základní skupiny - skupina K, 6. kolo
12.12.2019 21:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Wolves si proti Beşiktaşi zastřílel, první příčku ale nevybojovali

Anglický Wolverhampton sice na Molineux Stadium rozdrtil hattrickem Dioga Joty Beşiktaş, ale první příčka mu kvůli výhře Bragy nad Slovanem unikla. Domácí to nemusí nijak mrzet, jarní pokračování si zařídili v minulém kole, navíc se díky vysoké výhře skvěle naladili na víkendové klání proti Tottenhamu.

Wolves ještě mohli vyhrát skupinu, ale situaci neměli ve svých rukou. Potřebovali porazit Beşiktaş a zároveň doufat pomoc Slovanu Bratislava. Zatímco své utkání zvládli, podpora ze Slovenska se nedostavila.

I tak to byl pro domácí povedený večer. Beşiktaş cestoval na ostrovy v dobrém rozpoložení a ještě mohl zabojovat o třetí místo a nezůstat tak ve skupině poslední. První poločas toho z obou stran moc neukázal a na velkou šanci se čekalo až do druhé půle. Právě po změně stran se s góly roztrhl pytel. V 58. minutě odcentroval z pravé strany Neto a Diogo Jota hlavou zajistil "Vlkům" vedení. O čtyři minuty později orazítkoval v tutovce tyčku Dendoncker a stejný hráč pálil do brankové konstrukce i později, naštěstí se k dorážce dostal Diogo Jota a zaznamenal svůj druhý gól v utkání.

Leander Dendoncker měl velkou porci smůly, dvakrát trefil brankovou konstrukci, ale i on se v 67. minutě dočkal a po centru Moutinha hlavou zvýšil na 3:0. Obrana Turků se pod náporem sesypala a čtvrtý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Rasmussen si dobře všiml na zadní tyči Joty, poslal mu tam přihrávku a domácí hráč zkompletoval hattrick. Beşiktaş mohl prohrát ještě vyšším rozdílem, ale Yuvakuran měl dobře postavené tyče, o čem se znovu přesvědčil střelou Otasowie. Wolves rozdrtil Beşiktaş 4:0 a postoupil z druhé pozice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele