osmifinále - 1. zápasy
07.03.2019 18:55 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Frankfurt se na domácí půdě rozešel s Interem bez branek

Úvodní osmifinále mezi Eintrachtem Frankfurt a milánským Interem žádné branky nepřineslo. Nerazzurri se mohli v prvním dějství ujmout vedení, ovšem Brozović z penalty Trappa nepřekonal. Po obrátce hesenský celek zvýšil tempo, kýženého gólu se však nedočkal...

Inter je pod palbou kritiky a proti Frankfurtu si chtěl spravit náladu, nečekal ho však vůbec snadný soupeř. Eintracht bojuje v domácí soutěži o Ligu mistrů a slavného italského celku se v žádném případě nezalekl.

První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, Inter měl v prvních minutách převahu, ale Frankfurt záhy hru vyvážil a jedinou příležitost první dvacetiminutovky měl Perišić, který hlavičkoval jen do připraveného Trappa.

O dvě minuty později už ale přišel zásadní okamžik zápasu, Fernández ve vlastním vápně fauloval Lautara Martíneze a sudí italskému celku přisoudil pokutový kop. Za normálních okolností by se exekuce ujal Mauro Icardi, jenomže ten Nerazzurri opět chyběl a příležitost kopnout si penaltu dostal Marcelo Brozović. Chorvatský záložník si však vylámal zuby na skvělém Trappovi a promarnil obrovskou příležitost na vedení. I po neproměněné penaltě nudné tempo hry pokračovalo. Ani jeden z týmů neměl navrch, takže do šaten se šlo za stavu 0:0.

V 53. minutě se Frankfurtu podařilo vstřelit branku, nicméně hlavičku Hallera tečoval v ofsajdu Sebastian Rode, takže gól nemohl platit. O chvíli později se domácí celek dožadoval odpískání pokutového kopu po faulu D'Ambrosia na Hallera, ovšem skotský sudí Collum se rozhodl pokračovat ve hře.

Do konce utkání si německý celek vytvořil ještě jednu slibnou příležitost, když Hinteregger hlavičkoval mimo a ve zbývajícím čase už se nic zásadního nestalo. Inter si veze do odvety ošemetný výsledek 0:0, takže ve hře o postup zůstávají oba celky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, uefa.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
Marv

2:1 a šance do odvety

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HunterRomario

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
cresposuper

Handanovic; D'Ambrosio, De Vrij, Skriniar, Asamoah; Vecino, Brozovic, Borja Valero; Politano, Martinez, Perisic.

A disposizione: Padelli, Miranda, Ranocchia, Cedric, Schirò, Candreva, Merola.

Allenatore: Spalletti.

Forza Inter

Reagovat
lajka30

Spravedlnost se ukázala.

Reagovat
Mihal

Asi ano... Skoda, ze to neplati vzdy.

Reagovat
lnterista

Proc Brozovic?

Reagovat
Nuno čomes

Bo si mysli, ze s tím jeho mamvpici stylem snadno dá.

Reagovat
Nuno čomes

Teď se dívám, to nebyla penalta. A brozovic to kopl jak šestadevadesatem.

Reagovat
cresposuper

Skoda tej penalty, zatial sme o nieco lepsi. Uz ale potrebujeme Keitu, ta Perisicova neefektivita je neuveritelna, tie jeho centre lietaju uplne mimo.

Reagovat
Panděvova ofina

Jestli si myslíš, že on nás spasí, tak tě musím vyvést z omylu.

Reagovat
cresposuper

Nespasi, ale Politano, Candreva a Perisic hraju tak zle, ze to horsie byt nemoze. Navyse pred zranenim uz sa Keita celkom chytal.

Reagovat
Panděvova ofina

Zatím se to dá, čekal jsem od Frankfurtu víc, ale bojím se druhého poločasu, protože Borja odpadne a Lautaro si koleduje o červenou kartu.

Reagovat
Mihal

Otazka casu kedy inkasujeme

Reagovat
Panděvova ofina

Dambrosio je největší nula

Reagovat
Nuno čomes

Proč nehraje cedric?

Reagovat
Mihal

Nechcem nikoho urazit, ale tento Inter, okrem stoperov a brankara, nema kvalitu nikde.

Reagovat
Nuno čomes

To by nebyla urážka. To je fakt. Který rok už čekáme, že se to zlomí a ukáže se kvalita?

Reagovat
Yanek

Proč hraje Inter tak hluboko?

Reagovat
Bayernista18

Byl Haller při gólu fakt v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Slabučký výkon, ale ani sa tomu nečudujem. V podstate sme len pokračovali vo výkonoch z predchádzajúcich zápasov. No napriek tomu máme šancu postúpiť.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Výsledok prijateľný, ostatne 1. zápasy treba hrať hlavne tak, aby bola šanca na postup ešte v tom 2. zápase, aj keď výkon bol slabý hlavne v 2. polčase to bolo utrpenie. Škoda tej penalty, chorvátska mafia odstavila Lautara.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele