Komentáře a souhrny

Corgoň liga - souhrn 23. kola

Slovan Bratislava dnes porazil Senicu a je jen bod za Žilinou, která včera podlehla Nitře. Banská Bystrica prohrála v Trnavě. Ružomberok si doma poradil s Dubnicí, Košice porazily Dunajskou Stredu a Prešov veze body z Petržalky.

Skotská Premier League - souhrn 29. kola

Celtic zareagoval na výhru Rangers nad Kilmarnockem a poradil si se St. Johnstone. Hearts porazila v derby Hibernian a pojistila si místo v první šestce. St. Mirren se v předehrávce rozešel smírně s Motherwellem, remízy se zrodily i v duelech Aberdeen - Dundee United a Hamilton - Falkirk...

Evropská liga - souhrn odvetných zápasů osmifinále

Neuvěřitelné drama bylo k vidění v Brémách, v utkání bohatém na šance a góly uhrála Valencia postupovou remízu 4:4. Přestřelku naopak v postup proměnil další německý klub - Hamburk. Fulham doma porazil Juventus 4:1 a vyřadil jednoho z největších favoritů, dále jsou i Standard, Benfika, Liverpool, Atletiko a Wolfsburg...

Barcelona překvapení nedopustila, Stuttgart smetla 4:0

Katalánský celek rozhodl o svém postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů během úvodních dvaceti minut, kdy vstřelil hned dvě branky. Další dva přesné zásahy přidala s chutí hrající Barcelona v druhém dějství. Vysoká prohra je pro Stuttgart zasloužená. Německý celek si totiž žádnou gólovou šanci za celý průběh střetnutí nevytvořil.

Olympiakos udělal drama, postupuje ale Bordeaux

Francouzský mistr z Bordeaux měl dlouho celý dvojzápas s Olympiakosem plně pod kontrolou, ale necelou půlhodinu před koncem vystrašil fanoušky inkasovanou brankou a červenou kartou. V samotném závěru pak Chamakh definitivně potvrdil postup Bordeaux do čtvrtfinále Ligy mistrů.

Inter porazil Chelsea i podruhé a dočkal se vytouženého postupu

José Mourinho je prostě neuvěřitelný. Ačkoliv již Chelsea netrénuje, na jejím stadionu prostě neprohrává. Interu Milán dnes naordinoval výbornou taktiku, která vedla k jediné brance zápasu a také vytouženému postupu Nerazzurri. Chelsea po dlouhých letech končí už v osmifinále.

Necidovo CSKA si poprvé zahraje čtvrtfinále Ligy mistrů

CSKA Moskva poprvé ve své klubové historii si zahraje čtvrtfinále Ligy mistrů, když po úvodní remíze 1:1 ve španělské Seville zvítězila 2:1. K postupu pomohl svým gólem i český reprezentant Tomáš Necid.

Anglická Premier League - souhrn 30. kola

Liverpoolu se vydařila pondělní dohrávka, proti Portsmouthu si zastřílel. Manchester United přehrál doma Fulham a vede ligu před Chelsea, jež včera porazila West Ham. Třetí je po výhře v Hullu Arsenal. Tottenham porazil Blackburn, v honbě za čtvrtým místem naopak ztratila Aston Villa. Manchester City v poslední minutě vydřel v Sunderlandu bod.

Primera Division - souhrn 26. kola

Barcelona hattrickem Messiho porazila Valencii, Real ale reagoval výhrou ve Valladolidu, takže oba týmy mají stejně bodů. Sevilla doma v souboji týmů myslících na Ligu mistrů remizovala s Deportivem. V pondělní dohrávce Atlético udolalo Osasunu a snížilo ztrátu na pohárové příčky.

Gambrinus liga - souhrn 19. kola

Sparta v samém závěru otočila utkání v Boleslavi a je druhá, o bod vedou Teplice, které remizovaly na Slavii. Baník se nedostal na třetí místo, protože remizoval v Brně. Olomouc porazila Příbram, Bohemians remizovali se Slováckem. Jablonec vyválčil body s Kladnem. Zvítězila také Plzeň, jež se dostala před Slavii.

Ligue 1 - souhrn 28. kola

Čelo tabulky Ligue 1 je hodně vyrovnané a nic na tom nezmění ani 28. kolo. Bordeaux remizovalo na půdě Monaka, Marseille v Toulouse, nerozhodný výsledek se zrodil i v souboji Montpellieru s Auxerre a jenom bod bral proti St. Etienne i Lyon. Lille zdolalo Grenoble a Rennes uspělo ve Valenciennes, zabrala také Paříž.

Serie A - souhrn 28. kola

AC Milán udolal Chievo a přiblížil se vedoucímu Interu na jediný bod. Serie A se dnes nesla ve znamení brankových hodů. AS Řím i Juventus ztratily po remíze v Livornu, respektive se Sienou dva body. Janov přestřílel Cagliari a Udinese Palermo. Lazio opět doma prohrálo, Parma zvítězila s Atalantou.

Bundesliga - souhrn 26. kola

Leverkusen přestřílel Hamburk 4:2 a konečně zabral. Brémy se s třemi body vrací z Hoffenheimu, Bayern otočil zápas s Freiburgem a vrátil se na první místo před Schalke, které si v pátek poradilo se Stuttgartem. Hertha doma nestačila na Norimberk. Důležité tři body má Hannover, Mainz i v deseti porazil 1. FC Köln.

Premier Liga - souhrn 1. kola

Rubin začal výhrou nad Lokomotivem, naopak Spartak Moskva přenechal v derby všechny body Dinamu. V úvodním utkání CSKA jediným gólem porazilo Perm. Zrcadlově opačným výsledkem skončilo klání v Samaře, kde se radoval Zenit. Machačkala si body s Nalčikem rozdělila, stejně tak Alania s Saturnem Moskva.

Eredivisie - souhrn 27. kola

Twente si doma poradilo s Den Haagem a pojistilo si vedení v lize. Má už náskok pěti bodů, protože Ajax ve šlágru kola porazil Eindhoven. Feyenoord ztratil dva body, až v samotném závěru vybojoval remízu s Heraklesem, Vitesse doma podlehlo Heerenveenu. Sparta nestačila na Willem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele