základní skupiny - skupina A, 2. kolo
03.10.2019 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Chicharito zařídil Seville další tři body ze zápasu s APOELem

Sevilla i ve druhém utkání získala tři body, ale tentokrát jí k tomu stačil jediný gól Chicharita. Mnozí očekávali, že si jeden z největších favoritů na celkové vítězství poradí vyšším rozdílem, ale APOEL dobře bránil a i když měla Sevilla jasnou převahu, další gól jí nedovolil.

Domácí kouč Julen Lopetegui se rozhodl šetřit hráče základní sestavy a například místo Tomáše Vaclíka se mezi třemi tyčemi objevil brankář Bunú. Chyběly i další opory Jesús Navas, Éver Banega, Nolito, Lucas Ocampos nebo Oliver Torres. APOEL podobné změny neaplikoval a v Andalusii nastoupil v nejsilnější možné sestavě.

Sevilla byla i tak velkým favoritem a tuto roli začala plnit už v prvním poločase. Začátek sice žádný strhující fotbal nenabídl, avšak už v 18. minutě se poprvé měnilo skóre. Na Munirovu pobídku si na malé vápno seběhl Chicharito a nekompromisní koncovkou pod břevno zajistil Seville náskok. A nemuselo zůstat jen u jednoho zásahu mexického útočníka. Chicharito zanedlouho vstřelil druhý gól, který však kvůli ofsajdu neplatil.

Španělský celek každopádně dle očekávání ovládal hru a APOEL v prvním poločase do ničeho nepustil. Těsně před přestávkou ještě těsně minul hostující svatyni Joan Jordán.

Seville se ale ve druhém poločase nedařilo rozhodnout a co víc, dokonce si nedokázala vytvořit vážnější šanci. Totéž platilo i na druhé straně o kyperském mužstvu a druhý poločas tak diváky zrovna dvakrát nebavil. Čtvrthodinu před koncem měl dát hře domácích myšlenku Éver Banega, ale obraz hry se nijak nezměnil. Hostující kouč pak hnal své svěřence, aby do závěru zápasu dali všechno, ale Sevilla žádné drama nepovolila. Na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána žádná další branka nepadla, takže Sevilla se musela spokojit s nejtěsnějším vítězstvím. Pod dvou kolech zůstávají Lopeteguiho svěřenci stoprocentní.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Pharrell

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
Largo

3:1.

Reagovat
Messiáš

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paulinhos

Sevilla jasná jednička

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

jak to děláš mistře tipování Elmasi?

Reagovat
Elmas

vážně netuším

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
OTASi

zkurvený cikáni španělský apoel doma dostane čtyřku od dudelange a tihle to s nima doma odchoděj a daj jeden náhoďák... díky za tiket, čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

priste dej jen vyhru a mas to jasny

Reagovat
OTASi

Já jsem kokot, hlavně jsem se nepodíval že budou hrát s barcou tak to bylo jasný že se nepřetrhnou, lemry...ale herní projev hroznej, doufám že zs tohle skončej v lize mimo TOP 4

Reagovat
smazaný uživatel

njn, je třeba uvažovat :) mně stačí, aby se dostali do pohárů :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele