základní skupiny - skupina H, 2. kolo
03.10.2019 18:55 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Ludogorec si hravě poradil s Ferencvárosem

Bez většího napětí proběhl duel mezi dvěma východoevropskými celky ve Ferencvárosi. Domácí na Ludogorec nestačili, přestože ten hrál více než poločas o deseti. Dvě jeho branky vstřelil Forster, v úvodu se prosadil Lukoki.

Hned v první minutě přišel pro většinu ze šestnácti tisícovek diváků šok. Po levé straně unikl Nedyalkov, který bravurním centrem šajtlí našel Jodyho Lukokiho. Nizozemský křídelník si sám před brankářem věděl rady a z voleje placírou uklidil míč za jeho záda. Po chvíli mohli muži z Razgradu vést o dvě branky, jenž Keseru se nechal vychytat Dibuszem.

Druhé trefy se tak hosté dočkali až před pauzou. Pět minut před ní se ujal exekuce přímého kopu z dobrých třiceti metrů Rafael Forster, který trochu zaskočil všechny bránící hráče a famózní pumelicí na zadní tyč přinutil gólmana kapitulovat. Vše vypadalo pro bulharský tým růžově, dokud Grigore zezadu nefauloval protihráče, což pro něj znamenalo druhou žlutou a tím pádem červenou kartu.

Po přestávce převzal díky početní výhodě iniciativu domácí tým. Nguen si sice obhodil po hodině hry obránce, jenže na Ivanova si nepřišel. Překvapivě tedy znovu skóroval Ludogorec. K rohovému kopu se postavil Wanderson, jehož centr našel nabíhajícího Rafaela Forstera a ten druhou brankou v zápase pečetil vítězství svého týmu.

Ten zůstává v tabulce skupiny H suverénní o dva body před Espanyolem. Ferencváros je s jedním bodem třetí.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Verim aspon v bod tip 2:2, 1:2

Reagovat
Franzstadt

4:1

Reagovat
paulinhos

Remíza jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme nejlepsi klub v Bulharsku!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele