Komentáře a souhrny

Corgoň liga - souhrn 22. kola

Slovan těsně porazil Nitru, vedení v lize si ale pojistila Žilina, která brala tři body ze zápasu s Banskou Bystricí. Doma dominovala Trnava, která smetla Dunajskou Stredu 7:0. Ružomberok přehrál Prešov, Dubnica si veze bod z Košic a Senica si poradila s Petržalkou...

Evropská liga - souhrn prvních zápasů osmifinále

V prvních osmifinálových zápasech Evropské ligy se nezrodilo žádné větší překvapení. Bezbrankovou remízu uhrál s Atléticem Madrid Sporting, který dohrával dokonce o devíti. Remíza se zrodila také v zápase Kazaně s Wolfsburgem. Lille díky pozdní brance Hazarda porazilo 1:0 Liverpool a David Jarolím svou brankou přispěl k výhře Hamburku 3:1 nad Anderlechtem.

Prokletí Realu na evropské scéně trvá. Už šest let

Ani pošesté nedokázali fotbalisté Realu Madrid proniknout branami osmifinále. Stopku jim tentokrát vystavil Olympique Lyon, který dokázal na stadionu Santiago Bernabéu remizovat 1:1. Na brzký gól Ronalda odpověděl ve druhé půli Pjanič a domácí už nestihli zareagovat.

Bordeaux překvapivě podlehlo Auxerre. A Jeleńovi

Bordeaux na svém stadionu zklamalo. Přestože dlouho vedlo po šťastné trefě Trémoulinase, nakonec se jim stala osudná skvělá forma polského kanonýra Ireneusze Jeleńa. Ten rozvlnil soupeřovu síť hned dvakrát, a zařídil tak svému týmu velice důležité vítězství.

Manchester nasázel Milánu čtyři branky a jde dál

Manchester United nenechal nikoho na pochybách, když od úvodních minut sebejistě kráčel za postupem. AC Milán vyprovodil z Old Trafford potupnou porážkou 4:0 a může se těšit na čtvrtfinále.

Teplice se po výhře nad Plzní osamostatnily na čele ligy

Teplice měly v dnešní dohrávce báječnou příležitost k osamocení se na čele tabulky. Stačilo jim k tomu uhrát jakýkoliv bodový výsledek proti Plzni. Svůj úkol také splnily. Před vlastními fanoušky zdolaly nebezpečnou Plzeň v poměru 2:1.

Arsenal smetl Porto a postupuje do čtvrtfinále

Pravý den pro dánského dlouhána v barvách Arsenalu nadešel v odvetě osmifinále proti Portu. Třemi brankami totiž poslal svůj tým do dalších bojů a dal zapomenout na své představení z víkendu. Výborné výkony Aršavina a Nasriho pak nedaly Portu mnoho šancí s výsledkem cokoliv udělat.

Fiorentina smůlu neprotrhla, Bayern i přes prohru postupuje

Kdo by to byl řekl, že ve Florencii dnes padne pět branek. Po strhujícím souboji, v němž tahal celou dobu za kratší nit Bayern, se sice z vítězství raduje Fiorentina, ale k postupu to nestačí. O postupu německého mužstva totiž rozhodlo pravidlo o počtu vstřelených gólů na hřišti soupeře.

Anglická Premier League - souhrn 29. kola

Liverpool nečekaně klopýtl ve Wiganu, jemuž v dohrávce podlehl 0:1. Hull se od sestupových pozic neodpoutal, na hřišti Evertonu prohrál jasně 1:5. Arsenal si doma poradil s Burnley a bodově se dotáhl na Chelsea. Na první místo poskočil Manchester United, který uspěl ve Wolverhamptonu. Důležité body získal na hřišti West Hamu Bolton...

Primera Division - souhrn 25. kola

V pondělí Santender uhájil bezbrankovou remízu ve Valencii. Zaragoza si v nastavení nechala vzít výhru nad Atletikem Madrid. Jak Espanyol, tak i Osasuna doma jen remizovaly, k překvapení došlo v Malaze. Mallorca si bez problémů poradila s Gijonem. Real Madrid otočil nepříznivě se vyvíjející zápas se Sevillou a má stejně bodů jako Barcelona, která jenom remizovala na hřišti Almerie.

Gambrinus liga - souhrn 18. kola

Krásné představení bylo k vidění v Edenu. V pondělní dohrávce nakonec zvítězila Slavia nad Budějovicemi těsně 3:2. Baník nad Jabloncem zvítězil 4:1, a to také díky premiérovým gólům mladého Vydry. Baník je třetí o bod za lídrem, Jablonec klesl na místo čtvrté. Sparta zvítězila v Kladně a bodově se dotáhla na první Teplice, které otočily zápas s Bohemians Praha.

Ligue 1 - souhrn 27. kola

Zajímavou podívanou přinesl duel mezi Bordeaux a Montpellierem, hosté v nastavení srovnali na 1:1. Marseille se smírně rozešla s Lorientem 1:1, stejným výsledkem skončil také duel mezi Grenoble a Le Mans. Lyon jenom remizoval na hřišti Boulogne. Lille ztratilo v St. Etienne, na vyrovnaném čele tabulky si výhrou polepšilo Auxerre.

Serie A - souhrn 27. kola

Sedmadvacáté kolo nepřineslo na čele nic nového, Inter totiž nedokázal využít remízy AS Řím s AC Milán a doma jenom remizoval s Janovem. Cagliari srovnalo duel s Catanií, body se dělily také v Atalantě a Sieně. Doma těsně zvítězily Sampdoria, Palermo a Bologna. Juventus sice vyhrál ve Florencii, v neděli se však na čtvrté místo probojovalo Palermo.

Bundesliga - souhrn 25. kola

Bayern jen remizoval na hřišti 1. FC Köln, přesto zůstává první, jelikož Leverkusen překvapivě utrpěl první letošní prohru v Norimberku. Schalke vyhrálo ve Frankfurtu, Hamburk doma jednogólově porazil Herthu a Mainz uspěl v Hoffenheimu. Werder vybojoval bod proti Stuttgartu, Wolfsburg otočil zápas s Bochumí, konečně vyhrál Hannover...

Skotská Premier League - souhrn 28. kola

Celtic si po derby spravil chuť ve Falkirku, kde dvěma góly Keana zvítězil 2:0. Dundee doma porazilo Hearts a včera si Rangers poradili s St. Mirren. Hibernian ukončil pět zápasů dlouhé čekání na výhru a doma porazil Kilmarnock. V tabulce se díky tomu vrátil na třetí místo. Dobrou formu potvrdil Motherwell, Hamilton remizoval s Aberdeenem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele