základní skupiny - skupina G, 1. kolo
20.09.2018 18:55 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - Rangers FC 2:2

Týmy Villarrealu a Rangers dopřály svým fanouškům spektakulární podívanou, ve které nebyla o zvraty nouze. Ačkoli hosté tahali za kratší konec prakticky pořád, nakonec vezou domů bod za remízu 2:2.

Na Villarreal čekal hodně náročný a odhodlaný soupeř. Do španělské metropole totiž zavítali skotští Rangers, jejichž forma vůbec není špatná. Pozor si skotská obrana musela dávat zejména na duo Ekambi - Bacca, které svou efektivitou umí udělat pořádný vítr v obraně soupeře. A vidět to bylo prakticky od začátku, který se Villarrealu nesmírně povedl.

Hned v první minutě se totiž míč dostal k Fornalsovi, který jej zpracoval a posunul na nabíhajícího Carlose Baccu. Kolumbijský internacionál se krásně uvolnil i přes dva protihráče a nechytatelnou bombou překonal brankáře McGregora!

Snový začátek utkání sice navnadil na strhující tempo, ale je pravda, že poté tempo zápasu trochu opadlo. Domácí celek měl jasnou převahu a míč se mnohem častěji potuloval na jeho kopačkách, ale šancí nepřibývalo. A tak to z dálky zkusil Fornals. Jeho dělovka sice brankáře McGregora trochu vystrašila, ale nakonec ji dokázal ovládnout.

S postupujícím časem se Rangers dostávali stále blíže domácí bráně a postupně si na hřišti vydobyli respekt, občas i za cenu tvrdšího zákroku. Brankář McGregor byl v permanenci prakticky až na konci první půle, ale hned to byla hodně nebezpečná šance. S balonem si rozuměl Santi Cazorla, který se s ničím moc nepáral a napálil balon na skotskou bránu. McGregor s vypětím všech sil a bolavýma rukama míč vyboxoval.

O efektivní oblouček se ještě v závěru poločasu pokusil střelec první branky, ale stál v ofsajdovém postavení. Zajímavou šanci si domácí vytvořili krátce po změně stran, když si za obranu naběhl Ekambi. Toho si brankář McGregor dobře všiml a míč mu ve skluzu odebral, jenže balon se dostal jen k Baccovi a ten mohl zakončovat do prázdné brány! Míč však skončil těsně vedle.

Po rohovém kopu z pravé strany se k balonu jako první prodral domácí Pedraza a jeho tvrdý volej těsně nad břevno pořádně vylekal fanoušky hostí. Obdobná situace nastala v minutě 61., když byl po centru a obranné hlavičce na hranici vápna zcela volný Funes Mori. Jeho dělovka z voleje pořádně protáhla skotského brankáře.

V 67. minutě to Skotům konečně vyšlo. Skvělou práci po straně odvedl Tavernier, který proběhl až do vápna a zpětnou nahrávkou na penaltu našel volného Scotta Arfielda. Jeho voleji už nic v cestě nestálo - 1:1.

Jenže zápletka celého utkání zdaleka nebyla rozpletena. Ve stejné minutě se na hřiště dostal střídající útočník Gerard Moreno a trvalo mu jen dvě minuty, než se prosadil! Skvěle si potáhl míč do vápna a místo centru volil překvapivou střelu k tyči! Ani to ale nebylo vše. Patnáct minut před koncem totiž Barišić našel krásnou nahrávkou do vápna volného Kylea Laffertyho a ten se z první prosadil - 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
AjaxFans

2*1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

3:1

Reagovat
Counter

wow, Rangers hodně sympaticky

Reagovat
YNWA__MSN

Neskutecny co tam Steven dela za praci I fotbal, kterym se prezentuji napr proti Mariboru a Ufě je paradni.. Ofenzivni

Reagovat
JakubOcko

No Villarreal to jsou dobré hovna teda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele