základní skupiny - skupina G, 2. kolo
03.10.2019 18:55 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Rangers v Bernu neudrželi vedení a brankou v závěru prohráli

I druhý zápas v našlapané skupině G měli hráči Rangers velmi nadějně rozehraní, Morelosem zařízené vedení v Bernu ale neudrželi. Po přestávce totiž skórovali už jen domácí, srovnával Assale a v nastavení rozhodl Fassnacht.

Young Boys do utkání nevstoupili vůbec přesvědčivě, brzy však mohli vést. Nsame ale po odraženém míči branku minul. Na gól se tak čekalo až do závěru první půle - a vstřelil jej skotský tým. Barišić našel za obranu nabíhajícího Alfreda Morelose, který udržel obránce za sebou a tváří v tvář gólmanovi uspěl. Brzy mohl přidat druhý gól, z vápna ale mezi tři tyče nezamířil.

Nedlouho po návratu ze šaten bylo srovnáno. Tavernier trestuhodně ztratil u pravé postranní čáry balón na úkor Nsamého. Ten si jej navedl do pokutové území a podařeným přízemním centrem našel v malém vápně dobíhajícího Rogera Assalého, jemuž nedělalo sebemenší problém trefit odkrytou klec.

Zpátky do vedení chtěl poslat svůj tým znovu Morelos, který opět pálil z hranice pokutového území. Von Ballmoos ovšem jeho pokus vyrazil. Kolumbijský šutér se dostal do akce i v poslední minutě základní hrací doby. To měl gólman situaci ještě ztíženou, neboť Morelosovu střelu tečoval obránce, i tak si poradil.

Nakonec se z vítězství radovali žlutočerní. Skákavý míč propadl na vápno ke Christianu Fassnachtovi, jenž se nezdržoval zpracováním a z první vypálil na bližší tyče. I za přispění zaváhání gólmana dostal míč do sítě, čímž rozhodl mimo jiné o tom, že tabulka skupiny je naprosto vyrovnaná. Všechny čtyři týmy mají po třech bodech.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
paulinhos

Bern dnes musí a taky vyhraje..na tiket jednička

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Manau

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele