základní skupiny - skupina H, 1. kolo
19.09.2019 21:00 CET
5 : 1
(0:1)

Reportáž

Claudiu Keșerü hattrickem zesměšnil CSKA

Moskevské CSKA prohrálo šokujícím způsobem na půdě Ludogorce, ačkoli od jedenácté minuty vedlo. Branka Divejeva ale nestačila, protože po změně stran se utrhl ze řetězu Claudiu Keșerü a hattrickem pomohl Bulharům k destruktivnímu skóre 5:1.

Brankář Igor Akinfejev toho ve své bohaté kariéře zažil už hodně, ale na tenhle večer jen tak nezapomene, i když se asi bude hodně snažit. Ruský celek byl jasným favoritem utkání a po prvních 45 minut tuto roli splňoval. Ale co se dělo po změně stran, to se jen tak nevidí. Přitom vše začalo tak dobře. V 5. minutě CSKA zachránila tyč po střele Wandersona a o šest minut později se Rusové prosadili. Nikola Vlašić zahrál standardní situaci perfektně a naskakující obránce Igor Divejev se nemýlil.

Jenže to jenom povzbudilo domácí Ludogorec. Ve 20. minutě se kanonýr Claudiu Keserü poprvé předvedl a jen skvělé reflexy brankáře Akinfejeva zabránily srovnání skóre. CSKA se ale ubránilo. Ještě v poločase to vypadalo, že se mu povede přidat jednu branku a všichni budou spokojeni. Chyba lávky.

Ve 48. minutě spustil Ludogorec totální ofenzivu, z níž rezultovala dělovka Wandersona, která prošla Akinfejevovi pod rukou. O pouhé dvě minuty později už evidentně hladovější Ludogorec vedl. Nedjalkov z levé strany poslal míč do pokutového území přesně na naběhnutého Jodyho Lukokiho, kterého obránci CSKA neuhlídali. A to nebylo všechno, protože za další dvě minuty Akinfejev opět inkasoval. Po centru Wandersona se ukázkově z voleje přesně trefil Claudiu Keserü - 3:1.

CSKA se marně snažilo o zvrat, ale v podstatě nebylo schopné si konstruktivně přihrát. Nečekaný vývoj utkání ho dokonale zasáhl. Rusové přitom poměrně často okopávali kanonýra Claudia Keserüa a ten se jim za to pomstil nejlepším možným způsobem.

V 68. minutě si naběhl do vápna a zpracoval pobídku od Antona Nedjalkova, kterou snadno umístil za Akinfejevova záda. A když pak zkušený gólman fauloval ve vápně Marcelinha, bylo jasné, kdo si postaví míč. Opět Keserü a opět další branka. Zkušený veterán zkompletoval hattrick a potopil moskevského giganta.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat
Pharrell

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 nikdo nedá gol

Reagovat
Elliasson

Kéž by.

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ludogorec jednoznačně nejlepší tým u nás v Bulharsku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele