt na nervy. napriek tomu sa budem velmi divit ak FA pičolettiho potresta ja tam jasne preukazatelny umysel nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne ne? Podivej se na to znovu a poradne, mne to prijde uplne evidentni

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel som si to vela krat. podla mna to ci to bol umysel alebo nie vie iba Balotelli. Z toho zaberu to ale vyzera skor ako balotelliho nesikovnost vyzeralo to ze spadne a vystrelil tu nohu do zadu takym cudnym sposobom. Ale na Parkera sa nepozeral navyse tu nohu hned stiahol... neviem ako by to mohla FA posudit ako jasny umysel.

Ale mozno ma prekvapia

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak divat se na Parkera nemusel, kdyz dobre vedel, kde Parker je, protoze se o nej otrel druhou nohou. A ten pohyb byl proste uplne neprirozeny, nemelo to nic spolecneho s rovnovahou, spis to bylo presne proti smeru, kterym by mel udrzovat rovnovahu Hodne me prekvapuje, ze v tom nekdo ten umysl nevidi. Pochopil bych to mozna u nekoho, kdo nikdy fotbal nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to ale teraz uz berem z pohladu FA. Netvrdim ze tam nemohol byt umysel ale ze nie je jednoznacne preukazatelny. Ja keby som piskal ten zapas dal by som mu len druhu zltu a basta. Ale mozno sa mylim, uvidime ako rozhodnu. Ked mu aj trest daju, ver tomu ze sa velmi hnevat nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

ale vyluceny mal byt kazdopadne. pokial v tom nebol umysel tak za druhu zltu takze webb to posral tak ci onak.

ten lescott je uplne jasny tam musi FA udelit trest inak budu na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ekonomická stabilita je sice fajn, ale teď už je to na úkor kvality kádru i klubu a ohrožuje to blízkou budoucnost. Pokud by si to Arsene neuvědomoval, bylo by potřeba to nějak vyřešit.

Reagovat
niflheim

Ty vole tak Carrick možná hamstring problém, Wazzu asi budou bolet záda...to už je fakt něco. Aspoň Fergie říkal, že Rafaela sundal kvůli tomu, že nechtěl, ať ho vyloučí.

Vidič, Ferdinand(?), Jones, Anderson, Cleverley, Fletcher, Carrick(?) Nani, Young, "Owen" a Wazza(?)

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna před Liverpoolem. Stoke doma nějak ukopem a pak se budu modlit aby se uzdravilo co nejvíc hráčů a Chelsea měla zrovna blbý den.

Reagovat
smazaný uživatel

na Chelsea budou všichni v pořádku

Reagovat
kiwwi

Rio a Anderson by uz mali byt na Liverpool k dispozicii - dufajme

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš chtěl Naniho, Carricka a Rooneyho.

Reagovat
kiwwi

ja uz hlavne dufam, ze sa daju dokopy tie kontrakty s Pogbom a Ravelom...teraz je super prilezitost na ich sancu...ale on to Fergie stejne zaplata Parkom, Giggsom a Scholesom

Reagovat
niflheim

Jenom ale Giggsy, Park a Scholesy tam nebudou věčně...kdo ví, jak Giggsy prodlouží a zase tam bude v týmu díra...Clev/Ando/Carrick/Fletch...Pogba a Ravel budoucnost mají, jen ale právě u Pogby si nejsem jistý, že zůstane.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím že jestli bude chybět aji Evra tak budem hrát na pět bránících záložníků - aji proto že skoro jiní nejsou k dispozici - a budem to chtít ukopat na remízu a nebo na hubenou výhru.

Reagovat
niflheim

Do obrany může na stopera zaskočit Berba

Reagovat
mithro

mne sa uz obaja pomaly slusne znechutili..mali by poriadne makat na treningoch radsej

Reagovat
Tomanatura

Ze si maly cucak bude rikat o velke penize v Manchesteru United, to mi hlava nebere. Takovy Pogba chce udajne vetsi plat, nez ma Pato v AC Milan, nebo kdejaky reprezentant Italie.

Reagovat
mithro

njn, ja na jednu stranu chapem, ze za tym su hlavne ich agenti ale nech mi nikto nevravi, ze si ten hrac nemoze povedat, ze chcem hrat za United a peniaze nejdem riesit. vsak preboha este nic nedokazal ani jeden ani druhy

Reagovat
Tomanatura

prave, toto nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Morrison vraj povedal, ze nikdy neziadal peniaze, ktore sa pisali, ale Pogba chce vazne taky plat?

Reagovat
Tomanatura

tusim 40 az 50 tisic tydne, to nema v Italii v mimo ty nejlepsi hrace nikdo. Ani Di Natale.

Reagovat
r.mrazik

tak ono to je tim,ze 50 ma jones a myslim ze i smalling...chicarito ma ted 60...

i proto chce danny taky tech 50..

ale jinak mas pravdu...pro ravela a pogbu to je nerealne...smalling i jonesi pravidelne hraji...

Reagovat
vodka

kdes to četl? o Pogbových požadavcích sem totiž nečetl nikde ani slovo, jenom, že chce mít garantované starty a jeho vyjádření, že chce zůstat v MU a vybojovat si základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

ok, ja to nijak neprojizdel. Napsal jsem, o cem se mluvilo, proto tam taky mam udajne. Stejne mi to prislo nejake moc arogantni, chtit hned tolik penez.

'Prípad Paula Pogby.. Aj v tomto prípade sa hráčov agent nevie dohodnúť na podmienkach novej dlhoročnej zmluvy pre svojho klienta. Podľa niektorých správ požaduje Pogbov agent týždenný plat vo výške 40 až 50 tisíc libier a k celej situácii sa aj sám vyjadril: “Je pravda, že sa nevieme dohodnúť na novej zmluve. Šanca, že môj klient v klube zostane, alebo z neho odíde je rovnaká. Uvidíme ako sa celá situácia časom vyvinie,” zakončil Paulov agent.

O Pogbu prejavili záujem kluby ako Manchester City, Arsenal, či Inter Miláno.

tak jsem to cetl na devilpage, cili jsem se zrejme stal obeti dalsich jejich bulvarnich spekulaci.

Reagovat
vodka

no, já už sem našel aj ten anglický zdroj níž, ale je to strašně nevěrohhodné... jinak ti agenti jsou fakt nehorázné svinstvo...

Reagovat
kiwwi

zasa na druhu stranu ako pise mithro, preco hrac nemoze povedat agentovi, chcem ostat v klube a pristupim aj na nizsi plat

ja chapem ze klub chce dat tie platy co najnizsie, agenti chcu co najvyssie, ale pri dobrej voli sa vzdy ta spolocna rec najde...ak sa nenajde, tak je to vina hraca, nie agenta

Reagovat
Tomanatura

I kdyz sam moc dobre vim, jake to je, kdyz ti nekdo neco nabulika do hlavy. On mu muze rikat neustale neco jako jses dobrej, zaslouzis si to, kdyz ti to nedaji, tak si te nevazi, pujdes nekam, kde ti to daji a tam ti bude lip... To stejne rekne jeho rodine a hrac se podvoli, ze. Ale nevim, jak to tam je, nikdy jsem s nema na schuzce nebyl.

Reagovat
kiwwi

kiez by vsetci boli ako Scholes, ktory nikdy ziadneho agenta nemal, o ziadnom inom klube nikdy nerozmyslal, vypracoval sa, a tie peniaze si zasluzil do posledneho centu

minule som cital dobry citat od nejakej legendy United ale nepamatam sa presne na znenie...ak chces byt bohaty, nesnaz sa vyjednavat co najvyssi plat...zacni makat, bud oddany a oni ta tym bohacom spravia

Reagovat
vodka

kdes to četl? o Pogbových požadavcích sem totiž nečetl nikde ani slovo, jenom, že chce mít garantované starty a jeho vyjádření, že chce zůstat v MU a vybojovat si základ...

Reagovat
vodka

http://www.givemefootball.com/premier-league/chelsea-chase-3m-united-midfielder

jedině tady sem něco našel, ale to je tak spolehlivý zdroj, jako kdybych si to vymyslel sám...

Reagovat
kiwwi

este horsi, pretoze take kraviny co si dokazu povymyslat oni by si ty nevymyslel

Reagovat
niflheim

Celkem dobré, když si člověk řekne, že takový VdV bere údajně "jen" 40k.

Reagovat
vodka

45 prej, ale i tak, Tottenham má ty platy pošéfované neuvěřitelně...

Reagovat
Tomanatura

posledni dobou se mi ovsem zda, ze tim jen kryji velke bonusy. Jako treba BVB. Tam si treba prijdes rocne na 2 miliony eur, ale s bonusama to muzou byt az 4. Nemam k tomu zadny podklad, jen se mi zda, ze je nemozne, aby v dnesni dobe brali hraci v takovem klubu v Anglii tak ''malo''.

Reagovat
niflheim

Luka Modric is now Manchester United’s No 1 transfer target for the summer, but it will take a £50million bid by United to prise away the 26-year-old from Spurs. (Mail)

Reagovat
smazaný uživatel

priSe away

Reagovat
niflheim

Nic divnýho, normálně se to používá.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

OT Dnes 9:58 - Ostrava

Když pak měl projít pokladnami bez zaplacení zboží, měl být zaměstnancem vykonávajícím ostrahu prodejny osloven a za přítomnosti přivolaných policistů pak z pod trička postupně vyjmout celkem 21kusů čokolád značky Milka.

thats how they roll in ostrava

Reagovat
kiwwi

kapela sa rozsiruje o dalsieho clena

http://www.abload.de/img/arsebandwljl0.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Bože.

Reagovat
Chazy

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne maji frontmana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

ten týpek vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

tým týpkom myslíš Hodgsona?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem si že je to on...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom Pogu jsem si nebyl jist...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

1200. pre prilezitosti pre hracov z akademii

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rssa

Není to tak dávno, kdy jsem vedl s někým od vás debatu na toto téma. Jsem rád, že stejně jako s Ramseym jsem prorokem i v této věci. Já

Reagovat
fantomas

V čem? Že byste už konečně v někom mohli mít prvního pořádnýho talenta od Owena?

Reagovat
Rssa

Debatu s fandou MU, že teď je ten pravý čas na nasazení namotivovaných mladíků z akademií, když mají tak obří marodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle možnost visela ve vzduchu vždycky, na to nemusíš být prorok. V situaci kdy chybíjou čtyři střeďáci, hráč který je střed schopný zahrát hodně slušně, a hráč který zahraje úplně všude vypadá všelijak, tak někdo z akademie přijít musí. Páč momentálně je k dispozici jenom Scholes a Giggs a oba celý zápas neodehrajou, a to ani proti Liverpoole ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard

Reagovat
fantomas

Nj, nedocvaklo mi, že je Owen mladší a vyletěl o dost dřív. Každopádně to na principu nic nemění samozřejmě.

Reagovat
fantomas

*Gerrard mladší

Reagovat
r.mrazik

jsem zvedavej,jestli nekoho ted postavi...preci jen...starouse musi taky setrit spise na ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Pogba si připíše start v NW derby

Reagovat
r.mrazik

teoreticky by mohl Ravel nalevo v zaloze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl, ale křídla jsou momentálně menší problém, páč tam může zahrát Welbeck který snad zraněný není, nebo eventuálně Park. Ale do středu máme jenom Scholese a Giggsa.

Reagovat
r.mrazik

dannyho je na kraji skoda...ale zas je tam berba...tezko rict...je fakt,ze pro pogbu je idealni situace...

Reagovat
smazaný uživatel

Já Balotelliho vždy trochu obhajoval, přece jen je to Ital, i když černej, ale to co předvedl včera absolutně neuznávám, za to by měl dostat flastr, protože zcela úmyslně hledal nohou soupeřovu hlavu, ve snaze ho trefit, div si nohu nevykroutil, to je fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/w83Ell

Lucas zpátky v Melwoodu

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
papos182

Bez Lucase to proste neslo.

Reagovat
johan14

Tak Balotelli je Dement No 1. Nechápem, že to ani jeden rozhodca nevidel, ani ten blbý komentátor, že vraj zavrávoral to ma teda pobavilo. Mal dostať červenú a City by bolo v koncoch a možno by aj dostali 3. gól, tak to gól dal BLB z desiatky. Smutné že sa to stalo, teraz je už jedno aký trest dostane. Mancini hlavne že riešil Tevéza a ospravedlňoval Bolbouna. Je to šašo. Neverím že získa titul. Včera ManU ukázal že je favorit na titul - jednoznačne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester bude mít titul,ale doufám,že na modré straně.

Reagovat
niflheim

Tak je pravda, že v posledním kole budeme mít na sobě away dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Tys mi to teda nandal.

Reagovat
kiwwi

ten pan by si aspon mohol zistit, ze Evra je v United kapitan

z miliona pripadov vytiahol prave ten najdebilnejsi

Reagovat
vodka

a je kapitan vicemene celu sezonu, krome zapasu, kde nastopil Vidič...

Reagovat
pajamu

Článek tak nějak o ničem

Reagovat
nemamvasrad

Prázdný článek, nepřináší nic nového... Akorát dal autor najevo, že nemá rád Evru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele