Premier League - souhrn 25. kola

02.02.2013, 15:43, aktualizováno 03.02.2013, 18:56
Komentáře a souhrny
Velmi těsné jsou výsledky v 25. kole, nikdo nevyhrál o víc než o gól. Chelsea prohrála v Newcastlu, v další přestřelce vydřel Everton bod proti Aston Ville. Domácí výhry slaví Arsenal, West Ham a Reading, venku uspěly Tottenham a Manchester United, který navýšil náskok na City o další dva body...

Manchester City - Liverpool FC 2:2

03.02.2013 17:00

Góly: 23. Edin Džeko, 78. Sergio Agüero - 29. Daniel Sturridge, 73. Steven Gerrard

V červené části Liverpoolu zkrátka nikdy nic nebude úplně růžové. Reds si na dlouhou dobu přivlastnili Etihad Stadium, domov posledního mistra, působili fotbalovějším i hladovějším dojmem - avšak vinou Reinovy hrubky z toho zase kápnul akorát bod. Statistikové španělskému brankáři toto zaváhání počítají jako již osmé letošní, které přímo vedlo k inkasovanému gólu...

Pokud pro dnešní úspěch Liverpoolu něco mělo být esenciální, pak jednoznačně souhra pohyblivého a kombinačně zdatného dua Sturridge-Suárez. Prvně jmenovaný měl také na svědomí úvodní šanci zápasu, když převzal parádní dlouhý nákop, jedním dotykem se dostal za Harta a pak z těžkého úhlu trefil blokujícího Zabaletu. Po společném napadání zanedlouho poprvé pálil také sám Suárez, leč jeho projektil se pro změnu odkutálel po zemi vedle pravou tyč Reinovy svatyně.

Naproti tomu akce ManCity zůstávaly bezvýhradně nedotažené. Tedy dokud Silva na levé straně nenarazil Milnerovi, který na malé vápno předkládal Džekovi naprosto delikátní, neodmítnutelnou nabídku. 24. minuta; a do té doby solidně vypadající Liverpool okamžitě pykal za malou chvilku nepozornosti.

Reds si ale spravili chuť ještě během úvodní třetiny zápasu, když za vytrvalého pískání publika (Džeko ležel na hřišti a diváctvo se tak dožadovalo zakopnutí balonu) Gerrard postrčil míč na osu Sturridgeovi, jenž utěšenou přízemní bombou rozjásal fandy Liverpoolu a naopak ještě více rozhněval příznivce svého mateřského klubu (proto také neslavil).

Citizens také nadále vskutku nehráli jako aspirant na titul, což dokumentovalo i komické nedorozumění Zabalety s golmanem Hartem, po němž těsně před obrátkou muž s kapitánskou páskou málem přihrál balon do vlastní sítě. Jinak to bylo ze strany obhájce takové utahané, bez nápadu; koneckonců ona gólová akce zůstala až do přestávky tou jedinou kloudnou domácí. Což se dvakrát nezměnilo ani po restartu, však Agüerův výpad v 65. minutě, zakončený neslavným podklouznutím, představoval holou výjimku.

Naopak uruguaysko-anglický tandem na vrcholu liverpoolské sestavy nikterak nepolevoval. V 51. minutě Suárez sklepával míč před branku Carragherovi, ovšem ten to už měl v souboji s protivníkem hodně složité a nakonec ani sám nezakončil. U vedoucí branky červených proto nakonec Sturridge se Suárezem kompletně scházeli; dospělo se k ní totiž klasickou "gerrardovkou". Hostující kapitán si v 73. minutě nějakých 25 metrů od brány hrudí sklepl před sebe Clichyho pokus o osvobození a nerovnou pumelicí se trefil akorát k pravé tyči.

Jenže v 79. minutě bylo zase všechno jinak: Reina se nesmyslně vydal pro míč po své levé ruce, až na okraj vápna, byl u něj přirozeně později než rychlík Agüero a ten i z nemožného úhlu neskutečně trefil odkrytý cíl. Dál se už skóre neměnilo - Sturridge si podruhé ranou zpoza vápna na Harta nepřišel a Maiconův pas nepustil k Agüerovi Škrtel.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 0:1

03.02.2013 14:30

Góly: 67. Gareth Bale

Ten pocit, když jedna událost, nad kterou rozumný člověk jen kroutí hlavou, rozhodne celý zápas. První poločas ovládli domácí hráče West Bromwiche, jenže ihned po změně stran Goran Popov poplival Walkera a více než padesátiminutovou přesilovku již Tottenham využil. Gareth Bale poslal Spurs do těsného jednobodového kontaktu s třetí Chelsea.

Hlavní hvězda posledního dne přestupového období Peter Odemwingie domácím nechyběl a začátek zápasu se nesl v tónu spolupráce útočné dvojice West Bromwiche Albionu Romelu Lukakua a Shanea Longa. Nevýrazný Tottenham se první minuty prakticky jen bránil výpadům dvou hrotů Baggies.

Začalo to už po čtyřech minutách, kdy Lukaku krásně vyslal Longa do šance, jenže Hugo Lloris vyběhl včas a naději WBA překazil. Chvíli poté si belgický forvard vypracoval příležitost sám, avšak Lloris byl opět úspěšnější. Stejně jako po další kolmici na Longa a následné střele.

Aktivní Lukaku měl gólovku ještě jednou, na konci poločasu se řítil sám na bránu v doprovodu jednoho z obránců, jenže vypálil vysoko nad. Druhou část první půle už se hra překlonila spíše ve prospěch hostů z Tottenhamu, ale ti si žádnou větší šanci nevypracovali. Až v nastavení pálil krásně Bale a Foster musel vytáhnout kvalitní zákrok, aby míč vyrazil na roh.

Směr druhého poločasu jasně udal obránce WBA Goran Popov, který dvě minuty po změně stran vulgárně urážel a plivl (směrem) na Kyla Walkera. Nesportovní chování nezůstalo ukryto sudímu Clattenburgovi, jenž hráče okamžitě poslal pod sprchy s červenou kartou.

Tottenham využil přesilovku za dvacet minut, do té doby ještě pálil slepými - Bale trefil bránícího hráče, střídající Holtby nepřekonal Fostera. Pak ale nejlepší hráč dnešního utkání Gareth Bale levačkou technicky uklidil balón do sítě a mohl slavit - 0:1. Zápas už takto skončil, jelikož Dempseyho Foster vychytal a Long v jediné nadějné příležitosti na vyrovnání Llorise nepřekonal.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United 0:1

02.02.2013 18:30

Góly: 79. Wayne Rooney

Souboj o titul začíná nabírat stále jasnějších rysů. Manchester United se po dnešku usadil v čele tabulky s desetibodovým náskokem na obhájce trofeje, městského rivala a zároveň druhý tým Premier League Manchester City. Dnešní těžce se rodící vítězství zařídil znovuzrozený Wayne Rooney, který se v posledních dvou zápasech trefil už třikrát a převzal otěže hlavního kanonýra od Robina van Persieho.

Skóre se přitom mohlo otevřít už po sedmi minutách hry, kdy Manchester United nevyužil hned trojnásobnou gólovou šanci. Rohový kop Van Persieho podivným způsobem zakončil Nani a jen fantstický reflexivní zákrok Schwarzera uchoval naděje Fulhamu živé. S dorážkou pak přispěchal Evra, který trefil zajímavě podebranou střelou břevno, no a nakonec zády k brance zakončoval Rooney, jemuž radost z branky překazil na čáře hlavičkující Riether.

Snažili se i domácí, jež hned za sedm dalších minut rovněž rozezvonili brankovou konstrukci. Riise potáhl míč k vápnu, předal Ruizovi a ten pálil. Tentokrát se zase zaskvěl David De Gea, jehož lehký dotek prstů vytěsnil míč na tyč. Po půlhodině hry pak tyč odepřela gól aktivnímu Rooneymu, který po sklepnutí Cleverleyho technickou střelou sice překonal Schwarzera, ne však štěstěnu.

To se k Red Devils naklonilo až v devětasedmdesáté minutě. Dlouhý nákop Evanse nepochopitelně za přihlížení obrany Cottagers doskákal až do běhu Wayna Rooneyho, který poměrně v poklidu doběhl k vápnu, obstřelil Hughese i Schwarzera na zadní tyč a mohl jít slavit - 0:1.

Fulham toužil alespoň po bodu a v nastavené času se dostal poměrně blízko. Rohový rok Johna Arne Riiseho dolétl na hlavu Senderose, který přeskočil Ferdinanda a mířil přesně - na brankové čáře se nicméně zjevil Robin van Persie a hlavičkou "daleko pryč" od brány zachránil United vítězství.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Southampton FC 2:2

02.02.2013 16:00

Góly: 25. Gary Caldwell, 90. Shaun Maloney - 64. Rickie Lambert, 85. Morgan Schneiderlin

Čistě záchranářský duel byl k vidění na JJB Stadium, kde místní Latics premiérově uvítali jihoanglického nováčka. Saints opět prokázali zlepšenou formu a těsně před koncem otočili utkání na svou stranu, nakonec se však body dělily.

První minuty se odehrávaly pod taktovkou domácího celku. Beausejour po chvíli oslovil před brankou Di Santa, jeho pohotové zakončení však Boruc za svá záda nepustil! Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat: Lambert oslovil parádním pasem Ramíreze, ten ale v dobré pozici nezachoval chladnou hlavu a mířil vysoko nad branku! Ve 25. minutě ovšem Beausejour od rohového praporku našel hlavu Caldwella a bylo to 1:0.

Takřka vzápětí mohlo být po druhé chybě McCarthura srovnáno, ovšem Schneiderlin nedokázal vyzrát na skvěle reagujícího Al-Habsiho! "Svatí" s postupem času přebrali dirigentské otěže a pomalu se přibližovali na dostřel wiganské branky. Dobrou možnost měl ještě před odchodem na poločasovou pauzu po rohu hlavičkující Hooiveld, avšak nizozemský bek mířil těsně vedle brankového prostoru!

Krátce po hodině hry se ovšem hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. Cork poslal do ohně přesný centr, který už Lambert uklidil na místo určení - 1:1. Čerstvě příchozí Lallana mohl kormidlo definitivně přetočit, ale z těžké pozice mířil jen do tyče Al-Habsiho svatyně! Zakrátko pro změnu natáhl z první Lambert, avšak branku nenašel. Pět minut před koncem se užuž zdálo býti rozhodnuto: Rodriguez po skvělé individuální akci oslovil Schneiderlina, jenž se tentokráte z bezprostřední blízkosti nemýlil - 1:2. Za minutu dvanáct však prodloužil roh Scharner a Maloney měl na zadní tyči snadný úkol - 2:2.

Více informací k zápasu

West Ham United - Swansea City 1:0

02.02.2013 16:00

Góly: 77. Andrew Carroll

Trápení londýnského celku je u konce. Svěřenci manažera Sama Allardyce dokázali zabrat v pravý čas a zásluhou uzdraveného Andrewa Carrola porazili neškodné Swansea. Kladiváři tak na svého protivníka ztrácí už pouze čtyři bodíky.

Utkání od první chvíle nenabízelo příliš vzrušující podívanou. Byli to však Hammers, kdo měl možná překvapivě více ze hry. Hostující družinu ale výrazně držel Gerhard Tremmel, jenž chvílemi přiváděl Kladiváře k zoufalství. Během prvního dějství musel německý brankář likvidovat hned dvě jedovaté rány Nolana, dalekonosný pokus Diamého a těsně před odchodem do kabin neúspěšně pálil i Vaz Té!

Ve stejném duchu se pokračovalo i po obrátce. Další možnost měl opět Vaz Té, ale nepříliš důrazným pokusem si na strážce hostující branky nepřišel. Většina akcí domácího mužstva neomylně hledala na hrotu operujícího Andrewa Carrolla, jenž buďto sklepával balóny pro své spoluhráče anebo sám zakončoval. K tomu se vytáhlý kanonýr dostal až v 52. minutě, ovšem vymezený prostor tak jako tak nenašel.

Ten samý hráč krátce nato opět neuspěl. Odpověď si tak mohl zakrátko nachystat Michu, hlavou však prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel! Kmenový hráč Liverpoolu měl jenom během druhého dějství hned několik nadějných šancí, ovšem s železnou pravidelností nemířil přesně, případně jeho snahu zlikvidoval skvěle chytající Tremmel. To už však neplatilo dvanáct minut před závěrečným hvizdem: Nobleho rohový kop se ve vápně spojil s hlavou Carrolla a rázem to bylo 1:0. Srovnat krok přeci jen mohl de Guzmán, jeho pohotový pokus ale Jääskeläinen za svá záda nepustil!

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Stoke City 1:0

02.02.2013 16:00

Góly: 78. Lukas Podolski

Také druhé letošní měření sil mezi Arsenalem a Stokem City přineslo sázkařům očekávaný "under", zároveň ale udělalo radost fanouškům londýnského velkoklubu. Svěřenci Arsenea Wengera berou po dvou remízách s Potters konečně tři body díky šťastnému přímáku Podolského.

Bývalo železným pravidlem, že se Arsenal v zápasech se Stokem nezvládal vypořádat s fyzickou hrou soupeře, neprosadil se ve vzduchu a naopak po hlavičkách mnohdy kapituloval. Tentokrát byla realita poněkud jiná - byli to právě Kanonýři, kdo se měl vzdušnou cestou minimálně jednou prosadit ještě do přestávky.

Však jeden Wilshereův roh propadl na malé vápno k Oxlade-Chamberlainovi, kterému zbývalo jediné - netrefit střed branky, kam se hbitě přesouval Begović. Bohužel pro domácí, přesně to se stalo. A vzhledem k tomu, že Giroud po Walcottově rohu namísto koncovky nepochopitelně hlavičkoval kamsi do chumlu, hledaje ještě spoluhráče, a že Koscielny o pár vteřin později znovu trefil pouze onen brankový prostor, jímž prochází středová osa, museli jít fanoušci Arsenalu na poločasovou klobásu dosti znepokojeně. Takové tutovky se jednoduše musejí proměňovat.

Co nicméně muselo být chápáno jako pozitivum, byla netradiční jistota na vlastní polovině, tam se Gunners před obrátkou prakticky nemuseli ničeho obávat. A nic konkrétního jim nehrozilo ani po ní. Na druhou stranu rovněž Potters po změně stran zpevnili defenzívu a pod taktovkou neústupného Němce Hutha dlouho odolávali. Sám někdejší stoper Chelsea koneckonců ukázkově deptal osamoceného hrota Arsenalu Oliviera Girouda - nejprve ho nepustil k hlavičce po centru Monreala, posléze ho rozhodl v koncovce po spolupráci s aktivním Wilsherem.

Když už konečně mělo dojít na pořádný, drtivý tlak, Arsenal jenom tak nesměle klepal na dveře. Držel míč, ale schopnost penetrace do jeho hry nevnesly ani příchody Podolského s Cazorlou. Prosadit se tedy Kanonýři museli jinak; ironicky ze standardky. Walcott akorát na hraně šestnáctky padl po souboji s Wilkinsonem a Podolski za pomoci vydatné teče Camerona v 78. minutě přeci jen rozjásal domácí publikum. Stoke už se za vyrovnáním dvakrát nehnal a Gunners tedy úspěšně zapomenuli na dvě nedávné remízy s tímto všeobecně neoblíbeným sokem.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 3:3

02.02.2013 16:00

Góly: 21. Victor Anichebe, 69. Marouane Fellaini, 90+3. Marouane Fellaini - 2. Christian Benteke, 24. Gabriel Agbonlahor, 61. Christian Benteke

Užuž to vypadalo, že Aston Villa bude moci Liverpool pasovat na své nejoblíbenější místo na zeměkouli. Zní to drsně, ale pokud by birminghamští ve třetí minutě nastavení neinkasovali, triumfovali by v městě Beatles stejněkrát jako letos v lize na domácí půdě. Nicméně takhle to pochopitelně neplatí; a ačkoliv by Villans před zápasem bod z Goodison Parku stoprocentně brali, další hloupě ztracené korálky jim zvláště v téhle době sotva prospějí...

Villans nemohli odstartovat lépe. Už po dvou minutách se N’Zogbia odhodlal ke svému trademarku - tedy seběhu z pravého křídla do středu - a Benteke pohodově, i díky statickému Heitingovi, vytěžil jeho práci do dna. Tehdy šlo o zajímavou šanci, která mohla být příslibem pohledné podívané. Avšak nebyla ani v nejmenším. Na suchém, hrbolatém trávníku se v nelítostném tempu odvíjel spíše silový, zapálený fotbal z obou stran; více než pár přihrávek v řadě si ale nedokázal dát žádný z týmů.

Ve výsledku tedy lze říci, že mimo góly málokdy musel být některý z brankářů v pořádném střehu. Proto Anichebeho trefa po odstavení Ciarana Clarka, jež přišla ve 21. minutě, následovala akorát propagační pokus Fellainiho; nic víc. A co se potom efektivity Villans týče, té se nešlo dost dobře divit, neboť původcem každého zásahu hostí byla nějaká nedbalost v defenzivní činnosti Toffees.

Vstříc úpravě skóre na 1:2 tedy Agbonlahor hlavičkoval zcela osamocen po centru Westwooda a Bentekeho úder po hodině hry stejně tak provázely zmatky při obsazování hráčů - belgický objev sezony se takhle ladně položil do Lowtonova balonu. Chvíli předtím přitom zahodil ohromnou, sólovou akci Weimann, čehož Lambertův soubor ve výsledku může jedině litovat.

V 69. minutě si totiž Fellaini vyměnil přihrávky s Anichebem a razantně propálil Guzana, aby sám doslova pár sekund před závěrečným hvizdem odvrátil šokující domácí porážku majestátní hlavičkou po Bainesově rohu.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 3:2

02.02.2013 16:00

Góly: 41. Jonás Gutiérrez, 68. Moussa Sissoko, 90. Moussa Sissoko - 55. Frank Lampard, 61. Juan Mata

Mohl si Moussa Sissoko přát lepší domácí debut v dresu Newcastlu? Těžko. Dvěma góly sestřelit Chelsea, navíc tím pozdějším v poslední minutě sám dokonat obrat z 1:2 na 3:2? Posila z Toulouse musí být radostí bez sebe; a stejně tak i celý stračí kolektiv, který londýnského giganta na St. James Parku udolal poprvé od května 2006.

Benitezova parta tedy pomalu propadá zoufalství; čtyři zápasy v rámci všech soutěží čeká na výhru, přičemž teď dokonce přišla o jednu solidní jistotu - neporazitelnost ve venkovních duelech (toto je první takový nezdar od 1. prosince). A dost možná přišla také o Dembu Ba, který prožil neobyčejně frustrující návrat na St. James Park. Celou dobu se na něj bučelo, nebyl vidět a pak hrací plochu opustil ještě před pauzou s podezřením na zlomeninu nosu.

Kolem Senegalcova zranění se přitom docela dobře točilo veškeré dění v úvodní části. Ba se totiž zranil při zdaleka největší šanci Blues - po kolmici Lamparda jej vychytal Krul, přičemž útočníkova hlavičkovaná dorážka byla jednak nepřesná, jednak ocejchována nákopem do obličeje. No, a zatímco Senegalci za postranní čárou crčela krev z nosu, ujaly se vedení Straky. Čech se už do té doby několikrát činil, nejčastěji ve spolupráci s Cissém, o gólovou akci se už ale starali jiní. Cabaye rozdal do strany pro Santona a ten mezi obránci našel skórujícího Jonáse.

Tím byl završen první poločas, kterému spíše dominovali domácí. Ten druhý byl od počátku o něčem jiném. Hned v 55. minutě nabral Lampard míč na kopačky zhruba 30 metrů od Krulovy svatyně a parádně vymetl jednu ze šibenic - v kolonce "ligové branky" tedy i v desáté po sobě jdoucí sezoně dosáhl na dvouciferné číslo. A brzy se mohl radovat i ze štěstí spoluhráče; to když Mata převzal Torresův pas a s citem sobě vlastním obrátil skóre.

Tak se stalo cirka po hodině hry, a tak měl před sebou Newcastle stále dost času na odpověď; která přišla záhy. Gouffran vedl jeden z mnoha protiútoků, Čech se opět činil, avšak Sissoko byl ve správný čas na správném místě - 68. minuta, 2:2. Následující pasáže už byly poněkud matné, nicméně to ve výsledku značilo jediné: že si Moussa Sissoko to nejlepší schovával na závěr. Však pár vteřin před koncem naběhl z levé strany do středu a z 20 metrů nachytal Čecha na přední tyči.

Více informací k zápasu

Reading FC - Sunderland AFC 2:1

02.02.2013 16:00

Góly: 7. Jimmy Kébé, 85. Jimmy Kébé - 29. Craig Gardner (pen.)

Všechny tři body zůstávají v Readingu, který si poradil se Sunderlandem. Domácí hráči se mohli radovat z úvodní branky, radost jim ale nadlouho zkazil Gardner. S remízovým výsledkem se ale Reading nespokojil a druhá branka Kebeho znamená výhru.

Z hlediska postavení v tabulce byli favorizování spíše hostující hráči, kteří se před tímto kolem pohybovali v relativně klidném středu bez ohrožení sestupovými místy. Jen v těsné blízkosti od nich se ale držel domácí Reading - Royals se ale v posledních zápasech vrací do formy a to chtěli potvrdit také dnes.

A podařilo se. Vlastně již od úvodních minut se svěřenci manažera McDermotta tlačili na Mignoletovu bránu s jasným úmyslem skórovat jako první. Snaha Royals byla korunována úspěchem již v sedmé minutě zápasu, kdy se k míči po akci Jamajčana McAnuffa dostal zcela volný Jimmy Kebe a přesnou ranou rozjásal domácí příznivce.

Reading naposledy prohrál hned první den tohoto roku a od té doby se mu daří. Zlepšení chtěl dokázat i před svými fanoušky a tak se hnal kupředu. Sunderland po inkasované brance tak trochu nevěděl, jak adekvátně zareagovat. Domácím hráčům výborně vycházel aktivní styl napadání, s nímž si protivník vůbec nevěděl rady. Mikele Leigertwood našel přesným pasem hlavu nabíhajícího Pearceho, ale obránce Readingu poslal míč jen do brankáře Mignoleta.

Hosté se z tlaku Readingu vzpamatovali tím nejlepším způsobem - po rohovém kopu se k míči dral obránce John O'Shea, se kterým si za hranicí pravidel poradil vracející se Pavel Pogrebnjak a sudí Lee Mason nařídil penaltu. Zahrávání oblíbené standardní situace se ujal Graig Gardner a brankář Adam Federici neměl šanci - srovnáno.

Pět minut před odchodem do kabin opět centroval Leigertwood a jeho milimetrový centr našel hlavu Pogrebnjaka. Brankář Mignolet ale v tuto chvíli svůj tým podržel a skvělým reflexivním zákrokem akci zlikvidoval. Do druhé půle už nenastoupil Jack Colback, nahradil ho Danny Rose. Ten měl plné nohy práce, aby v poslední chvíli ubránil aktivního Kebeho. Gól by si na svůj účet rád připsal také záložník Leigertwood, s jehož ranou měl Mignolet co dělat.

Spolupráci střídajících hráčů Blackmana s Le Fondrem zastavila brankové konstrukce, po rohovém kopu zkazil hlavičkujícímu Le Fondremu radost výborným zákrokem opět Simon Mignolet. Martin O'Neill nebyl s výsledkem spokojen a tak nasadil Grahama. Po jeho příchodu se hosté usadili před pokutovým územím soupeře a jejich tlak se zvyšoval. Přispěl k tomu i Graham osobně, ale netrefil míč podle svých představ. Hlavičkou se prezentoval také Colback, ale ani on nebyl úspěšný.

A tak přišel trest. Obránce Ian Harte nakopl míč na bránu hostí, kde číhal Jimmy Kebe. Na jeho zakončení už nestačilo špatně zformovaná obrana Black Cats reagovat a domácí mohli slavit cenné vítězství. Jejich forma tedy rapidně stoupá a série zápasů bez prohry se natahuje již na šest utkání!

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Norwich City 0:0

02.02.2013 13:45

Góly: -

Už potřetí v řadě se publikum na londýnském Loftus Road nedočkalo žádné branky! Po mnohem věhlasnějších firmách (Tottenhamu a ManCity) tu ale tentokrát uhrál bod také Norwich, což už je z pohledu QPR jednoznačně na pováženou. Plichtěním se zatím nikdo nezachránil; a Hoops teď zaznamenali už čtvrtou po sobě jdoucí remízu.

QPR v posledních zápasech všechno vsadilo na defenzivní kartu, což mu přineslo zlepšené výsledky; ale jít s tímhle i do "must-win" zápasu s Norwichem? Nevypadalo to věru jako správná taktika, neboť Redknappův soubor přinejmenším celou hodinu hry spoléhal čistě na relativní um Adela Taarabta, jinak spíše nechával hrát hosty.

Sám Maročan do pauzy jednou nadějně sám pálil, jednou k nepřesné ráně vyzval Mackieho. Canaries dlouho datovali svou jedinou šanci na úplný úvod duelu, když Snodgrassův centr z pár kroků tečoval nad bránu Hoolahan; ačkoliv se nemávalo, opakované záběry ukázaly, že šikovný záložník vlastně touto zahozenou tutovkou udělal čest fair-play. Teprve později se projevila tajná zbraň - Snodgrassovy seběhy do vápna, z křídla, jež nikdo je nečeká, nikdo je nepokrývá. A bývalý fotbalista především podruhé hlavičkoval ze zajímavé pozice (leč přímo do Césara).

Okamžitě po obrátce Júlio César vychytal Hoolahana zakončujícího z brejku, v úvodu druhého dějství však přeci jen měli jít spíše do vedení domácí. Z jednoduchého důvodu - po zvláštním Bunnově výběhu kopal Taarabt penaltu. Jenže někdejší golman Blackburnu si hodlal okamžitě vyspravit reputaci, a tak parádním skokem k levé tyči zakonzervoval skóre 0:0 na mnohem delší dobu.

Taarabt se jinak i nadále, přes vlastní neúspěch, staral o takřka veškerou Bunnovu zábavu - z přímého kopu ještě minul, pak ale v 62. minutě dvojku Norwiche poděsil plachtící ranou ze střední vzdálenosti. Až v závěrečné desetiminutovce začali vystrkovat růžky i jiní, zejména tedy debutant Townsend. Ten jednou nadějně pokoušel štěstí, jindy marně vyzýval střídajícího Zamoru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United25202360:3162
2.Manchester City25158247:2153
3.Chelsea FC25137551:2746
4.Tottenham Hotspur25136642:2945
5.Everton FC251012340:3042
6.Arsenal FC25118649:2941
7.Liverpool FC2599744:3236
8.Swansea City25810734:2834
9.West Bromwich Albion251041134:3534
10.Stoke City25612724:3030
11.West Ham United25861128:3630
12.Sunderland AFC25781028:3329
13.Fulham FC25771136:4228
14.Norwich City25610925:4028
15.Newcastle United25761233:4427
16.Southampton FC25591133:4424
17.Reading FC25581232:4623
18.Wigan Athletic25561429:4721
19.Aston Villa25491223:4921
20.Queen's Park Rangers252111218:3717

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (892)

Přidat komentář
madridcan

1 pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

100 proti tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou idioti.Všechny vyházet nebo snížit platy.Kdyby dostávali normální platy a nebyli tak namyšlení,měli by na první desítku.Jen nemůžu pochopit Hodgsona,že trénuje takovej tým. Ale jedině on je jedinej normální z celýho týmu

Reagovat
smazaný uživatel

teda Redknapp

Reagovat
FC Porto FC

Když nedaj penaltu tak to je pak těžký..

Reagovat
M0rb1D4S

Jen tak dál QPR

Reagovat
cristiano.K.

mně ten Norwich fakt nebaví. Nezajímavej tým. V podstatě se mi líbí jen Holt jako kladivo do vápna. Snodgrass, ten má fotbalové myšlení a skvělou kopací techiku a ještě Bass,ale toho jsem si oblíbil už u slepic.Nicméně ocenuji práci Hughtona

Samba už ukázal,že bude klíčový stoper, líbil se mi Townsend, hra stojí a padá na Taarabtovi.Cesar začíná ukazovat extra třídu. Docela bych se vsadil s někým,že se zachráněj...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě se zvednou

Reagovat
niflheim

To už ani Arry nezachrání s takovou

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabt at jde s QPR k čertu Doufám že Harry z tý žumpy vypadne co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Redknapp je přesně tam, kam patří.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Norwich zlatej bod :-)

Reagovat
vodka

wohou Jonas nejhorší a dá gol...

Reagovat
vodka

ivanovič s terrym jak namalovaní...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR ať už jdou do prdele. Takovej tým mají a nejsou schopni porazit posranej Norwich. A já blbec se tahám do Fortuny a co z toho...Doufám, že spadnou!

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gol a Torres do hry - not bad

Reagovat
Mimalu

gooooooooool lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Laaaaaamps

Reagovat
JackDaniels.

som velmi rad ze zas dokazal ze je top a tak isto rad ze newcastle vyhral... viem tieto dva nazory sa konfrontuju ale milujem Franka a drzim Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Je top a doufám že ho prodlouží už, jestli ne byl by to opravdu skandál .. Já sice fandím Chelsea, ale tvůj názor chápu, Newcastle hrál výborně a zasloužil si vyhrát..skvěle se uvedly posily.. Jedno je ale jasné, Rafa Out!

Reagovat
JackDaniels.

Jasne, hracom ako Frank, ktori sa nezmazatelne zapisu do historie klubu tak ako on by malo byt poskytnute ukoncenie karieri uz len z principu, ak nehovorim o tom ze to nieco hovori aj o klube a jeho tradicii, ked vidim Scholesa ci Giggsa ako si ich klub vazi a ked sa docitam o Lampardovi nieco taketo tam mi je az do placu... ved uz len ked pridu do A timu mladi hraci z akademie a mozu si zahrat po boku takeho hraca, musi im to dat nieco po psychickej stranke ich to moze posunut dopredu a tak isto sa im moze stat inspiraciou, ale mi si mozme o tom len pisat a pozerat ako sa Abramovic a spol. rozhodnu... a nove posily Newcastlu fakt pozitivne prekvapili to ze hraci, ktori stali dokopy tolko co jeden z CHFC nad nimi dokazu vyhrat nieco hovori...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, bohužel v United mají legendy s vedením úplně jiný vztah.. Vedení si váží legend a pořád je nechávají hrát i v jejich letech, zatímco v Chelsea je momentálně vedení posedlé omlazením kádru a zbavení se starších hráčů.. Ne že by mi taktika nakupování talentovaných a mladých hráčů vadila, naopak s tím jsem spokojen. Ale zacházení s legendami klubu takové jako u nás je, to je prostě ostuda.. Bez těch posil by pravděpodobně Newcastle ten zápas nevyhrál, a možná ani nevyrovnal

Reagovat
JackDaniels.

Pravda, po dobrej diskusii idem na Jacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvenej Rafa!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhry Royals a NUFC, to je nadhernost

Uzasnej Sissoko, uzasnej Santon, uzasna atmosfera

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný. Jestli tuto ustojí, tak fakt nevim.

Reagovat
tomasinho

Nejlepší kolo za dlouhou dobu. Royals vyhráli po vynikajícím výkonu, Hammers vyhráli a trefil se Andy. Chelsea prohrála, prostě fantazie dneska.

A plesá i moje fanta, Fellaini a Kebe po dvou gólech, Federici hafo zákroků, Tomka čisté konto.

Reagovat
SunFells

Škoda, že to Saints neudrželi (remízoví králové), ale i tak super výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

This is Chelsea's FIRST loss at Newcastle in 14 visits! Dement

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive od dob, co vás koupil ropař ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že poslední 13 zapasů jsme tam neprohráli ty kokote.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle bys na Honzíka nemluvil kdyby Chelsea dnes neprohrála

Reagovat
T44v3tt1

Dneska se mu ani nedivim, že na Vás takhle reaguje..

Reagovat
papos182

Tady to nekdo neunasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Hlavicz se chová jako vůl.

Reagovat
papos182

Vzdyt se te jen na neco zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod preview.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejaky divny, tak pred 6 lety vas popravil Bramble.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neověřoval. Tak jestli najdeš chybu a napíšeš na Optu budou rádi podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja nevedel, ze "Dement" je klasickej opta privlastek

Reagovat
smazaný uživatel

Dement jsem tam připsal. A bylo to na Rafu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by v takových výkonech Newcastle pokračoval!

Reagovat
smazaný uživatel

Plešatej Webb vám to dneska vyhrál. Odpustit penaltu a dvě červený to se nevidí každý den

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli jsme i na AV ... bavím se o výkonu.

Reagovat
Zaschrona

Dneska i pres jednu z nejvetsich chyb Moyesovi manazerske kariery alespon bod. Kdyz to vezmu takhle, tak jsem spokojeny.

Anichebe skvely, Fellaini skvely, jinak nic moc. Az na Heitingu, pro to snad nejde najit ani slova, absolutni tragedie je hodne mirne oznaceni jeho dnesniho vykonu.. Snad si misto nej priste zakope Duffy, takhle hrozny byt nemuze ani nahodou..

Reagovat
iamek

Posledni zapas na tiketu kurva. Kutz 1,3. Uhadlu Castle, Podolskeho, Reading a Wigan. A na druhem mi utekl QPR. Uhadl jsem Bayern, PSG a vcera hokej : Plzen, Sparta a Budejky. Aaaaa uz nesazim. Zere to moc nervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas, který snad ukázal rádoby odborníkům, proč hraje v základu S.Taylor a ne Mbiwa (on tam časem bude, ale místo Colocciniho).

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem byl rádoby odborník, ale mile jsem se nechal překvapit.

Reagovat
kissak

jasně Saylor musí být v základu, je to ohromnej hecíř a hlavně skvělej stoper a srdcař

Reagovat
Trand

Arsene Wenger's red army!

Dneska jsme nebyli nic moc, takový klasický zápas se Stoke, vyhecovaná atmosféra, nějaký ty strkanice. MOTM asi Theo, Arsene pěkný střídání, i kdyý tam mohl poslat Rosu, ale to nevadí. 3 body se počítají. Linesman byl dneska na drogách, to jinak není možný, pořád nevím, proč nechtěl uznat ten gol.

Reagovat
Trand

Owls a Sexy Mick stejně bodů jako bublina Huddersfield.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Ale jo. Přeju jim to! a můžou si za to sami

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sami ?

Reagovat
smazaný uživatel

boží mlejny melou.. řekl bych..

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Cože? Tak to si za to v tom případě nemůžou sami, ale boží prozřetelnost, když už to bereš takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, Boha do toho nepleťme!

Prostě a jednoduše mě serou a to nejsem nějakej jejich odpůrce. jen mi to, co se tam v posledni době dělo, nebylo lhostejný.. a třeba chování k trenérovi, kterej získá vytouženou LM nebo k Lampsovi..

Reagovat
supervizor

Palec pro góly v devadesáté minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Next stop MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, on nepracuje pro nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska me to nebavilo, souper totiz neprijel :) Potesil me Jack, jak sel srovnat Owena

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Rafa ven, jinak to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez musí letieť už. Ale mohol by ešte ostať.

Reagovat
EL Gringo

jaaaj ta Villa to nemohla udrzat ?

Reagovat
JackDaniels.

NEWCASTLEE super... s novymi posilami su tie vysledky doposial fantasticke, nech to vdrzi co najdlhsie

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Hráž zápasu - asi to musí být Sissoko

Pochvala za první poločas - Cabaye, Taylor, Gouffran

Pochvala za druhý poločas - Santon, Taylor, Gouffran, Sissoko, Cabs

Hlavní faktory vítězství - Taylorovy koule v ráně Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní faktory vítězství: Kopačka v obličeji Demby + John Terry

Reagovat
Paddy

chjo uz jsme mohli mit pohodlny naskok na ctvrte misto, prohanet City, ale ty nase posledni dvacetiminutovky proc ten Benitez proste nemuze nekdy stridat a reagovat na vyvoj utkani

Reagovat
Paddy

opet jedina pozitivni vec forma Maty a gol Lampse...a dostat pet golu za dva zapasy

Reagovat
madridcan

Prehravam vo fante o 15 bodov...Persie podme hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že takhle bude Chelsea aspoň hrát na Letný, aby sme je vyprášili, Rafu vyhodili a Chelsea se soustředila na ligu.

Reagovat
Miguel19

Jak to Wenger myslel s tou výhodou hrát s Newcastlem až teďka?

Reagovat
smazaný uživatel

Opačně.

Reagovat
herbage

no, na tuhle tabulku už se hned lépe kouká. 5 bodů za Chelsea, snad zaváhá i Tottenham a útok na 3. místo může začít

Reagovat
hefy

Hezky Everton. To je dobře, že udrželi VIllu na sestupových pozicích.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Zrovna já proto mam docela jasný důvody ale.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

No vy ten důvod nejste.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ted už se jen modlit za top 4.Neztrapnit se spartou v EL a doufat že FSW vypadne a nahradí ho někdo kdo bude min. střídat.

Zápas prohráli marní Terry a Ivanovic.Střed totálně bez pohybu zalezlý.První půle totální katastrofa.Betrand je na křídle marný jako nikdo jiný a on ho tam nechá do konce když má na lávce Benayouna a Marina.Torres neudělal vůbec nic, jestli ho to nebaví at jde do prdele jako Tevez a bude hrát třeba Feruz to mě nezajímá, neběhal,žádný naběh, jenom si chodil po hrišti.

Pozitivní byl jen Lampsův gol jinak byl taky slabý.Obstojně hráli Mata+Oscar+Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

Vesměs souhlas, ale musíme nechat Nandovi, že nahrál na gól, dnes to nebyla taková tragédie od něj jak za poslední měsíc. Mata je skvělý, Oscar v druhém poločase taky. Cole průměr a ostatní děs. Hlavně Terry a Ramires. Cahill si udržuje standartní výkonnost.

Reagovat
Miguel19

Jo, Oscar se mi (hlavně 2. poločas) po delší době trochu zamlouval. Ale měl tam 2 super průniky a pak měl špatnou finální fázi..to měl vyřešit lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mikel hrozně chybí. To je katastrofa na DM bez něj, potřebujeme v létě nějaké DM.

Reagovat
smazaný uživatel

“i will win fans over by winning games” - Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte si zaslúži šancu.

Reagovat
kvasha16

velmi nam chyba nejaky poriadny hrac dozadu, asi sa budem modlit aby Nigeria vypadla, lebo on a Moses nam mozu vyrazne pomoct

Reagovat
Miguel19

Chybí Mikel, Moses, Luiz a hlavně Hazard!

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz by dnes neskutečně pomohl škoda

Reagovat
tomasinho

Hohoho, 57 bodů bez bonusů a to ještě hraje teď RvP a zítra 3 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

takisto 57, ale už len Suarez

Reagovat
kiwwi

tiez 57

ale este Bale a Suarez hraju - a golovy Lambert mi sedi

Reagovat
smazaný uživatel

pekná zhoda.

Reagovat
tomasinho

Mně taky sedí. Ale hraje mi Suarez, RvP, Agger a Zabaleta.

Reagovat
smazaný uživatel

43, kápo Suárez a Enrique...

Reagovat
cristiano.K.

This is PL (CNUFC-CFC)

na jednu stranu chápu fanoušky NUFC,že nejsou štastni, že mají v kádru 3/4 francouzů, ale zase musí chválit vedení, protože za poslední tři roky je jejich přestupová politika naprosto výborná v poměru výkon/cena. Nechci dělat unáhlený závěry,ale aby dvojce Sissoko-Gouffran rozebírala CFC a přitom dohromady vyšli na 5mega,tak to je něco.

Ten střed mají neskutečně našlapanej, stagnující Tioté bude nucen zařadit dvojku. Birigama si bude muset najít naký to hostování na měsíc, Anitovi taky asi ubydou minuty,ale ten zahraje na více postech. Jsem velmi zvědav, jestli Sissoko po tomhle výkonu zůstane na AM?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal v TV - 20:20 - Kriminálka New York WTF?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá, přečti si první větu a už se nemůžeš ničemu divit ( V umývárně týmu ženského fotbalu...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možno bude diel s Bartonom..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Posledni Kovboj

uz je unor, takze: hlaska roku! hlaska roku!!!

Reagovat
kiwwi

Villa Chelsea Saints

inac ten Lampard sa nijak raz nechce zmierit s tym, ze ho Rooney predbehne co?

Reagovat
smazaný uživatel

Lampardovi jde fakt jenom o ten Klubovej rekord. Navíc rekord v EPL s nejvíc gólama jako záložník má taky.

Reagovat
kiwwi

kazdopadne je neskutocny...takato stabilna strelecka vykonnost sa len tak nevidi - a nie to este u zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

Plus 89% penalt proměnil.

Reagovat
Swarley

naprostý souhlas, je to neskutečný

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Co říkáš na Royals? 10 bodů ze 4 zápasů, 13 z posledních 6. Dneska celých devadesát minut přehrávali Sunderland, i když ten měl po příchodu Grahama víc šanci.

Reagovat
kiwwi

no ziram no...prekvapuju ma ale aj tak budu Saints vyssie

Reagovat
tomasinho

Já o tom silně pochybuju, věřil jsem dříve, teď si jsem skoro jistý. Ten tým má úžasný team spirit, dobré standartky, Federici ve formě, Kebe to samé. Neuvěřitelné, kolik gólů dali v poslední desetiminutovce. Tohle je Reading, který znám a který 3x v řadě neměl v Championship na jaře konkurenci.

Reagovat
blade115

Cos to tuhle kecal, ze prohravam v te sazce uplne suverenne?! Aktualne vyhravas o jedinej bod, milej zlatej slovenskej...

Reagovat
cristiano.K.

na Rooneyho ti sere,ale Mata mu hned odpověděl,kdo že chce být nejlepším střelcem klubu v této sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Abramovich si pekne "s*rie do huby".. keby je trenerom Di Matteo tak leti uz pred mesiacom

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Hughtona

Reagovat
miky10

Lampard

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné výsledky zatiaľ. Škoda akurát, že AV neubránila.

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentator na CT4 jak vyjiknul

Reagovat
vitasrp

Ne ale opravdu, co pan Benitez za dobu působení v CFC vlastně zlepšil? Defenzivu? To sotva, množství inkasovaných branek tomu neodpovídá. Ofenzivu? Tak to ani náhodou. Kvalitu hry? Rozhodně ne. Celé tohle jeho angažmá je jenom jeden velký fail, tak ho sakra už taky vykopněte. Vůbec, vůbec, ale fakt vůbec nechápu, proč nás teď nevede Di Matteo. Však horší by to být prostě nemohlo.

Je neuvěřitelné, jak pod Benitezem ztrácíme zápasy, ve kterých vedeme. Se Southamptonem ztratíme dvoubrankové vedení. S Readingem to samé. Ani v jednom případě se Benitez neobtěžuje s utkáním nic udělat. Dneska to taky vykoumal parádně, když kromě nucené změny vůbec nic neudělal? Tohle že je trenér Chelsea? Velké hovno.

Vůbec nechápu, kam jsme se za stavu 2:1 jako hnali. Jsme ve vedení a soupeř jde z ničeho nic sám z půlky na branku, ještě k tomu ve 2? Co to jako má být?

Mimochodem Torres. To zase bylo něco. Všimli jste si, kdo před druhým gólem ztratil míč? Ashley byl vytažený, Torres měl uprostřed hřiště míč na kopačkách, nabízela se lehká přihrávka do strany. Místo toho zkoušel nějaké housle, které nevyšly, brejk, vyrovnáno, nazdar.

Vážně se začínám bát o to 4. místo a účast v Champions League pro příští rok, poněvadž Rafa je takový kouzelník, že je i tenhle úkol schopný posrat.

Jinak vážně doufám, že z EL vypadneme co nejrychleji, klidně už s tou Spartou. Tenhle tým nemá na to, aby pořád hrál dva zápasy týdně, z toho se pak posereme. Pro nás bude daleko výhodnější uhrát aspoň ten 4. flek v PL než se nějak honit za vítězstvím v podřadné evropské soutěži..

Btw - je neuvěřitelný, že náš nejnebezpečnější hráč je Lampard, který hraje v double pivotu. Přitom se ale dostane do víc šancí jak Torres, Oscar nebo Mata..

A jeho statistika v PL - branka každých 105 minut! Wow. Vážně by měl v létě odejít?

Reagovat
smazaný uživatel

njn bohužel je to tak jak to je

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak házet hrách na zeď Lampard prostě musí zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

ked po Interi bol Benitez 2 roky bez angazma, som zvedavy kolko bude po Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

bol bez práce pretože odmietal všetky ponuky. Čakal na chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývá než souhlasit do každého slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho Abramovič vyhodí, tak už renomovaného trenéra neseženete asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

*tak se mu nikdo divit nebude.

Reagovat
kvasha16

aspon si bude vazit koucov snad uz teraz odmietnutim od Guardiolu pochopil ze nebude mat vzdy co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Koho chcete namiesto neho? Do leta vám to nikto nezoberie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych moc rád, kdyby se vrátil Wilkins. Aspoň dočasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Masopust (Wilkins) stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to je celkem fuk, dokud bude Roman u kormidla, tak to v Chelsea bude stát za hovno... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Popíše mi niekto ako hral Gouffran? Hral LW?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál levý křídlo a hrál parádně. První půhodinu zápasu nejaktivnější na hřišti, neztrácel, výborný pozičně. Pak se trochu vytratil. Vrátil se s brejkem v druhém poločase, kdy pálil do Čecha, který vyrážel na kopačku Sissoka -> vyrovnávací gól. Potom mu zase jakoby docházeli síly, tak střídal za Marveauxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Arsenal neztratil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom? nasraný Pulis?

Reagovat
herbage

Reagovat
soukup

ano tak nějak si podávají ruce lidi, kteří se nemají navzájem rádi, co je na tom tak zvláštního?

Reagovat
smazaný uživatel

arsene mu ju podaval normalne

Reagovat
soukup

tak samozřejmě, protože ste vyhráli

Reagovat
vodka

minule mu ani nepodal, ne?

Reagovat
fantomas

What a shocker!!

Reagovat
kiwwi

inac co to, Ramires zasa prasil?

Reagovat
smazaný uživatel

A co má dělat on není DM, hraje jak může.Je pěkné že se zajímáš o něj ale jak prasí ty tvoje ovečky to nevidíš.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl vidět červenou zkraje zápasu, ale je dobře, že Webb nezkazil zápas.

Reagovat
Miguel19

Měl dostat rudou no

Reagovat
Spasitel

To by Collocini a Cisse mali čo dostať potom? :)

Reagovat
soukup

Klasickej trapnej výkon venku u silnýho týmu, ani mě nebaví na to koukat. Pulis vždycky rezignuje na hru dopředu a doufá, že se uume nějaká standartka. I když jsou Arsenal takoví mamlasové, že to na ně často stačí, tak vždycky to tak být nemůže. Nebýt Wilkinsonova hloupýho faulu (kolik slabých výkonů na LB ještě musí ukázat, aby ho tam Pulis přestal cpát?) na hranici šestnáctky, tak by to beztak znova stačilo na bod.

Rozhodčí hrozně vtipní

Reagovat
smazaný uživatel

ale išiel do toho jak kokot. Zasa raz.

Reagovat
Trand

No mně to říkat nemusíš, já ho nesnášim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
soukup

ale jako ten skluz dělat neměl, byl tam o hodně později

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton mi odjebal tiket

Reagovat
RealC.F.

Já měl 3 zápasy, Arsenal vyšel, Everton zrovna remíza taky ale kdo opět nesklamal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nastal cas odchodu Wengera.

Reagovat
RealC.F.

Chelsea, s Váma sem skončil Promrdanej tiket opět ! Až tam na konci sezony skončí Lampard, tak pojedete hodně rychle do druhý desítky, hnus modrej

Reagovat
kvasha16

to mam najradsej to nadavanie na kluby ked niekomu nevyjde tiket

Reagovat
RealC.F.

Já je nemám rád všeobecně, ale kurz byl slušnej Jenže benitez kouzelník z vítězného stavu 2:1 a ještě k tomu v newcastlu kde by to možná udržel i reading a on z toho vykouzlí prohru 3:2 , trenérksá posila jak víno

Reagovat
Talker

Proč byl asi ten kurz slušnej? Chápal bych nadávky, kdybysme momentálně měli šnuru 10 výher v řadě a najednou ztratili s nějakým slabým týmem. Ale to, že jsi idiot a vsadíš si na CFC, když o tom nejsou přesvědčení ani fanoušci, že z toho budou 3 body, to je tvoje blbost.

Reagovat
7kaka7

Benitez musí zůstat aspon do Sparty, novej kouč by je nachvíli zvednul

Reagovat
RealC.F.

YES

Reagovat
7kaka7

jako v týhle situaci je fakt postup Sparty reálnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

MOUSSA Mám radoost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez za to nemůže to je hráče má

Reagovat
smazaný uživatel

hráčema* ?

Reagovat
smazaný uživatel

Krása Newcastle, doufám, že příští sezonu to bude opět bitva o poháry ..

Reagovat
smazaný uživatel

Saturday Nigh Show begins

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď by to chtělo ještě ohňostroj, když už je tam taková pěknátma

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel hrat v Pub League Banik Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si jen troufnu odhadnout že tech zbývajících pár minut nastavý v druhém poločasu? Ale jinak to poloosvětlení bylo fakt pěkný kdy se takovej pohled naskytne.

Reagovat
madridcan

Fulham mal osvetlenie, ale Psg ho kupilo

Reagovat
Mimalu

spíš Q.P.R.

Reagovat
smazaný uživatel

to idu akoze dohrat tie 3 minuty a potom poucasova prestavka?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový dojem že bude o to delší nastavení ve druhém poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

praveze vidis ze nie.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem vážně nepochopil, ale co se dá dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám treba, nech nepôjdeme ani do LM, nemáme tam čo robiť .. Chelsea FC momentálne není ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gunners jak hrál Nacho Montreal Canadiens??

zápas sem neviděl...

Reagovat
soukup

dobře podporoval útok, slušný centry, co se týče obrany, tak nikdo neví, protože skoro nic nemusel řešit

jo a v hlavičkovým souboji roztrhl Waltersovi hlavu

Reagovat
Trand

Měl jeden centr, ne? Nevím, přišlo mi to jako průměr, ale angličani jsou z něj nadšení.

Reagovat
soukup

já myslím víc, celkově se mi líbil a taky to neměl tak jednoduchý, jak kdyby hrál napravo proti Wilkovi. Waltersovy občasný výpady pohlídal a párkrát si povodil Shottona, což taky není úplně snadnej soupeř při jeho rychlosti

Reagovat
soukup

ale jak je na tom v obraně pořádně zjistíte až jindy

Reagovat
smazaný uživatel

díkec

Reagovat
Honza Matoušek

OT:

Reagovat
Honza Matoušek

OT: Bayern venku Neuvěřitelný bilance. 1 gól z 10 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham-United si trénujú streľbu do žrdí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

NFL OT: John Mara: Victor Cruz asking too much from Giants ... bude eventuálně free agent, tak jsem zvědavý

Reagovat
Trand

K Rams!

Reagovat
niflheim

Green Bay Packers missed out on Ray Lewis by one pick

Reagovat
Trand

Naštve. Už mám doma dres.

Reagovat
niflheim

Derby County?

Reagovat
Trand

Amendola. Teďka je freeagent, takže určitě odejde.

Reagovat
niflheim

To na něj nehodí Franchise tag? Je pravda, že volní teď budou třeba Smith či Tebow (a kopa dalších), ale třeba na draftu prý žadný kvalitní QB není.

Reagovat
niflheim

OMG ... proč se mi pořád plete Amendola a Bradford ... takže Amendola za Wese? To by nebylo špatný

Reagovat
miky10

Nééééééééééééé To by byla katastrofa pro Eliho, pro Giants, pro fanoušky, pro mě....ach.

Reagovat
ryzskej

Benitéz:

Měli jsme kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kvýgře by penalta pomohla ???

todle si chelsea prohrála sama... a nemůžou si na nic stěžovat...

Reagovat
JackDaniels.

komediant

Reagovat
JackDaniels.

reakcia na Beniteza

Reagovat
smazaný uživatel

je sice pravda že kdyby kopali penaltu a obrance newcastlu dostal red, tak by se zápas možná vyvíjel jinak, ale nejsem si jistej jestli by to chelsea k výhře stačilo :-D

Reagovat
Mimalu

jo a taky hrát o 10, vážně komediant, ať radši už konečně táhne

Reagovat
Maresma

RAFAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Maresma

aaa, škoda Villans, to se mělo vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešním výkonem se De Gea vysmál všem "hejterům"!

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra by mohol Liverpool aspon remizku

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje

Reagovat
Maresma

0:3

Reagovat
Maresma

ČEŠIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Lacko_Boh

PC OT : prosím vas o radu aj tu na futbalovom webe lebo som v riti a nikde na pc weboch som nič podobne nenašiel...na mojom dva mesiace starom notebooku ThinkPade Edge 530 sa pri vyššom vykone (ked zapnem hru,napr fifu 13) objavuje v lavej dolnej časti dislpeja tmavý pás (btw tam zhruba je aj najhorúcejší ,po dvoch minutach vyššieho výkonu je horuci jak koko*),na forach som našiel že tento tip notebooku ma problémy s chladením,"ventilator" sa púšta kedy chce(to som spozoroval aj ja) a ževraj by to mala byť chyba v biose a lenovo aj vydalo patch,ale neviem či je to zrovna chyba tohto tak sa pýtam vas

Reagovat
smazaný uživatel

skús si nainštalovať ten patch a uvidíš...keď nepomôže daj reklamovať..

Reagovat
Lacko_Boh

práve do reklamacie sa mi moch nechce ísť lebo najbližšie dva mesiace budem notebook dosť súrne potrebovať,myslíš že je možné aby ten pás vznikal prehriatim? lebo nachádza sa tam kde je to zhruba tam kde je to najhorucejšie

Reagovat
66pepo66

Ak mas problem s prehrievanim notebooku, tak si kup chladiacu podlozku. Ja som s tym mal problemy a teraz je to uz celkom fajn.

Reagovat
Devil

MU a NU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Davis Cup, 7hod. 1 min.

bych musel bejt sprostej abych je obdivoval

Reagovat
Willy Wonka

Dejte tam Rooneymu vlasatější fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Rafaaaa skoda, ze sa neda naklonovat, aby viedol aj City. aj ked, skor by sme ho potrebovali my, nech sa liga troska vyrovna

Reagovat
Lacko_Boh

city mali do teraz Maria s Tevezom a Nasrim

Reagovat
Darren Fletcher

nech si maju koho chcu im to aj tak vzdyd niekto rozoserie, lebo su zoldaci. jedine mi je luto aguera, to bolo pre mna podobne, ako ked isiel torres k shitom.. moj oblubeny utocnik a rovno k rivalovi. co uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

V suchém triku...ale je to drsné - po prvním poločase mohlo být klidně rozhodnuto, místo toho je z toho drama. Zvláště v prvním poločase to mělo našlápnuto k opakování týden starého zápasu, po poločase však přišel daleko aktivnější Fulham. Tři body jsou paráda, Wazza MOTM. To je prostě úžasný, jak on jezdí po zadku celý zápas. Poctivě se vrací, bráni zuby-nehty, vrhá se tělem do střel a nebrble, že musí hrát mimo svou normální pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase do 30. minuty krásný fotbal, nahoru dolů. Potom už se mi to tak nelíbilo, ale v první půli mi přišel lepší Nani než Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
vodka

mě se líbí i toto:

I'm convinced if that lot fell into a pit of poisonous snakes, they'd come up wearing snakeskin boots.

Us on the other hand...

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra city 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard ven, už na to nemá!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že tohle je hozená rukavice do ringu 7 gólů z posledních 10 zápasů + jeho srdečnost v zápasech. Co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemá na to aby hrál co týden 2 zápasy.Jeho výkony klesají a to dost bohužel na to že bere 150k na to opravdu nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře budeme brát v potaz to že na 2 zápasy týdně nemá fyzický fond to beru. Avšak svému týmu toho muže dát ještě hodně, ať už je to ta srdečnost, bojovnost, zkušenosti a v neposlední řadě dokáže povzbudit spoluhráče. Nejsem nějaký extra fanoušek Chelsea ba naopak, ale Lamparda jako hráče uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano určitě má co dát, ale musí jít s platem hodně dolů.

Reagovat
miky10

Naopak, měl by dostat přidáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli sem četl správně tak on i nabídl aby mu byl snížen plat na úkor toho aby v Chelsea mohl hrát ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To měla být ironie Lampard každým zápasem ukazuje, že ti ostatní mu můžou nosit balony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem holt za vola co se dá dělat

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o tom, kam by šel, kdyby ho Roman vážně nepodepsal? LA ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

LA, Čína, PSG, Real...

Reagovat
smazaný uživatel

vyhodiť a kúpiť namiesto neho nejakého nového Ramiresa za 35 miliónov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem za něho se nikdo kupovat nemusí hrát tam bude Oscar,KDB,Ramires popřípadě někdo místo něho pokud se prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde spíš o tom jak vám tam hraje... O góly nejde a o jeho srdnatost (co si asi myslel) taky ne. Když tam bude jedinej takovej tak to moc nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandím Chelsea, jen mi přijde, že je zbytečně zatracován. A za tu srdnatost dík, špatná formulace .

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jeden dodatek ve fotbale jde o góly především ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád má co dát ale to co z něj dělají fanoušci Čukotky je až MOC. O góly jde, jasně... ale kdy naposled z jeho posledních zásahů ty góly pomohli k bodům?

Reagovat
miky10

Tak například nám sám vyhrál těžkej zápas na Evertonu no, to neni tak dlouho.

Reagovat
miky10

Jo, a eště aktuálnější je jeho rozhodující gól proti Arsenalu no.

Reagovat
kvasha16

alebo z tych nedavnych proti Readingu

Reagovat
smazaný uživatel

To je věc druhá, to nemůžeš házet jen na něj, to že má chelsea přidřenej motor to je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak úplně jeho vina, když se Terry s Cahillem nechají přehlavičkovat Jonasem.

Reagovat
smazaný uživatel

V ty soucasny ubohy Chelsea na to rozhodne ma, kdyby nemeli tak debilni vedeni ktery jim posle vic hracu na hostovani nez necha v kadru tak muze hrat treba ob zapas a je velice platnej. To je ale i tak.

Reagovat
kvasha16

ale ma, len nemoze hrat dva zapasy tyzdenne, na to uz nema roky..

Reagovat
alcantara

Ako by povedal klasik...Vyrovnanost je skvela vec

Reagovat
kiwwi

btw ked uz sa tu spominal Lampard a jeho strelecka produktivita

Rooney becomes only the 3rd player in PL history to have a double figure goals tally for 9 consecutive seasons after Shearer & Lampard

a o dva roky uz bude sam

Reagovat
smazaný uživatel

double figure goals? myslel bych, že anglicky umim, ale tomuhle nerozumim

Reagovat
I am Mancunian

10 a viac

Reagovat
smazaný uživatel

10+

Reagovat
kiwwi

dvojciferne pocet golov?

Reagovat
kiwwi

*y

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to dává smysl.. znám jenom "of two digits"... kaju se, na druhou stranu jsem strávil hodně času v Anglii i USA a s double figure jsem se nesetkal :-) zajímavý

Reagovat
kiwwi

sranda, ja som na tom s Anglictinou niesom nijak extra dobre, v Anglicku som bol raz na 3 dni, v USA nikdy, ale pri spojeni double figure by ma proste nenapadlo nic ine a vlastne ked tak nad tym rozmyslam, tak som sa s tymto spojenim este nikdy nikde nestretol a ani som sa nad tym nepozastavil, ze by co by to mohlo byt

Reagovat
smazaný uživatel

tak já přemýšlel, že má nějaký počet dvou gólů v zápasech po 9 sezon, nebo tak něco

Reagovat
kiwwi

jasne, naco veci komplikovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

preco dneska arbiter pisal, ze Lampard je jediny co dal 10+ 9x zasebou

Reagovat
miky10

To nevím, ale... už to dal desetkrát za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale arbiter pisal, ze on bol aj jediny, kto dal 9 krat za sebou

Reagovat
kiwwi

podla mna pisal, ze to dal 10x za sebou

Reagovat
I am Mancunian

nie, pisal, ze je aj jediny co to dal 9x

Reagovat
kiwwi

njn Arbiter, zasa tie jeho informacie z twitteru

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter

02.02.2013 17:19

on je i jediný, kdo to dokázal v devíti

Reagovat
I am Mancunian

Arbiter je trapny aziat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

vy dva jste vážně odpad...

Reagovat
Mimalu

dodnešního zápasu byl jedinný, rooney letos vstřelil 10 gól a udělal z toho 9 sezónu

Reagovat
kiwwi

no vidis, to je tiez fakt

Reagovat
smazaný uživatel

ja som nikde nic netvrdil, iba co tvrdil arbiter

Reagovat
Mimalu

nj měl jsem reagovat na někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

ale arbiter pisal, ze on bol aj jediny, kto dal 9 krat za sebou

Reagovat
Error

Shearer tak dlouhou sérii nemá.

Reagovat
kiwwi

a fakt...ty vole, verit tymto facebookovym strankam...zlaty twitter

Reagovat
kubys

Opravdu Alan?

Reagovat
Arbiter

a pak se mi ještě s tím svým ocasem vysmívej

Reagovat
smazaný uživatel

no, takze si dovolim Chelsea definitivne odpisat z boja o titul, uvidime, co zajtra City

Reagovat
miky10

Už, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak, este som to nechcel zakriknut, ale po dnesku uz sa nebojim s tym vyjst von

Reagovat
smazaný uživatel

veď bolo od prvého kola jasné, že o titul budú hrať 2 tímy, teda aspoň mne určite. Chelsea posilnila, ale na titul by to fakt nebolo ani nebyť týchto sračiek, čo majú teraz.

Reagovat
kiwwi

vobec...vsak Chelsea mala nastup jak lusk + tie posily - nebyt vyhazovu RDM dovolim si tvrdit, ze by boli na urovni City minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

na začiatku to bol podľa mňa ošiaľ kvôli tým novým príchodom, už len na príklade Hazarda sa to dá vidieť. Prvé kolá absolútna hviezda, všetci mu po 5 kolách ležali pri nohách a teraz... nejako odpadol.

Reagovat
miky10

Ještě po osmi kolech sme měli bilanci sedmi výher, jediný remízy a válcovali pod RDM celou ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekné, aj tak mi bolo jasné, že dlhodobejšie sa to udržať nedá.

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

Sibyla?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tak po prvych desiatich kolach som myslel, ze o titul bude hrat iba Chelsea

Reagovat
Miguel19

Tak je fakt, že na začátku jsme hráli jenom s šulínama no..

Reagovat
kiwwi

ale aj tak som myslel ze to bude kopia Ancelottiho Chelsea z tej rekordnej sezony...este stastie ze tomu Romanko nedal sancu

Reagovat
tomasinho

Po zířku si dovolím odpísat i City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

bojim sa toho, ze to Gerrard nedovoli

Reagovat
tomasinho

Na to je ještě čas

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra City s Poolem 1:1 a můžeš si pomalu škrtat i je

Reagovat
Miguel19

Díky.

Reagovat
Miguel19

Za chvíli budeme odepsaní i v boji o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

dufajme

Reagovat
niflheim

To by byla nádhera

Reagovat
blade115

*EL, z LM nás už taky vyřadili.

Reagovat
niflheim

On myslí propad na pátou pozici v lize.

Reagovat
blade115

Dej pokoj, ještě to by chybělo...

Reagovat
blade115

Blesk je tvůj pomalejší bratr, hádám...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten ti vysiel

Reagovat
blade115

Je přece už několik měsíců jasný, že s tímhle materiálem budem rádi, když zakončíme sezónu v Top 4.

Reagovat
kiwwi

a este jedna zaujimavost - mozno aj pre stavkujucich

#MUFC have not been involved in a 0-0 draw for 98 matches.

Reagovat
alcantara

neremizovali vo FA Cupe?

Reagovat
mithro

0-0 draw

Reagovat
I am Mancunian

je to spaniel, nerozumie dobre anglicky

Reagovat
kiwwi

jj inac by uz mali 100 zapas bez remizy v rade

Reagovat
kiwwi

boha pisem jak madar...*zapasov

Reagovat
miky10

300. pro Lamparda ♥

Reagovat
kiwwi

ale hej, obdivujem ho borca jedneho baculateho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

takovej horší Gerrard

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Jak tohle můžeš říct? Lampard je,byl a vždycky bude lepší fotbalista než přeceňovanej Stevie....

Reagovat
Mimalu

ti dva si nemájí co vyčítat a porovnat se vážně nedají

Reagovat
tomasinho

Přeceňovaný Gerrard. Větší joke jsem dlouho neslyšel.

Reagovat
kiwwi

neuveris, ale ja som minule cital diskusiu na temu, ze Carrick je strasne precenovany hrac

Reagovat
tomasinho

Člověk se občas dozví pěkné kraviny no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tým som myslel mufánkov(že ho preceňujú), robiť z neho svetovú top kvalitu a prirovnávať ho k Bosquetsovi je smiešne. Inak ej to výborný hráč, no.

Reagovat
smazaný uživatel

takze Carrick nie je svetova top kvalita?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nie. Alebo čo to kiwwino písal, že jeden z najlepších CM/DM na svete, či čo, niečo v takom zmysle

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

njn, absolutne nevhodny kapitan

Reagovat
miky10

Co udělal Owen?

Reagovat
smazaný uživatel

jebol lakťom do Artetu.

Reagovat
smazaný uživatel

to musel byt vyprovokovany

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

no prepáč, ale také správanie je podľa mňa dosť naprefackanie. Ten tackle bol v norme, aspoň podľa trendov, ktoré natavili Potters a on tam naňho vyskočil jak ukážkový zákerák.

Reagovat
tomasinho

Se nedivím, to ho naučili v Realu a v United.

Reagovat
kiwwi

aby si sa neposral z toho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nebyť to bývalý hráč MU, tak asi nevedieme takúto diskusiu, že?

Reagovat
niflheim

Může za to FA

Reagovat
smazaný uživatel

Owen je ukazkovy zakerak

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznám ho, ty asi áno, ale tu sa tak zachoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa bavime o spravani na ihrisku ne? kedy sa spraval Owen jak zakerak? sledujem aj jeho twitter, ja mam proste z neho pocit, ze je to velmi pohodovy clovek a tu trochu vyletel, takze to prehanas

Reagovat
smazaný uživatel

ako zákerák sa zachoval dnes v 80. minúte na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna nic take hrozne neurobil, ale ok..

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja nehovorím, že to bolo hrozné.

Reagovat
kiwwi

vazne? ako zakerak? co bolo na tom zakerne ty vole

Reagovat
soukup

zachoval se jako nešika maximálně, takhle sprasit odplatu

Reagovat
soukup

jj a reakce Artety byla ještě víc v normě že?

Reagovat
kiwwi

pochytil sa s Artetom (Arteta ho dost husto tackloval) a Jack tam pribehol jak velka voda

jednoducho najlepsi hrac a zaroven prirodzeny lider + srdciar

Reagovat
nani92

čiže smer United alebo Barca

Reagovat
kiwwi

jemu jedinemu verim zo sucasneho Arsenalu, ze tam ostane do konca kariery

Reagovat
nani92

ja verím Sczesnemu,lebo v lepšom klube ho chceiť nebudú a do horšieho nepôjde ale aj Jack tam ostane dlho,ale myslím že na konci kariéry to pôjde niekam skúsiť..ako Henry

Reagovat
miky10

Takže Owen nic hroznýho neudělal a Jackie se zachoval jako kapitán, super scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

urobil.

Reagovat
Trand

92

Clash between Owen and Arteta after a heft challenge from the Spaniard. Owen responded by seeming to punch Arteta in the ribs, but the referee took no action.

Reagovat
niflheim

Za dva roky k nám

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Hlavně, že my se tu hádáme, ale oni pak za rozhodčím přišli v objetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

nikto sa prave nehada, len YungGooner z toho robi kriminal pre Owena

Reagovat
smazaný uživatel

takže klasicky si vymýšľaš, ešte pripoj niečo o tom, ako som napísal, že Michu nie je ani futbalista, nech sa zasmejeme.

Reagovat
I am Mancunian

krot sa kamarat

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

radsej by som pripojil tvoje tvrdenie, ze keby Silva neprihraval na goly, tak je zbytocny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca, veľmi dobre.

Reagovat
alcantara

O messim a góloch náhodou nehovoril?

Reagovat
kiwwi

ne, ale ty si hovoril, ze Beckham je priemerak s vydretou kopacou technikou, nevhodny do kombinacie

Reagovat
alcantara

Ľahký nadpriemer, inak ale

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to dobre prehanas akoze

Reagovat
miky10

Takový přátelský pohlazení, dyť to vubec nic nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

A viděl jsi jen tohle video? Na tom, co udělal pak, moc elegantního nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

ved sa len nenechal..ked to robi jackie tak je to ok(on tam pribehol, spravil to iste a ani sa ho to netykalo)

Reagovat
SunFells

Si děláš prdel ne? Co má tady tohle docela běžné přiběhnutí "řešit situaci" společného s tím, jak se potom Arteta jak holka ohnal zpátky po Owenovi?

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

jackei ho udrel rovnako silno

Reagovat
soukup

jj hlavně jeho reakce na ten Owenův pokus o políček byla přímo gigaelegantní a gentlemanská, ale bohužel už v tom videu není, možná bys to pak radši vůbec nevytahoval a byl zticha

Reagovat
niflheim

"Nemůžete prožít větší kulturní šok než Stoke, když přijdete ze Španělska..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Arsene.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Muze byt rad, ze hrali doma, a Monreal nezazil opravdovy kulturni sok ve Stoke-on-Trent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Připomenutí pro ty chytráky, co ho volil. Ten člověk si zkrátka nevidí do huby.

http://aktualne.centrum.cz/prezidentske-volby/clanek.phtml?id=769197

Reagovat
herbage

kdybys přemýšlel, tak to pochopitelně v předvolební debatě zaznělo a on to vysvětlil. Že se nedíváš na předvolební debaty a nejsi schopen hledat zdroje, to je tvoje chyba, tak tady nešaškuj. Bylo to v poslední předvolební debatě na ČT 1

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň ještě pokračuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo vlastňák, tak snad forma vydrží

Reagovat
kiwwi

to sa mu jak podarilo

Reagovat
smazaný uživatel

Standartka a uklidil

Reagovat
alcantara

Z rohu hlavička za seba

Reagovat
smazaný uživatel

Jako podle mě jim musíme dát aspoň 3 góly jenom z rohů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
miky10

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

To psal nějaký slovenský jiri

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz sme pritom, ten Real proste je v stave, ze ho mozme vyradit a myslim, ze sme favoriti..

Reagovat
smazaný uživatel

e? zrovna teď po novým roce mi Real přijde celkem rozjetej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nedokáže prestať napínať siete.

Reagovat
smazaný uživatel

no akurat to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

ale akurat citam, ze Cris je jediny hrac, ktory dal gol kazdemu timu v lige, aj tomu svojmu

Reagovat
smazaný uživatel

ale akurat citam, ze Cris je jediny hrac, ktory dal gol kazdemu timu v lige, aj tomu svojmu

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jeden poločas v Granadě je vypovídající hodnota.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak venku jsou marní celou sezónu, i po novém roce (kromě jednoho zápasu s Vale).

Reagovat
smazaný uživatel

So Ba’s nose broken, wonder how long he’ll be out. We could be responsible for 2 seasons in a row for keeping chelsea out the top 4.

Sice letos ne zrovna čestným způsobem, nicméně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nas taky neporazili 3:0 cestnym zpusobem

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto jsem měl po zápase tak ohromnou radost. Nikoho neporazím radši než CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty co furt tvrdí že La liga je nezajímavá a nevyrovnaná jsou pěkný dementi.. Furt tvrdí jak se ve Španělsku o titul perou dva týmu zatímco v anglicky šest.. Je to kec! Anglická liga je nevyrovnaná! Vždyť tam o titul hrajou jen dva kluby! (Citizen a United) a třetí Chelsea ztrácí na United 16 bodů!!! To neni moc vyrovnaná soutěž co?!

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz to snad pochopia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Není co dodat.

Reagovat
Maresma

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně vystihnuté. Ještě bych vypíchnul, že ve Španělsku není o titulu rozhodnuto už od září

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

PL stojí za hovno. Máš recht Kelišová

Reagovat
I am Mancunian

konecne sa to niekto neboji povedat nahlas

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji moji příznivci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia je slovenská, tam hrajú o titul všetky tímy, všetky hrajú rovnako a vyrovnane. Občas máš pocit, že to sú tí ístí hráči, len v iných dresoch.

Reagovat
nani92

Atlético 4-0 Chelsea

Reagovat
miky10

1

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax 3-1 City

rovno tú PL zavrime.

Reagovat
nani92

Púchov 1-1 Barcelona ..vtedy bola CL na vrchole

Reagovat
smazaný uživatel

To až potom, co Sparta rozseká Čukotku na maděru

Reagovat
smazaný uživatel

mali by sme tvoje učenie šíriť ďalej.

Reagovat
Willy Wonka

Má pravdu chlapec

Reagovat
Swarley

Reagovat
fenixLFC

zmenil si mi zivot a moj pohlad na futbal, dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

príliš veľa ironie na jednom mieste ...

Reagovat
smazaný uživatel

A chci oznámit že si mění Nick, už nebudu Nuri ale Žito 44 abyste věděli kdo to je

Reagovat
nani92

žito

Reagovat
Miguel19

Bych chtěl vědět, co říká Kouzelník Žito na nového prezidenta..

Reagovat
smazaný uživatel

Co si o něm myslím? Komunisticky tlustý prase!

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš se mi smát a skončíš špatně!

Reagovat
smazaný uživatel

Sem na všechny milovníky premier league strašně nasrá* rok tady budu rotovat a přesvědčovat jak je to oproti La lize nicotná soutěž!

Reagovat
nani92

ach jaj, zlatý Filip..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to vůbec smysl do prdele? Rok tady píšu na eurofotbalu a lidi volí komunisty a Zemana na to se můžu vysrat! Věc druhá: neber si Žita 44 do huby! Nejsem veřejnej majetek!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš. Kdyby jsi tu psal déle jak rok, tak se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

tretí najkrajší pocit pri futbale

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OOVDtcofhXQ#at=10

tieto sú fakt podarené, ešte k tomu dať ich Ibrovi a v takej situácii.

Reagovat
smazaný uživatel

*štvrtý

Reagovat
smazaný uživatel

pfuu, to snad Ibra utiekol a tyzden sa neukazal ne?

Reagovat
CubONE

praveze sa len zasmial

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi tady na EF jsou hodní,milý,příjemní,slušní... Nepatřím sem! Nejsem ovečka v davu! Takzě:1. nejlepší liga světa neni Premier League a 2.nevolte komunisty nebo vás zničí!!

Reagovat
Sali5

Série A

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No budiž hlavně Primera Division!!

Reagovat
Swarley

tobě už fakt jen chybí ten kebab do ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za odměnu?

Reagovat
Swarley

těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre pow pow

Reagovat
vodka

*bow wow wow

Reagovat
smazaný uživatel

boom chicka wah wah

Reagovat
smazaný uživatel

Jo abych to ještě zdůraznil: rozdíl mezi posledním a prvním v premier league je větší než v La Lize, tudíž lze říct, že je La Liga vyrovnanější

Reagovat
smazaný uživatel

To si jen udal variační rozpětí, které je jednou z nejhorších metod analýzy.

Reagovat
Miguel19

Statistika nuda je, má však cenné údaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale metoda je ale neboj: slušní lidé se mě bát nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Jak bys mohl vědět, tak ne každá metoda udává správný výsledek. Otestoval jsi nějak svou hypotézu, že je La Liga vyrovnanější?

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje to.. Nech to bejt..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu nemel nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu kecáš takový hovna..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten centr Santona a gól Jonase.. jeden z nejhezčích gólů ve fotbale, tohle ťuknutí do prudkýho centru.

Reagovat
nani92

fanúšikovia NUFC Sissoko

Reagovat
miky10

Coloccini na kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba dostane zpětně 3 zápasy jako dostávají hráči NUFC obvykle od FA a aspoň bude místo pro Mbiwu, aby se ukázal :)

Reagovat
miky10

Ta jakýho to bylo stavu? Dyť to je jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že gól na 1-0 padl při jeho ošetřování a naší přesilovce. Hlavně mě ale zarazilo, že Colo se vůbec nezajímal, jak na tom Demba je.

Reagovat
smazaný uživatel

Má čo robiť zo svojimi osobnými problémami, nie to, aby sa ešte zaujímal o dembu.

Reagovat
Miguel19

0:0

Reagovat
kissak

bylo to neúmyslný prostě chtěl nakopnout balon a odvrátit tak hrozící nebezpečí. Je to náplň práce každého stopera.

Reagovat
CubONE

OT: neviete kde by som nasiel nejake highlighty zo zapasu Polsko-Slovensko 2:2, ked si dal Contofalsky taky vlastny gol? Na YT to neviem najst

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nikde, niekde v archívoch STV možno.

Reagovat
smazaný uživatel

7.2 2007..skus ci to nema STV v archive Sportu

Reagovat
CubONE

Nasiel som nakoniec aj na YT Hladaj som to po slovensky a polsky, ale nasiel to s anglickym nazvom

Reagovat
smazaný uživatel

ukaz, ten gol si vzdy rad pripomeniem

Reagovat
smazaný uživatel

pulis: "If you compare the two clubs in respect of resources, what he spends and what we've spent, where we've come from and where they've come from, it's not a level playing field so you have to really really dig in when you come to these places and work very very hard and that's what we've done."

a pritom Stoke City have spent £120m more than Arsenal since Tony Pulis took over

Reagovat
smazaný uživatel

A kdybys to přepočítal s platama hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to stale nebude taky rozdiel, tipujem

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba za hráče s platem 100k a nebo 50k dáš za rok o 2 mil víc. a pochybuju, že by ve Stoke bralo moc hráčů 50 a víc.

Reagovat
soukup

přesně 0 hráčů. Strop je 45 tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Podle údajů z roku 2012 dá Arsenal na platy 90,6 mil za rok. Stoke city 40,2. Takže to je 50 mil rozdíl za rok.

Takže tak žhavý to s tím "have spent £120m more" nebude.

Reagovat
soukup

ono i kdyby to fakt byl takovej rozdíl, tak pořád je to o tom, že oba kluby mají úplně rozdílný možnosti v získávání hráčů a utracený peníze jsou to poslední co se dá použít jako argument

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Jen jsem reagoval čistě na tu částku. Potřeboval bych mít po zkouškách, přestává mi to myslet v souvislostech.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

For the optimists, if we win every game from now till the end of the season, we finish with a point more than last year

Reagovat
smazaný uživatel

Na body sere pes, ja chci vic takovych zapasu, jako byl ten dnesni

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to idiot.

Reagovat
soukup

ty seš z toho dneska nějakej zdrchanej

Reagovat
smazaný uživatel

nie som, ja som rád za výhru, aj keď nie som spokojný s výkonom, to nemá nič s Pulisom, Owenom alebo Shawcrossom.

Reagovat
soukup

tak proč tady tak vyšiluješ. Arteta zajede zbytečně do Owena, ten se mu to na zemi snaží oplatit, ale nepovede se a Arteta mu pak znovu oplácí výrazně nechutnějším způsobem a ty tady z toho děláš velký téma a z Owena nějakou zrůdu...

No a Pulisovy výroky, na ty snad nemá cenu upozorňovat, všichni ví, že je to pokrytec s prořízlou hubou, asi proto s ním má nejlepší vztahy Ferguson

Shawcross udělal blbost a může být rád, že nešel ven (ale to může být rád i Arteta)

Reagovat
soukup

ale jo, všem nadej do idiotů a udělej kolem toho ještě deset vláken

Reagovat
smazaný uživatel

hej, toto ja robím bežne.

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

tak pořád lepší jak nějaký gay topic

Reagovat
smazaný uživatel

ja neupozorňujem na jeho výroky, ja upozorňujem na to, že je idiot. Takisto tu nerobím veľkú aféru z Owena, to robí kiwwi, ja som len napísal, že sa zachoval jak zákerák a za tým si stojím, Artetovu príspevok k potýčke som nevidel, chcelo by to nejaký gif v dobrej kvalite. A Shwacrossa som len oblval, to som neriešil vôbec.

Reagovat
soukup

Kiwwi jen reagoval na tvoje výplody

Reagovat
kiwwi

tak nakoniec ja robim z toho aferu si komik fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky snů CFC + Real = jen tak dál

Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/4OBx2fD.png

jej, takato tabulka vyzera este lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak to i pro QPR to vypadá takhle líp

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli jsme před LFC a Erdovec bude mít po srandě.

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

..žito mal pravdu

Reagovat
Ligter

aneb jak stejná pravda jde říci i lepším způsobem.

Reagovat
CHONG

Aby vás ta sranda na konci sezóny zas nepřešla jak vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benitezi jdi zase do loosepoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Robert Huth on Twitter: "Jonathan Walters needing a bandage for six stitches is classed as a dive in the Stoke dressing room."

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke je prostě kouzelný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
herbage

600. pro 3. místo Arsenalu na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Tottenham a Arsenal čtvrtý

Reagovat
kvasha16

radsej Chelsea a Arsenal 4. pripadne ako hovoris, ale Chelsea 2., ale to pod Rafom asi nehrozi

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Obránce Newcastlu Steven Taylor se po přílivu francouzsky mluvících posil do týmu začal učit jejich jazyk. "Snažím se mluvit co nejvíc. Mám samozřejmě hrozný přízvuk, ale snažím se. Chci se naučit francouzsky co nejlíp," sdělil Taylor deníku Daily Mirror.

Reagovat
SunFells

Tady je to Artetovo elegánství - 11:34

http://vimeo.com/58799229

Reagovat
smazaný uživatel

V základu NUFC nastoupili 4 Francouzi. Ty hatere.

Reagovat
SunFells

Zatím 4

Reagovat
Manik...

Ten Colochini je pěkný zmrd! Takový kop do obličeje bych tvrdě trestal! Rozhodčí mu měl dát rozhodně červenou kartu a měl by dostat aspoň 5 zápasů flastr!! ... Nicméně hra Chelsei otřesná

Reagovat
Manik...

616. pro to, aby tabulka dopadla takto:

1. Manchester United

2. Manchester City

3. Chelsea

4. Arsenal

5. Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som rád aj za to.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

3.Arsenal

4.Tottenham

5.Liverpool

6.Chelsea

Reagovat
Manik...

Lm bez Chelsei? To snad ne

Reagovat
nani92

Chelsea..alebo skôr Roman si nič iné za túto sezonu nezaslúži

Reagovat
Miguel19

1. QPR

2. WBA

Reagovat
Manik...

na sestupových pozicích?

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Utd

City

Tottenham

Everton

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

*zabudol si dopisat za City Chelsea

Reagovat
niflheim

United

Arsenal

Tottenham

Everton

Liverpool

City

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

1. Utd

2. City (bohužel, přání můžou být jaký chcou, ale s tímhle se nedá pohnout)

3. Arsenal

4. Spurs

5. Chelsea

6. Everton

.

.

.

.

10. Liverpool

Reagovat
Swarley

heh, těch teček je tam moc...ale tak co už, ok, 11. Liverpool

Reagovat
vladis271

našči si do huby gloryhunter

Reagovat
Swarley

to snad ani nejde ne?

Reagovat
smazaný uživatel

by si sa čudoval.

Reagovat
Swarley

kdybys to napsal někdo jiný, možná bych se divil...ale v tomhle případě nemůžu ani říct, že mě to nějak překvapuje

Reagovat
Swarley

*kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a jinak nevybuřuj a soustřeď se na výkon, dnes hrajete za nás

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
tomasinho

První dvě podle mě jasná, 3. Spurs, 4. Arsenal, 5. Chelsea, 6. Liverpool. A budu letos spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

1. City

2. United

3. Spurs

4. Chelsea

5. Everton

6. Liverpool

7. Swansea

8. Arsenal

9. WBA

10. Sunderland

18. AV

19. Reading

20. Wigan

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kvasha16

snad, lepsie to asi aj tak z pohladu Chelsea nebude

Reagovat
niflheim

Saylor to dostane do koulí a Čukotka reklamuje ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno, ale musí uznat AVB úplně každej tolik venkovních bodů jako v týdle sezóně jsme neměli nahráno snad v žádný sezóně aspoň co já pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

před ale se vždycky píše čárka

Reagovat
cristiano.K.

ale jdi ty brepto

Reagovat
smazaný uživatel

, ale*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

a sám ani nevie ako.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
CubONE

Ae no. Priznaj, ze ta aj tak rajcuje.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pořád

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 45 minút nás delí od návratu Gervinha do Londýna.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Garethinho!

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Irving? To je neuvěřitelný jak s nima včera zase vyjebal

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi skorujici PG v lize.

Za 2-3 roky z nas bude neskutecnej valec!

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to chcel, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

sucast programu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja uz to videl pred rokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, nemáte někdo dobrej stream na superbowl? nejlépe nějakej sopcast nebo něco, stream na nutjobu nic moc

Reagovat
Chazy

Jak hrajou?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nijak, zatim koukám na countdown

Reagovat
Chazy

Ten rozbor Flacca byl parádní no.

Reagovat
smazaný uživatel

dík vyzkoušim

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho ide domov.

Reagovat
kvasha16

a Mikel s mosesom ostavaju nie zeby som im to neprial, ale teraz ich velmi prevelmi potrebujeme

Reagovat
justcall

ty jsi naivní, caughtoffside je ta největší sračka

Reagovat
SunFells

To mu říkáš úplně zbytečně. Kdyby někde psali, že příští sezónu se fotbal začíná hrát na ledě, tak už si kupuje brusle.

Reagovat
A Seleção

Pisu nekde,ze je to je stoprocentni ? Vim,ze caughtoffside je bulvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina pryč z Liverpoolu!!!!!! on snad chytil něco od torrese ne

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné jaké zápasy dokážeme nevyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre titul Manchestru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe děkujem. Nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tohle kolo beru.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů náskoku je luxusních. Hlavně před příštím extrémně nepříjemným soupeřem.

Reagovat
Swarley

dobrá práce

Reagovat
CubONE

Co hralo City za zostavu? Clichy so Zabaletom a Lescottom na stoperovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya, pls come back

Reagovat
kvasha16

sak uz pride, dneska bohuzial Nigeria vyradila Slonov

Reagovat
smazaný uživatel

ja to APN nesledujem vobec, tak to je super

Reagovat
fantomas

Ten střed je bez něj fakt strašidelnej no. Hlavně García..ten se v Anglii buď bojí hrát, nebo umí tak maximálně bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavičkar je to dobry, silu ma, branit ako tak vie...platnejsi by bol ak by zacal miesto lescotta na stoperovi, to DM mu fakt nejde ... yaya tej hre žalostne chyba

Reagovat
fantomas

Anebo na tý starý de Jongově pozici no..

Reagovat
smazaný uživatel

možno....nigel nemal nikdy odist bolo by to ok

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Rodwellem?

Reagovat
fantomas

Po přestupu během podzimu prodělal tři různý zranění zas, teď je mám pocit taky po něčem čerstvym, i když malym. Ten kluk je asi nenávratně v pasti.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj skoda, sympatak.

Reagovat
smazaný uživatel

strašny kauf...bude jeden z tych večnych talentov

Reagovat
smazaný uživatel

tak to este nevies, snad sa chyti este..

Reagovat
CubONE

on vie len branit

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, kdo chape tu vymenu Garcia - De Jong. Zpomaleny drevo s hroznym pohybem.

Reagovat
tomasinho

Bez něj je to fakt hrůza no.

Reagovat
Honza Matoušek

Dokud nebude Mancini out, tak ten tým stejně nikdy nenaplní svůj potenciál. Vždyť ta hra je uplně slaboučká... Vás přejede doma Liverpool takovymhle stylem.. To neni možný. Ten trenér je prostě šašek a nepřesvědčí mě nic o opaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamání z remízy. Pepo, už vim proč nemáš vlasy, si je doma musíš vždy po těch minelách trhat..

Ale viděl bych i pozitiva, Sturridge - hodně vydařenej nákup a ještě hru LFC, takovej progress jsem za tuhle sezonu nečekal, když srovnám hru na začátku sezony a teď, tak to je krása, radost pohledět

Tyhle body nám budou chybět, ale snad se do tý TOP4 dostanem.

YNWA

Reagovat
kvasha16

tak ten Reina by bol doslova plnohodnotna nahrada Valdesa

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi docela i líto MUfanů, budou mít s takovou nudný konec sezóny, prostě si v suchým triku vyhrají titul.

Reagovat
kvasha16

bez nervov je ta radost mensia, aspon to nas moze tesit

Reagovat
Swarley

tak na tohle ti sere pes i Bílý Tesák, nic ještě není zdaleka rozhodnuto...náskok je to pěknej, ale myslím, že poučení z loňska bylo dostačující

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, jenom říkám, že jestli to takhle půjde dál, tak to bude nuda. Jenom jsem si povzdechl, že vám nikdo zatím nedokáže konkurovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji kdybysme do konce sezóny už neztratili ani bod, tak stejně budem desetkrát otáčet zápas a nebo chaoticky bránit hubenou remízu. Nuda to rozhodně nebude.

Reagovat
CubONE

Tak minuly rok to bol zasa opacny extrem.

Reagovat
smazaný uživatel

dost brzo mluvit o titulu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by takhle nudné sezóny byly všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Věc názoru, mě by asi nebavilo rok co rok všechny bez nervů válcovat. Vyhrávat ligu klidně, ale ať je to trochu drama, jako loni.

Reagovat
Rssa

A na vedení Barcy se nadává...

Reagovat
smazaný uživatel

Finále LM a FA Cupu? To mi nepřipadá jako nudný závěr

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě asi ne, no.

Reagovat
tomasinho

Tak to si shrňme. 2x v sezoně přehrajeme City, hrajeme tak, že prostě musíme vyhrát, ale ztratíme zápas i individuálních zkratech hráčů (Škrtel, Reina). 2x v řadě v zápase s lepším týmem venku vedeme a 2x vedení ztratíme. Obě ztráty jsou nepochopitelné a neomluvitelné. Arsenal nsá alespoň přehrával, ale i tak ztratit vedení 2:0 je hřích. Dneska jsme dokonce druhý poločas byli lepší, pak se po góle stáhneme a Pepe se ukžáe v celé svojí kráse. Fakt by se na to měl už vysrat a jít někam do Španělska, protože nám dneska podělal vyhraný zápas.

Pochvalu zaslouží hlavně Sturridge, nejlepší zápas za LFC, výborný výkon. Suarez taková klasika, dneska i Lucas už lepší, oproti minule šel dolů Hendo, to ale i tím, ež hodně bránil a hrál zleva. U 1. gólu Johnson pozičně opět nezklamal, to se fatk člověk diví, že ten chlap hraje tak dlouho obránce a pozičně na tom je, jako kdyby tam pustili Frantu z Horní Dolní.

Skvělý i Aguero, a ačkoliv Reina udělal kiks, Kun to trefil prostě parádně, tohle je ten Aguero, kterého známe z minulé sezony. Gerrardův gól snad taky nepotřebuje komentovat, old Stevie.

Kdyby mi někdo před těmihle dvěma zápasy řekl, že budeme mít 2 remízy, bral bych to. Takhle je to zklamání, jeden z těch zápasů se měl vyhrát minimálně, Everton 2x ztratí a my toho nevyužijeme. Děs.

Reagovat
vladis271

Prečo nám Daniela vlastne predávali? V tejto forme strčí celého Wellbecka do šuflíka a ešte mu tam ostane miesto.

Reagovat
CubONE

Koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Pokud bude hrát, jako hrál dneska, tak mu Welbeck nesahá ani po pás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on takhle nikdy dlouho hrát nevydržel. Proto ho prodali.

Reagovat
Honza Matoušek

Ale v Chelsea hrál z jiné pozice a co jsem ho viděl, měl jsem ho vždycky za sobce, který pro tým nedokázal nic udělat. Ale dneska mě fakt šokoval, hrál týmově, prosadil se jeden na jednoho, vytvářel spoluhráčům šance. Prostě jak proměněný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky odehrál sotva pár zápasů v novém týmu. Až se otrká, tak se klidně může vrátit k svojí typické hře. A nebo se zranit. On je kvalitní, ale postavit na něm sezónu bych nechtěl.

Reagovat
Kowe

s vyším věkem ale většinou přichází ustálení výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani po pás: Oh come on. Welbeck aj keď nedáva góly hrá veľmi dobre a nehovoriac o tom, že hrá často mimo svojej pozície.

Reagovat
vladis271

tyvole, hádam nebudete spochybňovať aj toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani. Tezkda to diagnoza.

Reagovat
smazaný uživatel

*tezka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridgove kvality nespohybnujem, ale to tvoje prirovnanie s Welbeckom

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je momentálne lepší ako Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne

Reagovat
cristiano.K.

však se řeší co?

Reagovat
smazaný uživatel

je dobry, pre dalsie kolo ho berem do fanty ...navysel lpool dohravka,tutovka na body

Reagovat
smazaný uživatel

aj síce bezgólový Welbeck je lepší ako ten sólista

Reagovat
Maresma

Pokud bude hrát jak dneska, tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Uz minule se hral moc dobre

Reagovat
Rssa

Tak Danny je jednoznačně lepší než Danny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

lebo by siel zadara v lete

Reagovat
Honza Matoušek

To je co zase za blbost?

Reagovat
kvasha16

no ze mu koncila zmluva, tak v lete by siel zadara.. a zmluvu predlzit pravdepodobne nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

za to na mě vždy mufani vyskočí já o tom nepochybuji, že ho strčí do kapsy, tak aby čtvrtého útočníka MU nestrčil do kapsy, potenciál o mnoho větší, pokud bude zdravotně v pořádku, tak klidně může být i jednička do útoku albionu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe 2-3 týdny out, to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Nemá někdo na prodej SNES?

Reagovat
smazaný uživatel

kurwa toto nemá význam ...dokedy budeme trpiet za Benitezove faily ktoré si dovliekol z tej zhnitej španielskej monarchie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Reina je fakt dem**t, nebejt jeho debilnách chyb tak sme mohli být na tom 4.míste

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to byl krasnej zapas! Skoda, ze to Reina Liverpoolu zase pokazil, pral jsem jim, aby to udrzeli, zaslouzili by si to. Predpokladam, ze Rodgersovi dosla trpelivost v lete privede novou brankarskou jednicku.

Souhra Suarez-Sturridge dneska zase fungovala, ale je jasny, ze Suarez ma ted jinou roli a bude davat min golu, coz prenese velkou zodpovednost na Sturridge, a bude zajimavy sledovat, jak se mu bude darit promenovat tutovky proti souperum, kde bude muset LFC naplno bodovat. Hendo skvelej, Lucas zbytecnej, Gerrard nechal zavzpominat na svoje goly z doby nekdy pred peti lety (Mancini je kokot)

Reagovat
tomasinho

Hendo byl dneska míň vidět než proti AFC, ale zase byl dobrý, hlavně toho neuvěřitelně moc odmakal dozadu, hrál při bránění LM a plnil si své výborně. A i dopředu rozehrával s přehledem, konečně chytl šanci za pačesy.

Reagovat
smazaný uživatel

Splnuje to, co jsme rikali pri jeho prestupu, on potrebuje hrat a hrat a hrat, s duverou manazera jdou jeho vykony rapidne nahoru. Strasne moc toho obeha, vybojuje, hraje s prehledem, nabizi se, uz ponekolikaty se mi jeho vykon libil, mam rad tyhle bojovniky.

Reagovat
smazaný uživatel

...bojovníky, ale zároveň fotbalisty, on to má i v noze docela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já taky.

Reagovat
Honza Matoušek

On je hlavně extrémní sympaťák a bojovník. Jemu nejde nepřát.

Reagovat
tomasinho

A taky doufám, že dneska definitivně Rodgersovi došlo, že v létě je nová jednička nutností. Ten jeho výraz po góul byl výmluvný. Zatím se to pěkně rýsuje na toho Begoviče, Butland to po něm veme u Potters.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas asi není zbytečnej... Nechci říct, že je jistota, ale když nekazí, tak už je prospěšnej jen tim, že se pohybuje tam, kde by DM mělo. Což nikdo jinej z týmu asi nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim no, jsem proti nemu asi zaujatej, ale nepovazuju ho za kvalitniho hrace. Mnohem radsi bych byl, kdyby se uz chytil Allen

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, můj oblíbenec to nikdy nebyl, i když už letos měl dost super momentů. Ale není to pro mě bůhvíjaká jistota prostě. Allena bych tam možná viděl radši, ale musim přiznat, že ta záloha teď funguje líp, než s Allenem na tý nejzataženější pozici. I když to samozřejmě nezáleží jen na nich dvou. Navzdory tomu, že Lucas občas propadne v soubojích, tak furt v nich je asi lepší, než drobnej Allen, no.

Reagovat
cristiano.K.

drobní jsou oba, tam ten rozdíl je opravdu minimální jak píšeš s Lucasem to funguje. Bohužel pro Rodgerse je Lucas prozatím to samé jako pro všechny ostatní manažery, tedy nenahraditelný

Reagovat
smazaný uživatel

No... 10 kg a cca 10 cm tak málo zas není.

Reagovat
cristiano.K.

si mě donutil podívat se a je to asi tak,čekal bych jen 5cm rozdíl. Lucas mi přijde,že má max. 1,75m

Reagovat
cristiano.K.

není zbytečnej, tedy aspon dnes určitě nebyl. První poločas byl jeden z nejlepších, jednou byl mírně pozičně mimo. Druhý poločas rovněž slušně, akorát jsem nepochopil, proč běžel 30m za Aguerem a místo aby to přirušil za žlutou,tak mu stejně utekl,ale pak to Aguero ve finále nezvlád.

Reagovat
Rssa

Předvídavost

Reagovat
Rssa

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas tam musí bejt, protože jinak ta záloha nemá žádnej řád. Prostě to bez něj nefunguje. A jako DM si dneska svoji práci odvedl.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale Lucas zahral obstojne, Allen nemá formu.

Reagovat
fff

Lucas hra v pohode a mal podla mna najvacsiu zasluhu na tom, ze Silva sa az tak nedostal do hry ako bezne.

Reagovat
Rssa

Tak jsem viděl tolik kritizovaný Gangster Squad a docela parádní oddechovka.

Reagovat
cristiano.K.

chci na to do kina tedko v týdnu

Reagovat
r.mrazik

jak moc jsem se na to tesil,tak moc se mi na to ted nechce,abych nebyl zklamanej

Reagovat
Rssa

Nečekej Untouchables (Neúplatní) s Costnerem a Connerym, i když je to skoro úplně stejný mustr. Je to moderně natočené, rychle to ubíhá, nenudí to...ale přesah to moc nemá. Ale rozhodně jdi.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kde budete rozoberať NFL?

Reagovat
r.mrazik

na chazyho facebookovym profilu

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vedieť

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je ale veľmi pokrokový článok. Ten by som moc nesvinil vašim curlingom, či čo to sledujete. Za 2-3 roky budeme autorovi vzdávať hold, ako to dokázal predpovedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Stary je sam pokrokovy

Reagovat
Chazy

Nevím, dneska by se to mělo spíš sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

CBS ma strašne depresívnu pre show. sa viac dostanem do depky ako do nálady na NFL

Reagovat
Chazy

Countdown na ESPN byl super

Reagovat
smazaný uživatel

je lepší se dívat na Sport 1 nebo přes nějaký stream?

Reagovat
Chazy

Sport

Reagovat
smazaný uživatel

800. proti City, Chelsea a QPR

Reagovat
Maresma

Reagovat
kvasha16

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

@kennethdalglish: Great performance from LFC today. Deserved more.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: "It was an outstanding performance"

Reagovat
smazaný uživatel

To je z dneška, nebo z jakýhokoli z předešlých kol?

Reagovat
cristiano.K.

MOTM:Sturridge-Aguero/Milner

Jsem pyšnej na hru, kterou jsme se prezentovali. Výhru jsme si nepochybně zasloužili. Ukázali jsme z těchto dvou venkovních zápasů, že se můžeme měřit s kýmkoliv, což museli vidět i fanoušcí, kteří nepřejí LFC. Vstřelit na City a na AFC dva goly a ani jednou nevyhrát je prostě na zabití.

U druhého golu City to vypadalo jako v okresním přeboru. Škrtěl je v první moment před Aguerem, ale ukazuje Reinovi rukou "pojd,pojd,pojd si pro míč" přitom bylo evidentní,že míč jde mimo vápno, Aguero v tu chvíli byl mimo přímého ohrožení brány, absolutně nesmyslný výběh Reiny Palec pro Aguera, jak to krásně uklidil

Agger- podobný zápas odehrál i na AFC. Hrál dobře a zase byl u golu místo toho,aby se věnoval hře,tak reklamuje ofsajd. Přijde mi trošku laxní poslední dobou.

Carra - spolehlivý výkon až na jednou špatnou rozehrávku v druhé půli se mu nedá nic vytknout.

Johnson - pozičně mimo,podíl na prvním golu,v ofenzivě slušně.

Hendo i Downing si své odehráli, Stew se mi zdál lepší, vybojoval pár rohů,nebezpečně centroval,občas přenesl míč,jednou pěkně šajtlí na Suareze,jen tak dá.

Spolupráce S+S funguje náramně. Škoda,že Suarez ze svých asi pěti zakončení ani jednou netrefil bránu. Sturridge byl naprosto úžasný, myslí, že dnes ukázal svůj potenciál v plné míře. Není moc hráčů,co by dokázali vystřelit takovou ránu z kroku, to je velká zbraň. Pokud bude zdráv, tak nepochybuji, že tyto výkony dokáže zopakovat.

Reagovat
kiwwi

Milner?

Reagovat
cristiano.K.

ano, nahrál na gol a jestli někdo krom Aguera snesl přísnější měřítko,tak to byl právě on.

Reagovat
Rssa

přísnější měřítko neznamená MOTM

Reagovat
cristiano.K.

samozřejmě,ale mě se fakt líbil

Reagovat
smazaný uživatel

takže Suárez súčasťou spolupráce SS? 8 zápasov BAN!

Reagovat
fff

Co mu Skrtel ukazoval, ake pojd pojd . Ja uz z vas umrem. Vsetko zle tu hadzat na Skrtela. Cisto Reinov gol. Tak ako prvy bol Aggerov, tak ako proti Arsenalu bol prvy Aggerov a druhy jeho a Glennov. Proti MU zas prvy gol Aggerov. O tomto sa vobec nehovori ale vkuse sa tu ide zdrbavat Skrtel. Uz sa uvedomte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

já s Oliverem jsme se Škrtěla před zápasem zastávali, ale hodnotím co vidím, a jestliže Škrtěl ukazuje rukama na Reinu,tak ho to nebudu bránit,samozřejmě,že gol jde z 90% na vrub Reiny.

Reagovat
fff

Co ukazoval Reinovi? Co trepes akoze fakt uz. Pisal som to nizsie,pozrel som to video. Skrtel nemal ani len cas Reinovi nic ukazat, raz nanho pozrel a rukou mu siel ukazat, aby ostal v brane, no v tom momente uz bol Reina kde bol a bolo to stratene. Ty nehodnotis co vidis, lebo vidiet tam nejak pojd pojd od Skrtela je skratka vymysel.

Reagovat
Maresma

Andy taky dokaze takovou ranu z kroku.

Reagovat
cristiano.K.

chtěl jsem ho zmínit a hlavně proti city takovou přesně dal

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by si to rozviť a napísať na flcway ...

Reagovat
cristiano.K.

zkopíruji to

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som článok, hodnotenie, rozviť

Reagovat
cristiano.K.

jako kdyby kwop chtěl tak hodnocení klidně udělám

Reagovat
smazaný uživatel

ozvi sa mu

Reagovat
tomasinho

Hodnocení mám domluvené já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reina mu zakričal

Reagovat
cristiano.K.

jo? Nedivil bych se tomu,fakt to vypadlo strašně komicky,ale po to golu tak mával rukama ve stylu,"co sem měl dělat,když s ním nikdo neběží"

Reagovat
smazaný uživatel

Reina to proste dojebal

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

o tom nepochybuji

Reagovat
fff

Schvalne som si este pozrel to video. Skrtel nemal ani cas reinovi ukazovat ziadne pojd pojd, stihol raz mrknut jeho smerom a dlanou smerom dole mu siel ukazat zostan na mieste, ze ide za Aguerom kedze to slo mimo sestnastku. Hned po tom vsak zrazu zbadal Reinu v riti vonku z brany a uz sa nedalo nic robit.

Reagovat
cristiano.K.

ok, těžko říct, co tím Škrtěl myslel

Reagovat
fff

Sak v pohode, ale skratka ma irituje ako sa poslednu dobu chudak furt zdrbava, aj ked jasne, ze nema formu ako minulu sezonu. No este nanho hadzat aj navyse, ked chybu velku jak Jupiter urobi niekto iny .

Reagovat
cristiano.K.

však ty taky vidíš jeho jméno a startuješ jak čertík z krabičky, přitom píšu "v tu chvíli byl mimo přímého ohrožení brány, absolutně nesmyslný výběh Reiny"

Reagovat
fff

Ale prosim Ta, aky certik z krabicky. Ty si uplne nezmyselne vymyslis nieco (ako mu Skrtel hovoril, ze si ma ist po loptu), pozrem video a vidim, ze je to hlupost a klamstvo. Tak to napisem a ja vyskakujem. Nie je to skor o tom, ze Ty si nemas vymyslat ?

Reagovat
niflheim

Škrtěl zase způsobil ztrátu proti City?

Reagovat
tomasinho

Reina

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Tak jsem se podíval na video a Škrtel nic neukazoval, Reian si zařval a on mu to pouštěl. Jediné, co bych mu vytknul, je to, že nekryl po Reinovi bárnu a zůstal stát na úrovni pětky, to musí být instinkt obránce vběhnout tam.

Reagovat
cristiano.K.

jojo, on byl z toho asi v šoku,co Reina dělá

Reagovat
tomasinho

Asi, nevěřil, že to Kun dokáže takhle trefit no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News ‏@SkySportsNews

Manchester United midfielder Michael Carrick ruled out of England’s friendly against Brazil with a hip injury #SSN

Reagovat
smazaný uživatel

hip?

Reagovat
smazaný uživatel

hip je bedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kyčel, co by ne?

Reagovat
kiwwi

bok bezne zranenie...narazeny alebo take nieco

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad nebude nic vazne

Reagovat
smazaný uživatel

hop!

Reagovat
smazaný uživatel

no, co ine cakat od tebaa

Reagovat
smazaný uživatel

nemal som to rád, ale nejako som si k tomu celkom našiel cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

u mna to snad nehrozi

Reagovat
niflheim

Hip to be square!

Reagovat
Tomekcz

to je dobre, nemusi hrat zbytecne pratelak a vubec by tam SAF nemel nikoho pustit, akorat se zase zrani

Reagovat
ďuriLFC

Strašne som sa tešil na stred Carrick-Jackie-Stieve .

Reagovat
smazaný uživatel

@FA

And Stephanie Moore presents the award to the winner, #EnglandU21 and #EnglandU19 star Nathaniel Chalobah of Chelsea and Watford (loan)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Balotelli scores

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrardov dalsi pekny gol ;)

Reagovat
Trand

Chazy, kdo to teď mluví na ESPN? Ten halloffamer.

Reagovat
Chazy

Je tam ještě?

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

2 hodiny do kickoffu! Máme už nějaký článek?

Reagovat
A Seleção

Frisco?

Reagovat
Trand

Prý Stekelenburg.

Reagovat
niflheim

Reina

Reagovat
kvasha16

"neviem" preco, ale strasne mi pripomina Valdesa....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele