základní skupiny - skupina G, 5. kolo
29.11.2018 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Villarreal CF 0:0

Slavný Ibrox Park v Glasgow branku nenabídl a po vzájemné remíze Rangers s Villarrealem zůstává situace ve skupině G nadále hodně zamotaná. Šanci na postup totiž mají všechny týmy. Skotové předvedli proti favoritovi týmový výkon a nezlomilo je ani vyloučení Candeiase ze závěru prvního poločasu.

Španělský celek byl po celou dobu zápasu o něco aktivnější, jenže svojí převahu nedokázal gólově vyjádřit a nepomohla mu ani hra v početní převaze, která trvala celý druhý poločas. Rangers předvedli bojovný výkon a před posledním zápasem jsou stále ve hře o postup.

Rangers měli proti Villarrealu i patřičné štěstí, Žlutá ponorka totiž dokázala zahodit velké příležitosti. Tu první po půlhodině hry zlikvidoval brankář McGregor, který vychytal samostatný únik Ekambiho, jen krátce po nepřesné voleji Connora Goldsona. Hvězdou zápasu byl ale Allan McGregor, před koncem poločasu si vychutnal Ekambiho i po druhé a výtečným zákrokem udržel stav 0:0. Rangers si utkání výrazně zkomplikovali těsně před odchodem do šaten, když Candeias udeřil do obličeje Cáserese a od sudího viděl už druhou žlutou kartu.

Oslabeným Rangers nezbývalo nic jiného, než se pokusit týmovým duchem snahu Villarrealu eliminovat. Žlutá ponorka se přes bojovné Skoty opravdu těžce prosazovala a čtvrthodinu před koncem jí pořádně vyděsil neuznaný gól Glenna Middletona, který na malém vápně zakončoval už v ofsajdu. Rangers pak vystrčili růžky ještě jednou po ráně Laffertyho, kterou Fernández vyrazil na rohový kop. Villarreal se překvapivě na nic nezmohl, přesilovku nevyužil a z Glasgow si veze jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:3

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Kixi Syhimour

ta červená

Reagovat
Coutinho10

Rangers dobre odpracovany a jenom skoda, ze tam neco z brejku po ty 80. minute neco nespadlo a velka skoda i toho ofsajdu, ale bod pri redce se musi brat...posledni kolo bude taky tezky, ale je to otevreny

Reagovat
Messiáš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele