základní skupiny - skupina H, 2. kolo
03.10.2019 18:55 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
Arena CSKA, Moskva

Reportáž

CSKA doma padlo, Espanyol vyhrál v Moskvě 2:0

Možná trochu překvapivým výsledkem skončilo utkání mezi moskevským CSKA a Espanyolem. Španělský celek vyhrál v ruské metropoli 2:0 a po dvou zápasech má na svém kontě čtyři body, zatímco CSKA na posledním místě s nelichotivým skóre ani jeden. Výhru Katalánců zařídili Wu Lej a Campuzano.

CSKA se v ruské lize daří, ale v Evropské lize je to docela jiná písnička. Po úvodním výprasku potřeboval armádní celek bodovat proti Espanyolu, ale ani to se mu nakonec nepodařilo.

Přitom CSKA mělo první gólovku po ráně Vlašiće, ale fantastickým zákrokem jí zlikvidoval brankář López. Dost možná šlo o klíčový okamžik celého zápasu, neboť kdo ví, jak by se utkání nadále vyvíjelo, kdyby Rusové vedli. Espanyol musel už po dvaadvaceti minutách poprvé střídat, zraněného Calleriho nahradil Campuzano. Moskvané byli o něco aktivnějším týmem, ale větší šanci, než byla Vlašićova si v prvním poločase nevytvořili. Espanyol dokonce neměl ani jednu a do druhého poločasu musel přidat.

Na začátku druhého dějství domácí střídali, místo Divejeva přišel na hrací plochu Gogoua a CSKA bylo dál o trochu lepším týmem. V 65. minutě ale přišel pro Rusy šok. Vargas vybojoval na polovině balón a okamžitě vyslal do šance Wu Leje, který nízkým obloučkem překonal Igora Akinfeeva.

Svěřenci Viktora Gončarenka najednou museli dotahovat a to Espanyolu vyhovovalo. CSKA si nedokázalo vypracovat větší tlak, natož šanci a v nastavení inkasovalo druhý gól, který jeho porážku definitivně zpečetil. Defenziva domácích hrubě chybovala a Victor Campuzano obešel Akinfeeva a střelou do prázdné dal na 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pharrell

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
Messiáš

Espanyol zatim celkem nemastnej neslanej, nicmene remizu by snad mohli ukopat

Reagovat
paulinhos

po totálním kolapsu v Razgradu dnes CSKA vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Cska vyhrala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele