Nizozemská Eredivisie - souhrn 18. kola

20.01.2012, 22:02, aktualizováno 22.01.2012, 18:30
Komentáře a souhrny
Alkmaar remizoval s Ajaxem, o první místo ale nepřišel, jelikož Eindhoven remizoval v Utrechtu. Groningen porazil 2:1 Heracles a stejným výsledkem skončil také zápas mezi Venlem a Feyenoordem. Nijmegen po obědě vyloupil Vitesse. V sobotu si Heerenveen odvezl body z De Graafschapu, Excelsior zvýšil naděje na záchranu a Twente nakonec rozstřílelo Waalwijk.

FC Utrecht - PSV Eindhoven 1:1

22.01.2012 16:30

Góly: 66. Stefano Lilipaly - 71. Ola Toivonen

Eindhoven zaváhání vedoucího Alkmaaru využít nedokázal a na půdě Utrechtu uhrál pouze nerozhodný výsledek 1:1. I po tomto kola tak zůstane na druhém místě.

V prvním poločase byli diváci svědky poměrně nezáživné podívané, které chyběly především větší gólové příležitosti. Tu první si každopádně připsal už v sedmé minutě Marcelo, který po rohovém kopu Strootmana hlavičkoval asi metr vedle. Zanedlouho si vedl obdobně také Dries Mertens. Ten pro změnu pálil zpoza šestnáctky. Ze stran obou týmů to však bylo na dlouhou dobu vše.

Až ve 47. minutě mohl z ničeho nic udeřit Utrecht. Manolevovy chyby se snažil využít Lilipaly, který svou přihrávkou našel Gerndta, jemuž se povedlo vystřelit, jenže příliš slavně to nedopadlo - míč letěl vedle brány. Eindhoven sice následně dokázal vzít otěže zápasu pevně do svých rukou, úvodní gól duelu ale patřil domácím. Po podklouznutí Marcela se dostal k zakončení Stefano Lilipaly a přesně umístěnou střelou nedal Isakssonovi šanci.

Hned vzápětí mohl vyrovnat Dries Mertens, jenže zcela nepochopitelně netrefil prázdnou bránu. Eindhoven se tak dočkal až v 71. minutě. To van der Maarel dokázal odvrátit rohový kop Mertense, ovšem k míči se dostal středopolař Ola Toivonen a tvrdou ranou srovnal na 1:1. Uběhly pouhé dvě minuty a Utrecht dal o sobě znovu vědět. Gerndtova střela z přímého kopu skončila na boční síti hostující svatyně.

Eindhovenu nerozhodný stav pochopitelně příliš nevyhovoval, takže se i nadále hnal dopředu. Největší šanci na vyrovnání promarnil v 81. minutě, kdy v jasné tutovce vychytal Lense vynikající gólman Fernandez.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Heracles Almelo 2:1

22.01.2012 14:30

Góly: 48. David Teixeira, 61. Virgil van Dijk - 16. Glynor Plet

Groningen sice s Almelem dlouho tahal za kratší konec, nakonec ovšem dokázal potvrdit své kvality a dvěma góly po změně stran získal důležité tři body. Domácí tak z posledních čtyř duelů získali již osm bodů a drží se na příčkách zaručující boj o Evropskou ligu.

Hosté začali lépe, drželi míč na svých kopačkách a jasně diktovali tempo hry. První velká příležitost na sebe nenechala dlouho čekat, konkrétně do osmé minuty. Duarte oslovil Pleta, ten ovšem nedokázal naplnit pověst kanonýra a protentokrát neuspěl.

Ten samý souboj se následně odehrál i o pět minut později, výsledek byl však navlas stejný. Do třetice všeho dobrého už se pak ale mohl 24letý střelec radovat. Po volném přímém kopu balón putoval po ose Overtoom - Vejinović až k Pletovi, jenž přesně umístěnou ranou poslal svůj tým do zaslouženého vedení - 0:1.

Pojistku mohl vzápětí přidat Armenteros, tomu se ale postavil do cesty opět pohotový Luciano. Pro Groningen tak přišla poločasová přestávka doslova jako na zavolanou, přičemž domácí ještě mohli být rádi, že na ukazateli skóre svítilo stále jen 0:1.

Po obrátce jakoby se na trávníku objevilo nové mužstvo, tak byl herní projev FCG odlišný. A netrvalo ani tři minuty a bylo rázem srovnáno. Tadić našel přesným pasem nabíhajícího Texeiru, jenž s klidem vyrovnal - 1:1.

Ani to ovšem svěřencům Pietera Huistry nestačilo. Na počátku celé akce byl znovu Tadić, na jehož volný přímý kop si v pokutovém území počkal Van Dijk a nikým neatakován zajistil svému celku tři body - 2:1.

Více informací k zápasu

VVV Venlo - Feyenoord Rotterdam 2:1

22.01.2012 14:30

Góly: 40. Bryan Linssen, 45. Ismo Vostermans - 13. Bruno Martins Indi

Fotbalisté Feyenoordu nevstoupili do jarní části sezóny nijak skvěle a museli hned zkousnout porážku od celku z dolních pater tabulky. Venlo totiž získalo na podzim pouze deset bodů a zvěsti o tom, že po příchodu kvalitních hráčů a nového trenéra by se ještě mohlo zachránit, se po tomto utkání klidně mohou naplnit. Venlo tak zůstalo na sedmnácté příčce se třinácti body a určitě bude mít do dalšího utkání, které sehraje doma, velice dobrou motivaci.

Feyenoord klesl na šesté místo o skóre za Heerenveen a přímá účast v pohárové Evropě se mu začíná vzdalovat. Přitom hosté šli už po necelé čtvrthodině do vedení zásluhou Bruna Martinse Indiho, avšak ještě do poločasu dokázali domácí otočit. Nejprve pět minut před koncem srovnával Brian Linssen a v poslední minutě úvodního poločasu úspěšně zakončil Ismo Vostermans. Po pauze už hosté srovnat nedokázali, Venlo hrálo velmi disciplinovaně.

Především obrana Venla byla precizní téměř po celý druhý poločas a soupeře téměř do ničeho nepustila. Hned v úvodu byla se držela minuta ticha za zesnulého bývalého sportovního ředitele Venla Bruere Lea. Trenér Feyenoordu poslal do hry hned šest mladíků a tato varianta mu opravdu nevyšla. Ovšem ve 13. minutě vše vypadalo pro Feyenoord vesele. Po přímém volném kopu Jersona Cabrala tečoval Ron Vlaar k Indimu a ten už měl snadnou úlohu - 0:1.

Venlo ale postupně přidávalo na obrátkách a ve 40. minutě se dočkalo kýžené branky. Po krásné přízemní kombinaci se dostal balón k Bryanu Linssenovi a ten zblízka nemohl minout. Ve 45. minutě navíc po téměř stejné akci mířil do prázdné klece také Ismo Vorstermans. V druhé půli byli blízko vyrovnání opět Indi a Achahbar, v samém závěru neproměnil dobrou možnost ani střídající Tonny Trindade Vilhena a body tak zůstaly domácímu výběru.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - AFC Ajax 1:1

22.01.2012 14:30

Góly: 37. Rasmus Elm - 75. Simon Poulsen (vl.)

Lídr z Alkmaaru a čtvrtý Ajax si nakonec ve šlágru kola rozdělili každý po jednom bodu za remízu 1:1. Zápas byl hrán za silného větru, který komplikoval oboum celkům hrát jejich klasickou hru.

První šance přišla už v 7. minutě, kdy se do šance dral hostující Sulejmani, ale jeho pokus dokázal obětavým zákrokem zblokovat domácí obránce Viergever. Poté se hra uklidnila a hrálo se spíše kolem středového kruhu. Diváci viděli další šanci až ve 24. minutě a v té se konečně ukázali domácí. Benschop si pokryl balón před dotírajícími beky Ajaxu a ocitl se tváří, tvář brankáři hostí. Domácí útočník však svou šanci prováhal a bohužel pro domácí z ní nevytěžil vůbec nic.

Ve 31. minutě se do šance dral opět Benschop, ale jeho šanci kryl brankář hostí Vermeer. Přišla 37. minuta a také první branka utkání. Domcí AZ zahrávlo přímý volný kop, ke kterému se postavil domácí Elm a střelou do pravé šibenice nedal hostujícímu brankáři šanci 1:0. Ajax do poločasu nic nevymyslel a tak první poločas skončil výsledkem 1:0 pro domácí AZ.

Druhá půle začala stejně jako končila ta první. Domácí se drali do šance po kombinaci Holmana a Poulsena, druhý jmenovaný vyslal kolmici na Benschopa, ale ten opět nedokázal překonat brankáře hostí. Poté se konečně dostali do šance hosté, přesněji uzdravený De Jong prudce vypálil na brankáře Estebana, který jeho střelu pokryl. I hned po této šanci se znovu ukázal hostujíc Ajax přesněji v 68. minutě, kdy se Lorenzo Ebecilio snažil zakroutit svoji technickou střelu, naštěstí pro Estbana se tato střela nevešla mezi tři tyče.

Hosté se dočkali v 75. minutě, kdy si domácí Poulsen srazil centr z levé strany, který vyslal střídající Lodeiro, ale branka byla připsána nakonec jako vlastní - 1:1. Vítězný gól mohli přidat domácí v 81. minutě kdy po centru z prava, který vyslal domácí Moher hlavičkoval osamocený Altidor, bohužel pro domácí jeho hlavičku dokázal zlikvidovat skvělým zákrokem hostující brankář Vermeer. Poté se už nic vážného nestalo a rozhodčí ukončil zápas, který skončil remízou a tak i dělbou bodů - 1:1.

AZ zůstavá, alespoň do zítra stále vedoucím celkem Eredivisie. Ajax si nějak nepolešil a zůstáva na čtvrté příčce.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - NEC Nijmegen 0:1

22.01.2012 12:30

Góly: 75. Leroy George

NEC Nijmegen dokázal překvapivě zvítězit na půdě silného Vitesse poprvé od roku 1979 a to hubeným výsledkem 1:0. Vítězný gól padl v 75. minutě, kdy se prosadil hostující útočník Leroy George.

Na první šanci se čekalo do osmé minuty, kdy se hostující obránce Rens van Eijden uvolnil a donutil Velthuizena ke skvělému zákroku. Domácí se snažili najít co nejrychlejší odpověď. Ta přišla v 15. minutě utkání, kdy se Marcus Pedersen rozhodl napřáhnout z velké dálky, Babos nemusel zasahovat.

Ve 38. minutě byli hosté velice blízko vstřelení vedoucí branky utkání. Po kombinaci Conboye a Nicka van der Veldena se druhý jmenovaný dostal do zakončení, ale ani on nedokázal přesně zamířit, a tak se bezbrankový stav nezměnil. První poločas skončil tedy remízou 0:0.

Druhá půle už byla o něco živější. Hned v úvodu druhého poločasu se z voleje snažil překonat brankáře hostí domácí Büttner, Babos blýskl skvělým zákrokem a odražený balón dokázal odvrátit jeho parťák Van Eijden. V 70. minutě zahrávalo domácí SBV přímý volný kop, k němu se postavil Jan-Arie van der Heijden. Jeho střelu skvělým zákrokem zneškodnil brankář hostí Babos.

Poté se poprvé a naposledy měnilo skóre. Po rohovém kopu se hosté dostali do zakončení, domácí dvakrát dokázal podržet jejich brankář Velthuizen, na třetí dorážku hostujícího George už byl ale krátký - 0:1 v 75. minutě.

V nastaveném čase se dral do šance střídající hráč hostí Remy Amieux, kterého vyslal do šance jeho spoluhráč Krisztian Vadócz. Ten však nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Více informací k zápasu

FC Twente - RKC Waalwijk 5:0

21.01.2012 20:45

Góly: 26. Luuk de Jong, 35. Emir Bajrami, 54. Luuk de Jong (pen.), 66. Nacer Chadli, 81. Ola John

Fotbalisté Twente vstoupili do jarní části naprosto skvěle a nováčka sezóny z Waalwijku deklasovali pětigólovým přídělem. Na prohře hostů se výrazně podílel svými chybami gólman Jeroen Zoet, který byl hned u třech inkasovaných branek. Twente tak zůstane třetí se šestatřiceti body a nyní se dotáhlo na vedoucí Alkmaar na rozdíl tří bodů. PSV má prozatím náskok jednoho korálku. Waalwijk zůstává zatím s osmnácti body třináctý.

Hosté přitom v úvodu zápasu hráli se soupeřem vyrovnanou partii. Po úvodní dvacetiminutovce bez šancí se ocitl v tutovce Emir Barjami, Zoet ovšem brilantně vyškrábl balón na rohový kop. Jenže ve 26. minutě se už skóre měnilo právě po obrovské hrubce Zoeta. Centrovaný míč do vápna chtěl chytit ve výskoku nad Luukem de Jongem, jenže balón mu z rukavic vypadl a De Jong už měl snadnou úlohu.

Po půl hodině hry spálil Waalwijk svou největší šanci utkání, když se po hrubce v rozehrávce ve středu hřiště dostal Aaron Meijers v tváří tvář gólmanovi Mihajlovovi, jenže ho zblízka nepřekonal. O pět minut později se radovali z druhé branky domácí. Po narážečce De Jonga pronikl do vápna Emir Barjami, udělal dvě kličky na zkušeného kapitána Waalwijku Arda Van Peppena a poslal balón přízemní ranou přímo k tyči.

Po přestávce skórovalo Twente hned ze své první šance. Po přihrávce do vápna přebral balón Barjami. Snažil se obejít dva spoluhráče a když se mu to povedlo, tak byl faulován. Sudí nařídil pokutový kop a De Jong ho s přehledem proměnil střelou do protisměru gólmana. V 65. minutě po přímém volném kopu Oly Johna špatně boxoval Zoet a daroval balón přímo na nohu Nacera Chadliho, který prázdnou branku nemohl minout - 4:0.

Deset minut před koncem navíc skóroval John z přímého volného kopu, který zahrával téměř ze stejné pozice jako u čtvrté branky. Zoet se nacházel až příliš u vzdálenější tyče a John pohodlně přehodil zeď. Balón zapadl doprostřed branky a Zoet se už nestihl přesunout. V závěru se utkání pouze dohrávalo a Twente opravdu předvedlo svou sílu, i když mu k vysokému vítězství pomohly nesčetné hrubky Waalwijku.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - NAC Breda 3:0

21.01.2012 19:45

Góly: 36. Rangelo Janga, 63. Roland Alberg, 89. Darren Maatsen

Excelsior předváděl během podzimu hodně bídné výkony, vstup do druhé poloviny sezóny mu ale vyšel nadmíru dobře. Na domácí půdě zdolal Bredu vysoko 3:0 a minimálně do nedělního odpoledne se tak odpoutal od samotného dna tabulky.

Do zápasu přitom vstoupili mnohem lépe hostující fotbalisté, kteří hned od úvodních minut měli více ze hry a drželi podstatně častěji míč na svých kopačkách. Zajímavou příležitost měl například záložník Andreas Lasnik, který De Ruitera zaměstnal nepříjemnou střelou.

Excelsior hrozil jen sporadicky, i přesto se ale hodně nečekaně dokázal dostat do vedení. V 36. minutě využil talentovaný Rangelo Janga svého důrazu a hlavou poslal neomylně míč za záda gólmana ten Rouwelaara.

Po změně stran přišel velký tlak Bredy, který ovšem hostům branku nepřinesl, ba právě naopak. Už po jedenácti minutách si totiž Kees Luijckx nechal dát druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Za pár okamžiků jej ale zcela nepochopitelně následoval také Roly Bonevacia, takže hosté museli dohrávat závěrečnou třetinu utkání v devíti lidech.

Excelsior dokázal početní výhody okamžitě využít. V 63. minutě mířil do černého záložník Roland Alberg a všem bylo jasné, že s tímto stavem už Breda nic neudělá. Domácí fotbalisté si vedení bez problémů pohlídali až do samotného konce, kdy navíc pečetil na konečných 3:0 Darren Maatsen.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - SC Heerenveen 0:2

21.01.2012 18:45

Góly: 12. Bas Dost (pen.), 77. Bas Dost

Heerenveen se dnes sice pořádně nadřel, z půdy De Graafschapu ale nakonec přeci jen veze tři body. O výhru 2:0 se dvěma přesnými zásahy postaral kanonýr Bas Dost.

Hosté chtěli hned z kraje zápasu potvrdit roli favorita, nebezpečnou střelu z kopaček Djuričiće ovšem dokázal gólman De Winter lapit. Hned vzápětí se na druhé straně ocitl v jasné šanci De Leeuw, jenže vybojoval jen rohový kop, jelikož jeho zakončení zblokoval výborným zákrokem Gouweleeuw. Důležitý moment zápasu přišel v 11. minutě. Frankel poslal ve vápně k zemi Dosta a jeho zákrok posoudil rozhodčí jako penaltový. Nařízený pokutový kop s jistotou proměnil samotný postižený.

Heerenveen hrozil také nadále. Djuričićovi i Dostovi ovšem při zakončení chyběla přesnost. Pět minut před přestávkou si naopak hosté zadělali na nepříjemné problémy. Janmaat zajel tvrdě do Srečkoviće, za což viděl z rukou hlavního arbitra okamžitě červenou kartu. De Graafschap mohl ještě před přestávkou vyrovnat, jenže Saeijs mířil nad.

Po změně stran začali domácí borci hodně aktivně a velmi brzy si vypracovali jasnou tutovku, ve které se objevil Rydell Poepon. Přibližně z pěti metrů ale nepochopitelně vysoko přestřelil. Poté se hra sice výrazně uklidnila, i přesto ale bylo jasně viditelné, že má De Graafschap mírnou převahu. Jeho tlak byl však především platonického rázu, takže hostující hráči mohli zůstat v klidu.

Až v 70. minutě zahrozil De Leeuw, který se dostal k zakončení po výborném centru Frankela, jenže v dobré pozici neuspěl. O moc lépe nedopadl zanedlouho ani van de Pavert. Velké překvapení naopak přišlo třináct minut před koncem. To Narsingh využil svých rychlých nohou, v šestnáctce předložil míč Dostovi, který placírkou neomylně zakončil. De Graafchap se už na žádnou odpověď nezmohl a musel skousnout další nepříjemnou porážku.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - Roda JC 3:3

20.01.2012 20:00

Góly: 3. John Verhoek, 24. Charlton Vicento, 58. Charlton Vicento - 15. Mads Junker, 48. Sanharib Malki, 83. Sanharib Malki

Úvodní zápas jarní části holandské ligy skončil nerozhodným výsledkem, ovšem taková gólová nadílka se rozhodně nečekala. Roda tak zůstane na devátém místě tabulky se ziskem pětadvaceti bodů, Den Haag prozatím poskočil na desáté místo s dvaadvaceti body, nicméně na konci víkendu může o nějaké to místo klesnout. Domácí byli blíže vítězství a třikrát v utkání vedli, avšak soupeř dokázal vždy srovnat.

Den Haag šel do vedení už ve 3. minutě, po necelé čtvrthodině ale bylo srovnáno. V polovině úvodního dějství poslal domácí do vedení Charlton Vicento, ovšem zápas srovnal těsně po přestávce Sanharbi Malki. O deset minut později ale vrátil Den Haagu vedení druhým gólem v zápase Vicento. Když už se zdálo, že domácí dotáhnou zápas do vítězného konce, tak se Malki nenechal zahanbit a druhou trefou v zápase sedm minut před koncem zařídil stav 3:3.

Den Haag začal opravdu náramně a ve 3. minutě se trefil John Verhoek, který využil načechraného centru z pravé strany od bratra Wesleyho Verhoeka a nekompromisně zakončil. Jenže Roda se dostala rychle zpátky do boje o vítězství, když si ve 13. minutě naběhl za obranu Mads Junker a po krásné kolmé přihrávce uklidil za bezmocného gólmana Gina Coutinha, Jenže do konce poločasu bylo vedení opět na straně Haagu.

Ve 23. minutě si naběhl na bližší tyčku Vicento a pas z levé strany poslal lehkým přiťuknutím do branky. Po pauze začala Roda opět zostra a do listiny střelců se zapsal Malki, který po nádherné kombinaci využil narážečky Michella Donalda a prostřelil všechno před sebou těsně za hranicí vápna. V 58. minutě skóroval hrdina Haagu Vicento, který převezl obranu soupeře a šel sám na Coutinha, nádherně ho na hranici pokutového území přehodil a asi z patnácti metrů poslal balón do prázdné branky.

Roda se nevzdala a ve zbytku utkání tlačila, nakonec se díky závěrečnému tlaku dostala ke kýžené třetí trefě. Po ztrátě ve středu hřiště poslal Vormer přihrávku před prázdnou branku a Malki už měl snadnou úlohu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar18123337:1639
2.PSV Eindhoven18115249:2038
3.FC Twente18106248:1836
4.AFC Ajax1897247:2434
5.SC Heerenveen1887341:2831
6.Feyenoord Rotterdam1894535:2431
7.SBV Vitesse1885523:1729
8.FC Groningen1885531:2929
9.Roda JC1881932:4125
10.ADO Den Haag1864825:3422
11.NAC Breda1863924:3121
12.Heracles Almelo1855828:2720
13.NEC Nijmegen18621018:2720
14.FC Utrecht1846829:3618
15.RKC Waalwijk18531017:3318
16.VVV Venlo18341118:4313
17.BV De Graafschap18331216:4112
18.SBV Excelsior18251112:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tu je teda velka diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Opět Dost..Je neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

do PSV

Reagovat
Stiksxx

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

minulý rok už byl jednou nohou u nás. Velká chyba, že se to nedotáhlo!

Reagovat
AjaxFans

To samé i Dries

Reagovat
Stiksxx

Aby to nedopadlo jak s Mounirem. Půjde teda do toho Španělska? Teď by se vám Dost hodil. Jestli Heerenveen nevybojuje Evropu tak odejde. A možná i když by se to Heerenveenu podařilo.Jo jsem rád, že Dries je u nás, i když Balazs byl podle mě lepší.

Reagovat
AjaxFans

Dobře NEC

Reagovat
smazaný uživatel

Nijmegen

Reagovat
Stiksxx

IronMaiden91 bude mít radost.

Reagovat
AjaxFans

Proč zas nehraje Lodeiro místo Ebecilia

Reagovat
smazaný uživatel

škoda mluvit co zas dnes předvádíme!

Reagovat
AjaxFans

Az dobře napadá.Držímě míč tak na 2 přihrávky.Asi to po dlouhé době opet vypnu

Reagovat
AjaxFans

Hráli jsme takovou sračku i v poháru?

Reagovat
smazaný uživatel

podobnou

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
AjaxFans

co jako?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
AjaxFans

Přes to Blindovo střevo přejde kde co,ten jakdyby na hřišti ani nebyl.Děsná tužka dnes,pořádně seřvat o poločase

Reagovat
Stiksxx

Zaberte klucíííí

Reagovat
Stiksxx

Tak já jsme zatím nadmíru spokojen. Ještě vyhrát tenhle těžký zápas a čelo ligy je naše.

Reagovat
AjaxFans

Alespoň,že švábové vybouchli

Reagovat
Stiksxx

Texeira

Reagovat
smazaný uživatel

NEC Po takových letech vyhrát v Arnhemu a zrovna v takové situace, kdy jsou tak nahoře....to musela být parádní euforie. Navíc na střely 15:6, na bránu 8:3, prostě zápas jasně v režii Nijmegenu. Parádní výhra, snad se definitivně odlepíme z boje o záchranu. A s takovými výkony se třeba ještě dá útočit i na play off, nic není ztraceno, pár let zpátky jsme se takhle fantastickým jarem probojovali až do EL.

Reagovat
AjaxFans

No kotel hostů byl řádně zaplněn,dobrý byl i rauš hráčů po konečném hvizdu

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě aby nebyl zaplněn, když to maj kluci pár kiláků, to by mohli jít pomalu pěšky na ten výjezd. Viděl jsem nějaký videa na youtube i na ofic. stránkách a vypadalo to pěkně. Holt malým týmům stačí i dílčí úspěchy k velké euforii.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
AjaxFans

To by šlo

Reagovat
Stiksxx

dobrá plichta z utrechtu.

Reagovat
AjaxFans

Zrádné první kolo

Reagovat
smazaný uživatel

ale 1:3 to není co?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Stiksxx

Těsně vedle no. Já viděl teda jen první půli a nuda..Pak se to kousalo a na to se nedalo koukat, takže druhou půli jsem neviděl..Je to naprd tahle zimní přestávka..

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na ten De Graafschap, tak si řikám, že Vaclík je teď rád za to, že mu ta zdravotní prohlídka nevyšla....

Reagovat
AjaxFans

Lepší De Graafschap než Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

tak jistě!

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
FC Porto FC

ne

Reagovat
Stiksxx

Mathias Jørgensen výborná posila.Těším se něj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele