základní skupiny - skupina J, 2. kolo
03.10.2019 18:55 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Mönchengladbach v nastavení vybojoval bod proti Başakşehiru

Hráči Borussie Mönchengladbach v prvním zápase doma překvapivě schytali debakl rakouskému Wolfsbergeru a o nápravu se pokoušeli v Istanbulu. Proti Başakşehiru se jim to povedlo jen částečně, remizovali 1:1.

Domácí se mohli dostat do vedení už ve třetí minutě, kdy prudce vypálil Aleksić. Sommer jeho pokus horko těžko vyrazil do zámezí. Blýskl se i na druhé straně Günok, který vychytal v tutové šanci hlavičkujícího Thurama. V závěru první půle postihly oba týmy problémy, za čáru odkulhal a byl střídán hostující Pléa, ještě hůře dopadl na druhé straně Aleksić.

Po přestávce udeřil turecký tým. Ve středu hřiště trestuhodně ztratil míč Wendt, Crivelli bravurním pasem poslal za obranu Edina Višću, jenž tváří v tvář brankáři uspěl a na zcela volnou bližší tyč skóroval.

Gladbach se dlouho nemohl dostat to velké příležitosti a jejich snaha o srovnání se místy blížila zoufalství. Hned v první minutě nastavení ale po skrumáži ve vápně trefil Bensebaini z krkolomné pozice břevno, u odraženého míče byl jako první Patrick Herrmann a do zcela odkryté brány skóroval.

Oba týmy si v tabulce vedou nyní totožně, mají jeden bod se skóre 1:5. Na vedoucí tandem ztrácí tři body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat
Houfi

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

1:0

Reagovat
Heresy

2:2

Reagovat
paulinhos

Gladbach po domácím zkratu dnes vyhraje

Reagovat
Manau

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele