9. kolo
25.10.2019 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hellas opět padl. Sassuolo zachránil Filip Đuričić

Sassuolo znovu slaví tři body a dýchá se mu znatelně lépe. O vítězství se postaral Filip Đuričić, který se jako jediný střelec prosadil v 50. minutě. Domácí Hellas se k ohrožení hostí zase tak moc často nedostával a po právu prohrál.

Sassuolo bralo pátečního soka velmi vážně, což jsme mohli vidět z nasazení Berardiho, Bogy nebo Pelusa s Defrelem. Domácí brankář Silvestri očekával, že ho jeho soupeři pořádně prověří, ale jako první musel do práce jeho protějšek. V sedmé minutě domácí potáhli rychlou akci až k vápnu a na jeho pravé straně se balonu zmocnil mladý univerzál Davide Faraoni. Jeho dělovku mířící k tyči však brankář Consigli perfektně vytěsnil mimo.

Hosté však přidali a postupně ovládli celé hřiště. Hostující sprinter Jeremie Boga se v 19. minutě prosmýkl kolem bránícího Amrabata a rázem se ocitl před Silvestrim. Toho už ale překonat nedokázal. O deset minut později znovu ukázal svou míčovou techniku Domenico Berardi. Tahoun Neroverdi, který nedávno prodloužil smlouvu. Jeho rána jako taková by asi Silvestrimu nenadělala potíže, ale byla tečována do jeho protipohybu. Naštěstí zkušený gólman zvládl i tuhle překážku.

Stejný duel dvou soků zvládl Silvestri také deset minut před koncem. To Berardi vyslal míč jeho směrem ze standardní situace a povedlo se mu parádně obstřelit zeď. Silvestriho ale nepřekvapil.

Blíž ke druhému gólu měli rozhodně domácí. Jen tři minuty poté, co se obě jedenáctky vrátily na hřiště, Hellas spustil velmi rychlou kombinaci. Ta dostala míč až k Faraonimu, který číhal na straně vápna. Po krátké kličce hned pálil a svou střelou mířenou k tyči nakonec zasáhl právě brankovou konstrukci. Jen o dvě minuty později se potvrdilo staré známé pořekadlo.

Udeřili totiž hosté. Na pravé straně za vápnem dostal míč ke kopačkám záložník Filip Đuričić a krásnou ranou k tyči se nemýlil. Na jeho perfektně mířenou ránu neměl brankář Silvestri nárok a kapituloval. Ostatně jako celý domácí tým, který nebyl schopen si vytvořit žádnou další šanci, díky které by zdramatizoval utkání. A dlouhé nákopy na konci utkání úspěch neslavily.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele