Serie A - souhrn 9. kola

25.10.2019, 22:36, aktualizováno 27.10.2019, 22:49
Komentáře a souhrny
Nedělní šlágr Serie A přinesl další prohru AC Milán. Lazio vyloupilo Florencii. Juventus nechal odpočívat Cristiana Ronalda a tento tah se mu nevyplatil, v Lecce jen remizoval 1:1. Ztratil ovšem i Inter, ten se doma rozešel smírně s Parmou. Na průběžné třetí pozici zůstává Atalanta Bergamo, která nadělila Udinese potupnou "sedmičku". Neapol zaváhala ve Ferraře, kde se SPALem remizovala 1:1...

ACF Fiorentina - SS Lazio 1:2

27.10.2019 20:45

Góly: 27. Federico Chiesa - 22. Joaquín Correa, 89. Ciro Immobile

Fiorentina doma padla, protože nestačila na Lazio. Římský celek vyhrál 2:1 a vděčit za to může především povedenému závěru. Jednak se v 89. minutě prosadil Ciro Immobile a jednak se povedlo otupit tlak domácích vyloučením mladíka Ranieriho.

Ve Florencii se odehrál souboj dvou pohárových účastníků, který v podstatě neměl jasného favorita. Domácí barvy oblékla Fiorentina, která vyslala do boje Chiesu s Ribérym, Castrovilliho nebo Pulgara s Pezzellou. Ofenzivní zbraně chystalo i Lazio, které využilo schopností Milinkoviće-Saviće, Alberta, Luliće, Immobileho nebo Correy s obráncem Acerbim.

V osmé minutě se k ráně dostal Luis Alberto, který dělal obráncům Violy velké potíže svým pohybem a skvělou míčovou technikou. Po dobré nahrávce však mířil přímo do středu branky a Dragowski pevně ukryl míč do své náruče. Hrozili i domácí jmenovitě Federico Chiesa. Ten vyslal štiplavou střelu ze střední vzdálenosti, brankář Strakosha ale nadvakrát dokázal dostat míč pod svoji kontrolu.

Po dvaceti minutách už se diváci na stadionu Artemia Franchiho konečně dočkali, i když většina z nich nemohla být spokojena. Kanonýr Ciro Immobile perfektně vysunul Joaquína Correu, který obešel brankáře Dragowskiho a zakončil do prázdné branky. Sudí sice naznačil ofsajd, ale branku nakonec uznal i přes velké protesty domácí strany hráčů.

Těm tedy nezbývalo, než se domoci spravedlnosti na hřišti. A povedlo se jim to jen o dvě minuty po inkasované brance. Lazio sice drželo míč ve své moci, ale přišlo o něj vlastní chybou a neslo následky. Po zisku balónu podnikli domácí hráči rychlý kontr, Franck Ribéry zleva našel v pokutovém území Federica Chiesu a mladý talent z první rozvlnil síť - 1:1.

První půli nedohrál zraněný Martin Caceres, jehož místo zaujal mladík Ranieri. Ke konci sice Federico Chiesa pelášil na bránu soupeře, ale stopku mu i za cenu žluté karty vystavil Luis Alberto.

Po změně stran oběma soupeřům chvíli trvalo, než se dostali do větší šance. Senad Lulić vypálil v 59. minutě ostrý projektil z dálky a donutil Dragowského k těžkému zákroku. Polský brankář si ale poradil.

Prapor Fialek nesl Federico Chiesa, který se neustále pokoušel o střelbu. Dobrou ránu vyslal v 66. minutě, jenže na brankáře Strakoshu jeho přízemní pokus nestačil. Ribéry si narazil míč s Chiesou a při zpětné přihrávce spoluhráče padl k zemi v pokutovém území, ale na penaltu to nebylo.

Gólu se dočkali hostující fandové až v samém závěru. Už se zdálo, že se oba celky rozejdou s bodem, když Lukaku obral Sottila o míč a nacentroval jej před bránu. Tam si balon našel Ciro Immobile a hlavou jej umístil k tyči! V samém závěru ještě Ranieri rukou zastavil míč a byl vyloučen, ale následnou penaltu už Caicedo neproměnil.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 2:1

27.10.2019 18:00

Góly: 38. Edin Džeko, 58. Nicolò Zaniolo - 55. Theo Hernández

Římané zvládli šlágr 9. kola Serie A lépe než AC a berou tři body. Ty jim zajistily především branky Edina Džeka a Nicola Zaniola. Hosté sice srovnali díky trefě Hernándeze, ale na druhou trefu domácích už odpověď nenašli.

Ve šlágru kola se na Stadio Olimpico dostalo AC Milán a diváci museli čekat velmi atraktivní duel. Navzdory zraněním, absencím, počasí nebo čemukoli jinému, tohle je zkrátka očekávaný a atraktivní zápas. Trenér Fonseca měl velké potíže se slepením základní sestavy, takže musel v záloze použít stopera Manciniho nebo Zaniola opět na křídle.

Trenér Stefano Pioli se na lavičce hostujících Rossoneri stále tak trochu rozkoukává, ale za tu krátkou dobu už se pokouší svému týmu vtisknout nějakou tvář. Tu na trávníku prastarého stadionu ztělesňovali hráči jako Paqueta, Conti, Romagnoli nebo mladík Leão s Çalhanoğluem. AC začalo mírně aktivně, přeci jen to v počátcích utkání bylo spíš o zvládnutých nervech a tuhém boji o míč.

Po čtvrthodině hry se míč poprvé dostal do sítě a hosté se krátce radovali, ale to jim zkazil sudí Daniele Orsato. Celá akce totiž byla zakončena z ofsajdu a gól tudíž platit nemohl. Na opačné straně se v prvních minutách několikrát probíjel do šance Javier Pastore. Jeho míčová ekvilibristika dělala obráncům Rossoneri potíže, ale nemenší potíže dělalo Pastoremu zakončení. I když se do něj dostal, neměl nikdy přesně seřízená mířidla.

V první půli to byli spíše hráči AC Milán, kdo hrozil ve větším počtu šancí. Pár minut před koncem zkoušel střelu zkušený křídelník Suso, avšak mířil přímo na připraveného Paua Lópeze. Duel dvou španělských hráčů vyzníval jednoznačně pro domácího brankáře Lópeze, i když se Suso hodně snažil získat si jeho pozornost.

Deset minut před koncem prvního dějství se ke slovu dostali domácí a hned z toho byl gól. Rohový kop se dostal k Mancinimu, který jej prodloužil na zadní tyč. Tam si naběhl muž v masce Edin Džeko, se kterým se opomněl vrátit Kessié. Džeko i přes masku dokázal míč dostat pod břevno a AS vedlo.

V další obrovské šanci se jen o čtyři minuty později objevil Javier Pastore, kterého vysunul Kolarov. Jenže prakticky sám před brankářem otálel víc, než bylo zdrávo, takže Gianluigi Donnarumma vytáhl perfektní zákrok, kterým míč vyrazil!

Aleksandar Kolarov rozehrál po změně stran zajímavou standardní situaci, kterými je pověstný. Tentokrát mu to ale nevyšlo. O to víc ho to muselo mrzet v 55. minutě. Právě tehdy si AC po nenápadné akci zajistilo vyrovnání. Obránce Theo Hernández si v pokutovém území zpracoval míč a zamířil do bližšího dolního rohu brány. Smallingova teč nedala brankáři Lópezovi šanci.

Uplynuly ale jen 3 minuty a Římané si vzali své vedení zpět. Edin Džeko se snažil rozehrávat na nejbližšího hráče a obrana AC tečovala míč k Nicolovi Zaniolovi. Mladý Říman neváhal a technickou ranou poslal míč do protipohybu brankáře Donnarummy - 2:1.

Zaniolo mohl dát svému celku pojistku, hlavou ale zamířil jen vedle vzdálenější tyče. Deset minut před koncem zkazil ofsajd radost z gólu také domácím, kteří byli nadále aktivnějším týmem. AC se k tlaku vlastně nedostalo, protože obrana Giallorossi pracovala na sto procent. V nastavení ještě Çalhanoğlu centrem těsně minul tyč. AC nakonec na Římany nestačilo a Vlci si berou zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 7:1

27.10.2019 15:00

Góly: 21. Josip Iličić, 35. Luis Muriel (pen.), 43. Josip Iličić, 47. Luis Muriel, 52. Mario Pašalić, 75. Luis Muriel (pen.), 83. Amad Diallo - 11. Stefano Okaka

To byla kanonáda! Obránci Udinese teď nejspíš ještě dlouho budou usínat s obavou, že je probudí zlá noční můra v podobě nějakého hráče Atalanty. Orobici velmi rychle a rázně zapomněli debakl z Ligy mistrů a sami se vtělili do role šikanujícího proti Udinese.

Když dostanete pět branek od Manchesteru City v Lize mistrů, kterou sleduje prakticky každý s minimálním připojením na internet, máte jen dvě možnosti. Tou první je složit se a čekat, že se vaše bolístka nějak uzdraví sama. Tou druhou je okamžitý přechod do útoku a smlsnutí na prvním soupeři, na kterého narazíte. Gasperiniho tým zvolil druhou variantu a Pro Atalantu jím bylo Udinese.

Atalanta vůbec nezačala dobře. Před vlastními fanoušky a na domácí půdě velmi brzy prohrávala. Jako by se ještě tragické vzpomínky na Citizens nevypařily, Atalanta už ve 12. minutě prohrávala. Stefano Okaka vybojoval míč na chybujícím obránci Atalanty a pak už měl snadnou úlohu. Brankáře Pierluigiho Golliniho prostřelil jen tak mimochodem a utíkal slavit - 1:0.

Vztek ve hráčích Orobici tím ale jen vzrostl a s Udinese neměli slitování. Sudí nejprve jejich branku na 1:1 neuznal z důvodu ofsajdu, ale ve 24. minutě už se skóre měnilo. To totiž sudí vyslechl názor videa a předtím odvolanou branku uznal. Skórujícího Josipa Iličiće o pár minut později sundal Opoku tvrdým zákrokem a sudí jej odměnil druhou žlutou kartou. A tady se veškerý odpor Udinese zastavil.

Z následného pokutového kopu se prosadil Luis Muriel a zadělal na hattrick. Druhou branku vzápětí vstřelil Josip Iličić, který se v pokutovém území zorientoval nejrychleji ze všech. První půle byla minulostí, ale nejvíc akce čekalo na fanoušky a diváky v poločasu druhém.

Hned ve 47. minutě dostal míč za obranu hostí Alejandro Gómez a přihrál ještě lépe postavenému Luisi Murielovi. Zkušený Kolumbijec pálil z první a nemýlil se, takže Atalanta vedla o tři góly.

Udinese v obraně absolutně nestíhalo a propadlo také v 52. minutě. To se míče chopil Alejandro Gómez, který s ním doběhl až k vápnu. Tam našel krásnou nahrávkou oslovil nabíhajícího záložníka Maria Pašaliće a ten navýšil vedení již na 5:1!

Patnáct minut před koncem první půle se faulu ve vlastním vápně dopustil obránce Samir a sudí pískal pokutový kop. K němu se postavil dnes již několikrát úspěšný Luis Muriel a neminul ho hattrick. Atalanta tou dobou ničila svého soka a na další trefu nemuseli její fanoušci dlouho čekat. Sedm minut před koncem se totiž na střeleckou listinu zapsal také střídající Amad Traoré, který doběhl až k vápnu a krásnou ranou k tyči upravil skóre na konečných 7:1! Tím se stal prvním hráčem narozeným v roce 2002, který se v první lize trefil.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - SSC Neapol 1:1

27.10.2019 15:00

Góly: 16. Jasmin Kurtić - 9. Arkadiusz Milik

Neapol opět selhala, protože z jejího duelu se SPALem museli diváci očekávat mnohem víc. Herně ani výsledkově se Partenopei nedařilo a výsledkem 1:1 se z jejich pohledu moc neřeší. Na úvodní branku Milika totiž dokázal reagovat Jasmin Kurtić.

O favoritovi utkání nemohlo být sporu. Neapol, byť prověřená a dost možná unavená evropskými poháry, měla mít proti SPALu jasně navrch a měla si odnést tři body. Starat se o to měli hráči jako Milik, Mertens, Insigne, Malcuit nebo Luperto s Ospinou. Domácí kontrovali Petagnou, Igorem, Kurtićem nebo Paloschim.

Po faulu Koulibalyho se k prvnímu přímému ohrožení branky dostal SPAL. Balon si postavil Andrea Petagna, zakroutil ho ale do břevna! Neapol měla štěstí, tohle by Ospina zřejmě neměl. Aktivnější Neapol se ale během několika minut dočkala zcela zaslouženého vedení.

Allan navedl šikovně míč na střed, kde jej přiťukl Arkadiuszovi Milikovi. Polský kanonýr poslal přízemní střelu z hranice šestnáctky až za Berishova záda a Partenopei vedli o jednu branku.

SPAL však nehodlal zalézt a naopak se tlačil do zakončení. Na prudký centr z levé strany si naskočil Paloschi, hlavou ale zamířil vedle pravé tyče. Domácí SPAL se dočkal v 16. minutě, kdy srovnal. Strefezza s míčem u nohy unikl až do vápna, kde poslal míč na kopačky Jasmina Kurtiće. K němu se nikdo z obránců Neapole nedostal včas a Kurtić si vlastně mohl vybrat, na kterou stranu mimo dosah Ospiny balon tvrdou ranou umístí.

Konec první půle provázely mohutné protesty. Domácí obránce Vicari zahrál ve vápně rukou, Neapol se radovala ze zisku penalty! Rozhodčí La Penna se ale ještě šel podívat na video a po poradě se svými asistenty tento výrok odvolal. Podle něj byla ruka u těla, takže žádný důvod kopat penaltu nenastal. V samém závěru první půle Ospina podběhl míč a měl štěstí, že i Alberto Paloschi jím byl hodně zaskočen, takže nezakončil.

Nástup do druhé půle se povedl spíš domácím. Po centru z levé strany hlavičkoval Vicari, Ospina se ale blýskl fantastickým zákrokem a míč vyškrábl mimo tři tyče těsně před brankovou čárou. Neapol zabrala a dostala se k větším šancím. Střídající Ruiz napřáhl ke střele levačkou z nějakých třiadvaceti metrů, jeho rána minula levý horní růžek branky.

Neapol se nehodlala smířit s remízovým stavem a hnala se za vedením. Fabian Ruiz dostal přihrávku na střed hřiště a metr před hranicí šestnáctky poslal kroucenou střelu do levé tyče! Ke konci utkání se začala projevovat únava SPALu a Arek Milik se v krátkém sledu dostal ke dvěma šancím. I kvůli brankáři Berishovi ale neproměnil ani jednu z nich a Neapol nakonec odjíždí z Ferrary bez výhry.

Více informací k zápasu

Turín FC - Cagliari Calcio 1:1

27.10.2019 15:00

Góly: 69. Simone Zaza - 40. Nahitan Nández

V rámci devátého kola italské ligy Turín FC remizoval 1:1 s Cagliari Calcio . Za hosty se trefil Nández, za domácí srovnával Zaza.

První větší šanci diváci viděli ve dvacáté minutě. Na přihrávku z pravé strany si naběhl Nahitan Nández, ale jeho rána z první domácí branku minula.

Ve 42. minutě už byl záložník Cagliari úspěšný. Nández se ve vápně jako první dostal k odraženému míči, neotálel a vyslal tvrdou ránu na zadní tyč, na kterou Sirigu neměl šanci.

Ve druhém poločase začali být aktivnější spíše domácí hráči a jejich snaha se v 70. minutě proměnili v gólovou radost. Krajní obránce Belotti skvěle zavezl míč až do pokutového území a poté prudkou přihrávkou našel Simone Zazu, který se z první trefil k pravé tyči.

V závěru zápasu si hosté vytvořili menší tlak, žádnou větší šanci však neměli. Cagliari si tak z Turína odvezlo bod.

Cagliari momentálně patří pátá příčka, Turín FC otevírá druhou polovinu tabulky na jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

Bologna FC - UC Sampdoria 2:1

27.10.2019 12:30

Góly: 48. Rodrigo Palacio, 78. Mattia Bani - 64. Manolo Gabbiadini

Hráči Bologny zvládli domácí zápas se Sampdorií Janov, kterou porazili 2:1. Za domácí nastoupil Ladislav Krejčí, za hosty Jakub Jankto. Branky vstřelili Palacio a Bani na jedné straně a na druhé Gabbiadini.

Bologna zahrozila hned ve třetí minutě. Přihrávka do malého vápna skončila až u Blerima Džemailiho, který z velkého úhlu zakončil jen do bránícího hráče.

Ve 26. minutě měli velkou šanci hosté. Po rohovém kopu se míč odrazil k Fabiu Quagliarellovi, který neotálel a vystřelil. Míč ještě ve vápně někoho tečoval a nakonec skončil na tyčce.

Na začátku druhého poločasu centr od rohového praporku se s trochou štěstí našel Fabia Quagliarellu, který nejprve napálil bránícího hráče a poté už musel zasahovat také Łukasz Skorupski.

V té samé minutě se do vedení dostali domácí. Soriano našel před brankou osamoceného Rodriga Palacia, který z první uklidil balon k pravé tyčce.

O tři minuty později hosté srovnali z rohu, sudí však jejich branku neuznal pro faul na gólmana Bologny.

V 64. minutě Sampdoria dočkala vyrovnání. Viera si všiml volného Manoly Gabbiadiniho, který vyslal nádhernou technickou střelu placírkou. Skorupski se natahoval jen marně.

Domácí však přeci jen potvrdili roli favorita. V 78. minutě míč po rohu doputoval až na zadní tyč, kde byl připraven Mattia Bani, který ve skluzu balon dopravil do sítě.

Bologna je po devátém kole na 10. místě, Sampdoria je poslední.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Brescia Calcio 3:1

26.10.2019 20:45

Góly: 66. Kevin Agudelo, 75. Christian Kouamé, 79. Goran Pandev - 34. Sandro Tonali

Janov zachránili střídající hráči, kteří se postarali o všechny tři branky domácího týmu. Brescia sice vedla po parádní trefě Sandra Tonaliho, ale Agudelo, Kouamé a Panděv otočili skóre utkání ve prospěch janovského týmu.

Už ve třetí minutě rozehrávali janovští nebezpečnou standardku po faulu na Cassatu. Exekuce se chopil Lasse Schöne, jenž svým centrem našel pouze hlavu Cistany. Jinak se ale v první půli moc přívětivý a atraktivní fotbal nehrál. A mohl za to především Janov, který hledal cestu k bráně Brescie jen těžko a často velmi složitě. Až ve 34. minutě se skóre měnilo a byl to jeden z těch momentů, které si na Youtube budete pouštět častěji.

Mladý talent Sandro Tonali dlouhodobě patří mezi nejtalentovanější Italy, které obletuje nejeden evropský velkoklub. Pokud měl někdo z nich své skauty na dnešním utkání, musel mít radost. Tonali totiž zahrával volný přímý kop a mnoho lidí si muselo vzpomenout na jeho stále častěji používanou podobnost s Pirlem. Očekával se centr do pokutového území, avšak devatenáctiletý mladíček se odhodlal ke střele a trefil se náramně do pravého horního rohu!

Před koncem první půle si aktivní Sinan Gümüs navedl míč do pokutového území a technickým pokusem chtěl vyrovnat. Změnu skóre ale nepřipustil gólman Joronen, jenž skvěle zasáhl levou rukou!

Do druhé půle už naskočil mladý talent Kevin Agudelo a začaly se dít věci. Tým trenéra Motty začal hrát aktivněji a svého soka mačkal. Po pár vteřinách na hřišti se mohl radovat čerstvě střídající Cristian Kouamé, jeho hlavička se ale odrazila od břevna zpátky do hřiště. Jenže vzápětí dostal od Pinamontiho parádní nahrávku právě kevin Agudelo a svou premiéru nemohl oslavit lépe.

A to nebylo všechno. Do centru Ghiglioneho z pravé lajny se akrobaticky položil Cristian Kouamé a patnáct minut před koncem krásnou ranou poslal domácí do vedení. Trenér Motta měl zlaté prsty při výběru střídajících hráčů a deset minut před koncem upravil na konečných 3:1 pro Grify Goran Panděv. Cristian Kouamé vybojoval míč a Panděv krásnou ranou vymetl šibenici Joronenovy brány - 3:1.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Parma Calcio 2:2

26.10.2019 18:00

Góly: 23. Antonio Candreva, 51. Romelu Lukaku - 26. Yann Karamoh, 30. Gervinho

Inter nevyužil mečbol, který mu darovalo Lecce remízou s Juventusem. Domácí Inter sice šel do vedení díky zásahu Antonia Candrevy, ale ještě do konce první půle se hostům povedlo srovnat. Nerazzurri však překypovali aktivitou a tu nakonec v 51. minutě proměnil ve srovnání Romelu Lukaku.

Trenér Conte nezvolil podobnou taktiku jako Maurizio Sarri a vypustil do utkání svůj tým v plné síle. To znamená mimo jiné Lautara, Handanoviće, Lukakua, Barellu nebo Škriniara s Godínem. Parma kontrovala Gervinhem, Kulusevskim a také Karamohem, který má s Interem tak trochu nevyřízené účty. Tohle utkání bylo zajímavé také proto, že se na obou stranách proti sobě postavili dva Slováci, Kucka se Škriniarem.

O první větší šanci zápasu se postaral domácí záložník Marcelo Brozović, který se dostal do vápna a pálil už pokutovém území tvrdě k bližší tyči, avšak Luigi Sepe se položil včas na zem a balón vyrazil. Ve třiadvacáté minutě se po rohovém kopu dostal k míči Antonio Candreva, který se s ničím nemazal. Jeho tvrdá rána byla navíc tečována a právě to rozhodlo v neprospěch Sepeho.

O pouhé tři minuty se však dočkala i Parma. Mladý záložník Yann Karamoh nedostal v Interu příliš mnoho šancí, třebaže mu nadále patří. Ve 26. minutě se právě Karamoh dostal s míčem nikým nevyrušován k vápnu a rozhodl se pro tu nejlepší variantu. Poslal balon nechytatelně mimo dosah brankáře Samira Handanoviče a srovnal na 1:1.

A jak by řekl Jan Pelc, bylo hůř. Inter se nestačil ani vzpamatovat a už prohrával. Opět u toho byl Karamoh, který využil hodně špatné práce domácí obrany, vyrazil se spoluhráčem do přečíslení a po jeho následné přihrávce na levou stranu převzal míč Gervinho. Tomu stačilo zamířit přesně - 2:1.

A to už fandové Interu ztichli. Do konce první půle se už skóre neměnilo a minimálně hosté museli být se svou efektivitou velmi spokojení. To trenér Conte musel být v šatně hodně slyšet, protože po změně stran se inter výrazně zlepšil.

Ono mu ani nic jiného nezbývalo, protože pořád hodlal předskočit Juventus a využít jeho překvapivé ztráty. Parma se ale sama neporazí a po první poločas jasně ukázala, že umí hrát velmi chytře. Inter však srovnal už v 51. minutě. Belgický kanonýr Romelu Lukaku využil špatného vyběhnutí brankáře Luigiho Sepeho a dostal míč do sítě, i když situace byla pro ofsajd sporná.

Dvacet minut před koncem se málem prosadil opět Yann Karamoh, ale tentokrát ho brankář Handanovič vychytal. O pár minut později se na trávník dostal mladý zázrak Esposito, který se mohl stát hrdinou. V nastavení totiž pálil z voleje a míč jen těsně minul tyč!

Více informací k zápasu

US Lecce - Juventus FC 1:1

26.10.2019 15:00

Góly: 56. Marco Mancosu (pen.) - 50. Paulo Dybala (pen.)

Druhou ztrátu v sezóně má za sebou lídr tabulky z Turína. Juventus nečekaně pouze remizoval na půdě nováčka z Lecce. Do vedení se sice dostal díky Dybalově penaltě, z totožné herní situace ale brzy srovnal Mancosu.

Hned v samotném úvodu utkání se dostal do provozní teploty Szczęsny, naštěstí pro něj prudká rána směřovala jen do míst, kde byl připraven. Po čtvrthodině Sandro z levé strany našel před odkrytou klecí Higuaína, jenže ten využil svého ofsajdového postavení a branka tak nemohla být uznána.

Blízko gólu byli i o něco později, avšak nadějná střela mířila jen vedle tyče. Vše podstatné se stalo krátce po přestávce. Petriccione při snaze zblokovat Pjanićovu střelu bosenského záložníka fauloval, načež sudí nařídil penaltu. Její exekuce se ujal Paulo Dybala, jenž přesnou ranou k tyči otevřel skóre utkání.

Velmi brzy mohl srovnat Mancosu, jehož ránu horko těžko likvidoval Szczęsny. Po následném rohu však De Ligt zahrál ve vlastním vápně rukou, na což rozhodčí reagoval odpískáním dalšího pokutového kopu. Stejně jako Dybala byl i Matteo Mancosu neomylný a zavdal svým spoluhráčům důvod k radosti.

Ani jeden z týmů už si ve zbytku utkání větší příležitost nevypracoval a utkání tak skončilo nerozhodně. Pro Lecce to znamená šestnácté místo v tabulce, Juventus i přes ztrátu nadále vede.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - US Sassuolo 0:1

25.10.2019 20:45

Góly: 50. Filip Đuričić

Sassuolo znovu slaví tři body a dýchá se mu znatelně lépe. O vítězství se postaral Filip Đuričić, který se jako jediný střelec prosadil v 50. minutě. Domácí Hellas se k ohrožení hostí zase tak moc často nedostával a po právu prohrál.

Sassuolo bralo pátečního soka velmi vážně, což jsme mohli vidět z nasazení Berardiho, Bogy nebo Pelusa s Defrelem. Domácí brankář Silvestri očekával, že ho jeho soupeři pořádně prověří, ale jako první musel do práce jeho protějšek. V sedmé minutě domácí potáhli rychlou akci až k vápnu a na jeho pravé straně se balonu zmocnil mladý univerzál Davide Faraoni. Jeho dělovku mířící k tyči však brankář Consigli perfektně vytěsnil mimo.

Hosté však přidali a postupně ovládli celé hřiště. Hostující sprinter Jeremie Boga se v 19. minutě prosmýkl kolem bránícího Amrabata a rázem se ocitl před Silvestrim. Toho už ale překonat nedokázal. O deset minut později znovu ukázal svou míčovou techniku Domenico Berardi. Tahoun Neroverdi, který nedávno prodloužil smlouvu. Jeho rána jako taková by asi Silvestrimu nenadělala potíže, ale byla tečována do jeho protipohybu. Naštěstí zkušený gólman zvládl i tuhle překážku.

Stejný duel dvou soků zvládl Silvestri také deset minut před koncem. To Berardi vyslal míč jeho směrem ze standardní situace a povedlo se mu parádně obstřelit zeď. Silvestriho ale nepřekvapil.

Blíž ke druhému gólu měli rozhodně domácí. Jen tři minuty poté, co se obě jedenáctky vrátily na hřiště, Hellas spustil velmi rychlou kombinaci. Ta dostala míč až k Faraonimu, který číhal na straně vápna. Po krátké kličce hned pálil a svou střelou mířenou k tyči nakonec zasáhl právě brankovou konstrukci. Jen o dvě minuty později se potvrdilo staré známé pořekadlo.

Udeřili totiž hosté. Na pravé straně za vápnem dostal míč ke kopačkám záložník Filip Đuričić a krásnou ranou k tyči se nemýlil. Na jeho perfektně mířenou ránu neměl brankář Silvestri nárok a kapituloval. Ostatně jako celý domácí tým, který nebyl schopen si vytvořit žádnou další šanci, díky které by zdramatizoval utkání. A dlouhé nákopy na konci utkání úspěch neslavily.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC972016:823
2.Inter Milán971120:922
3.Atalanta Bergamo962128:1420
4.SSC Neapol952218:1117
5.AS Řím944114:1116
6.SS Lazio943218:1015
7.Cagliari Calcio943213:815
8.Parma Calcio941415:1313
9.ACF Fiorentina933313:1212
10.Bologna FC933312:1212
11.Turín FC932411:1211
12.AC Milán93159:1310
13.Udinese Calcio93155:1310
14.US Sassuolo830515:169
15.Hellas Verona92346:89
16.US Lecce922510:188
17.Janov CFC922512:218
18.Brescia Calcio82158:127
19.SPAL 201392167:167
20.UC Sampdoria91175:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (133)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Melchior

Zápas k hovnu. Kdyby se nehrál, Pjanić se nezranil, Higuain nezmrzačil a my měli o bod míň, tak jsem možná radši.

Reagovat
Francesco Totti AS

Proč hraje Juve všechno v sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Liga mistrů?

Reagovat
Francesco Totti AS

už i v tomto vás tlačí svaz?

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy hrající Ligu mistrů měly vždycky od svazu výhodu. Inter hraje taky dneska. Když se Nějak nechápu, kam tvůj point míří. Ona je v tom určitá logika - sobota (dnes) - středa (vložené 10. kolo) - sobota (11. kolo) - středa (Liga mistrů v Moskvě). Svaz týmům, ať už to bylo Juve, Inter, AC nebo třeba i Řím, které hráli Ligu mistrů, vycházel vstříc.

Reagovat
PP

to je mazec.. To je jako vysvětlovat náctiletým na druhém stupni, proč se přechází přes cestu, až bude na semaforu zelený panáček.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cink

Reagovat
adoxx

Reagovat
Francesco Totti AS

Vy hrajete LM každý týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli jsem ti to napsal dostatečně jasně, ale v týdnu je vložené ligové kolo, což znamená, že je to podobné.

19.10. (liga), 22.10. (LM), 26.10. (liga), 30.10. (liga), 2.11. (liga), 6.11. (LM), 10.11. (liga) - 7 zápasů ve 22 dnech.

2 dny volna, 3 dny volna, 3 dny volna, 2 dny volna, 3 dny volna, 3 dny volna

Celý ten program je logickým vyústěním.

Ale abys to měl převedené na vaši matematiku, tak ti to ukážu na Římu.

20.10. (liga), 24.10. (EL), 27.10. (liga), 30.10. (liga), 2.11. (liga), 7.11. (EL), 10.11. (liga) - 7 zápasů ve 22 dnech.

3 dny volna, 2 dny volna, 2 dny volna, 2 dny volna, 4 dny volna, 2 dny volna

Víš, proč to máte posunuté? Protože Neapol. Ta to má de facto jako Juventus.

19.10. (liga), 23.10. (LM), 27.10. (liga), 30.10. (liga), 2.11. (liga), 5.11. (LM), 9.11. (liga) - 7 zápasů ve 22 dnech.

3 dny volna, 3 dny volna, 2 dny volna, 2 dny volna, 2 dny volna, 3 dny volna

Ptáš se proč Juvetnus a Neapol jsou zvýhodnění? Protože hrají Ligu mistrů. Vy hrajete Evropskou ligu. Liga mistrů znamená víc než Evropská liga. Proč? Protože vysílací práva.

Abychom se vrátili na samý začátek, už je ti tedy jasné, proč hrál Juventus opět v sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bav se s volem o sobotě, když víš, že jde v pátek na jatka...

Reagovat
Francesco Totti AS

Je prostě korupcnici

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi tě líto. Hodně štěstí.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ptal jsem se na to, proč hraje Juve od začátku sezóny všechno v Sobotu a ty mi tu hodíš rozpis na říjen, kdy je vložené kolo a lm. Buď neumíš číst, nebo si jenom debil. Je to jedno, ani všechny soboty v roce vám LM nezaručí. Ale prostě zase tlačenka od svazu, no. Prostě pořád to svoje.

Reagovat
Zark

tak ty si bez podat ruce s tema debilkama co jen plivou na serii A, s fandami PL a BL, stejna sorta kokotu ubrecenych co furt jen hazou srackama kolem sebe

Reagovat
Pinturicchio

Dělá čest svému nicku.

Reagovat
Francesco Totti AS

Stejně jako ty

Reagovat
Pinturicchio

Jistě, s tím rozdílem, že Alex není zákeřný a je inteligentní. Takový kompliment bych zrovna od tebe nečekal, díky.

Reagovat
Francesco Totti AS

Inteligentní nevím. Zákeřný určitě ne. Ale hlavně o dvě třídy horší fotbalista než Franz

Reagovat
Pinturicchio

To nvm, lol, omg. Ale vyvracet ti to nebudu, pro mě je samozřejmě lepší Alex.

Reagovat
Francesco Totti AS

Mohli bychom tu hodiny diskutovat o tom proč to tak není, ale nebudu se s tebou pouštět do velkých akci. Forza Alex

Reagovat
Pinturicchio

Jeden druhého stejně nepřesvědčíme. Oba legendy.

Reagovat
Rudnevs

Jj, fanúšici BL sú ubreceni kokoti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste ze to uznate

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Nastínil jsem ti kalendář, abys viděl mechanismus. Klidně si projdi celou sezónu, jestli chceš, máš chuť a čas. Týmy hrající Ligu mistrů obvykle hrají v dřívější hrací dny a kalendář jim vychází vstříc, aby měli před evropským zápasem čas na regeneraci. Dva až tři dny na regeneraci jsou někdy málo, ale když už jsou tři, je to fajn. Obvykle totiž den až dva regeneruješ.

Jinak jediné, o co Juventus požádal, je čas zápasů, v čem mu svaz vyšel vstříc.

"21.08.2019 15:44 - Juventus chce hrát v dřívějších časech

Italský šampion Juventus požádal vedení soutěže, aby mohl hrát své zápasy v dřívějších časech, aby se přiblížil divákům na asijském trhu. Zápasy prvních dvou kol se mají hrát od 18.00 a 20.45, což znamená, že například v Pekingu musejí diváci čekat na výkop nejméně do půlnoci. (sme.sk)"

Kalendář je jinak dělaný tak, že nejdřív se vyhoví klubům, které hrají Ligu mistrů, pak těm co hrají Evropskou ligu a nakonec se uzpůsobí zbytek. Pak je v tom ale proměnná, když třeba na sebe narazí kluby tak, jako vy na začátku listopadu s Neapolí, kdy oba hrajete evropské poháry.

A svaz má samozřejmě zájem na tom, aby kluby hrající evropské poháry v soutěžích vydržely co nejdéle, protože to je i v zájmu svazu. Ale chceš-li věřit tomu, čemu věříš, je to tvoje věc. Měj hezký a buď víc pozitivní, ať nemáš zkažený nejen den, ale i život.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ze hraje tým dřív když hraje poháry je normální, na to jsem se ale neptal. Dřívější časy kvůli asiatum by ale mohli chtít všichni podle mě je to zástěrka a jste zase zvýhodnění, ale nečekám od tebe že to uznáš.

Reagovat
DelPiero137

V com spociva ta mega vyhoda hrat v Sobotu?

Reagovat
10

Jedinej debil seš tady ty, protože se dokola ztrapňuješ základní neznalostí a tupou arogancí. Podobně idiotsky se tady můžeš ptát, proč hraje AS všechny zápasy v neděli..? Zkus na to schválně přijít.

Pak se můžeš jít kouknout na kalendář, kde uvidíš, že všechny týmy hrající LM hrajou v sobotu podobnej počet zápasů a že všechny 4 kluby od začátku prosince do konce ligy mají na sobotu už jen jeden zápas, ale to bys nesměl být debil, no.

Reagovat
Francesco Totti AS

Furt dokola

Reagovat
10

koukám, že je asi velká sranda bejt debil

Reagovat
Francesco Totti AS

Asi jo když to říkáš závidím ti tak zábavný život

Reagovat
Largo

Reagovat
Fairplay

A mimochodem je super, že to svaz dodržuje. Třeba vůbec nechápu to házení klacků pod nohy anglickým klubům před pár lety, no ostatně možná není náhodou, že anglické týmy byly v tu dobu v takovém evropském útlumu.

Reagovat
Nuno čomes

Zbytecna otázka.

Reagovat
10

ano, stejně jako ty

Reagovat
Nuno čomes

Co Furt reagujes jak jantar?

Reagovat
10

Chápu, že už by asi v Itálii nerozchodili, kdyby De Ligtovi nepískli druhou ruku za sebou...ale tohle podle stejnýho výkladu pravidel penalta absolutně není.

De Ligt sice zatím působí strašně neohrabaně a potvrzuje ty obavy, který jsme v létě měli, ale zároveň má teda od začátku působení v Juve dost velkou smůlu, od zranění Chiella počínaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

tady to muzem omlouvat smulou.. za to Berna? Uz fakt nevim

Reagovat
10

nechápu to, on je v totální agonii, pokud to takhle bude pokračovat, tak musí pryč, k prospěchu všech stran...u něj to je jen o hlavě, protože jinak má všechny předpoklady - fyzicky je top, je rychlej, odolnej v soubojích, technicky je na tom skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Rozhodně mi tu práci podhulovače, co jsem si tu vzal za svou, neusnadňuje

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu. Spolu s Dybalou moji nejoblíbenější hráči z kádru, když mi jednoho snaží vedení prodat, i když je nejlepším hráčem v týmu, a druhý není schopný srovnat hlavu a hraje marně, byť schopnostmi patří mezi pět nejlepších hráčů v týmu. Je to mizérie.

Reagovat
Airus

Mozna kdyby hral jen pod Sarrim, calma calma se podepsala na nejednom hraci. Nebo potrebuje jistotu, tu od prichodu do Juve nedostal

Reagovat
M11

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten De Ligt ma takovou smůlu..kdyz dostanem gol, vždy je smolne u toho.

Reagovat
Francesco Totti AS

To znám. My jsme to měli loni s Olsenem

Reagovat
Stana95

no, brankář většinou bývá u toho, když se dostane gól

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Jajinek

Karamoh nás hezky sestřelil...zápas jsme si promrhali v prvním polocase, byl strašný.

Ten druhý už za něco stal, hlavně Lukaku konečně něco zahrál, dokázal udržet mic. Vyhrával souboje.

Parma se k bodu prozdrzovala...90 vterin kopali standardku...45 vterin!!!! házeli aut.

Bohužel my nemáme kvalitu na lavičce která by tomu zápasu pomohla. Esposito může být dobrý ale zatím to na Acko moc nebude. Udělal tam tři naprostý klukoviny, vcetne toho sebrání hlavičky z hlavy Lukaka na konci. Ale tak to je úměrně věku.

Traged zápasů rozhodně Biraghi!

Škoda...mohli jsme se vrátit na první flek...tak příště.

Reagovat
lnterista

Traged spis Brozovic ne? Jednou namazal a podruhe jestli se nepletu neodhadl mic ktery ho preletel u druheho golu ne?Nebo to byl Biraghi?

Reagovat
Jajinek

Brozovic čas od času tu rozehrávku zkazí...pořád trnes.. ale protože se že všeho snaží vykombinovat fotbal. Samo že to byla obrovská chyba...ale pak tam zazmatkoval i Godin...

Reagovat
Recoba Inter

Nevím, mě za tu krátkou dobu co hrají kluci pospolu příjde, že Godin s Milanem mají zkrátka s tříčlennou obranou problém...

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas. To co měla být totální prednost, je průměr. Hlavně Milan na to trpí strašně. To je chlap na dva stopery a jen do soubojů. Bohužel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Godín má spíš problém s tím, pokud je tak často vystavován 1vs1 či bránění většího prostoru. Hra Atlética jeho slabiny dokázala úspěšně maskovat, ale i vzhledem k jeho typologii to jsou jeho slabiny a vzhledem k věku už to bude pouze horší.

Reagovat
Nuno čomes

Brozovic a Biraghi oba ultra Tragedi dnes. To je úplně jedno. Navíc na lavici není kvalita, ale tu neseženeš hned. A Politano? Za ten jeho výkon bych ho další tři kola nepostavil. Zaslouženě sedí. Totálně čitelný na levou nohu a ještě ani neprihraje. Přímák ani nemluvím

Reagovat
Recoba Inter

Dneska Sigma v Ostravě taky 2:2... byl jsem se podívat a tak jsem zápas Interu vcelku prošvihl, o to si ale víc vážím stručnějšího review, díky... V čem Biraghi tak tragédil? To mě celkem překvapuje, protože zatím se mu vždy až na menší vyjímky dařilo.

Reagovat
Jajinek

Nebyl schopný nic vymyslet, poslat jediný centr. A když se objevil úplně sám rohu vápna, sám se prosmatlal do zamezí...

Reagovat
Recoba Inter

to vypadá, jako by hrál někde za dorost, a ne na Meazze v prvním týmu kdy jde v důležitém zápase o první flek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíte zítra AC s Rímem ?

Reagovat
Slavia10

Záleží jestli vůbec nějak sestaví AS tým, za mě je AC díky té marodce menší favorit.

Reagovat
Pharrell

Roma výhra

Reagovat
Francesco Totti AS

Neprohra AC

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty tragédy pořád řešíš.

Reagovat
Rob Roy
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Nuno čomes

Copak to tady nevidím. Kluci toho nejodpornejsiho paklubu si tady zase přišli porovnávat pindíky

Reagovat
10

pěknej vlastňák

Reagovat
Nuno čomes

První ze seznamu done

Reagovat
Pinturicchio

Po Donim další příjemné překvapeni v podobě sebereflexe. Nuno

Reagovat
Zark

Reagovat
Pipo123

Janov - Brescia docela fajn zápas, 4 krásne góly. Janov v druhom polčase hral výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Možno sa dnes čakala výhra, ale to zaváhanie niekedy prísť musí. Otázka je už len tá, že ako často bude prichádzať. Problém je ten, že nemáme dostatok kvalitných hráčov na lavičke (aj kvôli zraneniam Sensiho a Sanchéza). Zimné prestupové obdobie už prichádza za 2 mesiace a podľa dostupných informácií, vedenie plánuje čakať na vývoj situácie v našej základnej skupine LM (či teda postúpime alebo nie) a zároveň aj na to, ako bude na tom Sanchéz po zranení.

Tu je ešte Conteho pozápasové vyjadrenie:

"Máme komplikované obdobie, máme málo možnosti a musia hrať stále tí istí. Dnes som musel zariskovať a poslať na ihrisko De Vrija, ktorý mal problém so stehnom, Asamoah má problém s kolenom a Vecino sa necíti dobre. Mám obavy a som znepokojený. Aby sa mohol hrať môj futbal, hráči musia byť čerství a striedať sa. Máme veľmi úzky káder a keď sa do toho zapletú aj zranenia, je to ešte viac zložité. Vadí mi posielať do hry hráčov, ktorí potrebujú oddych. V utorok proti Bresci budú hrať znova tí, čo dnes, už štvrtý zápas po sebe. S vedením budeme musieť nájsť riešenie."

"Ťažko budem hráčom dnes niečo vyčítať, dali zo seba maximum, ale nie sú to stroje. Prvý polčas bol zlý a nechali sme Parmu hrať svoj futbal, dostali sme 2 góly z dvoch nepozorností. Druhý polčas sme sa prebrali a bol kvalitný aj z taktickej stránky, hráči dali do toho všetko a myslím, že by výhra bola zaslúžená."

Reagovat
smazaný uživatel

Vymluva na sirku kadru pri tech penezich je na odvolani trenera

Reagovat
Slavia10

Tohle nechápu. Jak peníze souvisí s tím, když se ti zráni 1/3 kádru??

Reagovat
smazaný uživatel

Smula

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hiko

jen kopie Karla Poborského z 96 proti AS Řím

Reagovat
Pinturicchio

How dare he!

Reagovat
Zark

on něco sádruje nebo proč mu kurvíte jméno?

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže je stále veľa “odborníkov” ktorí kritizujú rozhodnutie VAR o uznaní gólu na 2-2, poďme sa pozrieť prečo bol gól uznaný a prečo podľa pravidiel bol uznaný správne.

O všetkom rozhodla Scozzarellova ľavá noha (znázornená modrou čiarou). Candreva mal umiestnenú pravú nohu (červená čiara) pred Scozzarrelovou ľavou. Jediná časť jeho tela, ktorá presahovala červenú čiaru (čiže Scozzarellovu ľavú nohu) je jeho pravá ruka (viď. obrázok 3) ktorou si pýtal nahrávku a keďže tou rukou skórovať nemohol, do offsidu sa podľa pravidiel neráta. Čiže offside to NEBOL a gól bol regulárny.

Naopak regulárny nebol gól Karamoha na 1-1, pri jeho strele bol za našou obranou hráč Parmy a v takom prípade bránil rozhlad Handanovićovi (viď. obrázok 4). Tomuto sa hovorí Aktívny offside a gól mal byť pomocou VAR neuznaný.

Čiže predtým ako bude niekto vyprávať, že Inter si nezaslúžil ani remízu, lebo dal gól z offsidu, nech si najprv zistí pravidlá. Pretože je to práve naopak, gól z offsidu dala Parma, my sme dali 2 čisto regulárne góly. Čiže kto koho okradol?

https://www.facebook.com/fcintermilan.cz/photos/a.640461749377107/2729727657117162/?type=3&theater

Reagovat
Zark

ten palacio taky snad nestarne...

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
castelL

Neapol to je taký paklub.. takto chcú niečo vyhrať? To je celé na smiech, ako nikto v SA nie je schopný konkurovať polo-chodiacim mŕtvolám z Juventusu.

Reagovat
The Krupy

Som ani nemusel pozerať na tvoj obľúbený klub. Vám musia dávať do vody, to je niečo neskutočné

PS - ten "paklub" celkom v pohode vyjebal tvoj úžasný Liverpool.

Reagovat
castelL

Asi si pozeral nejaký iný zápas, pretože to v "pohode" veru nebolo, celý zápas bol vyrovnaný a 50/50. Minulý rok boli kvalitnejší. Nemám proti tebe nič, Neapol v SA mám najradšej ešte kvôli Hamšíkovi, ale štve ma ich každoročná nemohúcnosť v každej súťaži a pritom postrácali toľko zbytočných bodov v lige s týmami druhého sledu, že to až pekné nie je. Povedzme si úprimne, JUVE hrá otrasne a tá záloha je priemerná.. a aj tak nedokáže ani INTER a ani Neapol z toho vydolovať konečne víťazstvá. Ako keby tie kluby mali akýsi komplex posranosti z Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve hraje otřesně? To si asi neviděl žádný zápas pod Sarrim a nebo nevíš že už Juve netrenuje Allegri.

Reagovat
The Krupy

1. Juventus hral otrasne predovšetkým v minulej sezóne, prejav sa pomaly zlepšuje, Sarri to chce ešte viac vypilovať k dokonalosti.

2. Neviem kde si prišiel na súvislosť, že atraktívny herný štýl nejakým spôsobom garantuje body alebo úspechy, to by bol Zdenda Zeman naúspešnejší tréner histórie. Juventus hral vždy viacmenej pragmaticky, snažil sa potrestať chyby súperov, nechať ich vyhrať. Minulý rok to bol extrém ale to je za nami.

3. Nikto nijaký komplex nemá, Juventus je jeden z nasilnejších tímov na svete a je logické, že dominuje v lige, ktorá je v porovnaní s minulosťou v útlme. Inter sa hľadá a silnejší bude v budúcnosti, Neapol už roky trpí na nevyrovnanosť výkonov, neviem čo riešiš.

"Polo-chodiace" mŕtvoly, to je zase výplod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dobry blazen, Juve teda letos nehraje nekoukatelnej fotbal.Jako Sarri to za par mesicu herne dost zvedl..uz to není hra ze když vedeme tak to zatahneme.Ono porad je tam dost chyb, dostáváme zbytečné goly a máme malou produktivitu, ale očekávám ze s pokrocilejsi casti sezony se to začne lepsit.Ja sem zatím spokojeny,Sarri rotuje sestavu,dobre střídá, hraje aktivně a hlavně porad mluví o chybach a prostoru pro zlepseni.Takovej Allegri si nikdy chybu nepriznal a vždy bylo vše v pořádku.Me si Sarri ziskava.

Reagovat
Alberto Aquilani

Vravel som to pred začiatkom ligy. Neapol na nejaký boj o titul vôbec nemá. Ancelotti zatiaľ veľké sklamanie, ten tím nemá svoju tvár, je to taký čudný hybrid Sarriho fotbalu s nejakými novými prvkami, ktoré moc nefungujú. Keby sme neboli lazaret, veril by som tomu, že by sme si to s nimi mohli rozdať o 3. miesto.

Reagovat
10

Carletto poslední roky jede primárně na individuality, umí s hráčema dlouhodobě fungovat, motivovat je, má jejich respekt...ale že by to z jeho strany byl poslední roky nějakej progresivní taktickej masterpiece se imho říct nedá

Reagovat
Zark

Reagovat
Zark

ale zas dokaze vyjebat s liverpoolem na pockani a to je pro nas "nezaujate" velmi sympatické

Reagovat
Melchior

Atalanta

Reagovat
AngryPrd

AS - AC - zasluzena vyhra domacich, chceli to zakoncit viac ako AC. Ten vykon muzstva Ac zacina byt pozerajuci ale take nezmyselne rozhodnutia ako Suso(v druhom polcase neviditelny a on ho necha hrat?) Kessie by si mal po zapase naplut do tvare, hlavou nepritomny cely zapas - jeho prvy gol. Theo je konecne poriadny obranca s velkym potencialom, velmi dobre sa na neho pozera. Romagnoli by si mal brat priklad. Calabria - po jeho chybe 2 gol v 69 minute pri hlavicke Manciniho neviem tiez kde bol Leao tiez dnes vyzeral akoby presukal celu sobotu a nevladal behat. Ak by nasadil miesto Susa radsej Rebica bolo by to hratelne viac podla mna.

Reagovat
Alberto Aquilani

Fonseca je kaliber

Ten tím je po fyzickej stránke úplne v prdeli. Vo štvrtok ich v '93. zareže rozhodca, kedy to celý zápas odmakajú, normálne by to dnes klasicky rímsky skončilo totálne mentálnym rozkladom, ale Fonseca s prstom vzadku -. Mancini do zálohy, Pastore tretí zápas v rade v základe, Perotti z infúziek rovno do základu a olala, sú z toho 3 body, 2 góly, dva chytené góly od Donnarummu a skoro ďalšie dva po rohoch. Navyše, celkom nekompromisne jasný odkaz pre Florenziho, že páska nepáska, s týmito výkonmi do základu nepatrí (i ked Spinove bránenie pri góle je tiež na guľku).

AC okrem gólu, tých ich pár pokusov z 20 metrov a záverečnej Hakanovej strely do bočnej siete nič, boli sme lepší, zaslúžené 3 body.

Ja som teda týždeň čo týždeň nútený pozerať sa na Florenizho, ale tých dnešných 50 minút Contiho prišlo už aj na mňa veľa. Z toho by sa mal spraviť nejaký hajlajt.

Pastore výborný a Džeko je fantastický. Je jasné, kto je v tom tíme kapitán.

DAJE ROMA!!!

Reagovat
Slavia10

Škoda, že má AS zatím takovou smůlu na zranění, já moc doufám, že i když AS neuhraje LM a tak dostane Fonseca i další Rok, protože jasně je vidět, že on má na to dlouhodobě AS někam dostat. Možná by si teď mohl dát 3 roky v AS a po roce 2022 třeba náhrada Kloppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta dello Sport:

“Vedenie síce preferuje Rakitića, ale Conte pýta Vidala za každú cenu. Vidí ho ako ideálnu posilu do stredu. Hráč je na odchode z Barcelony a zmluva mu končí v roku 2021. Veľmi rád by sa vrátil ku Contemu, spolu sa im veľmi dobre pracovalo a okamžite súhlasil s prestupom do Interu. Agent Felichevich už na tom pracuje, medzitým dostali ponuky aj z Číny, tie však Artura nezaujímajú.”

Reagovat
rossoneri89

Myslím ze v dnešnom zápase odohral dobrý zápas Theo a Gigi... Romagnoli, Paqueta obstojne a ostatní katastrofa a hrôza.... Conti a Calabria sa môžu chytiť za ruky a ísť do Empoli... Takto slabo hrat na pravej strane je hrôzostrašné... Musacchio sa tam viac bavil s Dzekom než hral, Biglia by sa hodil niekam do Číny dohrať kariéru... Terajsia jeho výkonnosť je asi na 30 percentách v porovnaní v Laziu... Kessie je tiež hráč ktorý mi zdvíha žlč... Nerozumiem co ma on za prácu na ihrisku.. Okrem toho ze je slabý a nemotorny je aj riadny horenos.... Pasoval by tak do Udinese... Hakan a Suso sú hráči na ktorých sa neviem prečo stavia pričom patria skoro vždy k najhorším.... Hakan je podobný prípad ako Kessie a Suso mi príde ako vyzmykany pomaranč... Cele zle... Príde nový tréner a hra je rovnaká sračka.... A toto je už druhý trener pod duom Maldini-Boban... Cize na nich je tiež oprávnená kritika.... Mohol by to Elliott predať niekomu správnemu lebo takto to nemá význam...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost bylo Pioliho

Reagovat
Largo

Theo???

Reagovat
Largo

Sorry, myslel jsem Contiho.

Reagovat
Kaka14

Tento zápas rozhodli najmä individuálne chyby Biglia a Calabria.... nabudúce hádam budú na lavičke

Reagovat
AngryPrd

BRAVOOOO tlieskam ti, so vsetkym suhlalsim! uz mam pocit, ze to az tak nebolo trenermi ako tou kopou debilov co za AC hraju vlastne nehraju vyhodit alebo predat vsetkych, co nevedia nechat dusu na ihrisku Theo tam isiel aj srdce vyplut a to je novacik, jediny co ma potesil, aj Paqueta sa mi pacil ale jemu by bodla ina pozicia na ihrisku, on vie loptu pekne podrzat aj pekne rozohrat aj vystrelit.

Reagovat
smazaný uživatel

No len kto by ten bordel kúpil?

Reagovat
rossoneri89

Aj to je veľký problém ... Kto by chcel hentych hráčov... Na vyše polovičku kádra mam normalne alergiu...

Reagovat
The Krupy

AC tri body od zostupového pásma, to je masaker

Reagovat
Gimme

A ten los který je teď čeká...

Reagovat
Pipo123

Jebať 3 body, ale Jordan LUKAKU kurva je späť, beštia

Reagovat
El Matador

<3 snad už konečně vydrží zdravej a bude hrát.

Reagovat
Pipo123

Ciro v tejto sezóne 11 zápasov, 12 gólov, 5 asistencií

Reagovat
lucius6

Je to až neuvěřitelné. Poměrně dlouho jsme neměli střelce, co by dokázal dát více jak 20 gólů v sezoně a pak přijde Ciro, který má na to, aby pe stal nejlepším střelcem v historii Lazia, jestli bude takhle pokračovat.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Parádní výkon, skvělý výsledek. Tohle jsme potřebovali.

Snad to potvrdíme ve vloženým kole. S Cengizem a Mikym to zas bude o něčem jiným. Ale zaujal mě Cetin, naprosto na pohodu tam hrál a vypadá solidně.

Dnes parádní výkon od Lópeze, Veretouta, Džeka se Zaniolem a klasicky musím pochválit duo Smalling - Fazio.

Daje!

Reagovat
Lech

Reagovat
h8_sfatto

Gervinho, Džeko, Muriel ...stále to v sobě mají

Reagovat
Rip

Icardi v tom PSG jede docela bomby, mohli by ho vykoupit.

Reagovat
MILITO

Pro všechny fanoušky italské fotbalové ligy Serie A -https://www.facebook.com/groups/500408337476198/ Serie A CZ/SK

Reagovat
smazaný uživatel

Co se vůbec stalo s Hysajem že takto propadl? Nebyl pár let zpět jedním z něj RB?

Reagovat
smazaný uživatel

Immobile je v lize sniper na úrovni Messiho,ronalda,mbappeho atd, pak ale přijde mezinarodni uroven a je v pasti.

Reagovat
Pipo123

Ribery sa vcera ukazal

Reagovat
Pharrell

vymaštěnec , měl by to raději ukončit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele