základní skupiny - skupina G, 5. kolo
28.11.2019 18:55 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

BSC Young Boys - FC Porto 1:2

Obrovsky vyrovnaná skupina G má zápletku i pro poslední kolo. Postoupit z ní může kdokoliv, a to i díky výsledku, který se zrodil v Bernu. Domácí sice vedli po brzké trefě Fassnachta, dvěma slepenými góly ale ve druhé půli otočil Aboubakar.

Na úvodní gól se skutečně nečekalo dlouho. Exekuce volného kopu z veliké dálky se ujal García, jehož centr zamířil přesně na hlavu Christiana Fassnachta, který šanci zužitkoval a otevřel skóre. Po necelé půlhodině mohlo Porto srovnat, jenže Maregovu šanci zneškodnil vyběhnuvší von Ballmoos.

Po návratu ze šaten hosté soupeře jednoznačně přehrávali, jenže gól ne a ne z tlaku vytěžit. Nepovedlo se to ani Coronovi, jehož pokus zneškodnil gólman, ani Aboubakarovi, který netrefil zařízení.

Přesto se Vincent Aboubakar nakonec stal hrdinou. Rychle rozehraná standardka vedla k pasu na Maregu do vápna, ten se zorientoval bravurně a našel kamerunského útočníka, jenž tváří v tvář gólmanovi uspěl. Stejná kombinace brzy vedla k další brance. Tentokráte Marega na přední tyči prodlužoval roh, na zadní stál úplně nehlídaný právě Aboubakar a poslal míč do sítě.

Mohl to být zápas dvoubrankových střelců, jenže Fassnacht v nastaveném čase z malého vápna rozezněl jen brankovou konstrukci. Young Boys i Porto tak mají na kontě shodně sedm bodů, o jeden méně než Rangers a o dva více než Feyenoord.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
FC Porto FC

už musíme...

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

pěkně pěkně Elmasi

vsadil sis dneska na přesné výsledky ?

Reagovat
Elmas

To nikdy nedělám.

Reagovat
Pharrell

Elmasi tak to je chyba ...

Někdy to i zkus a uvidíš , máš fakt dobré tipy.

Reagovat
Elmas

To je dost velký risk, určitě bych na tom prodělal.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
FC Porto FC

Tahke skupina je utrpení. Každý zápas je totálně o nervy a ten posledni bude samozřejmě taky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele