základní skupiny - skupina F, 4. kolo
08.11.2018 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Betis remizoval s Milánem a udržel vedení ve skupině

Druhá konfrontace mezi Betisem a Milánem skončila dělbou bodů a situace zůstává ve skupině hodně zamotaná. Postoupit totiž ještě mohou všechny tři týmy, tedy krom této dvojice ještě Olympiakos Pireus. Italský velkoklub nezačal dobře a brzy prohrával po brance Lo Celsa, ve druhém poločase ale vyrovnal Suso. Betis je první, Milán o skóre až třetí.

Pro oba týmy to byla důležitá odveta, pro hosty ještě možná důležitější. AC Milán prohrál v prvním zápase na San Siru 1:2 a v Andalusii nutně potřeboval bodovat. Pokud by se tak nestalo, měl by s postupem do další fáze obrovské problémy.

A Gattusovi svěřenci nezačali dobře, ve 12.minutě rozjel Betis nenápadnou, ale pohlednou akci a Firpův nízký centr napálil do sítě Giovanni Lo Celso. Argentinský záložník dělal Rossoneri velké problémy už v domácím zápase na San Siru a nyní opět skóroval. AC Milán směrem dopředu vůbec nefungoval a po půlhodině hry mohl znovu inkasovat. Lo Celso založil útok a další Firpovu pobídku neusměrnil před brankou Sanabria! Žádné závratné tempo se na stadionu Villamarín nekonalo, ale Betis mohl být s poločasovým náskokem spokojený.

Kdo spokojený být nemohl byl Gennaro Gattuso a všichni příznivci italského celku. Porážka na Betisu by hostům výrazně zkomplikovala postupové plány a proto potřebovali ve druhém dějství nutně zabrat. Po hodině hry poprvé prověřil Lópeze typickou střelou Suso a o dvě minuty později Milán skutečně vyrovnal. Suso z přímého kopu kroutil balón na zadní tyč a i když ho nikdo netečoval, skončil v síti.

Betis si mohl vzít vedení zpátky, těsně před koncem zápasu vychytal Firpa Pepe Reina a zachránil Milánu důležitý bod. Španělský klub si udržel první příčku, Milán klesl na třetí místo, ale má stejný počet bodů jako druhý Olympiakos.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Vtáky cez tepláky

twraz uz ac musi..

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele