základní skupiny - skupina E, 3. kolo
24.11.2005 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Racing Strasbourg 1:1

Racing Strasbourg je letos týmem dvou tváří. Ve francouzské lize ještě nevyhrál a krčí se na posledním místě, ale v Poháru UEFA vede skupinu. Až ve třetím utkání poprvé inkasoval, ale protože to bylo na hřišti silného AS Řím a navíc to znamenalo jen ztrátu dvou bodů za remízu, nemusí to fotbalisty francouzského týmu příliš mrzet. Tím spíš, že si i jednobodovým ziskem zajistili postup.

Hosté do Říma přijeli bez několika opor, ale i přesto byli v úvodu lepší. A brzy mohli jít do vedení, kdyby střela Pontuse Farneruda těsně neminula tyč. Domácí odpověděli, s Kharjovou střelou si poradil gólman Puydebois, Nonda ve 13. minutě hlavičkoval v dobré pozici nad. Při střele Alexandra Farneruda se zaskvěl domácí gólman Gianluca Curci, na druhé straně se dvakrát v rychlém sledu předvedl Puydebois, poradil si s pokusem Aquilaniho i prudkou ranou Tottiho.

Sedm minut po přestávce padl první gól a překvapivě to bylo do domácí branky. Do nepozorné obrany se dostal Habib Bellaid a levou nohou překonal Curciho - 0:1. Domácím chyběl nápad, nedostávali se do šancí a málem je potrestal Diane, ale mířil příliš vysoko.

Pak však přišla 73. minuta a vyrovnání, Nonda vysunul nehlídaného Antonia Cassana a ten trefil přesně - 1:1. Cassano se v týmu "Giallorossi" objevil poprvé od září, kdy odmítl nabídku prodloužení smlouvy.

Domácí ještě mohli dokonat obrat, proti hlavičce Nondy se však parádním zákrokem vytáhl Poydebois. Spravedlivá remíza nakonec znamená postup pro Strasbourg, Římané potřebují tři body ze zbývajících dvou zápasů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele