Stanciu pořád v laufu aneb Události 23. kola FORTUNA:LIGY

17.03.2021, 11:51
Názory a komentáře
FORTUNA:LIZE v poslední době zjevně není souzeno odehrát během jednoho víkendu velkou porci zápasů. Když už se Sparta vrátila z karantény, odpadl pro změnu její zamýšlený sobotní soupeř z Plzně.

Přišli jsme tak o jednoznačný tahák kola, jinak totiž k vidění nebyl žádný souboj celků z horní poloviny tabulky. Pozici v ní si hned na úvod kola po boji upevnil Liberec a o den později Baník, naopak Pardubice a České Budějovice na své soupeře nestačily.

Nedělní program přinesl vítězství Bohemians v souboji tabulkových konkurentů proti Karviné, úspěch slavil rovněž Jablonec v Brně. Na závěr Slavia zejména díky Stanciuovi prodloužila svou vítěznou sérii proti Mladé Boleslavi.

Zápas kola


Slovan Liberec - Teplice

Liberečtí sice byli v zápase s Teplicemi jasně lepším celkem, nicméně na úvodní Sadílkův vlastňák dlouho nedokázali najít odpověď. Nakonec se to povedlo až Rabušicovi, který přitom během první půle zahodil penaltu. V samotném závěru pak o vítězství mužů z Podještědí rozhodl Rondić.



Gól kola


1. Nicolae Stanciu (Slavia Praha)

Rumunský středopolař úřadoval a obsadil hned dvě první místa v gólové hitparádě kola. Nejprve famózní přímák, poté úžasné sólo. Zároveň ale nesmíme snižovat Holzerův halfvolej či Potočného standardku, které také potěšily oko diváka.



2. Nicolae Stanciu (Slavia Praha)



3. Daniel Holzer (Baník Ostrava)



Jedenáctka kola





Brankář - Vlastimil Hrubý (Jablonec)

Poslední dobou dostává více prostoru jeho kolega Hanuš, když už ale byl po více než čtyřech měsících povolán do brankoviště, rozhodně nezklamal. Předvedl celkem pět zákroků proti brněnským střelám, přičemž jen jednou kapituloval a napomohl tak k důležitému vítězství Severočechů.

Pravý obránce - Lukáš Masopust (Slavia Praha)

Rovněž Masopust momentálně nepatří do ideální jedenáctky Slavie, nicméně v Mladé Boleslavi předvedl velmi zdařilý výkon. Poctivá práce směrem dozadu, k tomu i solidní nadstavba dopředu.

Střední obránce - Dominik Simerský (Fastav Zlín)

Oba stopeři v sestavě se mohli pyšnit čistým kontem i vstřelenou brankou. Zlínský Simerský se jí dočkal ve třiasedmdesáté minutě, když mezi tři tyče dorazil Fantišovu hlavičku.

Střední obránce - Jakub Pokorný (Baník Ostrava)

Během utkání působil jistým dojmem v defenzivě, k tomu přidal i obstojnou rozehrávku a práci s balónem. Zaslouženou odměnou mu byl i gól, kterým završil "bůra". Po Jánošově rohu se dostal k hlavičce, od níž míč putoval mimo gólmanův dosah.

Levý obránce - Daniel Holzer (Baník Ostrava)

I když hrál beka, byl jedním z nejnebezpečnějších hráčů slezského mužstva. Po čtvrtině utkání sice ještě zamířil nepřesně, nedlouho před pauzou se ale dočkal branky díky nádhernému halfvoleji. V dalších situacích už mu štěstí nepřálo.

Pravý záložník - Youba Dramé (Fastav Zlín)

Vidět v akci jsme jej mohli zejména během druhé půle. Nejprve připravil obrovskou šanci Poznarovi, poté se sám odhodlal ke střele, která skončila za Drobného zády. S pěti góly je tak aktuálně druhým nejlepším zlínským střelcem.

Střední záložník - Nicolae Stanciu (Slavia Praha)

Hlavní hvězda utkání sešívaných v Mladé Boleslavi. Po necelé půlhodině se ujal přímého kopu, který nádherným způsobem poslal o tyč za brankovou čáru, ještě během první půle pak přidal druhý gól, když tentokrát předvedl své vedení míče a sólo úspěšně zakončil.

Střední záložník - Daniel Tetour (Baník Ostrava)

Příbram sice působí spíše druholigovým dojmem, ovšem to nesnižuje výkon Baníku, který tak má v sestavě nejpočetnější zastoupení. Tím třetím mužem je Tetour, jehož pohotová rána po přestávce dodala Ostravě potřebný klid do kopaček.

Levý záložník - Till Schumacher (Bohemians Praha 1905)

Ačkoliv se rozhodl neprodloužit smlouvu platnou do konce této sezony, Bohemians jej neodepsali a německý wingback tuto důvěru splatil. Už ve třetí minutě se díky nedobrému bránění soupeře dostal k balónu, který uklidil za brankářova záda.

Útočník - Imad Rondić (Slovan Liberec)

Na hřiště přišel po deseti minutách druhé půle, načež se stal střelcem rozhodující branky svého mužstva. V samotném závěru základní hrací doby si našel Mosquerův centr, který hlavičkou poslal za Čtvrtečkova záda.

Útočník - Ivan Schranz (Jablonec)

Od samého začátku velmi aktivní. Dlouho se mu nedařilo rozvlnit síť, jelikož buď pálil nepřesně, nebo trefil Flodera. Dvacet minut před koncem se ovšem i on dočkal, když se dostal k Zeleného vyražené ráně a doklepnul ji mezi tři tyče.

Nemělo by vám uniknout


Liberec se proti Teplicím v první půli neustále střílel do vlastní nohy. Vše začal během úvodní čtvrthodiny Sadílek, který sice předvedl výstavní hlavičku, nicméně tou překonal vlastního brankáře.



Skláři dali svému soupeři jedinečnou možnost k vyrovnání, avšak Rabušicova penalta se zařadila mezi ty nejhorší, jaké jsme letos mohli vidět.



Velká nepříjemnost nejen z hlediska zápasu v Opavě, ale i celé sezony, se přihodila Pardubicím. Při zákroku proti Čvančarově lobu ti totiž brankář Marek Boháč poranil koleno a svému týmu už v tomto ročníku k dispozici nebude. Čas 0:58.



V závěru první půle přišla pro Pardubice další pohroma. Cadu hloupě a velmi bolestivě nakopl Žídka do obličeje, za což viděl červenou kartu a navíc se kopala penalta, kterou Smola proměnil.



O pohledné trefě Potočného byla výše řeč, tak tady je na videu. Ale ne kvůli gólu samotnému, nýbrž pro pochybné počínání zdi, jenž by mohlo konkurovat tomu, co předvedl proti Portu Juventus.


Po mimořádně zdařilém představení v pohárovém mači s Karlovými Vary dostal Stanislav Tecl příležitost v základu i v Mladé Boleslavi, avšak vůbec jí nevyužil. Asi nejhorším vysvědčením o jeho zakončovací formě budiž situace ze sedmnácté minuty. Čas 0:46.



Zachyceno na sociálních sítích


Otázka nedělního dne: kdo předvedl horší výkon?



Tak... to snad byla tutovka.



Žel bohu to neklaplo.



Šok! Novinář se zaměřením na Slavii píše o Slavii!



A kdyby zejména sparťanští příznivci měli v dnešních časech nudnější odpoledne, zde je jeden tip.



VAR v akci


Jen v jednom momentě VAR zvrátil klíčové rozhodnutí hlavního sudího. To když Puškáč po třech čtvrtinách utkání sice procpal míč do karvinské svatyně, nicméně všemu předcházel Necidův ofsajd. Čas 2:23.



Změny v tabulce


Spartě byl třetí víkend v řadě odložen zápas, tentokráte kvůli karanténě soupeře, a nadále tak má na Slavii čtrnáct bodů ztráty, zato dva zápasy k dobru. Dramaticky se jeví bitva o třetí místo. To aktuálně drží Liberec o skóre před Jabloncem, dva body pozadu je Slovácko. Tato tři mužstva jsou ale také v tomto pořadí seřazena co do počtu odehraných zápasů.

Plzeň po odložení svého utkání vypadá na šestém místě poměrně osamoceně, na Evropu ale ještě určitě zaútočit chce. Naopak pro Baník se to už jeví jako velmi náročný úkol, nehovoříc o Pardubicích, Olomouci či desítku uzavírajících Českých Budějovicích. Do tohoto nabitého středu pole se ale čerstvě dotáhli Zlín a Bohemians.

Naopak Karviná vinou neuspokojivých výsledků, které odnesl trenér Jarábek, klesla do spodní třetiny tabulky. Na sestupové příčky má nadále solidní náskok, o čtyři body větší než Teplice a o sedm než Boleslav. Brnu, Opavě či Příbrami by v záchraně už zřejmě pomohl jen zázrak.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha23194066:1561
2.Sparta Praha21152447:2447
3.Slovan Liberec23126536:2042
4.FK Jablonec22133638:2642
5.1. FC Slovácko21124541:2140
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.Baník Ostrava2396832:2333
8.FK Pardubice2294921:2931
9.Sigma Olomouc2279629:2530
10.Dynamo České Budějovice2379726:3130
11.Fastav Zlín23851024:2929
12.Bohemians Praha 19052377925:2728
13.MFK Karviná2368925:3626
14.FK Teplice23641324:4522
15.FK Mladá Boleslav23471227:4019
16.Zbrojovka Brno23361418:3815
17.SFC Opava23361415:4315
18.1. FK Příbram23261516:5112

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (263)

Přidat komentář
meno

Sbíráte někdo kartičky naší ligy?

Reagovat
Alf da Gama

Reagovat
meno

Nějaký zajímavý úlovky?

Reagovat
Alf da Gama

jojo, pár pěkných UM

Reagovat
meno

Pěkný! Kupoval jsi Exclusive boxy?

Reagovat
Alf da Gama

jojo, pár peněz v tom zahučelo

Reagovat
db18

ano

Reagovat
meno

Super! Mohli bychom pak udělat nějakou sběratelskou komunitu

Reagovat
lubik

Ahoj na fb je k tomu určena jedna skupina, kde dáváji lidi na prodej či na výměnu karty

Reagovat
meno

No tak výborně!

Reagovat
ACSeRw!n

mam docela dost ze sezony 95/96

Reagovat
lubik

Pěkné a něco na prodej ?

Reagovat
monty25

Já taky. Mám už i něco málo na výměnu (Trubač, Vondrášek, Vaněk, Greššák).

Reagovat
Greny

Vaňka za Kokeš?

Reagovat
monty25

Ne, ale třeba za Moulise.

Reagovat
Greny

Já vůbec nevěděl že to válí ještě... Přemýšlím že něco objednám... Nějaká stránka kde se to dá pořídit dik

Reagovat
monty25
Reagovat
Kepy_FCB

jen chebské

Reagovat
jaris7

OT: Včera ruští rozhodčí nepoklekli před LM City-Gladbach . Jsem zvědavý na další vývoj.

Reagovat
smazaný uživatel

.. A dobře udělali. Rusáky sice rád nemám, ale tohle se jim povedlo.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kocour Klapuška

No a? Ja vubec nechapu, co je na tom respektování hodne a proc tomu nekdo dava palec. Stejne tak glorifikace tech, kteri poklekavaji. At si kazdy vyjadřuje nazor, ktery zastava - to preci neni nic ocenění hodneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak bych to neřešil. Kdo chce, ať si klekne, kdo nechce, tak ať si nekleká.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
bunnovv

Hlavně v LM už nikdo nekleká né? Možná teda jenom angličani, ale třeba minulý týden PSG, Barca, Sevilla nebo Dortmund neklečeli nikdo...

Reagovat
Jan Horáček

Včera před zápasem Bournemouth - Swansea už také nepoklekli všichni hráči.

Mně by zajímalo, kolik z těch, co klečí, si třeba zjišťuje nějaké informace, studuje si k tématu atd.

Nebo jen prostě bezmyšlenkovitě kleknou ? . Má pak ovšem takové gesto nějaký význam, není to potom čistá formalita ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč by měli? Povinné to není, když nechtějí, tak nemusí.

Reagovat
bobis21
Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

klasicky rusaci no

Reagovat
žrout

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jan Horáček

Vypadá to, že Stanciu chytil formu, jiným zase ale trochu odešla

Reagovat
ACSeRw!n

strasny traparny na tech twitterech

Reagovat
kilobyte

Střelec Tecl, Deli a Danopoly dobrý. Akorát mě naštvalo, že ten odkaz nikam nevede. Docela bych si zahrál.

Reagovat
mistr129

Je tam níže v tom vlákně odkaz tuším

Reagovat
kilobyte

Dík. Bohužel je to jen pro tisk. Já si chtěl objednat hotovou hru. To nebudu jak blbec tisknout. Navíc by to nemělo takovou kvalitu z domácí tiskárny. Ať už tiskem a nebo papírem/kartonem.

Reagovat
verv

Reagovat
žrout

Neměla být dneska ofiko nominace na EURO U21

Reagovat
ACSeRw!n

jdete po nem jo ?

Reagovat
FCB1922

Hehe..

Reagovat
Greny

je tam Panik..

Reagovat
Losinho

Na toho se erwin ptal ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty z toho Pánika máš normálně noční můry

Reagovat
doshcz

však ho šikanuje na TW, to bych se taky bál

Reagovat
Kepy_FCB

Vyčpělá přestárlá trubka svým sporem s panem trenérem zakrývá svou zoufalost!

Reagovat
Banikovec7

Zajímavý tah, nedat Sannehovi šanci proti slabším v lize a pak ho pustit rovnou na Spartu tak snad se předvede

Reagovat
bobis21

Sestava teda hodně překvapivá. Poslední dobou skvělý Pokorný a dává i góly že standardek jen na lavičce, Sanneh poprvé v zápase s prvoligovým soupeřem a hned na Letné? No jsem zvědav co z toho bude naštěstí jsme velcí outsideři, což nám často svědčí.

Reagovat
Banikovec7

úplný opak oproti loňsku, kdy skoro i někteří brali jako favorita nás a dopadlo to debaklem.

Reagovat
Greny

Čekal jsem dnes toho rychlého kluka tmavé pleti Sar, Sor nebo jak se jmenuje

Reagovat
Banikovec7

ten přijde potom

Reagovat
HorajzmAmmann

ale kombinačně nevypadá špatně...

Reagovat
KingMaster13

Fandím mu

Reagovat
Greny

Kozákův aut

Reagovat
ratusek

Čelůstka koukám klasik

sakra, mohl to sněhulák pustit

Reagovat
HorajzmAmmann

ale Kaloč

Reagovat
jackinho10

Ty vole, ten Plavsic to je fotbalista kazdy souboj si lehne na zem

Reagovat
ratusek

to ani faul snad nebyl a Bosák, že prej jasnej faul

Reagovat
jackinho10

Presne

Reagovat
ratusek

pičo zase loktem do těla, proč mu nedá žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tam měl už snad čtyři fauly loktem, takže měl dávno táhnout ze hřuště. Potrat z Brna.

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí, ten ať fakt chcípne. Ubožák zákeřnej.

Reagovat
Banikovec7

Snad si Bosák do konce zápasu udrží alespoň 50% úspěšnost ve jmenování Ndefeho se Sannehem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Ty kráso ten Čelůstka šel hrozně dolů momentálně to není ani na Zbrojovku natož na repre

Reagovat
HorajzmAmmann

vole, teď tam být místo Zajíce Sor...

Reagovat
Greny

Heca bude po zápase s Baníkem dodatečně nominován do repre pokud to tak bude pokracovat

Reagovat
ratusek

sakra tolik šancí a pak zase dostanem gol a sesypem se

Reagovat
Frank Lampard 8

Sanneh se jeví velmi slušně

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

a Ndefe se mi v záloze taky líbí více než na beku

Reagovat
HorajzmAmmann

Ndefe záloha a Holzer obrana

Reagovat
bobis21

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Wyrda

dopředu jo, dozadu je to už horší

Reagovat
Greny

Věří Lastuvkovi

Reagovat
Wyrda

Ten tak, vypadá že moc nerozumí co po něm Lašty vlastne chce

Reagovat
Greny

Mě stačilo když jsem viděl jak stavěli tu zed

Reagovat
HorajzmAmmann

možná zkusit do zálohy jako Ndefe

Reagovat
Puskas

Reagovat
John Obi Mikel

Jánoš

Reagovat
HorajzmAmmann

Karoch vtipálek...

Reagovat
Wyrda

Zatím hrajem fakt parádně! Tetour super. Ted jeste toho gola

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wyrda

A fleisman vyborny po takove pauze

Reagovat
Puskas

Reagovat
Greny

Míra už viděl pumlic v siti

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák si zahrál na Vláška

Reagovat
HorajzmAmmann

Bosáku, vole...

Reagovat
Greny

Hložek to ale hezky zkusil

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek je poslal slušně na párek

Reagovat
Neon

To je strašná plácaná

Reagovat
Greny

Bosák : chce to hrát hrát a hrát aby se do toho Hložek dostal

Sparta : Hlozka na euro21 nepustime

Reagovat
smazaný uživatel

No on Bosák není představitel Sparty. Takže v čem je ten vtip?

Reagovat
John Obi Mikel

Ke Karochovi dosadit Štěpána a mohli bychom se dočkat třeba 80 pokusů o vtip na 1 zápas.

Reagovat
bobis21

Víš jaký mají krásný život když je pobaví cokoliv co řeknou? Nikdy se nenudí

Reagovat
Greny

A ještě by nám řekl kdo s kym

Reagovat
Nadržený šimpanz

To by byla legendární dvojice

Reagovat
Banikovec7

První půlku poločasu Baník lepší, pak začla Sparta hrát, tak snad zase poleví po pauze

Reagovat
Wyrda

Reagovat
HorajzmAmmann

zatím slušný poločas Zdá se mi, že Smetana Baníku naordinoval vysoký presink a hlavně rychlejší hru směrem dopředu, bez nějaké zbytečné kombinace.

Líbí se mi Svozil, Ndefe a Tetour. Nic moc Zajíc.

Věřím, že příchodem Sora ty protiútoky budou v topu

Reagovat
thewall

Velká spokojenost

Reagovat
bobis21

Obávám se že tam Spartě něco náhodou spadne a skončí to 1:0. Měli jsme něco proměnit, šance byly zatím dobří Kaloč, Ndefe, Jánoš a Tetour

Reagovat
Banikovec7

Kaloč jo? Mi to přijde taková ta jeho klasika, nesmyslné fauly, zkažené jednoduché přihrávky a Jánoš teda taky mohl směrem dopředu vyřešit dost věcí lépe

Reagovat
Greny

Jak říká ten trenér... Tak dorostenecké kategorie budou úplně šílené...

Půlka z nich se nevrátí a druhá půlka bude hrát někdy po dvou letech a třeba půjdou rovnou do chlapů... Tam skončí během půlroku taky

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

poděkujme naši super vládě

Reagovat
Greny

K tomu přidej rozdíl mezi profi fotbalem a třetí ligou a níže... A bude i dost klubu co skončí .. základna půjde dolů, kvalita soutěží taky a udělá se ještě větší propast mezi amatérským fotbalem a profi...bude to těžká doba..

a přiznám se že já jsem to už definitivně na hřebík pověsil... Před covidem jsem uz půlrok nehrál a po roce a půl dvou letech.. se přinutit abych zhubl na nějakou přijatelnou váhu tak aby mě to bavilo a netrápil sem sam sebe. To už asi nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

A hraješ ligu nebo za Líšeň?

Reagovat
Greny

Ani jeden mancaft nemá na to aby mě zaplatil

Reagovat
Puskas

Jsi hráč za všechny prachy?

Reagovat
bobis21

Hlavně jsem zvědavý jak se projeví rozdíl se zeměmi kde mládež tolik tréninku neztratila. To může náš sport hodně dlouho tížit.

Reagovat
John Obi Mikel

A tohle jsou profíci. Amatérský dorosty půjdou úplně do ...

Reagovat
Greny

Tak tam už byli problémy před covidem teď to bude ještě horší .. možná by se mohla na rok dva zvýšit ta kategorie pro přechod ... Těžko říci jak to vyresit

Reagovat
čolo

Reagovat
HorajzmAmmann

a to není jenom fotbal.

Já jako dorostenec nebo žák když jsem chvilku pořádně neskákal byl jsem v prdeli a další rok jsem hledal jistotu atp ...

Reagovat
Greny

Reagovat
John Obi Mikel

Brejk tzv.na Bohemku

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle měl být gol.

Těch brejků bude víc a víc. Místo Zajíce bych dal Sora. Stejně to moc do vápna necentrujeme...

Reagovat
Greny

Stronati ten brejk stejne prerusil faulem

Reagovat
HorajzmAmmann

říkám, měl být gol.

Reagovat
bobis21

Ten rozhodčí z toho zas dělá bezkontaktní sport řekl mu někdo ze nemusí pískat každý pohled na soupeře?

Reagovat
thewall

Plavšič mi pije krev. Každý pád přehrává. A Julínek bohužel přísnější na naše - hlavně na útočné polovině nám píská i křivý pohled.

Reagovat
Greny

Heča

Reagovat
HorajzmAmmann

Tetour > Dočkal

Reagovat
Djibril6

Z brejku 4 na 2 udělají faul, Jánoš měl lobovat. To je velká škoda z takových situací musí padnout gól.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
thewall

To přijde

Reagovat
Djibril6

Těžko, vsadil jsem, že dáme alespoň 1 gól, takže s tím moc nepočítám

Reagovat
thewall

Dej cash out a padne

Reagovat
Djibril6

Mám to sólo, více jak 1. Takže aspoň cashout přinese gól.

Reagovat
Djibril6

Kecám 1 a více.

Reagovat
7kaka7

Tak nesmí se zapomínat že to je Baník, ne Slavie....k výbornému fyzickému výkonu je potřeba i fotbalová nadstavba, tu Baník neměl.

Reagovat
Greny

Špičička ✓

Reagovat
Banikovec7

Neskutečný klaun Julínek, na druhé straně by to v životě nepískl

Reagovat
Salfovic

Zase suchej záchod ?

Reagovat
thewall

Tam nebylo nic...A nedivím se, že máme tři žluté z čisté frustrace nad tím, jak se dnes píská.

Reagovat
bobis21

Zase "faul" Kaloče každý kontakt pískat, jak pak ten fotbal může vypadat

Reagovat
Greny

Taky je to na fauly tak 20:6 pro Banik

Reagovat
bobis21

Já ani neřeším že by někomu piskal víc, celkově mě sere ten přístup že je každý kontakt faul

Reagovat
Greny

To co teď piskl

Reagovat
čolo

Ty se divíš? Já teda vůbec...

Reagovat
HorajzmAmmann

běžte s tímhle ale už do prdele... tak ať to udělají bezkontaktní a je klid...

Reagovat
ratusek

Julínek je klaun tvl

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Kaloč je blázen, ne?

Reagovat
iamek

Asi je

Reagovat
Nadržený šimpanz

Bosák evidentně nadšený z penalty, Slávista zkurvenej

Reagovat
Nadržený šimpanz

Bosák evidentně nadšený z penalty, Slávista zkurvenej

Reagovat
iamek

To je idiot ten Kaloc .

Reagovat
Banikovec7

Naprostá klasika Kaloč, ten to fakt nemá v hlavě v pořádku, tohle předvádí každý zápas.

Reagovat
iamek

První žlutá zbytečná a teď tohle. Neuvěřitelný

Reagovat
ratusek

Bosáku seš slepej ty čuráku? Krejčí si ty ruce zkušeně podržel, stejně jak v hokeji. a ty řekneš faul, běž do piče

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
iamek

Reagovat
ratusek

no a ne? Kaloč je sice blb, ale Krejčí zkušeně no

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloc

Reagovat
Salfovic

Kaloč si myslel, že je v base ?

Reagovat
mistr129

Kaloč

Reagovat
Radin

To je blbec. Takhle to zkazit spoluhráčům..

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč ach jo.. zbytečný... posral zápas.

Reagovat
iamek

Přitom fajn výkon. Strašná skoda, ale po dlouhé době mě ta hra bavila aspoň

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Puskas

Reagovat
Seydou Doumbia

Baník nebyl nějak výrazně horším týmem. Kaločovi za toto uříznout koule. Takhle to spoluhráčům zajebat v závěru.

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Kaloč zbytečnéj faul.. rozhodci zbytečná cervena

Reagovat
Seydou Doumbia

Obě žlutý zasloužený

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Za mě teda ne... On dostal tu první za zakopnutí toho míče ne?... To se mu nedivím když to nebyl ani faul co piskli

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

pak je Kaloč ale dement...

Reagovat
iamek

A to ho omlouvá?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

Reagovat
thewall

Tady se bohužel ukázalo, že zbytečná žlutá karta ze zcela oprávněné a pochopitelné frustrace může někdy vést k pozdějšímu vyloučení.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak vyloučení v konečným důsledku není problém, pokud to fakt takový dement jak se tady dočítám a má kiksy opakovaně. Problém je spíš ta penalta v závěru, to šlo celé to snažení doprdele akorát. Jako by ti někdo nasral na hlavu.

Reagovat
HorajzmAmmann

já bych zase neřekl opakovaně, ale dle mého je prostě tohle daleko větší blbost než to co udělal Fillo...

Reagovat
Banikovec7

No nejsem si jistý, jestli vyrobil nějakou penaltu, ale chodí takhle nesmyslně do soubojů skoro pořád.

Reagovat
HorajzmAmmann

aha.. tak to pak jo. A to musím říct, že se mi dneska herně jeho výkon celkem zamlouval. Tímhle to celé akorát posral...

Reagovat
Seydou Doumbia

Co vlastně zrobil Filo? Neviděl jsem mač.

Reagovat
HorajzmAmmann

urval Bořilovi hlavu...

Reagovat
Seydou Doumbia

Nějaký kung-fu kop na styl Nigela de Jonga?

Reagovat
HorajzmAmmann

hele, radši se na to koukni :-)

Reagovat
Seydou Doumbia

Zrobil chujovinu, ale takhle na začátku zápasu bych za to redku nevytahoval. Ale já nejsem kompetentní osoba o tom rozhodovat. Ani objektivní osoba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
thewall

Jó, krve bylo jak z prasete ...

Reagovat
Banikovec7

Nevím, mi to furt od něj přijde strašně málo, jsem rád, že hraje mladý a odchovanec, ale nic moc u něj prostě nevidím.

Reagovat
thewall

Jasně, penalta je hlavní problém. Ale pokud by ji Hancko nedal, tak jsme měli po problému penalta a měli bychom velký problém s početním oslabením do prodloužení.

Řekl bych, že Kaloč dostane pořádnou sodu od Smetany i spoluhráčů. Nechtěl bych být v jeho kůži (ani v kůži spolupráčů, který to posral )

Reagovat
thewall

... kterým

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby hrál Baník prodloužení o 10 dokážu si představit, že by to na penalty uhrál...

Reagovat
thewall

To já taky. S tím oslabením bych ale věřil na postup jen přes penalty, v plné sestavě klidně i na postup v prodloužení.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
bobis21

Jak se to vezme. Za zakopnutí míče ano, ale kdyby si rozhodčí nevymyslel faul a nezastavil tak náš protiútok, k žádnému zakopnutí nedojde.

Reagovat
thewall

Co tam dělá Laštůvka, vždyť jsou ještě 4 minuty ...

Reagovat
Greny

Protože se tři hrát nebudou

Reagovat
thewall

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda.

Reagovat
icka

Kaloc je dement. Picoviny dela neustale.

Reagovat
Bakary3

Nevim, jestli dement, ale prumerak takovej.. a to jsem se tu docetl, ze krome golu ma na to byt box to box na urovni soucka.

Reagovat
bobis21

Souček hrál v jeho věku ještě druhou ligu na Žižkově ne?

Reagovat
meno

Souček v jeho věku sestřelil někoho hattrickem, ale nemůžu si teď vybavit koho

Reagovat
Bakary3

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bakary3

Tak touhle logikou by se dalo rict o vsech jeho veku v lize, ze maji na to byt jako soucek.

Jen v tom Kalocovi nevidim nejak vubec nic zvlastniho.

Rekl bych, ze v lize asi bude, ale takovej prumernej ligovej posouvac.

Reagovat
Bakary3

A suk byl i v U21 a hral s ni euro, kde treba proti Italii zahral neskutecne.

Reagovat
Wyrda

Tak Kaloč bude tepprve součástí toho následujícícho cyklu U21 co přijde po letošním EUROU21

Reagovat
John Obi Mikel

Bílý Yaya

Reagovat
Bakary3

jojo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Už byl ve Slavii, nicméně zároveň koukám, že jsou s Kaločem na den přesně o pět let

Reagovat
bobis21

máš pravdu, nepamatoval jsem si přesně roky kdy na tom Žižkově byl a o jeden jsem se minul. Každopádně jak píši dole, nepsal jsem to tak že je Kaloč stejně dobrý jako Souček, ale že hraje podobným stylem a mohl by plnit podobnou roli. A věřím že když nabere zkušenosti tak i ty chyby budou ubývat. Proto musí mladí hrát a ne sedět na tribuně ...

Reagovat
mistr129

Já se ani nezapojoval do diskuze, jen mě konkrétně zaujalo tohle datum

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ses to prosím tě dočetl?

Reagovat
Bakary3

Nebyl jsem si jisty, ale bobis se k tomu sam prihlasil.

To nepodavam jako nejakej vysmech bobisovi, jen mi nekdy prislo jeho hodnoceni od banikovcu az moc optimisticky.

Reagovat
bobis21

Tak já to psal k tomu že hraje podobným stylem. A jelikož je mladý, myslím že má na to tu roli na slušné úrovni pro českou ligu hrát. Soudit podle toho že hráč který hraje první rok ligu udělá chybu je nesmysl...

Reagovat
Wyrda

spíš mi přijde že by mu mohla bodnout hostovačka v lize, kde by hrál každý zápas tzn. v této chvílí týmy jako Opava, Brno popřípadě Zlín nebo i nějaký Čechy at je daleko od Ostravy. Ted mi prijde ze ty chyby prameni proste z nezkušenosti a nevyhranosti.

Reagovat
Bakary3

Jo, ja to neberu podle jedny chyby, ale ok

Jak pise wyrda, budte chytry a poslete ho do Liberce jako Slavia Suka

Reagovat
Alan_Shearer

Zelezna Sparta finalova odveta ceka

Reagovat
thewall

Klasika rozhodčích = železná Sparta ...

Reagovat
monty25

Pro Baník hodně krutý, bohužel Kaloč udělal blbost. Škoda, těšil jsem se na prodloužení.

Reagovat
Salfovic

Nebyly by rovnou penalty ?

Reagovat
monty25

Ne, Lutonský se po zápase ptal Vrby na prodloužení.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zatím to teda hráči Smetanovi moc neulehčují.

Reagovat
HorajzmAmmann

sice se prohrálo, ale 2. poločas v Edenu tak teď Baník ukázal pozenciál. Snad si Baník nechal branky na Slovácko. Smetana za 6 poločasů 5 hodně slušných

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Je to jen začátek, ale zatím na mě dělá Smetana dobrej dojem, i skrze jeho vyjádření.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný čím trošku zklamal, že tam nedal Sora místo Ondry nebo Holzera.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Wyrda

Já si myslím, že po tom co dvakrát střídal v podstatě nuceně, tak si chtěl pošetřit ten třetí termín střídání na později a když to vypadalo, že se jde do prodloužení tak logicky těch 90. minut chtěl nechat dohrát ty co tam byly a Sora poslat do prodloužení. No nevyšlo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Ulevilo se Vám, že Sparta dala gol a nešlo se do prodloužení?

Ne ty blbe, je nasranej, protože si chtěl zahrál prodloužení a třeba vypadnout....

Reagovat
Puskas

Přesně, hráči dlouho nehráli, tak aby byli rozběhaní na ligu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Greny

Vrba si dává kurva bacha aby si to u fanoušků Baníku nějak nerozesral

Reagovat
HorajzmAmmann

tak on nikdy proti Baníku nic neměl...

Reagovat
bobis21

Chtěl postup Baníku, Hanckovi se ale nepovedlo poslat penaltu na tribunu

Reagovat
thewall

Skousávám ten závěr, už jsem počítal s prodloužením. Odhlédnu od výsledku a hloupé penalty - alespoň takový Baník chci vidět. Těším se na neděli.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Wyrda

Reagovat
braveheart

Reagovat
meno

To se však může uskutečnit pouze za dvou předpokladů: že zastupitelé vysloví souhlas a že bude Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) vyřešen rozklad společnosti PORR, která se na něj vloni obrátila kvůli údajně netransparentním a diskriminačním podmínkám v tendru. Městu nezbývá nic jiného než přijmout roli pozorovatele.

„Budeme rádi, když ÚOHS brzo vyřeší rozklad firmy PORR. Neustálé zpochybňování procesů a vítězů zhoršuje kvalitu soutěžního prostředí. Některé firmy už jsou z toho otrávené tak, že se soutěží ani neúčastní, protože se různí lobbisté snaží proces zpochybnit,“ popisuje Vlasák.

Nic nekončí, jedeme dál!

Reagovat
žrout

Reagovat
Coutinho10

dnes probehl los Mol Cupu...bohuzel jsem na nej zapomnel a tak hrajeme venku

Los čtvrtfinále českého poháru MOL Cupu (úřední hrací termín 7. dubna):

Sparta - Vlašim/Jablonec, Olomouc - Slavia, Teplice - Mladá Boleslav/Slovácko, Plzeň - Liberec. (ČTK)

Reagovat
ratusek

Tvl, zajimavý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele