Boleslavská smršť v nastavení aneb Události 22. kola FORTUNA:LIGY

09.03.2021, 09:05
Názory a komentáře
Pouze sedm zápasů bylo k vidění v rámci prvního březnového víkendu ve FORTUNA:LIZE. Kromě Sparty totiž krátce před svým plánovaným pátečním zápasem muselo do karantény i Slovácko. A to ještě chvíli pochybnosti visely nad Slavií...

Na úvod programu každopádně Liberec slepenými góly zvítězil Příbrami, v následných soubojích v druhé polovině tabulky Zlín remizoval s Bohemkou a Teplice zdolali Opavu. Beauguelova trefa přisoudila vítězství také Plzni na úkor Olomouce.

Zatímco Brno v neděli v Karviné jen remizovalo, současně hraný zápas na budějovické Střelnici přinesl vítězství Mladé Boleslavi. Ve šlágru kola na závěr Slavia porazila Baník. Mimochodem, v rámci Událostí kola je tu jeden unikát - hned šest hráčů obhájilo svou účast v nejlepší jedenáctce z minulého týdne...

Zápas kola


Dynamo České Budějovice - Mladá Boleslav

Utkání plné zvratů, na jehož konci se Boleslav výrazně přiblížila záchraně. Brzy po Maškově trefě vedla, po přestávce zahodil na druhé straně Čolić penaltu. V závěru základní hrací doby srovnal Brandner, nicméně díky Šimkovi v páté a Douděrovi v sedmé minutě nastavení Středočeši získali velmi cenné tři body.



Gól kola


1. Michal Sadílek (Slovan Liberec)

Liberečtí se na gól v Příbrami dlouho načekali, pak ale přišly dva slepené a ještě k tomu parádní. Po Peškově trefě z otočky se nenechal zahanbit Sadílek, který výstavním lobem rozvlnil síť.



2. Lukáš Masopust (Slavia Praha)



3. Jakub Pešek (Slovan Liberec)



Jedenáctka kola





Brankář - Jan Laštůvka (Baník Ostrava)

Hodně dlouho držel Slezany v boji o cenné body v Edenu. V úvodu se blýsknul proti Bořilově padající hlavičce, po přestávce musel ukázat svůj um proti Stanciuovi i Kuchtovi. V samotném závěru musel vytáhnout parádní zákrok po Provodově střele.

Pravý obránce - David Douděra (Mladá Boleslav)

Další solidní výkon mladoboleslavského krajního beka. V průběhu utkání opět zásoboval balóny útok, zároveň nezapomínal na svou obrannou práci. V samotném závěru utkání se po rohovém kopu neúnavně hnal dopředu a odměnou mu byl gól do prázdné brány.

Střední obránce - Luděk Pernica (Zbrojovka Brno)

I z pozice stopera byl pro karvinskou defenzivu velkým ohrožením. Ve třinácté minutě zajímavě nahrával Růskovi, sám se pak dostal i k dorážce. Z branky se nakonec radoval po třech čtvrtinách utkání, kdy hlavou zužitkoval Pachlopníkův centr.

Levý obránce - Jan Bořil (Slavia Praha)

Ústřední postava utkání mezi Slavií a Baníkem. A to nejenom proto, že na soupeřích vybojoval přesilovku i penaltu, zejména v první půli totiž byl hodně vidět směrem dopředu. Například po čtvrthodině prověřil hlavou Laštůvku, poté z protiútoku vypálil o kousek nad břevno.

Pravý záložník - Jakub Pešek (Slovan Liberec)

Během dvou minut rozhodl utkání v Příbrami, když si připsal gól i asistenci. Nejprve z otočky zakončil přes brankáře, poté zleva naservíroval balón před dalším pohledným gólem Michalu Sadílkovi.

Střední záložník - Michal Sadílek (Slovan Liberec)

I druhý gól Slovanu stál za to. Sadílek si vzal příklad z Karla Poborského a nečekaným lobem na zadní tyč přinutil Šimana kapitulovat podruhé. Stejně jako po většinu jara i ve zbytku zápasu předváděl velmi dobrý výkon.

Střední záložník - Samuel Dancák (Mladá Boleslav)

Jedna z nenápadných posil se klubu z města automobilů nesmírně vyplácí. Dancák opět převedl ve středu hřiště ve spolupráci s Matějovským a Maškem dobrý výkon a měl lví podíl na důležité výhře týmu.

Střední záložník - Nicolae Stanciu (Slavia Praha)

Penaltu v prvním poločase tentokrát proměnil s naprostým přehledem. hrozil i nadále. Během druhé poloviny utkání prověřil gólmana nejprve padající pumelicí, poté jej zkoušel překvapit ranou z přímého kopu z ostrého úhlu.

Levý záložník - Pavel Moulis (Teplice)

Ve třetí minutě lehce, zato velmi šikovně tečoval Trubačův centr, načež balón pomalou rychlostí zapadl na vzdálenější tyč. Po půlhodině orazítkoval břevno, ve druhém poločase asistoval na premiérovou ligovou trefu Kodadovi.

Útočník - Michal Škoda (Mladá Boleslav)

Gól sice vsítit nedokázal, do statistik se přesto hned dvakrát zapsal. V úvodu asistoval na Maškově zahajovací brance, v závěru pak přihrál Šimkovi před poloodkrytou klec, díky čemuž padnul vítězný gól.

Útočník - Jean-David Beauguel (Viktoria Plzeň)

Byl vidět prakticky celý zápas. Po čtvrthodině neúspěšně pobídl ke skórování Buchu, o chvíli později pálil vedle. Jednu ze svých šancí proměnil v šestapadesáté minutě, kdy uspěl v souboji s Poulolem a prudkou ranou na bližší tyč rozhodl o vítězství viktoriánů.

Nemělo by vám uniknout


Dominik Simerský se ujal zlínské penalty, ze které mohl proti Bohemians rozhodnout. Balón však trestuhodně napálil nad břevno.



Úspěšným penaltovým exekutorem se nestal ani Benjamin Čolić. Proti tomu se vyšvihl gólman Šeda, který pár minut předtím vystřídal zraněného Diviše.



Protiútokem tři na nikoho zpečetila Mladá Boleslav své vítězství, do prázdné brány došel s míčem Douděra.



Už po necelých třech minutách oslabil svůj tým Martin Fillo, který mimo hru zasáhnul Jana Bořila a uviděl červenou kartu.



Další pohroma pro Slezany přišla po půlhodině, kdy po Bořilově centru zahrál rukou Gigli Ndefe a zahrávala se penalta, jíž Nicolae Stanciu využil. Čas 1:36.



Baník se do hry vrátil krátce po přestávce, kdy rohový kop rezultoval ve vlastní branku Tarase Kačaraby.



Zachyceno na sociálních sítích


Komentátorům se při duelu Slavie s Baníkem moc nedařilo...



Podobně jako Martinu Fillovi.



Covidové problémy zas tak vážné nejsou, zato ty zdravotní zejména mezi třemi tyčemi ano.



U Slavie zůstaneme i nadále, tentokráte ovšem zase jiné téma v podobě údajného zákazu vstupu pro fotografy Deníku Sport.



A příště to odnese správce kamerového systému na stadionu.



VAR v akci


Až po zásahu VAR byl Lukáši Hůlkovi odpískán nedovolený zákrok. Nařízenou penaltu však Dominik Simerský neproměnil. Čas 1:45.



Opavě naopak video pokutový kop sebralo. Rukou totiž zahrál útočící Rataj.



Videorozhodčí musel řešit i jednu zajímavou situaci v Plzni. Šlo o to, zda Hubník Šulcovu střelu stihnul vykopnout, než přešla brankovou čáru.



Změny v tabulce


Vzhledem k odloženým utkáním Sparty se náskok Slavie vyšplhal na čtrnáct bodů. První polovinu tabulky obecně poznamenává odlišný počet zápasů, přesně mezi pražskými "S" je totiž třetí Slovácko. Podještědské celky mají shodně o bod méně, jenže Liberec opět o utkání víc než Jablonec.

Lehce odtržená od středu pole je ještě po třetí výhře v řadě Plzeň, nabitý peloton od sedmého místa vedou s bodovým náskokem a utkáním k dobru Pardubice. Jejími pronásledovateli jsou Sigma, Baník a České Budějovice.

O prakticky jisté záchraně můžeme hovořit i v podání Zlína, Karviné a Bohemky. Teplice s Mladou Boleslaví mají dobře našlápnuto, dozadu se však stále musí ohlížet. Brno, Příbram ani Opava se totiž se svým osudem tak snadno nesmíří.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha22184063:1558
2.Sparta Praha20142443:2444
3.1. FC Slovácko21124541:2140
4.Slovan Liberec22116534:1939
5.FK Jablonec21123636:2539
6.Viktoria Plzeň22114739:2637
7.FK Pardubice2194821:2831
8.Sigma Olomouc2279629:2530
9.Baník Ostrava2286827:2330
10.Dynamo České Budějovice2279626:2830
11.Fastav Zlín22751021:2926
12.MFK Karviná2268825:3426
13.Bohemians Praha 19052267923:2725
14.FK Teplice22641223:4322
15.FK Mladá Boleslav22471127:3719
16.Zbrojovka Brno22361317:3615
17.1. FK Příbram21261316:4212
18.SFC Opava22261414:4312

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (98)

Přidat komentář
run

ten poslední odstavec je nesmyslnej. jednak Brno zatím padá i kdyby se neohlíželo...a hraje se ještě o kopec bodů /12 kol 42 b./ takže Zlín Karviná ani Bohemka ani náhodou nejsou venku z boje o záchranu..

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
soukup

Reagovat
Uwe háže buly

12 kol 36b ne? I kdyby Karviná nebo Bohemka získali 7-8 bodů jen, tak furt by Brno muselo nějakých 18 bodů v dvanácti kolech získat, což už se teda jeví jako dost nepravděpodobné, i vzhledem k tomu, že se všema trema už hráli, takže napřímo je o body nestáhnou..

Reagovat
ratusek

Jsou už v poho zachránění

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapilo by mě, kdyby někdo z té poslední trojky udělal do konce sezóny aspoň 10 bodů, spíš ten odstup od 15. místa ještě naroste.

Reagovat
ratusek

budou už psychicky dole, že ty výkony budou horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi ohlížet a Brno je tečka. To ohlížet patřilo na Teplice a Mladou Boleslav.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to slyším u Tvrdíků doma, když dostal Kolář tu žlutou v Lesteru:

Tvrdík: "To je debil, já mu dám!"

Tvrdíková: "Já taky, já taky."

Reagovat
meno

Neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš smutná realita.

Reagovat
Liquid

Reagovat
cubinho

Sadilek pekne boujue o EURO. S tim, jak jsou Ševčík s Holesem porad zraneni, tak ta sance tam rozhodně je.

Reagovat
Stannis Baratheon

I když se mu teď v Liberci daří na středu zálohy, vzal bych ho na levého beka. Bořil... je Bořil, a Novák ani nehraje. Na, středu je konkurence.

Věřím že když teď má formu, tak by se mu dařilo i na postu kde teď tolik nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LB ještě v repre hrál Matějů, ale to je zas jen Serie B

Reagovat
Stannis Baratheon

Matějů do repre prosím netahat.

To už tam můžou radši vzít Kalabišku.

Reagovat
Bakary3

Hmm…. ten poslední sraz byl Matějů dost dobrej

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti Izraeli a Slovensku... Tito soupeři ho dozadu téměř vůbec neprověřili a jeho podpora útoku byla nulová. Nijak mě nepřesvědčil.

A i kdyby tam skutečně zahrál dobře, přece nemůže mít kvůli 2 zápasům místo v repre jisté. Ondrášek dal gol Anglii, ale taky tam teď nemá co dělat.

Mimochodem, je za své výkony dost kritizován i v podprůměrném týmu Serie B, co má skoro nejvíce inkasovaných branek. (Serie B!) Taky teď začal sedět a hned se jeho tým odlepil od sestupového pozice.

Reagovat
Bakary3

Já ho viděl úplně jinak

Ano, hrál proti slabším soupeřům, ale mně se líbil, dopředu i dozadu.

Vzadu to slušně odebíral a čuměl jsem, že neprohrál snad hlavu.

Dopředu mi přišel slušnej kombinačně a byl dost aktivní.

Jak hraje za Brescii, kdo ví, no... Ale v repre mi přišel dost nadějnej. Radši než Nováka...

Reagovat
Stannis Baratheon

No pokud by Novák hrál, tak je určitě lepší volba. Teď to vypadá nadějně a byl zase párkrát v základu, tak se uvidí jak se mu bude dařit. A jako další možnost bych tam viděl právě Sadílka, Matějů opravdu až no. 4.

Reagovat
Bakary3

Mne ten Novak se proste nelibi.... jeho bránění je katastrofalni a golu si muze davat v klubu kolik chce, ale v repre je slabej i dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
El-Pistolero-68

Já jsem taky pro Sadílka, i když teď na LB nehraje.

Reagovat
mayday

Prdeláč už prosím do repre ne

Reagovat
meno

Co Bořil? Ten kluk vyrostl v obránce evropský úrovně a tady se na něj plive

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší český levý obránce.

Reagovat
Bakary3

Je fakt, ze je ted vynikajici... rekl bych level Limba v jeho top formě, kdy by se v Bundeslize taky urcite neztratil.

Reagovat
El-Pistolero-68

Limba byl ještě o kus dál podle mě.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Stannis Baratheon

U nás je perfektní, ale to je hlavně díky Trpišovi, který s ním skvěle pracuje a přesně ví co po něm Obávám se že Šilhavka tohle nedokáže...

Reagovat
meno

Už za Uhrina byl vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže to je, alespoň pro mě, typický úkaz hráče "české" úrovně, pro kterého je česká liga + pár zápasů v Evropě, na které se hecne, strop, na čemž ale není vůbec nic špatného. Nemyslím si, že by se prosadil podobně jako Coufal, který splňuje měřítka moderního krajního obránce.

Reagovat
meno

Nesouhlasím, Béřa je stejně dobrej jako Coufal a neztratil by se nikde v TOP5. Nedávno mluvil o tom, že má asi poslední šanci na velkej přestup a že by si rád zkusil PL. Jsem zvědavej na přestupák.

Reagovat
GrimeBaller98

Je to vybornej obrance, srdcar a lidr.

Na druhou stranu pro nas neslavisty je to bezcharakterni hovado a simulant. Vim, kdo se do me zase pusti, ale kdyz hrac rozdava lokty kazdy zapas, dela nechutny fauly a kope protihrace do bricha, tak by mel taky neco prezit a ne se valet jak mala k**da po Fillove pohlazeni

Reagovat
meno

367 zápasů, 80 žlutejch, žádná červená.

Reagovat
GrimeBaller98

Protoze mu to rozhodci toleruji, tohle neni padny argument proste.

K ty simulaci se radsi nevyjadris, to chapu :)

Minimalne tady jasna redka, prasarna od Borila

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/318299/dodatecny-trest-pro-borila-ze-slavie-za-surovou-hru-dostal-dva-zapasy-stop.html

+plus prasarna na Vencu Kadlece, co pomohla k jeho konci.

Jak rikam, super lidr, dobrej kluk do kabiny a jako fotbalista je kvalitni. Ale hraje jako hovado. Kdyz uz slavisti jedete takovy bomby do LK37, tak byste meli uznat, ze Boril je uplne to stejny.

Reagovat
meno

Neměl lehat, ale Fillo do něj jel a pak mu dal rukou do obličeje, jasná redka. Na Graiciara prasárna, dostal stop, tak to má být. Redku měl dostat i v zápase. Jaká prasárna na Kadlece?

Každopádně, Bořil není dobytek, je často přemotivovanej a hraje tvrdě, ale nechce ublížit. Narozdíl od magorů Baéze, Matuly nebo kdysi Ljevakoviče.

Reagovat
GrimeBaller98

Jsem rad, ze reagujes normalne, to cenim.

Vim, ze vy slavisti ho vidite jinak a chapu to, je to vas oblibenec a kapitan. Bohuzel my ostatni ho vidime spis jako vy vidite treba LK37 a dalsi hrace.

Napada me treba jeste zakrok s Jabloncem na Jovovice. S tim Kadlecem mam namysli derby z roku 2017, kdy mohl jit Kadlec sam na branu a Boril ho trefil na koleno.

Kazdopadne je Boril fotbalove nejkvalitnejsi levy bek v CR o parnik a urcite na svoje misto nikoho momentalne nepusti

Reagovat
Bakary3

On ty hodně drsný zákroky má, to je pravda.

Ikdyž mezi ním a třeba mladym Krejčím vidím 2 rozdíly:

U Bořila bych řekl, že chodí do soubojů stylem "ať ho to bolí, ale zvedne se a může hrát" - je tam nějaký respekt ke zdraví soupeře, nepamatuju si, že by někoho zrakvil nebo tím ten zákrok hrozil, i na toho Kadlece mám pocit, že to bylo spíš prudký vražení z boku, ale v maximální rychlosti obou, a vypadalo to ale ošklivě, to jo.

A ikdyž se tu spekuluje o jeho inteligenci on ví, co si může dovolit a co už je za hranou. Ano, že nemá žádnou Čk je z části i díky nějaký benevolenci rozhodčích, ale při tom, kolik toho má odehráno, to zase úplně náhoda není. Je hodně na hraně, ale ví, kdy už je to moc.

Reagovat
meno

Jo, už vím, musel jsem si ten zákrok najít. To bylo šílený a na vyloučení, souhlas. Nicméně to byl souboj, ne zákeřnost, kdy si Baroš nebo Krejčí 2 někoho vyhlídli a pak dali loket. Nebo Laňka a jeho holy trinity v zápase s námi.

A jasně, mám k němu nějakej bias, ale fakt mi nepřijde zákeřnej s cílem zranit. Spíš tvrdej s cílem otrávit hru.

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Ševčík letos ani není ve formě, ve který by měl jet na EURO. A Holeš snad bude zdravý a pojede, každopádně pořád mi tam vychází do zálohy jedno volné místo (když počítám Souček, Král, Darida, Barák, Holeš)

Reagovat
cubinho

Jeste tam je Provod. Jak psal Stanis, tak furt muze jet jako univerzál - na kraj obrany nebo klidne i leve zálohy.

Reagovat
mistr129

Provoda bych spíš vzal spolu s Janktem doleva, respektive taky jako univerzál

Reagovat
smazaný uživatel

Souček, Darida - Jankto, Král, Barák by možná šlo, ale o místo v základu si řekl i Provod. Bohužel si myslím, že pojede Dočkal, protože je defacto kapitán.

Reagovat
cubinho

Nepojede. Snad ne...

Reagovat
Uwe háže buly

No pokud se mu povede pár zápasů, tak prostě pojede, i když si o tom i sparťani budou myslet své.. Šilhavka ho prostě vezme.

Reagovat
doshcz

pojede Dočky i Pavelka protože je má Šilha rád

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Oba do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souček, Král, Provod, Holeš, Barák, Darida.

Dočkal tak na derby 1. ledna.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Kalvach vs Provod

Reagovat
Bakary3

Pokud by ta volba byla takováhle, tak bych řekl, že ani Šilhavka by neváhal a 100% Provod.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale bohužel všichni víme že tam pojede Dočkal... A řekl bych že místo Holeše. Provod taky pojede, protože bude druhá volba na levé křídlo/zálohu.

Reagovat
Bakary3

To by byl vtip... doufam, ze ma Silhavka nejakou soudnost a nebude se hrat ma sympatie...

Reagovat
El-Pistolero-68

Spíš na zásluhy. A fakt, že je Bořek kapitán. Já osobně bych ho tam ani jako sparťan nevzal, ale myslím, že pojede.

Reagovat
Bakary3

Kdyby aspoň ty zásluhy měl

Platnej hráč byl pod Vrbou v kvalifikaci, tím to skončilo.

A snad jeden zápas proti Slovákům, kdy ho zvolil kapitánem a od tý doby je hroznej?

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak má větší zásluhy než Holeš s Provodem, tak je to myšleno.

Reagovat
Bakary3

Jo tak..

Reagovat
ACSeRw!n

hrac z Liberce nebo Slovacka do repre? to asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak velký rozdíl mezi Libercem, Slováckem a Spartou nebo Plzní, které reprezentanty mají, není

Reagovat
ACSeRw!n

precti si to po sobe jeste jednou a mozna ti dojde, cos to napsal za hovno

Reagovat
kilobyte

To s tím fotografem je pěkná sviňárna. A to jak to tam obhajují je k zblití.

Reagovat
cubinho

Přesně Sympatický tym se sympatickym trenerem, ale sympatie vedení klubu na urovni naší vlady.

Reagovat
dontcallmeandre

U mě Trpišovský dost klesl těmi prokopnutými dvěřmi. I když teplákovka, kšiltovka a asistent Houštecký mě měly varovat, že to není žádný intelektuál. Ale svojí práci jinak evidentně rozumí, a že je ve fotbale buranů skoro stejně, jako v hokeji, už jsem si zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože na Spartě poslouchá jako poskok a fotí co smí a jinde se chová jinak? Ok, tak ať fotí telku z obýváku.

K zblití je chovaní sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě Tvrdík, Syrovátko, Býček, to je ostuda jako není snad ani někde na Ukrajině.

Reagovat
kilobyte

Co na Spartě nevyfotil? Proč by nemohl fotit, kdo je na stadionu? Jaké chování sparťanů?

Reagovat
smazaný uživatel

Mají zákaz fotit Kellnera, Křéťu s Kellnerovo dcerou a nepochybuji že je toho víc.

Ale ať to nevypadá jako útok na Spartu:

1.) Jsem ze sportu na vrcholové úrovni, ale hokejové. Takže vím jak to chodí.

2.) Z Tvrdíka a jeho poskoků bych zvracel.

3.) Vadí mi, že ani na chvíli nepřiznáte že to je prostě normální (nefotit co klub nechce).

4.) Bod číslo 2.

Reagovat
kilobyte

To víš jak, že mají zákaz? Fotky Kellnerové na Letné se dají na webu najít. Kellner má minimum fotek všeobecně a nevím jestli vůbec chodí na Spartu, ten je spíše v postranní.

Reagovat
smazaný uživatel

No prostě to vím. Ale to je jedno. Souhlasím s tím, že Tvrdík a spol. jsou banda arogantních papalášů, ale fanoušci Slavie si je nevybrali...

Reagovat
kilobyte

Promiň, ale argument prostě to vím je slabý. Navíc když na netu můžeš najít fotky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím tě přesvědčovat, navíc nemohu ani doložit konkrétní fakta.

Ale opakovaně se za Tvrdíka a ty jeho kašpary stydím, tak bys mohl uznat že na tom celém něco bude.

Osobně jsem byl u toho kdy novinář dostal od GM hokejovýho klubu facku za to co psal a dělal proti klubu. A ten GM vyhrál jako hráč MS v hokeji a to stejný jako trenér.

Prostě jsou nějaký pravidla a ty se dodržují. Jako třeba nezvat Mynáře a spol. na fotbal, nebo je nechat ve skyboxu do kterýho nebude vidět... Ale to je ta demence Tvrdíka. Myslí si že je Bůh.

Reagovat
mistr129

Psal něco takovýho Záruba na twitteru, že v O2 areně ani na fotbalový Spartě se vipka nesmí fotit

Reagovat
ACSeRw!n

aha, takze za to zase muze Sparta.. v poradku

Reagovat
kilobyte

Bůhví, jestli toho Prymulu tam nepozval Křetinský.

Reagovat
clinger

K zbliti je deník sport hlavne

Reagovat
kilobyte

Sport je v úpadku, ale házet na ně vlastní pochybení je ubohé. Tvrdík si udělal ze Sportu vlastního Kalouska.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je Sport v úpadku. Oni ti dva retardi z idnes (Palička - Čermák), nejsou o nic lepší, naopak.

Reagovat
ratusek

Tak když je to učelovka a Lex Tvrdík, tak se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se vrátí Hložek?

Reagovat
Stannis Baratheon

Možná už dnes. Příbram je na rozhraní ideální.

Reagovat
Uwe háže buly

Dneska minimálně půl hodinu odehraje.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
bobis21

Včera vyšlo pěkně zpracované video na představení naší akademie: https://youtu.be/RNKdHjH2ztY

Reagovat
frankiefcb

paráda

Reagovat
FCB1922

A v návaznosti na to video o akademii... Docela mne překvapilo, že se bude jednat o tom, že by i Cheb byl "satelitem" naší akademie.

Viz. včerejší podcast.. https://www.youtube.com/watch?v=QAu1khwiE-s

Je tam i fajn povídání o vztahu mezi FCB a Chebem.

Reagovat
RadekVonCZE

Hezké video

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to vypadá letos s postupy z ČFL a MSFL? Pokud se tedy odehraje alespoň polovina utkání, bude mít vůbec někdo zájem postoupit? Můžou postoupit béčka?

Reagovat
martin1

Sparta má určitě zájem, po tom, jak jim těsně unikl postup loni, si ho už asi nenechají vyfouknout. Ani si nemyslím, že by jim to někdo komplikoval (myslím tím kluby, ne covid). Aby se dohrála celá, muselo by se se hrát 2x týdně a začít do konce měsíce, což je prakticky nereálné. Ale dohrát polovinu, tj.7 zápasů by se klidně zvládlo přinejhorším i na konci května + červen. Ale věřím, že se snad začne dřív.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele